Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Ifriko
  • /
  • 1

Opinie o Ifriko

Zakupy Ifriko opinie
Asortyment
3.78
Dostawa
4.53
Łatwość zamawiania
4.47
Obsługa i reklamacje
4.04
Poziom cen
3.71

Średnia ocen

4.10

w skali od 1 do 5.

 

Ifriko opinie Ifriko
4.10 1487

Iga / 2023-01-24

Kupiłam gipiurową sukienkę ???? jest przepiękna! Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kornelia / 2022-12-14

Jestem w 100% zadowolona, super jakość w bardzo atrakcyjnych cenach, sukienki wygladaja jak markowe, dopracowane detale, świetny materiał. Paczka dotarła błyskawicznie, zamówiłam rano a na drugi dzień była u mnie! Szok! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-11-08

Super sukienki piękniejsze jak na zdjęciach Polecam rozmiary jak napisane Szybka dostawa Tak trzymać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2022-11-02

Jestem zachwycona produktami. Mam sukienki, spodnie, sweterki j komplety. Wysokiej jakości materiały, kolory i opisy w 100% odpowiadają produktom. Rozmiarów ka dokładnie opisana. Dodatkowo szybką realizacja i piękne opakowanie. Super, że jesteście
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość i cena

Wady

Extra informacje

Beata / 2022-11-02

Piękne ubrania w fajnych cenach, mam od nich sukienki i alpake. Bardzo dobra jakość, sukienki z wiskozy, płaszcz z wełną! nie wiem kto im psuje opinie, chyba konkurencja, albo rzeczywiście można trafić na jakiś gorszy produkt... chociaż mi się to nie zdarzyło. Wracam do nich z chęcią i nigdy się nie zawiodlam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta p / 2022-10-31

Po raz kolejny wielkie rozczarowanie jeśli chodzi o jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Cena za tak słaby jakościowo asortyment

Extra informacje

Irena / 2022-10-19

Świetna jakość ubrań. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosława / 2022-09-20

Z zakupionej odzieży jestem bardzo zadowolona.. Spełnia moje oczekiwania w 100%....Cena w stosunku do jakości jest również proporcjonalna...????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

W pełni zadowolona..... ????????????

Wady

Jak do tej pory brak

Extra informacje

Irena / 2022-09-14

Paczka przyszła na drugi dzień od zamowienia, wybrałam kilka produktów na jesień i jedna przeceniona sukienkę. Z tych jesiennych jestem bardzo zadowolona, są świetnej jakości, natomiast przeceniona sukienka trochę słabiej uszyta, ale kosztowała grosze wiec za taka cenę myśle ze jest ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jjii / 2022-09-14

Zamówiłam sweter w truskawki i sukienkę z krawatem. Rzeczy piękne! dokładnie jak na zdjęciu. Przesyłka błyskawiczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

123456 / 2022-09-13

Rzecz która zamówiłam nie jest warta tej ceny. Kolory totalnie inne niż na zdjęciach. Krzywo uszyte, tandetne. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Szybka dostawa i ładnie zapakowane w karton

Wady

Drogo w opór za taką ehm jakość.

Extra informacje

Nie da się tego użytkować bo się rozpadnie zanim się założy. PS nie wiem czemu ale mogę wcisnąć '1' dając tę opinię także w rzeczywistości asortyment,łatwość zamówienia, obsługa i reklamacje poziom cen jest ocenione na 1

Megiera / 2022-09-13

Zamówiłam sukienkę z promocji. Fakt faktem zapach ma chiński. Mam 176cm wzrostu i sukienka jest na mnie za krótka. No nie wspominając o podszewce, bo nawet pośladków mi nie zakryła do końca. Kolor jest trochę inny niż na zdjęciu, bardziej ciemny, ale tak to jest z zakupami przez internet. Końcem końców leży jak na zdjęciu, gdybym była niższa, to może by pasowała. Ogólnie jest ładna.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00
Zalety

