Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • Kruk
  • /
  • 1

Opinie o Kruk

pl.kruk.eu/klienci

Wrocław

Internet Kruk opinie
Cena/Jakość
5
Obsługa klienta
5
Terminowość
5

Średnia ocen

5.00

w skali od 1 do 5.

 

Kruk opinie Kruk
5.00 1383

Alicja / 2022-06-29

Nie żałuję, że wybrałam Kruka do rozwiązania swoich problemów. Poradzili sobie świetnie, szybko i skutecznie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agata / 2022-06-18

Wszystko super! Bardzo się cieszę że trafiłam na Kruka od razu, kiedy zaczęły się moje problemy. Dzięki temu wszystko udało się zrobić w miarę szybko i bez problemu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Adam / 2022-06-12

Firma Kruk to pełen profesjonalizm! Bardzo polecam, niesamowicie mi pomogli
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paula / 2022-05-28

Firma godna zaufania. Wyciągnęli mnie z najgorszego dna, kiedy myślałam że nie ma dla mnie ratunku. Pracownicy mili, uprzejmi, chętni do pomocy. Jestem im wdzięczna
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dorota / 2022-05-16

Wszystko super, porządna firma, myślę że mogę polecić :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kasia / 2022-05-09

Wiele zawdzięczam tej firmie, dosłownie uratowali mi życie wyciągając z ogromnych długów. Podejście do klienta, naprawdę na najwyższym poziomie, także polecam wszystkim, którzy mają problem ze spłaceniem zadłużeń
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Oliwia / 2022-04-30

Jak najbardziej polecam! Z ich pomocą udało mi się spłacić wszystkie długi, w dogodnych dla mnie ratach. Firma godna zaufania, można sobie zaoszczędzić wiele stresów :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Adrianna / 2022-04-30

Baardzo polecam tą firmę! Najwyższa jakość usług, podejście do klienta i zaangazowanie w sprawę - super
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Iwona / 2022-04-09

Bardzo wiele zawdzięczam tej firmie! Wpędziłam się w takie długi, że nie widziałam już dla siebie ratunku. Dzięki Krukowi wszystko udało się rozwiązać w najmniej bolesny dla mnie sposób. Polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Nikodem / 2018-02-22

Dostałem od nich wezwanie do zapłaty za zaległy dług na który w danym czasie nie miałem pieniędzy. Oddzwoniłem do nich i bez problemu pozwolili mi rozbić dług na raty, wszystkie firmy windykacyjne powinny mieć takie podejście do człowieka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

ludzkie podejście

Wady

Extra informacje

Internet Kruk opinie