Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Ubezpieczenia komunikacyjne
  • /
  • HDI Gerling
  • /
  • 1

Opinie o HDI Gerling

Finanse HDI Gerling opinie
Cena/Jakość
2.58
Obsługa klienta
2.25
Oferta
2.56

Średnia ocen

2.46

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

48

dodanych opinii

 

~Bartek / 2016-11-18

Olewanie klienta, absurdalnie zaniżone odszkodowania oc, rzeczoznawca moim skromnym zdaniem jest upośledzony psychicznie, kontakt z firmą praktycznie żaden i ta ich aplikacja która dopiero zaczyna funkcjonować po godzinie 22 z oprysklową i nie miłą panią. Odradzam ta firmę. Ich motto jest takie płacić i spadać. Takie firmy nie powinny istnieć. Ludzie nie dajcie się robić w balona i darujcię sobie ta firmę. Pozdrawiam i przestrzegam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Absolutny brak zalet

Wady

Jedną wada jest istnienie tej śmiesznej firmy.

Extra informacje

~Poszkodowany / 2016-10-03

Ta firma to jakas wielka pomylka... Zero zainteresowania klientem, wieczne odwlekanie, jezeli juz sie czlowiek do nich dodzwoni to nikt o niczym nic nie wie oni wedlug swoich teorii na wszystko maja czas no ale w rzeczywistosci i zgodzie z prawem to na wszystko maja czas okreslony widocznie sa niedouczeni, osoby pracujace tam malo rozgarniete w ogole takie firmy nie powinny istniecWadyCala ta firma jest jedna wielka wada...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Cala ta firma jest jedna wielka wada...

Extra informacje

~anna / 2016-08-30

NIE POLECAM!!!! 9 lat czekania na wyplate odszkodowania,wygrana sprawa sadowa,ponowne wyslanie pisma o wyplate odsetek,a oni pisza,ze nie zostana wyplacone i znowu wystapienie na droge sadowa,JEDEN WIELKI BURDEL!!!!NIE DARUJE,NI H..A !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Franciszek / 2016-06-21

Nie otzymałem oferty ubezpieczenia samochodu przed upływem terminu ubezpieczenia. Gdy przegapiłem termin ubezpieczenia oplatę naliczyli okolo 25% więcej bo już nie moglem juz wypowiedzieć umowy. Zdecydowanie odradzam i nie polecam tej firmy.

~Anna / 2016-06-21

Na wstępie plus za warunki ubezpieczenia: AC auta wykupiłam gdy miało aż 17 lat - mało który zakład ubezpieczeń daje taką możliwość i jeszcze za dobrą składkę.Podam dwa uszkodziłam przykłady z likwidacji szkody przez TUiR WARTA (HDI). Rok temu uszkodziłam sobie zderzak. Zrobiłam fotki które przesłałam zgłaszając szkodę online. Na drugi dzień miałam telefon z propozycją wypłaty (w moim przekonaniu bardzo korzystną)na którą przystałam. Po kolejnych 3 dniach odszkodowanie było na koncie. Druga sytuacja ze szkodą miała miejsce całkiem niedawno. W mojego brata auto (również ubezpieczone na marce HDI) uderzył kierowca pojazdu ubezpieczonego w MTU. Szkodę chcieliśmy załatwić przez nasz zakład ubezpieczeń, a że obecnie istnieje system Bezpośredniej Likwidacji Szkody pozwalający załatwić szkodę OC poprzez własnego ubezpieczyciela wieczorem zgłosiliśmy ją online w TUiR WARTA. Wysłaliśmy fotki, oświadczenie z miejsca zdarzenia, dowód rej. i prawko. Po niecałych 2 dniach dzwonił do brata (który zawsze bardzo sceptycznie podchodził do działania ubezpieczycieli) likwidator z propozycją wypłaty, która bardzo pozytywnie go zaskoczyła. Po kilku dniach kasa była na koncie.Lepiej załatwić tych szkód by się nie dało.Chciałabym się jeszcze odnieść do wpisów dotyczących godzin kiedy czynna jest infolinia do szkód. Nie rozumiem problemu że działa niby do 17-stej. Kto szkodę zgłasza prosto z miejsca stłuczki? Jakby ktoś nie wiedział to albo wzywa się policję, albo spisuje nawet na zwykłej kartce oświadczenie w który opisuje się całą sytuację z elementami uszkodzonymi i się ją podpisuje przez obie strony. Szkodę zgłasza się ze spokojem następnego dnia. Osobiście polecam zgłaszanie szkody online (choć jestem świadoma, że wiele starszych osób nie będzie korzystało z tej formy). I tak i tak trzeba dosłać dokumenty, a zgłaszając przez internet od razu się załączy co trzeba co znacznie przyspiesza załatwienie szkody.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

