Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ILA SHOP
  • /
  • 1

Opinie o ILA SHOP

ilashop.pl

Limanowa

Zakupy ILA SHOP opinie
Asortyment
4.11
Dostawa
4.16
Łatwość zamawiania
4.15
Obsługa i reklamacje
4.1
Poziom cen
4.08

Średnia ocen

4.12

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

287

dodanych opinii

 

Ada k. / 2021-04-21

Kupuje tylko polskie rzeczy. Dobra jakość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, łatwy kontakt

Wady

Extra informacje

Olga / 2021-04-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w lla Shop. Ostatnio dotarł do mnie komplet sportowy basic w kolorze karmelowym. Istny cud.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ekspresowa wysyłka

Wady

Extra informacje

Sylwester / 2021-04-21

W tym sklepie zawsze można kupić udany prezent dla swojej kobiety, moja narzeczona za każdym razem jest bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piękne ubrania

Wady

Extra informacje

Basia K. / 2021-04-21

Polecam, produkty zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anastazja_1993 / 2021-04-20

Ogromny plus za bardzo szybką dostawę. Kolory na zdjeciach czasem bardziej nasycone niż w rzeczywistości ale to trzeba mieć na uwadze w każdym sklepie internetowym. Ogolnie jestem bardzo zadowolona, zwlaszcza w jeansow i sukienek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysylka, bezproblemowy kontakt

Wady

Wiecej polskich modeli proszę

Extra informacje

Zadowolona / 2021-04-20

Jestem zachwycona za każdym razem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa, ekspresowa wysyłka

Wady

Extra informacje

Olka / 2021-04-20

Sukienka, którą zamówiłam to istne marzenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, duży wybór, piękne produkty

Wady

Extra informacje

Nikola / 2021-04-20

Dziewczyny ja osobiście jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Omijać szerokim łukiem / 2021-04-19

Sprzedają towar niezgodny z tym co na zdjęciach. Do tego usuwają wszystkie negatywne opinie na swoich stronach społecznościowych i zostawiają tylko te pozytywne. To nieuczciwe.. NIE POLECAM !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma.

Wady

Extra informacje

Przekłamanie.. / 2021-04-19

Podzielam opinie innych Pań poniżej, że zdjęcia na stronie są mocno przerobione, widać to gołym okiem. Ci co twierdzą inaczej powinni się cofnąć do zdjęć sprzed paru miesięcy z tego butiku I zobaczyć jak wyglada nieprzerobione zdjęcie.. lubiałam ten butik ale zaczęli za mocno kombinować I strasznie się popsuło. Spróbowałam zamówić jeszcze kilka razy ale za każdym razem kończyło się to zwrotem. Ostatni raz zamówiłam bluzkę w pięknym bezowym odcieniu.. przyszedł ochydny musztardowy worek..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Widzę same wady oprócz jedynego plusa jakim jest szybka wysyłka

Extra informacje

Zakupy ILA SHOP opinie