Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • GreenLan - Internet
  • /
  • 1

Opinie o GreenLan - Internet

www.greenlan.pl

Sobótka

Internet GreenLan - Internet opinie
Cena
1.58
Niezawodność
1.46
Obsługa klienta
1.62
Parametry
1.5

Średnia ocen

1.54

w skali od 1 do 5.

 

GreenLan - Internet opinie GreenLan - Internet
1.54 1455

Waldek / 2023-01-06

Od 7 lat mam internet od greenlan, jak dotychczas wszystko jest ok. Zawsze można liczyć na serwis oczywiście nie od ręki ale panowie jak już przyjadą to jest pewność że net będzie hulał na 100%. Od roku mam światłowód oraz system mesh i można zapomnieć o problemach z netem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00

tegotypu / 2023-01-02

słaby internet przes 2 dni internet jedwo siegal 1mb/s i byl bardzo nie stapnilny . tez nie mogłem ogloadac swoich idoli przykro mi
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

0

Wady

słabi internet

Extra informacje

Tomasz Perła / 2022-12-22

Ogólnie to *** tą firme jak moją matke, nagrywałem flimik jak jadłem gówno i wykorciło mi neta, pozatym jak gram w fortnite to też wy#ierdala ciągle i ***a sie da zrobić, oby ta *** kótra to stworzyła zdechła na raka prostaty a jego synowie mieli 47 chormosomów, OGÓLNIE TO J#BAĆ GREENLAN P#DAŁÓW
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Właściciel po tym komentarzu dostanie raka prostaty

Wady

Nie wrzuciłem filmiku nowego jak jem gówno

Extra informacje

Je#ać greenlan

Tomasz / 2022-12-13

Negatywna
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Może Internet nie jest zbyt szybki ale za to stabilny też nie

Wady

Internet znika sie i pojawia jak chce. Prędkość jest żenadą pingi niesamowite wczoraj mogłem mierzyć pingi w minutach. Ostatnio gdy zadzwoniłem szanowna Pani zdążyła się tylko przestawić a potem cisza zaletą jest to że jest tam kilku w porządku facetów którzy od razu ogarniają temat.

Extra informacje

Korzystam od 2 lat

Sylwas / 2022-12-03

Przykro mi to pisać ale Green Lan zszedł na psy człowiek płaci tyle pieniędzy a nic w zamian za to nie dostaje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak internetu za który się placi

Extra informacje

Adam / 2022-11-25

Kiedyś internet chodził dobrze. Od dwóch/trzech miesięcy nie da się w nic zagrać, bo ping ponad 1000. Co to za syf!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Uefa / 2022-10-29

Ostatnio nawet ciężko coś obejrzeć na YouTube.. Śmiecie ***.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Osobnik / 2022-10-28

Duży ping
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Duży ping

Wady

Duży ping

Extra informacje

Piotrek / 2022-10-16

Polecam nawiązać nową umowę ze światłowodem Orange który od niedawna jest dostępny w gminie Sobótka :) Zero nerwów :) Trzeba dać do zrozumienia tej bandzie s***synów że przy takiej jakości internetu długo nie pociągną :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Xd / 2022-09-27

Od miesiąca ponad nie jestem w stanie w ligę zagrać. Odpalam operę to na dc mam 5k pingu. Dzwonię żeby zapytać co się odpierdala i jedyne czego się dowiaduje to tyle że przecież urządzenia korzystają teraz z internetu i nie widać problemu, no tak zapomniałam że to tak działa. Nawet Spotify nie wyrabia a o yt już nie wspomnę. Żenada
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Xd

Wady

Xd

Extra informacje

Gimbel / 2022-09-10

Waląc gruche wykurwiło internet, nie żeby coś moge walic do zdjęć matki ale znalzłem takiego pornosa że *** szukałem go 40 minut i *** wy***o neta. A jak zadzwoniłem do nich to kazały mi *** wymieniać nowy ruter. *** greenlan *** złodziejskie oby założyciel dostał raka prostaty. Ale bym założyciela złapał za jaja i je wykręcił jak stary żarówke.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie waliłem do zdjęć matki

Wady

Grucha nie zwalona

Extra informacje

*** greenlan

SWINIAAWP on faceit / 2022-09-02

Nie polecam tego ścierwa stałe 25% lossa.
Zalety

Nigdy w zyciu

Wady

Wszędzie

Extra informacje

Pro plajer cs go / 2022-08-23

Ku#wy j3b1ne nie można nawet flicka z deagla na mirage dobrze strzelić 1000 pingu codziennie nie da sie grać w dodatku jak dzwonisz do tych ku#ew to ci naprawiają na 30 min dalej 100 pingu, nawet klucza do skrzynki kupic sie na da, złodzieje.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma i nie będzie

Wady

Są i będą zawsze

Extra informacje

Dragon Lore

Kinga / 2022-08-16

Z usług greenlan korzystam już od 11 lat. Mam internet radiowy, 2 routery w domu ( gora i dol). Jestem bardzo zadowolona nie tylko z jakosci internetu, ale takze z obsługi klienta. Mila, szybka i profesjonalna osluga. Zdecydowanie polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Wady

Extra informacje

11 lat

Hajdamowicz / 2022-06-19

s***syny ***one, nawet nie można na spokojnie youtuba obejrzeć bo są lagi. ***y ***

GreenLan / 2022-05-27

Dziady ***, internet dowożą wiadrami. Nie polecam bandy ***ów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

mr krycha / 2022-04-19

Nie robi wrażenia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

tak

Extra informacje

to jest *** szrot

ktoś / 2022-04-15

Światłówód jeszcze dobry ale WIFI z rutera to taki za*** szrot że można sie popłakać, mam pokój nad ruterem i mam 0.68mbps mam nawet repeatera na piętrze i i tak ten za*** szrot ma ledwo co 1mbps a o pingu to nawet nie wspomne po *** mam ochote przez ten ping monitor przez okno wy***ić
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Światłowód ok ale narazie nie moge z niego korzystać

Wady

WIFI tak ***owe że możńa sie popłakać 0.68 mb a ping to już jakiś żart

Extra informacje

sebastian / 2022-03-22

PING 300 pingu w grach multiplayer , nie polecam internetu chyba ze do przegladania yt.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

BRAK ZALET

Wady

Wysoki PING!!!

