Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Galeria Marek
  • /
  • 1

Opinie o Galeria Marek

galeriamarek.pl

Kraków

Zakupy Galeria Marek opinie
Asortyment
3.29
Dostawa
3.35
Łatwość zamawiania
3.16
Obsługa i reklamacje
2.83
Poziom cen
3.14

Średnia ocen

3.15

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

41

dodanych opinii

 

Ewelina / 2022-10-04

Nie polecam. Otrzymałam buty z widocznymi śladami użytkowania. Były brudne. Odesłałam czekam na zwrot pieniędzy.

Piotrek / 2022-09-23

Odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Idiotyczna polityka reklamacji

Extra informacje

Zbigniew / 2022-07-16

Nie polecam! Po zakupie żadnej informacji, klapki przysłane po tygodniu. Sprzedają chińskie podróbki, które ukośnie układają się na stopie. Nie uwzględnili reklamacji, żadnego maila, tylko odesłali z powrotem klapki po 2 tygodniach. To jakieś kpiny ten pseudosklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Sprzedaja wadliwe chińskie klapki.

Extra informacje

Niezadowolony klient / 2022-05-30

Niestety reklamacja nic nie dała, druga tez odrzucona, dopiero sprawa w sadzie i opinia rzeczoznawcy, sklep chce jeszcze abym.pokrył koszty sądowe ze wzgledu na ich towar, nie polecam, omijać szerokim łukiem. Oczywiscie sprawa zgloszona jeszcze do uokik i izby handlowej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Buty szybko się psują

Extra informacje

3 miesiace

Klaudia / 2022-04-20

Wszystko przebiegło szybko, przesyłka była u mnie w ciągu dwóch dni, zamówienie według, którego zamówiłam przyszło takie samo. Przeczytałam opinie niektórych osób i się przestraszylam że jednak mogą przyjść buty nieoryginalne, jednak było to głupie zachowanie z mojej strony, sugerując się opinią innych osób. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam zamawiać ( oczywiście tych złych opinii).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka dostawa, produkty zgodny z zamówieniem

Wady

Extra informacje

Tomasz / 2022-04-13

Buty szły nie wiadomo ile, kurier przetrzymał 2 dni.Pudełko zniszczone bez paragonu ( w razie reklamacji) , paczka przyszła z Sizzera. Nie polecam lipa.

Krzysztof / 2021-12-15

Kontakt ze sklepem, jakość obuwia oraz dział reklamacji to jakas farsa. Zdecydowanie nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

brak

Wady

aboslutnie wszystko

Extra informacje

Michał / 2021-12-08

Nie polecam nikomu tej firmy . Buty gorsze niż u chińczyka. A gdy odda się na reklamacje to jej nie uwzględniają. Totalna masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Unikać firmy

Extra informacje

Sporadycznie

Kamil / 2021-10-28

Zensda kupilem.kurtke w rozmarze M byla za mala po odeslaniu stwierdzono przykry zapach ktory sobie wymyslili i odrzucono wymiane gdzie odeslalem.juz na drugi dzien generalnie nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Bral

Wady

Podejscie do.klienta

Extra informacje

Niezadowolona klientka / 2021-10-13

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem, sprzedają podróby, domagałam się zwrotu pieniędzy ale bezskutecznie, nie można się w ogóle skontaktować telefonicznie z reklamacjami - NACIĄGACZE.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Żadnych

Wady

to nie jest oryginalny towar, tylko marne podróby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

3h

Iwona / 2021-09-29

Nie polecam buty za 400 zł po 4 miesiącach się dosłownie rozpadły reklamacja odrzucona złą konserwacja żenada złożone odwołanie
Zalety

Brak chińskie materiały

Wady

Słabej jakości produkty

Extra informacje

4 miesiące

Tomasz / 2021-08-25

Kupiłem Lacosty i są ok. Pewnie jeszcze nie raz zrobię tam zakupy. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

spoko sklep

Wady

Extra informacje

Monika Gorzów / 2021-08-24

Buciki vans super.rozmiar i jakość butów super.polecam.Szybka dostawa
Asortyment
5.00

Łukasz / 2021-08-19

Naprawdę nie polecam!!! Szkoda nerwów, zamówiłem buty i okazało się, że rozmiar zawyżony na dodatek przyszły poklejone i brudne więc odesłałem. Reklamacja nie uznana bo buty były używane :/ No proszę was- tłumaczyłem dwukrotnie, że takie przyszły ale widać oni nie uznają żadnych reklamacji, klient się nie liczy...byle sprzedać!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Nastawieni tylko na sprzedaż, a klientów mają gdzieś!

