Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Kontigo
  • /
  • 1

Opinie o Kontigo

kontigo.com.pl

Warszawa

Zakupy Kontigo opinie
Asortyment
3.1
Dostawa
1.4
Łatwość zamawiania
2.3
Obsługa i reklamacje
1.4
Poziom cen
2.56

Średnia ocen

2.15

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

Monika / 2022-11-06

Niestety nie mogę polecić sklepu. Zamówiłam produkty w bardzo atrakcyjnej cenie w promocji. Produkty, które są ogólnodostępne na rynku. Po zamówieniu otrzymałam wiadomość, że zamówienie nie zostanie zrealizowane, bo nie mają towaru w magazynie i nie planują dostawy, pisałam, że poczekam. I tak mnie przeciągali miesiąc czasu, aż w końcu sami anulowali zamówienie. Chyba jednak cena produktu im nie pasowała, bo nie zaproponowali też nic w zamian. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

W ofercie w promocji produkty, których nie ma w magazynie

Extra informacje

Nat / 2022-10-17

Sklep wysyła uszkodzone produkty (wylane, na skraju terminu). Czas oczekiwania na odpowiedź na maila - od kilku dni do tygodnia. Sklep nie przyjmuje zwrotu produktów i usiłuje wyłudzić kolejne pieniądze żeby ponownie wysłać je do klienta (tak, właśnie te produkty z uszkodzonego zamówienia). Czyli płacimy za produkty, które do niczego się nie nadają, ich odesłanie do Kontigo i ponowną wysyłkę do nas jeżeli chcemy odzyskać owe uszkodzone artykuły, bo Kontigo od MIESIĄCA nie potrafi zwrócić środków. Sprawa zgłaszana do UOKiK.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

wadliwe produkty, utrudniony kontakt, brak konkretnych informacji, odrzucanie uzasadnionego zwrotu, wyłudzenie

Extra informacje

Bezimienna / 2022-04-21

Stanowczo odradzam. Brak możliwości zwrotu towaru bądź wymiany w sklepie stacjonarnym. Nie miła obsługa. Pani po zapytaniu o wymianę bądź zwrot spojrzała na mnie z głupim uśmieszkiem i powiedziała że nie ma takiej możliwości i powinnam to sprawdzić wcześniej i nie zawracać jej tyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Anna / 2021-10-21

Stanowczo odradzam zakupy w sklepie internetowym. Cóż z tego, że sklep asortyment ma bogaty, że ceny konkurencyjne, że częste promocje? Towar zamówiony i opłacony z góry 8 października nadal nie został mi dostarczony, ba, nawet go nie wysłano - mamy 21 października. Po moich próbach ustalenia, gdzie się znajduje moja przesyłka, od tygodnia jestem jedynie proszona o cierpliwość, a oni weryfikują, weryfikują... A okazuje się, że towar jeszcze nie został do mnie wysłany. Z innymi zamówieniami też wieczne problemy. Albo produkty rozbite, albo rozlane, bo nikomu nie chciało się ich zabezpieczyć. Poprzednie reklamowałam, ale ostatniego już nie - bo nie mam ochoty czekać kolejnych tygodni na towar, za który zapłaciłam. Jest mnóstwo innych sklepów, które błyskawicznie realizują zamówienia, szanują czas i pieniądze klienta. To były moje ostatnie zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Brak

Wady

Zniszczone, porozbijane, porozlewane produkty ; ginące przesyłki i brak możliwości ustalenia, gdzie się aktualnie znajdują i kiedy zostaną dostarczone.

Extra informacje

Czekam na opłacone z góry zamówienie 2 tygodnie. Jeszcze go nawet nie wysłano.

Marzena / 2021-05-16

Produkty pobite i rozwalone . Nie dostałam zwrotu pieniędzy ani produktu .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Kaja / 2021-01-14

Jestem zszokowana jakością obsługi sklepu internetowego na minus. Po tym jak w sklepie stacjonarnym stwierdzam, że pracują osoby, którym zależy na jakości obsługi klienta. Mamy lock down. Sklepy stacjonarne są zamknięte w galeriach, więc chciałam skorzystać z zakupu w sklepie internetowym. Od wielu dni jest problem by zarejestrować się. Zgłaszałam ten problem dwukrotnie i wciąż nie ma rozwiązania. Chcę kupić kosmetyki w miarę szybko, które mi się już kończą niestety sklep nie jest zainteresowany pozyskiwaniem klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.00
Zalety

Wady

brak rozwiązania zgłoszonego problemu przez biuro obsługi klienta

Extra informacje

Piotr / 2021-01-09

NIE POLECAM! NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY ZA ZWROT! NIE ODPOWIADAJĄ NA MAILE! WYSYŁAJĄ UŻYWANE KOSMETYKI-w mojej ocenie te używane lub próbowane że sklepów stacjonarnych! Usuwają nieprzychylne posty ludzi którzy wyrażają swoje niezadowolenie z obsługi,towaru,zamówień. BRAK OPIEKI POSPRZEDAŻOWEJ! WYMYŚLAJĄ SWÓJ PRYWATNY REGULAMIN-sprzeczny z tym jakie przepisy nałożył na nich i innych przedsiębiorców ustawodawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

BRAK ZWROTU ŚRODKÓW ZA ZWROT i transport do #kontigo produktów NIEZGODNYCH Z UMOWĄ,OSZUSCI

Extra informacje

Klient / 2021-01-09

NIE POLECAM tego sklepu! Otrzymałam produkt niezgodny z umową tj.Płynny Cień do powiek mercury Mystik Warsaw-2sz. Cień to papka,którą wciskają ludziom i prowadzą tym samym sprzedaż agresywną,a ta jest przestępstwem ściganym z urzędu. Od umowy odstąpiłam w dniu,w którym odebrałam wadliwy produkt tj.24 grudnia 2020 r. Produkt odesłałam i minął dzisiaj 15 dzień i nadal nie mam zwrotu pieniędzy za przeterminowany bubel jaki mi wysłali ani za przesyłkę wadliwego produktu do #kontigo. NIKT NIE ODPISUJE NA MAILE. Za nic mają przepisy jakie ustawodawca nałożył na przedsiębiorcę. To NAJGORSZA drogeria w jakiej zrobiłam zakupy. Będę zmuszona powiadomić #UOKiK oraz policję o możliwości popełnienia przestępstwa-oszustwa i przywłaszczenia mienia. #uwaga #oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zła Obsługa,a raczej jej brak,brak zwrotu za zwrócony(przeterminowany,otwierany,używany) towar,usuwanie na FB i Instagramie prawdziwych,nieprzychylnych komentarzy o obsłudze i kosmetykach,NIE ZWRACAJĄ PIENIEDZY W USTAWOWYM TERMINIE I W OGÓLE za zwracany towar,prowadzą SPRZEDAŻ AGRESYWNĄ

Extra informacje

0 dni

Aga / 2020-11-13

Nie polecam, otrzymałam nie swoja paczkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

dobre ceny

Wady

długa dostawa, brak zamówionych produktów, błąd w pakowaniu zamówień, brak kontaktu, brak odpowiedzi na maila,

Extra informacje

hiacyyynta / 2018-09-29

Zmieniłam sklep w którym kupowałam parę lat na ten, nie dość że więcej mają w ofercie to jeszcze co chwilę promocje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Kontigo opinie