Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Klik i pachniesz
  • /
  • 1

Opinie o Klik i pachniesz

klik-i-pachniesz.pl

Praga

Zakupy Klik i pachniesz opinie
Asortyment
4.08
Dostawa
4.45
Łatwość zamawiania
4.44
Obsługa i reklamacje
4.32
Poziom cen
4.4

Średnia ocen

4.34

w skali od 1 do 5.

 

Kamil / 2024-02-18

Super testerki w super cenie jak z drogich sklepów ,szybka wysyłka ,świetna cena za ulubiony zapach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2024-01-31

Zamówienie dotarło po dwóch dniach ,jestem zachwycona za taka cenę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko,tanio ,ładne

Wady

Extra informacje

Bardzo ładne / 2024-01-19

Bardzo ładne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.75
Zalety

Bardzo ładne

Wady

brak

Extra informacje

Małgosia / 2023-10-04

Witam,zrobiłam zakupy w tym sklepie KLIK-I-PACHNIESZ i powiem że stosunek cena/jakość jest bardzo dobra .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena /jakość

Wady

brak

Extra informacje

POLECAM / 2023-09-18

POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Perfumiarka 2023 / 2023-09-11

Super perfumki ,pięknie pachną
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena,jakość,dostawa

Wady

brak

Extra informacje

Milena / 2023-09-08

Extra perfumy ,za taką kasę czego chcieć ;)))))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Nie polecam. Na pewno podróbka, nie warto. Zapach nie utrzymuje się w ogóle. Odradzam zakup.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Eudora / 2023-08-30

Witam. Niestety sprzedawane perfumy to podróbki. Dla kogoś kto posiada oryginał już samo pudełko daje do myślenia. Zapachy są zupełnie nieadekwatne. Prowadzę kanał na temat perfum i zamawiam od "klik" żeby pokazywać różnice między oryginałami a podróbkami, dlatego "mogę polecić" ten sklep kazdemu, kto chce mieć pewność że kupuje podróbkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Płatność za pobraniem, brak namiarów na kontakt, oszustwo, wykorzystywanie znanych marek w celu wprowadzenia klienta w błąd i zdobycia korzyści majątkowej itp itd

Extra informacje

klientka2023 / 2023-08-29

Perfum pachnie jak należy ,kupie jeszcze dla męża ,mogę polecić tą perfumerie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

zapach

Wady

Extra informacje

Basia / 2023-08-15

POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena/jakosc

Wady

Extra informacje

Grażyna / 2023-08-08

Jestem nowym kupującym w tym sklepie,ale mile zaskoczona produktem(perfumy Libre) i równie szybką dostawą. Będę polecać a także kupować.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka obsługa i dobra jakość.

Wady

Nie widzę wad na tą chwilę.

Extra informacje

Zakupowo / 2023-08-07

Armani May Way pięknie pachnie POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zapach ładnie pachnie

Wady

Extra informacje

perfumy / 2023-07-26

Pelecam ten sklep ,jest ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

dobrze pachna perfumy

Wady

brak

Extra informacje

Vera00 / 2023-07-20

prędka dostawa ,zapach też może być
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2023-07-18

Nie polecam testerów, kupiłam chanel- trwałość jakieś 30 min potem nie czuc ani na bluzce ani na ciele zapach znika więc szkoda pieniędzy. Taki zapach jak chanel to chyba powinien troche dlużej pachnieć

Mirka / 2023-07-12

za takie pieniążki można kupować :P
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena

Wady

brak

Extra informacje

Romkar / 2023-07-12

Kupiłem Lancome Miracle wszystko ok jak w opisie. Orgikalny tester. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

licealistka / 2023-07-04

OK sklep,piękne zapachy jak w drogich drogeriach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

zapach perfum

Wady

Extra informacje

POLECAM perfumy / 2023-06-12

POLECAM perfumy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

WWWW / 2023-06-06

Uważam że ten sklep jest ok ,zapach naprawdę ładny jak z drogiej galerii
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

zapach

Wady

Extra informacje

Klient / 2023-06-05

Wszystko w porządku ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena,szybka wysylka

Wady

brak

Extra informacje

Marcin / 2023-05-23

Uwaga Sprzedają Podróby Testerów Dramat !!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Pobrobione testery

