Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ILA SHOP
  • /
  • 1

Opinie o ILA SHOP

ilashop.pl

Limanowa

Zakupy ILA SHOP opinie
Asortyment
4.14
Dostawa
4.18
Łatwość zamawiania
4.19
Obsługa i reklamacje
4.15
Poziom cen
4.12

Średnia ocen

4.16

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

590

dodanych opinii

 

Anja_1989 / 2022-09-23

Nie mam zastrzeżeń. Wszystko bez problemów. Jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-09-23

Super wszystko. Świetna jakość, miła obsługa i bardzo szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same zalety

Wady

brak

Extra informacje

Brygida / 2022-09-20

Ja jestem zadowolona z zakupów. Posiadają polskie produkty i wiadomo też niższej rangi, ale solidnie uszyte i mi zawsze się trzymają zawsze. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cudowne produkty, ekspresowa wysyłka

Wady

Extra informacje

Wiola / 2022-09-19

Właśnie odebrałam paczkę i niestety. Mam już identyczne leginsy tylko ze z SHEIN. Kurtka bardzo ładna ale strach ją zapiąć bo zamek może w każdej chwili się rozlecieć. Trochę szkoda bo ceny nie małe. Zapłaciłam specjalnie 55zł za dostawę za granice strata pieniędzy. Dodam ze to nie był mój pierwszy zakup. Ok 2 lata temu zamówiłam zimową futerkową kurtkę była serio śliczna ale co z tego jak nie przetrwała nawet jednego sezonu? Wielka dziura pod pachą pojawiła się niewiadomo skąd. Za takie ceny serio spodziewałam się czegoś lepszego, bardzo szkoda. No i to trochę oszustwo..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Bardzo słaba jakość ubrań

Extra informacje

Aneta / 2022-09-13

Uwielbiam ten butik! Największe perełki tylko w Ila Shop
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, zwroty, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Iza / 2022-09-07

wszystko super, ubrania jak na zdjeciach. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nela / 2022-09-07

Polecam z całego serca. Piękne sukienki, bardzo kobiece, zawsze z efektem WOW!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-09-01

Mam szafę pełną ubrań z ilashop.pl. Zawsze wyjatkowe, piękne i wysokiej jakości. Jestem bardzo zadowolona i każdemu polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2022-08-30

Kupuję od lat, zawsze jestem zadowolona. Ubrania można zwrócić bez problemów. Pieniadze sa szybko zwracane. Ogromny wybór.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2022-08-29

Świetna jakość, bardzo szybka wysyłka, nie robią problemów ze zwrotami co jest dużym plusem. Niestety z kilkoma innymi butikami miałam z tym problem :( Polecam Ila Shop!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, zwroty, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Kamila / 2022-08-29

Co tydzień nowa kolekcja! Zawsze czymś zaskoczą. A ich sportowa edycja to CUDO! Jakość materiału- REWELACYJNA! Jestem zakochana!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, nowa kolekcja co tydzień

Wady

brak

Extra informacje

Elisabeth_1989 / 2022-08-29

swietne ubrania, bardzo szybka wysylka. paczke dostalam juz na drugi dzien. towar jak na zdjeciu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-08-29

Mój ulubiony butik! Świetne produkty w rewelacyjnych cenach. Stała klientka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piękne modele, duży wybór

Wady

brak

Extra informacje

Paulina / 2022-08-29

Ciekawe ubrania, bardzo duży wybór. Zamawiałam wiele razy i zawsze byłam zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2022-08-28

Zgadzam się z poprzednimi opiniami. To są ubrania z aliexpress i she in w mocno zawyzonych cenach. Przykre i słabe. Inne butiki oferują polskie, francuskie, wloskie ubrania naprawdę dobrej jakości. A jeśli coś faktycznie wpadnie w oko, lepiej zamówić na aliexpress czy she in za duuuuzo nizsza cenę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sandra / 2022-08-25

Wiele lat kupowałam i było ok. Teraz już wiem,ze to strata pieniędzy. Większość towaru jest dostępna na Shein, cena o połowę albo nawet 3/4 niższa. Z ciekawości zmówiłam te produkty na ilashop i na shein. To jest dokładnie to samo!!! Bikini na ila 119zl, Stein 53zl, legginsy 119 - 43, biżuteria 59 - 19zl. Możecie sobie kupić więcej rzeczy za ich ceny a po co przepłacać! Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Felka / 2022-08-18

Duży wybór w porównaniu do innych butików. Zawsze szybka wysyłka, i szybkie zwroty na konto. Zwroty bez przeszkód, szybkie i bez papierologii. Kupuję w tym butiku od dawna i widzę ogromy progres.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2022-08-18

Kupuję bardzo często i polecam ten butik. Jeżeli komuś zależy na polskiej jakości to każdy polski produkt jest opisany dokładnie i jest to zaznaczone. Są także produkty zagraniczne, ale zawsze świetnej jakości. Mam sukienki, bluzki, jeansy i nigdy się nie zawiodłam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2022-08-16

Ubrania świetne jakościowo, teraz spora wyprzedaż, warto skorzystać! Uwielbiam ten butik! Polecam z całego serducha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, zwroty, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Nadia / 2022-08-15

Towar, brany z Shein - to samo miejsce produkcji, jak i firma. Pani stąd, pisząca, że to „kłamstwa konkurencji” i jej nielogiczne stwierdzenie, że nawet, jeśli są te same, to te z Ila Shop są lepsze jest śmieszna, bo JAK TEN sam towar towar ma się czymś różnić? Odwracając produkty, widzimy na metce, że to Chiny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Laura F / 2022-08-14

Zamówiłam 4 bikini na wyprzedaży i jak nigdy wszystkie okazały się sztosikami, obsługa dobrała mi rozmiar i po prostu jestem w siódmym niebie . Wakacje lada dzień wiec jestem szczesliwa. Dziękuje serdecznie za tak cudowna obsługę i towar najwyższej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila Wilga / 2022-08-14

Dziewczyny nawet się nie wygłupiajcie i nie wierzcie w chore opinie zapewne konkurencji , towar jest wyszukany, jakość na najwyższym poziomie a ceny w porównaniu do innych sklepów są bardzo przystępne. Polecam Wam jako stała klientka, nigdy się nie zawiodłam, nigdy nie było problemu ze zwrotem czy reklamacja. Sklep działa na prawdę na najwyższym poziomie. Modelka przepięknie przedstawia ubrania ale co najważniejsze kolory i kroje są takie jak na zdejciach. Zamawiam towar w różnych zagranicznych sklepach również i nawet jak model jest podobny bądź taki sam jakoś jest sto razy lepsza w ILA SHOP. Przekonacie się same na pewno zostaniecie z nimi na stałe. JA JUŻ JESTEM UZALEŻNIONA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia Nyga / 2022-08-14

