Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • AGD
  • /
  • Roboty kuchenne
  • /
  • Kohersen 8001
  • /
  • 1

Opinie o Kohersen 8001

AGD Kohersen 8001 opinie
Cena/Jakość
4.7
Głośność
5
Jakość wykonania
5
Wyposażenie
5

Średnia ocen

4.92

w skali od 1 do 5.

 

Kohersen 8001 opinie Kohersen 8001
4.92 1618

~Karina / 2017-05-25

To prawdziwy wielofunkcyjny robot - można śmiało stwierdzić, że zrobi wszystko - od chleba przez gotowane na parze szparagi aż po przepyszne desery. Dobry trwały, i łatwy w obsłude. Polecam!!!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Wyposażenie
5.00

~AgataWW / 2017-04-11

Mam Kohersena Mycook i to zdecydowanie najlepszy sprzęt w całej mojej kuchni! Robot sprawnie działa, funkcji ma masę - jak ktoś często lubi gotować i piec to taki robot jest mega ułatwieniem w kuchni! Wystawiam 5 gwiazdek, w pełni zasłużone!pól roku
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Wyposażenie
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

pól roku

~Fanka / 2017-02-15

oceniam (opiniuję ;p) wysoko tego robota. Wart jest swojej ceny, lepszy od tm5, bo tańszy, a funkcjonalność taka sama
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Wyposażenie
5.00

~Klara / 2017-01-14

dobra jakość wykonaniawyposażenie pozwala wykonać wiele dań od soków przez zupy po dania główne i deserynie hałasujestosunek ceny do jakosci w porządkuponad rok
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Wyposażenie
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

ponad rok

~Janka73 / 2016-12-21

Nie mam porównania, bo Kohersen Mycook to mój pierwszy tak wielofunkcyjny robot kuchenny, ale dla mnie jest super. Najbardziej podoba mi się opcja wyrabiania ciasto, nigdy tego nie lubiłam robić, a teraz robot robi to za mnie :D
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Wyposażenie
5.00

~Karmazynowy / 2016-11-27

fajnei, że sie zdecydowałem sprzęt wygląda do dopiszczony, ksiązka kucharska to mily dodatek widac ze dbaja o klienta
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Wyposażenie
4.75

~aga_gda / 2016-11-25

Bardzo cichy, matowy, super wygląda wkuchni nie błyszczy sie jak chiński plastik, cena spora ale super robocik
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Wyposażenie
4.75
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

~Patrycja / 2016-11-20

Ogólne wrażenie? SUPER!!! Jest dużo lepszy niż kenwood, działa superowo, ma wiele ciekawych i użytecznych funkcji, nie psuje się i fajnie wygląda na szafce :)
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Wyposażenie
5.00

~Kermitek86 / 2016-11-15

Bardzo stabilny mocny, części wytrzymale nie plasikowe badziewia. Bardzo intuicyjny....dla mnie 5 na 5!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
4.67

~patryśka / 2016-11-08

zastąpi robot kuchenny z różnymi nakładkami, wagę, kuchenkę, parownik i wiele innych a zajmie bardzo mało miejsca. gdy już sie zainwestuje to dania robi się praktycznie codziennie z wykorzystaniem go bo bardzo fajnie i smacznie mu to wychodzi
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Wyposażenie
5.00

AGD Kohersen 8001 opinie