Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ILA SHOP
  • /
  • 10

Opinie o ILA SHOP

ilashop.pl

Limanowa

Zakupy ILA SHOP opinie
Asortyment
3.72
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.75
Obsługa i reklamacje
3.72
Poziom cen
3.69

Średnia ocen

3.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

394

dodanych opinii

 

Adam / 2021-05-13

Miał być prezent dla żony A przyszła okropna sukienka, szkoda, jakość mówi wiele do życzenia - skład sam sztuczny poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Bardzo sztuczny materiał

Extra informacje

Kolor inny niż na zdjęciach, jakość ostatniej kategorii

Karolina / 2021-05-13

Identyczne ciuchy jak na Aliexpress, wystarczy poszukać na Ali
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Produkt zagraniczny

Wady

Tandetna jakość

Extra informacje

Odradzam

sylvia / 2021-05-12

Sukienki z sztucznych pocących się materiałów, biale ubrania z tego sklepu szybko żółtkną, jakość najniższa porównywalna z ciuchami najgorszej jakości, produkty na stronie prezentują się świetnie, A w rzeczywistości jest co innego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Ładne zdj na stronę przerobione

Wady

Biały materiał szybko żółknie

Extra informacje

Przerobione I pokręcone od filtrów zdj na stronie

Aneta / 2021-05-12

Zgadzam się z poprzednią opinią, produkty jak z aliexpress dostępne są takie w lepszych cenach na alie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Towar wyslano

Wady

Towar inny niż na zdj, które na stronie sklepu jest poddane różnym filtrom, zmieniającym kolor

Extra informacje

Rozczarowanie

Dorota / 2021-05-12

Nie polecam, towar zwróciłam I dopłaciłam tylko za wysyłkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Przedmiot niezgodny z zdj na stronie sklepu inny kolor

Extra informacje

Nie warto, szkoda czasu i pieniędzy

Materiał sztuczny, drogie ceny, rozmiarowka zaniżona, produkt nie polski, dostępny na aliexpres identyczny, zdj na stronie podkoloryzowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Produkty z aliexpres sprzedawane za pokrojona cenę wartości

Extra informacje

Nie polecam! szkoda pieniędzy lepiej już kupić coś z ali

Kasia / 2021-05-12

Beznadziejny asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Kolor ubrania znacząco odbiega od stanu jaki jest w paczce

Extra informacje

Co tydzien są nowości o jakości tandetnej chińszczyzny więcej nie kupie takich szmat

klient X / 2021-05-12

Nie polecam tego sklepu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kolor inny niż na zdj

Extra informacje

Wygenerowany zwrot

Marysia / 2021-05-07

Serdecznie polecam, zwlaszcza produkty z polskiej produkcji. Wysoka jakość, szczegolowe opisy ulatwiaja zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

K. / 2021-05-07

Kiedyś to był dajny butik. Do czasu aż zaczęli mocno kombinować z obróbką zdjęć, towar przychodzi inny niż na zdjęciach. Nie wspomnę o tym że Pani prezentująca ciuchy niedługo chyba będzie pozować tam nago :D Brat siedzący obok mnie gdy przeglądałam FB zaśmiał się czemu oglądam *** w bieliźnie (to były przezroczyste body na foto) :D \r\nOstatnio kupiłam tam topik który miał być biały a przyszedł żółtawy.. nie zdarzyło się to pierwszy raz

Zakupy ILA SHOP opinie