Polecam wszystko na najwyższym poziomie a towar same perełki w świetnej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2022-08-14

Piękne ubrania świetna jakość i bardzo przystępne ceny polecam bo warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar jakoś

Wady

Extra informacje

2 miesiące

Natalia / 2022-08-14

To przykre, ile kobiet się nabiera. Fakt, sklep ma świetną, miłą obsługę, szybką dostawę, ale, tak jak parę z Was tu napisało, Pani Ilona kupuje ubrania na Shein i sprzedaje dwa, czasem i trzy, razy drożej - jej ostatnia kolekcja sportowa to w 100% produkty, zakupione właśnie od wspomnianego sklepu - tam jeden komplet (IDENTYKO!) kosztuje 65 zł, gdzie u niej - 149. Za dwa komplety wyjdzie więc u niej 298 (plus dostawa), a na Shein - 130. Podobnie z sukienkami. I tak, jak na słynnym Lossal, komentarze na ich Instagramie, dotyczące owej sytuacji są prędko usuwane. Lepiej przeczekać te dwa tygodnie na dostawę, niż znacznie przepłacać - tym bardziej, że produkty - jak to bywa - są dobre jakościowo, ale nie rewelacyjne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Bardzo szybka dostawa, Miła obsługa.

Wady

Ceny!

Extra informacje

Jagoda / 2022-08-11

Trafiłam z polecenia koleżanki i zostaję na dłużej. Duży i różnorodny wybór, szybka wysyłka, bezproblemowe zwroty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona P. / 2022-08-11

Świetne wyprzedaże, duży wybór i praktycznie wszystko w niskich cenach. Obkupiłam się i jestem bardzo zadowolona!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

plus za szybkie nadanie paczki

Wady

brak

Extra informacje

Sabina / 2022-08-02

Wow - jakość po prostu nieziemska … Bardzo dobrze uszyte i dokładnie takie jak na zdjęciach .. Rzadko wystawiam opinię ale tu musiałam !!! Polecam bardzo gorąco ❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość materiałów i sposób uszycia, Cena - mega

Wady

brak

Extra informacje

Monika / 2022-08-02

Zamówiłam sukienkę na weselę, na ostatnią chwilę. Przyszła do mnie zaraz na 2 dzień
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Lolita / 2022-08-01

Ubrania są idealne! Cudowne i adekwatne do ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cudowne produkty, ekspresowa wysyłka

Wady

wszystko na plus

Extra informacje

Zostanę stałą klientką

Kes / 2022-07-28

Ubrania kupowane na shein, i sprzedawane 2 razy drożej…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Extra informacje

Weronika / 2022-07-27

Jestem mega zadowolona! Świetna obsługa, piękne bluzki i sukienki i do tego niesamowicie szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2022-07-06

Butik na wysokim poziomie . Odzież jakość bardzo dobra . Każdy znajdzie coś dla siebie . Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Łucja / 2022-07-04

Bardzo lubię robić zakupy w ilashop i z całego serca mogę polecić ten sklep❤ Znajdziecie tam oryginalne , przepiękne rzeczy ,których nie ma nigdzie indziej ???? Po prostu petarda❤???? Mam już kilka bluzek stamtąd i jestem mega zadowolona ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ewa / 2022-06-30

Polecam ! Przepiękne ubrania na każdą okazję , mam już parę sukienek i wszystkie są przepiękne na żywo ???? szybka odpowiedz od sprzedającego , bardzo sympatyczna Pani . Zamawiając poprosiłam o inny kolor sukienki niż zamówiłam i oczywiście nie było z tym żadnego problemu odpowiedź dostałam błyskawicznie ???? polecam . Zakupy w Ila shop to czysta przyjemność tym bardziej że na drugi dzień jest jjuz nadana paczuszka ;) ❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka odpowiedz szybkie nadanie piękne ciuszki

Wady

Brak

Extra informacje

xszewi / 2022-06-30

Przepiękne ubrania, bardzo szybka wysyłka! Polecam bardzo! ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Odetta K. / 2022-06-30

Piękne stroje kąpielowe. Kupiłam 3 i wszystkie są nieziemskie. Faktycznie bardzo szybka dostawa, na kolejny dzień miałam je już u siebie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Kamila / 2022-06-30

Polecam każdemu gorąco! Obsługa na najwyższym poziomie i bardzo szybka realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2022-06-25

Śiwetny butki, kupuję od lat i jestem zawsze zadowolona z produktów. Szybka dostawa, łatwy kontakt przez msg.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2022-06-23

Towar piękny !Szybka wysyłka. Kontakt ze sklepem ????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kolory idealne jak na fotce

Wady

Extra informacje

Joanna / 2022-06-23

Świetny sklep, przemiła obsługa. Niesamowite kolekcje, zawsze wracam do tego butiku :) POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, zwroty, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Kam / 2022-06-18

Zamówiłam sukienkę w poniedziałek z myślą, że będę ją mieć już na sobotnią imprezę skoro firma zapewnia wysyłkę do 2 dni roboczych. Pani w piątek zadzwoniła czy może być inny odcień sukienki... W przypadku braku sukienki na stanie klient od razu powinien być o tym poinformowany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.50
Zalety

Wady

Brak kontaktu z klientem

Extra informacje

Luiza / 2022-06-13

Ale mają sztos bikini. Nigdzie nie ma takich "innych" strojów. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko na plus

Wady

Extra informacje

Salamandra / 2022-06-13

Najlepszy, bezproblemowy butik. Cudowny komplet mam od Was.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cudowne produkty, ekspresowa wysyłka

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-06-13

Zamówiłam bikini w Ila Shop, mają przeogromny wybór. Potrzebowałam na wakacje, wysyłka w ekspresowym tempie. Strój jeszcze ładniejszy na żywo. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piękne modele, duży wybór

Wady

brak

Extra informacje

Kamila / 2022-06-13

Jako stała klientka sklepu Ila Shop, mogę z czystym sumieniem polecić, obsługa przemiła, szybka wysyłka, piękne kolekcje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, zwroty, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Zosia / 2022-06-13

Ekspresowa wysyłka produktu w jeden dzień. Ładnie zapakowana. Łatwy kontakt na infolinii
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybkie nadanie

