Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Windykacja
  • /
  • Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki
  • /
  • 1

Opinie o Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki

www.kancelariaultimatum.pl

Warszawa

Finanse Kancelaria  Wierzytelności Ultimatum  Marcin Protaziński i Rafał Jarocki opinie
Poziom cen/prowizji
1.5
Rzetelność
1.44
Skuteczność
1.44
Terminowość
1.44

Średnia ocen

1.46

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

140

dodanych opinii

 

Zygmunt / 2021-09-13

Jak zobaczyłem reportaż śledczy Polsatu o tych oszustach to aż mnie zatrzęsło, jak może takie coś funcjonować w cywilizowanym kraju? https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/ . Sprawdziłem Ci oszuści nie mają żadnej siedizby, wszystkie adresy fałszywe, fałszywy NIP i KRS. Niezły wałek.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wielki wałek

Extra informacje

Ostrzegam / 2021-08-12

Jeśli tylko przyjdzie Ci do głowyt skorzystać z oferty tych oszustów sprawdź kilka faktów, zobacz, że podają fałszywe adresy od lat, nigdy nie mieli żadnej siedziby, zobacz że nie mają zarejestrowanej działalności, nie mają NIP, KRS ani REGON, nie płacą w Polsce podatków. Poszukaj w sieci filmów o nich, zobacz na Polsacie program poświęcony ich oszustwom, zobacz jak ktoś kto szukał pomocy staje się ofiarą brutalnego ataku z ich strony.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Wielki przekręt

Extra informacje

Lech / 2021-07-30

Tp pachnie zwyklum zlodziejstwem. N\'a niby wspopracuja z afwokatem oficjalnie zarejrstrowanym n\'a lisaient adwokackiek, pobieraja oplatu za sprawe sadowa i n\'a tym icj dzialalnosc sie konczy.
Zalety

Nie ma, chyba,ze ktos cjce byc byc \

Wady

Smierdzi oszustwem

Extra informacje

Straciłem kilkadziesiąt tysięcy przez tych oszustów / 2021-06-22

Firma nie istnieje, podają fałszywy za krótki NIP i fałszywy KRS wszystkie podawane przez nich adresy są fałszywe, intersuje się nimi prokuratura i policja, Polsat robił reportaż śledczy o tych oszustach. Olszewski kłamie i klnie do słuchawki, potem blokują numer. Okradają tylko tych którzy podpisali z nimi umowę, nie podejmują żadnych działań windykacyjnych wynikających z umowy.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Jawne oszustwo

Extra informacje

1990 / 2021-06-09

Hello, i signed their documents, now they are asking for payment( court fees or something), but i still not send anything. I see they are scammers, do they have any legal powers to get paid still if i get my money back? All in all i want to ask if the power or attorney from them are legal? Can i get information?
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Oszukany / 2021-04-23

Na swojej stronie podali nowy fałszywy adres Jana Pawła II 23, 00-854 Warszawa, nigdy tam o nich nie słyszano, po Złotych Tarasach i wyburzonej Rotundzie to kolejne oszustwo. Ten wałek jest zarejestrowany na słupa w Anglii,nie posiada NIP, REGON, KRS, w Polsce działa całkowicie nielegalnie, a tekturowa polska prokuratura i policja nie robi nic, pomimo reportażu śledczego jak oszukiwali osoby starsze. Wykorzystują to, ze policja, sądy czy prokuratura boi się firmy krzaka na słupa z Angli bo nie znają języka, załosne to jest, ale tak to właśnie wygląda w tym tekturowym państwie. Dodatkowo publikuja w internecie fałszywe informacje i pomawiają swoich własnych klientów publikując ich dane oraz fałszywe informacje o nich. Chcesz zostać zbluzgany w sieci, żeby opuplikowali na fake stronach fałszywe informacje o tobie i o twoim fałszywym długu to zadzwon i zostań klientem tych oszustów, a potem ładnie opisz jak to przebiegło.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe adresy, fake informacje, firma na słupa

Extra informacje

Ostrzegam! / 2021-03-29

Załozyli w sieci kilka stron np. sciaganie-dlugow.pl, windykacja-polska.pl, windykacja-dlugow.pl, ranking-windykacja.pl, odzyskamydlug.pl. Na strona tych publikują fałszywe opinie, dotyczące swojej działalności. Prawda jest taka, że działalnosć prowadzą w Polsce nie legalnie, nie mają ani NIP, ani KRS. W sieci podają tylko fałszywe adresy siedziby (bo nie mają żadnej), byli przedmiotem podstępowiań prokuratorskich oraz był o ich wałkach reportaż śledzczy Polsatu. Ich działalność skupia się na wyciaganiu pieniędzy od naiwnych klientów, którzy dadzą się im złapać w pułapkę. Nie prowadzą żadnych faktycznych działań wobec dłużników, atakują tylko i wyłączanie swoich własnych klientów. Wysyłają emaile łamiąc RODO, hejtują, publikują fałszywe informacje. Bardzo przestrzegam przed jakąkolwiek formą kontaktu.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Fałszywe adresy, firma nie zarejestrowana, działalność nielegalna

Extra informacje

Poszkodowany / 2021-03-17

Hieny !!!! Dorabiaja sie na ludzkim nieszczesciu!W styczniu dostalem informacje ,ze moja sprawe zglosili do szafy . Zadzwonilem I niczego nie wyslali ! Wzieli 1500 zl . Zabic to Malo !
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Hieny

Wady

Zal ludzi

Extra informacje

Marcin / 2021-03-13

Prokuratura w Legionowie zajmuje się tą sprawą. Wszystkich poszkodowanych zapraszam do składania zawiadomienia. Im więcej osób tym lepiej.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Pietro / 2021-03-06

Dalej przesyłajcie im zlecenia niech na was zerują tyle opinii o nich jest a wy myślicie ze czym taniej to macie taniej, i drapcie się w te puste dekle i Dalej napychajcie im kieszenie
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00
Zalety

Umiejętności w manipulacji przed wpłata pieniędzy

Wady

No bez Jaj

Extra informacje

Doskonały

Finanse Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Marcin Protaziński i Rafał Jarocki opinie