Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Kenza
  • /
  • 1

Opinie o Kenza

kenza.pl/sklep/odziez-damska

Koszalin

Zakupy Kenza opinie
Asortyment
4.21
Dostawa
4.33
Łatwość zamawiania
4.29
Obsługa i reklamacje
4.26
Poziom cen
4.24

Średnia ocen

4.27

w skali od 1 do 5.

 

Kenza opinie Kenza
4.27 1616

Bożena / 2023-01-31

Zadowolona. Szybka dostaw. Strona jasna i czytelna, proste składanie zamówień. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Misiek / 2023-01-17

Spodnie jeansowe gniecione ***!!! Rozmiar idealny. Chociaż obiawiałam się, że S będzie za mała, ale jest idealna. Dziękuję za udaną transakcje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2022-12-21

Na wstępie gratuluję niesamowitego poczucia estetyki. Zdjęcia, stylizacje, dosłownie wszystko - wysmakowane, piękne i naturalne. Jestem oczarowana. Same zakupy miłe z szybką dostawą, czyli tak jak powinno być. Wrócę z pewnością. Pozdrawiam serdecznie całą załogę butiku Kenza. P.S. Pani Martynko, dziękuję za odłożenie kombinezonu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna B. / 2022-12-16

Zamówiłam paczuszkę na święta. Bardzo szybka wysyłka paczka była po 2 dniach u mnie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-12-13

jestem zadowolona. przesyłka szybka. Ciuszki świetne, polecam wszystkim !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Barbara / 2022-12-12

Witam, bardzo polecam sklep kenza. Paczuszka doszła bardzo szybko. Wszystko idealnie pasuje. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-12-08

W życiu nie sptkałam takiego sklpeu i personelu. Dziewczynki są pomocne, smsujemy,dzwonimy do siebie. Zawsze doradzą cos ciekawego na każda okazje. Dziękuje bardzo, miłego dnia. Ania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same zalety

Wady

nic

Extra informacje

Monika / 2022-11-10

Butik godny polecenia. Szybka wysyłka i miły kontakt. Towar zgodny z opisem, wymiary identyczne jak w tabeli. Rozmiar trafiony idealnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ekspresowa wysyłka

Wady

Extra informacje

Zosia / 2022-11-08

butik idealny. jestem zakocchana w produktach. Dziekje Pani Adżelice za cierpliwość i pomoc w doborze rozmiaru sukienki na ślub córki. Jestescie wspaniale. Wrócę na pewno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, doradzanie, super asortymant

Wady

nie ma

Extra informacje

Zosia / 2022-11-08

butik idealny. jestem zakocchana w produktach. Dziekje Pani Adżelice za cierpliwość i pomoc w doborze rozmiaru sukienki na ślub córki. Jestescie wspaniale. Wrócę na pewno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, doradzanie, super asortymant

Wady

nie ma

Extra informacje

Anna / 2022-11-07

Polecam z całego serca. Towar pierwsza klasa. Miła obsługa i szybka dostawa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-11-04

Bardzo niemiła, wręcz chamska obsługa. Zamówiłam, opłaciłam dwie bluzki, z czego jednej nie było na stanie, mimo że mogłam ja zakupić. Pracownica powiedziała, że to "błąd magazynowy" i nie usłyszałam nawet przepraszam, mimo że zapłaciłam za towar, którego nie ma. Czekam drugi tydzień na zwrot pieniędzy. Wysłałam mejla, dostałam zwrot z adnotacją, że nie można dostarczyć. Wykonałam telefon, ale pracownica nie poczuwała się do tego, by w sposób uczciwy rozwiązać problem. Stwierdziła, że opóźnienie wypłaty, wynika z tego, że pani co zajmuje się zwrotami jest na urlopie...Kiepska wymówka. Także nie polecam, obsługa rodem z PRL..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

MAREK / 2022-10-18

Kupuję dla żony. Panie bardzo pomocne w wyborze rozmiaru. Zawsze trafne zakupy. polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Marzena / 2022-10-10

Świetnej jakości dres. 95 % bawełna 5% elastan. Nie mechaci się. Dres na lata. Polecam piękny czekoladowy brąz dres.
Zalety

Bardzo dobry skład. Ściągacze i szyte napisy.