Wady

brak

Extra informacje

Milena / 2022-06-13

Ciekawe kolekcje, niepowtarzalne ubrania i bardzo duży wybór. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gracja / 2022-06-13

Jestem zadowolona z zakupów w Ila Shop. Jeszcze nigdy nie miałam z nimi żadnego problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, piękne ubrania, jakość obsługi na najwyższym poziomie

Wady

Extra informacje

Ila Shop / 2022-06-13

Do komentarza poniżej. Wszystkie zwroty są wykonywane odpowiednio. Nikt się z nami nie kontaktował w sprawie pomyłek kwotowych, nie zgłosił nieprawidłowości, stąd też odbieramy ten komentarz jako nielegalne działanie konkurencji. Szybkie i bezproblemowe zwroty to dla nas priorytet!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-06-12

Uwaga oszust. Przy zwrocie części zakupu nie oddał ponad 200 zlotych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

nie zwraca pieniędzy

Ewa / 2022-05-27

Bardzo polecam . Zamawiałam tak dużo razy oraz zwracałam towar . Na zwrot pieniążków nie musiałam długo czekać. Zawsze odbierają telefony i odpisują na maile . To się ceni w dzisiejszych czasach ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Extra informacje

Kama aktywna mama / 2022-05-26

Pierwszy raz trafiłam na butik internetowy , który ma tak cudne ciuchy . Leżą idealnie a jakość jest świetna . W dodatku przemiła obsługa . Polecam serdecznie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Odzież rewelacja :)

Wady

Brak

Extra informacje

Marzena / 2022-05-25

Polecam. Ciuszki mega jakość. Szybka wysyłka za granicę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nadia / 2022-04-29

Kupuję od lat i nigdy się nie zawiodłam. Bardzo szybkie nadawanie przesyłek, ładnie zapakowane. Zwrot także bezproblemowy i pieniądze dostaję z reguły max do 2 dni. Sprawnie, bezproblemowo i szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gabi / 2022-04-29

Najlepszy sklep, świetny asortyment, co tydzień nowa kolekcja i zawsze znajdę coś dla siebie! Uwielbiam Ila Shop, polecam każdemu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, przemiła obsługa klienta

Wady

brak

Extra informacje

Oliwka_64529 / 2022-04-29

Uwielbiam i polecam. Kobiece kolekcje, wysoka jakość i bardzo łatwy kontakt. Wysyłka również zawsze ekspresowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Moni / 2022-04-09

Przykro ze nie troszczą się o klienta totalnie i maja „gdzieś” w poważaniu wiadomości prywatne gdzie ktoś pyta o to czy produkt będzie dostępny. Np w konkurencji Varlesca czy HollywoodDream czy ExclusiveButik odpowiadają na wiadomości zawsze dzieki czemu kupuje tam zawsze a w Ilashop nie kupię już nigdy nic , nie mam ochoty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

W *** maja klienta

Extra informacje

Annn / 2022-03-18

Świetne kolekcje, wysoka jakość i naprawdę wyjątkowe ubrania. Jestem klientką od lat i polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2022-03-09

Najlepszy butik, bezproblemowe zwroty, jako stała klientka polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka, kontakt, ceny, mega promocje

Wady

brak

Extra informacje

Oliwka6452 / 2022-02-10

Jako stała Klienta z czystym sercem mogę polecić ten butik. - łatwy kontakt telefoniczny - szybkie odpowiedzi na wiadomości - szybka wysyłka (czasem na prośbę nawet ekspresowa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sympatyczna Katty / 2022-02-10

Super ciuchy i cudowne inspiracje. Nowe kolekcje przepiękne!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cudowne produkty, ekspresowa wysyłka

Wady

Extra informacje

Ola_Ż. / 2022-02-07

Przejrzysta i łatwa strona. Miło się robi zakupy. Standardowo paczki dostaje max do dwóch dni, chociaż z reguły są na drugi dzień (zamówienia robię rano). Serdecznie polecam ten butik.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anetka / 2022-02-04

Mój najlepszy butik ! Piękne ciuszki polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, szybka dostawa , kontakt

Wady

Extra informacje

Kamilka_1989 / 2022-02-04

POLECAM!!!!! jestem zachwycona sukienkami i jeansami które kupiłam. Bardzo wysoka jakość. Do tego paczuszkę dostałam już na drugi dzień.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mała Czarna / 2022-02-03

Zamówiłam Sukienkę Jeansową i jestem mega zadowolona. Jakość świetna. Jest identyczna jak na stronie. Rozmiar również idealny. Polecam Butik Ila shop.????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, sprawnie, dbałość o każdy szczegół i klienta.????

Wady

Brak

Extra informacje

Brak

Katarzyna / 2022-02-02

Szybka dostawa to bardzo duży plus. Ciekawe ubrania, praktycznie w każdej kolekcji jest coś czego nie ma w innych butikach. Świetny sklep. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Luiza / 2022-01-31

Dobrze by było jakby wszystkie butiki były jak Ila Shop. Niezwykłe projekty, cudowna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, piękne ubrania, jakość obsługi na najwyższym poziomie

Wady

Extra informacje

Maria / 2022-01-31

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Ila Shop. Za każdym razem chętnie powracam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-01-25

Super sukienki, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostwa, obsługa, ubrania

Wady

Nie ma

Extra informacje

Dagmara / 2022-01-24

SUPER WYPRZEDAZE nie moge doczekać się nowej kolekcji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

eloelo2 / 2022-01-24

Zamówiłam sukienke, szybka dostawa, sukienka zgodna z zamówieniem. Rozmiar S/M niestety był za mały (zwykle noszę S i mam 164). Sukienka na modelce wydawała się do połowy uda, niestety była lekko ponad tyłek ;( modelka była wyższa niż ja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wygląd zgodny ze zdjęciem oraz opisem.