składki, warunki ubezpieczenia, terminowość i profesjonalność w załatwianiu szkody

Wady

Extra informacje

16 lat, kupione w Krotoszynie ul 56 PP Wlkp. 1d

~Dorota / 2016-05-11

zdecydowanie odradzam korzystać z oferty tej firmy, a jeżeli ktoś zawrze umowę radze archiwizować dokumenty przez okres kilku lat, po trzech latach wezwano mnie do zapłaty ubezpieczenia wraz z odsetkami strasząc windykacja - dobrze, ze nie wyrzucam dokumentów.
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

~Gość123 / 2016-04-25

Straszna lipa z tej ubezpieczenia, dostałem po czasie przypomnienie o zbliżającym się końcu OC. Mam na chwilę obecną BRAK UBEZPIECZENIA DLA POJAZDU. Na dane do przelewu mam czekać do 2-tygodni po ukończeniu ubezpieczenia. A potem pewnie jeszcze na samo potwierdzenie zawarcia ubezpieczenia...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67

~poszkodowany / 2015-07-22

Totalna porażka, terminy mają za nic, nic nikogo nie obchodzi, brak kontaktu z poszkodowanym, brak jakiejkolwiek informacji przez 30 dni.Wadybrak kontaktu, brak informacji olewanie klienta( poszkodowanego)
Zalety

Wady

brak kontaktu, brak informacji olewanie klienta( poszkodowanego)

Extra informacje

~Anna / 2015-03-10

Narzeczony miał wypadek na motorze jechał z pracy do domu zgłosiliśmy to do ubezpieczyciela i problem ciągle coś im trzeba dosyłać uzupełniać dokumenty coś im zawsze brakuje już mija miesiąc od zgłoszenia.Wczoraj znowu pisemko przyszło dzwonimy pytamy a tu dokumenty ,które wysłaliśmy jeszcze nie dotarły(wysłaliśmy listem poleconym chyba zginęły)to już kpina więcej nic nie ubezpieczymy w tej firmie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

słów brwak

Extra informacje

6 lat

~Skoda / 2014-12-19

Mam AC w HDI. Po stłuczce zaczęły się schody. Maksymalnie przeciągają sprawę. Więcej się u nich nie ubezpieczę i innym tez odradzam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

cena

Wady

kłopoty podczas likwidacji szkody

Extra informacje

~mkowalczyk_zgora / 2013-10-22

Jestem ku***a w szoku! W środę zgłosiłem złomowanie pojazdu, w piątek zwrot ubezpieczenia był na koncie!!! Macie u mnie wielki plus za ta akcję :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~Mateusz Górski / 2013-07-29

Ubezpieczenie HDI jest całkiem tanie w moim przypadku. Mam u tego ubezpieczyciela polisę od 6 lat i jestem b. zadowolony ze względu na cenę. Ostatnio o HDI znalazłem ciekawą stronę: http://ubezpieczamwdi.pl , której lekturę polecam przed zakupem OC w tej firmie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00
Zalety

Cena

Wady

Nie widżę

Extra informacje

6 lat, ok. 500 zł

~krzysparco / 2013-05-09

Witam w 2011 gosc z hdi przerysował mi drzwi 2szt bmw 7 bylem wyceniac szkode u bieglego wycenil na 4000zl, a typ z hdi slowik na 1300 po odwolaniu dostalem 1500zl i jego slowa "napewno amsz jakis kolegow co zrobia ci to tanio ... " typ niech sie leczy !!!Tydzien temu mialem szkode z winy hdi na innym aucie chcial przyjechac slowik to mu powiedzilem ze nie wpuszcze za bramke ....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

Typ rzeczoznawca co nie ma pojecia o autach chyba wie tylko gdzie paliwo lac ...