Wady

Brak

Extra informacje

Kornwlia Szatlak / 2022-07-11

Kolejne udane zakupy :) MIKI bluzy wymiatają !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Mrtina Livinka / 2022-07-10

Moje pierwsze zakupy i miły prezent pomadka :) Polecam. Produkty polskie i włoskie i rabat na pierwsze zakupy :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Magda / 2022-07-05

Polecam sklep, szybka wysyłka, przystępne ceny oraz wysoka jakoś materiału :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2022-06-23

nie polecam, otwarcie kartonu i smród chińszczyzny, made in china!!! takie reacy mogę sobie kupić na targowisku!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wawrzyniak / 2022-06-13

Ciuszki piękne, na pewni to nie beda moje ostatnie zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eliza Kuczkowska / 2022-06-09

Sklep godny polecenia, bardzo miła obsługa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ZOFIA / 2022-05-26

Sklep rewelacja :) pomocne panie i zawsze pomogą dobrać coś co nie muszę zwracać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-04-05

Pani Mario, towar taki sam jak we wszystkich innych butikach :) Z tą różnicą, że ceny atrakcyjniejsze- a towar zawsze można zwrócić, bo też do nich odsyłałam, ale jak ktoś chce się przyczepić i zepsuć renomę to zawsze coś się znajdzie.. :) Miłego dnia dla Pani i mniej nerwów ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2022-04-02

Nie polecam 4rzeczy do zwrotu same chinczyki jakość tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak

Extra informacje

Brak

Anna Rud / 2022-03-25

Polecam gorąco!! Kupiłam komplet bluza z leginsami prążek. Kolorek przepiękny! Obsługa super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość

Wady

Extra informacje

Belmondo / 2022-03-16

Polecam zakupy w Kenzie, wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka, towar zapakowany profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, jakość, szybka dostawa

Wady

brak

Extra informacje

Marta woj / 2022-03-04

Polecam gorąco!! Obsługa na wysokim poziomie. Tyle marudzenia mojego dzielnie panie znoszą :) Towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Halina Koch / 2022-02-23

Polecam gorącą butik Kenza, paczkę dostałam na drugi dzień, świetne bluzeczki, a torba zarabista
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super obsługa

Wady

Extra informacje

paczka ekspresss!

Karolina / 2022-02-18

Zamawiam u nich dosyć często :) Panie robią rabaty :) I służą pomocą za każdym moim marudzeniem ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kinga Balti / 2022-01-21

Obsługa na wysokim poziomie!! Panie cierpliwie mierzyły mi wszystko co chciałam :))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Monika / 2022-01-03

Koszula z Miki najlepsza rzecz jaką miałam! Rozmiar co prawda uniwersalny ale świetnie się uklada. Szybka dostawa. Towar zgodny ze zdjęciami i opisem. Na pewno wrócę. Polecam stronkę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena Rokita / 2021-12-28

Zajefajne ciuszki, szybka dostawa, super jakość. Tylko Kenza :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Brak

Extra informacje

Karolina Bochaj / 2021-12-27

Koszula z Miki dotarła dzień po zamówieniu. Jestem zachwycona. Jakość genialna jak na tą cenę i kontakt z Panią też bardzo szybki. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

marta / 2021-12-21

ich jakość to porażka Chińczyki sprzedają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

ANNA / 2021-12-21

Często kupuje, Panie zawsze pomocne, ze zwrotem też nie było problemu jak bluzka okazała się za duża :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

JAKOSC

Wady

BRAK

Extra informacje

Armando / 2021-12-17

Zamówiłem dla żony bluzeczkę i spodnie. Ciuszki był u mnie już dnia następnego. Jakość 10/10. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

szybka wysyłka

EWA / 2021-12-17

Kupuję od roku. Teraz już wiem żeby kierować się pomiarami z tabeli a nie rozmiarem. W razie pytań dzwonię. Dziewczyny przemiłe i zawsze doradzą. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Wioletta Malina / 2021-12-08