Wady

Extra informacje

Hela2223 / 2022-01-20

W żadnym sklepie nie widziałam takich wyprzedaży. Najlepszy butik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Niskie ceny, dobra jakość

Wady

Extra informacje

Konstansa / 2022-01-20

Polecam ten butik. Rzeczy świetnej jakości. Zakupiłam dres sportowy. Styl i wygoda w jednym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2022-01-19

Polecam , kupiłam spodnie super jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość , czas dostawy, duży wybór rozmiarów

Wady

Brak

Extra informacje

Kasia / 2022-01-19

Zamówiłam spodnie, świetnie dopasowują się do sylwetki, mega jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka, kontakt, ceny, mega promocje

Wady

brak

Extra informacje

Kamila / 2022-01-18

Świetny asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szeroki asortyment, szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Zosia / 2022-01-17

Polecam serdecznie każdemu. Szybko, bezpiecznie i bezproblemowo zrobiłam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joasia_P / 2022-01-17

Szybka wysyłka to wielki plus. Zamówiłam 2 sukienki, miałam jedną zwrócić ale jednak zostawiłam obydwie. :D Ślicznie leżą, bandażówki są faktycznie mocno modelujące i świetnie spłaszczają brzuch.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eliza / 2022-01-17

Tanie i piękne ubrania. Moje ulubione to spódniczki i sukienki. Butik ma bardzo duży wybór a zwroty są bardzo szybko na koncie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Żaneta / 2022-01-17

Piękne ubrania, aktualnie zrobiłam zakupy na dużej promocji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka, kontakt, ceny, częste promki

Wady

brak

Extra informacje

Yowitta_1987 / 2022-01-17

Zamawiam regularnie i zawsze ich ubrania sprawdzają się w 100%. Kobiece, wysokiej jakości i inne niż w podobnych butikach. Można wyłapać szczególnie fajne sukienki i jeansy. Śmiało kupujcie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2022-01-17

Kupiłam na promocji -50% mnóstwo ubrań i z wszystkim jestem zadowolona! Pani na infolinii była bardzo pomocna za co również duży plus. Będę polecać. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostarczana paczka na kolejny dzien roboczy, miła obsługa

Wady

nie zauważyłam

Extra informacje

Doris / 2022-01-17

Bardzo polecam! Dzięki ekspresowej wysyłce dostałam śliczną sukienkę na Sylwestra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lidka / 2022-01-17

Jestem zadowolona z pięknej sukienki, którą kupiłam na wesele brata i każdy pytał skąd ją mam. Dziekuję ;***
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa, wysoka jakość sukienki, szybka wyysyłka kurierem

Wady

nie ma

Extra informacje

moje pierwsze zamówienie

kama1256 / 2022-01-17

Woskowane legginsy najwyższej jakości. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, ekspresowa dostawa, miła obsługa

Wady

Extra informacje

Faustynka / 2022-01-17

Piękne rzeczy udało mi się kupić na promocji ♥ Świetny slkep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny, dopbra jakosc, szybka dostawqa

Wady

Extra informacje

Lauraa1 / 2022-01-13

S,ybko paczka mi doszla
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2022-01-10

Fajne rzeczy na wyprzedaży
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Marta / 2022-01-10

Zamówiłam od nich dresy, świetne są. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, przemiła obsługa klienta

Wady

brak

Extra informacje

Aurelia / 2022-01-10

Ładne ubrania, świetne promocje. Bardzo tanio udało mi się kupić m.in sukienkę na sylwestra. bardzo wysokiej jakosci, nie przeswituje i jest bardzo wygodna. bedę robić zakupy częściej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa na kolejny dzien od zamowienia

Wady

nie zauwazylam

Extra informacje

Kondzia / 2022-01-05

Jestem zadowolona z każdego zakupu w Ila Shop. Cieszę się, że jesteście.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, piękne ubrania, jakość obsługi na najwyższym poziomie

Wady

Extra informacje

Kasia / 2022-01-05

Polecam, zamówiłam sukienkę na urodziny, boska
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Marta / 2022-01-05

Szybka wysyłka, ubrania śliczne. Ja jestem zadowolona i nie zauważyłam niezgodności z kolorkami. Bardzo duży asortyment sukienek polskich. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ekspresowa wysyłka, bezproblemowe zwroty

Wady

brak

Extra informacje

Ola / 2022-01-04

BARDZO NIE POLECAM tego butiku. Jakość tragedia, jak z chińskiego bazaru. Dodatkowo zdjęcia są tak bardzo retuszowane, że to jakaś porażka. Rzeczy są całkowicie inne niż na zdjęciach, jeśli ktoś z tego butiku przeczyta opinię, to naprawdę myślicie, że ludzie są głupi i zadziała na nich totalna przeróbka zdjęć?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

jakość, obsługa, tragiczna przeróbka zdjęć

Extra informacje

Paulina / 2022-01-04

Notoryczne pomyłki w zamówieniach, dodatkowo zdjęcia tak przerobione, z każdej strony wysmuklone, że rzeczy wyglądają całkowicie inaczej na żywo niż na zdjęciach. Naprawdę jeśli szanujecie swój czas, NIE ZAMAWIAJCIE z tej strony. Poza tym butik HollywoodDream ma prawie identyczny asortyment, także jeśli chcecie otrzymać zamówienie takie jakie sobie życzycie, polecam ten butik.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

pomyłki w zamówieniach, rażąca po oczach obróbka zdjęć

Extra informacje

rzeczy najczęściej różniące się niż na zdjęciach

Rafał / 2021-12-22

Pani pomogła mi w wybraniu prezentu dla żony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2021-12-20

Ekspresowa wysyłka, łatwe zamawianie i naprawdę piękne ubrania! Zawsze jestem zadowolona z zakupów. Polecam z całego serca!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2021-12-14

Ładne ubrania. Polecam kombinezon bandage ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysoka jakość produktów

Wady

Extra informacje

2

LArysa / 2021-12-14

lubie robic tu zakupy, zawsze wszystko na czas, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, dobra obsługa klijenta

Wady

Extra informacje

Iwona / 2021-12-09

Polecam :) Zawsze jestem zadowolona z zakupów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, zworty szybko na konto

Wady

nie ma

Extra informacje

Kaska / 2021-12-06

Piękne ciuchy w dobrych cenach obsługa na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eve / 2021-12-02

Rewelacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rewelacja

Wady

Nie ma

Extra informacje

Ewelina / 2021-12-02

Kupiłam sukienkę bandażową i gorset i jestem bardzo zadowolona. Pierwszy mój zakup w tym butiku i z pewnością nie ostatni. Łanie zapakowana w pudełko paczka, szybka dostawa. Bardzo na plus. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anastazja / 2021-11-23

Najlepsi!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-11-09

Rewelacyjny sklep, bardzo dużo ubrań polskiej produkcji. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ekspresowa wysyłka, ładnie zapakowana paczka

Wady

brak

Extra informacje

Angelika / 2021-11-06

Szybka wysyłka i przede wszystkim cudowna Sukienka !!! Dziękuję i jeszcze wrócę do zakupów ❤️????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

No

Wady

Extra informacje

Justyna / 2021-10-27

Jestem zawsze bardzo zadowolona z zakopów w butiku Ilashop, mój jeden z najlepszych sklepów odzieżowych ❤️
Zalety

Wspaniała jakość. Super kolory. Moda godna podziwu. Ciuszki pierwsza klasa

Wady

Extra informacje

Bardzo polecam ten butik ????