Extra informacje

0 i nigdy wiecej

~kacpi / 2013-03-24

Witam mam taka historie . 22luty 2013 kolizja z oc sprawcy hdi. 27luty zeczoznawca wycenia szkode całkowita. 21marca dzwonie do hdi na infolinie aby sie upewnic ze dotrzymają terminu wypłaty. po stracie jakis 20zł z konta (oczekiwanie na konsultanta) Pani mi wmawia ze policja nie dosłała dokumentów i jesli nie zrobia tego w ciagu kilku dni zgłoszenie szkody zostanie wycofane ( zaproponowała zebym zadzwonił do sprawcy i poprosił go o potwierdzenie zdarzenia- to juz totalna kpina)nastepnego dnia dzwonie na policje w celu przyspieszenia wysłania notatki tam dowiaduje sie iz została wysłana 1marca do hdi . oddzwaniam do hdi (ok 20zł ) zanim sie dodzwoniłem . kobieta mi wmawia ze nie mają takiej szkody zgłoszonej ( tłumacze ze był zeczoznawca policja itp ) a ona ze pomyliłem ubezpieczalnie . po kilku godzinach zadzwoniłem przez biuro watry (ok 10zł zanim raczył ktos odebrac ) chłop mówi ze ma papiery ale był na zwolnieniu i zajmie sie tym w poniedziałek czas przelewu ok 27marca 2013 ( jesli wszystko im sie bd zgadzac) co za skandal moim zdaniem prawa oc powinny sie zmienic i oc powinno zwracac swojemu klijentowi kase nie przeciwnej stronie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~marcin / 2013-03-19

ta firma to jakaś porażka. mam dwie szkody gdzie sprawca miał OC w HDI. w jednym przypadku ponad 2 lata a teraz ponad 2 miesiące czekam na odszkodowanie. nawet nie raczą się ustosunkować

~freddy / 2012-12-07

Dziwią mnie te negatywy. Pierwszy ubezpieczyciel który nie przeciągał terminów i nie zaniżał wyceny z jakim sie spotkałem...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00
Zalety

terminowość, rzetelność

Wady

obsługa

Extra informacje

3 lata

~hannehan / 2012-11-08

HDI asekuracja to JEDNA WIELKA ŚCIEMA! Nie dajcie się nabrać! Wypłata odszkodowania to tylko pic na wodę. Sprawca wypadku, w którym zostałam poszkodowana to rzekomo sarna (teren oznaczony znakiem A18b)- tak stwierdza HDI - skutki tego wypadku będą za mną "chodzić" do końca życia a według nich nie należy mi się nic. Oszuści!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

BRAK

Wady

nierzetelność, brak kontaktu , nie wypłacanie odszkodowań,

Extra informacje

~Greg75017 / 2012-11-02

miałeś wypadek czy problem z HDI zgłoś się na www.zlekcewazenihdi.pl przygotowujemy petycje narodową przeciwko tej firmie ... zapraszamy. HDI to firma której nie powinno być na rynku w cywilizowanym kraju ... to banda i nic więcej (odnośnik linka do tej strony zostanie zainstalowany na stronie zlekcewazenihdi.pl dziękujemy)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~domi / 2012-10-31

Jak chodzi o damochodowe to polecam. Mają dobre stawki na OC i to jest najważniejsze
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00
Zalety

cena, przestępność umowy

Wady

kontakt z biurem

Extra informacje

2 lata

~ada / 2012-10-14

wg mnie solidny ubezpieczyciel. mialam stycznosc z ooddzialem w plocku.. bardzo sprawnie zalatwiali sprawe mojego auta, wiec ostatnio ubezpieczylismy tam z mezem także dom. mieli dosc atrakcyjne stawki na ubezpieczenie mienia ruchomego, totez nie zastanawialismy sie dlugo. zawsze sprawnie i szybko jak chodzi o formalnosci
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

sprawna obsluga w oddziale, latwy kontakt

Wady

Extra informacje

3 lata

~włodek / 2012-08-10

nie za bardzo wiem, na czym to umniejszanie miałoby polegać? mam z nimi umowę od dość dawna i nie miałem takiej sytuacji, abym miał na forum bojkotować ich jako towarzystwo ubezpieczeniowe…
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Paweł M. / 2012-08-08

