Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Windykacja
  • /
  • Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki
  • /
  • 1

Opinie o Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki

www.kancelariaultimatum.pl

Warszawa

Finanse Kancelaria  Wierzytelności Ultimatum  Marcin Protaziński i Rafał Jarocki opinie
Poziom cen/prowizji
1.51
Rzetelność
1.45
Skuteczność
1.45
Terminowość
1.45

Średnia ocen

1.47

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

136

dodanych opinii

 

1990 / 2021-06-09

Hello, i signed their documents, now they are asking for payment( court fees or something), but i still not send anything. I see they are scammers, do they have any legal powers to get paid still if i get my money back? All in all i want to ask if the power or attorney from them are legal? Can i get information?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Oszukany / 2021-04-23

Na swojej stronie podali nowy fałszywy adres Jana Pawła II 23, 00-854 Warszawa, nigdy tam o nich nie słyszano, po Złotych Tarasach i wyburzonej Rotundzie to kolejne oszustwo. Ten wałek jest zarejestrowany na słupa w Anglii,nie posiada NIP, REGON, KRS, w Polsce działa całkowicie nielegalnie, a tekturowa polska prokuratura i policja nie robi nic, pomimo reportażu śledczego jak oszukiwali osoby starsze. Wykorzystują to, ze policja, sądy czy prokuratura boi się firmy krzaka na słupa z Angli bo nie znają języka, załosne to jest, ale tak to właśnie wygląda w tym tekturowym państwie. Dodatkowo publikuja w internecie fałszywe informacje i pomawiają swoich własnych klientów publikując ich dane oraz fałszywe informacje o nich. Chcesz zostać zbluzgany w sieci, żeby opuplikowali na fake stronach fałszywe informacje o tobie i o twoim fałszywym długu to zadzwon i zostań klientem tych oszustów, a potem ładnie opisz jak to przebiegło.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe adresy, fake informacje, firma na słupa

Extra informacje

Ostrzegam! / 2021-03-29

Załozyli w sieci kilka stron np. sciaganie-dlugow.pl, windykacja-polska.pl, windykacja-dlugow.pl, ranking-windykacja.pl, odzyskamydlug.pl. Na strona tych publikują fałszywe opinie, dotyczące swojej działalności. Prawda jest taka, że działalnosć prowadzą w Polsce nie legalnie, nie mają ani NIP, ani KRS. W sieci podają tylko fałszywe adresy siedziby (bo nie mają żadnej), byli przedmiotem podstępowiań prokuratorskich oraz był o ich wałkach reportaż śledzczy Polsatu. Ich działalność skupia się na wyciaganiu pieniędzy od naiwnych klientów, którzy dadzą się im złapać w pułapkę. Nie prowadzą żadnych faktycznych działań wobec dłużników, atakują tylko i wyłączanie swoich własnych klientów. Wysyłają emaile łamiąc RODO, hejtują, publikują fałszywe informacje. Bardzo przestrzegam przed jakąkolwiek formą kontaktu.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe adresy, firma nie zarejestrowana, działalność nielegalna

Extra informacje

Poszkodowany / 2021-03-17

Hieny !!!! Dorabiaja sie na ludzkim nieszczesciu!W styczniu dostalem informacje ,ze moja sprawe zglosili do szafy . Zadzwonilem I niczego nie wyslali ! Wzieli 1500 zl . Zabic to Malo !
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Hieny

Wady

Zal ludzi

Extra informacje

Marcin / 2021-03-13

Prokuratura w Legionowie zajmuje się tą sprawą. Wszystkich poszkodowanych zapraszam do składania zawiadomienia. Im więcej osób tym lepiej.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Pietro / 2021-03-06

Dalej przesyłajcie im zlecenia niech na was zerują tyle opinii o nich jest a wy myślicie ze czym taniej to macie taniej, i drapcie się w te puste dekle i Dalej napychajcie im kieszenie
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Umiejętności w manipulacji przed wpłata pieniędzy

Wady

No bez Jaj

Extra informacje

Doskonały

Magdalena W / 2021-03-04

https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-04-11/poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_1626629/ Cytuje-> - Firma zgłosiła się do mnie o dokonanie wpłat: pierwsza kwota na ultimatum 960 zł i na komornika 420 zł. Zapadła decyzja sądu, że firma z Opalenicy ma mi zwrócić poniesione koszty w związku ze sprawą i kwotę jej – mówi pan Zbigniew. Ale pieniędzy dalej nie było. Kontakt z kancelarią się urwał, więc państwo Krwawnikowscy pojechali do Warszawy do siedziby firmy. Okazało się, że na miejscu jest… dziura w ziemi.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Nie wiem jak nazwać ludzi żerujących na oszukanych emerytach.

Extra informacje

Stanisław / 2021-02-19

także mialem bardzo negatywne doświadczenie co do tej firmy jednakże udało mi się ich zgłosic do międzynarodowej komórki zajmującej się takimi oszustami!! https://www.ic3.gov
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

nie ma takich

Wady

zwykli złodzieje

Extra informacje

Głupie ***e / 2021-02-05

*** ***
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

*** ich

Wady

za*** ich

Extra informacje

p***eni

Ryszard / 2021-01-26

Patologia,hieny,oszusci,zeruja glownie na niewiedzy i zastraszaniu osob starszych,pospolici oszusci nie majacy zadnej siedziby,zadnego adresu,zero uczciwosci,jedyne dzialania jakie podejmuja to wystawienie dlugu na gieldzie dlugow i liscie dluznikow i za to zadaja zaplaty,nie robia nic,kompletnie nic poza tym,zglosilem do prokuratury,czekam na dalsze kroki
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
2.00
Zalety

zero

Wady

same wady

Extra informacje

Finanse Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki opinie