Marcin / 2021-10-24

Kupuje ubrania dla żonki i jest zachwycona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2021-10-24

Piękne ubranka w świetnej cenie Jakość na mega plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wera / 2021-10-24

Po 100 kroc polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2021-10-21

Ubrania są na prawdę oryginalne i piękne. Juz sporo rzeczy mam od Pani Ilony ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2021-10-11

Zamówiłam kurtki futerko i jeansowa świetna jakość wyglądają jak na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rita / 2021-10-05

Kilka rzeczy zwróciłam ale za to te co zostawiłam są przepiękne Szybko zwrot środków Obsługa na medal Dziewczyny polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rita / 2021-10-05

Kilka rzeczy zwróciłam ale za to te co zostawiłam są przepiękne Szybko zwrot środków Obsługa na medal Dziewczyny polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Laura Mo / 2021-10-05

Uczciwość i profesjonalizm, ciuchy piękne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MALAGA / 2021-10-05

Najlepszy sklep korzystam od lat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MALAGA / 2021-10-05

Najlepszy sklep korzystam od lat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda W / 2021-10-05

Dzisiaj dostałam paczkę wszystko leży idealnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaska / 2021-10-05

Polecam świetne ciuszki idealna obsługa szybko sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

EWELINA / 2021-09-15

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julita / 2021-09-08

Jest zadowolona z zakupów. Bardzo często kupuje w internecie a Ila Shop będzie jednym z najbardziej lubianych przeze mnie butików z odzieżą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bezproblemowo

Wady

Extra informacje

Mela / 2021-09-08

Zakupiłam fenomenalny komplet z satyny. Jestem pod wrażeniem!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, świetna jakość

Wady

Extra informacje

Ela / 2021-09-06

Szybka wysyłka, bezproblemowe zwroty (pieniadze z reguly na 2,3 dzień), bardzo ładne, kobuece kolekcje. Duzy wybor sukienek i bluzek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jakajajaj / 2021-09-02

Nienpolecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alicja / 2021-09-02

Nie polecam nie miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ireneusz / 2021-09-02

Ubranie przyszło brudne zaplamione
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brudne ciuchy

Extra informacje

Ula / 2021-09-02

Nie polecam !!! Z wielka łaska przyjęli mój zwrot a pieniądze zostały zwrócone po roku gdzie sprawa została zgłoszona na policję dopiero wtedy odzyskałam swoje pieniądze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Damian z Moniką / 2021-08-31

Mega super polecamy jakoś super wysyłka express, gatunek mega polecamy bez zastanowienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość cena

Wady

brak

Extra informacje

Liwia P. / 2021-08-12

Ladne sukienki, zawsze ciekawe modele jeansow, fajne promocje. Kupuje u nich od 2 lat i zawsze byłam bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eliza / 2021-08-09

Szybka wysyłka a sukienka zachwycająca i wyjątkowa. Wszyscy na weselu pytali się mnie gdzie ją kupiłam. Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo szybko nadają paczki, ciekawa oferta

Wady

Extra informacje

Lucyna / 2021-07-27

Mega pozytyw????Jestem zadowolona z jakości, zachwycona z fasonu mega kobiece fasony 100 procent trafione zakupy polecam ????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Nie ma

Extra informacje

Gabi / 2021-07-18

Polecam polecam stukrotnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Brygida / 2021-07-15

Zrobilam pierwszy raz zakupy i jestem bardzo i to bardzo zadowolona. Sukienka jest przesliczna. Pasuje idealnie. Obsluga powinna dostac 6+????. Szybka odpowiedz na moje zapytania. Zamowienia dotarlo w 3 dni do Niemiec od daty zamowienia. Polecam z calego serca ❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Nie ma

Extra informacje

Żaneta / 2021-07-14

Dla mnie tragedia!!! Rzeczy nie są warte nawet połowa tej ceny!!! Nic nie jest takie jak na zdjęciach... materiał bardzo nieprzyjemny:/ Omijać z daleka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadne

Wady

Zdjęcia retuszowane, materiał tragiczny

Extra informacje

Zamawiasz? To licz się z tym że zaraz zarobisz!

Marta / 2021-07-12

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marina / 2021-07-10

Otrzymałam dzisiaj paczuszkę Poporosilam o doręczenie w sobotę i oto i jest, relacja na insta już udostępniona przez sklep jestem zachwycona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewela / 2021-07-10

Jeden z najlepszych sklepów polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Inwz / 2021-07-09

Fajne ciuchy w dobrej cenie polecam Ps na alii można znaleźć wręcz takie same ale to zupełnie inna jakość i to Chińczycy kradną zdjęcia z każdego sklepu i podszywają modele później zarabiając na tym. Zamówiłam bikini w Ila i również na alii na instagramie dodałam cała recenzje Zupełnie inna jakość struktura materiału i szycie Sklep mnie nie zawiódł po raz setny Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucyna / 2021-07-09

Bardzo zdziwiły mnie negatywne opinie Zamawiam ubrania od dawna i nie mam nic do zarzucenia Co więcej na instagramie ogrom kobiet oznacza sklep i rekomenduje pozytywnie ubrania Tak myślałam ze to konkurencja bądź ktoś bardzo zazdrosny Uwazam ze bardzo dobrze ze sklep zareagował na coś takiego i osoba nie pozostanie bez konsekwencji. Karma każdego dopadnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2021-07-09

Polecam sklep Kupiłem dziewczynie sukienkę nie zawiodłem się
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Greta / 2021-07-09

Ostatnio miałam problem z paczka z winy kuriera jednak obsługa pomogła mi w tym zakresie i paczka dotarła. Ciuszki zrekompensowały oczekiwanie, zamówiłam produkty polskiej produkcji i jestem zachwycona jakością oraz przystępnymi cenami. Polecam sklep, osoby które w nim pracują maja ludzkie podejście pomogą doradza i rozwiążą wszelkie problemy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Milena / 2021-07-09

Dzisiaj otrzymałam kilka bluzek i jeansy, udało mi sie ciuszki zakupić na wyprzedaży jestem mega zadowolona, za niewielka kwotę mam to co chciałam plus jakość świetna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2021-07-09