Przestrzegam wszystkich przed tą ubezpieczalnią, posiadam firmę transportową i miałem doczynienia z różnymi ubezpieczaniami, ale ta jest najgorsza!!! Na dzień dobry starają się udowodnić klientowi, że jest malutki i nic nie może, jak klient się nie daje, to zaczyna się przepychanka... NAMAWIAM WSZYSTKICH DO WALKI Z TĄ UBEZPIECZALNIĄ! Nie dawajcie się korzystacie z tego co wam się należy!!! Najlepiej nie mieć z nimi nic współnego. Dotyczy oddziału szczecińskiego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~P.C. / 2012-08-02

Mam szkodę całkowitą z winy klienta HDI. Firma stara się jak może wypłacić mi tylko 70% ceny samochodu z przed zdarzenia. Nie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak.

Wady

Biurokracja, brak kontaktu, brak chęci do pracy

Extra informacje

~tolek / 2012-07-12

w sezonie ogórkowym zawsze zdarza się, że nie co dłużej czeka się na rozpatrzenie wniosku. jestem u nich ubezpieczony od dłuuugiego czasu i ani razu nie zdarzyła się mi niespodzianka w postaci nieodebranego telefonu przez nich, albo źle doprowadzonej sprawy do końca… gdy miałem stłuczkę, w dość przystępnym czasie załatwiliśmy wszystkie formalności i wypłatę odszkodowania.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

jw

Wady

Extra informacje

długo

~Natalia / 2012-07-11

Te sytuacje są naprawdę zastanawiające. Miałam w HDI ubezpieczone mieszkanie przez ładny kawałek czasu i żadna z powyższych historii nie miała miejsca ani na początku, ani pod koniec mojej umowy z tym ubezpieczycielem. Obsługa i ceny składek przystępne i konkurencyjne wobec innych podmiotów świadczących podobne usługi. Podsumowując: byłam i jestem z nich zadowolona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~endi / 2012-02-01

Dostaliśmy pismo, iż spowodowaliśmy "zdarzenie" pojazdem...(wszystkie dane mojego auta), nakaz wypełnienia OŚWIADCZENIA o zdarzeniu, przesłania wszystkich dokumentów itd. Pismo było zaskoczeniem, bo żadne wydarzenie nie miało miejsca. Telefonicznie pracownik był zaskoczony pismem, jakie dostaliśmy (wcześniej nie chciano podać informacji, dopiero po zastraszeniu policją). Podał mi dane tego zdarzenia, ale tam padły inne nazwiska itd. Skąd pismo trafiło do nas, skąd nasze dane? Kobieta tłumaczyła się że pomyliła rejestracje (powiedziała o jaką chodziło). Mimo wszystko- numery numerami, ale skąd pozostałe dane?? Tak się składa, że mam dostęp do wszystkich rejestracji na danym powiecie....wiec kłamała mówiąc że chodziło o rejestrację o jakimś tam numerze. Czyste wyłudzenie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~KAMIEN / 2011-11-17