Extra informacje

Rafał / 2021-08-16

Nie mam na co narzekać. Kupiłem bluzę i jest ok. Dostawa była gratis i też szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

spoko ceny

Wady

Extra informacje

Monika / 2021-08-11

Mogę polecić ten sklep. Fajny asortyment, dobre ceny i dostawa na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

produkty, cena, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

adm / 2021-08-11

Spoko sklep. Zakupy bez żadnych problemów. Musiałem niestety zrobić wymianę na inny rozmiar, ale też było ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

obsługa

Wady

Extra informacje

Karo / 2021-08-10

Sklep legitny. Zamówienie bez problemów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, miła obsługa

Wady

Extra informacje

Ala / 2021-08-10

Wszystko ok. Fajne ceny i duży wybór. Paczka z butami przyszła bardzo szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

dobre ceny

Wady

Extra informacje

Grzegorz / 2021-08-09

Zakupy bez problemu. Zamówiłem trzy produkty i w prawdzie przyszły w oddzielnych przesyłkach, ale w mailu była informacja, że moje zamówienie się podzieliło. Produkty ok, takie jak na zdjęciach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

dobre ceny

Wady

Extra informacje

Bartek / 2021-08-04

Unikać tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adam / 2021-08-04

Dno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wiele

Extra informacje

Adamm / 2021-08-04

Nie polecam. Słaba jakość. Zero szacunku dla klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zdecydowany brak

Wady

Wiele

Extra informacje

Tomek / 2021-06-16

W kartonie Lacoste chaymon tansze buty zupelnie inne, brak wymiany, innym razem na kartonie rozmiar 43 a w srodku 42 !!! Buty z promocji przychodza uszkodzone jakies odpady produkcyjne, ktore wciskaja Polakom !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Strzezcie sie tego sklepu lepiej kupic gdzie indziej

Extra informacje

Rudakostkalodu / 2021-05-20

Ten sklep to jakiś kiepski żart. Dramat w kilku aktach: AKT 1. Zamówienie złożone na 2 produkty, opłacone. AKT 2. Przyszedł 1 produkt. AKT 3. Po kontakcie z infolinią (po tygodniu od otrzymania pierwszej rzeczy) usłyszałam, że nie zapłaciłam za całość ????. Ktoś ukrył całość wpłaty. AKT 4. Po dosłaniu potwierdzenia wpłaty, ALLELUJA! kasa jednak się znalazła i dosłali brakującą rzecz. AKT 5. Brakująca rzecz dotarła i rozpadła się po jednym założeniu. AKT 6. Chcąc złożyć reklamację napisałam do nich maila i po TYGODNIU odpisali! AKT 7. 23 kwietnia (tak, tak - dobrze liczycie - prawie miesiąc temu) odebrali paczkę i cisza... AKT 8. Po kilku monitach odpisali, żebym sprawdziła kiedy odebrali paczkę ???? i, że mają 14 dni aby odpowiedzieć. AKT 9. Po kolejnym monicie: Proszę czekać. AKT 10. Dziś mija prawie miesiąc od odebrania od nich butów i ani przepraszamy za zwłokę, ani odpowiedzi na maile, ani zwrotu kasy... Podsumowując: ŻENADA! GaleriaMarek.pl nie macie stówki żeby mi oddać? Rozumiem dlaczego nie można wystawić Wam opinii na fb. Nie pozdrawiam, nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

orzeszek / 2021-05-16

Zamówiłam buty damskie Puma Black - rose gold za ok 208 zł z rabatem. Jestem ZACHWYCONA! Nie dość, że cena najtańsza, bo długo się zastanawiałam to nie żałuję tego zakupu. Rozmiar zgodny z tabelą. Wysłali mega szybko. Zamówiłam w środę wieczorem, a w piątek rano były w paczkomacie. Bardzo miękkie w środku, wygodne i są takie, jak na zdjęciach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, fajna cena, zgodne ze zdjęciem na aukcji

Wady

Extra informacje

Karolina / 2021-04-28

Sklep ok. Zamawiałam kilka razy i nie miałam żadnych problemów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

ceny, miła obsługa

Wady

Extra informacje

Martyna / 2021-04-28

Polecam sklep. Fajne buty w dobrych cenach. Zamówienie przyszło na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre ceny

Wady

Extra informacje

Michał / 2021-04-28

Wszystko w porządku. Buty które zamówiłem przyszły szybko. Niestety nie był to dobry dla mnie rozmiar, więc musiałem wymienić na rozmiar większy. Nie było z tym żadnego problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybka dostawa, miła obsługa, 30 dni na wymianę

Wady

Extra informacje

Kacper / 2021-04-27

Tragiczny sklep! Buty zamówiłem i po 9 dniach zadzwoniłem gdzie są? Pani odpowiedziała, że tych butów jednak nie ma!? Dostałem na następny dzień wiadomość że otrzymam zwrot pieniędzy i rekompensatę 20%. Zwrotu kasy do dziś nie ma. A rekompensata jest od ceny początkowej, a każdy produkt w tym sklepie jest przeceniony wiec wyszła mi 4%, a sklep prowadzi co jakiś czas akcje promocyjną 5%. To jest śmieszne! Miesiąc walki o swoje i dostajesz zniżki mniej niż normalnie. Pani z infolinii nerwowa, zero pomocy i brak profesjonalizmu. Nie kupujcie bo nie doczekacie się ani butów ani kasy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Cały sklep to jedno wielkie dno

Extra informacje

Tomek / 2021-04-01

Największy żart jaki sobie można wyobrazić. Paczka została wysłana tydzień po zamówieniu, co więcej w paczce był: - inny model butów (kolor się zgadzał) - buty w rozmiarze innym niż zostały zamówione. Sklep robi sobie żarty z klientów. Odradzam wszystkim. Pewnie na zwrot też będę czekał pół miesiąca. Takie sklepy powinny zostać zamykane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zły model, zły rozmiar.