Paczka dotarła 100% zadowolenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2021-07-08

Ciuszki pierwsza klasa. W sklepie zaopatruje się od dawna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Inez B / 2021-07-07

Mój zakup to tuniki Boho Świetna jakość jestem pod wrażeniem Oddychający materiał Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-07-07

Ogromny plus za ekspresowa dostawe Kolory takie jak na zdjęciach Jakość dobra Ładnie zapakowane Dobry kontakt ze sklepem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ubrania takie jak na zdjęciach

Wady

Brak

Extra informacje

Drugi zakup

Weronika / 2021-07-07

Paczka pięknie zapakowana Bikini oraz narzuta pasują mi idealnie Polecam Pierwsze zakupy nie ostatnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa dobra jakość

Wady

Extra informacje

Pierwsze zakupy

Viola / 2021-07-07

Dobry sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Fatima / 2021-07-07

Dobrze ze w sieci nic nie ginie i osoby które płoną z zazdrości oraz zawiści ponoszą konswkwencje dobrze ze karma wraca do wszystkich i za wszystko \r\nIla to świetny sklep nie wierze w ani jedna brednie z negatywów które wystawia jedna i ta sama osoba \r\nJestem stała Klientka i również oznaczam sklep na instagramie zawsze jestem zadowolona \r\nFakt bikini nie można zwrócić jeśli chodzi o dół ale czy to Takis straszne w dzisiejszych czasach kiedy zagrożone jest nasze zdrowie i życie i można zarazić sie wirusem wszędzie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojtek / 2021-07-07

Strój kąpielowy dla żony produkcji ila okazał się idealnym prezentem żona szczesliwa a ja zadowolony Otrzymałem pomoc w doborze rozmiaru plus pięknie zapakowana paczkę gotowa na prezent
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2021-07-07

W dzisiejszych czasach ludzie myślą ze za niska cenę dostaną złota kule \r\nAż zal mi tej osoby która poświęca czas na pisanie bredni i oszczerstw w kierunku sklepu \r\nSama kupuje w ila wszystkie składy materiałów są podane nigdy nie ma problemów ze zwrotem\r\nJeśli ktoś chce wyższa jakoś to trzeba więcej zapłacić sklep ma zróżnicowany asortyment produkty polskie tez są dostępne wiec dla każdego cos \r\nPolecam bo nigdy się nie zawiodłam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-07-07

Dotarł do mnie komplet Top plus spodnie Pięknie leży, swietnie odszyty idealny na wyjazd wakacyjny Z przyjemnością oznacze sklep na instagramie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina M / 2021-07-07

Sukienka która zamówiłam na wesele powaliła wszystkich oby tak dalej świetne kroje w dobrej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wera W / 2021-07-07

Spodenki dodatek, trafiłam z rozmiarem mega pozytyw przesyłka barszo szybko dotarła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-07-07

Jeżu ludzie to się powinni opanować za niska cenę chcą mieć jakoś Gucci hahahahhaha po prostu zal \r\nJakość jest adekwatna do ceny jak wszędzie \r\nCzytajac te negatywne opinie widać golimy okiem ze wystawia to jedna i ta sama osoba i dodatkowo nie grzeszy inteligencja \r\nDla mnie sklep to numer jeden i polecam \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Naomi / 2021-07-07

Nie mogę na sklep napisać nic negatywnego wiec daje pozytyw zasłużony - dobra jakość -dobre ceny - dobry kontakt -szybka wysyłka -szybkie zwroty -ubrania po praniu nie zmieniają swojej struktury Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2021-07-07

Ludzie są teraz tak zawistni tylko zazdrość nimi kieruje W sklepie zaopatruje się od dawna i to co ta osoba wypisuje to brednie. Czasami coś nie pasuje po prostu ale jest możliwość zwrtou, środki ekspresowo wracają na konto. Bardzo dobrze ze taka osoba poniesie odpowiedzialność bo robić komuś takie świństwo to na prawdę ktoś musi mieć jad w sobie. Powodzenia dla sklepu. Polecam ila shop każdej kobiecie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2021-07-07

Ludzie są teraz tak zawistni tylko zazdrość nimi kieruje W sklepie zaopatruje się od dawna i to co ta osoba wypisuje to brednie. Czasami coś nie pasuje po prostu ale jest możliwość zwrtou, środki ekspresowo wracają na konto. Bardzo dobrze ze taka osoba poniesie odpowiedzialność bo robić komuś takie świństwo to na prawdę ktoś musi mieć jad w sobie. Powodzenia dla sklepu. Polecam ila shop każdej kobiecie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2021-07-06

Co za ludzie widać gołym okiem ze ktoś nadpisuje negatywne oponie, nie do uwierzenia Jestem stała Klientka i sklep nigdy mnie nie zawiódł polecam Na instagramie zawsze oznaczam sklep na swoim profilu Dziękuje Ila
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sklep ILA SHOP / 2021-07-06

Kierujemy swoje zdanie do jednej osoby, która nagminnie wystawia negatywne opinie z niewiadomych powodów, codziennie nadpisuje je w dużej ilości. INFORMUJEMY, IŻ NIE POZOSTAWIAMY SPRAWY BEZ ODZEWU. W dniu dzisiejszym zweryfikowane zostało IP z jakiego wystawiane są opinie. Serdecznie gratulujemy wytrwałości i pomysłowości w tym zakresie, na szczęście w obecnych czasach wszystko można zweryfikować i za takie działania ponosi się odpowiedzialność. Powodzenia:) Naszych zadowolonych Klientów serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za ogrom pozytywnych opinii oraz zdjęć w naszych modelach zarówno tutaj jak i na fb, oraz na instagramie. Zapraszamy www.ilashop.pl instagram ilashop.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tatiana / 2021-07-06

Nie mogę uwierzyć ze ktoś potrafi coś takiego pisać, trzeba mieć tupet jak komuś nie szkoda czasu… Ila Shop zasługuje na pozytywna ocenę, wszystko zawsze jest ok Jak ubrania nie odpowiadają można je zwrócić dla mnie jakość adekwatna jest co do ceny i to co mi się podoba zawsze zostawiam a co nie zwracam i tyle. Ludzie powinni się na prawdę opanować a nie takie głupoty pisać ale karma wraca :):):):):):)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ubrania ładnie leżą dobrze się piora