W tyl mojego samochodu wjechal klient HDI, aby oszczedzic sobie zadawania sie z towarzystwem z pakietu - wynalazek powiadomilem policje. Byla wina, notatka - i pojawily sie problemy ... Naprawa samochodu przewyzszala jego wartosc, wiec - szkoda calkowita, ale ... W sumie dostalem polowe wyceny mojego samochodu, gdyz ... jest uszkodzony ... Nie wiem kto ma mi zwrocic roznice - winny kolizji ? Ja z domu wyjechalem samochodem sprawnym i nie z mojej winy klient tego 'wynalazku' zdemolowal mi moje auto - wiec pytanie --- co mnie to obchodzi !!! ??? Ale gdy przyszlo do likwidacji, to i tak wstrzymali sie i z ta zapomoga, gdyz nie doszla do nich notatka z policji o winie sprawcy, stanie trzezwosci i innych bzdetach, o ktorych sobie jeszcze przypomnieli ... - dobrze, ze wezwalem policje bo zadnych pieniedzy nie dostalbym ... Takze jesli staniecie z faktem zalatwiania spraw z HDI, to wezcie pod uwage problemy, ktore sie pojawia i to niewazne, czy z Waszej winy, czy tez nie ... Ale tak to juz jest - jesli klientami sa przede wszystkim wlasciciele wiekowych kombajnow, traktorow, Zukow i innego badziewia z kategorii 'po tanosci' ; to faktycznie mozna schamiec i schlopiec ... W sytuacji obecnej zastanawia mnie fakt funkconowania pewnych instytucji zgodnie z prawem, a jeszcze bardziej tok rozumowania niektorycj ludzi, ktorzy kozystaja z tego 'czegos' ... I wydaje mi sie, ze mam prawo do wyglaszania tego typu opinii, gdyz zostalem oszukany -BEZ mojej winy- bez samochodu i pieniedzy ... A podobno recesja dopiero przed nami ... Chcialbym tylko, aby wlasciciel potencjalnego żuka - klient HDI, ktory badania techniczne podbija u znajomego za butelke winka wjechal w miesiecznego Bentleya, Porsche badz Maybacha ... - i chcialbym zobaczyc rzeczoznawce, ktoremu wiedza i cennik sie koncza ... Interesu mojego nie ma w tym zadnego, ale zlosliwa satysfakcja na pewno ...

~t / 2011-08-25

ODRADZAM WSZYSTKIM TE FIRME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1115 lipca w moj dom uderzyl piorun - zniszczenia dosc spore, po kilku interwencjach telefonicznych likwidator pofatygowal sie do mnie po tygodniu, kazal dostarczyc opinie techniczne nt. uszkodzonego sprzetu oraz kosztorysy napraw.Od zlozenia dokumentow mija miesiac, nt. odszkodowania totalna cisza.W ciagu ostatniego tygodnia dzwonilem chyba z 10 razy i zawsze slysze to samo likwidator sie z Panem skontaktuje w stosownym czasie.Na pisma i maile nie odpowiadaja.ZAPOMNIJCIE JAK NAJSZYBCIEJ O OFERCIE TEJ "FIRMY".
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

SAME MINUSY

Wady

Extra informacje

~Marek B. / 2011-08-24

W wyniku remontu ulicy zalało mi piwnicę, zaś firma BAZALT wykonująca remont jest ubezpieczona w HDI. Zalanie nastąpiło wskutek usunięcia na czas remontu studzienki burzowej u zbiegu dwóch ulic, gdzie mieszkam. Podczas deszczu woda płynąc do obniżenia terenu, gdzie znajduje się mój dom - wdarła się do mojej piwnicy. Wina leżała po stronie pracowników firmy Bazalt ze Sztumu, którzy nie zadbali o odpowiednie ukształtowanie piaszczysto-gliniasto-żwirowej nawierzchni przed moim domem.HDI napisała mi tak:Przyczyną zalania (...) był deszcz nawalny, a nie awaria sieci wodociągowej lub sanitarnej spowodowanej robotami modernizacyjnymi ulicy Andersa w Tczewie. Powyższe świadczy o działaniu siły wyższej, czyli przesłanki egzoneralnej wyłączającej odpowiedzialność Firmy Bazalt"
Zalety

nie zauważyłem plusów

Wady

brak odszkodowania

Extra informacje

~szakal / 2011-07-26

Nie potrafią załatwić najprostszej sprawy totalny bałagan w dokumentacji nie zgadzają się nawet nr rejestracyjne auta! Na pytania mają jedną odpowiedź "to nie nasza sprawa" wypraszaja klientów z biura "zmienił pan ubezpieczyciela to idź pan do niego prosze opuścić moje biuro" Takie cos usłyszałem w Nakle nad Notecią ŻENADA !!!!!!!!!! brak jakiejkolwiek kultury a chodziło tylko o wystawienie zaświadczenia co jest ich OBOWIĄZKIEM!Nie polecam bo szkoda nerwów i słuchania bzdur na temat co się stanie jak nie wykupię jakiegoś dodatkowego ubezpieczenia.Totalna porażka i garażowa firma.To powinno się nazywać HWDI "I: oznacza interesanta a reszta skrótu jest znana.Nigdy tego badziewia nikomu nie polecę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zalety

