Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ILA SHOP
  • /
  • 7

Opinie o ILA SHOP

ilashop.pl

Limanowa

Zakupy ILA SHOP opinie
Asortyment
3.72
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.75
Obsługa i reklamacje
3.72
Poziom cen
3.69

Średnia ocen

3.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

394

dodanych opinii

 

W. Z. / 2021-05-23

Na przyszytej materiałowej metce inna firma, odcinane oryginalne metki I dodawane białe z napisem Ila shop... rzeczy sprowadzane hurtowo z zagranicy, sprzedawane drożej - taki system marki Ila Shop
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Sprzedaż innych zagranicznych marek pod dodaną nazwą Ila shop

Extra informacje

Słaba jakość materiału

Natalia / 2021-05-22

Towar do paczek wkładają jak leci. Z siostrą zamowiły ten sam model, mieszkamy w innym mieście, każda dostała co innego, siostrze pomylili zamówienie, ja dostałam inny odcień niż na zdjęciu...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Rzeczy \'podobne do zdjęć\' jednakże różnią się kolorem

Wady

Siostrze pomylili zamówienie

Extra informacje

Inny odcień towarów w rzeczywistości

Monia / 2021-05-21

Te pozytywne opinie to zasługa pracownic sklepu! Omijać szerokim łukiem! Nie polecam! Totalna szmata A nie sukienka!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Zwrot sukienki

Daria / 2021-05-21

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Tandetny materiał

Extra informacje

Szybka wysyłka

Kornelia / 2021-05-21

Dziwią mnie niesamowicie negatywne opinie, które są dodane nagle w tym samym dniu i jedna od drugiej praktycznie nic się nie różni. Tylko kontekst zdania inny. Rozumiem w dzisiejszych zawiść, zazdrość zwyciężają. Mądra kobieta nie powinna komentować modelki tylko swoje zdanie zachować dla siebie ale ścisk "pupy" musi być. Mniejsza z tym. Robię zakupy od lat w butiku Ila Shop i jestem bardzo zadowolona - wiadomo nie zawsze wszystko mi odpowiada ale nie osądzam o wszystko! Dziewczyny kupujcie! Nie pożałujecie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Od lat miła obsługa, szybka wysyłka, udoskonalenia ze stroną, piękne modele, bezproblemowe załatwianie spraw

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2021-05-19

Super obsługa i szybka wysyłka, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2021-05-19

Najpiękniejsze sukienki w sieci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2021-05-19

Jestem stałą klientką i jeszcze się nie zawiodłam, super miła obsługa, szybka wysyłka no i przede wszystkim świetne ciuszki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2021-05-19

Kupiłem bardzo trafiony prezent narzeczonej. Była zachwycona. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-05-19

Polecam. Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy ILA SHOP opinie