Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telewizja
  • /
  • Telewizja cyfrowa
  • /
  • INEA
  • /
  • 1

Opinie o INEA

Telewizja INEA opinie
Cena
5
Cena/Jakość
2.86
Niezawodność
5
Obsługa klienta
3.17
Oferta
3.57
Parametry
5

Średnia ocen

4.10

w skali od 1 do 5.

 

INEA opinie INEA
4.10 1486

Krzysztofiak / 2021-12-10

Dostałem nową super ofertę w Poznaniu . Pomocna Pani Natalia wszystko ogarnęła i wszystko działa bez zarzutu. POLECAM TEN KONTAKT tam gdzie są dostępne usługi INEA - 732 43 41 48 :)
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
5.00
Zalety

Bardzo dobry kontakt

Wady

Extra informacje

rok

Tomasz K / 2021-12-10

CHODZI niezawodnie od roku. POLECAM!
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
5.00
Zalety

Bardzo dobra jakosć internetu

Wady

Extra informacje

Karolina / 2021-12-10

Jestem zadowolona jak większośc moich znajomych
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
5.00
Zalety

Bardzo dobrze chodzi

Wady

Extra informacje

2 L1TA

~ineahejter / 2017-08-09

Ciągłe awarie, ale najgorsze oszustwo odbywa się przy wypowiedzeniu, gdy zapewniają, że wszystkie umowy zostaną rozwiązane, a po miesiącu okazuje się, że tylko jedna usługa została zakończona, a za pozostałe trzeba zapłacić!! To w inea częsta praktyka z tego co się zainteresowałem, pewnie mają takie instrukcje od przełożonych aby naciągać na co się jeszcze tylko da!!WadyUWAGA NA WYPOWIEDZENIE UMOWY!!
Zalety

Wady

UWAGA NA WYPOWIEDZENIE UMOWY!!

Extra informacje

~biksi / 2015-03-18

Witam moja wypowiedz jest i będzie negatywna co do INEI- ŻAŁUJĘ że odeszłam z CYFRY plus Ale do rzeczy Od 2 tygodni odłączyli mi telefon stacionarny i nie wiem dlaczego W słuchawce słyszę że '''rozmowy wychodzące są ZABLOKOWANE - i nie wiem dlaczego ? Owszem przyznaję się w lutym miałam mały poslizg z opłata 150 zł ale zapłaciłam 100 i po kilu dniach zapłaciłam 50 zł i zaraz zapłaciłam cały marzec z góry 150 i Sprawdzam telefon stacjonarny i co słyszę Blokada połączen wychodzących ---z jakiej paki ...Dzwonie do nich i - słyszę ..- że jak przyjada technicy i ze jak wina będzie leżał po mojej stronie - to ja zapłacę karę za przyjazd techników - sorry z jakiej paki A czy ja już sam fakt że płącę rachunki co miesiąc i to duże to jest za mało i to jeszcze jak to i owo coś jest po mojej stronie to ja mam jeszcze bulić - chyba kogoś pogrzało ....Ale słuchajcie dalej ...jakiś młodzik mi mówi że mam podłączyć drugi aparat i bla bla bla to to się okaże gdzie jest problem ale mam szukac drugiego telef ....za chwilę znowu mi mówi że jak ja chcę to mi przysle techników i znowu mi powtarza się że jezeli to jest z mojej winy to będę bulić ...Ja mu mówię że to jest telefon stacjonarny i że nie posiada żadnej funkcji blokowania szczerze '' nie dociera '''co mówię i nie wyraziłam zgody na przyjazd techników Za to wziełam drugi automat od mojej mamay podłączylismy z mężem i to somo że jest blokada połączeń i że rozmowy są zablokowane ....To dzisiaj 18.03 2014 pojechałam do Rzecznika Praw Konsumenta dowiedziałam się co mam zrobić ..Ale o ile nie uzwględnią mojego zażalenia Bo nie będę płacić za coś czego nie mam ....to zgłoszę sprawę do Krajowego RZECZNIKA Praw Konsumenta A kto wie i jescze wyżej Bo nad nim są jeszcze inni i Mam nadzieję że nikt się z was nie podda tej firmie A nie wiem dlaczego bez porozumienia z klientem zamieniają kanały lub zabierają i zastępują innymi A ja np jak na coś nie podpisałam umowy na jakis kanał którego ja nie chcę A to juz Samowolka inei
Zalety

Brak

Wady

same wady

Extra informacje

5 lat

~Paulina / 2014-12-11

Beznadzieja !!!! Mieliśmy umowę na 2 lata. Pół roku rachunek 100% wyższy bo skończyły się warunki promocyjne . O co chodzi ??? Dzwonię do Inea a tam mi mówią ze mieliśmy pakiet studencki i się skończył. Jaki pakiet studencki mąż nie jest studentem. Sprawa rozgrzebana od ponad miesiąca, w trakcie załatwiania nikt nic nie wie. Czeski firm. Widzą jakieś inne promocje ale system bierze tą pierwszą - studencką. Idiotyzm. Dzwonie na infolinie wciąż z kimś nowym i gówno wiedzą. Ktoś sie ze mną jutro skontaktuje - codziennie jutro!!!! Bałaganierze !!!! Aaaaaa najlepsze z tego ze mieliśmy umowe na 2 lata a pan na infolini mi mówi ze mamy na nieokreślony !!! HA HA HA .Szczyt wszystkiego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie widzę

Wady

Cała masa szczególnie obsługa

Extra informacje

internet juz z rok, tv i tel od marca 2014

~Wojtek / 2014-09-30

Ciągłe awarie, które nie są potwierdzane przez pracowników w BOA. Prędkość internetu zamiast 50mbps wynosi co miesiąc na kilka dni od 0,1 do 1,0mbps. Normalnie nie przekracza 20mbps. Wydzwanianie z przeróżnych numerów komórkowych 7 dni w tygodniu od 6 do 22 jest standardem gdy kończy się umowa. Wciskają ten sam pakiet po wyższej cenie mówiąc, że będzie taniej.Nie polecam nawet wrogowi, a jeśli już ktoś ma, to szybko polecam biec do Urzędu Komunikacji Elektronicznej. Może przy kilkudziesięciu zgłoszeniach na tą firmę się zainteresują sprawą...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

W pierwszym dniu umowy wszystko działało jak na papierze.

Wady

Jak w opinii: 0,01-20mbps (na umowie 50mbps), drogo, niekompetentna obsługa klienta

Extra informacje

3 lata - 130zł miesięcznie

~Agnieszka / 2014-09-21

Ceny wysokie przez brak konkurencji, obsluga klienta na niskim poziimie, czeste awarie i brak internetu.Gdybym mogla zmienilabym na innego
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67
Zalety

oferta tv, szybki internet jak dziala

Wady

wysokie ceny, czeste awarie, obsluga klienta

Extra informacje

2 lata

~marucha / 2014-04-03

Oferta w miarę ciekawa, obsługa klienta skandaliczna, serwis beznadziejny. Monopolista mający interes klienta głęboko w ..., w kontaktach z tzw. BOA ma się wrażenie bicia głową w mur. Jak w zamierzchłym systemie.
Cena/Jakość
Oferta
2.00
Zalety

oferta programowa

Wady

skandaliczna obsługa i serwis techniczny

Extra informacje

od stycznia, 95 zł

Telewizja INEA opinie