+-

Wady

Nie dla wysokich osób

Extra informacje

Marlena / 2022-09-13

Najładniejsze ubrania jakie udało mi się kupić przez internet. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2022-09-08

Zrobiłam dość duże zamowienie, paczkę dostałam na drugi dzień, pięknie zapakowaną aż miło otwierać. Ubrania śliczne, świetnej jakości, miałam w planach wybrać coś z tego co zamówiłam, a zostawiłam wszystko. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-09-06

Zamówiłam trzy dzianinowe sukienki i dwa swetry. Wszystko piękne, ładniejsze niż na zdjęciu! Miękkie i miłe w dotyku, niczym nie odbiegają od firmowych ubrań, czasami wydam na sukienkę 800zl i jakością nie różni się od tego co zamówiłam na ifriko. Chyba zostanie moim ulubionym butikiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-09-01

Sukienka która przyszła jest inna niż na zdjęciach kompletnie inaczej wyglada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Słaby kontakt ze sprzedającym jedli chodzi o reklamacje bądź zwrot

Extra informacje

Dominika / 2022-08-09

Super ciuszki, dla osób które nie chcą wyglądać jak klony z sieciowek ślepo podążające za modą! Jakość adekwatna do ceny, zamawiałam juz kilka razy i zawsze jestem zadowolona. Zazwyczaj wybieram te droższe modele z dobrym składem, a potem koleżanki z pracy wypytują gdzie znalazłam takie cudeńko. Polecam z czystym sumieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-07-30

Jeden z nielicznych butików internetowych w którym warto kupować. Rzeczy dobrej jakości, dostaje się to co rzeczywiście jest na zdjęciach, przesyłka błyskawiczna, pięknie zapakowane, Panie na infolinii pomocne i miłe... szacun! Widać, że dbają o klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucy / 2022-07-21

Zamówiłam po raz pierwszy...i jestem pod wrażeniem. Bardzo szybka wysyłka....przecudne sukienki, przesyłka pięknie zapakowana. Aż miło otworzyć paczkę. Pełen profesjonalizm. Gratuluję i pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Brak

Extra informacje

Agnieszka / 2022-07-21

REWELACJA !!!! Komplet identyczny jak ten prezentowany na stronie. Pięknie zapakowany. Gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas obsługi, wysyłka tego samego dnia !!!!

Wady

Extra informacje

Emilia / 2022-06-21

Super obsługa\r\nIdealnie trafiony rozmiar\r\nJakoś towaru\r\nPolecam\r\nI pozdrawiam\r\nZ Łodzi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Miło profesjonalnie zawsze kontakt

Wady

Pomoc

Extra informacje

Sukienki cudenńko

Pycha / 2022-06-21

Po otworzeniu paczki sukienka o zapachu chińczyka. Bardzo mocno różni się od zdjęcia na stronie sklepu. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Oczekiwania a rzeczywistość

Extra informacje

MAGDALENA / 2022-06-10

SUKIENKA PIĘKNA, DOSTAWA BŁYSKAWICZNA( 24 H) GORĄCO POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SAME PLUSY

Wady

BRAK

Extra informacje

Kamila / 2022-06-08

CHIŃCZYK I SMRÓD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2022-06-02

Super ubranka w fajnych cenach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wazka / 2022-06-01

Towar zgodny z tym co na zdjęciach . Dostawa błyskawiczna . Wybór towarów zadowalający . Ceny niskie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Ceny, duży wybir

Wady

Extra informacje

julia / 2022-05-19

szybka dostawa,komplecik zgdny z oczekiwaniami.rozmiar również
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same plusy

Wady

brak

Extra informacje

Barbara / 2022-05-12

Kupilam sukienke,ladniejsza jak na zdjeciu,kupilam bluzke,tez ładna,towar zawsze pieknie zapakowany, błyskawiczna dostawa.Oko przyciągają modelki ,ktore doskonale prezentuja dany towar.Sklep na 6.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Ładne ubrania,szybka dostawa.

