Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Windykacja
  • /
  • Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki
  • /
  • 1

Opinie o Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki

www.kancelariaultimatum.pl

Warszawa

Finanse Kancelaria  Wierzytelności Ultimatum  Marcin Protaziński i Rafał Jarocki opinie
Poziom cen/prowizji
1.46
Rzetelność
1.41
Skuteczność
1.41
Terminowość
1.4

Średnia ocen

1.42

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

153

dodanych opinii

 

Oszukała mnie Kancelaria Ultimatum / 2022-07-18

Oszukała mnie Kancelaria Ultimatum

Chce napisać kilka słów na temat Kancelarii Ultimatum, aby wszyscy, którzy choćby pomyślą aby skorzystać z ich usług wybili to sobie z głowy. Kancelaria Ultimatum to spółka zarejestrowana w Anglii po wyjciu Agnli z Unii Europejskiej ta spółka działa w Polsce całkowicie nielegalnie, aby ukryć przed klientami ten fakt podają w Polsce fałszywe dane rejestrowe
- podają fałszywy adres Jana Pawła II 23, 00-854 Warszawa, wcześniej podawali adres ze Złotych Tarasów a jeszcze wcześniej adres z rozebranej warszawskiej Rotundy
- podają fałszywy NIP
- podają fałszywy KRS

Jedyny adres z Podkowy Leśniej do którego dotarła dziennikarka śledcza Polsatu także okazał się fałszywką (ale o tym później). W wyniku interwencji oszukanych klientów, Google usunął ich wizytówkę ze swoich map ponieważ ustalił, że adresy którymi się posługują są nie prawdziwe i nigdy nie mieli tam biura.  W celu przyciągnięcia klientów Kancelaria Ultimatum stworzyła sieć stron, na których publikują spreparowane materiały o sobie, materiały to komentarze i opinie rzekomych klientów którzy napisali sobie sami. Dla orientacji podam kilka takich stron:
sciaganie-dlugow.pl
windykacja-polska.pl
opinie-kancelaria-ultimatum.pl
windykacja-dlugow.pl
odzyskamydlug.pl
opiniak.com
portal-konsumenta.com
twojeopinie.com

Faktyczna działalność Kancelarii Ultimatum sprowadza się do zawarcia z klientem umowy w celu pobrania zaliczki za działania windykacyjne, które nie będą później realizowane. Kontakt zawsze urywa się po wpłacie pieniędzy. Dalsze próby kontaktu zostają bez odpowiedzi, telefonu nikt nie odbiera, gdy zadzwoni się z innego numeru zostanie się wulgarnie zwyzywanym. W ten sposób oszukuje się osoby które już wcześniej stały się ofiarą oszustwa i szukały pomocy w celu odzyskaniu pieniędzy. Reporterka śledcza Polsatu zajęła się sprawą i prześwietliła działalność Kancelarii Ultimatum w reportażu śledczym :

https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/

Radzę zapoznać się z tym reportażem, wszystkie materiały tam zgromadzone są prawdziwe i dobrze oddają faktyczny cel działalności Kancelarii Ultimatum. Bohaterzy reportażu, osoby starsze chcące odzyskać swoje pieniądze zostały dodatkowo okradzione na kilkadziesiąt tysięcy złotych przez Kancelarie Ultimatum. Jakie jeszcze metody stosuja:
- po napisaniu prawdziwego komentarza w internecie jak ciebie oszukali spodziewaj się od nich wezwania do zapłaty na kilkadziesiąt tysięcy złotych, oraz publikacji twoich danych osobowych w całym internecie
- dane osobowe swoich klientów rozrzucają po całym internecie, prowadzą fałszywy rejestr długów, na który wpisują swoich własnych klientów
- w celu uwiarygodnienia swojego rejestru posługują się w nim logiem legalnie działającego polskiego rejestru, w reportażu pracownik legalnego rejestru zapowiedział kroki prawne przeciw Kancelarii Ultimatum za posługiwanie się ich logiem
- przeciw Ultimatum toczą się postępowania prokuratorskie, jest także mowa o tym w reportażu

Napisałem obszerniejszą opinię ponieważ, chciałbym wszystkich ostrzec, nie zróbcie takiego błędu jak ja.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

małgorzata / 2022-07-18

czytam opinie i jestem przerażona. Nie dość ze zostałam oszukana już wcześnie i w związku z tym zgłosiłam się do kancelarii o pomoc, to teraz czytam , że to też oszuści. Znalazłam wpis w którym proszone są osoby o wpisanie swojej sprawy na adres: [email protected], czy ktoś z Państwa opisywał swoją sytuację i wysłał pod ten adres. Myślę, że powinnyśmy zrobić zbiorowe zgłoszenie do prokuratury
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Olga / 2022-06-22

https://www.gov.pl/web/baza-wiedzy/phishing--widzisz-zglaszaj Tutaj zgłaszać te strony ich trzeba i napisać co się stało w drugiej rubryce zablokują strone jak będzie więcej informacji i osób ja już to zrobiłam.Czas na Was
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Olga / 2022-06-22

Firma widmo ...była i być nie będzie.Cisza w telefonie i pieniądze przepadły to oszuści z UK Brak adresu ,mają też swoją stroną gdzie ludzi wpisują za rzekome długi które sami im tworzą na papierze.Warto obejrzeć reportaż Pauliny Bąk jak traktują ludzi,i jeszcze jeden był dokument o tym.Sprawa jest w prokuraturze,czym więcej świadków i zgłoszeń tym lepiej bo może wreszcie ktoś nimi się zajmie i pojdą siedzieć za kraty.Wezwanie od nich o zapłatę 30 tys za zły komentarz od razu zgłosić policji i do prokuratury a tym bardziej o wpisaniu długu na ich stronie .Z klienta będziesz ofiarą,przestrzegam.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Kacha okradła mnie i oszukała kancelaria ultimatum. / 2022-06-22

Nie warto tam dzwonić to oszustwo na duzą skalę są tylko mili bo chcą pieniądze.Tak się w mej sprawie złożyło że komornik im przelał pieniądze które były dla mnie i od roku nie widzę moich pieniędzy jako wierzyciel .Wszelkie próby kontaktu to głuchy telefon aczkolwiek mi udało się dziś porozmawiać z bardzo niegrzecznym człowiekiem ale uznał że to nie jest targ arabski i rzucił sluchawką nie mając argumentów dlaczego od roku mi nie oddają pieniedzy .Na złe komentarze reagują agresją i straszą rozprawą w sądzie o to że jawnie nas okradają i nic z tym nikt nie robi.Sprawa utknęła w prokuraturze i ja zamierzam do niej się wybrać i zacząć walkę o swoje ,trzeba nagłośnić sprawę po raz kolejny bo jest multum oszukanych tak jak ja i Ty.Oni samo sobie tworzą strony i sami piszą komentarze pozytywne i widać że to robi jedna i ta sama osoba.Nie polecam chyba że chcesz stracić czas i pieniądze i swoje nerwy a na koniec jeszcze możesz oczekiwać wyzwania swej osoby.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystkie możliwe

Extra informacje

6 lat to się ciągnie .

Natasza / 2022-04-11

Jak czytam te wasze opinie to jestem przerażona. A ja napisałam do nich i przekazałam dane. I teraz pytanie czy poprostu nie odzywać się do nich jakby co. I udawać ze sprawy nie było raczej w nic mnie nie wpakują. W żadne koszta ani nic.

Adam Tracz / 2022-04-01

Witam. W zeszłym roku wpieprzyli mnie w jakiś dlug na 5 tys za firmę która zamknolem 8 lat temu a zadnego dlugu nie miałem! Na 3 stronach widnieją moje dane na wszelka próbę kontaktu zero reakcji adres z internetu Jana Pawła gluchy ! Moze ktos wie jak to gowno od nich usunac gdzie oni są i jak z nimi się skontaktować!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Z

Extra informacje

Klient kancelarii / 2022-01-27

Banda degeneratów nielegalnie działających bez rejestracji w Polsce firmy pseudo kancelarii, która wyciągnęła ode mnie sporo kasy po pretekstem ściągnięcia długów od moich klientów z faktur, nawet straciła swoje opinie, która sama sobie wystawiała, nawet google wywaliło tych kombinatorów, przestrzegam przed frajerami, wyciągającymi pieniądze od uczciwych osób!!! wykupili sobie strony z opiniami, niestety prawda wyszła na jaw!!!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

absolutnie brak!!!!

Wady

zotałęm okradziony z kilku tysięcy złotych pod pretekstem pomocy prawnej, dałem się sfrajerować!

Extra informacje

kilka lat temu

Iza / 2021-12-25

Oglądałam wczoraj program Interwecja na Polsacie o Ultimatum, to jest wielki skandal, że prokuratura i policja nic nie robi w tej sprawie. Setki oszukanych ludzi, kwoty łączne idące w setki tysięcy, wiele ludzi starszych oszukanych i okradzionych. Ultimatum dalej bezczelnie podaje zarówno fałszywe adresy jak i dane firmy, NIP, KRS itd.. Ja się pytam do czego ma służyć państwo obywatelom jak nie do ochrony przed takimi ludźmi? Chyba wszyscy powinni zobaczyć ten program dziennikarki śledczej o nich https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fikcyjne dane firmy, fałszywy NIP, KRS, interesuje się nimi prokuratura i policja

Extra informacje

Detektyw / 2021-12-09

Usunęli wizytówkę z googla , lub google samo ją usunęło , dość oszukiwania i wprowadzania w błąd , ludzie którzy podpisują umowy z nimi są naiwni pozdrawiam i do zobaczenia .
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

MINUSY

Wady

SAME I DUŻO

Extra informacje

BRAK ADRESU FIRMA BEZ NIP REGON KRS , BRAK SIEDZIBY

Lamia / 2021-11-23

Najpierw mili wszystko profesjonalnie mydlenie oczu, zaufałam, po wpłacie brak kontaktu, a jak za czysty z mojej strony to bluzgi i blokowanie, polecam złożyć tez NEGATYWNE OPINIE NA ICH STRONIE NA FB aby trafiły wszędzie gdzie się da.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

Beata / 2021-11-22

Oszuści zostałam zwyzwana od pizd bo za często do inuch pisałam w swojej sprawie, wyłudzili pieniądze
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

