Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Hurtownia-Napoje.pl
  • /
  • 1

Opinie o Hurtownia-Napoje.pl

hurtownia-napoje.pl

Józefosław

Zakupy Hurtownia-Napoje.pl opinie
Asortyment
3.67
Dostawa
2.82
Łatwość zamawiania
3.33
Obsługa i reklamacje
3.06
Poziom cen
3.14

Średnia ocen

3.21

w skali od 1 do 5.

 

Szmyd Jan / 2024-03-22

Dostawa szybka. Nic nie pękło. Dziękuje!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Majster Warsztat / 2024-03-15

W końcu dojechały wody lecznicze dla mnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Mieli wodę, której szukałem

Wady

Trochę to trwało

Extra informacje

Bogusław / 2024-02-27

syn mi zamówił tu wodę do mojego mieszkania, przyjechał taki młody człowiek i wszystko mi wniósł do kuchni, dziękuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wniósł mi wodę

Wady

nie wiem

Extra informacje

Klient / 2024-02-24

Nie kupuj . Nie dostaniesz towaru i pieniędzy . Brak kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

mARCYSIa / 2024-02-19

Polecam. Ciągle tu zamawiam. Nie ma takiej innej hurtowni w Polsce.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

bardzo duża ofert

Wady

czasami mam problem z dodzwonieniem się

Extra informacje

moge ciągle zamawiać online

Marlena Gitt / 2024-02-05

Trochę trwało ale dosłali to moje zamówienie. Dziękuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Napój, którego nikt nie miał u nich jeszcze był.

Wady

Dostawa 4 dni.

Extra informacje

Ogromny wybór.

Paulina / 2024-02-01

Polecam! Niskie ceny, sprzedawca dosyć szybko odpowiada na e-maile, informacje w sprawie zamówienia, również otrzymywałam. Nie mam zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Goska / 2024-01-19

Nie kupuj . Nie dostaniesz towaru i pieniędzy . Brak kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

SP / 2023-10-11

NIE WYSYŁAJĄ TOWARU, BRAK ODZEWU, TO CO WE WCZESNIEJSZYCH OPINIACH. MYSLE ZE KONTROLA UOKIK ROZWIAZE PROBLEM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ZERO

Wady

BRAK ODZEWU, PIENIADZE PRZEPADŁY

Extra informacje

michał / 2023-08-18

Nie polecam, najpierw brak wysyłki towaru przez 3 tygodnie, teraz 2 tygodnie czekania na zwrot środków po anulowaniu zakupu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

złodzieje

Extra informacje

Marco / 2023-07-27

Traktowanie klienta żenujące. Zamówienie złożone od 27 dni. Firma z odległych czasów.
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Ania / 2023-05-16

Rzadko wystawiam opinię, ale tutaj muszę, ta firma nie powinna działać na polskim rynku, no chyba, że 25 lat temu.
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

cena

Wady

brak kontaktu, brak towaru, zwodzenie klienta następnym terminem, nie chce zwrócić pieniędzy po rezygnacji z zamówienia

Extra informacje

5 tygodni czekam na zwrot pieniędzy

Stella / 2023-02-17

Z początku miałam pewne wątpliwości, jednak ostatecznie zachęciły mnie wypowiedzi innych użytkowników - nie tylko te w tym serwisie, ale także w Google. Cały proces obsługi przebiegł zaskakująco profesjonalnie. Co więcej, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości mogłam liczyć na pomoc eksperta. Ceny jak dla mnie rzeczywiście niskie. Z czystym sumieniem mogę polecić, bardzo dziękuję i do szybkiego usłyszenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Blanka / 2023-01-05

Zaangażowana kadra, fantastyczna jakość, błyskawiczna dostawa, ceny uważam że rzeczywiście niskie. W 100% zasłużone 5 gwiazdek. Wrócę na pewno. Fajnie, że takie miejsce istnieje w mojej okolicy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-06-08

czas realizacji oraz rzetelnosc informacji pozostawia wiele do zyczenia. Poza tym zamowiony produkt jest pelnowartosciowy i bez zastrzezen
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Jakub / 2022-06-08

ogolnie rzecz biorac porazka... czas realizacji oraz rzetelnosc informacji pozostawia wiele do zyczenia. Poza tym zamowiony produkt jest pelnowartosciowy i bez zastrzezen - nigdy wiecej tam nie zamowie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

brak

Wady

terminowosc, jakosc obslugi, kultura

Extra informacje

Inde / 2022-05-16

Zróżnicowana oferta, dużo lemoniad oraz innych napoi. Taka hurtownia mi się podoba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Hurtownia-Napoje.pl opinie