Wady

brak

Extra informacje

Grażyna / 2022-05-08

Towar przyszedł bardzo szybko. Wszystko się zgadza, kolor taki jak na zdjęciu, dobrze wykonany. Wspaniały komplet, widzę , że będę Was odwiedzać. Wielka 5 z plusem. Grazyna Bojara
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak jakichkolwiek.

Extra informacje

Dan / 2022-04-28

zakupiłam 3 bluzki. Jestem rozczarowana w sensie negatywnym. Cena bardzo wysoka. Towar kiepskiej jakości. Już nie kupię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

brak

Wady

wysoka cena za taki towar

Extra informacje

Marzena / 2022-04-13

Pomimo niezbyt pochlebnych opinii zdecydowałam się zamówić sukienkę w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona zarówno z towaru, jaki otrzymałam, jak również z obsługi związanej z wysyłką paczki. Byłam mile zaskoczona, kiedy w paczkomacie znalazłam towar opakowany w pudełko a nie wymięty jak to się nieraz zdarza i zapakowany w worek. Myślę, że wrócę do zakupów w IFRIKO.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Profesjonalizm

Wady

Extra informacje

jj / 2022-04-12

Miałam pewne obawy po przeczytaniu negatywnych opinii, ale zaryzykowałam.\r\nMega szybka przesyłka i ubrania bardzo dobre . teraz już nie będę się wahać przy następnych zakupach. Polecam
Zalety

Materiał bardzo dobry, szybka wysyłka

Wady

Bluzki tzw. bezrozmiarowe dość duże

Extra informacje

Marta / 2022-03-20

Zamówiłam dwie sukienki. Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Szybka dostawa, pięknie zapakowane, widać że dbają o klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-03-14

Naczytałam się opinii i miałam wątpliwości czy zamówić, na szczęście zaryzykowałam. Zamówiłam 2 sukienki i kombinezon, wszystko jest śliczne, porządnie wykonane. Jestem bardzo miło zaskoczona, przesyłka była błyskawiczna. Niektórzy piszą, że rzeczy dziwnie pachną, nic takiego nie zauważyłam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Behata / 2022-03-10

Zamówiłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Ceny są adekwatne do produktu. Bardzo ladne wykonanie. Chętnie jeszcze skorzystam. Zapach pewnie pochodzi z magazynu. W drogich butikach uzywają świec zapachowych zeby klient nie czuł a ceny mają dużo wyższe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Bez wad

Wady

Brak

Extra informacje

Iwona / 2022-03-10

Ciuchy drogie j smierdzące, nie polecam nie kupujcie tam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Smierdzace ubrania

Extra informacje

Jola / 2022-03-08

Kupiłam już od Was kilka rzeczy i nie mam zastrzeżen, jetem zadowolona. Przykre jest to, że macie jakiegoś trola, który zaniża Wam ocenę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

bez uwag

Wady

brak

Extra informacje

Mariola / 2022-03-04

Szkoda że tylko taka mała rozmiarówka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Marles / 2022-02-22

Masakra nie polecam szkoda pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Tandeta

Extra informacje

Longina / 2022-02-22

Dostawa bardzo szybka sukienka śmierdzi i jest krzywa u dołu pod spodem obrzępana halka mocno za krótka ledwo dupę zakrywa jak będę tańczyć to będzie się unosić nie chce mi się odsyłać dam do krawcowej może coś pomoże.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaba jakość jak za te pieniądze

Extra informacje

Ania / 2022-02-21

Płaszcz w kratę. Rozmiar zgodny z opisem. Piękny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładniejszy niż na zdjęciu

Wady

Brak

Extra informacje

Dorota / 2022-02-08

Przepiękne ciuszki.,juz od dłuższego czasu zamawiam i nigdy się nie zawiodłam, dzisiaj też zamówiłam sukienke sweterkowa turkusowa i czekam z niecierpliwością, ja osobiście polecam wasz sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobrej jakości ubrania takie jak na zdjęciu trzeba brać pod uwagę oświetlenie na zdjęciu troszkę różni się odcieniem ale niewiele