Anton Shevchuk - Anmax LTD / 2021-11-06

Najgorsza firma windykacyjna w całej Polsce. Jeśli chcecie stracić możliwość odzyskania swoich pieniędzy za faktury odradzam nawiązać współprace z nimi. Nie odpowiadają na telefony, nie dają informacji o sprawie, nie odpowiadają na maila i nie odzyskują pieniądze. Straciłem przez nich możliwość odzyskania 10000 zł oraz poniosłem dodatkowe ogromne koszty na cały proces windykacji.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

ŻADNYCH

Wady

Nie odpowiadają na telefon i mail, nie odzyskują nic

Extra informacje

Zygmunt / 2021-09-13

Jak zobaczyłem reportaż śledczy Polsatu o tych oszustach to aż mnie zatrzęsło, jak może takie coś funcjonować w cywilizowanym kraju? https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/ . Sprawdziłem Ci oszuści nie mają żadnej siedizby, wszystkie adresy fałszywe, fałszywy NIP i KRS. Niezły wałek.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wielki wałek

Extra informacje

Ostrzegam / 2021-08-12

Jeśli tylko przyjdzie Ci do głowyt skorzystać z oferty tych oszustów sprawdź kilka faktów, zobacz, że podają fałszywe adresy od lat, nigdy nie mieli żadnej siedziby, zobacz że nie mają zarejestrowanej działalności, nie mają NIP, KRS ani REGON, nie płacą w Polsce podatków. Poszukaj w sieci filmów o nich, zobacz na Polsacie program poświęcony ich oszustwom, zobacz jak ktoś kto szukał pomocy staje się ofiarą brutalnego ataku z ich strony.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wielki przekręt

Extra informacje

Lech / 2021-07-30

Tp pachnie zwyklum zlodziejstwem. N\'a niby wspopracuja z afwokatem oficjalnie zarejrstrowanym n\'a lisaient adwokackiek, pobieraja oplatu za sprawe sadowa i n\'a tym icj dzialalnosc sie konczy.
Zalety

Nie ma, chyba,ze ktos cjce byc byc \

Wady

Smierdzi oszustwem

Extra informacje

Straciłem kilkadziesiąt tysięcy przez tych oszustów / 2021-06-22

Firma nie istnieje, podają fałszywy za krótki NIP i fałszywy KRS wszystkie podawane przez nich adresy są fałszywe, intersuje się nimi prokuratura i policja, Polsat robił reportaż śledczy o tych oszustach. Olszewski kłamie i klnie do słuchawki, potem blokują numer. Okradają tylko tych którzy podpisali z nimi umowę, nie podejmują żadnych działań windykacyjnych wynikających z umowy.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Jawne oszustwo

Extra informacje

1990 / 2021-06-09

Hello, i signed their documents, now they are asking for payment( court fees or something), but i still not send anything. I see they are scammers, do they have any legal powers to get paid still if i get my money back? All in all i want to ask if the power or attorney from them are legal? Can i get information?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Oszukany / 2021-04-23

Na swojej stronie podali nowy fałszywy adres Jana Pawła II 23, 00-854 Warszawa, nigdy tam o nich nie słyszano, po Złotych Tarasach i wyburzonej Rotundzie to kolejne oszustwo. Ten wałek jest zarejestrowany na słupa w Anglii,nie posiada NIP, REGON, KRS, w Polsce działa całkowicie nielegalnie, a tekturowa polska prokuratura i policja nie robi nic, pomimo reportażu śledczego jak oszukiwali osoby starsze. Wykorzystują to, ze policja, sądy czy prokuratura boi się firmy krzaka na słupa z Angli bo nie znają języka, załosne to jest, ale tak to właśnie wygląda w tym tekturowym państwie. Dodatkowo publikuja w internecie fałszywe informacje i pomawiają swoich własnych klientów publikując ich dane oraz fałszywe informacje o nich. Chcesz zostać zbluzgany w sieci, żeby opuplikowali na fake stronach fałszywe informacje o tobie i o twoim fałszywym długu to zadzwon i zostań klientem tych oszustów, a potem ładnie opisz jak to przebiegło.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe adresy, fake informacje, firma na słupa

Extra informacje

Ostrzegam! / 2021-03-29

Załozyli w sieci kilka stron np. sciaganie-dlugow.pl, windykacja-polska.pl, windykacja-dlugow.pl, ranking-windykacja.pl, odzyskamydlug.pl. Na strona tych publikują fałszywe opinie, dotyczące swojej działalności. Prawda jest taka, że działalnosć prowadzą w Polsce nie legalnie, nie mają ani NIP, ani KRS. W sieci podają tylko fałszywe adresy siedziby (bo nie mają żadnej), byli przedmiotem podstępowiań prokuratorskich oraz był o ich wałkach reportaż śledzczy Polsatu. Ich działalność skupia się na wyciaganiu pieniędzy od naiwnych klientów, którzy dadzą się im złapać w pułapkę. Nie prowadzą żadnych faktycznych działań wobec dłużników, atakują tylko i wyłączanie swoich własnych klientów. Wysyłają emaile łamiąc RODO, hejtują, publikują fałszywe informacje. Bardzo przestrzegam przed jakąkolwiek formą kontaktu.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe adresy, firma nie zarejestrowana, działalność nielegalna

Extra informacje

Poszkodowany / 2021-03-17

Hieny !!!! Dorabiaja sie na ludzkim nieszczesciu!W styczniu dostalem informacje ,ze moja sprawe zglosili do szafy . Zadzwonilem I niczego nie wyslali ! Wzieli 1500 zl . Zabic to Malo !
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Hieny

Wady

Zal ludzi

Extra informacje

Marcin / 2021-03-13

Prokuratura w Legionowie zajmuje się tą sprawą. Wszystkich poszkodowanych zapraszam do składania zawiadomienia. Im więcej osób tym lepiej.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Pietro / 2021-03-06

Dalej przesyłajcie im zlecenia niech na was zerują tyle opinii o nich jest a wy myślicie ze czym taniej to macie taniej, i drapcie się w te puste dekle i Dalej napychajcie im kieszenie
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Umiejętności w manipulacji przed wpłata pieniędzy

Wady

No bez Jaj

Extra informacje

Doskonały

Magdalena W / 2021-03-04

https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-04-11/poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_1626629/ Cytuje-> - Firma zgłosiła się do mnie o dokonanie wpłat: pierwsza kwota na ultimatum 960 zł i na komornika 420 zł. Zapadła decyzja sądu, że firma z Opalenicy ma mi zwrócić poniesione koszty w związku ze sprawą i kwotę jej – mówi pan Zbigniew. Ale pieniędzy dalej nie było. Kontakt z kancelarią się urwał, więc państwo Krwawnikowscy pojechali do Warszawy do siedziby firmy. Okazało się, że na miejscu jest… dziura w ziemi.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Nie wiem jak nazwać ludzi żerujących na oszukanych emerytach.

Extra informacje

Stanisław / 2021-02-19

także mialem bardzo negatywne doświadczenie co do tej firmy jednakże udało mi się ich zgłosic do międzynarodowej komórki zajmującej się takimi oszustami!! https://www.ic3.gov
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

nie ma takich

Wady

zwykli złodzieje

Extra informacje

Głupie ***e / 2021-02-05

*** ***
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

*** ich

Wady

za*** ich

Extra informacje

p***eni

Ryszard / 2021-01-26

Patologia,hieny,oszusci,zeruja glownie na niewiedzy i zastraszaniu osob starszych,pospolici oszusci nie majacy zadnej siedziby,zadnego adresu,zero uczciwosci,jedyne dzialania jakie podejmuja to wystawienie dlugu na gieldzie dlugow i liscie dluznikow i za to zadaja zaplaty,nie robia nic,kompletnie nic poza tym,zglosilem do prokuratury,czekam na dalsze kroki
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
2.00
Zalety

zero

Wady

same wady

Extra informacje

Norbert / 2021-01-19

Zwykli,pospolici oszusci,nie posiadaja w polsce zadnej firmy,nigdzie nie sa zarejestrowani,uzywaja fikcyjnych adresow,wspolpracuje z nimi pseudo radca prawny ktory wykorzystuje luki prawne aby zastraszac ludzi,wyludzac od nich pieniadze.Zglaszani do prokuratury i organow scigania,ich dni sa policzone,nawet za negatywna opinie wciagaja ludzi na liste dluznikow.Zglaszajcie gdzie tylko mozecie,piszcie ostrzezenia i ostrzegajcie ludzi,jedni wyludzaja metoda na wnuczka oni znalezli sobie swoj sposob. https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-04-11/poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_1626629/ https://portal-konsumenta.com/opinie-o/kancelaria-ultimatum
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

zadnych plusow

Wady

same minusy,szantaz,zastraszanie

Extra informacje

Agkot / 2021-01-13

Nieuczciwa firma, która żeruje tylko na naiwności swoich klientów
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
2.00
Zalety

żadnych

Wady

oszuści

Extra informacje

wielkopolska

Robert / 2021-01-04

Ostrzegam,jesli ktos chce z nimi podpisac umowe a wczesniej tej umowy nie skonsultuje z prawnikiem to sam jako wierzyciel stanie sie ich celem,nie maja zadnych skrupulow czy to dluznik czy wierzyciel,nie podejmuja zadnych dzialan ugodowych,nie sprawdzaja zadnych dokumentow,nie robia nic poza wyslaniem sprawy do Sadu,zadaja tylko kasy,jak najdalej od nich bo puzniej bardzo trudno sie od nich odczepic,to hieny bez zadnych skrupulow
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

absolutnie zadnego plusa

Wady

same minusy,jak najdalej od nich

Extra informacje

Trzeba miec wlasnego prawnika zeby z nimi podpisac umowe

Michał / 2020-12-28

Z późno przeczytałem prawdziwe opinie, pilnie potrzebowałem odzyskać swoje pieniądze, przesłałem im podpisane papiery, dziś dostałem info, że składają wniosek do sądu w sprawie mojego dłużnika i mam wpłacić prawie 3k na podane konto, teraz pewnie dostanę list, że ja mam dług, pójdę z tym od razu na policje, może wspólnie uda się posprzątać takie "firmy"
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Mateusz_M / 2020-12-13

