Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • GreenLan - Internet
  • /
  • 1

Opinie o GreenLan - Internet

www.greenlan.pl

Sobótka

Internet GreenLan - Internet opinie
Cena
1.95
Niezawodność
1.88
Obsługa klienta
1.93
Parametry
1.93

Średnia ocen

1.92

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

78

dodanych opinii

 

mr krycha / 2022-04-19

Nie robi wrażenia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

tak

Extra informacje

to jest *** szrot

ktoś / 2022-04-15

Światłówód jeszcze dobry ale WIFI z rutera to taki za*** szrot że można sie popłakać, mam pokój nad ruterem i mam 0.68mbps mam nawet repeatera na piętrze i i tak ten za*** szrot ma ledwo co 1mbps a o pingu to nawet nie wspomne po *** mam ochote przez ten ping monitor przez okno wy***ić
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Światłowód ok ale narazie nie moge z niego korzystać

Wady

WIFI tak ***owe że możńa sie popłakać 0.68 mb a ping to już jakiś żart

Extra informacje

sebastian / 2022-03-22

PING 300 pingu w grach multiplayer , nie polecam internetu chyba ze do przegladania yt.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

BRAK ZALET

Wady

Wysoki PING!!!

Extra informacje

Ponad 1 rok

Andrzej Rakowski / 2022-03-02

Panowie przyjechali o umówionej porze i rozwiązali problem przy podłączeniu WF do pompy ciepła, sprawnie i profesjonalnie.Polecam bardzo.Dziekuję i pozdrawiam.
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

magda / 2022-02-28

Same plusy dla brygady D2 za szybką usługę same konkretne odpowiedzi na pytania, po prostu wszystko na wysokim poziomie. Dziękuję bardzo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Beata / 2022-01-20

Korzystam z nich tylko dlatego że nie mam wyboru. Słabe to bardzo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25

Atomówki / 2021-12-31

0/10 Internet tak ****** że nawet gra o takim *** małym wymaganiu jak roblox nie działa a na dodatek zabierają wiadrami internet po prostu skandal.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

na jedno wiadro sie zmieści

Wady

na dwa już nie

Extra informacje

Marian / 2021-12-10

Internet jest super! Raz w roku na święta jest stabilny. Pozostałe dni dno dna.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

stabilność raz w roku

Wady

stabilność nigdy oprócz tego jednego dnia

Extra informacje

10 lat już mam to coś bo nie ma konkurencji :(

Sławek kątki / 2021-11-04

Porażka. Z dnia na dzień coraz gorzej. Netflix na dwóch tv? Ścina. Wogole w codziennym użytkowaniu trzeba co chwilę resetować. Jedyne co działa idealnie to terminowe fv
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

michuu / 2021-10-13

jednym slowem gowno nie da sie w ogole youtuba ogladac a o graniu nie wspomne, wysoki ping, straty pakietow, slabe pobieranie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

caly internet

Extra informacje

gowno

zdenerwowany / 2021-10-12

Witam Brak mi słów aby opisać to gówno, które firma Greenlan nazywa niezawodnym i szybkim internetem. Straty pakietów i wysokie pingi to chleb powszedni. Szczególnie objawia sie to w grach online. Na telefony, które były wykonywane w tej sprawie, są udzielane cały czas te same odpowiedzi "u nas wszystko w porządku" albo "przeczyściliśmy łączę powinno być już wszystko ok". Przeczyściliśmy łącze? XDDDDD czym *** ściereczką od kurzu i prontem?XDDD CO TO *** ZNACZY "PRZECZYŚCILIŚMY ŁĄCZE". Chciałbym również zaznaczyć że straty pakietów czy wysoki ping przytrafia sie wielu osobom i to w tym samym czasie. Najlepiej to widać przy rozgrywce w CS: GO gdzie magicznym trafem starty pakietów dotykają mnie i moich znajomych w tym samym momencie. Gdy tylko w wspomina sie o tym któremuś z pracowników ten to bagatelizuje mówiąc "ale ja zajmuje sie teraz panem a nie innymi". Gówno ***one ***. Nie wiem *** za co płace. Po godzinie 18 internet praktycznie jest nie do użytku a w weekendy to już w ogóle jest jakaś paranoja. *** ja rozumiem że radiówka i ze starty pakietów to normalka przy tej technologi ale bez przesady. Paradoksalnie gdy dawno temu miałem internet o prędkości 256 Kb/s chodził on o niebo lepiej niż to gówno teraz. Telefony ode mnie i moich znajomych nic nie dają. Z roku na rok jest tylko gorzej. *** uryniarski dostawca monopolista, który nie ma zdrowej konkurencji w mojej okolicy i może sobie pozwolić na tak ***owe traktowanie klientów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