Extra informacje

Ponad 1 rok

Andrzej Rakowski / 2022-03-02

Panowie przyjechali o umówionej porze i rozwiązali problem przy podłączeniu WF do pompy ciepła, sprawnie i profesjonalnie.Polecam bardzo.Dziekuję i pozdrawiam.
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

magda / 2022-02-28

Same plusy dla brygady D2 za szybką usługę same konkretne odpowiedzi na pytania, po prostu wszystko na wysokim poziomie. Dziękuję bardzo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Beata / 2022-01-20

Korzystam z nich tylko dlatego że nie mam wyboru. Słabe to bardzo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25

Atomówki / 2021-12-31

0/10 Internet tak ****** że nawet gra o takim *** małym wymaganiu jak roblox nie działa a na dodatek zabierają wiadrami internet po prostu skandal.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

na jedno wiadro sie zmieści

Wady

na dwa już nie

Extra informacje

Marian / 2021-12-10

Internet jest super! Raz w roku na święta jest stabilny. Pozostałe dni dno dna.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

stabilność raz w roku

Wady

stabilność nigdy oprócz tego jednego dnia

Extra informacje

10 lat już mam to coś bo nie ma konkurencji :(

Sławek kątki / 2021-11-04

Porażka. Z dnia na dzień coraz gorzej. Netflix na dwóch tv? Ścina. Wogole w codziennym użytkowaniu trzeba co chwilę resetować. Jedyne co działa idealnie to terminowe fv
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

michuu / 2021-10-13

jednym slowem gowno nie da sie w ogole youtuba ogladac a o graniu nie wspomne, wysoki ping, straty pakietow, slabe pobieranie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

caly internet

Extra informacje

gowno

zdenerwowany / 2021-10-12

Witam Brak mi słów aby opisać to gówno, które firma Greenlan nazywa niezawodnym i szybkim internetem. Straty pakietów i wysokie pingi to chleb powszedni. Szczególnie objawia sie to w grach online. Na telefony, które były wykonywane w tej sprawie, są udzielane cały czas te same odpowiedzi "u nas wszystko w porządku" albo "przeczyściliśmy łączę powinno być już wszystko ok". Przeczyściliśmy łącze? XDDDDD czym *** ściereczką od kurzu i prontem?XDDD CO TO *** ZNACZY "PRZECZYŚCILIŚMY ŁĄCZE". Chciałbym również zaznaczyć że straty pakietów czy wysoki ping przytrafia sie wielu osobom i to w tym samym czasie. Najlepiej to widać przy rozgrywce w CS: GO gdzie magicznym trafem starty pakietów dotykają mnie i moich znajomych w tym samym momencie. Gdy tylko w wspomina sie o tym któremuś z pracowników ten to bagatelizuje mówiąc "ale ja zajmuje sie teraz panem a nie innymi". Gówno ***one ***. Nie wiem *** za co płace. Po godzinie 18 internet praktycznie jest nie do użytku a w weekendy to już w ogóle jest jakaś paranoja. *** ja rozumiem że radiówka i ze starty pakietów to normalka przy tej technologi ale bez przesady. Paradoksalnie gdy dawno temu miałem internet o prędkości 256 Kb/s chodził on o niebo lepiej niż to gówno teraz. Telefony ode mnie i moich znajomych nic nie dają. Z roku na rok jest tylko gorzej. *** uryniarski dostawca monopolista, który nie ma zdrowej konkurencji w mojej okolicy i może sobie pozwolić na tak ***owe traktowanie klientów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

XDDDDDDDDDDDD

Wady

straty pakietów, wysokie pingi, w weekendy praktycznie nie można korzystać

Extra informacje

Patryk / 2021-10-08

Netflixa czy YT na tym pooglądasz. Pocztę ściągniesz i posta na FB wrzucisz. Ale jak chcesz grać w gierki w stylu Apex Legends, BF, Call of dutyu po sieci to zapomnij. Panowie "technicy" potrafią puścić pinga na wp.pl. Jak im mówię, że spewd test jest w miarę ok, ale jak robię test na pocket loss i latency i jitter mam na poziomie ~550 i utrata pakietów jest na poziomie 40 % to patrzą na mnie jakbym po chińsku mówił. Tak to jest jak sięmagistrzy socjologi biorą za IT. Krótko: jak używasz neta do netflixa i www OK. Jak chcesz grać nawet nie podpisuj umowy. Net jest dramatycznie słaby...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

do www inetflixa daje radę

Wady

Cała reszta nie daje rady

Extra informacje

5 lat

Mati / 2021-09-25

*** ***, i tępić śmieci bitych z Green-Lan , ***ona radiówka, o grach online możecie zapomnieć bo ten śmietnik absolutnie do tego się nie nadaje, ale za to nadaje się do wy***a umowy w trybie pilnym. Dziady ułomne tylko *** że wszystko jest wporządku, PIS - ma się od kogo uczyć w sposobie ***enia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie stwierdzono

Wady

Wszystko

Extra informacje

GREENLAN TY *** / 2021-09-13

TEN INTERNET TO JEST *** SYF A TE CEPY BEZ WYKSZTALCENIA CO PRZYJEZDZAJA GO NAPRAWIC PODLACZAJA ŹLE KABLE DO ROUTERA I PO ICH WIZYCIE INTERNET DZIALA GORZEJ ZIELONA LINIA *** WAM W ***
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