Ponieważ trudnią się uszustwem i oszukali tyle osób że byli przedmiotem reportażu śledzczego Polasatu dodam tylko, że wszystkie adresy jakie podają i podawali są i były fałszywe. Obecny ze Złotych Tarasów - fałszywy - wystarczy zadzwonić do ZT i o nich zapytać, nigdy tam o nich nie słyszeli. Kiedy kilka lat temu kancelaria Ultimatum miała siedzibę Marszałkowska 100/102 (tak było na ich stronie) czyli w warszawskiej rotundzie, to już dawno ją rozebrano i był tam plac budowy...........Nic więcej chyba nie trzeba mówić.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe adresy, firma na słupa, bez NIP , REGON, KRS

Extra informacje

INTERNET / 2020-11-28

PATOLOGIA INTERNETOWA: MARCIN PROTAZIŃSKI & RAFAŁ JARODZKI DZIAŁAJĄ ANONIMOWO - STANOWIĄ PATOLOGIĘ W POSTACI NIBY-FIRMY, NA SWOJEJ STRONIE UMIEŚCILI PATOLOGICZNE TREŚCI, SĄ OSZUSTAMI, NIE PUBLIKUJĄ WSZYSTKICH OPINII = FAŁSZUJĄ OPINIE NA SWÓJ TEMAT, I KŁAMIĄ O 'REKOMENDACJACH' I 'WYŁĄCZNIE PRAWDZIWYCH OPINIACH' OSZUŚCI
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

BRAK

Wady

CAŁA FIREMKA

Extra informacje

Jan / 2020-11-06

Przestrzegam przed tymi dwoma oszustami!!!!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Sherlock Holmes / 2020-10-02

Brak rejestracji w Polskich Urzędach , brak nip, regon,krs, brak adresu siedziby Kancelarii ???????????? jedyny adres znaleźli reportaży śledczy Polsatu, ???????????? , opinie kupione z firmy z różnych kont łatwo da się sprawdzić kiedy dane konto jest założone , a tym bardziej jeżeli się jest tak zwanym Lokalnym przewodnikiem ????????????, masakra jakie krety, teksty kopiowane ze stron innych kancelarii i przerabiane ale Google to widzi przecież z tego co się orientuję w internecie krąży pismo z jednej z Białostockich i Krakowskich Kancelarii o tymże ta fachowa i tak uznana Kancelaria kopiuje im teksty sprawa chyba na Policji i w innych urzędach, Tak że Potrazinski i Jarocki czas się pakować i za kraty wylądować
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

dużo minusów bardzo dużo mnóstwo bardzo bardzo bardzo dużo

Extra informacje

oni nie mają już czasu czas się skończył

IrenaS / 2020-09-06

Zanim wpakujesz się w spore kłopoty oglądnij reportaż śledczy o tych oszustach w Polsacie https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/ Firma działa całkowicie nielegalnie, podaje fałszywe adresy, nawet nie jest zarejstrowana, nie płaci podatków, zus ani innych danin, zajmuje się nimi prokuratura i policja.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Nie daj się wciągnąć

Extra informacje

Zjednoczony / 2020-08-30

Drodzy pokrzywdzeni Przyjaciele, jednoczę się z wami wszystkimi przeciwko tym cwaniaczkom opinie dodawajcie na ich wizytówce googla i nie bójcie się ich wezwań do zapłaty na 30 tysięcy to bzdura piszecie prawdę o nich żaden sąd nie wyda na was wyroku i obowiązku ich przepraszania działają nielegalnie bez wpisu do ceidg bez nip oraz regon podaję linki gdzie trzeba ich opisywać : https://www.google.pl/search?ei=lMFLX6CHA4GyrgSwqJQg&q=opinie+ultimatum+&oq=opinie+ultimatum+&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIICAAQFhAKEB46BAgAEEc6AggAOgUIABCxAzoICAAQsQMQgwFKBQggEgEwSgUIKBIBMFC3WViUkgFgoJQBaAVwAXgAgAG6A4gBiyGSAQoxLjE4LjMuMi4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwigoZWUm8PrAhUBmYsKHTAUBQQQ4dUDCAw&uact=5#lrd=0x471949c67722797d:0x5bf4cd76c9989ba5,1,,,https://www.google.pl/search?ei=lMFLX6CHA4GyrgSwqJQg&q=opinie+ultimatum+&oq=opinie+ultimatum+&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIICAAQFhAKEB46BAgAEEc6AggAOgUIABCxAzoICAAQsQMQgwFKBQggEgEwSgUIKBIBMFC3WViUkgFgoJQBaAVwAXgAgAG6A4gBiyGSAQoxLjE4LjMuMi4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwigoZWUm8PrAhUBmYsKHTAUBQQQ4dUDCAw&uact=5#lrd=0x471949c67722797d:0x5bf4cd76c9989ba5,1,,, https://twojeopinie.pl/kancelaria-ultimatum https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/kancelaria-ultimatum
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

OSZUSTWO HAMSTWO KRĘTACTWO NACIĄGACZE NAIWNYCH FRAJERÓW

Wady

PLUSÓW NIE MA SĄ MINUSY SAME OD DZIAŁAŃ PO ODZYWKI TELEFONICZNE

Extra informacje

BZDURA BZDURA BZDURA CZAS NAJWYŻSZY NA DZIAŁANIA OGRANÓW ŚCIGANIA I PROKURATORA

Sasza / 2020-08-29

Uwaga! To jest firma żerująca na oszukanych. Ich dewizą jest robienie interesu na ludziach, którzy już stracili pieniądze. Ich prawnik bez ogródek opowiada przyciśnięty, że szansa na odzyskanie wierzytelności w Polsce jest prawie żadna, więc jak jesteś głupi to płać kolejnym cwaniakom. Zdumiewające, że nadal działają!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

nie ma

Wady

działania pozorowane za realne pieniądze

Extra informacje

działają tylko online, nie ma możliwości kontaktu osobistego, przy roszczeniach uciekają się do gróźb

Janusz / 2020-08-28

Żadna kancelaria, firma na słupa z Wielkiej Brytanii, w Polsce w internecie podają tylko fałszywe adresy. Brak jakiegokolwiek kontaktu.Po przelaniu pieniedzy na konto cisza.Nigdy wiecej nie dajcie się im okraść.Reportaz w Polsacie utwierdzil mnie tylko,ze to naciaganie naiwnych.Niestety,bylem jednym z nich.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Nielegalna działalność, nie zarejestrowana, brak NIP, REGON, KRS

Extra informacje

Irena_S / 2020-03-08

Działają całkowicie nielegalnie, nie posiadają NIP, REGON, KRS ani wpisu do ewidencji DG. Nie płacą w Polsce podatków ani ZUS. Byli przedmiotem licznych postępowań prokuratorskich, prowadzą fałszywy rejestr długów na który wpisują swoich byłych klientów którzy napisali o nich prawdę w sieci albo opowiedzieli dziennikarce Polsatu o tym co im zrobił Protaziński. Podają fałszywe adresy siedziby.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Proszę oglądnąć reportaż Polsatu o nich

Extra informacje

Próba wyłudzenia / 2020-03-07

Jak widać dalej kombinują ponieważ wczoraj odebrałam wezwanie do zapłaty na kwotę 11000 na poczet osoby której nazwiska nigdy nie słyszałam. Oczywiście nie posiadam dlugu.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

Próba oszustwa / 2020-02-28

Oszuści próbowali mnie oszukać na lewe wezwanie do zapłaty na kwotę 6000zl \r\n
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Scierwo

Wady

Scierwo

Extra informacje

Scierwo

Irena / 2020-02-26

Zanim do nich zadzwonisz (pójść nie pójdziesz bo adres na złotej jest fałszywy jak wszytkie jakie podają) obejrzyj sobie reportaż śledczy Polsatu o Ultimatum się zastanów dobrze -> https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wielka mistyfikacja i typowe naciągactwo

Extra informacje

Wezwanie do Zapłaty / 2020-02-22

Wezwanie do zapłaty otrzymała również Pani redaktor która robiła o nich reportaż ha ha ha ha ha ha
Zalety

O czym mowa nie ma zalet

Wady

Same wady

Extra informacje

Brak nip regon nie ma ich w rejestrach

Próba Oszustwa / 2020-02-22

Szanowni oszukani , i przyszli oszukani klienci firma z którą podpisaliście umowę nie jest żadną kancelarią a firmą działającą nie legalnie , nie posiada nip, regon , krs , po wyjściu WB. z Unii firma I ci ludzie nie maja prawa bytu na rynku jako działalność gospodarcza , dwa o ile dobrze wyczytałem w dniu 7 lutego zmieniła się procedura w e-sądach a Oni na tym bazują EPS. więc podsumowując żadna kancelaria żadni fachowcy , był reportaż w Polsacie który nie przyniósł rezultatu , reporterzy śledczy już kręcą nowy odcinek z nowymi oszukanymi
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

0 Kpina

Wady

0 Wystarczy reprtaż pokrzydzeni dwa razy

Extra informacje

brak nip regon kras działają nie legalnie w Polsce

Próba oszustwa na mojej osobie / 2020-02-21

Dostałem wezwanie do zapłaty nieistniejącego długu,wpisali mnie na listę dłużników. Osobiście zgłosiłem na prokuraturze.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

Ostrzegam / 2020-02-20

Zgłaszać oszustów na prokuraturę do Uokik i ODO
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

Mariusz / 2020-02-18

Wezwanie do zapłaty nieistniejącego długu i bezprawne wpisanie na ich liste dłużników.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Frajery

Wady

Frajery

Extra informacje

Frajery

Irena / 2020-02-18

Tekturowy polski rząd toleruje takich oszustów jak Ultimatum, którzy nie tylko nie mają rejestracji w Polsce, a ta z Angli jest na słupa i w obliczu Brexitu nawet ona jest nie ważna. Toleruje także podawania fałszywych adresów i to od wielu lat, wprowadzanie klientów w błąd, prowadzenie fałszywych rejestrów, posługiwanie się kradzionymi znakami towarowymi. Toleruje oszukiwanie staruszków i osób szukających pomocy i odbierania im resztek pieniędzy, toleruje także nielegalnie skonstruowane umowy z abuzywnymi zapisami. Od taki sobie, tekturowy kraj.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Pomimo nagłośnienia w TV, rząd i prokuratura nie robi wiele, żeby skończyć z tym procederem