XDDDDDDDDDDDD

Wady

straty pakietów, wysokie pingi, w weekendy praktycznie nie można korzystać

Extra informacje

Patryk / 2021-10-08

Netflixa czy YT na tym pooglądasz. Pocztę ściągniesz i posta na FB wrzucisz. Ale jak chcesz grać w gierki w stylu Apex Legends, BF, Call of dutyu po sieci to zapomnij. Panowie "technicy" potrafią puścić pinga na wp.pl. Jak im mówię, że spewd test jest w miarę ok, ale jak robię test na pocket loss i latency i jitter mam na poziomie ~550 i utrata pakietów jest na poziomie 40 % to patrzą na mnie jakbym po chińsku mówił. Tak to jest jak sięmagistrzy socjologi biorą za IT. Krótko: jak używasz neta do netflixa i www OK. Jak chcesz grać nawet nie podpisuj umowy. Net jest dramatycznie słaby...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

do www inetflixa daje radę

Wady

Cała reszta nie daje rady

Extra informacje

5 lat

Mati / 2021-09-25

*** ***, i tępić śmieci bitych z Green-Lan , ***ona radiówka, o grach online możecie zapomnieć bo ten śmietnik absolutnie do tego się nie nadaje, ale za to nadaje się do wy***a umowy w trybie pilnym. Dziady ułomne tylko *** że wszystko jest wporządku, PIS - ma się od kogo uczyć w sposobie ***enia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie stwierdzono

Wady

Wszystko

Extra informacje

GREENLAN TY *** / 2021-09-13

TEN INTERNET TO JEST *** SYF A TE CEPY BEZ WYKSZTALCENIA CO PRZYJEZDZAJA GO NAPRAWIC PODLACZAJA ŹLE KABLE DO ROUTERA I PO ICH WIZYCIE INTERNET DZIALA GORZEJ ZIELONA LINIA *** WAM W ***
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

MATKA WŁAŚCICIELA NIE ŻYJE

Wady

STARY ZOSTAŁ PRZY ŻYCIU

Extra informacje

***

I kolejny dzień bez internetu, czyli można powiedzieć zwykly dzień działalności tej "firmy", pytanie co tym razem? W niedzielę brak prądu, i sugestia aby klient sam rozwiazał problem z jego dostawą do ich skrzynki a dziś? a wiem, padało, zwalmy na deszcz, niech klient załatwi żeby nie padał...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Andrzej / 2021-08-22

Ponownie brak internetu, niedziela wieczór, po co ludziom dostęp, wspaniały dostawca, dba o osoby dzięki którym zarabia !
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Daniel / 2021-08-15

Wyłączają kiedy chac nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Robią co chcą

Extra informacje

Ktoś / 2021-08-03

Mam pytanie jak można polecać takie gówno i wprowadzać ludzi w błąd, jak dajecie pozytywne opinie to *** coś napisz a nie dajesz zaletę bezawaryjność jak awarie w GREENLAN są nawet jak ci powiedzą że wszystko okej i w następny dzień znowu gówno.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

