Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Biura podróży
  • /
  • ITAKA
  • /
  • 1

Opinie o ITAKA

Podróże i wypoczynek ITAKA opinie
Cena/Jakość
4.5
Obsługa klienta
4.5
Oferta
4.5

Średnia ocen

4.50

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

19

dodanych opinii

 

Janek / 2020-11-16

Polecam, fajne ubezpieczenie, a wakacje na malcie bardzo udane. Jak jeździć to tylko z itaką.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

dobra cena, ubezpieczenie

Wady

brak

Extra informacje

tydzień

Makapaka / 2020-11-10

Serdecznie polecam! Razem z mężem i córką spędziliśmy świetne wakacje w tunezji, dobre jedzenie, ładny hotel, blisko do plaży Super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 tygodnie

Asia / 2019-08-04

Biuro bardzo stara się, zeby klienci byli zadowoleni. Ja osobiście sama tego wiele razy uświadczyłam, no i hotele są naprawdę dobrze przygotowane. Byłam w Grecji z koleżanką - 100% zadowolenia.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Cena, zgodność z opisem, obsługa na miejscu

Wady

nie ma

Extra informacje

2 tygodnie

Gosia / 2018-11-02

Co roku jeżdzę z Itaką na urlop i jeszcze nigdy się na zawiodłam. Mają ciekawe oferty, a ceny są zawsze adekwatne do jakości wakacji. Najlepiej polować na jakieś oferty last minute można sporo kaski wtedy zaoszczędzić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

cena

Wady

brak

Extra informacje

Iwor / 2018-10-31

Biuro podróży mnie nie zawiodło, słyszałem dosyć spoto złych opinii, ale w moim przypadku się one w żadnej kwestii nie potwierdziły, całe szczęście ;). Hotel lux, obsługa pocieszna, jedzenie dobre i sporo. Same miejsce i okolica - na tak!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

10 dni

borszo / 2018-04-12

Nawet niezłe biuro podrózy, wykupiłem wycieczkę do Włoch i nie było źle. Na miejscu nie było zdziwienia wyglądem pokoju, pokrywał się z tym katalogu. Wyżywienia nie wykupiłem więc nie wiem ale z tego co widziałem innym pasowało. Jak za tę cenę jest ok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

~Marylla / 2017-05-31

Latam z Itaka co roku i co roku nie mam wiekszych zastrzeżeń. Czasami zdarza się, że coś mi w hotelu nie pasuje ale to kwestia obsługi, a nie biura podróży. Ceny mają rozsądne, dużo jest ofert skierowanych dla aktywnych. Jestem na tyle zadowolona, że nie planuję zmian i już na ten rok również mam zabukowane. Od siebie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

- cena- zgodność z ofertą- duża różnorodność ofert

Wady

Extra informacje

Piaseczno

~Małgosia / 2016-07-04

Skorzystałam z usług biura ,ponieważ jako jedyny sprzedawał pobyt w interesujacyum mnie holtelu na Krecie.Pierwszy i ostatni raz!! Wykupujac wycieczke opłacałam równiez opieka rezydenta, który po przedłuzeniu pobytu o jedna noc z powodu opóznieniam lotu small planet powiedział,mi,iz jeżeli nie posiadam własnych srodków finansowych(270 Euro) , to pozostaje mi spać z trójka dzieci do rana przy recepcji.....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67

~Agata / 2016-05-31

Porządne biuro podróży, oferta raczej adekwatna do ceny.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Łukasz / 2016-05-31

Korzystałem wraz z żoną kilkukrotnie z tego biura podróży, byliśmy zadowoleni z jakości obsługi przez pracowników biura czy to na miejscu wypoczynku czy w biurze zawsze miła i fachowa obsługa. Transfer do hotelu dobrze zorganizowany i planowy. Polecamy innym to biuro podróży.korzystałem kilkukrotnie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

Wady

Extra informacje

korzystałem kilkukrotnie

~Karola / 2016-02-18

Byłam z Itaką na objazdowej wycieczce w Turcji. Było wspaniale. Wszystkie hotele jak w ofercie. Podróż autokarem męcząca, bo Turcja jest wielka, ale zawsze klimatyzacja, jak przyjeżdżaliśmy na miejsce, wszystko na nas czekało. Czasemi mogliśmy się nie budzić tak wcześnie, ale przynajmniej mieliśmy długie wieczory, żeby wypocząć.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~hunik / 2016-02-18

Pojechałem z nimi do Portugalii i jestem zadowolony. Tydzień byliśmy w hotelu i moczylismy tyłki w basenie pijąc drinki z palemką a tydzień jeździlismy po kraju z bardzo kompetentną przewodniczką. To były świetne wakacje, a na dodtaek poznaliśmy tam znajomych, z ktorymi utrzymujemy kontakt.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

fajne wycieczki fakultatywne, dobry hotel, zaradny rezydent, wszystko zgodne z ofertą