Extra informacje

Wezwanie do zapłaty / 2020-02-17

Jeżeli chodzi o wezwania do zapłaty od tej śmieszne kancelarii proszę zwracać uwagę na zamieszczone logotypy instytucji BIK oraz innych , Jeżeli są takowe zgłaszać to właśnie do tych instytucji ponieważ Oni nie są żadnymi Partnerami w/w instytucji , była mowa nawet w reportażu w Polsacie wypowiadał się Pan z Bik, oraz Pan z portalu giełda długów.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

Patrycja / 2020-02-17

Ultimatum to oszuści.Nie mają żadnej rejestracji,numeru NIP ani regon.Firma krzak.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

Wijciech / 2020-02-17

Ludzie opinie piszcie im na stronie googla czyli wizytówce aby uchronić innych ludzi przed tą pseudo Kancelarią
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

0

Wady

wyłudzacze oszusci

Extra informacje

żadnej wiedzy bazowanie na głupocie i naiwności ludzikiej to nie żadna kancelaria

Marta / 2020-02-17

Dzis wezwanie do zapłaty 15000 zł. Żadnego długu nie mam.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Próba wyłudzenia

Wady

Próba wyłudzenia

Extra informacje

Próba wyłudzenia

Wojciech / 2020-02-16

Ta pseudo kancelaria nie ma Nipu,regonu,nie posiada żadnej rejestracji w Polsce.Dziala bezprawne. Szkoda czasu na czekanie,należy to zglaszac Policji. Im szybciej tym lepiej.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

Martyna / 2020-02-15

Ja również mam problem z tą kancelarią. Od 21 stycznia nie mam, żadnych informacji. Brak kontaktu. Czekam do końca tygodnia i kieruję sprawę do rzecznika praw konsumenckich albo na policję o oszustwo.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.25
Zalety

Wady

brak kontaktu

Extra informacje

Paulina / 2020-02-14

W temacie fałszywych wezwań do zapłaty i fałszywego rejestru rzekomych dłużników prowadzenia na ich stronie zainteresowanie wykazuje giodo oraz uokik. Celowe umieszczanie fałszywych informacji na ich stronie ma na celu wymuszenia określonych zachowań na ich oszukanych klientach, celem tego jest aby nie nagłaśniali oszustwa jakim stali się ofiarami. Dziennikarka śledcza Polsatu także otrzymała takie fałszywe wezwania. W reportażu właściciel legalnie działającej firmy windykacyjnej informował, że Protaziński podszywa się pod nich.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Obsługa w Złotych Tarasach się śmieje już jak się o nich pyta, dzwoni i pyta o Protazińskiego mnóstwo oszukanych ludzi.

Extra informacje

997 / 2020-02-13

Pozytywne opinie piszą sobie sami. Ta są zwykli oszuści którzy naciągają ludzi lewymi wezwaniami do zapłaty.Zglaszajcie to na Policje.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Uwaga oszuści

Wady

Uwaga oszuści

Extra informacje

Uwaga oszuści

Ku Przestrodze / 2020-02-13

Tylko po wpisach ludzi z ostatniego miesiąca widać ilu LUDZI jest naiwnych którzy podpisują z nimi umowy , a ilu ludzi pokrzywdzonych , Ludzie obuźcie się w koncu
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

00000000 Żdnych

Wady

SAME WADY

Extra informacje

Nie ma Zalet

Kamila / 2020-02-13

Kilka dni temu odebrałam wezwanie do zapłaty z poczty. Kwota długu 19000 zł którego nie mam. Dziś patrzę jestem wpisana na listę dłużników ich kancelarii. Powiadomiłam prokuraturę.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

Ignacy / 2020-02-13

Na wizytówce GOOGLE przy każdej krytyce pojawia się 10 pozytywnych komentarzy Firma która wypisuje im opinie jak i Sami ONI !!!!! używają zabawnych imion i nazwisk ha ha ha jest pod wrażeniem ich kreatywności ludzie opinie trzeba pisać na wizytówce googla , ale jak to mówią Pan Bóg nierychliwy ale Sprawiedliwy
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

ZERO SAME MINUSY

Wady

Minusy zero wady trkatowanie ludzi jak sakrbonki

Extra informacje

Zero dośwaidczenia orły interwencji POLSAT krzyczą przez telefon ubliżają wpisują na rejestry dłużników bez dowodów wysyłają wezwania do zapłaty bezpodstawnie , orły Interwencji Polsat

Magdalena / 2020-02-12

Wezwanie do zapłaty na kwotę 23000 zł długu którego nie mam. Wpisanie na ich listę dłużników.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Banada

Extra informacje

Złodzieje

Złodzieje / 2020-02-12

Przysłali mi wezwanie do zapłaty na kwotę 6000zl i umieścili na swojej stronie dłużników. Zgłaszajcie na Policję ja tak zrobiłam !!!! Żadnego długu nie mam.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Złodzieje

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Złodzieje

Oszukany / 2020-02-12

Drodzy Profesjonaliści , Orły Prawa , Orły Interwencji Polsat , w sejmie jest już projekt ustawy o uregulowanie usług windykacyjnych w Polsce więc wasz czas jest policzony nie macie siedziby nie macie rejestracji w Polskich rejestrach nie posiadacie NIPU oraz KRS dodatkowo Wielka Brytania nie jest już członkiem UE więc szukajcie innego zajęcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Jakie Plusy DNO !!!

Wady

SAME DNO DNO DNO !!

Extra informacje

Fałszywe adresy , oszustwa Dno omijać szerokim łukiem !

Próba oszustwa / 2020-02-12

Dostałem wezwanie długu którego nie mam na kwotę 7000 zł.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak

Extra informacje

Brak

Chcący pomóc kiedyś oszukany / 2020-02-11

Kilka wskazówek jak się bronić przed tymi ludźmi. Jak już byłeś naiwny i wpłaciłeś im jakieś pieniądze i podpisałeś jakiekolwiek dokumenty to pamiętaj że: 1. Ta firma to nie jest żadna kancelaria tylko firma krzak na słupa zarejestrowana zagranicą 2. Publikują w internecie fałszywe rejestry długów wpisują tam ludzi którzy napiszą prawdę o nich, wysyłają do nich pisma o rzekomym długu na 20 albo 30 tysięcy. Te listy proszę zanosić na Policję. A o rejestrach z fałszywymi informacjami informować GIODO na adres email [email protected] podając jako przykład stronę https://tiny.pl/t6f1r - zobaczcie ile oszukanych osób tylko na tej jednej liście a list jest więcej. 3. Umowy zawierają zapisy abuzywne i są w świetle prawa nie ważne, proszę je kierować do prokuratury i do UOKIK na adres poczty [email protected] 4. Ultimatum w Polsce podaje fałszywe adresy, teraz np. podają że są w Złotych Tarasach, wystarczy zadzwonić i zapytać, nigdy o nich tam nie słyszeli 5. W kontaktach z Policją i Urzędami dobrze informować o śledczym reportażu Polsatu o nich, dostępny pod adresem https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/ 6. Prokuratury prowadzą sprawy przeciwko nim, warto dostarczyć materiały i pozwolić uchronić inne osoby przed oszustwem tego wymaga odrobina solidarności społecznej
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Nie podejmują żadnych działań w celu odzyskania długu, nastawiają się tylko na wyrąbanie nic nie spodziewającego się klienta

Extra informacje

Wyłudzenie / 2020-02-11

dostałem wezwanie na kwotę 50 k długu którego nie mam.\r\nWpisali mnie na ich nielegalna listę dłużników.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

Oszustwo / 2020-02-11

Firma wysyła wezwania długu którego nie ma licząc ze ktoś się nabierze. Oszuści z Podkowy leśnej.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Próbowali mnie oszukać

Próba wyłudzenia. / 2020-02-11

Próbowali wyłudzić kwotę 30 000 zł. Wysłali mi lewe wezwanie na słupa z kwota 30 000 zł. Mieli nadzieje ze się nabiorę. Sprawa na Policji.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Firma zarejestrowana na słupa w Anglii

Extra informacje

Oszuści

Ignacy / 2020-02-11

Kancelaria to oszuści.Wysylają lewe wezwania do zaplaty nieistniejących długów,wpisują na swoją lewa listę dłużników i czekają aż ktoś się nabierze. Zgłaszajcie wszystkie przypadku na policję. Prokuratura prowadzi postępowanie przeciwko nim. Każdy przypadek należy zgłaszać bezzwłocznie.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszuści

OSZUKANY / 2020-02-08

Kancelaria ha ha ha tylko z nazwy , analizując ich strony oraz opinie , Panowie ze względu na reportaż w TV POLSAT o ich praktykach zaczęli dopasowywać opinie z różnych innych firm oraz stron działających uczciwie i legalnie firm i kancelarii mam nadzieję że po wyjściu z UE Wielkiej Brytanii Polski Urząd Skarbowy zajmie się ich działalnością na terenie Polski jak również Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Terminowość
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

SAME

Extra informacje

Strata piniędzy i czasu gwarantowane problemy

Zdzichu / 2020-02-06

Po Brexticie Ta pseudo Kancelaria zniknie z Polski mało im spraw od pokrzywdzonych klientów i mało reportażu w Polsacie skończyło się Panowie z Podkowy Leśnej, do Boxu ????????????????????????????????????????????????
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Same

Extra informacje

Wprowadzanie w błąd Żadna kancelaria

Zdziwiony / 2020-01-31

Piszą ,że tylko 5% prowizji pobierają ,a okazuje się ,że jak się wycofałem w trakcie windykacji ,to wystawili FV ,za "obsługę" 5%