Extra informacje

Tomasz / 2023-05-17

Paczka zapakowana idealnie ! Flakon z koreczkiem jak na foto ! pudełeczko zastępcze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

klientka / 2023-05-13

Perfumy są OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ładnie pachną tak jak z drogich sklepów

Wady

Extra informacje

Marlenka34 / 2023-05-08

Kupiłam Caroline ,bardzo długo trzymają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dlugi zapach

Wady

Extra informacje

Expert / 2023-05-08

Bardzo szybko wysłane zapachy i pięknie pachną .polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Elżbieta Fatyga / 2023-04-27

Armani May Way pięknie pachną ,paczka szybko została dostarczona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko,tanio

Wady

Extra informacje

Bartek.Klient / 2023-04-21

Ok będę częstym klientem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

POLECAM POLECAM / 2023-04-16

POLECAM POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

POLECAM POLECAM

Wady

Extra informacje

Asia / 2023-04-15

Zamówiłam bucik Caroliny Harerry zaznaczam" Perfum" nie tester .Jestem bardzo zadowolona zapach orginał bardzo trwały !!! Odbierając przesyłkę z paczkomatu była bardzo solidnie zapakowana. Perfum był zapakowany w oryginalnym kartonik . Napewno będę zamawiać z tego sklepu jeszcze inne perfumy . Polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Nie ma

Extra informacje

Alina / 2023-04-11

Jezeli to dawna te stos terownia, to bezczelne podrobki. Omijac dużym łukiem. To charakterystyczne, ze nie ma do kogo zadzwonic i pogadac. A pisać to sobie mozesz ile chcesz
Zalety

Wady

1

Extra informacje

Klient2000 / 2023-04-05

Witam serdecznie,chciałem się podzielić opinią o sklepie klik-i-pachniesz.pl, a więc do sedna jestem zadowolony z jakości produktu i polecam,na pewno jeszcze wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość,cena,przejrzysta strona

Wady

brak

Extra informacje

Mały.Viktor / 2023-04-02

Kupiłem Dior Sauvage zapach bardzo trwały
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Justynabuziaczek / 2023-03-31

Super testerki , extra Buziaczki ;***)))) w ciężkich czasach każdy grosz się liczy ,a jak ktoś ma za dużo kaski to do Dauglasa zapraszam ;-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

taniooooooooo

Wady

ŻADNYCH

Extra informacje

Krzysztof / 2023-03-31

Niestety sprzedaż podróbek, sprawa zgłoszona na policję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszust

Extra informacje

Nie zamawiać!

Bartosz.K / 2023-03-30

Wszystko tak jak być powinno .POZDRAWIAM klik-i-pachniesz.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2023-03-29

Towar zgodny z zamówieniem ale beznadziejnie zapakowany w kartoniku który miał źle złożony i niezabezpieczony spód z którego wypadł flakonik rozbijając się.Brak odpowiedzi na 2 maile z reklamacją
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Nie odpowiadają na reklamacje-nie polecam że względu na niechlujne pakowanie

Extra informacje

Justyna / 2023-03-28

Towar nie jest zgodny z opisem. Owszem wysyła zrealizowana bardzo szybka ale produkt nie jest nawet testerem to zwykłe podróbki z Bułgarskiego bazaru. Posiadam oryginał perfumu i to co otrzymałam nawet w 10 % nie jest perfumem Good Girl Pink. Już samo opakowanie daje do myślenia. Jedyny plusik, że pachnie na skórze dość przyjemnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

ktoś ma dobry pomysł na biznes

Wady

to nie jest tester tanie bazarowe psikadło

Extra informacje

Rosenberg1880 / 2023-03-23

100 % Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre perfumy

Wady

Extra informacje

Peny / 2023-03-19

Fajny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2023-03-17

Super testery, bardzo dobra okazja cenowa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zapach, cena, szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Trwałe

Miver / 2023-03-07

moze byc jak za taki hajs
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Rafał / 2023-03-07

Niestety tak jak się spodziewałem to żaden tester tylko zwykła podróbka, która ani nie wygląda, ani nie pachnie jak oryginał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Obsługa i dostawa

Wady

Jakość

Extra informacje

Czarosław.M / 2023-03-02

Zamówienie sprawnie wysłane ,ale zapach mi nie podpasował ,kurier przyjechal po 4 dniach po paczke do oddania i po kolejnych 4 miałem zwrot pieniaedzy na konto ,BRAWA ZA UCZCIWOŚŚĆ
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ok / 2023-02-27

jest ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Martusia99 / 2023-02-25