MATKA WŁAŚCICIELA NIE ŻYJE

Wady

STARY ZOSTAŁ PRZY ŻYCIU

Extra informacje

***

I kolejny dzień bez internetu, czyli można powiedzieć zwykly dzień działalności tej "firmy", pytanie co tym razem? W niedzielę brak prądu, i sugestia aby klient sam rozwiazał problem z jego dostawą do ich skrzynki a dziś? a wiem, padało, zwalmy na deszcz, niech klient załatwi żeby nie padał...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Andrzej / 2021-08-22

Ponownie brak internetu, niedziela wieczór, po co ludziom dostęp, wspaniały dostawca, dba o osoby dzięki którym zarabia !
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Daniel / 2021-08-15

Wyłączają kiedy chac nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Robią co chcą

Extra informacje

Ktoś / 2021-08-03

Mam pytanie jak można polecać takie gówno i wprowadzać ludzi w błąd, jak dajecie pozytywne opinie to *** coś napisz a nie dajesz zaletę bezawaryjność jak awarie w GREENLAN są nawet jak ci powiedzą że wszystko okej i w następny dzień znowu gówno.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

2 zadowolonych klientów, w miarę okej światłowód ale nie mogę potwierdzić bo nie mam

Wady

Awarie, tragiczny internet radiowy

Extra informacje

8 lat

Darek / 2021-07-20

Mogę szczerze polecić
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Obsługa klienta, bezawaryjność

Wady

Extra informacje

Mati / 2021-07-20

Światłowód daje rade
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Prędkość , Stabilność

Wady

Extra informacje

4 lata

Tomek / 2021-06-10

ten internet to jest po prostu *** szajs. moj kolega ma swiatlowod i dziala w miare dobrze, ale radiowka to jest takie gowno ze to szok. jesli mieszkacie na wsi gdzie nie ma doprowadzonego swiatlowodu od "GRINLANA", szukajcie wszystkiego i probujcie wszystkiego tylko zeby nie miec radiowki z greenlana, bo to jest ***ony szrot
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

swiatlowod jest okej

Wady

internet radiowy jest strasznie lipnej jakosci

Extra informacje

jakies 6 lat

Kasia / 2021-04-27

Dramat. Co chwilę internet się rozłącza. Nie polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

michael kean / 2021-04-26

*** szrot
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.00

adrian 2115 / 2021-04-25

nie da sie słuchać nowych piosenek whita 2115
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

roksana / 2021-04-25

nie da sie grac w simsy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

***cie gównem / 2021-04-25

to jest żart
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

karol rolnik / 2021-04-13

nie da sie grac w farming simulator
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

cvgt / 2021-04-13

grac sie nie da
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

adi 2115 / 2021-04-13

nie da sie ogladac meczu liveproolu przez ping
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

zegarem rolex / 2021-04-13

najgorzej wydane pieniądze na świecie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

roka roxa / 2021-04-13

szkoda pieniedzy na ten syf
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

ooregano / 2021-04-13

szkoda hajsu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

krystina / 2021-04-13

nie kupujcie tego nie opyla sie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

kucharka z mc / 2021-04-13

nie da sie grac w minecraft krowa mi uciekla przez ping
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

gangesrt / 2021-04-13

naprawcie internet bo wogule was nie byc
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

agiwor / 2021-04-13

nie chce mi sie gadac , grac sie nieda
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

zakochana po uszy / 2021-04-13

nie polecam, ***
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

petronela / 2021-04-13

nie kupujecie tego to jest gupie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Radek Nieogarek / 2021-04-13

nie no znowu mi sie ścięło przez ping w grze forntite
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

dziobak_2115 / 2021-04-13

słaby intełnet nie da sie głać
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Błażej Topór / 2021-04-13

Jak wjezdzam do Radzikowa to *** tym netem nie polecam!!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Błażej Topór / 2021-04-13

Nie da sie grać w fortnite, nie da sie boksować i sie cienżko edytuje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

cezary pazura / 2021-04-13

jak sie wjeżdża do sobótki to *** tym internetem
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

zbuntowany karzeł / 2021-04-13

nie , nie i jeszcze raz nie ! nie da sie grać Dishwasher Simulator
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Adrian Chudzik / 2021-04-13

*** złodzieje, nie da sie grac

Agnieszka / 2021-04-13

NIE POLECAM NIE DA SIE GRAC W SIMSY !!!11!

Serhito / 2021-04-13

Nie polecam grac sie nie da!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

xd

Wady

Extra informacje

Maciek / 2021-04-13

co to jest za słaby internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Andrzej / 2021-04-13

żałosna jakość nie da sie grac
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

włodzimież / 2021-04-13

włodzimież nie poleca
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

S1mple / 2021-04-13

The worst internet on da world
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Makłowicz / 2021-04-13

Nie polecam tej kupy!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Leo Messi Fan Page / 2021-04-13

Don't buy this shit
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

gejlan / 2021-04-13

nie kupujcie tego
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

użytkownik / 2021-04-13

słaba jakość
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Radek Nieogarek / 2021-04-13

Złodzieje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Radek Nieogarek / 2021-04-13

Złodzieje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

ścieklan / 2021-04-13

Żałosne, grać sie nie da.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Andrzej / 2021-03-24

Dużo mozna pisać złych rzeczy, o tym co było i ciągle się powtarza, jedno jest pewne, jeśli komuś zależy na stałym dostępie do internetu to nie ta firma. Dziś dwa razy zerwalo dostęp, co skutecznie wprowadza problemy w nauce i pracy. Oczywiście dla operatora to żaden problem i ma wywalone, wykonując prace na infrastrukturze w ciągu dnia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 lata

