Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ILA SHOP
  • /
  • 2

Opinie o ILA SHOP

ilashop.pl

Limanowa

Zakupy ILA SHOP opinie
Asortyment
3.72
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.75
Obsługa i reklamacje
3.72
Poziom cen
3.69

Średnia ocen

3.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

394

dodanych opinii

 

Patrycja T. / 2021-06-12

Rozprute w jednym miejscu, wykonanie średnie, całkiem inne niż na zdjęciu, ogólnie nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Szew rozpruty

Extra informacje

Inny kolor - A to duża różnica

Natalia / 2021-06-11

Koło dobrej jakość te rzeczy nawet nie leżały!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Jakość tragiczna

Extra informacje

W ogole inny kolor niż miał być

Littlemonster292 / 2021-06-10

Ubrania całkowicie inne kolorystycznie niż na zdjęciach. Na zdjęciach neon a w rzeczywistości zgniła zieleń…NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Inne niż na zdjęciach

Extra informacje

Jola / 2021-06-10

Nie polecam, inne na zdjęciach, inne w rzeczywistości, nie mam pojęcia czemu niektóre panie są zadowolone, sukienka przyszła do mnie tak brzydka, jak z taniego sklepu, nie kupiła bym nawet za 2 zł, A zapłaciłam ponad 130 zł, żałuję że się skusiłam na zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Nie wart nawet 2 zł, materiał I wykonanie okropne

Extra informacje

Nie polecam za te pieniądze !!!

Daria / 2021-06-09

Rzeczy sprowadzane z zagranicy, napewno nie polskiego producenta, jakość niskiej kategorii
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Jakość

Extra informacje

Od razu wygenerowałam zwrot

Marlena Z. / 2021-06-09

Jestem po swoich pierwszych zakupach i jestem bardzo zadowolona. Świetne, modelujące brzuch jeansy. Kupiłam też bawełnianą sukienkę, nie prześwituje, ładnie leży i zapowiada sie ze to bedzie mój ulubiony letni ciuch.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-09

Jakość materiału tragiczna, kolor odbiega od zdjęcia, wykończenie też nie za fajne, bardzo sztuczny materiał, gorsze niż produkty z chińskiego, UBRANIE NA RAZ, TANDETA TOTALNA dla pań co zadowolą się tylko niską jakością podobną do chińskiej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Niska jakość materialu

Extra informacje

Nie warto, szkoda czasu i pieniędzy

Sasetka / 2021-06-08

Dziekuje za pomoc paniom na infolinii. Z winy kuriera pojawil sie problem i bardzo pomogly mi w szybkim dostarczeniu paczki. Do tego swietne sukienki w kwiatki. Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Doris / 2021-06-08

Sklep z różnorodną ofertą za co bardzo ich lubie. Mam kilka modeli polskich i są świetnej, bardzo wysokiej jakości. Zwłaszcza komplet welurowy - nosze go non stop i jest bardzo wygodny. Jeansy tez fajne, podkreslajace talie.

Nikol / 2021-06-08

Pęknięta gumka potrzymujaca talie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wada gumki

Extra informacje

Rozprute, wyciągnięta gumka-wada

Zakupy ILA SHOP opinie