Flakonik jak na foto z koreczkiem ! tylko pudełeczko zastępcze !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

wygląd

Wady

Extra informacje

avatar990 / 2023-02-25

Spoko zapaszki SERDECZNIE POLECA SKLEP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zapach cena szybkosc

Wady

Extra informacje

Marlena / 2023-02-21

To nie testery, tylko najtańsze, najgorsze podróby. Perfumy śmierdzą. Jeden smród. Chiński badziew. Oszustwo! Nie kupujcie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Max / 2023-02-17

Jestem usatysfakcjonowany zakupami w tym przybytku .Wysyłka na drugi dzień od zamówienia ,następnego zapach był u mnie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

wysyłka

Wady

Extra informacje

Paryżanka / 2023-02-14

Ok OK OK OK OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka1990 / 2023-02-11

Rewelacja jestem mega zadowolona :>
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Look / 2023-01-31

Oszuści, zero kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kamila.W / 2023-01-26

Super zakupy ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo trwałe

Wady

Extra informacje

Paula1990 / 2023-01-18

Nie wiedziałam o tej stronie ,zrobiłam jeden zakup i jest dobrze ,w sumie za takie pieniądze to nawet bardzo dobrze ,strona by mogła być bardziej przejrzysta ,ale da się przeżyć
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Marcel W / 2023-01-16

WSZYSTKO OK
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Fikusna / 2023-01-10

Jestem bardzo milo zskoczona szybkoscia dostawy i jakoscia produktow
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-01-03

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona szybką realizacją zamówienia przed samymi świętami. Nie trafiłam z zapachem i zwrot na koszt firmy, zwrot pieniędzy otrzymałam w ciągu 4 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

rzetelna firma

Wady

brak

Extra informacje

Majka1999 / 2023-01-03

Przyjemne nuty zapachowe ,myślę, że to nie moje ostatnie zakupy w tym sklepie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Super / 2022-12-22

Super perfumu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładnie pachną

Wady

Extra informacje

alina1990 / 2022-12-14

kupiłam jako prezent na mikołajki i jestem zachwycona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2022-12-11

Oszustwo, "perfumy" po 3 tygodniach wyparowały - dosłownie. Podróby najgorszej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Śmierdzą, samoczynnie wyparowały

Extra informacje

Ania / 2022-12-09

Mimo złych opini postanowiłem kupić perfumy Carolina Herera Good Girl i o dziwo nie żaluje perfumy przyszły szybko przepiękne pudelko, na pudełku kod który po zeskanowaniu przekierowuje na stronę Carolina Herera zapach bardzo ładny i trwały
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Zapach, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Oleksandr / 2022-12-08

Piszę że tester, a tak w naprawdę zwykła podróbka. Bardzo słaby zapach i nawet nie do końca podobny do oryginału.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.75

Klient8218 / 2022-12-06

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Mira.Z / 2022-12-06

Zapach bardzo ładny ,dokładnie Marc Jacobs Decadence ,jestem zadolowona z transakcji ,wysyłka na drugi dzień ,jest OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

ładny zapach ,dobra cena ,szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Kasia / 2022-12-05

Jezeli ktos uwaza, ze perfumy sa oryginalne, to albo nigdy nie mial prawdziwych, albo to sami pisza sobie opinie. Poczawszy od ceny- 1/3 albo i mniej, nietrwaly zapach-popryskalam szlafrok- mocno, po kilku godzinach zero zapachu, litery na butelce inna czcionka, karton z innego papieru, korek inny. Akurat mialam oryginal i porownalam sobie. GOWNO, wydalam 160 zl, oryginal ok 450. I nie mam nic. Nawet do pryskania w kiblu sie mie nadają, bo nie trwałe. Naturalnie paragonu nie dają. Ostrzegam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Podroba jak ch*j

Wady

Podroba, brak paragonu, zapach moze na kilka minut

Extra informacje

Wogole nie trwale

Zakupoholiczka / 2022-12-04

Za tą cenę............ rewelacja !!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena ,jakośc

Wady

brak

Extra informacje

Oko / 2022-12-03

Zamówiłem ysl i jest identyczny jak w sklepie ale jak debile chcą płacić po 500 zł to niech płacą ,to są testery w dodatku ze sklepów outletowych z zagranicy ,chyba za mała ta inflacja jest w Polsce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Zapach trwałość