Oszukany / 2020-01-27

Założyli w internecie kilkanaście stron na których sami sobie napisali pozytywne komentarze w celu wprowadzenia w błąd potencjalnych klientów. Aby kroić naiwnych staruszków muszą dbać o wizerunek w sieci, dla oszusta opinia jest podstawą pracy, tym bardziej, że interesuje się nimi od dawna Policja i Prokuratura. Niech wymienię kilka stron przez nich zarejestrowanych których celem jest oszukanie klientów i wzbudzenie zaufania naiwnych ludzi: kancelariaultimatum.pl kancelaria-ultimatum-opinie.pl sciaganie-dlugow.pl windykacja-dlugow.pl opinie-kancelaria-ultimatum.pl windykacja-polska.pl ranking-windykacja.pl kancelaria-ultimatum.pl Wszystkie te strony są ich dziełem i mają na celu zatarcie faktycznego obrazu i rozmiaru nadużyć które robią.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe adresy siedziby, fałszywe opinie, fałszywe rejestry dłużników

Extra informacje

Oszukany / 2020-01-14

Dalej podają fałszywe adresy w internecie, nie nie pomogło ośmieszenie ich oszustw w Polsacie, że ktoś jeszcze daje się na to nabrać. Internet aż puchnie od informacji o ich kolejnych przekrętach. Wpiszcze sobie w google "Kancelaria Ultimatum Oszuści" sam google to podpowiada jako frazę wyszukiwania.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Irena / 2020-01-03

Piotr, kasy nie odzyskasz oni celowo to oszustwo zarejestrowali w Angli a w Polsce podają fałszywe adresy, wystarczy zadzwonić i zapytać pod adres który aktualnie podają, nigdy o nich nie słyszeli. Zanim się wkopałeś trzeba było poczytać opinie. Oglądnąć reportaż o nich w Interwencji w Polsacie. Pisz do prokuratury i idź na Policje, oni się kręcą wokół nich
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Piotr / 2020-01-01

Czy tych oszustów można pociągnąć do odpowiedzialności i zwrotu pieniędzy? Dziękuję za informację.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Same

Extra informacje

Michał / 2019-12-10

Kroją staruszków na kasę bez litości. W Polsacie o Ultimatum w interwencji mówiła starsza para jak próbowali ich okraść, mówił też jeden młody człowiek, ale takich ludzi są setki. Grandziarze z Ultimatum nie boją się żadnej odpowiedzialności, tekturowe państwo polskie zamiast chronić starsze osoby to przykłada swoje łapska do okradania tych biednych staruszków. Naprawdę trzeba być całkowicie amoralnym aby tak działać.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wykorzystują łatwowierność osób straszych

Extra informacje

Andrzej / 2019-12-03

Najlepsza opinia o kancelarii jest od Pani Moniki Grzyb cytuję Monika Grzyb Monika Grzyb 5 opinii rok temu Szukałam jakiegoś kobiecego samochodu w niezbyt wysokiej cenie. Myślałam, że będę miała z tym problem aby znaleźć coś ciekawego... a tutaj proszę bardzo. Stałam przed ciężkim wyborem pomiędzy 4 autami ;). HAHAHAHAHAHA Firma która wystawia pozytywne opinie pomyliła się okrutnie hahahah jakaś masakra przestrzegam przyszłych klientów , firma nie posiada nipu ani krs chociaż gdzieś w necie podali kilka cyferek żeby byli na portalu hahahaha wałek na wałaku i wałkiem pogania tv Polsat robiło reportaż Adres to podkowa Leśna .
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

żadnych

Wady

same

Extra informacje

kupa smiechu

Tereska / 2019-11-16

Jak zobaczyła opinie a potem reportaż w Polsacie o tej pseudo kancelarii to aż się wystraszyłam. Stracić pieniądze i jeszcze być zastraszanym telefonicznie to jest za dużo na moje nerwy. Trudno to zrozumieć, że takie firmy mogą działać legalnie i rząd ze swoimi organami nic z tym nie robi. Gdzie jest UOKIK, GIODO, prokuratura? Żeby Polsat stawał po stronie oszukanych a organy państwowe nie robią nic?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Karol Stundt / 2019-11-10

Jeżeli ktoś czuje, że został przez tą firmę oszukany, to proszę śmialo pisać. Wszelkie wezwania do zapłaty dziesiątek tysięcy od tej firmy natychmiast zgłaszać na policję i do prokuratury w Jeleniej Górze o której jest mowa w interwencji programu telewizyjnego stacji Polsat. Jeżeli, ktoś został wpisany do nielegalnego katalogu dłużników, zawierającego fałszywe informację, proszę pisać do urzędów zajmujących się ochroną danych osobowych i ochroną konsumentów. To, że ta firma jest zarejestrowana w Angli utrudni pracę urzędnikom, ale będzie ona możliwa i przyniesie rezultaty. Przedewszystkim należy szeroko pisać o ich praktykach, aby inne osoby nie stały się ofiarami jak te ze słynnego już programu telewizyjnego z anteny Polsatu.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Dużo zostało już napisane.

Extra informacje

Alicja / 2019-11-05

Firma zamieściła nagrodę orłów Prawa , zapomnieli dodać Orły Interwencji Polsat
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

Żadnych zalet same minusy brak kontaktu Goźby i zastraszanie

Iwona Krawska / 2019-11-01

Ultimatum to nie jest żadna kancelaria, to zwykła firma na słupa z Angli. W sieci podają fałszywe adresy, dzwoniłam wczoraj do Złotych Tarasów, nigdy o nich nie słyszeli. Polecam oglądnąć reportaż o nich, zanim się wkopie człowiek na dobre - > Reportaż Polsatu o Ultimatum https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Już nawet telewizja o nich robi interwencje.

Extra informacje

Ja.1 / 2019-10-29

Dzwoni się do Nich to jak łaskawie odbiorą to nazywają ludzi nienormalnymi , że dzwonią i się pytają . Pan powiedział : " że jestem nienormalna , że dzwonię i się pytam o sprawę jak i tak mnie do sądu poda "
Rzetelność
1.00

Irena / 2019-10-23

Wszystkie opinie na google są kupione, mają wynajętą osobę z Bolesławca IMAGE Ilona Kowalska ul. 1go maja 13/2 59-700 Bolesławiec NIP 894 292 49 61 która za kasę wypisuje im opinie, ta sama osoba hejtuje także w sieci osoby które napiszą prawdę o Ultimatum i Jarockim. Polsat ma robić nowy program o nich, nową interwencję o tych ludziach, poprzednia nie odniosła skutku.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Mają wynajętą firmę hejtującą

Extra informacje

Dominika / 2019-10-09

Najlepiej pani niech od nich żadnych listów nie odbiera ani z nimi nie gada. Nic nie nalicza bo to oszuści nic im niech pani nie płaci
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Złodzieje

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Paulina / 2019-10-07

Czy po podpisaniu umowy ale braku wplat na ich konto mozna jeszcze anulowac z nimi umowę? Czy jeżeli to oszuści to czy mogą naliczyć na mnie koszty zerwania umowy?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Dominika / 2019-09-17

Baeta witam gdzie się pisze do UOKiK żeby moje dane usunęli z internetu wystawione przez niby kanceralie? Z góry dzięki za info
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Same

Extra informacje

Baeta / 2019-08-18

Kilka faktów na temat tych oszustów: 1. To nie jest żadna kancelaria, nie mają nic wspólnego z prawem, nie są prawnikami a kombinatorami i cwaniakami 2. Firma zrejestrowana w Angli, nie można odzyskać od nich pieniędzy 3. Podają w sieci fałszywe adresy aby zmylić organy ścigania 4. Po wpłacie pieniędzy kontakt całkowicie się urywa, nie odbierają telefonów nie odpisują na mail. Jak zadzwonisz z nowego numeru odbiorą, ale rzucą słuchawkę 5. Posługują się fałszywimi rejestrami dłużników na których znajdują się fałszywe dane i fałszywe wierzytelności, to jest robota dla UODO, jeżeli ktoś znalazł swoje dane w takim sfałszowanym rejestrze koniecznie proszę pisać maila i pismo do https://uodo.gov.pl 5. Telewizja Polsat robiła o tych oszustach reportaż, widać oszukanych osób nadal nie brakuje 6. Sprawę przeciwko nim prowadzi prokuratuje w Jeleniej Górze 7. Poszkodowani powinni zgłaszać się do Jeleniej Góry do prokuratury, na policje i koniecznie do UOKiK 8. UOKiK ma narzędzia, że z nimi zrobić porządek.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Typowy fraud z którym tekturowa Rzeczpospolita nie potrafi nic zrobić, bo mamy państwo co chroni oszustów.

Extra informacje

józef / 2019-08-17

dno...
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

IS / 2019-08-03

Zanim cokolwiek podpisze albo wpłacicie i kasa przepadnie, zadajcie sobie choćby tyle trudu żeby zadzwonić pod adres który podają Złote Tarasy Złota 59 tel 22 222 22 00 i zapytać czy ktokolwiek o nich tam słyszał. Ponieważ nie słyszał a adresy celowo podają fałszywe, proszę samemu wyciągnąć wnioski.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Nawet adresy podają fałszywe

Extra informacje

co w trawie piszczy / 2019-07-02

Pani Paulina Bąk robiła o tych fachowcach reportaż zdaje się że szło w INTERWENCJI POLSAT dlaczego dalej ludzie chodzą niezrozumiałe !!!!!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

żadnych

Wady

same

Extra informacje

beznadzieja

Bezstronny / 2019-06-27

Ludzie piszecie na nich obelgi a lecicie jak mucha do gówna , skoro to naciągacze i oszuści jak piszecie to po jaką cholerę zlecacie zlecenie ktoś może mi ten chaos wytłumaczyć , przecież macie tyle opinii o firmie mieliście materiał interwencji w Polsacie o co wam jeszcze chodzi ? ale jak to mówią Polak mądry po szkodzie
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

żadnych

Wady

same

Extra informacje

beznadzejny

Oszukana / 2019-06-21

Banda oszustów, zleciłam sprawę odzyskania należności i od czerech lat nic. Nie odpowiadają na maile, nie udzielają informacji telefonicznie, nie mogę też się doprosić o raport od komornika, do którego pewnie nawet nie przekazali sprawy. Przez pół roku zwodzili mnie, że złożyli wniosek w sądzie, a zrobili to dopiero po kilku miesiącach nękania telefonami i mailami aby uzyskać potwierdzenie. Poniosłam tylko koszty, na które mnie naciągnęli.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oszuści

Extra informacje

Paweł / 2019-06-06

Telewizja Polsat zrobiła nawet program na temat tych oszustów, https://rutube.ru/video/d5ffbf9aa4985a9d57d1127944179fe4/ , sprawę przeciwko nim prowadzi prokuratura w Jeleniej Górze, podają fałszywe adresy, wystarczy zadzwonić o zapytać o nich administratora budynku, nigdy o nich nie słyszano. Pokrzywdzeni powinni zgłaszać się do prokuratury w Jelenie Górze, do prokuratora który występuje w reportażu Polsatu
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

To są naciągacze

Extra informacje

Zuzanna / 2019-06-05

ZLODZIEHE OSZUSCI!!!!!!WZIELI PRAWIE 5000 ZL I NIE ZROBILI NIC,ALE DOPADNIE ICH SPRAWIEDLIWOSC I TO JUZ NIE DLUGO!!!!TO SA LUDZIE BEZ SKRUPULOW,WREDNE KANALIE,ZYWIACE SIE CUDZYMI PIENIEDZMI,ZYCZE IM TEGO SAMEGO CO ONI ROBIA,ALE KARA SAMA NADEJDZIE!!!!
Zalety

Wady

Brake zalet!!!Zlodzieje!!!!!!