Wady

Extra informacje

Iwona / 2022-02-08

Nie polecam sklepu ubrania śmierdzą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Smierdzace ubrania

Extra informacje

Dana / 2022-02-02

zamawialam kilka sukienek na lato i jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystk zgodne z opisem i takie same jak na zdjeciu.polecam

Wady

Extra informacje

dobry material i wykonanie

Anna / 2022-01-31

Nie polecam sklepu IFRIKO. Sukienka przyszła całkiem inna, po zareklamowaniu otrzymałam zgodną z zamówieniem ale niestety rozmiar mniejszą. Po kontakcie telefonicznym okazało się, że wybranego rozmiaru wgl nie mają na stanie.
Zalety

-

Wady

niewłaściwe zamówienie, niewłaściwy rozmiar

Extra informacje

Bożka83 / 2022-01-25

Zdjęcia mocno przerabiane, towar zakupiony nie przypomina tego na zdjęciu, słaba jakość produktu i w dodatku dziwnie pachnie nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybkość dostarczenia

Wady

Jakość, wygląd

Extra informacje

Bonia / 2022-01-20

chciałabym skorygować moją opinie z 20 grudnia czarna kurtka jest ok moja wina nie doczytałam ze prac ręcznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anetta / 2022-01-19

Jeatem oczarowana ,zakochana w tej firmie . Wszystko tak jak w opisie❤ . Jakosc superowa . . To moj pierwszy zakup . Co to bedzie jak sie rozpędzę....????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Jadwiga / 2022-01-19

Towar niezgodny ze zdjęciem: inny kolor i materiał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.75
Zalety

Brak

Wady

Rozpruty materiał , kolor straszny.

Extra informacje

Maria / 2022-01-04

Zamówiłam płaszcz w kratę i taki otrzymałam. Z zakupu jestem bardzo zadowolona ,myślę że to nie jest ostatni zakup w tym sklepie
Zalety

towar zgodny z opisem,szybka dostawa

Wady

brak

Extra informacje

Izabela / 2022-01-02

Zdj sa przerabiane towr zupelnie inny niz na zdj !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Podroby

Extra informacje

Bonia / 2021-12-20

Kupiłam kurtkę czarna z beżowymi lampasami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

wygladała bardzo dobrze i rozmiar odpowiedni

Wady

po pierwszym praniu wkład zbił sie w kule i powędrował w stronę szwów a całość została tylko z podszewką jak na zimową kurtke nie do noszenia niestety nie idzie rozłożyć ocieplenia

Extra informacje

ponad miesiąc

Magda W / 2021-12-10

zamawiałam sukienkę sweterkową cena 137 zł jak dla mnie super, nie za krótka materiał fajny, czytałam tutaj różne opinie i wąchałam się czy tam zamawiać, ale przyznam szczerze że się nie zawiodłam. Moja opinia na 5, mam nadzieje że przy kolejnych zakupach będzie tak samo :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

materiał, czas dostawy, wykonanie

Wady

na chwile obecną brak

Extra informacje

Ela / 2021-12-08

Kupiłam sweterkową sukienkę z perełkami - za ok 200 zł.Zauważyłam po pierwszym noszeniu sukienki, że perełki odpadają - jedna po drugiej.Zawiodłam się bardzo. To jednorazowa kreacja jak widać. Nie chcę mi się odsyłać..Ale nie ukrywam, że bardzo się zawiodłam. Firma - nie dba o reputację, sprzedając taki chłam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
3.00
Zalety

Sukienka - ma domieszkę wełny. Jest ciepła.

Wady

Odpadające ozdoby.. Zmechacona wełna.