Natalia / 2021-03-06

NIE POLECAM!! Nigdy nie miałam internetu który się tak bardzo zacina. ping skacze jakby dostał owsików.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

nie posiada w wymiarze rzeczywistym

Wady

wszystko

Extra informacje

rok

Nie ineteresuj sie / 2021-02-15

Zaczynąc od początku to tak Hajda ogarnij się nie rob ludzi w ch**a jeśli się zastaanawiacie nad ofertą w greenlan to osobiscie odmawiam takich złodziejów gorszych niż w pisie to nie zobaczycie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

same minusy

Wady

Ojj za duzo by je wymieniac

Extra informacje

Nie ineteresuj sie / 2021-02-15

Zaczynąc od początku to tak Hajda ogarnij się nie rob ludzi w ch**a jeśli się zastaanawiacie nad ofertą w greenlan to osobiscie odmawiam takich złodziejów gorszych niż w pisie to nie zobaczycie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

same minusy

Wady

Ojj za duzo by je wymieniac

Extra informacje

ktoś / 2021-02-12

GreenLan - *** gówno, dzwonisz do nich naprawiają internet na 2 dni a potem znów to samo, wymiana wielu rzeczy dalej nic, czasami nawet nie można oglądnąć filmu (szczególnie wieczorem), oszuści, wielkie gówno
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

jest wolny i słaby, oszukują ludzi

Extra informacje

Nie interesuj sie / 2021-02-10

internet jak za czasów Hitlerowskich nic a nic sie zrobić nie da płacisz im a oni kradną i nawet nie dają tego co masz na umowie, NIE POLECAM ZŁODZIEJE GORSZE NIŻ PIS
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

same wady

Extra informacje

Nie polecam Orange lepszy

użytkownik / 2021-02-08

nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

cały gejlan

Extra informacje

włodzimież / 2021-02-08

włodzimież nie lubi grenlan
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie

Wady

tak

Extra informacje

ścieklan / 2021-02-08

żałosny internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

nic / 2021-02-07

NIE POLECAM
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

w snach może są

Wady

nie ma tego internetu

Extra informacje

Ghost / 2021-02-03

Co się dzieje ostatnio z tym internetem radiowym. To mój internet w telefonie jest stabilniejszy. Utrata pakietu i ping skaczący na ponad 1000. Chwilę działa dobrze i kilka godzić znowu mu odpierdziela, że nie idzie w nic pograć. Gdy dzwonisz, to mówią, że usterka została usunięta, a problem jak był, tak jest.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Masakryczne opóźnienie

Extra informacje

Kończę umowę i nara.

Adam / 2021-02-01

W Strzelcach od kilku godzin nie da się korzystać z internetu na konsoli. Ping skacze do 1000ms, a utrata pakietu do 50%
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Godz 09.40 zerwalo połączenie, dzownię na infolinie a tam juz po 3min informacja że w okolicy jest awaria :) czas naprawy nieznany, jasne, juz sie dowiedzieli ze jest awaria i w 3 min umiescili informacje :) jak zawsze sciema i zwalanie na hipotetyczna, niezalezna awarie. Prawda jest taka ze maja wyjebane na klientow, ktorzy pracuja i ucza sie z domu. Podejscie do zarzadzania rodem z PRL, gdzie jest kurwa jakies zapasowe lacze, tam ktos kurwa wogole mysli?
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Jak ktos lubi PRL to bedzie szczesliwy

Wady

Szkoda nawet pisac...

Extra informacje

2lata

Michał / 2021-01-18

KUrwa gowno jebane w nic nie da sie grac bo kurwicy mozna dostac jebane złodziejskie kurwy biorą 70 zł za coś co chodzi gorzej od jebanej neostrady , polecam jak ktoś lubi 1000+ pingu
Zalety

żadne

Wady

w chuj duży ping

Extra informacje

jebane 8

syf / 2020-12-29

ten Internet się naddaje do niczego bo wysoki ping nic nie można na nim robić nie polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma plusów

Wady

tegi internetu nie ma nigdzie bo jest tak słaby

Extra informacje

3lata

gejlan / 2020-12-12

syf ,gówno ,wysoki ping
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

twój stary / 2020-11-20

najgorszy internet jaki mógł istnieć. nie ma go przez cały czas a jak jest to takie gówno że brak mi słów. Nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

XDXDXDXD

Wady

Wszystko

Extra informacje

Andrzej / 2020-11-06

Tak czytam te opinie tutaj o tym dostawcy i powiem tak znam ten internet z wizyt u rodziny , osobiście mieszkam w chrzastawie wielkiej gdzie nie ma żadnego dostawcy Po za Airmax gdzie pakiet do40mb kosztuje mnie jedyne 118zl miesięcznie , prędkość mam zawsze w granicach 4mb a upload 1mb dział obsługi działa od 9-17 pon-piątek zero pracy w święta czy weeekndy ostatnio jakoś w okresie świat zniknęli na 2tyg. A problemy rosły . Chętnie bym wymienił te dziadowskie Airmax z Opola na wasz greenlan z sobotki za nawet cenę 120zl, bo to co mam obecnie to chyba 1998roku było szybciej na tel. Komórkowym Pozdrawiam narzekających na swojego dostawce i zapraszam do mojego dostawcy chuja
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Juzio / 2020-11-05

Zajebisty internet.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Zajebistosc

Wady

brak

Extra informacje

10 lat

Gracz / 2020-10-27

Non stop powtarzająca się sytuacja, godzina 18 i ping wypierdala że nie da się grać. Dzwoniąc do obslugi klienta dowiadujemy się że jak zawsze wszystko jest ok i ze teraz będzie dobrze, a taki chuj, wciąż jest tak samo. Nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Wady

