Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ILA SHOP
  • /
  • 3

Opinie o ILA SHOP

ilashop.pl

Limanowa

Zakupy ILA SHOP opinie
Asortyment
3.72
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.75
Obsługa i reklamacje
3.72
Poziom cen
3.69

Średnia ocen

3.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

394

dodanych opinii

 

Patrycja W. / 2021-06-07

Większość asortymentu to sztuczny poliester, słabe wykonanie, ubranie na jeden raz dla kobiet ceniących słabą jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zła jakość, sztuczne pocący materiał, wada materiału

Extra informacje

NAJTANSZY ASORTYMET SPRZEDAWANY ZA ZAWYŻONĄ CENĘ

Klaudia / 2021-06-06

Nie polecam, bardzo dziwny zapach i niska jakość materiału, widać że sprowadzany z chin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Jakość, zapach na minus

Extra informacje

Odradzam

Beata / 2021-06-05

Wygenerowałam zwrot, zwroty to liczby w tysiącach co wskazuje na to że ich jest masa, tyle ludzi się nabiera na te zfiltrowane zdjęcia, w dodatku obok dobrej jakości te ciuchy nawet nie leżały, jakość odrazajaca, materiał tandety, tylko straciłam I muszę dopłacić za zwrot z własnej kieszeni, nie nabieracie się na te zdjęcia! Firma nastawiona tylko na szybki zysk
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Oszukiwanie klientów

Extra informacje

Tak ulepszane zdjęcia żeby klient kupił !- oszustwo

Milena / 2021-06-05

Kupiłam spodnie z tego sklepu I żałuję że ich nie oddałam mimo że miały inny kolor niż na stronie, prałam je może z 2 razy, A ubrałem Max 5 razy na 20 minut, teraz są tak rozlazłe o kilka rozmiarów większe A zamawialam rozmiar S, teraz to XXL, lairkra cała puściła, TE CIUCHY TO JEDNORAZÓWKI, spodnie się zrobiły o 5 cm większe z każdej strony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jednorazowe spodnie jeansowy w sklepie za ta cenę bym miała nawet 3 pary

Extra informacje

Nie warto

Kasia / 2021-06-05

Kupiłam kilka razy z tego sklepu I za każdym razem oddałam te 'szmaty', znalazłam inny sklep internetowy o wiele lepsze gatunkowo ciuszki za lepsza cenę szyte w Polsce, te z Ila Shop są z zagranicy (chin), odcinaja oryginalne metki, I dodają swoje Z Ila Shop, najgorszy sklep z którego co kolwiek kupiłam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Materiał tragiczny, oszukiwanie klientów, poliester, cena 19 razy większa niż wartość na to wskazuje

Extra informacje

Do tego inny kolor w rzeczywistości niz miał być na zdjęciu

Ula / 2021-06-05

Straszne gatunkowo ubrania, jakość tak słaba że pruje się w czasie przymiarki, do tego zmechacone o dziwnym zapachu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Jakość, zniechęcenie, zapach

Extra informacje

Odradzam

Sandra P. / 2021-06-04

Duży wybór, w prawie kazdej kolekcji mam problem co wybrac. Sukienki sa bardzo kobiece za co najbardziej lubie ten sklep. W razie wątpliwości pani na infolinii jest bardzo pomocna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia_1988 / 2021-06-04

Jesttem stałą klientka i nie rozumiem opinii ponizej. Kupuje w ila bardzo dużo. Czasem sa to ubrania z poliestru a czasem rewelacyjne gatunkowo z bawelny czy wiskozy. Jednak zawsze wszystko jest opisane i cena jest adekwatna do materialu. Wybor jest bardzo roznorodny, jedne ybrania sa drozsze inne tansze, jednak zawsze byłam zadowolona. Najwiecej mam sukienek i bluzek i sa mega. Wyyslka jak zawsze ekspresowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2021-06-04

Pod zdj komentarze że ciuchy własnego projektu na FB... na aliexpres te same ubrania... śmiech na sali ... oszukiwanie klientów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Najtańszy materiał nie wart nawet 5 zł

Extra informacje

Inny kolor niż na zdj, rzecz ledwo podoba do tej co na stronie sklepu tzw. Szmata do podłogi

Irena / 2021-06-04

Okropne ubrania, jakość straszna, rozpruwające się nitki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Jakość chińska nawet gorsza

Extra informacje

Nie warto

Zakupy ILA SHOP opinie