Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Inubia
  • /
  • 1

Opinie o Inubia

inubia.pl

Brzeziny

Zakupy Inubia opinie
Asortyment
1.7
Dostawa
2
Łatwość zamawiania
1.9
Obsługa i reklamacje
1.36
Poziom cen
2

Średnia ocen

1.79

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

15

dodanych opinii

 

Monika / 2022-10-03

Nie polecam, a raczej polecam omijać szerokim łukiem. Oszuści i złodzieje, brak kontaktu i towaru zakupionego 11.09.2022
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak, towaru, pieniędzy i kobtaktu

Extra informacje

Beata / 2022-08-21

Po odesłaniu sukienki ze zwrotem brak kontaktu, pieniądze nie zostały zwrócone.

mongniaz / 2022-08-12

Po odesłaniu sukienki ze zwrotem zero kontaktu, zero pieniędzy !!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Wioletta / 2022-07-18

Oszuści,!!!! brak kontaktu, brak pieniędzy. Minął miesiąc od zamówienia a zwrotu wpłaconej kwoty nie otrzymałam. Oszuści!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Katy / 2022-07-14

Oszuści. Brak kontaktu, brak pieniędzy za zwrócony towar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Izaiza / 2022-06-22

Uwaga!!!!! Oszuści!!!
Zalety

Oszustwo to ich kur. ..zaleta!!!!!

Wady

Jak można przywłaszczyć czyjeś ciężko zarobione pieniądze

Extra informacje

Sprawa zgłoszona na policję

Justyna / 2022-06-18

Uwaga na tych oszustów! Brak pieniędzy za zwrot sukienki oraz zero jakiegokolwiek kontaktu ze strony sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewelina / 2022-06-12

Poszukuję osób oszukanych przez sklep Inubia do pozwu zbiorowego. Kontakt do mnie [email protected]

Magda / 2022-06-09

Oszuści ,nie zwracają pieniędzy za zwrócony towar?
Obsługa i reklamacje
1.00

ANTENKA / 2022-06-08

Oszuści,!!!! brak kontaktu, brak towaru, brak pieniędzy. Minął miesiąc od zamówienia a zwrotu wpłaconej kwoty nie otrzymałam. Oszuści!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

zero kontaku

Extra informacje

Małgorzata / 2022-06-01

Nie polecam. Sukienkę chciałam wymienić ze względu na rozmiar. Nie doczekałam się potwierdzenia otrzymania paczki i kontaktu ze strony sklepu w sprawie wymiany towaru, tak jak piszą w procedurze wymiany. W końcu dostałam maila, że mam wypełnić formularz zwrotu, wysłałam i niestety nie otrzymałam pieniędzy. Także nie mam ani sukienki, ani pieniędzy. Facet nie podaje na stronie żadnego kontaktu telefonicznego. Telefon, który widnieje na formularzu wymiany jest niedostępny. Zgłosiłam sprawę na Policję. Także uwaga - zwykły złodziej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Sukienka była nawet ładna i na tym koniec plusów

Wady

Facet jest zwykłym oszustem co wynika też z innych opinii

Extra informacje

Idi / 2022-05-31

Oszuści!!! nie da się z nimi skontaktować! Minął miesiąc a zwrotu pieniędzy dalej nie ma. Po minięciu 14 dni, które mają na oddanie pieniędzy wysyłają maila, że niby przez problemy banku nie mogą oddać pieniędzy!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ela / 2022-05-25

Nie polecam!!!! Jedno wielkie oszustwo. Po złożeniu zamówienia zero kontaktu!!!! ZERO!!! Zamówienie nie zrealizowane (brak towaru), ale pieniądze wzięte!!!!! Brak zwrotu pieniędzy i zero kontaktu. Nie możliwości skontaktowania się z nimi. Zgłoszę do PROKURATURY o popełnieniu przestępstwa. Ostrzegam.

Viki / 2022-05-18

Bardzo szybka dostawa i na tym kończą się plusy. Nie polecam jeśli komuś zależy potem na szybkim zwrocie. Na samo potwierdzenie przyjęcia mojego zwrotu czekałam 2 tygodnie gdzie paczka od mojego wysłania dotarła już następnego dnia do magazyny. Dodatkowo kolejne 2 tygodnie oczekiwania na zwrot pieniędzy. Sumarycznie cały zwrot zajmuje miesiąc co według mnie jest jednym wielkim żartem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Miesiąc oczekiwania na zwrot pieniędzy

Extra informacje

Królowa / 2022-01-21

Mąż był onieśmielony nową sukienką ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Inubia opinie