Extra informacje

Stefan / 2019-04-09

Stachu Poniatowski o niejaka Anna dygdan..kolejni oszuści...ostrzegam nie dajcie się nabrać
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Stefan / 2019-04-09

Stachu Poniatowski o niejaka Anna dygdan..kolejni oszuści...ostrzegam nie dajcie się nabrać
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Ewa / 2019-04-04

Oszuści, ktos tym musi sie zająć!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

udostępniajcie na swojim FB oszustów / 2019-03-30

https://www.facebook.com/stachu.poniatowski.188?__tn__=lC-R-R&eid=ARBwvaIddtSHpJHIrqm6C_CmBl6qc-OvON41mDlveHiCpnW-a1tuS3-0Cc6DsD71wlqRXN7MgtRZf2uz&hc_ref=ARR0L11TLmE_b_DpRNSvpr9GJxp-2rF3FD8SVKrxmEu9Ag965P7bKocLf_SU5VWbg44&__xts__[0]=68.ARCM-mmJemUNWpvuquv2CU6lvV0vHrnDlsj5AFKY8d3DG1uNEjWA2_19bYiGvWOiGzhOZD0NjlQ52oIYZAXhLz_0tb1J3VePZeo2KWgMZhTFQbC27dKmpYnxV4fNMhzA4WGXxgAeLmRRQnyFYUemMoji1wc0anVPaSFy0DCqqMyVnZXmd-dT8GVyX83etYIogce2pSawPeux2lS7Ua41AQJLqmib5eYMwob_wCPoIggI63iGG5E7H3hENCNiE86BX3HGYeH4p7xiMmGrdXWkP1VXfxgBewGseUE9DwH-cfn7C0R1tonD_DrjGaXxFie0T3YDcQ
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

hahaha

Wady

hahaha

Extra informacje

Taaaaaa / 2019-03-30

Najlepiej dzwonić pisać do nich srają w gacie . A wy się boicie wystawić im opinie na Fejsie bo już następna stone otworzyli walić im komentarzy na takie jakie zasługują do skutku
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Pizdudie

Wady

Stają w gacie

Extra informacje

Taaaaaa / 2019-03-30

Dzwonić do nich i pisać aż im się telefony rozładowują . Już namierzył ich ktoś ?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Pizdudie

Wady

Stają w gacie

Extra informacje

rafał / 2019-03-30

https://www.facebook.com/Borcano-Windykacja-Poznań-267842710563453/ he tu też sa
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

żadych

Wady

SAME WADY MAJĄ

Extra informacje

brak

Detektyw / 2019-03-21

Namierzamy buraków wynajęli nas pokrzywdzeni
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

buraki

Extra informacje

Marek / 2019-03-19

piście wszyscy pokrzywdzeni do prokuratury w jeleiej górze morze w końcu ustawią ich w klace tam gdzie powinni być !
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Arkadiusz / 2019-03-19

mnie te dziadziuśki powystawiały na info długi i wszedzie chociaż jak iwestor zrezygnowal z ich usług a długu nie usuneli jakaś parodia z tymi baranami jest .......
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

is / 2019-03-19

sledzwo w ich sprawie prowadzi prokuratura w jeleniej gorze. jezeli ktos zostal oszukany albo czuje sie pokrzywdzony to prokurator prowadzacy sledztwo prosi o zglaszanie sie moze byc w formie emaila na adres podany na stronie prok.r
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

A........... / 2019-03-18

na wezwaniu jest niby jakiś adres do korespodecji ..... ale jak ktoś ma możliwość sprawdzenia ich adresu po numerach rejestracyjnych zakładam że ta nowa renówka to ich co byli u mnie he... tylko nie zwrócili uwagi że małe dziecko im zdjęcia robiło ! dodam tez że jeżdzili po sasiadach i się wypytywali . jak ktoś zainteresowany numerami rejestacyjnymi prosze pisać to się odezwę ......
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

damian / 2019-03-18

podaja falszywe dane na stronie w tym adres w warszawie pod ktorym nikt o nich nie slyszal. skoro adres falszywy to co moze byc dalej?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Marek / 2019-03-15

Ludzie nie dajcie się nabrać to oszuści ....... bo już po waszych pieniądzach .......
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

SAME MINUSY

Wady

SAME WADY MAJĄ

Extra informacje

Czarny Rycerz / 2019-03-15

Witam ! Ja też przeszczegam przed nimi dziatkami z pod ciemnej gwiazdy ! nie podpisujcie z nimi żadnej ugody i ani złotówki im nie wysyłajcie ! a jak przyjadą to dzwońcie na policje .... czas w końcu żeby się za nich wzieli !
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

żadych

Wady

wszystkie jakie mogą być

Extra informacje

brak

Kasia / 2019-03-12

Też się borykam z kancelaria. Proszę Was o radę jak rozwiązać z nimi umowę, aby nie mogli ściągać długu na swoje konto. Jak sprawdzić czy ewentualnie jakiś komornik już im przelewa piwniadze
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

olszewski / 2019-03-12

Uwaga na kancelarie http://kancelariaolszewski.pl/ https://www.olszewski-kancelaria.pl/ PAWEŁ OLSZEWSKI ul. Górczewska 222/296 01-460 Warszawa NIP 5661953952 tel: 692139312 Jest to złodziej razem z kancelarią ultimatum MARCIN PROTAZIŃSKI I RAFAŁ JAROCKI !!! Nie odbiera telefonów !
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

pełno

Extra informacje

gienek / 2018-06-29

Tak dla jasnosci..od rokuz nie istnieja https://aktualnyodpis.pl/companies/069da440-c9c9-44d1-a042-7bbbbba6d7ae-kancelaria-dochodzenia-wierzytelnosci-ultimatum-rafal-jarocki

Przyjaciel / 2018-06-13

To,że to jest pseudo firma, która działa na szkodę innych to już chyba każdy wie, cieszy mnie że już nikt nie skorzysta z usług tej pseud firmy dzięki reportażowi i wielu negatywnym opiniom. Chciałbym podziękować telewizji Polsat za uświadomienie ludzi, dzięki wam już nikt nigdy nie zostanie naciągnięty przez Pana Marcina i nie da się wciągnąć w jego cwane zagrywki.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Znani naciągacze

Extra informacje

IS / 2018-06-12

Kilka faktów na temat tej "kancelarii": - firma zarejestrowana w Anglii, nie płaci podatków w Polsce, nie widnieje w żadnych rejestrach - podają fałszywe adresy swojej siedziby - wystarczy zadzwonić do złotych tarasów - klientów wprowadzają w błąd w celu uzyskania korzyści majątkowej - publikują w sieci fałszywe informacje o swoich klientach z fałszowanych rejestrach - interesuje się nimi policja, prokuratura a ostatnio także dziennikarze śledczy z Polsatu - przyłapani na oszustwie robią się wulgarni i składają groźby karalne, podając się przy tym za funkcjunariuszy różnych państwowych służb Tego jest znacznie więcej, ale mam nadzieje, ze to wystarczy abyście Państwo trzymali się z daleka
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Typowy fraud

Extra informacje

Kamil / 2018-06-11

Miałem niezłe tarapaty finansowe przez mojego nieszczęsnego wspólnika, który po 2 miesiącach prowadzenia biznesu stwierdził, że to nie dla niego i zostawił mnie z kredytem i wierzycielami na karku. Dobrze, że znajomy polecił mi Kancelarię Ultimatum, która pomogła wyjść z długów. Dziękuję i oczywiście polecam!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Pomocni

Wady

Brak

Extra informacje

Szybko działają

Julek / 2018-06-11

Złego słowa nie mogę na nich powiedzieć. Odzyskanie kasy trochę trwało ale wiadomo jakie są procedury. Wszystko jest zawsze trudniejsze niż by się wydawało.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00

Kamil / 2018-06-11

Moją jedną ze spraw zleciłem około trzy lata wstecz, i to była sprawa alimentacyjna po komorniku gdzie dłużnik się ukrywał po przepisywał wszystko na rodzinę, inni chcieli na wstępie za przyjęcie 7000 zł, Kancelaria Ultimatum nic nie pobrała, przeprowadzili cały proces w sądzie o wyjawienie majątku po egzekucji i znaleźli moją byłą. Pieniądze odzyskane, alimenty płaci teraz co miesiąc.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Obecnani w sprawach alimentacyjnych

Wady

Zero!

