Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Hop-Sport
  • /
  • 1

Opinie o Hop-Sport

www.hop-sport.pl

Zabierzów

Zakupy Hop-Sport opinie
Asortyment
3.31
Dostawa
3.77
Łatwość zamawiania
4.15
Obsługa i reklamacje
3.08
Poziom cen
3.31

Średnia ocen

3.52

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

13

dodanych opinii

 

Ewa / 2022-07-18

Kupiłam w sklepie HOP-SPORT trenażer eliptyczny elektromagnetyczny Hop-Sport 050C 150 kg i jak się okazało ja nie byłam w stanie jaki dwóch dorosłych mężczyzn wkręcić śruby do gwintu części łączącej koło zamachowe z lewym ***em. Okazało się że gwint jest niestety zaciasny na śrubę którą mi przysłano. Nie wspomnę już o dwóch godzinach wcześniejszego skręcania a później rozkręcania sprzętu w celu odesłania wadliwego sprzętu. Owszem przysłano mi nowy orbitrek. A teraz UWAGA!!! znowu nikt nie był w stanie wkręcić tej samej śruby. Dlaczego ??? bo znowu ten sam gwint był za ciasny. Ręce opadają !!!!! Nie byłam już zainteresowana dostaniem następnego nowego sprzętu w postaci trzeciego wyżej wymienionego orbitreka ponieważ podejrzewam że znowu nie będzie można wkręcić tej samej śruby gdyż ten sam gwint będzie znowu wadliwy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Brak

Wady

W dwóch przysłanych orbitrekach ta sama wada uniemożliwiała skręcenie sprzetu

Extra informacje

Nie mogłam użytkować ponieważ wada uniemożliwiała skręcenie sprzetu

Krystian / 2022-02-04

Najgorsza firma jaką poznałem!serwisu brak 6 razy rekalamowalemj i sprzęt wracał z tą samą wadą, są tak leniwi że nawet z mojej palety nie ściągali , bieznia rowerek nie nadający się do jazdy czy bieznia biegania Ogolnie Firma serwis sprzęt do....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Były klient / 2021-06-14

Nigdy więcej nie zamówię nic w tym sklepie! Wcześniej zamawiałem lawkę do ćwiczeń oraz obciążenia kompozytowe i było w miarę ok (1 gryf był skorodowany i został wymieniony na nowy, w ławce musiałem wprowadzić pewne modernizacje, żeby dało się normalnie ćwiczyć). Tego się nie czepiam. Ostatnio zamówiłem dodatkowe obciążenia kompozytowe - zgłosiłem uwagi co do jakości produktu. Reklamacja 4 obciążeń - 2 przyszły w miarę ok a 2 z wadą. Ponowna reklamacja z dokładnym opisem co jest nie tak. Pomimo zapewnkeń otrzymałem kolejne z podobną wadą. Brak słów. Wygląda na to, że firma nie wie co to jakość produktu albo ma klienta głęboko w d....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Dosyć duży wybór sprzętu

Wady

Słaba jakość

Extra informacje

Nowe

Iwona / 2021-02-17

Nie polecam tego sklepu oddaje stepper ktory skrzypi mimo smarowania jak zarzynana swina. Przepraszam za określenie ale inaczej tego sie nie da nazwać. Odesłałam Stepper i prosilam o zwrot pieniędzy. Obsluga emilowa twierdzi, że stepper do nich nie dotarł, pan na infolinii powiedzial, że doszla ale trzeba czekać bo niby go mają ale nie mają. Ja dostalam informacje od kuriera, ze dostarczyli im sprzęt. Oczywiście oplata za odeslanie sprzetu musiała być po mojej stronie. Czekam teraz na informacje. Mam nadzieję, ze oddadzą mi pieniądze. Nigdy juz u nich nic nie zamówię i nie polecam yego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Wyżej wymienione

Extra informacje

Parę dni

Piotr / 2020-12-29

Kupiłem rowerek spiningowy za 2500 niestety rama rowerka jst lekko skorodowana , przymknąłem oko zabezpieczyłem  po swojemu. Niestety po 2 tygodniach użytkowania  padły ***a . Zgłosiłem problem wysłałem zdjęcia , film niestety  dział reklamacji a dokładniej magazyn przysyła mi z uporem maniaka nie takie ***a jakie mam fabrycznie w rowerze, nie dość ze to inny model to gwint jest za mały. Sprawa reklamacyjna ciągnie się już  3 tydzień , a ja w dalszym ciągu nie mogę normalnie korzystać  z rowerka . Osobiście nie polecam tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

szybka wysyłka za pobraniem

Wady

Brak wsparcia fatalna obsługa , niekompetętni ludzie w magazynie i na infolini

Extra informacje

1 msc

Bogdan / 2020-11-05

Rowerek magnetyczny zamówiony,błyskawiczna dostawa zgodnie ze specyfikacją. Po rozpakowaniu stwierdziłem uszkodzony panel przedni komputerka.po kontakcie ze sklepem otrzymałem błyskawiczną paczkę kurierem z nowym komputerkiem.Polecam sklep,solidna firma zasługuje na zaufanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybka realizacja zamówienia

Wady

Extra informacje

Łukasz / 2020-06-03

Witam .Dużo by tu pisać,ale tak w skrócie to zamówionego towaru nie dostałem,od kilku tygodni czekam na zwrot pieniędzy.Po dwóch tygodniach od zamówienia przypomniało się że towaru nie wysłali w między czasie stał się droższy o 600 zł i niedostępny.Straciłem dużo swojego czasu i nerwów ,teraz mijają dwa miesiące,a sprawa nadal jest nie rozwiązana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

Mirosław / 2020-05-15

Trampolina dotarła szybko,wszystko zgodne z opisem także polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka przesyłka, łatwość montażu

Wady

Nie ma

Extra informacje

zzzz / 2019-11-28

super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Jolanta / 2019-03-27

Polecam! Zamówiliśmy kokon na początku tygodniu i już jest u nas! Prezentuje się tak jak na zdjęciach. Polecam sklep i produkt!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Marek / 2019-03-26

W połowie poprzedniego tygodnia zamówiliśmy trampolinę ogrodową, w poniedziałek była już u nas - można powiedzieć, że ekspresowa wysyłka! Trampolina już sprawdzona nie mam żadnych zastrzeżeń! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czas oczekiwania, jakość wykonania,

Wady

Extra informacje

Wiktor / 2019-02-15

Polecam trampoliny ogrodowe, właśnie do nas przyszła i już jest rozpakowana! Łatwy montaż, solidna konstrukcja i przede wszystkim szybka wysyłka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybko, tanio

Wady

Extra informacje

Mariola / 2018-08-09

Bieżnia zakupiona w sklepie hop-sport zgodna z opisem. Dostawa na czas. Bieżnia działa cicho, duży wybór programów treningowych jest fajną opcją.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

proste zakupy, szybka dostawa, prosty kontakt z obsługą sklepu

Wady

brak stacjonarnego sklepu, lubię obejrzeć produkt "na żywo" przed zakupem

Extra informacje

Zakupy Hop-Sport opinie