Słaba obsługa, prędkości duże mniejsze niż w umowie

Extra informacje

Greenuj / 2020-10-27

Nie da się grać! Przychodzi sobie godzina 17 każdego dnia, wtedy ping 300, loss 40 %. Nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

zdenerwowany / 2020-10-27

Witam Brak mi słów aby opisać to gówno, które firma Greenlan nazywa niezawodnym i szybkim internetem. Straty pakietów i wysokie pingi to chleb powszedni. Szczególnie objawia sie to w grach online. Na telefony, które były wykonywane w tej sprawie, są udzielane cały czas te same odpowiedzi "u nas wszystko w porządku" albo "przeczyściliśmy łączę powinno być już wszystko ok". Przeczyściliśmy łącze? XDDDDD czym kurwa ściereczką od kurzu i prontem?XDDD CO TO KURWA ZNACZY "PRZECZYŚCILIŚMY ŁĄCZE". Chciałbym również zaznaczyć że straty pakietów czy wysoki ping przytrafia sie wielu osobom i to w tym samym czasie. Najlepiej to widać przy rozgrywce w CS: GO gdzie magicznym trafem starty pakietów dotykają mnie i moich znajomych w tym samym momencie. Gdy tylko w wspomina sie o tym któremuś z pracowników ten to bagatelizuje mówiąc "ale ja zajmuje sie teraz panem a nie innymi". Gówno pierdolone jebane. Nie wiem kurwa za co płace. Po godzinie 18 internet praktycznie jest nie do użytku a w weekendy to już w ogóle jest jakaś paranoja. Kurwa ja rozumiem że radiówka i ze starty pakietów to normalka przy tej technologi ale bez przesady. Paradoksalnie gdy dawno temu miałem internet o prędkości 256 Kb/s chodził on o niebo lepiej niż to gówno teraz. Telefony ode mnie i moich znajomych nic nie dają. Z roku na rok jest tylko gorzej. Jebany uryniarski dostawca monopolista, który nie ma zdrowej konkurencji w mojej okolicy i może sobie pozwolić na tak chujowe traktowanie klientów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

XDDDDDDDDDDDD

Wady

straty pakietów, wysokie pingi, w weekendy praktycznie nie można korzystać

Extra informacje

Mateusz / 2020-10-25

Najbardziej spierdolony internet jaki w życiu miałem, żenada nie wiem jak oni śmią nazywać się jego dostawcą , wyłącza się co chwile z nie wiadomych przyczyn.... ŚCIREWO!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

XDDDD

Wady

przeczytajcie sobie jego nazwe bo oni są wadami

Extra informacje

Ja / 2020-10-19

A więc tak internet jak za czasów Hitlerowskich bodajże nawet oni mieli lepszy ja nie rozumiem o co tutaj chodzi nie ma tego co mam w umowie a z resztą nie polecam i sądzę o tym że jak pracownicy sobie internet odkręcają to nam klientom też by mogli dziękuję dobranoc ;d
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma plusów

Wady

Same minusy

Extra informacje

np czas uzytkowania strasznie długo

Nick / 2020-10-18

Najgorszy internet, niby mamy już większa prędkość a nadal nic to nie daje ... chcesz włączyć wi fi i tak nie odbiera... pieniądze wyrzucane w błoto ... bo i tak korzysta się z pakietu lte
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Słaby zasięg, prosisz mówisz nie działa ... i nikt z tym nie robi

Extra informacje

Bartek / 2020-10-08

Co chwile zrywy. Cena masakryczna. Pani poinformowala mnie ze jak przedluze umowe na dwa lata to bede placil 59 zl za 20 mbit, czyli dokladnie tyle ile trzy lata wczesniej jak ja podpisywalem. Na pytanie czy wedlug niej to jest oferta adekwatna do obecnych czasow chamsko stwierdzila ze taki maja cennim i moge zrezygnowac, a jak nie podpisze cyrografu na dwa lata to mam bulic 79 zl miesiecznie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Predkosc, cena, obsluga

Extra informacje

Mateusz / 2020-09-27

Od dłuższego czasu (tj.ok. 3tyg.), są wyraźne skoki połączenia internetowego, przez to nie można grać online bo po prostu superpotężny GreenLan na to nie pozwala (cały czas lagi). I sytuacja oczywiście nie odnosi się tylko do gier, również przeglądanie stron www. sprawia problem. Nie polecam absolutnie nawiązania umowy z bandytami.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Nie stwierdzono

Wady

Wszystko

Extra informacje

Paulina / 2020-09-27

Kompletna katastrofa. Mimo wielokrotnych zgłoszeń nic się nie zmieniło. Serwis techniczny najpierw utrzymywał, że to może być wina napięcia w gniazdku. Gniazdko zmienione, internet nadal katastrofa. Teraz serwis jest na etapie wmawiania mi, że zły router. Pomijam fakt, że nagle stał się zły, ale ok. Wymieniłam. Podpisałam nawet umowę na szybszy internet. To nie rozwiązało problemu. Teraz Pan wymyśla, żeby przywieźć router bo nie jestem z niego zadowolona. Robią z ludzi debili i jeszcze wmówią, że tylko ja mam jakieś problemy. Nieistotne, że są dzieci dookoła również. Chyba myślą, że ludzie że sobą nie rozmawiają. Cena w stosunku do jakości jest jakaś masakra. Napewno rozwiąże umowę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko. Począwszy od bardzo nieprzyjemnego Pana Pawła z serwisu technicznego, który pracuje tam za karę, po jakosc, prędkość.

Extra informacje

Nick / 2020-09-27

Internet bardzo słaby nie potrafi nawet załadować messengera ani stron
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie Ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

galaxy / 2020-09-07

nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

zalet nie ma

Wady

wszystko jest wadą

Extra informacje

Ram / 2020-09-02

Potwierdzam - internet (niestety radiowka, w okolicy brak swiatlowodu oraz konkurencji) raz jest, raz go nie ma. W dobie home office'u to katastrofa. Dzis przerwa od 14 do 16, a potem od 20:30. Jesli macie wybor, nie wybierajcie GreenLan
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75

Norbert Gierczak / 2020-08-27

zajebisty internet, dziala plynnie. jebac grecje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

zajebisty i szybki

Wady

Extra informacje

2137h

Imię / 2020-08-18

Wolniejszy internet niż w umowie, potrafi wywalić co kilka dni.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Przerwy, wolny,