Extra informacje

Wszystko czego trzeba reprezentują

Tadeusz / 2018-06-10

Moja sprawa była mega trudna i wymagająca wiele pracy przy samej kompletacji dokumentów, a już nie mówię ile było problemów z dłużnikiem, ale Kancelaria Ultimatum dała radę, dlatego mogę z czystym sumieniem polecić tym co się wahają przy wyborze odpowiedniej firmy.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Zaangażowanie w sprawę

Wady

-

Extra informacje

Mają doświadczenie

Przemysław / 2018-06-08

Rok temu dobry znajomy, któremu ufam polecił mi Kancelarię Ultimatum. Po 3 miesiącach sprawa została zakończona z wielkim sukcesem, a pieniądze udało się odzyskać. Świadczy to o tym, że Kancelaria Ultimatum jest najlepszą jednostą pomagającą odzyskać utracone środki finansowe nie tylko w stolicy, ale także w całym kraju. Polecam
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Pomagają

Wady

-

Extra informacje

Uczciwi

Fryderyk / 2018-06-08

Ja nie mam zastrzeżeń - dług odzyskany w ciągu 30 dni.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

terminowośc

Wady

nie ma

Extra informacje

miesiac

Rotaruk Piotr / 2018-06-08

Ultimatum obecywali cuda na kiju zaznaczam że sami się ze mna skontaktowali,(nie wiem skąd wiedzieli że nie moge odzyskać pieniędzy) oczywiście na poczatku wszystko bez opłat ale po kilku tygodniach nagle okazało sie muszę ponieśc koszty nie dośc że nie odzyskali moich pieniędzy to jeszcze wyłudzili odemnie ponad 5tys zł... nie wiem kto pisze te pozytywne komentarze jak dla mnie to zwykli naciagacze i oszuści... Omijać szerokim łukiem !!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

same wady , nie odzyskali pieniędzy, naliczyli sobie opłaty

Extra informacje

3 miesiące

Patka / 2018-06-08

Sprawa załatwina przez telefon, gratis!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

od razu powiedzieli jak rozwiazac

Wady

null

Extra informacje

5 minut

Rafał Wysocki / 2018-06-07

Muszę wam powiedzieć, że początkowo straciłem już jakąkolwiek nadzieję na odzyskanie moich pieniędzy od dłużnika i się poddałem, po kontakcie z kancelarią Ultimatum moje nastawienie zmieniło się o 180 stopni do całej sprawy i zacząłem wierzyć, że się uda. Polecam za pomoc, wyrozumiałość i dziękuję, że wy także się nie poddaliście. Pieniądze odzyskane i teraz śpię jak nowonarodzony :)
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Pomocni

Wady

Brak

Extra informacje

Profesjonalizm

Magdalena / 2018-06-07

Nie mam zastrzeżeń. Takie sprawy niestety trwają więc nawet z pomocą świetnych specjalistów ciężko to przyspieszyć. I tak nam się udało w miarę szybko odzyskać kasę od dłużnika - sądzę, że 8 miesięcy to naprawdę dobry czas.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00

Cezary334 / 2018-06-07

Troche obcesowi na poczatku - ale to windykacja, nie koncert życze, ale pozniej OK, nie mam zastrzeżeń. Sprawa w sadzie trwała prawie 1,5 roku. Wspolnik sp...ł jak oparzony ale jakos sie dogadalismy.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
4.75
Zalety

Kontakt

Wady

czas

Extra informacje

1,5roku

Rafał Szczepański / 2018-06-06

Polecam w 101% Pieniądze odzyskane w niecałe 2 miesiące - nie spodziewałem się takiego przebiegu zdarzeń. Do tej pory jestem zszokowany poniważ próbowałam odzyskać pieniądze samodzielnie od roku, a eksperci załatwili to w niespełna dwa miesiące :)
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Pomysłowość

Wady

Determinacja

Extra informacje

Czas wykonania usługi

Beata W / 2018-06-06

Uwierzcie, że nie potrafię i nie umiem napisać czy też nawet wymyślić złego słowa na firmę Ultimatum, która pomogła mi i to bardzo. Profesjonalne, konkretne i skuteczne podejście do Klienta oraz do całej sprawy - troszą się o klientów o jego od a do Z tzn. kompleksowo. Klarowna umowa od zaczęcia umowy a także dodatkowym atutem była możliwość kontaktu drogą elektroniczną lub kurierem no i oczywiście bezpłatne zaczęcie zajmowania się sprawą. Miałam mieszane uczucia czy korzystać z firmy czy działać na własną rękę, ale po poznaniu Ultimatum już wiem że to był znakomity wybór. Polecam
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Pomocni

Wady

Nie działają na Ukrainie i nie chetnie biora alimenty

Extra informacje

cały czas

Pekalski Marek / 2018-06-06

Bardzo serdecznie polecam. Współpraca przebiegła pomyślnie, jestem zadowolona z wyniku przeprowadzonej windykacji. Działania ściągania należności zostały podjęte poza granicami Polski. Fachowa obsługa i sumienne podejście do sprawy.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
4.75
Zalety

teren niemiec

Wady

na razie brak

Extra informacje

2,5 roku

PAtryk Wiecławski / 2018-06-06

Sprawa dośc trudna - wymagająca znalezienia dłużnika, jednak przez prywatnego detektywa sobie poradzili, pomimo, że sie dobrze ukrywał. Zadłuzenia do tej pory ściagnięte w 50%
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
4.50
Zalety

Nieustepliwi

Wady

czas

Extra informacje

3 lata

Paweł / 2018-06-06

Interesuje się nimi prokuratura i policja, oszukali setki ludzi. Telewizja Polsat robiła o nich reportaż w Interwencji.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszują dokumenty, adresy siedziby, rejestry

Extra informacje

Edward Czarnecki / 2018-06-05

Powiem Wam, że nie jestem w stanie napisać złego słowa na Kancelarię Ultimatum. Świetne, rzeczowe i fachowe podejście do tematu jak i do samego Klienta gdyż widać, że dbają o jego od A do Z. Jasne zasady współpracy od samego początku no i kolejnym plusem w moim przypadku było brak opłat wstępnych bo nawet jak bym chciał to najzwyczajniej nie miałem pieniędzy przez to że miałem "ciężkiego" dłużnika i bez tej firmy by się nie skończyło z takim pozytywnym powodzeniem. Dziękuję! Edek
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Pomoc

Wady

Nie zauważyłem

Extra informacje

Pomocni

Michał / 2018-06-04

Nawet jak OSZUST z Kancelaria Ultimatum, napisze sobie tu dużo pozytywnych opinii pod rożnymi nikami, to ktoś zanim skorzystać będzie chciał z usług, zanim go oszukacie, dotrze do prawy
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Nie polecam ULTIMATUM KANCELARIA, brak firmy, brak adresu, brak wpisu KRS w PL

Wady

zmyślona siedziba w złotych tarasach

Extra informacje

Polsat nagrał reportaż o działalności i oszukanych osobach

Michał / 2018-06-04

Lucek, naltalie I WSZYSTKIE GDZIE JEST 5 OPINIA TO NAPISALA SAMA KANCELARIA O SOBIE, A TAK NAPRAWDE JEDEN KOLEŚ, KTORY ZA OSZUSTWAMI STOI to już kpina CO ROBISZ CZŁOWIEKU, co pare minut dajesz sobie komentarze pozytywne, tak właśnie pokazuje Kancelaria ULTIMATUM czyli Oszuści, zawodowi jak bardzo dbają o pozytywną opinię! to nawet idiota zobaczy, że wprowadzacie w błąd opinie publiczną
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

POLSAT MÓWI PRAWDĘ O ULTIMATUM OSZUSTACH

Wady

POLSAT MÓWI PRAWDĘ O ULTIMATUM OSZUSTACH

Extra informacje

POLSAT MÓWI PRAWDĘ O ULTIMATUM OSZUSTACH

Michał / 2018-06-04

A Pani Natalie Bizu to nic innego jak kolejny fejkowy komentarz, napisany przez kancelarię ULTIMATUM oszustów. Dlaczego POLSAT nakręcił o tych oszustach reportaż? CZY to PRZYPADEK! przecież TELEWIZJA POLSAT NIE KŁAMIE, wszystko dobrze sprawdzili sobie Ludzie występujący w reportażu mówią jak zostali oszukani! POLECAM POLSATOWY REPORTAŻ O ULTIMATUM Oszustach POLECAM POLSATOWY REPORTAŻ O ULTIMATUM Oszustach POLECAM POLSATOWY REPORTAŻ O ULTIMATUM Oszustach
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

zawodowi oszuści

Wady

POLECAM POLSATOWY REPORTAŻ O ULTIMATUM Oszustach

Extra informacje

Michał / 2018-06-04

Absolutnie nie polecam, ja nie korzystałem, ale kontaktowałem się z osobą, która została oszukana, nie polecam! proszę sprawdzić w KRS czy istnieją, czy mają siedzibę w złotych tarasach, to oszuści! Dbający o opinię.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Brak zalet, oszukują ludzi

Wady

zawodowi oszuści

Extra informacje

Ultimatum to oszuści

Maria / 2018-06-04

Wstrętne dranie, nie dość, że nas oszukała firma budowlana, wyszukaliśmy tę kancelarię w internecie, mieli dobre opinie, zapewniali, że są rzetelni, niestety kancelaria okazała się firmą oszukańczą, zamiast ściągnąć dług, to wyciągnęli od nas pieniądze, powinni się wstydzić, jak można być takim draniem, okradać okradzionych ludzi, nie mają godności, to jest zwykła bandyterka. Ale musicie wiedzieć, że kara boska was dosięgnie oszuści z kancelarii Ultimatum, będę zawiadamiała wszystkie media i stacje telewizyjne i prokuraturę!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

polsat juz nagrał program o tych oszustach! Więc zalet nie ma!

Wady

przepadają pieniądze!

Extra informacje

Proszę się zagłębić w opinie! to oszuści! Manipulanci!

Oszukany przez Ultimatum / 2018-06-04

Firma Ultimatum to zwykli oszuści, piszą sobie tutaj i wszędzie sami komentarze, stacja Polsat nagrała nawet o nich program jak zawodowo oszukują na dużą skalę ludzi, negatywne opinie z portali, które piszą pokrzywdzone osoby znikają, nie wiem jak oni to robią, ale widać właściciele portali też musza być zastraszani. Ręcę opadają, że też Ziobro nie może się takimi oszustami zająć. Firmę mają w UK założoną i to pewnie jest jakaś przeszkoda, to bardzo cwani ludzie, naprawdę cięzko z oszustami wygrać, mają wszystko skrupulatnie zaplanowane, jak wyciągać pieniądze od naiwnych klientów, LUDZIE UWAŻAJCIE NA NICH!!!!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

wyłudzają pieniądze

Wady

Firma nastawiona na wyłudzenia i zastraszanie

Extra informacje

walka pare miesięcy, niestety przegrana, mieli sciągnąć dla mnie dług a mnie windykowac chcieli, to niesamowite!

