Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ILA SHOP
  • /
  • 11

Opinie o ILA SHOP

ilashop.pl

Limanowa

Zakupy ILA SHOP opinie
Asortyment
3.72
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.75
Obsługa i reklamacje
3.72
Poziom cen
3.69

Średnia ocen

3.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

394

dodanych opinii

 

Hanna / 2021-05-03

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Judyta / 2021-05-03

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Carin / 2021-04-30

Hello There, Are you utilising Wordpress/Woocommerce or maybe maybe you project to make use of it in the future ? We currently provide a little over 2500 premium plugins but also themes to download : http://shortuk.xyz/TZgB7 Thanks, Carin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-04-30

Szybka wysyłka, śliczne ubrania, bezproblemowy kontakt. Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angela / 2021-04-27

Mają naprawdę piękne ubrania, po założeniu trudno oderwać wzrok. Dobrze jest czuć się sexi ;) Asortyment szeroki, można wybierać. Minus - małe ilości ubrań, czasem po prostu nie zdążę czegoś kupić mimo że próbuję dzień po premierze. Strona pozostawia trochę do życzenia, jest wolna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ivana / 2021-04-26

bardzo ładne ubrania, kolekcje inne niż w podobnych butikach. Dużo kobiecych modeli, aż ciężko się zdecydować.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

bardzo szybko wysyłaja paczka

Wady

Extra informacje

4 miesiące

Sylwia / 2021-04-26

Kupuję od dawna w Ila shop i jak dotad się nie zawiodłam. polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zozola / 2021-04-22

Swietny kontakt na infolinii. Panie bardzo pomocne z checia daja prajtyczne infornacje i porównania modeli. Serdecznie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ada k. / 2021-04-21

Kupuje tylko polskie rzeczy. Dobra jakość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, łatwy kontakt

Wady

Extra informacje

Olga / 2021-04-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w lla Shop. Ostatnio dotarł do mnie komplet sportowy basic w kolorze karmelowym. Istny cud.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ekspresowa wysyłka

Wady

Extra informacje

Zakupy ILA SHOP opinie