2 zadowolonych klientów, w miarę okej światłowód ale nie mogę potwierdzić bo nie mam

Wady

Awarie, tragiczny internet radiowy

Extra informacje

8 lat

Darek / 2021-07-20

Mogę szczerze polecić
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Obsługa klienta, bezawaryjność

Wady

Extra informacje

Mati / 2021-07-20

Światłowód daje rade
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Prędkość , Stabilność

Wady

Extra informacje

4 lata

Tomek / 2021-06-10

ten internet to jest po prostu *** szajs. moj kolega ma swiatlowod i dziala w miare dobrze, ale radiowka to jest takie gowno ze to szok. jesli mieszkacie na wsi gdzie nie ma doprowadzonego swiatlowodu od "GRINLANA", szukajcie wszystkiego i probujcie wszystkiego tylko zeby nie miec radiowki z greenlana, bo to jest ***ony szrot
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

swiatlowod jest okej

Wady

internet radiowy jest strasznie lipnej jakosci

Extra informacje

jakies 6 lat

Kasia / 2021-04-27

Dramat. Co chwilę internet się rozłącza. Nie polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

michael kean / 2021-04-26

*** szrot
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.00

adrian 2115 / 2021-04-25

nie da sie słuchać nowych piosenek whita 2115
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

roksana / 2021-04-25

nie da sie grac w simsy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

***cie gównem / 2021-04-25

to jest żart
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

karol rolnik / 2021-04-13

nie da sie grac w farming simulator
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

cvgt / 2021-04-13

grac sie nie da
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

adi 2115 / 2021-04-13

nie da sie ogladac meczu liveproolu przez ping
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

zegarem rolex / 2021-04-13

najgorzej wydane pieniądze na świecie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

roka roxa / 2021-04-13

szkoda pieniedzy na ten syf
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

ooregano / 2021-04-13

szkoda hajsu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

krystina / 2021-04-13

nie kupujcie tego nie opyla sie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

kucharka z mc / 2021-04-13

nie da sie grac w minecraft krowa mi uciekla przez ping
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

gangesrt / 2021-04-13

naprawcie internet bo wogule was nie byc
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

agiwor / 2021-04-13

nie chce mi sie gadac , grac sie nieda
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

zakochana po uszy / 2021-04-13

nie polecam, ***
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

petronela / 2021-04-13

nie kupujecie tego to jest gupie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Radek Nieogarek / 2021-04-13

nie no znowu mi sie ścięło przez ping w grze forntite
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

dziobak_2115 / 2021-04-13

słaby intełnet nie da sie głać
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Błażej Topór / 2021-04-13

Jak wjezdzam do Radzikowa to *** tym netem nie polecam!!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Błażej Topór / 2021-04-13

Nie da sie grać w fortnite, nie da sie boksować i sie cienżko edytuje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

cezary pazura / 2021-04-13

jak sie wjeżdża do sobótki to *** tym internetem
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

zbuntowany karzeł / 2021-04-13

nie , nie i jeszcze raz nie ! nie da sie grać Dishwasher Simulator
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Adrian Chudzik / 2021-04-13

*** złodzieje, nie da sie grac

Agnieszka / 2021-04-13

NIE POLECAM NIE DA SIE GRAC W SIMSY !!!11!

Serhito / 2021-04-13

Nie polecam grac sie nie da!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

xd

Wady

Extra informacje

Maciek / 2021-04-13

co to jest za słaby internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Andrzej / 2021-04-13

żałosna jakość nie da sie grac
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

włodzimież / 2021-04-13

włodzimież nie poleca
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

S1mple / 2021-04-13

The worst internet on da world
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Makłowicz / 2021-04-13

Nie polecam tej kupy!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Leo Messi Fan Page / 2021-04-13

Don't buy this shit
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

gejlan / 2021-04-13

nie kupujcie tego
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

użytkownik / 2021-04-13

słaba jakość
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Radek Nieogarek / 2021-04-13