brak

Wady

firma która nie powinna istnieć brak kompetencji i chamska obsługa

Extra informacje

już nie mam a kupiłem za drogo

~radek / 2011-07-14

17 maja miałem kolizję -niestety sprawca miał oc w hdi przez 2 dni dzwoniłem na ich infolinię aby zgłosić szkodę.Cały czas tylko muzyczka leciała -udało mi się w końcu obudzić w drugim dniu panią [GŁOSIK MIAŁA JAK ŚPIĄCA OSA)udało mi się umówić na oględziny za 7 dni."RZECZOZNAWCA "nie wiedział nawet gdzie są numery vin pojazdu.po następnych 2 tygodniach przysłali mi jakieś śmieszne pieniążki pocztą=nie wiedziałem za co.za następne 7 dni dopiero kosztorys - zaniżony oczywiście. Umówiłem się na kolejne oględziny w aso ponieważ kwota nie pokrywa nawet połowy kosztów naprawy.oględziny odbyły się 22 czerwca rzeczoznawca zapewniał iż kosztorys po tych powtórnych oględzinach prześle jak najszybciej drogą mailową i pocztą.Niestety do dnia dzisiejszego ne mam żadnej odpowiedzi.MINĘŁY KOLEJNE 3 TYGODNIE.HDI to totalna tragedia i brak kompetencji.

~princessa / 2011-03-06

Oceniam Towarzystwo Ubezpieczeniowe HDI jako najgorszą firmę ubezpieczeniową i zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy.Dwa lata temu mój dom uległ pożarowi. Dom był ubezpieczony w HDI, które do tej pory nie wypłaciło mi odszkodowania,a ponadto HDI oskarżyło mnie o spowodowanie pożaru, pomimo tego że Policja wykluczyła podpalenie. Oczywiście po to aby nie wypłacić odszkodowania. Sprawa na Prokuraturze została umorzona, a HDI nadal odmawia wypłaty odszkodowania, wiec sprawa trafiła wreszcie po dwóch latach do Sądu Cywilnego. HDI wynajeło nawet detektywa, którego zadaniem było prześwietlenie mojego zyciorysu i udowodnienie ze jestem oszustką -na niekorzyśc HDI, nigdy nie byłam W tym samym roku moje miasto nawiedził huragan, który zniszczył pół domu HDI wypłaciło mi 200 pln po pół rocznej wymianie korespondencji a ponadto z dokumentu nabycia przez mnie spadku przesłali wszystkim członkom mojej rodziny po 200 pln ale żeby otrzymać wymienione 200pln musiałam udowodnić że mam prawo do budynku. Dostarczyłam wyrok sadowy na którym byli wymienieni inni spadkobiercy z rodziny i HDI także przesłało po 200 pln, pomimo tego że to ja opłaciłam składkę. Taki prezent dla mojej rodziny na drobne wydatki szkoda tylko, że nikt z tych osób nie zainteresował się remontem domu - bo w końcu po to ubezpieczamy dom,aby w razie zdarzenia losowego Towarzystwo Ubezpieczeniowe przywróciło stan budynku do stanu w jakim był przed zdarzeniem. HDI oszukuje kljentów i zdecydowanie nie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

HDI Asekuracja to najgorsza firma ubezpieczeniowa na rynku

Extra informacje

~ALBERT / 2011-02-12

OD SZEREGU LAT KOZYSTAM Z USLUG TEJ FIRMY I TO NA TERENIE DWOCH WOJEWODZTW,MAM KILKA POLIS I ZAWSZE MAM POZYTYWNA OPINIE O TEJ FIRMIE PRZY ZALATWIANIU WSZELKICH ODSZKODOWAN...JESZCZE RAZ POLECAMPONAD 10 LAT
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

PONAD 10 LAT

~ASTRA 1 / 2011-01-03

Szybko sprawnie i bez problemowo poprostu rewelacja. Szkoda z OC sprawcy była dnia 22/12/2010r ( na miejscu była Policja ) oględziny samochodu dnia 28/12/2010r. wycena 30/12/2010r a dnia 03/01/2011r odszkodowanie było już na koncie, kwota odszkodowania adekwatna do szkody. Szybkośc działania HDI była dla mnie wielkim zaskoczeniem a że inni tak żle opisują HDI nie mogę dać wiary tym opisom niby żle potraktowanym osobą przez HDI, widocznie kombinowali a specialista LIKWIDATOR nie dał się nabić w butelkę.Pozdrowienia dla HDI Katowice
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Żetelnie , sprawnie i sympatycznie.