Otrzymałam komplet czapka szalik i jest zaje..ta !! I dodatkowo cudowny prezencik!!! CZAD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

Karola M / 2021-12-06

Właśnie paczka dotarła jestem bardzo zadowolona z sukienki Jest taka sama jak na zdjęciu a wręcz jak dla mnie cudowna!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość

Wady

Extra informacje

Irmina / 2021-12-02

Towar zgodny z opisem. Cena dobra i dużo promocji ! Obsługa miła więc ogólnie polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ewelina B. / 2021-11-24

Miałam zostawić jeden sweterek przyznam szczerze jak zobaczyłam oba sweterki to teraz ciężko zostawić tylko jeden, są cudowne! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Marlena / 2021-11-23

Dostałam swoją koszule :) Jest super ale bardzo duże i szerokie. Zależy jak kto lubi. Mi psuje. Materiał delikatny i milutki :) Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Patrycja Pec / 2021-11-22

Koszule rewelacja!! Dziewczyny kupujcie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kazia / 2021-11-19

nie polecam, zwrot wszystkiego 3 rzeczy nic nie nadawało się do założenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Teresa / 2021-11-15

Dzisiaj dostałam przesyłkę, dziękuję, wszystko bardzo ładne, rozmiary zgodne z opisami, nie rozumiem, po co ktoś wypisuje na opiniach bzdety, a no tak konkurencja? Naprawdę bardzo ładne, mile w dotyku i super jakościowo rzeczy. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MARTA / 2021-11-14

Niestety tutaj właściciel sam sobie może wystawiać opinie i tym samym podwyższać średnia i tak robi, ja nie polecam tego sklepu jakość ubrań jest straszna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Angelika / 2021-11-14

Dotarła upragniona koszula MIKI :))))) POLECAM !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Aga Nie / 2021-11-13

Kobitki,bardzo polecam !!! Zakupiłam i jestem mega zadowolona!! Szybka przesyłka i koszula petarda!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super jakość koszuli

Wady

Extra informacje

Dzasta / 2021-11-12

Dzisiaj dostałam przesyłkę, dziękuję, wszystko bardzo ładne, rozmiary zgodne z opisami, nie rozumiem, po co ktoś wypisuje na opiniach bzdety, a no tak konkurencja? Naprawdę bardzo ładne, mile w dotyku i super jakościowo rzeczy, kupiłam 3szt. i każda z nich zasługuje na najlepszą ocenę. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jakość, wygląd, cena

Wady

Brak

Extra informacje

Beata Z. / 2021-11-10

Właśnie odebrał koszule Miki!! jest boska :)) POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Maria / 2021-11-10

Niestety tutaj właściciel sam sobie może wystawiać opinie i tym samym podwyższać średnia i tak robi, ja nie polecam tego sklepu jakość ubrań jest straszna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jakość dramat

Extra informacje

Katarzyna G. / 2021-11-09

Ależ konkurencja nie śpi :) Zamawiam od roku i mało trafiło mi się rzeczy słabej jakości. Zwroty są ekspresowe i nie ma problemu z zamianą :) Więc się dziwie takim sfrustrowanym \"Paniusiom\" ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

miła obsługa

Wady

Extra informacje

maria / 2021-11-06

nie polecam, zwrot wszystkiego 8rzeczy nic nie nadawało się do założenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nic

Wady

jakość!!!!!

