Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telewizja
  • /
  • Telewizja cyfrowa
  • /
  • KontaPremiumVOD.pl
  • /
  • 1

Opinie o KontaPremiumVOD.pl

kontapremiumvod.pl

Telewizja KontaPremiumVOD.pl opinie
Cena
2.45
Cena/Jakość
2.09
Niezawodność
2.09
Obsługa klienta
2.09
Oferta
2.45
Parametry
2.09

Średnia ocen

2.21

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

11

dodanych opinii

 

MARIUSZ / 2022-04-28

Opłacone konto na rok, działało tylko przez 4 miesiące. Zero kontaktu ze sprzedawcą, nie odpowiada na maile i reklamacje. Nie polecam.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oszust

Extra informacje

Michalus / 2021-10-17

Konto 180 działało tylko 35
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00

Mikołaj / 2021-10-05

POLECAM, WSZYSTKO DZIALA SUPER
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
5.00

maciej / 2021-07-27

żenujące. brak jakiegokolwiek kontaktu . po zakupie hasło wadliwe .
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Niestety kontakt pomocy na poziomie zero, cały dzień czeka się na odpowiedź, czy to na messengerze czy e-mail - zakupiłem konto kilka dni temu a dalej nie zobaczyłem nic na netflix, hasło niezgodne , brak kontaktu z pomocy - oczywiście po zakupie i dokonaniu płatności o dane do logowania musiałem się upominać i otrzymałem je po całym dniu czekania (błędne dane)
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.83

Agt / 2021-07-25

Konta działało kilka dni, potem zmian hasła i koniec konta. W ofercie było napisane że jest własny profil co też jest nieprawdą bo wszystkie były zajęte. Kontaktu oczywiści brak.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Artur / 2021-07-20

Nie otrzymałem dostępu odradzan.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych złodzieje

Wady

Złodzieje

Extra informacje

abc / 2021-07-15

NIE POLECAM, OSZUST, KONTO DZIALALO TYLKO 2 DNI I POTEM ZMIANA HASLA I PO KONCIE, STANOWCZO ODRADZAM
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

NIE MA

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

2 DNI

Kucyk69 / 2021-07-14

Oszustwo!! Po pobraniu kasy i zapytaniu jakie konto kończy się przygoda... Do dziś konta nie aktywowano ani nie dano znać co dalej ani też kasy nie zwrócono
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.50
Zalety

no chyba jakiś żart

Wady

same wady

Extra informacje

szkoda nerwów

Paweł / 2021-07-01

Polecam, bardzo miła obsługa
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
5.00

Lemon / 2021-07-01

Wszystko działa jak należy zakupiłem netflix, odpisują na czacie błyskawicznie.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
5.00
Zalety

Netflix działa bezproblemowo

Wady

Extra informacje

Telewizja KontaPremiumVOD.pl opinie