Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • GTS Energis Multimo
  • /
  • 1

Opinie o GTS Energis Multimo

Internet GTS Energis Multimo opinie
Cena
4.08
Niezawodność
4.05
Obsługa klienta
3.51
Parametry
4.53

Średnia ocen

4.04

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

44

dodanych opinii

 

~tom / 2016-05-08

Dzialac dziala i to tyle, na jakiekolwiek promocje nie macie co liczyc, ceny na obecna chwile najwyzsze na rynku 75,90 zł za 20 Mb. Mialem przeniesc sie na neo za pol roku ze wzgledu na cene 39,99 do 80 Mb, ale dotarla do mnie niespodzianka, pierwszy raz od 8 lat zaplacilem rachunek kilka dni po terminie, bo nie bylo mnie 2 tygodnie w domu, a tu niespodzinanka, w domu lezy juz upomnienie z telestrady o niezaplaconym rachunku. Dzieki za przyspieszenie mojej decyzji, nie bede zwlekal i zmienie net przy najblizszej okazji.
Zalety

dziala dosc stabilnie

Wady

wysoka cena

Extra informacje

~basia / 2015-10-16

Z Multimo jestem juz kilka lat i bardzo jestem zadowolona,,Polecam

~dertyh / 2015-05-22

Byłem z Multimo od początku BSA, czyli 2006r., było na prawde ok, po jakimś czasie zaczęli kombinować. Z zamówionych 6Mb/s był tylko 1Mb/s (oczywiście synchronizacja na pełnej prędkości), zero odzewu na reklamacje. W przypadku uszkodzenia linii nic nie robili, za to faktury zawsze były na czas. Rozstałem się z nimi, teraz mam Neostradę i reakcja na usterki jest bardzo szybka, nawet w dni świąteczne (!!!).
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

cena, gdy była dużo niższa niż Neostrady

Wady

usterki, brak reakcji na zgłoszenia, olewanie klienta

Extra informacje

4 lata

~marcin / 2015-02-10

Do 1 grudnia 2014 byłem kilkuletnim klientem Multimo (Telestrada). Przeszedłem jednak na Dropss'a z powodu ceny. Płacić prawie 100pln za net 20mega to trochę za dużo. W Dropss'ie na llu płace 49,9 i jest luz. Stacjonarkę przeniosłem do HaloNet i płace tylko za wygadane rozmowy + 1 pln abonamentu za numer rocznie! Multimo, niestety, po złożeniu rezygnacji nic nie zaproponowało, nawet obniżenia rachunku o symboliczne 5 pln! Dziwne, ze po BSA Netia daje net za 59,9pln, a ten operator aktualnie zdziera i obrażają się, ze ktoś Umowę wypowiedział ;) Zostałbym, gdyby nie cena!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

stabilne łącze, brak awarii

Wady

Wysoka cerna, brak elastyczności cenowej

Extra informacje

55 pln net ; 36 pln telefon

~BB / 2014-12-27

Hmmm firma to taka że należy uważnie czytać umowy które się podpisuje. po 3 miesiącach. rozwiązali umowę (nie zapłacone rachunki brak FV) dostałem karę w wysokości abonamentów do końca umowy 11x600zł (taką umowę podpisałem) zapłaciłem zaległe FV próbowałem wnioskować o zmiarkowanie kary nie ma takiej możliwości zapłata ma być dokonana już (i to było terz za późno) zero dobrej woli by rozłożyć na raty.Sprawa trafiła do sądu i nic nie wskórasz bo taka umowę podpisałem i doszły koszty sądowe. GTS omijać z daleka a i ich firmę windykacyjną też Rudy Consulting :(.Moja jedyna porażka życiowa
Cena
Niezawodność
Parametry
3.00
Zalety

Stabilne łączę

Wady

wyzysk brak elastyczności

Extra informacje

13mc 600zł miesięcznie

~LeSzNy / 2013-07-11

Witam, korzystałem z multimo ok 4 lat, później kolega namówił mnie na spróbowanie neostrady, jednak jako zapalony gracz pingi były nie do zaakceptowania! na multimo za granicą ok 40 a na neo 40 w polsce a za granicą ponad 70!!!, od czasu połączenia z orangutanem neostrada strasznie zdziadziała! może i mają przepustowość ale co z tego, na innych parametrach im nie zależy, nie ma możliwości zmiany trybu z interleaved na fast, i routing za granicę mają kiepski. wróciłem do multimo i choć ceny mają kiepskie bo 2mbit za 54zł to cenię sobie tą firmę bo ping mnie nie zawiódł.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