Extra informacje

Kami / 2021-12-08

Chińczyk

Agnes / 2021-11-15

Ostatnio zamówiłam sukienkę. Spodobała mi się , ponieważ na stronie sklepu ukazywało się zdjęcie tej sukienki w kolorze niebieskim. Po otworzeniu paczki byłam mocno rozczarowana, gdyż sukienka okazała się być w kolorze zielonym. Firma powinna popracować nad prawidłowo umieszczaną na zdjęciach kolorystyką.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Wady

Kolor inny niż widoczny na zdjęciach

Extra informacje

Agnieszka / 2021-11-10

Kupiłam kurtke pistacjowa z futerkiem na kołnierzu i zamkiem na plecach kwota 319 zł. Po pierwsze kolor inny po drugie kurtka jest tak puchowa duża i źle uszyta że jak ubrałam wyglądałam jakbym miała spadochron na plecach, z podziwu wyjść nie mogłam aż szczęka poszła na dół , jak zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam koleżanką to powiedziały tylko jedno , jednak mogą być brzydkie żeczy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Kolor fason

Extra informacje

Anna / 2021-11-09

Kupiłam sweter na guziki. Materiał beznadziejny, krzywo przyszyte kieszenie i dziwny zapach jak w ciucholandzie. Towar niskiej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

jeszcze w dniu dostawy odesłałam z powrotem

Dorota / 2021-10-29

Dziś otrzymałam biały sweterek z ażurowym dekoltem. jakość super ,wygląda pięknie. Tak naprawdę dałam drugą szansę ifriko,bo z sukienek letnich byłam średnio zadowolona. Mam też od nich bluzeczkę biała z ażurowymi wstawkami i też jest piękna. Ogólnie polecam ale wiadomo że każdy produkt jest inny więc wierzę że komuś może trafić się coś kiepskiego i będzie narzekał ale jak jest w zasadzie w każdym sklepie , nawet znanych marek ...są przysłowiowe szmaty i są też piękne ubrania ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość super ,wygląda super

Wady

Brak

Extra informacje

wanda / 2021-10-24

Jak można taką tandetę sprzedawać. Nie polecam

vera / 2021-10-24

Beznadziejny towar nie polecam

An / 2021-10-23

Zamówiłam kurtkę za 370 zł, w opisie kolor beż, na zdjęciu piękny jasno perłowy ecru/kremowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Wygląd jakości jak na zdjęciu

Wady

Kolor zupełnie inny, bardzo jasny żółty. Niczym nie przypomina tego koloru ze zdjęcia. Dodatkowo zauważyłam prześwit w wypełniaczu pod materiałem.

Extra informacje

Zwróciłam od razu.

Ewa / 2021-10-21

kupiłam sukienkę i sweter, kolor odbieg od zdjęcia i wygląda tandetnie, zwrot zwykłą pocztą tradycyjną masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

zwrot poczta tradycyjna

Extra informacje

WANDA / 2021-10-04

OTRZYMAŁAM SWETEREK ,JEST BAJECZNIE PIĘKNY,ZGODNY Z FOTOGRAFIĄ I OPISEM ,A NAJWAŻNIEJSZE ODPOWIENI ROZMIAR ZGODNY Z PODANYM PRZEZ SKLEO IFRIKO.DZIĘKUJĘ.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SUPER PRODUKTY

Wady

BRAKUJE KUPONÓW RABATOWYCH

Extra informacje

WANDA / 2021-10-04

KUPIŁAM DUŻO PRODUKTÓW W TEJ FIRMIE,WSZYSTIE SĄ WYJĄTKOWE ,DZISIAJ OTRZYMAŁAM 2KURTKI Z FUTERKIEM I JESTEM ZACHWYCONA JAKOŚCIĄ ,ZGODNE ROZMIARY I WYJĄTKOWO PIĘKNE PEREŁKI .POLECAM TEN SKLEP WSZYSTKIM PANIOM,NAPRAWDĘ PRODUKTY Z TEGO SKLEPU SĄ WYJĄTKOWE I ŚLICZNE.DZIĘKUJĘ IFRIKO ,ŻE JESTEŚCIE NANASZYM RYNKU .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

PRZEPIĘKNE PRODUKTY,ZGODNE Z FOTOGRAFIĄ,ROZMIARY ODPOWIADAJĄ PODANYM

Wady

BRAK

Extra informacje

Zakupy Ifriko opinie