Wady

brak

Extra informacje

~martita1 / 2010-12-07

Witam HDI wciąż przysyła mi ponaglenia do spłat ubezpieczeń za 5 aut, których nie posiadam i nigdy nie miałem nawet nie mam prawa jazdy!!!! Policja sprawdziła dane aut w systemie i okazało się że takich aut nigdy nie było!!! Wię doszło do oszustwa czyżby pracownik skradł dane osobowe i robił przekręty???? Na moje telefony nie chcą udzielić żadnych informacji o co tu chodzi??? Wyłudzanie pieniędzy???? Dodam że mieszkam i pracuje w Niemczech więc realnie nawet takiego ubezpieczenia nie mogłem zawrzeć!!!

~Nuśka / 2010-09-28

Przeszłam całą procedurę likwidacji szkody 2 miesiące temu i do tej pory nie mam odzewu z HDI, jakiegokolwiek pisma czy szkoda została uznana, czy brakuje czegoś, czy dostanę odszkodowanie... A dom miałam ubezpieczony na 300 tyś. Chyba się nie doczekam ... i co ja mam z tym fantem zrobić?Dzwoniłam tam już dwa razy i żadnej konkretnej odpowiedzi nie uzyskałam. Kpina. Więcej się tam nie ubezpieczę! Nie polecam nawet największemu wrogowi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67
Zalety

tanio

Wady

żadnej ochrony nie ma za to "tanio"

Extra informacje

5 lat ubezpieczenia na dom, w sumie wydałam przez te 5 lat ok.1200 zł

~stokrotka / 2010-09-15

Bardzo dużo jest opinii negatywnych, nie wie czemu ja jestem ubezpieczona w HDI od ponad trzech lat miałam jedną szkodę ijestem zadowolowa z obsługi jaki i z oferty zaoferowanej z HDI.Mają konkurencyje ceny i bardzo miłą obsługę . Może to przez to że ja się ubezpieczam u agenta a nie w HDI tak jak koleżanka poniżej.Polecam Ubezpieczenia przy ul. Długa 44/50 lokal 100 tel. 669 69 99 88 niepamiętam jak się nazywają .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

3 lata

[email protected] / 2010-09-15

Jestem bardzo zadowoloną klientką HDI. Miałam stłuczkę a sprawca miał ubezpieczenie w HDI otrzymalam bardzo zacne zadość uczynienie. Po naprawie auta zostało mi jeszcze 3 000 zł w kieszeni.Wszystkim polecam HDI
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wszyskto szybko milo i z pelnym profesjonaliźmie.

Wady

Brak

Extra informacje

Zaraz po zakonczeniu ubezpieczenia tam gdzie mam wykupiłam w HDIna brdzo fajnych warunkach ;-)

~EvilDonKichot / 2010-04-26

Moja sprawa ciągnie się od września 2009. Zero kontaktu telefonicznego. Obsługa chamska. Lenistwo i brak dobrej woli poraża! Nie potrafią nawet dobrze przekierować pisma. Burdel organizacyjny!
Zalety

sympatyczna Pani w kasie

Wady

cała reszta

Extra informacje

~merck / 2010-01-19

Obsługa powinna się bada regularnie u psychologa to tak pod kątem kontaktu z klijentem auto naprawiają juz 2 tygodnie ale nie ma ostatecznej decyzji co do likwidacji szkody (z OC sprawcy z HDI )zdecydowanie odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firmą jestem zbywany odsyłany jednak pieniądze to nie wszystko ale w tej firmie to wszystko klijent jest nieistotny chyba ze biorą lepiej składki dodam że mam 2 lata ubezpieczony dom i oczywiście nigdy więcej
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

