Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • JMDI
  • /
  • 1

Opinie o JMDI

Internet JMDI opinie
Cena
3.67
Niezawodność
2.58
Obsługa klienta
2.83
Parametry
3.17

Średnia ocen

3.06

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

17

dodanych opinii

 

Zbigniew / 2022-05-06

Częste przerwy w zapewnieniu usługi. Trudności w kontakcie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Stosunkowo niska cena

Wady

Brak plusów

Extra informacje

6 miesięcy

Karol / 2022-01-14

Jeśli grasz online nigdy nie korzystaj z ich usług. Niestety są jedynym operatorem u mnie od 9 lat i nie mogę spokojnie grać online w WoT bo często mam mikro przerwy w dostawie neta, które powodują furię jak wywala mnie z bitwy w najmniej spodziewanym momencie. POŁĄCZENIE NIESTABILNE
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

Brak

Wady

bok to boty

Extra informacje

to zawsze twoja wina potem myślą czy się nie mylisz

ON / 2021-12-10

JMDI niby działa ok, ale jeśli chcesz w cokolwiek grać to zapomnij. Co chwilę minimalne przerwy w dostawie netu, które powodują wywalenie z serwerów gry. Coraz częściej nie da się też oglądać netflixa. I mówię to po wymianie okablowania i routera... Mam JMDI od 9 lat (bo mają wyłączność na net po kablu w bloku) i ODRADZAM, bo mają mikro przerwy, które w *** utrudniają życie i stresują.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

BRAK

Wady

multum

Extra informacje

niechcecie wierzyć? przekjonacie się sami...

marian / 2021-08-31

uslugi nedzne : zrywa polaczenie, nie ma transferu zgodnego z umowa obsluga klienta tragiczna, nie dosc ze sie nie znaja kompletnie na robocie to gadaja takie bzdury ze to szok, zawsze wina jest tego ze masz router, a kto w dzisiejszych czasach nie ma? nie potrafia sprawdzic twojego ip ;-) jak ci nie dziala to na pewno ktos sie podszywa pod twoj mac adres, wymysllaja bzdury zamiast sprawdzic logi
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

byly okresy ze dzialaa usluga oczywiscei z zanizonym transferem

Wady

ciagle zrywa polaczenie, nigdy nie bylo transferu zgodnego z umowa

Extra informacje

adam / 2021-07-27

Firma sprzedaje usługi pod adresem w którym de facto po przybyciu montera stwierdza iz piony sa zamurowane i nic z tym nie zrobią wiec sie pytam jak mozna sprzedawać usługi pod adresem nie wiedząc o tym iz nie mozna fizycznie doprowadzić usługi do lokalu? Chyba ze firma jmdi sprzedaje usługi na zasadzie a może uda sie zainstalować? to nie sjest profesjonalne podejście do klienta Nie polecam nikomu tej firmy lepiej troszkę więcej dopłacić i mieć gwarancje iz usługi zostaną zainstalowane pod adresem bez problemów u konkurencji jestem bardzo zawiedziony takim podejściem firmy do sprzedaży i zdobywania nowych klientów!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

nie polecam,

Extra informacje

brak

Michał / 2021-03-23

Internet idealny do gamingu. Zawsze Ping 10-20 ms. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~FRUSTRAT / 2017-07-19

Potwierdzam. W ostatnim czasie notoryczne problemy. Pomijam fakt, że w godzinach szczytu przepustowość/transfer nawet nie jest bliska tej ustalonej w umowie. W ostatnim czasie jest problem z jakimkolwiek dostępem do sygnału.JMDI 2017.07.18 przerwy w sygnale (każda po 12-35 min):ok. 14ok. 15ok. 16ok. 1718:43 - 19:0320:02 - 20:2020:47 - 21:03JMDI 2017.07.19 przerwy w sygnale:00:06 - 00:21 (15 min brak dostępu)01:38 - 02:02 (24 min brak dostępu)... Teraz piszę opinię i idę spać.Dotyczy osiedla na którym mają siedzibę, więc co jak co ale na własnym podwórku jeśli nie działa to czym mogą się tłumaczyć? Straciłem do nich cierpliwość. Następna umowa u innego operatora. DOŚĆ TEGO!P.S. Specjalnie się wysiliłem, żeby napisać opinię, choć jestem typem, który korzysta z cudzych opinii a własnych nie pisze. Tak, tak. To świadczy o moim sfrustrowaniu. Oczywiście piszę w krótkim momencie kiedy mam dostęp. Będę kończył, bo zaraz znów przerwie i tyle będzie z mojego eseju. Pozdrawiam klientów JMDI, którzy wiedzą co znaczy słowo "cierpliwość".
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

Telefoniczna obsługa klienta. Zawsze (poza dniem dzisiejszym) odbierali telefony i to dość szybko.

Wady

PERMANENTNY BRAK SYGNAŁU - oficjalnie z powodu prac naprawczych. W praktyce routery mają zrobione tak, że się restartują same o pełnej godzinie jeśli nie ma sygnału. Niska stabilność i słaba konfiguracja. Denny poziom sieciowców w firmie (być może usprawiedliwiony tragicznie niskimi płacami - jeśli tak to pardon).NIŻSZY TRANSFER* niż ustalony w umowie (to było odkąd pamiętam - po paru latach zdążyłem przywyknąć)(*) Dotyczy godzin szczytu, czyli jak się wraca z pracy. W nocy jest ok. W środku dnia nie wiem.