Wady

Extra informacje

Kasia / 2022-12-03

Oczywiście perfumy okazaly się podrobka! Juz sama cena o tym swiadczy, niestety skusilam sie. Mam oryginał kupuony na lotnisku. Litery na butelce inna czcionka, inny apostrof, kokardka przy butelce- inna szerokosc, inny wzor, korek i butelka inny odcień i rodzaj szkła. Pudelko inny rodzaj kartonu, naklejka hologram ORYGINAL- nigdy czegos takiego nie bylo. No i naturalnie trwałość zero. Moze bede pryskac w samochodzie. NIE POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Nie sa oryginalne

Extra informacje

Mariusz Zawada / 2022-11-26

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka za pobraniem

Wady

Extra informacje

Klientka2768 / 2022-11-26

Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten sklep ,wszystko bez problemu ,napewno jeszcze kupię
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena ,jakość

Wady

Extra informacje

Magdalena / 2022-11-18

Dziś odebrałam perfumy damskie YSL libre Jestem mega zadowolona Wysyłka bardzo szybko płatność za pobraniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Poszkodowany / 2022-11-17

Nie polecam oszuści i naciągacze. Kupiłem perfumy po otrzymaniu przesyłki okazało się że są to perfumy nie oryginalne podróbki. Odesłałem pełnowartościowe produktu które nie zostały odebrane od kuriera. Widzę że nikt się nie interesuje takimi oszustami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Naciągacze

Wady

Brak paragonu

Extra informacje

Sprzedawca nie odpowiada na pytania

misi / 2022-11-15

Bardzo sympatyczny sklepik ze spoko zapaszkami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piko bello / 2022-11-12

Fantastyczny sklep !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ima / 2022-11-11

Ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

VIKTORIA .S / 2022-11-04

Witam serdecznie użytkowników strony ,kupiłam perfumy na stronie klik-i-pachniesz i jak najbardziej jestem zadowolona z zakupu.Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina_Mak / 2022-11-01

Jestem zachwycona ,za taka kasę taki towar >>>POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo ładny zapach i trwały

Wady

Extra informacje

WSZYSTKO OK / 2022-11-01

WSZYSTKO OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Meteo / 2022-10-27

Elegancki zapach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

zapach

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-10-27

Podróbka - i jak dla mnie za droga jak na podróbke. Ladny zapach ale pachni pare minut. Żałuje ze otworzylam, bo inaczej zwrocilabym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

podróbka,zapach utrzymuje sie max 30 min

Extra informacje

Magdalena / 2022-10-26

Podróbki , ale ładnie choć krótko pachną. Szkło butelek krzywo odlane, żłe spasowane korki. Szybka przesyłka.
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

Wady

Podróbka

Extra informacje

kazimerz / 2022-10-25

Ładne zapachy w bardzo dobrej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hubert A. / 2022-10-21

Zamówiłem we worek wieczorem ,paczka była w czwartek w domu.Super zapach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka

Wady

Extra informacje

Dubois / 2022-10-19

POLECAM ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

okazyjna cena

Wady

Extra informacje

Klientka / 2022-10-13

Mega cena ,mega szybka wysyłka ,mega zapach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUPIE NA PEWNO JESZCZE NIE RAZ :)))))))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SUPER SKLEP

Wady

ZADNYCH

Extra informacje

Aldona / 2022-09-14

Szanowni Państwo, mijają kolejne dni a ja nada nie mam od Państwa żadnej konkretnej informocji. Złożyłam reklamacje do dzisiaj nie została ona rozpatrzona. Przesłałam dokument - również nie ma zadnych wieści w ten sprawie. Uprzejmie zawiadamiam, iż jeśli do końca tygodnia nie otrzymam zwrotu środków złoże oficjalna skarge na Państwa działanie do Urzędu Ochrony Konsurencji i Konsumenta oraz do odpowiednika tegoż urzędu w państwie siedziby spółki! Państwa opieszałość jest żenująca! Poziom obsługi na tak niskim poziomie ze dziwie sie ze nikt do tej pory nie wydał decyzji o przeprowadzeniu oficjalnych kontroli. Żeby w dobie XXI wieku obsługa klienta działała tak nieporadnie… a osoba która była oficjalnym przełożonym aby nadać oficjalny ton odpowiada po angielsku… Czekam na zwrot środków!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszusci

Wady

Oszusci

Extra informacje

Nikolas / 2022-08-17

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Halinka Ostrowksa / 2022-08-16

Bardzo, dziękuje za zakupy ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lenard / 2022-08-12

Jest OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Kinga Wo. / 2022-08-11

;)))))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Michał Jaskóła / 2022-08-10

Kopiłem Paco Invictus ,identyczny jak w sklepie ,szok ;)))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

zpach

Wady

Extra informacje

Banan / 2022-08-10

Serdecznie polecam sklep,zapachy naprawdę przyjemne za bardzo niską cenę ,nie ma co się oszukiwać ,naprawdę warto !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena ,jakość

Wady

Extra informacje

Cezary / 2022-08-03

Podróba, zapach niezgodny z oryginalem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.50

krzysztof / 2022-08-02

zapach Jean Paul Gaultier Le Male 125 ML EDT całkowicie niezgodny ,totalna podróbka zapachu i opakowania

Armani / 2022-08-02

zapach klasa ,po co w sklepie wydawać tyle pieniedzy :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartosz / 2022-08-01

Moje perfumy zakupione w tym sklepie, nawet nie stały koło oryginału, zapach jak bazarowe coś za 20 dych i na dodatek damskie zamiast męskich. Szumnie na stronie że oryginał,, chyba kartonik po recyklingu. Nie polecam tego sklepu, radzę omijać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

NIC

Wady

Kłamią, naciągają ludzi, niezgodność z opisem produktu.

Extra informacje

Wioleta Rus / 2022-07-28

Ok ,ładnie pachnie zapach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

ładny zapach

Wady

Extra informacje

Ester K. / 2022-07-25

Zapach mi nie odpowiadał ,ale duży plus za bezproblemowy zwrot (DARMOWY) i zwrot gotówki ,uczciwa firma ,szczerze POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zwrot ,uczciwość

Wady

Extra informacje

Kajtek / 2022-07-21

spoczko strona ,spoczko ceny i zapach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zapach,cena

Wady

Extra informacje

Małgorzata Żbik / 2022-07-21

suuuuper. ceny rewelacja, ekspresowa wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Krzysztof / 2022-07-19

Badziew niema nic wspólnego z testerami tandetna podroba oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Zero

Wady

Podroby a nie testery

Extra informacje

Wszystko OK / 2022-07-17

Wszystko OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikula / 2022-07-08

Zapach bardzo dobry, trwały, zgodny z zamówieniem i opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirabela / 2022-07-06

Piękny zapach, długotrwały, chłopak jest zadowolony :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Olga / 2022-07-05

Czuje się oszukana,zamówiona woda toaletowa nie ma nic wspólnego z oryginałem .To wkurzające,dałam się nabrać,już nigdy nic nie zamówię z tej strony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Zadowolony / 2022-07-04

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny

Wady

Extra informacje

Miss Wiki / 2022-07-03

Jestem zadowolona, to nie są moje pierwsze zakupy. Będę wracać na pewno. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Versov / 2022-06-30

Jest taniej niż gdzie indziej :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

TANIO

Wady

Extra informacje

Ankaa / 2022-06-30

Cześć . Realizacja błyskawiczna ,klapki bardzo wygodne . Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patka / 2022-06-30

Szybka dostawa. Sprawne zakupy. Zakupione perfumki to na pewno nie testery. Zapach rożni się od oryginału, utrzymuje się bardzo krótko, zarówno tester damski jak i męski. Nie warto wydawać kasy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

Iwona / 2022-06-29

Pieniądze wyrzucone w błoto!!! Zapach utrzymuje się 30 min. Nigdy więcej nie skorzystam z tego sklepu. Jednym słowem porażka. Najtańsze perfumy pachną dłużej niż te.