~ppp / 2010-01-09

Ludzidziska hdi ma infolinie otwarta od poniedzialku do piatku od rana nie wiem od 7 do 17 no to w tedy kiedy pracuje nie mozna zadzwonic do nich z miejsca wypadku bardzo mi sie to nie podoba. Moim zdaniem w firmie ubezpieczeniowej i to nie musi byc dobra po prostu firma ubezpieczeniowa ktora udostepnia nr. telefonu do zglaszania szkod to ten nr. powinien byc dostepny cala dobe.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie znam

Wady

infolinia - porostu nie istnieje

Extra informacje

nie mam produktu mialem wypadek i prubuje sie skontaktowac z tym produktem

~lolo / 2009-06-22

jw. chętnie i szybko to tylko biorą składki
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

brak

Wady

reszta

Extra informacje

2 lata

~dd / 2009-05-21

Spowodowałem kolizję a oni przysłali mi te dokumenty do wypełnienia po 4 miesiącach i jeszcze żądali ksera dowodu rejestracyjnego, samochód sprzedałem i skąd mam niby wziąć ten dowód, już zdążyłem zapomnieć o kolizji a ci się dopiero obudzili, obsługa klienta poniżej jakichkolwiek norm, debilne komentarze ich przedstawiciela.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

plusem jest to że można zmienić ubezpieczyciela :-)

Wady

OBSŁUGA KLIENTA

Extra informacje

3 lata

~QAZ / 2009-04-27

Jak zawiera się umowę to wszystko pięknie ładni ale do puki nie spowoduje się jakiejś kolizji. Wtedy traktują cię jak intruza (HDI oddział Rzeszów). A to zwykły usługodawca którego można łatwo zmienić, taki wybór ubezpieczalni że szok, więc powinni dbać o klienta bo chyba nikt specjalnie nie rozbija swojego samochodu, a teraz to na pewno nic u nich nie ubezpieczę. Aż strach myśleć jak by się chciało uzyskać pieniądze z AC.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

koszt ubezpieczenia

Wady

OBSŁUGA KLIENTA

Extra informacje

~puszok 61 / 2009-02-08

firma porazka brak miejsca do ogledzin po wypadkowych#Torun#a obsluga nieuprzejma,niekompetentna nie boje sie uzyc slowa zlodziejska zerujaca na naiwnosci ludzi wykupujacych polisy nie mowiac o wyplatach likwidujacych OC.Nie polecam tej pseudo firemki.

~donald / 2008-12-10

po zbyciu samochodu i wyrejestrowaniu w wydziale komunikacji zglosilem zbycie takze w firmie ubezpieczeniowej poprzez agenta ubzp. a mialo to miejsce w grudnie zeszlego roku tj 2007 do tej pory jestem nekany wezwanoiami do uregulowania ubezpieczenia oc ostanio dostalem wezwanie do zaplaty w ciagu siedmiu dni bo inaczej zaleglosc bedzie sciagnieta przez komornika nie polecam tej firmy nikomu
Obsługa klienta
1.00

~jk / 2008-09-10

może i składki są mniejsze ale usługi zerowe, zapłaciłam maxymalne asistans i jak zepsuł się samochód na głównej ulicy w centrum Krakowa to na mój telefon pani z HDI powiedziała, że w ramach asistans może mi podać nr do pomocy drogowej i muszę radzić sobie sama a ja stałam z dwują małych dzieci 800 km od domu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Amrod / 2008-05-05

Ubezpieczałem samochód kilka miesięcy temu. Sprawdziłem chyba wszystkie TU HDI zakupione przez mBank wychodziło zdecydowanie najtaniej.Kupowałem samo OC, więc nie mogę się wypowiadać na temat likwidacji szkody czy czasu po jakim zostało wypłacone odszkodowanie.
Cena/Jakość
Oferta
5.00
Zalety

- tanio- szybko, prosto i on-line dzięki zakupowi przez mBank- możliwość rozbicia płatności nawet na 12 rat (choć nie skorzystałem)

Wady

- jak na razie brak

Extra informacje

6 miesięcy

Finanse HDI Gerling opinie