Extra informacje

Norbert / 2020-08-12

Jestem użytkownikiem od 4 lat, obecnie światłowód !!! Prędkość - zamyka licznik :) Zero problemów z dostępnością. Bardzo sympatyczna obsługa. Błyskawiczna reakcja reakcja na zgłoszenie usterki. Rzetelny dostawca internetu - szczerze polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Ciągłość dostaw, szybka reakcja, dobry kontakt

Wady

brak

Extra informacje

4 lata zadowolenia

nick / 2020-08-04

dzisiaj mam jakies przerwy co chwile i rozlacza mnie ze stron i to nie jest wina roueta tez mam polecany okazalo sie ze jest stary ale specjalnie kupilem nowy na probe i nic to nie dalo internet tak samo zle dziala :\
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

brak

Wady

przerwy

Extra informacje

Derma / 2020-08-02

Kolejna awaria w ciągu tygodnia. Awarie występują notorycznie. Place za prędkość 300Mb, mam w porywach 12... Oczywiście wg nich wina routera, który notabene kupiłam na polecenie Pana montującego. Wg Niego router w którego posiadaniu byłam w dniu montażu internetu też był nieodpowiedni... Oba routery są przez nich rekomendowane na ich stronie. Z ich internetem o pracy zdalnej można zapomnieć...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Kolejny dzień w tym tygodniu z awarią, tam firma to farsa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Anonim / 2020-07-29

Internet na stałe ok. 10x wolniejszy niż w umowie. Częste przerw w dostawie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Miła obsługa klienta, ale niestety to wszystko z zalet

Wady

Internet słabej jakości lub brak, nie wywiązywanie się z warunków umowy

Extra informacje

Klient od roku (niestety greenlan ma monopol, inaczej dawno bym zmienił)

XYZ / 2020-07-29

Brak dostępu do internentu, kolejny raz, kolejny raz w tym samym dniu. Zapewne zaraz standardowo będą zrzucać winę na "poddostawcę"... Jak się chce prowadzić firmę z ogólnie określanymi - nowoczesnymi technologiami, to w 2020 przydałoby się jakieś pojęcie o zarządzaniu: ludzmi, awariami, mieć plany i możliwości ich szybkiego obejścia. Teraz to amatorka z lat 90 XX w.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

ABC / 2020-07-29

Ponownie zerwanie połączenia w ciąg dnia. Mają w d...e ludzi i fakt że obecnie niektórzy, lub więcej niż mały procent pracuje z domu. Fakt że dostęp powrócił po kilku min, wskazuje że zapewne wykonywali coś w ciągu dnia, tym bardziej potwierdzając stosunek do klienta. Kłania się zarządzanie i łącze zapasowe.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Wady

jak wyżej

Extra informacje

1 rok

Michał / 2020-07-28

Ten internet to jeden wielki ŻART . Już nawet internet LTE z telfonu jest szybszy i ping przy tym nie skacze jak po****ny . Do tego ta cena ... płace 80 zł i powiedzcie mi za co? Za wysoki ping i za łącze które szybkością nawet nie przegania tego które mam w telefonie? Nie polecam brać internetu radiowego od tej firmy już lepszą opcją jest LTE.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Wysoki ping , wygórowana cena , bardzo niskie prędkości jak na standardy roku 2020

Extra informacje

ok 4-5 lat

ZZZ / 2020-07-11

Im dłużej się go ma tym wolniejszy XD mam tak ja i moi znajomi, ale niestety jedyny w okolicy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak totalny

Wady

Wysoki ping, często brak

Extra informacje

TTT / 2020-07-10

Jeżeli chodzi o firme nigdy nie mialem problemu zeby mi nie odpisywali internet sam w sobie jest bardzo dobry gdzie mieszkam na wsi i potrzebuje dobrego poniewaz wszędzie są limitowane
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

Szybki internet / Kompetentna obsluga

Wady

Brak

Extra informacje

2 tygodnie

Estera Jabłońska. zgłoszoną usterkę. / 2020-07-08

Bardzo sympatyczna obsługa . Szybka reakcja na zgłoszenie usterki. Żetelny dostawca internetu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Tadek / 2020-07-02

Co za z jebana sieć co chwilę nic nie działa jak dzwonisz nikt nie odbiera albo obiecują że coś zrobią z tym i gówno a jak już łaskawie zrobią to na chwilę i znowu gówno nie polecam!!!!!
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Nina / 2020-06-16

Bardzo dobry internet polecam ludzie są dziwni.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jacek / 2020-06-04

Poziom jakości świadczonych usług niestety pozostawia wiele do życzenia, jako firma która dużo używa VOIP nie jesteśmhy w stanie korzystać z usług internetu musimy się wspomagać LTE co jest żenujące, niestety nie możemy polecić usług tej firmy, jak skończy się umowa to rezygnujemy na poczet LTE, który lepiej działa po prostu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

niestabilny

Extra informacje

2lata

Andrew / 2020-06-01

Z racji tego, że ostatnio pracuję z domu, dopiero teraz widzę niski poziom stabilnego dostępu do sieci przez greenlan. Dwa tygodnie temu w ciągu dnia miały miejsce dwa odcięcia dostępu (krótkie, ale skutecznie uniemożliwiły pracę) w tamtym tygodniu raz. Dziś od 22 (czyli od 50 min) już ciągły brak (Wrocław/Obornicka)...co z tego że łącze ma niezłe parametry jeśli jego stabilność jest gorsza od łącza "TPsy" z ubiegłego wieku.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Wady

częste zerwania dostępu, brak zapasowego łącza.

