Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Koszulkowy.pl
  • /
  • 1

Opinie o Koszulkowy.pl

koszulkowy.pl

Zakupy Koszulkowy.pl opinie
Asortyment
4.91
Dostawa
4.88
Łatwość zamawiania
4.88
Obsługa i reklamacje
4.83
Poziom cen
4.8

Średnia ocen

4.86

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

35

dodanych opinii

 

Karolina J. / 2022-09-16

Paczka dostarczona na drugi dzień od złożenia zamówienia – polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lukasz / 2022-09-10

Bezbłędna obsługa

Natalia / 2022-09-10

Kupowałam ostatnio kubek i koszulkę na prezent dla mojego brata z ich strony. Był zadowolony z takiego zestawu i myślę, że przypadł mu do gustu, bo z obydwu rzeczy regularnie korzysta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-09-01

Dostawa ekspres. Odnośnie samego materiału, to koszulka jest bardzo solidna, a nadruk jest prawidłowo wykonany i się zdziera.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2022-08-31

Przez przypadek zamówiłam zły rozmiar, ale w porę się zorientowałam i wysłałam maila. Nie przeoczyli tego i wysłali prawidłową rozmiarówkę, więc plus za obsługę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2022-08-11

Ciekawe produkty na różne okazje. Jak nie mam pomysłu na prezent, to zawsze zaglądam do was w pierwszej kolejności.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, Różnorodność produktów

Wady

Brak

Extra informacje

Dobra jakość

Nela / 2022-08-07

Wysyłka w krótkim terminie, a w dodatku wszystko bezpiecznie spakowane. Dlatego nie pozostaje mi nic innego jak wystawienie maksymalnej oceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko ok

Wady

Brak wad

Extra informacje

Agnieszka / 2022-07-16

Brakuje takich sklepów w Polsce. Prezenty dostępne na każdą okazję i to w dobrych cenach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dajana / 2022-07-07

Wykonanie koszulek bardzo przypadło mi do gustu. Mocne szycie, koszulka się nie rozciąga po myciu, podobnie jak sam nadruk.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-06-22

Fajne pomysły na wzory koszulek, jest spośród czego wybierać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grażyna / 2022-06-09

Ceny bardzo rozsądne, a produkty przemyślane. Nadruki są faktycznie zabawne i kreatywne, a nie powodujące zażenowanie, jak to często bywa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-05-03

Zazwyczaj nadruki z kubków ozdobnych schodzą dość szybko, ale w tym wypadku nadruk nie zdziera się nawet pomimo wielokrotnego mycia w zmywarce.

Anna / 2022-04-13

Szybkie i bezproblemowe zakupy. Sklep jest wygodny do współpracy i myślę, że chętnie tu wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz Adryaniak / 2022-04-03

Gwarancja szybkiej dostawy. Koszulki dobrej jakości, solidnie wykonane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2022-04-01

Kupowałam niejednokrotnie z ich strony i zawsze towar przychodził bez problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-03-01

Najlepszy sklep na zakup prezentów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

basia / 2022-02-09

Pamiętam, że gdy zamawiałam u nich jakiś rok temu, to mieli znacznie mniej asortymentu. Widać, że się rozwijają i jest to na duży plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

N.B / 2022-01-11

Paczka po dwóch dniach była już u mnie. Wykonanie koszulki bardzo estetyczne. Zero odstających nitek, wszystko jak należy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-01-03

Kupiłem z ich sklepu ładny kubek z napisem. Grafika nie zdziera się nawet po wielu zmywania w zmywarce. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

mocny nadruk na kubkach

Wady

Extra informacje

4 miesiące

Aleksandra / 2021-12-14

Bezbłędna obsługa. Po prostu szybko i tanio.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2021-12-08

Dostawa produktów z tego sklepu okazała się być bezproblemowa. Wszystko dotarło w terminie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-12-06

Super koszulka, sprzedawca godny polecenia na pewno to nie był mój ostatni zakup w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

patrycja / 2021-12-02

Nie dość, że koszulki w tym sklepie są porządnej jakości, to dodatkowo cena jest jak najbardziej przystępna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Cyprian Marian / 2021-10-26

Ciekawe projekty koszulek. Mnie już kilkukrotnie strona uratowała, gdy nie miałem pomysłu na prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2021-10-19

Już niejednokrotnie mnie uratowali, gdy nie wpadł mi do głowy żaden pomysł na prezent. Zamówiłem też raz jedną koszulkę dla siebie i muszę przyznać, że wykonana jest z porządnego materiału, bo mam ją od roku, a nadal wygląda jak nowa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2021-10-05

Super sprzedawca szybka wysyłka polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Urszula / 2021-09-25

Jeśli ma się brak pomysłu na prezent, to to miejsce jest idealne na zakupy. Ogromna ilość produktów oraz wzorów do wyboru, dlatego można wybrać coś na każdą sytuację.

Asia Chmielewska / 2021-09-20

Na ich sklepie znalazłam sporo wyróżniających się wzorów. Przede wszystkim nie są jakieś głupkowate, a naprawdę ciekawe i z pewnością nie jest wstyd pokazać się w nich na mieście.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2021-09-17

Teksty na tych koszulkach i bluzach są ciekawe i pomysłowe. Takiej strony właśnie szukałem do robienia prezentów. Jest również szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

adradr / 2021-09-15

Uwielbiam tą stronę, wysyłki są tutaj bardzo szybkie oraz nadruki na tych koszulkach są zabawne i idealne na prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Jolanta / 2021-08-07

Koszulka bardzo ładnie wykonana. Polecam ten sklep internetowy. Podziękowania dla Pani Wiktorii.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2021-08-07

Koszulka bardzo ładnie wykonana. Polecam ten sklep internetowy. Podziękowania dla Pani Wiktorii.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-06-25

Polecam sklep z czystym sumieniem. Szybka wysyłka, koszulki zgodne z opisem i naprawdę ładne. Pomimo pomyłki reklamacja sprawnie załatwiona i bezboleśnie. Oby więcej takich uczciwych i rzetelnych sprzedawców. Brawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super kontakt ze sprzedawcą, błyskawiczna wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Joanna / 2020-06-05

dostawa - czekaliśmy 3 tygodnie, jakość produktów słaba , a wykonanie znacznie odbiega od tego, co na obrazku. FV źle wystawiona i od ponad 2 m-cy nie jesteśmy w stanie uzyskać korekty. Zerowy kontakt ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Lukas / 2019-02-13

Najlepsze koszulki z nadrukiem online. Serdecznie polecam sklep Koszulkowy.pl na święta kupiłem koszulki, kubki i poduszki dla całej rodziny. Dla mamy, taty, dziadka i babci. Pozdrawiam panią Gosię ;-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa klienta

Wady

przydałyby się nowe wzory dla kucharzy

Extra informacje

Zakupy Koszulkowy.pl opinie