Paweł / 2018-06-04

Okradli mnie na kilkaset euro, jak upomniałem się o działania wyzywali przez telefon. Potem dopiero okazało się że to oszuści.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wulgarni, oszukują

Extra informacje

IS / 2018-06-04

Janusz, Mateusz i wszystkie pozostałe pozytywne opinie pisze sam człowiek -> Jarocki. Kto chce się przekonać, że Ultimatum to są oszuści proszę albo zobaczyć program na Polsacie, albo zadzwonić do Złotych Tarasów na Złota 59 w Wawie i zapytać czy znają taką firmę tam. Zawsze podawali fałszywe adresy wczesniej Marszałkowska 100/102 czyli w warszawskiej rotundzie dawno wyburzonej.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Oszukują, zastraszają, klną przez słuchawkę

Extra informacje

IS / 2018-06-04

Po materiale Interwencja w Polsacie o oszustach z Ultimatum coś podobno się ruszyło i Jarocki ma mieć postawione zarzuty przez prokuraturę. Okazało się, że ich ofiar jest znacznie więcej niż to wyglądało wcześniej.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wyłudzają pieniądze, fałszują rejestry, podają fałszywe adresy pod którymi są zburzone budynki

Extra informacje

Piotr / 2018-05-17

Dzisiaj wysłałem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Ultimatum do prokuratury w Jelenie Górze, tej której prokurator występował w programie w Polsacie poświęconym oszustwom Jarockiego i kolegi z Ultimatum. Zróbcie tak samo.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Oszukują, wprowadzają w błąd w celu uzyskania korzyści, fałszują rejestry.

Extra informacje

Nagrywajcie ich jak wyzywają was przez telefon / 2018-05-16

Zanim zrobicie jakikolwiek krok, nagrywajcie tych bezczelnych pewnych siebie naciągczy, jak was wyzywają, jak zastraszają, jak macie telefon taki nowoczesny dotykowy pobierzcie sobie program Total Recall, albo inny do nagrywania rozmów. my mamy nagrania, my się zgłosimy z tym nagraniami do Pani, która robiła reportaż w Polsacie, będzie ciąg dalszy, ale musi nas być więcej. Nie bójcie się zbierzemy się wszyscy razem i nie odpuścimy im!!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

strata nerwów, zdrowia i pieniędzy

Extra informacje

Anonimowy Kolega / 2018-05-16

Nasza rodzina bardzo wystraszyła się kancelarii ultimatum, zszargali nam zdrowie, grozili telefonicznie, grozili pismami, zostaliśmy naciągnięci na duże pieniądze, ale nie rozduchiwalismy sprawy, bo nie chcemy więcej problemów, po prostu boimy się, oni mają wiedzę prawną i wielu ludziom uczciwym zniszczyli życie, nam już za dużo nerwów zjedli i zdrowia, mam nadzieje, że po programie jaki nakręcili o nim w polsacie, dobiorą się właścicielowi firmy zarejestrwowanej na wyspach do skóry i zlicytują mu tę jego wille w Warszawie. Opinie na google plus, wszystkie negatywne znikają, pozytywne piszą sobie sami tworząc konta, to niesamowite, jak oni potrafią opinię publiczną wprowadzić w błąd i swoje przyszłe ofiary, którą m.in. była nasza rodzina, ludzie wierzą w komentarze w internecie, które są zmanipulowane przez nich samych, oni to wykorzystują sytuację jak krwiopijcy, robiąc swoje przekręty. Nikt w życiu mi nigdy nie zjadł tyle nerwów i zdrowia co oni, mi i mojej rodzinie. Nie podaję linka do Polsatu bo może zniknąć, ale wpiszcie sobie w google 'Poszkodowani dwa razy. 30 tys. zł za niepochlebną opinię w internecie' reportaż z dnia 15.05.2018. Ta pseudo kancelaria, która nie ma adresu, jest nietykalna, używają fikcyjnych adresów w złotych tarasach, bardzo dbają o dobre opinie w internecie, liczą na klientów z internetu, którzy nie sprawdzają firmy tak jak ja nie sprawdziłem, przyznać trzeba, że dobrze im to idzie, z internetu znika zawsze każda zła opinia o ich kancelarii, zastraszanie jak widać działa, ludzie się boją jak i ja się bałem, pewnie moja opinia też zniknie niedługo. Zobaczycie co oni robią z ludźmi, nie dość, że okradają ściągając długi nie oddając ich, biorą zaliczki, nie zwracają ich, do tego jak napisze się o nich zła opinie obciążają kwotą 30k swojego klienta. Wstrętne dranie, oszusty bo inaczej nazwać ich nie można! Mam nadzieje, że w końcu dzięki polsatowi dobiorą się do nich czego życzę wszystkim oszukanym przez tę bandę!!!!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

działa na granicy prawa, dla mnie zwykły oszust

Wady

naciąga na pieniądze

Extra informacje

AntyUltimatum / 2018-05-16

14.05.18 w telewizji Polsacie w Interwencji oglądam jak dziennikarka chodzi po wszystkich fałszywych podawanych przez Ultimatum (była min Złota 59 - Złote terasy) adresach i nigdzie ich nie znają, przecież to jest oszustwo maksymalne. Nie tylko adresy podają fałszywe, ale także rejestry dłużników i inne są fałszowane. Nie rozumiem dlaczego prokuratura się tym nie zajmuje.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe wszystkie dane w tym adresy

Extra informacje

Piotr / 2018-05-14

Też zostałem oszukany przez tych oszustów . Kto do pozwu zbiorowego ?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

żadnych brak

Wady

oszuści i tyle

Extra informacje

Dzisiaj w polsacie w interwencji o 16.15 bedzie reportaz o tej kancelari oraz o oszukanych osobach
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

za duzo by sie rozpisywac. oszusci

Extra informacje

Irena / 2018-05-10

Utlimatum to są zwykli złodzieje, okradli kilkaset osób. Każdy oszukany proszę zgłaszać sprawę na policję. Wiem, że wiele osób to już zrobiło i niebawe rusza większa śledztwo. Proszę pamiętać o zgłaszaniu także wyzwisk krzyczanych przez telefon, zastraszaniu (paragrafy na stalking i znieważanie), powoływaniu się na wpływy w organach ścigania oraz celowym wprowadzaniu w błąd w celu uzyskania korzyści majątkowej, wyłudzaniu dokumentów itd...
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje

Extra informacje

MG / 2018-04-24

Wszystkie pozytywy w internecie pisane są przez nich samych, zamiast zajmować się ściąganiem długów swoich klientów to wypisują pozytywy na swój temat i czekają na jelenia który da się złapać w pułapkę.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Sami wypisują komentarze, klientów wprowadzają w błąd

Extra informacje

Barbara / 2018-04-12

Nie prowadzą żadnych faktycznych działań mających na celu odzyskanie długu, całość zmierza do pobrania zaliczki na sprawę sądową po czym kontakt się urywa. Tak oszukany klient nie tylko traci zaliczkę, ale traci także możliwość ściągnięcia długu z powodu przedawnienia. Kiedy zadzwoni się z innego numeru i odbiorą telefon to wulgarnie wyzywają, poniżają, zastraszają. Bardzo źli ludzie.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wyłudzenie zaliczki, zwodzenie, wulgarne wyzywania

Extra informacje

Ewa / 2018-03-14

Ultimatum niedawno podawało na stronie, że ma siedzibę Marszałkowska 100/102 czyli w warszawskiej rotundzie, którą już dawno rozebrano i jest tam plac budowy, Na dzisiaj co prawda nie podają już zupełnie żadnego adresu na stronie , ale w google maps podali Złota 59, czyli złote tarasy, wystarczy zadzwonić i zapytać administrację tarasów, nigdy o nich tam nie słyszeli...........Nic więcej chyba nie trzeba mówić
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Oszukują, wyłudzają

Extra informacje

Oszukana / 2018-03-10

Protaziński z kolegą oszukali kilksaset osób, zawsze w ten sam sposób, biorą pieniadze i nic nie robią w sprawie klientów. Mieli już kilka postępowań w tej sprawie, jeżeli każdy zgłosi uszustwo na policję i ta połączy to w jeden wątek to coś z tego będzie.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Z przestępstwa uczynili źródło stałego utrzymania

Extra informacje

Anonimowa rodzina / 2018-03-09

Szanowni Państwo i przyszli klienci kancelarii Ultimatum, bardzo chciałbym Państwa ostrzec, firma działa bardzo agresywnie, wszystko jest pięknie do momentu jak dostaną pieniądze, śmiało mogę powiedzieć, że działają jak przestępcy, a wszystkie opinie pozytywne są przez nich samych pisane. Postaram się opisać jak wygląda mechanizm oszustwa. Osobiście piszę anonimowo, tylko dlatego, że bardzo mocno została moja rodzina zaatakowana. (i nie tylko moja proponuję pogogolwac i poczytać opinie na google plus, jest nas znacznie więcej). Nie mam obaw, pisać tę opinię, bo dokładnie w ten sam sposób poszkodowanych zostało wiele osób. Mechanizm wygląda następująco, kiedy już otrzymają pieniądze, nic nie robią, jak zaczyna się ich naciskać z pytaniem 'kiedy ruszy sprawa', czy nie daj boże pisać na forach, to zaczyna się robić gorąco, przeprowadzają bardzo intensywne ataki, powodujące strach, zachowują się jak bandyci, grożą, są bardzo wulgarni i agresywni, straszą karami na dziesiątki tysięcy złotych, ich mechanizm zawsze działa tak samo, o czym świadczyć może coraz więcej pojawiających się wpisów. Często negatywne opinie znikają z internetu, jak wiadomo prawdziwemu oszustowi bardzo zależy na dobrej opinii,a oni swoimi metodami walczą z opinią, my sobie odpuściliśmy stratę pieniędzy, ale piszę to aby inni nie wpadli w tę samą pułapkę. Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie tak więc i ich w końcu dosięgnie sprawiedliwość.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

uwaga to jest przękręt

Extra informacje

Finanse Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki opinie