Extra informacje

Z usług JMDI korzystam od ponad 8 lat. Wystarczająco długo żeby zauważyć trend malejący w jakości usług.

~dżon / 2017-07-18

Niekończące się prace modernizacyjne sa powodem ciągłych przerw w świadczenia usługi Internetu oraz tv
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25

~Aneta / 2017-07-17

Nie polecam. Brak kontaktu z uslugodawca. W przypadku modernizacji brak informacji. Infolinia nie dziala. Na pewno nie przedluze umowy.Zalesie Dolne
Zalety

Wady

Extra informacje

Zalesie Dolne

~K. / 2017-05-30

nie polecam. katastrofa. bez przerwy coś nawala. dzwonię do nich średnio co drugi dzień albo restartuję modem. od dwóch lat twierdzą, że mają awarię nad którą pracują. jak się do nich dzwoni to trzeba podawać szereg numerów identyfikacyjnych, bo po adresie to nie przyjmą zgłoszenia. efekt taki, że siedzę cały czas z dokumentem przed nosem ich numerem telefonu oraz biegam restartować modem zamiast spokojnie obejrzeć film.Wadybez przerwy mają awarię
Zalety

Wady

bez przerwy mają awarię

Extra informacje

~Piotr / 2017-03-31

Jestem zadowolony na tyle, ze nie w glowie mi zmiana operatora
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Niezawodnie, tanio, z super obsluga Klienta

Wady

Nie widzę

Extra informacje

Ok 4 lata

~qqwerty1313 / 2016-11-06

Internet pięknie działa! 320Mbps download, 30Mbps upload, 2ms ping. Dodatkowo publiczne, stałe IP. Czego chcieć więcej?
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~Użytkownik 2 lata / 2016-04-23

Stwierdziłem że raz nie dam zarobić korporacjom tylko małej firmie która się rozwija i....katastrofa Jest awaryjny. Kontakt z BOK jest ale tragedia - problem z ich ruterem, który został u nich kupiony. KAZALI MI PRZYJECHAĆ DO CENTRALI CHOCIAŻ JEST NA GWARANCJI - biuro do 17.00 - ONI ROBIĄ TESTY 3 DNI A JA ZOSTAJE BEZ INTERNETU I TELEWIZJI - nie skorzystałem. Raz przyjechał do mnie serwisant i powiedział że jeżeli to ja zawiniłem to koszt naprawy to 50 PLN. Zrestartował ruter, powiedział że ten sprzęt często się zawiesza i wziął 50 PLN bo przyjechał a to kosztuje bo paliwo... Często brak sieci - kilkakrotnie prosiłem o pomoc i mają klienta gdzieś. DLATEGO ZMIENIAM!!!
Zalety

CENA

Wady

WSZYSTKO INNE - brak podejścia pro-klienckiego nawet jeśli są mili to mają gdzieś klienta

Extra informacje

2 lata i koniec!

~W porządku / 2016-04-04

Problemy pojawiają się rzadko, czasem zwalnia internet. Mają kompetentną pomoc techniczną, co było dla mnie sporym zaskoczeniem po przejściach z innymi dostawcami. Gorzej jest z montażystami, którzy przychodzili trzy razy, zanim w końcu wszystko założyli. Duży plus za przysłanie na e-mail pakietów do wyboru w związku z kończącym się okresem umowy - dotychczas byłam przyzwyczajona, że dostawcy dzwonili.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

niska cena, profesjonalna pomoc

Wady

rzadkie awarie

Extra informacje

Warszawa Targówek

~Arturo / 2016-01-29

Witam. Jeśli chodzi o internet, to dość przyzwoity, większych problemów nie miałem. Niestety telewizja pozostawia troszkę do życzenia. Zwłaszcza jakość sprzętu nie powala. Dekodery mają kiepściunie. Żeby nagrać, trzeba podłączyć dysk zewnętrzny (dekodery nie mają swojego). Jeśli nagrywasz jakiś program musisz go oglądać :-( Często programy się zawieszają - wyskakuje komunikat, że nie ma go w abonamencie. Trzeba wtedy resetować dekoder, albo wyjąć i ponownie włożyć przewód antenowy. Jest to trochę uciążliwe.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

Przyzwoity internet

Wady

Kiepskie dekodery

Extra informacje

2 lata za 114,90 pln,

~Użytkownik Białołęka / 2015-12-10

Awaria goni awarię jak już się zacznie.trudność z dodzwonieniem się i załatwieniem sprawy.nie polecam
Zalety

Cena

Wady

Awaryjność, kontakt z BOA, szybkość napraw

Extra informacje

~Adam / 2015-02-23

Sam jakiś czas temu szukałem opinii i obiecałem sobie, że jak wyrobię sobie zdanie to napiszę. Szukałem operatora w Gdańsku. Trafiła mi się ulotka nowej firmy i dlatego szukałem opinii. Firma jest w Gdańsku od niedawna, ale w Warszawie już chyba kilkanaście lat. Z racji tego, że są mniejszym operatorem to i na początku był dobry kontakt i na usługi nie mogę narzekać, myślę, że im bardziej zależy na kliencie, bo walczą o niego z duzymi. Osobiście polecam, gdyby ktoś z Gdańska szukał opinii.
Zalety

dobry kontakt z obsługą klienta, szybki, dobra cena, nie psuje się

Wady

jak na razie jestem zadowolony, brak

Extra informacje

Internet JMDI opinie