Extra informacje

1 rok

Gejlan / 2020-05-25

Gdy jest deszcz internet dostaje wylewu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

BM / 2020-05-16

Dzień dobry Wczoraj operator GreenLan przeszedł sam siebie. Dostałem informację od Pani która obsługuje telefon iż jest problem z internetem z racji tego że wszyscy na osiedlu grają w ta sama grę. Myślałem że był wczoraj pryma aprylis ale Pani to mówiła na serio! Odradzam wszystkim tego operatora!!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wieczna ściema i zawsze wina klienta

Extra informacje

gosc / 2020-05-13

muli przerywa zacina rozlacza z z gier
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

brak

Wady

duzo za duza cena za taki dostep do sieci zamulanie zacinanie

Extra informacje

Gosc / 2020-05-06

super dziala. To ze czasem sa jakies problemy nie przesadza o firmie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Wszystko

Wady

cena

Extra informacje

Natalia / 2020-05-06

Greenlan działał super przez 1,5 roku umowy. Potem założyli bezprawnie światłowody w budynku (brak zgody zarządu) a następnie zmniejszali transfer radiowy. Dokładnie od momentu instalacji światłowodów pojawiły się pierwsze problemy. Kolejno umowa minęła ale zapomnieli wyłączyć. Rok płaciłam dalszą kwotę abonamentu o było ok. Pojawiły się problemy w transferze przez natężenie w czasie koronawirusa. Zadzwoniłam i zaczęło się upychanie nowego pakietu oraz nękanie telefonami. Gdy nie zadziałało, odrzucili przelew o sami rozwiązali stara umowę bez wypowiedzenia (bo umowy nie było już ostatnie 1,5 roku).
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Jedyny stacjonarny dostawca

Wady

Wykorzystuje monopol

Extra informacje

Tom / 2020-05-02

Znów to samo, znów zwalają na kogoś! walą ściemę zmieniając ciągle przyczyny awarii. Ta firma to nieporozumienie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Ciągłe braki dostępu, okłamują klientów.

Extra informacje

kilka miesięcy

Kolejny raz brak internetu. To już jest żenujące! najpierw informowali że nie ma dostępu ze względu na brak mocy w urządzeniu przesyłowym, termin przywrócenia godz 17. Obecnie, zwalają na poddostawcę łącza (po raz kolejny z rzędu - najlepiej zwalić na kogoś) a przywrócenie o 20! Znając życie pewnie nie będzie przez cały weekend albo dłużej. To jest k....a farsa!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Już żadnych, mam dośc tej amatorki

Wady

Ciągłe krótsze lub dłuższe braki dostępu

Extra informacje

1 rok

Niezadowolony klient / 2020-05-02

Interenet wolny, niezgodny z zadeklarowanym w umowie (średnio 6x wolniejszy), ciągłe przerwy w dostawie, przynajmniej raz w miesiącu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

brak

Wady

słaba jakość, ciągłe przerwy

Extra informacje

klient Greenlat / 2020-04-30

wsparcie firmy fatalne. BOK nie słuch treści rozmowy. Brak wsparcia wieloletnich klientów.Częste przerwy w dostarczaniu internetu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

Extra informacje

wiele lat

Kaczek / 2020-04-29

Super
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Zajebisty

Mokoi / 2020-04-29

Nie polecam bardzo slaby
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Moim zdaniem nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Do dupy internet

RODO / 2020-04-21

GDZIE MÓJ INTERNET OBIECANY
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

ŻADNYCH PLUSÓW

Wady

SAME WADY A NIŻELI ZALETY

Extra informacje

48/7

Imię / 2020-04-16

GreenLan Pięknie godzina 3 w nocy a ping ponad 2000 wielkie brawa dla was Nie polecam greenlan za żadne skarby Lepsza Netia bądz inni dostawcy bynajmniej nie okłamują i nie odcinają internetu i dotrzymują słowa co jest na papierku.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Najlepszy internet.... tylko dla swoich pracowników

Wady

Oszukiwanie klientów, niestabilny ping.

Extra informacje

Z tej sieci internetów to lepiej nie korzystać i zostać neadertalczykiem bez internetu niż korzystać z usług " GreenLan'

Руска Али / 2020-04-16

GreenLan zapewniają dobry internet a prawda jest taka ze maja w dupie klienta i olewają wszystkie zgłoszenia nie polecam no chyba, że chcecie państwo być oszukiwani i płacić za internet który jest w umowie a będziecie mieli tyle co nic. Nie polecam z całego serca
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Najlepszy internet.... tylko dla swoich pracowników

Wady

Wszystko i Nic

Extra informacje

1/24

normalnie światłowód / 2020-03-24

na speedteście pisze że mam po 15-20 pingu .chciałbym mieć chociaż 80
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

kocham greenlan / 2020-03-24

internet z przed 1969 roku był lepszy niż to coś
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

.

Wady

wszystko

Extra informacje

Paweł B / 2020-03-17

Internet działa ok lecz problem jest ze co jakiś czasz przerywa sie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

krzysztof kolumb / 2020-03-16

nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

za duzo

Extra informacje

Norbert Gierczak / 2020-03-16

Internet tak słaby ze sie streamować nie da
Zalety

+

Wady

-

Extra informacje

anka pralka / 2020-03-16

mieszkam nie daleko sobótki a internet jest jak z chin
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

dużo wad

Wady

mało zalet

Extra informacje

Michał / 2020-03-16

Chujowy jebać sypnia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

NIE MA

Wady

sypien na kablu

Extra informacje

amelka amelka / 2020-03-16

jg
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nic

Wady

wszystko

Extra informacje

robert w / 2020-03-16

dajcie spokój
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

błagam

Wady

wszystko

Extra informacje

maciek g / 2020-03-16

wygórowana cena do jakości (ktorej i tak nie mają)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

błagam

Wady

greenlan

Extra informacje

prawonozny messi / 2020-03-16

nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nic

Wady

wszystko

Extra informacje

ronaldinho / 2020-03-16

ciągłe usterki ,szkoda gadać
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nic

Wady

cały greenlan

Extra informacje

najszybszy internet / 2020-03-16

żałosne
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nic

Wady

wszystko

Extra informacje

kocham greenlan / 2020-03-16

super internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nic

Wady

wszystko

Extra informacje

JG / 2020-03-16

JG
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

NIC

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

Krzysiek / 2020-03-15

Żenada co tydzień jakaś usterka przez 2 lata byłem zadowolony i jak podpisałem umowę to nagle coś zaczeło się ..... zawsze coś niby prądu nie mają anteny pogiętę gdyby ludzie narzekali tak na anteny od tv to by nie zakładali wogółe.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

przez 2 lata byłem zadowolony.