Arkadiusz Wąs / 2022-06-27

Szybko, tanio i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Misia / 2022-06-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tej firmie pod każdym względem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same ;))

Wady

Extra informacje

Martyniuk / 2022-06-20

Szybko i bezproblemowo dostarczona przesyłka. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

ddark / 2022-06-20

Ceny i towar ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny towar

Wady

Extra informacje

Timi Baks / 2022-06-16

Polecam od dawna innym osobą zakupy w waszym sklepie, nie ma osoby niezadowolonej. POLECAM Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malik B. / 2022-06-16

Sklep internetowy,jak najbardziej godny polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-16

Gwiazdka za szybką przesyłkę i flakonik. Niestety zapach jest ewidentnie podróbką, nie testerem sklepowym. Pachnie miło, choć inaczej natomiast po 30 minutach po zapachu nie ma śladu. Żałuję zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

używam od trzech dni

Leszek / 2022-06-10

Udane zakupy w dobrej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Misza / 2022-06-06

Wysyłka ekspresowa, odbiór w paczkomacie następnego dnia od zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Peter / 2022-06-04

Strona sklepu przejrzysta. Łatwość zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elka Krys / 2022-05-30

Dziś odebrałam perfumki testerki ,bardzo ładne zapachy ,jestem zachwycona ;)))))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Znudzony Wiktor / 2022-05-26

Za tą cenę może byc
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Milena / 2022-05-25

ok ok ok ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

spoko sklep

Wady

Extra informacje

Stolarz Wój / 2022-05-23

Witam ,jestem pocieszony zakupem ,pozdrawim sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Radoslaw Wilk / 2022-05-18

Szybka dostawa ,zapach na odpowiednim poziomie za ta cene
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sasza / 2022-05-18

Wsio dobre
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edgard W / 2022-05-17

POLECAM SKLEP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena ,jakość

Wady

Extra informacje

Natalka Zwark / 2022-05-15

spoko sklepik ;) fajowe zapachy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mis Kolorowy / 2022-05-15

Zamówienie złożone po majówce ,przyszło po trzech dniach ,zapakowane dużą ilością folii bąbelkowej ,zapach ładny długo trzyma .Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulyana Krypets / 2022-05-13

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mazowia sport / 2022-05-11

Witam, polecam sklep ,normalne ceny za takie ładne zapachy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Emilian Krest / 2022-05-10

Ok Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

zadolona klientka / 2022-05-10

Weszłam na stronkę trochę nie ufna ,ale okazało się ze było mega warto ,piękne zapachy,długo się utrzymują, a w dzisiejszych czasach za przystępna cenę POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

WSZYSTKO

Wady

Extra informacje

Anitka Wąs / 2022-05-09

Bardzo przyjemny zapach ,cena bardzo przystępna jestem mega zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena ,zapach ładny

Wady

Extra informacje

Mala wariatka / 2022-05-08

Śliczne perfumki z mojego ulubionego sklepu :))))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Klinent 23425 / 2022-05-08

Spoko sklep,wszystko oki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Em / 2022-05-06

Szybką wysyłka. Perfumy pięknie pachną i przede wszystkim długo się utrzymują jak oryginały
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

zenek / 2022-05-05

Dzisiaj dostałem perfumy i nie zgadzam się z opiniami że oszuści bardzo dobrze zapakowane szybka dostawa i perfumy są na poziomie jak za tą kasę polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Makro / 2022-05-05

Bardzo piękny trwały i intensywny zapach. Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

alik / 2022-05-05

zapach jest super polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

cena ,zapach ,wysylka

Wady

Extra informacje

VIVa / 2022-05-04

Delikatny ale długo utrzymujący się zapach ;))))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

zapach ;)))

Wady

Extra informacje

Misiu / 2022-05-04

piękny zapach,szybka wysyłka, zakochałam się w tym zapachu,polecam wszystkim.firma godna polecenia.pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ewka / 2022-05-04

Polecam bardzo, zapach jest piękny a perfumy trwałe i długo się utrzymują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Klientka / 2022-05-04

24 kwietnia złożyłam zamówienie. Wysłałam osobno e-mail z prośbą aby kurier dostarczył osobno fakturę do tego zamówienia, oraz gwarancję zwrotu produktu w ciągu 14 dni, w przeciwnym razie paczka nie zostanie odebrana. CISZA, jest 4 maja, zamówienie nie dotarło.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Firma krzak

Extra informacje

Michał / 2022-05-04

Nie polecam! Perfumy nie mają w sobie praktycznie żadnej trwałości !! Jak pierwszy raz psikniesz to pachnie bardzo podobnie i to praktycznie tyle. Szkoda kasy i trzeba przyznać że każdy lepszy tester z drogerii jest dużo lepszy. Nie wiem skąd takie dobre opinie u dziewczyn (!) Chyba węchu nie macie....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Edgard W / 2022-05-03

Towar zgodny z opisem polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakosc

Wady

Extra informacje

Klinet / 2022-05-03

Polecam, super szybko, b.dobry produkt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena,szybko