Extra informacje

Kasia / 2021-11-06

chiński sklepik dla dziewczyn z prowincji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

cenajakosc

Extra informacje

Martyna Modrak / 2021-11-01

100%% POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna Modrak / 2021-11-01

100%% POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna Modrak / 2021-11-01

Nie wiem kto pisze takie bzdury. Jestem stałą klientką i nigdy nie płaciłam za reklamacje!! Nawet sklep wysyłał swojego kuriera z towarem na zamianę. Naprawdę dziewczyny ze sklepu stają na wysokości zadania!! Albo nieuczciwa konkurencja albo sfrustrowana klientka!! Jakość może nie zawsze na poziomie "CHANEL" ale z taką ceną nie ma co się spodziewać cudów!! JA POLECAM SERDECZNIE!!!!!!!!!! PS. Dobrze jak by klientki piszące negatywy pisały nazwiska ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-10-28

Nie polecam. Bluzka przyszła z wadą i chcąc wymienić na inną BEZ WADY muszę płacić jeszcze raz za wysyłkę?!!!! Skandal!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

marta / 2021-10-25

nie polecam Chińczyk
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Katarzyna P. / 2021-10-23

Super rzeczy polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Roksana / 2021-10-21

Szybka wysyłka, miła pomocna obsługa. Jakość do ceny super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Nati Wróblewska / 2021-10-14

Kupiłam kurteczkę w dobrej cenie i jakość o dziwo też ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2021-10-02

Wczoraj dostałam paczke dresy przepiękne i bardzo wygodne. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudyna / 2021-10-02

Jakość ok. Bardzo szybka wysyłka! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALEXIS / 2021-08-27

Kupiłam koszulę i za taką cenę jakość materiału zaj... POLECAM GORĄCO! Koszula z MIKI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka, jakość mega

Wady

brak

Extra informacje

Anna Wojdalska / 2021-08-20

Jakość dobra. wszystko zależy od ceny. Ja trafiłam dobrą cenę i bardzo dobrą jakość :) Bluzeczka ważka. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Bombi / 2021-08-18

Kiepska jakoś materiału, brak obszycia na spódnicy z kompletu, widać jak jest kiepsko wycięta, i do tego materiał się strzępi, a jedna z bluzek ma brzydki zapach papierosów, nie polecam,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Brak

Wady

Kiepska jakoś materiału i obszycia, brzydki zapach

Extra informacje

Karolina CH. / 2021-07-05

Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Joanna / 2021-06-15

Bardzo dobry sklep. Świetna jakość materiałów (czytać opisy !), zwroty bezproblemowe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Wioletta / 2021-05-28

Polecam zakupy w tym sklepie, wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka, towar zapakowany profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna K / 2021-05-24

Szybka wysyłka . Zamówienie zgodne z wymiarami. Kolory trochę odbiegają ale czasem nie da się ująć idealnie ;) Ogólnie ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wymiary

Wady

brak

Extra informacje

monika / 2021-05-18

zamówiłam 3 rzeczy 1)bomberkę wiosenną pink co prawda na zdjęciu jest ciut mocniejszy kolor niż w rzeczywistości ale i tak jest MEGA ! myślę o zakupie jeszcze tej khaki....2) okulary przeciwsłoneczne- są dokładnie jak na zdjęciu i w opisie 3) spodnie dresowe niestety do zwrotu chyba pokręciłam coś w rozmiarze... Zwrot zrobiłam czekam na pieniążki. Ogólnie jestem bardzo zadowolona myślę że te złe opinie pisze tylko konkurencja....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybki czas realizacji, zdjęcia z różnej strony

Wady

brak

Extra informacje

Alicja / 2021-05-14

Ekspresowa wysyłka!! Towar dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Joanna CZ / 2021-05-06

Dzisiaj odebrałam paczuszkę, spodnie są rewelacyjne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Gosia Braun / 2021-05-05

Bardzo dziękuję za białe spodnie czekałam 1dzień . Brawo ślicznie dziękuję.????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Agata Ch. / 2021-04-30

Sukienka cudowna !! Wrócę na 100% :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2021-04-30

Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Judyta K. / 2021-04-29

Sukienka trochę inny kolor ale było napisane ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2021-04-29

Polecam- dobry gatunek e dobrej cenie\r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Natalia R/ / 2021-04-27

Kupiłam jeansy i są mega! Elastyczne i super cena polecam
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Patrycja. / 2021-04-27

Wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Karolina K. / 2021-04-26

Zamówiłam bluzkę i troszkę rozmiarówka była zawyżona ale jakość i cena ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość

Wady

brak

Extra informacje

Aleksandra Kot / 2021-04-26

Wszystko ok. Polecam

Irenka Kolac / 2021-04-26

Dzisiaj dostałam paczkę :) Sukienka przepiekna i jeszcze niska cena :))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Aga / 2021-04-21

Bluza bomberka super zgodnie z opisem .Szybka dostawa.Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rozmiarówka się zgadza i super wygląda

Wady

Extra informacje

Magdalena / 2021-04-20

Sklep godny polecenia. Staje na wysokości zadania aby załatwić sprawę reklamacji :) Dziękuje i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Solidny

Wady

brak

Extra informacje

Wioletta K. / 2021-04-20

Bardzo miłe zaskoczenie. Za takie ceny :) Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andzia / 2021-04-20

Towar zgodny z opisem. Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-04-20

Polecam, towar spełnia wszystkie wymagania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super ciuchy, super obsługa

Wady

Brak

Extra informacje

Aleksandra Wyra / 2021-04-16

Chciałabym polecić sklep. Bardzo miła obsługa telefoniczna :) Towar zgodny z opisem. Trzeba tylko dobrze się wymierzyć żeby trafić z rozmiarem. Ja tego nie zrobiłam, ale nie było problemu z zamianą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

FASHION / 2021-04-16

Pierwsze zakupy i super. Mam nadzieje, że tak będzie zawsze ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga K / 2021-04-16

Dzisiaj dostałam paczkę i jestem miło zaskoczona szybkością dostawy i jakością towaru :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Beatriss / 2021-04-12

Jestem stałą klientką i jak najbardziej jestem zadowolona :) Nie ma problemu ze zwrotem towaru. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Panienka / 2021-04-12

Jakość super. Zamówiłam kombinezon jeans i jest genialny!! POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super towar

Wady

brak

Extra informacje

Klaudynka / 2021-04-12

Towar super jakości i przystępne ceny. Szybka wysyłka i dobry kontakt. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość

Wady

BRAK

Extra informacje

Kornelia D / 2021-04-12

Nie wiem dlaczego ktoś pisze, że problem ze zwrotem. Zamawiam regularnie i nie było problemu ze zwrotem. A za pobraniem to żaden sklep nie przyjmuje zwrotów ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ekspresowa wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

ME / 2021-04-12

Sklep godny polecenia. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. A jak zdarzył mi się zwrot towaru, ponieważ zły rozmiar dobrałam to nie było problemu. Szybki zwrot pieniędzy. Bardzo miła obsługa!! POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, miła obsługa

Wady

Extra informacje

Ja / 2021-03-22

nikomu nie poleciłbym sklepu internetowego Kenza. towary okropnej jakości. Zwrot towaru nie jest przyjmowany ani za pośrednictwem Poczty Polskiej, ani za pośrednictwem innych przewoźników. niegrzeczny stosunek do kupującego. zasada obowiązuje: SPRZEDAWCA PRAW I KUPUJĄCY NIE JEST NIC
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie przejmuje zwrotu towaru przez Poczta Polska. Nie ma innych możliwości zwrotu towaru za pośrednictwem innych przewoźników

Extra informacje

Iryna / 2021-03-17

Najgorszy sklep internetowy Kenzy. rzeczy strasznej jakości. kolor i jakość produktów nie pasuje do witryny sklepowej. Zwroty przesyłek nie są przyjmowane za pośrednictwem Poczty Polskiej ani innych przewoźników. nie oczekuj zwrotu pieniędzy. nе recomendue magazin nikomu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie przejmuje zwrotu towaru przez Poczta Polska

Extra informacje

Zamówienia towaru 09.03.2021. Problem zwrotu towaru 11.03.2021

Ja / 2021-03-17

rzeczy strasznej jakości. Zwroty przesyłek nie są przyjmowane za pośrednictwem Poczty Polskiej ani innych przewoźników. nikomu nie polecam sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie przejmuje zwrotu towaru przez Poczta Polska