Wady

firma upadnie przez to że zbierają sobie złe opinie wkońcu bedzie jakaś która bedzie miała stabilne łącze ja rezygnuje w nastepnym miesiącu z umowy.

Extra informacje

Pete Stokes / 2019-12-21

Very good service. They take care of everything, and make a sterling effort to call back quickly with an English speaker. No issues. Once strong winds mis-aligned my dish, they sorted immediately. Best internet provider I have had in Poland, and will keep them. (Had 4 - 2 mobile, 2 dish based).
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

English speaking. Reliable internet. Help as required. Full service, install, etc, unlike their local competitor.

Wady

None. Although wish fiber in my town was an option

Extra informacje

wondz / 2019-12-06

internet do dupy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

zero

Wady

szkoda gadać

Extra informacje

Władysław / 2019-10-13

Internet z Greenlan to dramat
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

Zacina się przesył , szybkość dramatyczna

Extra informacje

Michał / 2019-08-21

Ja tam jestem w miarę zadowolony. Prędkość ściągania plików z sieci jest zadowalająca, natomiast ping w grach niestety dalej zbyt duży. Mam zamair przerzucić się na światłowód 300mb/s (o ile u mnie jest taka możliwość) ktoś ma i poleca?
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

stabilność łącza, dobra prędkość ściągania plików z sieci, ogólnie nie zawodny

Wady

ping w grach, częste skoki do 90 - 100 ms.

Extra informacje

Użytkuje 5 lat

Patryk Kozłowski / 2019-08-09

No niestety przez pierwsze dwa lata byłem zadowolony. Internet radiowy nie za szybki ale pracował stabilnie. Niestety od kilku miesięcy DRAMAT!!! Grać się nie da, ściąganie czegokolwiek przywołuje wspomnienia z lat 90 i wdzwanialnego internetu. Można pisać, prosić, grozić i tak mają to w pale. W Jaksonowie po prostu dramat. Na szczęście za moment pojawi się alternatywa ze światłowodem więc rozstanę się z tą firmą. Jeśli macie zasięg LTE to nawet nie zastanawiajcie się nad Green LAN.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Na chwilę obecną brak

Wady

Często internet nie trzyma nawet 30 % deklarowanej prędkości.

Extra informacje

3 lata użytkuję.

Bronx / 2019-07-02

Greenlan jest doskonałym przykładem providera który, przy braku konkurencji, wyrósł na lidera. Gdyby obok pojawiła się alternatywa - ale dobra, solidna i niezawodna - firma zostałby zdeklasowana i odeszła by w niepamięć. Nie polecam nikomu korzystania z ich usług, bo są na miernym poziomie (chodzi mi o jakość końcową sygnału), a już tym bardziej nie polecam - i nie życzę - kontaktów osobistych z pracownikami. Ból głowy gwarantowany!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Cena, gbyba szła za nią jeszcze jakość.

Wady

Extra informacje

8..9 lat

Bronx / 2019-07-02

Greenlan jest doskonałym przykładem providera który, przy braku konkurencji, wyrósł na lidera. Gdyby obok pojawiła się alternatywa - ale dobra, solidna i niezawodna - firma zostałby zdeklasowana i odeszła by w niepamięć. Nie polecam nikomu korzystania z ich usług, bo są na miernym poziomie (chodzi mi o jakość końcową sygnału), a już tym bardziej nie polecam - i nie życzę - kontaktów osobistych z pracownikami. Ból głowy gwarantowany!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Cena, gbyba szła za nią jeszcze jakość.

Wady

Extra informacje

8..9 lat

Gabriel / 2019-04-11

Od 9 lat narzekam na Internet, ciągle problemy z połączeniem, laguje !!! To jest dramat a nie internet! Dwa pokoje dalej w ogóle nie ma zasięgu!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak całkowity

Wady

Łącze, zasięg, ogolnie wszystko

Extra informacje

Madzia / 2019-01-25

Poważne zmułki wieczorami, prędkość zamówiona niedostępna, awarie trwają całymi dniami. Odradzam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

uzytkownik / 2018-12-02

tragedia. spadki prędkości codziennie, kiedyś przez tydzien pisałam do techników aby coś z tym zrobili, 'cos' tam naprawiali i nadal jest kaszanka. kpina.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

cała ta firma

Extra informacje

Bartek / 2018-10-13

Jeden wielki dramat!!! Właścicielka firmy to jakieś nieporozumienie, jest osoba nie kompetentną nie ma pojęcia o rozmowie z klientem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

BRAK

Wady

oferta knieadekwatna do rzeczywistości

Extra informacje

NIE POLECAM!!!!

Mirek / 2018-08-09

Kijem nie tykac, kiedys dzialalo w miare, teraz to 1 wielki badziew. Zaniki interentu sa codziennym standardem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Czasem dziala

Wady

Przerwy srednio 1h na dzien, jak dobrze pojdzie to zamiast przerwy jest zmniejszony przesyl do 10% posiadanej usugi.

Extra informacje

3 lata

Kazimierz W / 2017-12-14

Nie jest dobrze, nie jest źle. Działa słabo, ale lepiej niż LTE, jak tylko pomyśle o LTE o rachunkach za 300 zł, doładowaniach i limitach to Greenlan przy tym to elita. Nie przeszkadzają ani częste przerwy, anie wieczorne lagi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

Wiem za co płace, nie trzeba w kółko doładowywać

Wady

Częste przerwy, poważne lagi wieczorne

Extra informacje

rok z górką

Internet GreenLan - Internet opinie