ping, routing za granicę

Wady

cena

Extra informacje

ok 5 lat

~Marcin J. / 2013-01-28

Posiadam multimo od 7 lat, przez caly ten okres internet dzialal bez problemu, az od grudnia 2012. Lacze 20Mb, a jezeli uda sie wyciagnac 2Mb w dzien 9:00-23:00, mozna uznac to za cud. Transfery na poziomie 10Mb i wiecej mozna osiagnac tylko i wylacznie w nocy po 24-tej. Od 2-3 tygodni lapie mi polaczenie max 14-15Mb (sprawdzane na 3 roznych routerach), mimo, ze parametry lacza sa identyczne jak 2 lata temu. BOA porazka, dzwonilem kilkanascie razy, caly czas zganiaja na TP i nic sie nie poprawilo przez poltora miesiaca, a za sciana siostra ma neo 10MB i o kazdej porze, czy to sobota, czy swieto smiga minimum 80% lacza. To nie rok 2000, zeby placic 70 zl z groszem za 1-2Mb, takze na obecna chwile nie polecam, dodatkowo o jakichkolwiek promocjach rowniez mozna zapomniec, jak wyzej pisalem, jestem klientem od ponad 7 lat i jedyne co dostalem jednorazowo, to nizszy abonament o 2 zl.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

stabilne dzialanie do grudnia 2012, tylko 2 male awarie ponizej 24 godz. przez 7 lat, restarty raz na tydzien lub rzadziej

Wady

bardzo niskie transfery w dzien 9:00-23:00 (max 10% lacza, przy 20Mb mam 1-2 Mb)

Extra informacje

ponad 7 lat / obecnie 20Mb za 74,61zł

~jarek / 2012-12-11

na początku miałem 512 wszystko działało dobrze później podpisałem umowe na 1mb i tez było nieźle i to skłoniło mnie do podpisania kolejnej umowy tym razem na 6mb i tu zaczęły się schody.jeszcze nigdy nie było 6mb czasami zdarza się być 5 ale i to bardzo rzadko.obsługa techniczna fatalna przyjmują zgłoszenie i każą czekać bo oni nic sami nie mogą wszelkie sprawy załatwia tp bo to ich łącza pare miesięcy temu położyli światłowody w mojej okolicy i po nowym roku zamierzam przejść do neostrady przynajmniej jest punkt pare kilometrów ode mnie to w razie problemów można podejść a nie tak jak w multimo wszystko na telefon.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

w miare stabilny internet do 1mb

Wady

wysokie pingi ,rwanie połączenia

Extra informacje

4lata obecie za 6mb 43 pln

~do misio / 2012-07-29

misio, to masz z multimo net rok, czy 33 miesiące? bo coś kręcisz. jak net nawala, to masz prawo zerwać umowę, kolego, gdzie ty żyjesz? zapewnia to tobie ustawa!!!!!moim zdaniem twój wpis to spam od jakiejś firemki typu netia sretia!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

dziala tak, jak trzeba

Wady

chaotyczna strona www, niedopracowane regulaminy uslug

Extra informacje

5 lat, 74 pln , 20 mega

~GDZQX / 2012-06-21

jestem Użytkownikiem Multimo juz od 4 lat i polecam w 100 procentach.nie muli,nie rozłącza nie zcina w nocy.szczerze polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Cena

Wady

bark punktów dostępu w małych miastach

Extra informacje

~Rob / 2012-04-08

Posiadam internet w Multimo od ok 4 lat. Jak dotąd nie ma żadnych zastrzeżeń. Nigdy nie było z nim problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

- Cena- Niezawodność

Wady

- brak serwisu www do obsługi konta klienta w Multimo

Extra informacje

4 lata

~aga / 2011-10-16

Internet multimo mam od ok.2,5 roku. Początkowo działał dobrze, bez zastrzeżeń. Z czasem zaczęło się psuć, sporadycznie bo sporadycznie ale jednak. Od 2 miesięcy praktycznie nie mam internetu w umowie mam 6 Mb a zazwyczaj mam 2(po godzinie 17.00 miałam 0.23 lub 0.06) jedyne co przychodzi z tej firmy tak jak trzeba to rachunki za internet którego nie mam. Powyżej 5 Mb jest tylko jeden dzień po telefonie...Mam serdecznie dosyć tej firmy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50