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2022-04-29

Świetne perfumy, zapach niczym się nie różni od tych kupowanych w drogeriach. No może oprócz ceny :D Jestem zachwycona. Polecam z całego serduszka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlenka / 2022-04-29

Kolejne zamówienie Good girl. Mega kobiecy zapach, jeden z najbajdziej trwałych, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-04-29

Nie polecam - zapach pachnie może z 30 minut a potem nic nie czuć. Wygląda tak samo ale ten zakup jest nieopłacalny. Omijać szerokim łukiem!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Czesław / 2022-04-28

Produkt podrobiony... Na opakowaniu widnieje napis "Tester, Demonstration" a nie tak jak na zdjęciach czy też poglądowo z douglasa :) Zapach utrzymuje sie 1h max gdzie mam takie same perfumy kupione na stronie NOTINO i tam zapach zostaje nawet do kilku dni... Wielkie oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Wkurzony Konsument / 2022-04-28

Straszne oszustwo... Nie dość że to jakaś firma krzak bo nie ma takiego sklepu to jeszcze pod danymi które są w emailu tj. "Sklep Olo" i dokładnym adresem jest pustka. Nikt taki w ogóle nie istnieje... A produkt zakupiony to zwyczajny tester podwalony ze sklepu na którym widnieje " NOT FOR SALE"... Fajnie naciągają klientów na "oryginalne" perfumy. :) Omijajcie tych złodziei.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

Wszystko

Extra informacje

Marysia / 2022-04-25

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oskar Paczs / 2022-04-25

Tanie testery ,ale za ta cenę dobra jakość ,jeszcze kupie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Armando / 2022-04-20

Very good !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zawłóś / 2022-04-20

spoko sklep ,spoko ceny ,zapach dobrze trzyma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MARCEL / 2022-04-14

oK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Cezary / 2022-04-14

Zamówiłem Hugo Bossa bardzo ładny trwały zapach ,sklep jak najbardziej polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

CENA

Wady

Extra informacje

Gieniek / 2022-04-12

Towar dostałem ,wszystko się zgadza
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elenora / 2022-04-12

Wszystko ok piękne zapachy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Junior / 2022-04-06

bardzo dobra jakośc cza niska cene
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

ZZZ / 2022-04-04

Szybko, łatwo i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Misi / 2022-04-03

Wszystko OK POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Emilcia / 2022-04-03

Fajny sklepik czekałam tylko dwa dni na zamówienie ,zapach był intensywny ;) ocena na 5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena ,wysłka

Wady

Extra informacje

Zabłocki / 2022-04-03

Szczerze polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Spoko Sklep / 2022-04-01

Sympatyczny sklep,zamówienie na Carolina Herrera Bad Boy 100 ML EDT psiknęłem bluzę może dwa 3 razy pachniało na drugi dzień !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakosc

Wady

brak

Extra informacje

Żancia / 2022-04-01

Świetny sklep,co prawda czekałam 4 dni ale było WARTO !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena ,jakość

Wady

Extra informacje

piotr / 2022-03-31

zakupiłem ART. Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana 100 ML EDT otrzymałem całkiem inne, jakiś szajs za 10 pln. Oczywiście brak jakiegokolwiek kontaktu. Ostrzegam innych przed tą firmą//Grzegorz Michalski ‘klik-i-pachniesz.pl s.r.o.’ , U Sluncové 664, 186 00 Praha, Czechy// gościu działa również pod szyldem: perfumyitestery.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu

Extra informacje

omijać ten sklep dalekim łukiem i ostrzegać innych

Ewelina / 2022-03-28

Paczka zapłacona od ponad tygodnia czekam na dostarczenie opłaconej paczki. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Nikt nie odpisuje na maile od kilku dni. Niestety, ale juz więcej nie zamówię nic od nich i będę ostrzegać innych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zuzanna / 2022-03-23

Rewelacyjna obsługa. Kupiłam tester z którego zapachu jestem zadowolona. Potem zamówiłam inny zapach który był niespecjalny dla mnie i nie było problemu by go zwrócić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Szybka obsługa zakupu jak i zwrotu

Kasztelan / 2022-03-22

Zamówiłem perfumki Armani Code 16 marca ,przyszły po weekendzie ,dobrze zabezpieczona paczka ,wszystko w należytym porządku .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko ok