Wady

Extra informacje

~Radek / 2015-10-12

Wróciłem własnie z podrózy mojego życia i jestem bardzo zadowolony, ze postawiłem własnie na to biuro. Polecała mi je znajoma i teraz także ja będę je polecał. Wszystko zgodnie z umową, hotel i wycieczki tak jak zaplanowane. Wszystko na plus.
Zalety

- wszystko zgodnie z umową

Wady

Extra informacje

~Mya / 2013-12-22

Ja byłam z biura ITAKA w Turcji i dwa razy na Dominikanie. Pierwsza podróż była prezentem od męża, ale kolejne wybraliśmy już razem. Podróż spokojna, bezproblemowa. Wszystko było tak jak w ofercie. Śmiało mogę polecić
Zalety

- warunki zgodne z prezentowaną ofertą

Wady

Extra informacje

~Patrycja / 2009-12-24

Nie ma się w sumie co dziwić, że biuro wysunęło się na pozycje liderka na rynku turystycznym. Duży wybór atrakcyjnych kierunków, niskie ceny i solidność wreszcie zaowocowały. Polecam

~Andrzej Wilk / 2008-12-16

Więc zacznę od prostej sprawy. Zanim skorzystałem z biura Itaka miałem obawy. Zresztą to chyba normalne, najczęściej ludzie mają spory dystans do nowych rzeczy. Jednak za namową mojej żonki, która dostała relację od swojej przyjaciółki z pracy zdecydowałem się na wyjazd z tym biurem. W czerwcu br. byliśmy w Hiszpanii. Powiem tak jestem zadowolony. Wycieczka nazywała się "W rytmie flamengo". Moja żonka była zadowolona najbardziej ze wszystkich uczestników tego wyjazdu. Wyjaz do Hiszpani był jej największym marzeniem. Bardzo chciała poznać historię i zobaczyć architekturę budowli. Udało się. Cieszę się że mogłem uczestniczyć w realizacji jej marzenia.
Zalety

- bardzo dobra organizacja- opieka rezydenta

Wady

- za krótko!! Moglibyśmy tam zostać na zawsze

Extra informacje

~Tomasz.Dabrowki / 2008-12-04

byłem na Cyprze razem z moją rodzinką (żoną i dzieckiem) właśnie z tym biurem podróży, przyznaje szczerze że obawiałem się trochę wyjazdu tym bardziej z tego względu że była to nasza pierwsza podróż w dodatku z naszym maleństwem, więc razem z żoną najbardziej zależało nam właśnie na bezpieczeństwie, spokojnej podróży ale i oczywiście na fajnie spędzonym czasie. Cała podróż właśnie taka była, zapewniono wspaniałą opiekę nam i dziecku, tym samym biuro Itaka zyskało w naszych oczach uznanie, polecamy je oczywiście naszym znajomym którzy także chcą troszkę zwiedzić świata z kompetentnym biurem. Piszę tu bo chciałem się podzielić moją opinią z osobami które być może wahają się nad możliwością podróży z nimi, Kochani spokojnie możecie z nimi lecieć Pozdrawiam i życzę wam samych takich podróży jak nasza!
Zalety

wszystko co opisałem przemawia na plus

Wady

nie ma

Extra informacje

~Kinga / 2008-12-03

Hej, od paru ładnych lat miałam okazję pozwiedzać trochę świata i to właśnie dzięki biurze Itaka mogę z ręka na sercu powiedzieć że wszystkie wyjazdy wspominam niezwykle miło, jakoś usług jak najbardziej oferowana jest na wysokim poziomie, hotele zgodne z opisami, rezydenci Itaki to bardzo kompetentni ludzie, zawsze chętni do pomocy więc mogę powiedzieć tylko jedno wszystkie moje wyjazdy z tym biurem były rewelacyjne!!! Byłam z nimi mi.in na Teneryfie, Egipcie, we Włoszech. Oczywiście zamierzam kontynuować z nimi podróże, już nawet zaczęłam przeglądać najnowszą ofertę 2009 i z pewnością znajdę coś dla siebie. A więc dostają ode mnie w pełni zasłużony pozytyw! Pozdrawiam wszystkich miłośników podróży.

~ADMINN / 2008-12-03

Spędziłem z tym biurem już ponad dwa wyjazdy. Jestem zadowolony i w chwili obecnej nie zamierzam rezygnować z ich usług. Wcześniej oczywiście korzystałem z różnych biur podróży. Nie mam im nic do zarzucenia, ale moje wewnętrzne odczucia przechylają szalę w stronę Itaki.
Zalety

Jest ich wiele, ale to co robi na mnie wyjątkowe wrażenie, to doskonała organizacja wyjazdów.

Wady

Największym minusem jest czas który tak szybko płynie kiedy spędzamy wakacje!! Dlaczego to co dobre kończy się najszybciej?

Extra informacje

Spędzam z nimi wakacje od dwóch lat!!!

Podróże i wypoczynek ITAKA opinie