Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Książki
  • /
  • Prawo i ekonomia
  • /
  • Kancelaria Radcy Prawnego Daniel Paul
  • /
  • 1

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Daniel Paul

LUBLIN

Książki Kancelaria Radcy Prawnego Daniel Paul opinie
Jakość wydania
5
Subiektywna ocena treści
4.9

Średnia ocen

4.95

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

Zuza / 2022-03-24

Wysoko oceniam kontakt, rozmowy konsultacyjne oraz działania prawne podejmowane przez Kancelarię w moim imieniu. Wysoka jakość usług.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Wschód / 2022-01-17

Z kancelarią u boku wszystko do przodu. Polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Adam / 2021-12-10

Dzięki pomocy Kancelarii zaoszczędziłem dużo czasu i nerwów, prawnicy kompleksowo prowadzą sprawę, trzymają rękę na pulsie, pilnują terminów i dbają o interesy klienta.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Mateusz W. / 2021-10-25

Konsultacje prawne się powiodły, sprawa została załatwiona, pozostała korzystna ocena pracy Kancelarii i pozytywna opinia.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Mariola / 2021-10-05

Współpracowało się bardzo miło i owocnie. Kancelaria troszczy się o swoich klientów :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

wiedza i doświadczenie

Wady

Extra informacje

WW / 2021-08-10

Z pomocą kancelarii i sądu odzyskałem należne pieniądze od dłużnika z odsetkami. Jestem wdzięczny bo dla mnie to góra kasy. Dobrzy w swoim fachu, sprawnie kontrolują sprawę.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Bożenka / 2021-07-20

Polecam kancelarię. Już od pierwszego kontaktu da się odczuć, że to profesjonalna kancelaria z wyższej półki z sporym ogólnokrajowym doświadczeniem w sprawach sądowych.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

wiedza, dostępność, atmosfera

Wady

Extra informacje

Wojtek / 2021-05-26

Szukałem dobrego i zaufanego pełnomocnika znającego się na prawie pracy. Znalazłem i jest to powyższa kancelaria, wszelkie aspekty prawne maja w małym paluszku, miła współpraca mimo nieprzyjemnej sprawy, polecam.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Przejmują na siebie ciężar sprawy, możliwy kontakt na odległość

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2020-10-27

Świetny pełnomocnik, odzyskałam zaległe wynagrodzenie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Wiedza, kontakt, zaangażowanie

Wady

Extra informacje

Krzysztof / 2020-07-02

Kancelaria jak najbardziej godna polecenia! Mecenas specjalizuje sie w prawie do emerytury. Profesjonalizm przez duże P!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.50
Zalety

zaangażowanie w sprawę

Wady

Extra informacje

Książki Kancelaria Radcy Prawnego Daniel Paul opinie