Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ILA SHOP
  • /
  • 1

Opinie o ILA SHOP

ilashop.pl

Limanowa

Zakupy ILA SHOP opinie
Asortyment
3.72
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.75
Obsługa i reklamacje
3.72
Poziom cen
3.69

Średnia ocen

3.73

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

394

dodanych opinii

 

Katia / 2021-06-19

Niemiłe w dotyku, bardzo niechlujne w wykonaniu jeśli chodzi o zamówioną sukienkę, w dodatku inny kolor, strój kąpielowy zupełnie niezgodny ze zdjęciem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Nie idzie zwrócić stroju kąpielowego za ponad 200 zł

Extra informacje

Sukienkę zwróciłam, A strój kąpielowy do kosza około 200 zł :(( nie polecam

Patrycja / 2021-06-18

Kiepska jakość, takie jednorazowe ubrania za wygórowane pieniądze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Bardzo słaba jakość

Extra informacje

Krój ciekawy, ale wykonanie i materiał słaby

Ania / 2021-06-17

Te same ubrania dostępne na Aliexpres za dużo niższa cenę, są identyczne kupiłam dla porównania, z tym że w Ila Shop są 3 razy droższe, (szkoda że nie idzie wstawić zdjęcia tutaj) Niby własnego projektu jak pisze sklep, wszystkie ubrania idzie znaleźć na innych stronach internetowych W dodatku odcinają oryginalne metki I dodają te z napisem Ila shop Kobietki nie bójcie się szperać w Internecie są te same ciuchy w dużo niższych cenach A moja opinia co do sklepu to naciąganie klientów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Cena nie równa do jakości

Extra informacje

Te same rzeczy dostępne taniej na innych stronach

Oliwia / 2021-06-16

Bardzo ładne sukienki, inne niż w podobnych butikach. Spodenki z cyrkoniami, ktore kupilam sa bardzo wygodne, body hiszpanka leza idealnie! bede kupowac wiecej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudiusz / 2021-06-16

Świetnej jakości strój kąpielowy z koronką. Sądziłam że cena jest troszkę za wysoka, jednak strój jest jej warty. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2021-06-16

Bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka. Materiały opisane są przy każdym produkcie, dlatego nie rozumiem opinii na ich temat. Produkty otrzymałąm takie jak zamawiałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikol / 2021-06-16

Słaba jakość materiału + wyciągnięte nitki+ przerobione zdjęcia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Bardzo słaba jakość

Extra informacje

Kolor inny niż na zdjęciach

Iwona / 2021-06-15

Nie polecam sklepu . Zakupiłam bikini na zdjęciach rewelacja cena z kosmosu 250 zł po dostarczeniu przez kuriera okazało się, że kostium mocno materiałem odbiega od tego co na zdjęciach. Odesłałam na następny dzień paczkę i usłyszałam, że nie dostanę zwrotu pieniędzy bo nie przyjmują zwrotu bikini . Naciągają ludzi na koszty i piękne zdjęcia a później jest blokada zwrotu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak zwrotu kostiumu kąpielowego, zdjęcia mocno przerabiane w Fotoshopie

Extra informacje

Dorota J / 2021-06-14

Ubranie inne niż miało być na zdjęciu, A w szczególności kolor
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Towar nie zgodny z opisem

Extra informacje

Kolor inny

Martyna / 2021-06-13

Nie polecam Kwiecistej sukienki z falbanką błękitnej Flowers- bardzo sztuczny materiał, pocący się, a do tego słabe wykonanie... TO PIERWSZY I ZARAZEM OSTATNI MÓJ ZAKUP Z TEGO SKLEPU
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

SZTUCZNY POCACY MATERIAŁ

Extra informacje

SŁABA JAKOŚĆ

Zakupy ILA SHOP opinie