Extra informacje

Zamówienia towaru 09.03.2021. Problem zwrotu towaru 11.03.2021

Iryna / 2021-03-12

Nie polecam kupowania produktu w sklepie internetowym Kenza. brak zwrotu towaru. Zwrot towaru nie jest akceptowany przez Pocztę Polską. nie ma innych możliwości zwrotu towaru za pośrednictwem innych przewoźników w sklepie. najgorszy sklep internetowy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie przejmuje zwrotu towaru przez Poczta Polska. Nie ma innych możliwości zwrotu towaru za pośrednictwem innych przewoźników

Extra informacje

Zamówienia towaru 09.03.2021. Problem zwrotu towaru 11.03.2021

Iryna / 2021-03-12

Nie polecam kupowania produktu w sklepie internetowym Kenza. brak zwrotu towaru. Zwrot towaru nie jest akceptowany przez Pocztę Polską. Inny Zwrot w sklepu nie istnieje, i przez Poczta Polska zwrot nie istnieje. jeśli kupiłeś produkt gamno, pozostanie z tobą na zawsze. najstraszniejszy sklep internetowy. Nie polecam kupowania towarów w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie przejmuje zwrotu towaru przez Poczta Polska

Extra informacje

Zamówienia towaru 09.03.2021. Problem zwrotu towaru 11.03.2021

Iryna / 2021-03-12

Nie polecam kupowania produktu w sklepie internetowym Kenza. brak zwrotu towaru. Zwrot towaru nie jest akceptowany przez Pocztę Polską. jeśli kupiłeś produkt gamno, pozostanie z tobą na zawsze. najwygodniejszy sklep internetowy. Nie polecam kupowania towarów w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie przejmuje zwrotu towaru przez Poczta Polska

Extra informacje

Iryna / 2021-03-12

Czy ty żartujesz? W jaki sposób można wysłać paczkę pocztą polską z polecanym arkuszem? Najgorszy sklep internetowy Kenza. Faktycznie nie istnieje zwrotu towaru. Nie polecam tego sklepu internetowego. Zwrot towaru przez Poczta Polska nie przyjmuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie przejmuje zwrotu towaru przez Poczta Polska

Extra informacje

Zamówienia towaru 09.03.2021. Problem zwrotu towaru 11.03.2021

Iryna / 2021-03-11

Przed zakupem produktu w sklepie internetowym Kenza zapoznałem się z warunkami zwrotu towaru. Warunkiem koniecznym w sklepie Kenza jest zwrot towaru, następuje przesyłka za pośrednictwem Poczty Polskiej z polecanym listę. w Poczcie Polskiej zwrot paczki realizowany jest tylko za pobraniem. wczoraj wysłałem zwrot towaru za pośrednictwem Poczty Polskiej za pobraniem i wysłałem potwierdzenie na e-mail [email protected], że paczka została tylko przyjęta za pobraniem. dzisiaj dostałem odpowiedź ze sklepu internetowego, że paczek nie przyjmowali za pobraniem. faktycznie nie ma zwrotu w sklepie, ponieważ paczki z poleconym listę nie są wysyłane z poczty. była też skarga ze sklepu internetowego, że ​​jestem głupia i nie umiałem czytać, bo nie zapoznałem się z warunkami zwrotu towaru. tak naprawdę: albo sklep nie zna regulaminu Poczty Polskiej, albo tylko przemyślana strategia, aby klienci sklepu nie mieli możliwości zwrotu towaru. niezadowolony z usług sklepu. Nie polecam tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

sklep internetowy odmawia odbioru przesyłki za pobraniem. pracownicy sklepu internetowego Kenza nie są zaznajomieni z regulaminem dotyczącym warunków zwrotu towaru za pośrednictwem Poczty Polskiej ... lub wręcz przeciwnie, mają się dobrze świadomy warunków wysyłki za pośrednictwem Poczty Polskiej i stosuj strategię, aby klient sklepu nie mógł tak naprawdę zwrócić towaru. Twierdzi ze sklepu internetowego, że jestem głupia i niepiśmienna, że ​​nie umiem czytać i nie zapoznałem się z warunkami zwrotu towaru. brak szacunku dla klientów sklepu.