Złodzieje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Radek Nieogarek / 2021-04-13

Złodzieje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

ścieklan / 2021-04-13

Żałosne, grać sie nie da.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Andrzej / 2021-03-24

Dużo mozna pisać złych rzeczy, o tym co było i ciągle się powtarza, jedno jest pewne, jeśli komuś zależy na stałym dostępie do internetu to nie ta firma. Dziś dwa razy zerwalo dostęp, co skutecznie wprowadza problemy w nauce i pracy. Oczywiście dla operatora to żaden problem i ma wywalone, wykonując prace na infrastrukturze w ciągu dnia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 lata

Michał / 2021-01-18

KUrwa gowno jebane w nic nie da sie grac bo kurwicy mozna dostac jebane złodziejskie kurwy biorą 70 zł za coś co chodzi gorzej od jebanej neostrady , polecam jak ktoś lubi 1000+ pingu
Zalety

żadne

Wady

w chuj duży ping

Extra informacje

jebane 8

Andrzej / 2020-11-06

Tak czytam te opinie tutaj o tym dostawcy i powiem tak znam ten internet z wizyt u rodziny , osobiście mieszkam w chrzastawie wielkiej gdzie nie ma żadnego dostawcy Po za Airmax gdzie pakiet do40mb kosztuje mnie jedyne 118zl miesięcznie , prędkość mam zawsze w granicach 4mb a upload 1mb dział obsługi działa od 9-17 pon-piątek zero pracy w święta czy weeekndy ostatnio jakoś w okresie świat zniknęli na 2tyg. A problemy rosły . Chętnie bym wymienił te dziadowskie Airmax z Opola na wasz greenlan z sobotki za nawet cenę 120zl, bo to co mam obecnie to chyba 1998roku było szybciej na tel. Komórkowym Pozdrawiam narzekających na swojego dostawce i zapraszam do mojego dostawcy chuja
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Juzio / 2020-11-05

Zajebisty internet.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Zajebistosc

Wady

brak

Extra informacje

10 lat

Ram / 2020-09-02

Potwierdzam - internet (niestety radiowka, w okolicy brak swiatlowodu oraz konkurencji) raz jest, raz go nie ma. W dobie home office'u to katastrofa. Dzis przerwa od 14 do 16, a potem od 20:30. Jesli macie wybor, nie wybierajcie GreenLan
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75

Norbert Gierczak / 2020-08-27

zajebisty internet, dziala plynnie. jebac grecje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

zajebisty i szybki

Wady

Extra informacje

2137h

Norbert / 2020-08-12

Jestem użytkownikiem od 4 lat, obecnie światłowód !!! Prędkość - zamyka licznik :) Zero problemów z dostępnością. Bardzo sympatyczna obsługa. Błyskawiczna reakcja reakcja na zgłoszenie usterki. Rzetelny dostawca internetu - szczerze polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Ciągłość dostaw, szybka reakcja, dobry kontakt

Wady

brak

Extra informacje

4 lata zadowolenia

TTT / 2020-07-10

Jeżeli chodzi o firme nigdy nie mialem problemu zeby mi nie odpisywali internet sam w sobie jest bardzo dobry gdzie mieszkam na wsi i potrzebuje dobrego poniewaz wszędzie są limitowane
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

Szybki internet / Kompetentna obsluga

Wady

Brak

Extra informacje

2 tygodnie

Estera Jabłońska. zgłoszoną usterkę. / 2020-07-08

Bardzo sympatyczna obsługa . Szybka reakcja na zgłoszenie usterki. Żetelny dostawca internetu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Nina / 2020-06-16

Bardzo dobry internet polecam ludzie są dziwni.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Andrew / 2020-06-01

Z racji tego, że ostatnio pracuję z domu, dopiero teraz widzę niski poziom stabilnego dostępu do sieci przez greenlan. Dwa tygodnie temu w ciągu dnia miały miejsce dwa odcięcia dostępu (krótkie, ale skutecznie uniemożliwiły pracę) w tamtym tygodniu raz. Dziś od 22 (czyli od 50 min) już ciągły brak (Wrocław/Obornicka)...co z tego że łącze ma niezłe parametry jeśli jego stabilność jest gorsza od łącza "TPsy" z ubiegłego wieku.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Wady

częste zerwania dostępu, brak zapasowego łącza.