Wady

Extra informacje

Mazurski / 2022-03-18

Polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Marysika / 2022-03-17

Kupiłam tam wczoraj świetny zapach na wiosnę ,zapach taki sam jak w drogiej drogerii !!!Super jest zadowolona z zakupu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena ,zapach

Wady

brak

Extra informacje

Xena / 2022-03-16

Niestety nawet bez otwarcia opakowania czuć że nie jest to ten zapach Spróbuję zwrócić mam nadzieję że nie będzie z tym problemów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Brak

Wady

Podróbki

Extra informacje

Testerka / 2022-03-10

Piękne zapachy w pięknej cenie ;)))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Wojtek / 2022-03-09

Zakupiony produkt to Creed Aventus Tester ( był z oryginalnym korkiem). Piękny zapach, a do tego bardzo trwały w atrakcyjnej cenie. Zdecydowanie polecam zakupy na tej stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

oryginalny produkt

Wady

Extra informacje

Tereska W. / 2022-03-08

Ciekawa strona ,szybko zamówiłam ,czekałam 3 dni ,przyjemny słodki zapach ,jestem zadowolona .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

łatwość zamawiania

Wady

Extra informacje

Góral / 2022-03-05

POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Henryk Maliszewski / 2022-03-04

Bardzo elegancki zapach Tom Ford Noir taki sam jak w sklepie ,po co przepłacać.Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Victor / 2022-03-02

Kopiłem Armani Stronger ,bardzo ładny trwały zapach .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Maksymilian / 2022-03-01

Sprawna transakcja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Zapach / 2022-03-01

Zapach nie trafiony ,ale wymiana bezproblemowa ,brawo za obsługę .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Bolek / 2022-02-24

Wszystko dobrze ,spoko sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Marzena / 2022-02-22

Zakupiłam na prezent dla męża nie wiedziałam czego mam się spodziewać,ale jestem bardzo zadowolona, jak za takie pieniądze .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Mixer / 2022-02-22

Spoko sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Robert Marks / 2022-02-22

Zapach bardzo ładny długo sie utrzymuje ,prosta procedura zamawiania,świetna cena !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena ,obsługa

Wady

Extra informacje

Hubert / 2022-02-22

Proponuję wziąć oryginalny flakon i ten kupiony w "klik". Po dokładnym porównaniu WSZYSTKO będzie JASNE! Nie zła ale niestety PODRÓBA!!! Sprawdzone na: Paco Raban, Versace i Tomie Fordzie.Choć zapachy dosyć dobrze podroboine
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
3.67
Zalety

Tanio

Wady

podróbki

Extra informacje

Marcin / 2022-02-22

Fatalnej jakiści podróbki marki i zapachu. Opakowanie kartonowe i szklane bardzo kiepskiej jakości, nie nadaje się na prezent. Nie polecam, szkoda czasu i pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki marki i zapachu

Extra informacje

Miszka / 2022-02-21

POLECAM SKLEP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Marysiaaaa / 2022-02-20

zapach długo trzyma ,najważniejsze że ładnie pachnie ,cena też przystępna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Zygmutn Rojek / 2022-02-20

Kupiłem perfum 05.02 doszedł 4 dni później ,ale było warto ,zapach bardzo ładny ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena,jakosc

Wady

Extra informacje

Martusia / 2022-02-18

wszystko na plus :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same

Wady

Extra informacje

S-S / 2022-02-18

Zapach mało przypomina oryginalny zapach.Jak na tester zapach bardzo krótko trwały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Tani

Wady

Extra informacje

Renata / 2022-02-14

Przyznam,że obawiałam się co znajdę w kartonikach...ale muszę przyznać że jestem mile zaskoczona. Testery jak najbardziej ok . Butelki kompletne z korkiem,zabezpieczone właściwie,zapachy piękne i trwałe. Mam nadzieję że przy kolejnych zamówieniach nie będzie problemu i również się nie rozczaruję. Poki co mogę z czystym sumieniem polecić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2022-02-14

Córka jest zadowolona z zapachu perfum Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2022-02-13

Doskonała obsługa, szybkość i bardzo dobrze zabezpieczony towar. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same

Wady

Extra informacje

Leosia / 2022-02-13

Daję 5/5 ! wszystko zgodnie z opisem i na czas ! jak najbardziej polecam i napewno wrócę do zakupów w tej perfumerii :) ! dzięki !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Klik i pachniesz opinie