Extra informacje

Domi / 2020-11-19

Zakupiłam skarpety po czym były wysyłane na 3 razy jeszcze dostalam rozmiar 43, nikt mnie o tym nie poinformował .Zawiodłam się;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00

Paweł / 2020-10-23

Zdecydowanie NIE POLECAM!!! Kupiłem buty TommyHilfiger. Po 5 miesiącach pękła guma tylnej ściany buta co powoduje dostawanie się wody do buta. Dotyczy to tylko jednego z butów. Myślę ok- może jakaś wada produkcyjna - wysyłam na reklamację. Po tygodniu otrzymuję paczkę z powrotem - nie rozpatrzono reklamacji z powodu zabrudzenia podeszwy. Myślę OK. Wyczyściłem buty na błysk i ponownie odesłałem. I co? Odesłali mi ponownie z odrzuceniem reklamacji, bo jak uważa Pan który dokonywał oględzin buta wada powstała na skutek niewłaściwego użytkowania buta - tutaj: za słabe wiązanie sznurowadeł.. Serio?? ZDECYDOWANIE ODRADZAM. 2x strata pieniędzy na wysyłkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

bezpodstawne odrzucanie reklamacji

Extra informacje

5 miesięcy

Ania / 2020-09-22

Wygodne zakupy. Zamówione buty przyszły na czas. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Ola / 2020-05-21

Pozytywnie. Fajne buty w dobrej cenie i do tego szybka wysyłka. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2020-05-14

Mam bardzo pozytywne zdanie na temat GaleriiMarek. Zamówione przeze mnie obuwie dotarło bardzo szybko. Musiałam skorzystać z wymiany,ponieważ dobrałam niewłaściwy numer. Czas realizacji wymiany również mile mnie zaskoczył, obuwie zgodne z zamówieniem. Dobry kontakt z klientem. Dokładne informacje drogą e- mailową. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

blue700 / 2020-04-19

Zdecydowanie nie polecam. Zamówione klapki marki premium otrzymałem w miarę szybko i to jedyny plus, z resztą było już tylko gorzej. Opakowanie jak psu z gardła, klapki poplamione klejem oraz pozostałości rozpuszczalnika z procesu produkcji. Do tego straszy smród. Taki skumulowany smrodek jak Chińskiego Centrum Obuwniczego..ale to jeszcze było do przeżycia. Problemy pojawił się w momencie kiedy chciałem je odesłać z powrotem. Po 7 telefonach i 5 mailach udało się. Cały proces do momentu zwrotu gotówki trwał półtora miesiąca. Jeżeli ktoś nie czyta opinii o sklepie bądź jest zaślepiony ceną wcześniej czy później będzie tego żałował. Trzeba mieć na uwadze wszystkie marki które należą do tego biznesu. Swoją drogą nie spotkałem się jeszcze żeby jakiś sklep miał tak niską ocenę a to się nie bierze z nikąd.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Stosunkowo szybka wysyłka towaru.

Wady

Wszystko w opisie

Extra informacje

Kasia / 2020-04-15

Wszystko ok. Buty oryginalne. Dostawa na czas. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2020-04-14

Jeżeli chodzi o sklep - na początku miałam dobre wrażenia produkt zgodny z opisem przyszedł dość szybko. Natomiast teraz jestem bardzo rozczarowana i nigdy więcej nic z tej strony nie zamówię i serdecznie Państwu odradzam. Po bardzo krótkim czasie noszenia tych butów zwyczajnie zaczęły się rozklejać - pomimo odpowiedniej impregnacji itd. Wysłałam buty na reklamację ( którą każda poważna firma by uwzględniła). Niestety nie dostałam informacji, że buty do nich dotarły, że zaczynają rozpatrywanie reklamacji - nic. Po dwóch tygodniach kurier przywiózł mi obuwie z powrotem - REKLAMACJA ODRZUCONA. Według sklepu to naturalne zmiany wynikające z użytkowania. No niestety nie zgodzę się, że po takim czasie i przy odpowiedniej impregnacji obuwie ma prawo się rozkleić. Fatalne podejście do klienta. Jestem bardzo rozczarowana i ODRADZAM ZAMAWIANIE z galeriamarek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

dostawa

Wady

fatalna obsługa klienta

Extra informacje

Paweł / 2020-02-01

Niezadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Extra informacje

Pół roku

Robi / 2019-08-08

Wszystko super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Galeria Marek opinie