Extra informacje

1 rok

Gosc / 2020-05-06

super dziala. To ze czasem sa jakies problemy nie przesadza o firmie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Wszystko

Wady

cena

Extra informacje

Kaczek / 2020-04-29

Super
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Zajebisty

RODO / 2020-04-21

GDZIE MÓJ INTERNET OBIECANY
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

ŻADNYCH PLUSÓW

Wady

SAME WADY A NIŻELI ZALETY

Extra informacje

48/7

Norbert Gierczak / 2020-03-16

Internet tak słaby ze sie streamować nie da
Zalety

+

Wady

-

Extra informacje

Pete Stokes / 2019-12-21

Very good service. They take care of everything, and make a sterling effort to call back quickly with an English speaker. No issues. Once strong winds mis-aligned my dish, they sorted immediately. Best internet provider I have had in Poland, and will keep them. (Had 4 - 2 mobile, 2 dish based).
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

English speaking. Reliable internet. Help as required. Full service, install, etc, unlike their local competitor.

Wady

None. Although wish fiber in my town was an option

Extra informacje

Michał / 2019-08-21

Ja tam jestem w miarę zadowolony. Prędkość ściągania plików z sieci jest zadowalająca, natomiast ping w grach niestety dalej zbyt duży. Mam zamair przerzucić się na światłowód 300mb/s (o ile u mnie jest taka możliwość) ktoś ma i poleca?
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

stabilność łącza, dobra prędkość ściągania plików z sieci, ogólnie nie zawodny

Wady

ping w grach, częste skoki do 90 - 100 ms.

Extra informacje

Użytkuje 5 lat

Bronx / 2019-07-02

Greenlan jest doskonałym przykładem providera który, przy braku konkurencji, wyrósł na lidera. Gdyby obok pojawiła się alternatywa - ale dobra, solidna i niezawodna - firma zostałby zdeklasowana i odeszła by w niepamięć. Nie polecam nikomu korzystania z ich usług, bo są na miernym poziomie (chodzi mi o jakość końcową sygnału), a już tym bardziej nie polecam - i nie życzę - kontaktów osobistych z pracownikami. Ból głowy gwarantowany!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Cena, gbyba szła za nią jeszcze jakość.

Wady

Extra informacje

8..9 lat

Bronx / 2019-07-02

Greenlan jest doskonałym przykładem providera który, przy braku konkurencji, wyrósł na lidera. Gdyby obok pojawiła się alternatywa - ale dobra, solidna i niezawodna - firma zostałby zdeklasowana i odeszła by w niepamięć. Nie polecam nikomu korzystania z ich usług, bo są na miernym poziomie (chodzi mi o jakość końcową sygnału), a już tym bardziej nie polecam - i nie życzę - kontaktów osobistych z pracownikami. Ból głowy gwarantowany!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Cena, gbyba szła za nią jeszcze jakość.

Wady

Extra informacje

8..9 lat

Kazimierz W / 2017-12-14

Nie jest dobrze, nie jest źle. Działa słabo, ale lepiej niż LTE, jak tylko pomyśle o LTE o rachunkach za 300 zł, doładowaniach i limitach to Greenlan przy tym to elita. Nie przeszkadzają ani częste przerwy, anie wieczorne lagi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

Wiem za co płace, nie trzeba w kółko doładowywać

Wady

Częste przerwy, poważne lagi wieczorne

Extra informacje

rok z górką

Internet GreenLan - Internet opinie