Wady

Brak

Extra informacje

Asienka / 2021-07-06

Właśnie przeczytałam oświadczenie Ila Shop Kochani nie przejmujcie się, cała moja rodzina zakupuje w Waszym sklepie, mam nadzieje ze osoba która robi takie świństwo poniesie odpowiedzialność za tego typu działania. Z pewnością konkurencja nie śpi, ze robicie kawał dobrej roboty … na prawdę każdy kto zakupi raz przekona się Polecam polecam i jeszcze raz polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość w dobrej cenie

Wady

Extra informacje

Od 2019

Asienka / 2021-07-06

Właśnie przeczytałam oświadczenie Ila Shop Kochani nie przejmujcie się, cała moja rodzina zakupuje w Waszym sklepie, mam nadzieje ze osoba która robi takie świństwo poniesie odpowiedzialność za tego typu działania. Z pewnością konkurencja nie śpi, ze robicie kawał dobrej roboty … na prawdę każdy kto zakupi raz przekona się Polecam polecam i jeszcze raz polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość w dobrej cenie

Wady

Extra informacje

Od 2019

Aneta / 2021-07-06

Zauważyłam działania osoby która wystawia negatywne komentarze, na prawdę nie do uwierzenia!!!! Jak można !!! ILA SHOP najlepszy sklep internetowy, ciuszki świetnej jakości, obsługa na medal, wszystko na plus Do osób które tutaj wchodzą, polecam serdecznie, jestem z tym sklepem od wielu lat !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Od zawsze

Sklep ILA SHOP / 2021-07-06

Kierujemy swoje zdanie do jednej osoby, która nagminnie wystawia negatywne opinie z niewiadomych powodów, codziennie nadpisuje je w dużej ilości. INFORMUJEMY, IŻ NIE POZOSTAWIAMY SPRAWY BEZ ODZEWU. W dniu dzisiejszym zweryfikowane zostało IP z jakiego wystawiane są opinie. Serdecznie gratulujemy wytrwałości i pomysłowości w tym zakresie, na szczęście w obecnych czasach wszystko można zweryfikować i za takie działania ponosi się odpowiedzialność. Powodzenia:) Naszych zadowolonych Klientów serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za ogrom pozytywnych opinii oraz zdjęć w naszych modelach zarówno tutaj jak i na fb, oraz na instagramie. Zapraszamy www.ilashop.pl instagram ilashop.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra Sz. / 2021-07-06

W spodniach jedna nogawka węższa od drugiej, jakość mega słaba. Więcej nie kupię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych materiał najgorszej jakości

Wady

Inny kolor

Extra informacje

Węższa jedna nogawka

Kaska / 2021-07-06

Polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-07-06

Sztucznie farbowany materiał, odbarwiajacy się w praniu, po 1 pranu sukienka zrobiła się łaciata w plamy. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Farbuje materiał, jakość najtańsza

Extra informacje

Nie polecam! szkoda pieniędzy

Lucy / 2021-07-06

Polecam sklep, ubranka są piękne, jakość dobra, ślicznie leżą, obsługa świetna, wysyłka ekspresowa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2021-07-06

Nie polecam! Jakość nie adekwatna do wygórowanej ceny! Łachy jak z najtańszego bazaru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Jakość

Extra informacje

Beznadziejne ubrania

Iga W / 2021-07-06

Paczuszka dotarła polecam każdej kobiecie która chce się wyróżnić Ceny obsługa wysyłka na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iga W / 2021-07-06

Paczuszka dotarła polecam każdej kobiecie która chce się wyróżnić Ceny obsługa wysyłka na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2021-07-06

Polecam sklep i ubrania świetna jakość Ceny adekwatne do jakości Polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Doris / 2021-07-06

UBRANIA JAKOSCIOWO TRAGICZNE, ZUPELNIE INNE NIŻ NA ZDJĘCIACH , W SZCZEGOLNOSCI KOLOR INNY O KILKA TONÓW, DOMNIEWAM ŻE FILTRY DOBRZE WESZŁY W ZDJECIE NA STRONIE SKLEPU, MODELKA NA ZDJECIACH TEŻ SZTUCZNIE OPALONA , TAKZE ZSJECIA SĄ PRZERABIANE, MOGE TO STWIWRDZIC WIDZAC CO PRZYSZŁO W PACZCE... ŻENADA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

INNE NIZ NA ZDJĘCIACH, KTÓRE SA PRZEROBIONE

Extra informacje

NIE POLECAM, SZCZWGOLNIE SUKIENEK

Boczuś / 2021-07-06

Jestem stałą Klientką, robię zakupy niemal przy każdej kolekcji i zawsze byłam zadowolona. Ubrania idealnie trafiają w mój gust, są inne niż w podobnych butikach. Zawsze zgodne z opisem. Kontakt jest ekspresowy, tak samo jak nadanie paczek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-07-06

Świetne ubrania w dobrej cenie. Złapałam na wyprzedaży kilka modeli i jestem bardzo zadowolona. Paczka zamówiona dotarła ekspresowo. Na 2 dzień była już u mnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tatiana / 2021-07-06

Kupiłam. I co myślę? Ubrania tragiczne. Czy Ila shop myśli że ludzie są naprawdę ślepi i od tak wydadzą pieniądze na szmaty? To odpowiadam: że nie. Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. W kupie kobietki siła. Ubrania w tym sklepie jak z second handu, trochę jakby zużyte, jakby ktoś to zwrócił I następnemu klientowi wcisneli ten bubel. Kto zamówił ten wie jaka jest liczba zwrotów. Szczerze odradzam. Się dziwię że jeszcze ta firma istnieje, mimo takiej tandety, widząc takie ciuchy nigdy bym nie spojrzała nawet przechodząc w sklepie stacjonarnym, A Ila shop wciska kit, pod osłoną przerobionych zdjęć!!! Do tego pozytywne komentarze wystawiają pracownice sklepu, kilka na raz w ten sam dzień!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Jak z second hand

Extra informacje

Odradzam serdecznie

Natalia / 2021-07-06

Jakość ubrań jak z chińskiego sklepu a ceny wysokie . Na zdjęciach pięknie modelka wyglada lecz jak przyjdzie ubranie materiał cienki . Zamówiłam elegancka sukienke na wesele . Lecz jak ja przymierzylam czułam się jak w piżamie . Materiał tak cienki .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

dobra koleżanka / 2021-07-05

Pracuje w tym zespole I wiem jakie panują tam zasady, szczególnie NIE pozdrawiam tej wscipskiej wysokiej koleżanki z działu obsługi klienta, relacje pracowników w tej firmie schodzą na psy nie mówiąc już o ubraniach jakie sklep sprzedaje... :( najlepiej jakby pani I. ją zwolniła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

