Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ILA SHOP
  • /
  • 5

Opinie o ILA SHOP

ilashop.pl

Limanowa

Zakupy ILA SHOP opinie
Asortyment
3.72
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.75
Obsługa i reklamacje
3.72
Poziom cen
3.69

Średnia ocen

3.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

394

dodanych opinii

 

Packa / 2021-06-01

Zamawiałam totalnie inny rozmiar niż mi przyszedł, do tego w rzeczywistości różni się od zdjęcia. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zły rozmiar, inny wygląd w rzeczywistości

Extra informacje

Gabi / 2021-06-01

Ubrana na jedno wyjście, sztuczne i szybko się rozpruwajace
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Jakość chińska

Extra informacje

W dodatku kolor zmieniony w rzeczywistosci

Marta / 2021-05-31

Zamawiałam dotychczas spodnie i sukienki i zawsze były zgodne z opisem i ze składem podanym na stronce. Szybka wysyłka to dodatkowy plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysylka ekspresowa, towar zgodny z opisem

Wady

Extra informacje

Natalia / 2021-05-31

W paczce miała być śliczna sukienka, A w rzeczywistości szkoda słów... za ponad sto złotych wymaga się aby towar był jakości Premium (tak jak na zdjęciach sklepu które się okazują być przerabiane), na milion procent nie kupię pononownie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Jakość wysoko najniższej klasy

Extra informacje

Szkoda pieniędzy na takie ubrania (tak złej jakości)

Ilona / 2021-05-30

Jakość ubrań tragiczna. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-05-30

Piękne na zdjęciu w rzeczywistości porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Inna rzecz niż na zdjęciach sklepu

Extra informacje

Odradzam

Natalia / 2021-05-29

Ubranie tak delikatnie uszyte jakby miało się rozlecieć za chwilę, do tego inny kolor niż miał być na zdjeciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Słabe wykonanie

Extra informacje

Inny odcień ubrań

Hania / 2021-05-28

Sukienka miała widoczną plamę, zwróciłam ją
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Plama

Extra informacje

Błędy w szyciu

Natka / 2021-05-27

Zawiodłam się totalnie, odrazajacy materiał
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Ubranie niezgodne ze zdjęciami na stronie sklepu

Extra informacje

Dobrze że idzie to zwrócić-szkoda tylko że muszę dopłacać za zwrot

F.J. / 2021-05-27

Rękawy źle zeszyte, jeden większy drugi mniejszy, znaczna różnica zauważalna gołym okiem I podczas przymiarki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Źle zszyte rękawy

Extra informacje

Niechlujne wykonanie

Zakupy ILA SHOP opinie