Extra informacje

Zamówienia towaru 09.03.2021. Problem zwrotu towaru 11.03.2021

Izabela / 2021-01-24

Zamówiłam dres w panterkę fajny materiał miły w dotyku fason super polecam ubrania są dobrej jakości i dostałam gratis pomadkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Bogi / 2021-01-12

Bardzo fajne ciuchy, bajera na czasie. . Kupuje już od dawna. I polecam wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo szybka dostawa,oryginalne ciuchy

Wady

Brak

Extra informacje

Przy odrobinie respektu przy praniu, można cieszyć się ciuszkami dłużej. : )

Nicolka / 2020-12-29

Super dresy z tej strony rozmiar idealny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładne szybka dostawa

Wady

Bez wad

Extra informacje

Dają gratisy dostałam szminkę z logo sklepu

Isabellla / 2020-12-29

Zamówiłam z tej strony komplet dresowy super taki o jakim marzyłam extra leży fajny materiał piękny kolor naprawdę polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zgodne z opisem szybka dostawa

Wady

Nie ma

Extra informacje

Klaudia / 2020-08-21

Zamówiłam czerwony dres ( komplet ) i jestem bardzo zadowolona . Super materiał, raczej cienki miły w dotyku. Kolor na zdjęciu wydawał się trochę ciemniejszy a w rzeczywistości to makowa czerwień (również bardzo ładna.) Noszę rozmiar 40 i dresik leży dobrze .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

Materiał, krój , szybka dostawa, płatność przy odbiorze i darmowa wysyłka.

Wady

Kolor minimalnie różni się od tego na zdjęciu.

Extra informacje

N

Elżbieta / 2020-07-21

Super ubrania , bardzo dobra jakość na 5+
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Błyskawiczna dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Monika / 2020-07-14

Zamawiałam pierwszy raz z Kenza i to troszkę się zawiodłam. Niestety produkty odbiegają od tych ze zdjęć. Kolory są zupełnie inne. Najbardziej zawiodłam się na TUNIKA DRESOWA MADAME VIOLET. Na zdjęciu przepięknie wygląda a w rzeczywistości niestety tragedia. Na dodatek czego bardzo nie lubię firma Kenza usuwa na swoich stronach komentarze, które uświadamiają klientom że produkt w rzeczywistości jest zupełnie inny. Dlatego dla mnie są skreśleni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Kolory ubrań znacznie odbiegają od tych na zdjęciach

Extra informacje

Uska / 2020-06-09

Genialne ciuchy, szybka dostawa, Można by powiedzieć kenza to,,, siostra,, ifriko
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Iskra / 2020-05-29

Kolejny raz zamówiłam z tego sklepu i kolejny raz jestem w 100% zadowolona. Szybka wysyłka, niezawodny Inpost a jakość rzeczy jak najbardziej adekwatna do ich ceny.\r\nPolecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka, jakość rzeczy

Wady

Extra informacje

Marta / 2020-04-20

Pierwszy raz zamówiłam z tego sklepu bluzę długą na suwak i jestem MEGA ZADOWOLONA. Jakość materiału na wysokim poziomie, tak jak w reklamie. Szczerze polecam????... zostaje stałą klientka sklepu Kenza...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygląd super i jakość materiału również super

Wady

Nie posiada wad

Extra informacje

Żadnych zastrzezen

Kasia O / 2020-04-15

Pierwszy raz zamówiłam z tego sklepu 2 bluzki, spodnice, pasek i jestem bardzo zadowolona. Jakość produktów mile mnie zaskoczyła, spodziewałam się, że może być różnie. Wszystko naj. Dostawa w ciągu dwóch dni. Więc również szybko. Zdecydowanie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakoś materiałów, wykonanie ubrań pierwsza klasa. Szybka dostawa

Wady

Serio brak

Extra informacje

Leosia / 2019-08-17

Rewelacyjne ubrania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Kenza opinie