---

Wady

Koleżanka z pracy

Extra informacje

Relacje w firmie

Daria / 2021-07-05

Jakosć urań jest dramatyczna, wręcz tragiczna, wystające nitki, krzywe szycie, materiał sztuczny, jednym słowem po upraniu cuch nadaje się jedynie do wyrzucenia bo wstyd się w nim pokazać.. Co więcej kontakt ze sklepem dramatyczny, obsługa traktuje klienta jak śmiecia. Ten sklep to jakaś kpina!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych materiał najgorszej jakości w chińskim sklepie jest już lepszy

Wady

Najtańszy materiał nie wart nawet 5 zł

Extra informacje

Podejście do klienta porażka

Monika / 2021-07-05

Ubrania tandetne + problemowa wysylka ponad tydzień
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wysyłka ,jakość żenada

Extra informacje

Ubrania tandetne

Gracjana / 2021-07-05

Kupilam 3 sukienki boho, głównie z myślą o urlopie i byłam z nich bardzo zadowolona. Przewiewne, oddychające (bawelna), lekko luźne, więc były bardzo wygodne i wręcz idealne na hiszpańskie upały. Zamówilam je rano i sukienki doszły już na drugi dzień.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alia / 2021-07-05

Sukienki w rozmiarze niby "S", mimo tabeli rozmiarów na stronie i mierzenia się centymetrem, wyglądają jak namioty, do których zmieszczą się jeszcze 3 osoby. Na żywo wygląda więc zupełnie inaczej niż na zdjęciu, jakość materiałów tandetna. Z zewnątrz wszystko wygląda normalnie, za kulisami to jeden wielki przekręt :( A szkoda, bo zdjęcia są naprawdę imponujące. NIE POLECAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Inne zdjęcia, inne rzeczy w paczce - Naciąganie klientow

Extra informacje

Inny kolor

Klaudia / 2021-07-05

Nie polecam, w opiniach powinno być jeszcze zero, bo ten sklep Ila shop nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę. Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o sukienkach. O zwrotach i jakimkolwiek kontakcie nie ma co nawet marzyć w przypadku bikini.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Jakość chińska

Extra informacje

Inny kolor niż na zdj, rzecz ledwo podoba do tej co na stronie sklepu tzw. Szmata

Natalia / 2021-07-05

Paczka doszła do mnie w idealnym stanie, z pięknie zapakowanymi ubraniami. Sukienka w kwiatki ma takie same, nasycone kolorki jak na zdjęciu. Towar zgodny ze zdjeciami i opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2021-07-05

Bezproblemowy i bardzo miły kontakt na infolinii. Bardzo sympatyczna Pani pomogła mi bez problemu zamówić komplet na wakacje. Szybka realizacja zamówienia to dodatkowy plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-07-05

Najgorszy sklep. Jakość straszna. Produkty do kitu. Totalny badziew. ODRADZAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Najtańszy materiał nie wart nawet 5 zł

Extra informacje

Od razu wygenerowałam zwrot.

Magdalena Z. / 2021-07-05

Za każdym razem powracam do Ila Shop i nigdy się nie zawiodłam. Polecam każdej wymagającej kobiecie ten butik.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2021-07-05

Kupuje tutaj od lat dla żony ubrania z tego butiku i jestem zadowolony z zakupów. Moja żona prezentuje się fenomenalnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, rewelacyjna odzież damska

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2021-07-05

Wracam tu regularnie na zakupy, szczególnie po nowych kolekcjach ;) ;) Świetne ciuchy, młodzieżowe, typowo dla mnie. Większość rzeczy dobrze leży jest fajnie skrojona. Jak dotąd jestem zadowolona zarówno z ubrań jak i obsługi tego sklepu i czasu dostawy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2021-07-05

Mimo, że nie mam kształtów jak modelka to uwielbiam to jeansy z ich oferty zawsze dobrze się układają i robią mi talie osy. Dodatkowo szybka wysyłka to bardzo duży plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super jeansy

Wady

nie ma

Extra informacje

ok. 2 lat

Patika / 2021-07-05

Zawsze bałam się zamawiać online, ale przez pandemię zaczęłam robić zakupy w Ila Shop i teraz nie wiem jak mogłam bez nich żyć. Oferta inna niż w sieciówkach. Piuękne sukienki, dopasowane jeansy, multum topow - rewelacja!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anonim / 2021-07-05

Polecam, nigdy się nie zawiodłam. Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Bezproblemowy i bezpieczny sklep. Plus za sprawne wysyłki zagraniczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

olaaa1988 / 2021-07-05

- zawsze szybka wysyłka - szybkie odpowiedzi na msg - piekne zapakowane ubrania, spokojnie mozna wreczyc na prezent
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysylka, pakowanie, wybór ubrac

Wady

zero

Extra informacje

Ewa G. / 2021-07-05

Z całego serduszka polecam sklep Pani Ilonki. Od lat niezmiennie robię tu zakupy i nie zgadzam się z hejtem poniżej. Ubrania to nie jest "tylko poliester". Ciuszki są zróżnicowane a ich składy znane przy kupnie. Po otrzymaniu ubranka zawsze są takie jak na zdjęciu. Mam wiele modeli z Ila które są polskie. Oczywiście mam kilka modeli z poliestru, ale również spodenki z lnu, sukienki bawełniane czy bluzki z wiskozy. Każdy znajdzie coś dla siebie. POLECAM!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia L. / 2021-07-05

Bezproblemowy kontakt, piękne paczki i jeszcze ładniejsze ubrania. Większośc sukienek w mojej szafie mam z tego sklepu. W czasach mody na luźne modele oversize tutaj zawsze mogę znaleźć coś kobiecego i dopasowanego!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rosie / 2021-07-05

Robią zakupy w Ila Shop od bardzo dawna i nigdy nie była zawiedziona. Świetne ubrania, bardzo duży wybór - zwłaszcza sukienek i topów. Kobiece, seksowne i inne niż w podobnych butikach. Bardzo trafiają w mój gust.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-07-05

Rewelacyjna oferta, szybka realizacja paczki. Będę polecać i kupować.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona B. / 2021-07-05

Jakość powala na kolana. Nitki nieprzyciete przy szwach. Wyszarpane ozdoby w bluzce, zwisające na nitce. Do tego niewielka plamka w miejcu widocznym,przy dekoldzie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Strasze wady materialu

Extra informacje

Od razu wygenerowałam zwrot.

Zakupy ILA SHOP opinie