~PiWi / 2011-09-21

Mam internet od nich 4 rok, na początku kupiłem 6 dostałem 7,6 , obecnie 20 śmiga jak torpeda. Mieszkam w małej miejscowości - polecam firmę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75

~grzegorz / 2011-06-26

Multimo było kiedyś super alternatywą dla wolno działającego TP.SA. Jednak coś w tej firmie również zaczyna szwankować. Jest 26 czerwiec 2011. Według pracownika BOK wczoraj była wielka awaria TP. Internetu niestety nie ma przez 24h. Informację przyjął pracownik BOK a następnie przekazał ją do działu technicznego. Pan z działu technicznego stwierdził, że ustawienia w moim modemie są ok. A więc sprawę przekazał technikom TP.SA. I tak czekam sobie na uruchomienie Internetu. Dobrze, że na Internecie nie kończy się świat. Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

cena

Wady

totalna zależność od TP SA przez to niewielki wpływ na jakość usług.

Extra informacje

Od 4 lat, obecnie płacę miesięcznie za prędkość 6 Mbit/s około 80 zł

~KILLER / 2011-06-18

korzystam z multimo już 5 rok. od 2 miesiecy mam net 10MB! i tyle leci, fakt, ze w mieście i niedaleko od centrali tpsa! ale polecam. przesiadka z 1MB na dyszkę to ekstremum przy pobieraniu filmów. teraz w 40 minut ściągam 3-4 filmy z odpowiednich serwerów, np. fileserve!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

działa tak, jak powinno

Wady

nowsza promocja, gdzie net z tel można mieć w tej samej cenie; wcisneli przy przedłuzaniu jakąś karte na rozmowy gsm, ale zrezygnowałem z tego

Extra informacje

5 lat, aktualnie niecałe 68 pln

~Ruzus / 2011-03-12

Mam multimo od 4 lat i jestem bardzo zadowolony. Internet smiga z maksymalna wartością łącza, pingi 30-60ms. Jesli cos nawala to DNSy, ale tak na 5 minut.. i mogli by konsultantki z techniki podszkolić. POLECAM i nie zamienie sie na nic innego.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

dziala znakomicie

Wady

brak

Extra informacje

~markus119 / 2011-02-10

Miałem od nich internet przez rok łącze 1 mb i nie mogę nic złego powiedzieć. Gdy kończyła się umowa nie nękali mocno żeby przedłużyć. Zrezygnowałem i wróciłem do neostrady bo ceny maja teraz takie same jak w TPSA, a dodatkowo do każdego internetu dokładają czy ktoś chce czy nie chce kartę sim na abonament. Ne miałem zamiaru bawić się w wysyłanie rezygnacji tej karty bo jej po prostu nie chciałem.Głównie zrezygnowałem przez tą kartę. Muszę potwierdzić opinie, że do BOA trudno się dodzwonić, nie dzwoniłem tam często (w zasadzie pod koniec umowy) więc mi jakoś to zbytnio nie przeszkadzało. Lekkim minusem było nie regularne wysyłanie rachunków. Raz w połowie miesiąca innym razem pod koniec.
Zalety

stabilny internet

Wady

słaby kontakt z Boa

Extra informacje

~jaśko / 2011-01-25

nic się nie dowiesz jak coś się popsuje bo pracują w takich godzinach jak ty, jak wrócisz do domu to się nie dodzwonisz bo nikogo w biurze obsługi klienta nie ma, tragedia jeżeli chodzi o jakąkolwiek współpracę !! skandal !!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

jak działa to działa i jest ok

Wady

jak nie działa to spadać na drzewo bo pomocy nie ma żadnej

Extra informacje

od początku jak tylko powstali 4 lata około

~Smokie / 2011-01-04

jestem z multimo juz 3 rok i nie narzekam w ogóle jak najbardziej polecam ten internet zawsze transfer 240 kb przy 1 mb miałem 120kb 3 lata bez szwanku POLECAM ; )
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

~woju / 2010-12-27

ogolnie cena ok, jeśli internet działa to jest na prawde ok. niestety bardzo często zdarzają im się awarie. wtedy nie ma winnego. nie mozna sie do nich dodzwonic. nic nie wiadomo. trzeba czekac az sie samo naprawi.... generalnie nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50

~pegaz / 2010-12-25

Witam chciałbym się zapytać czy ktoś ma multimo w kuj-pom okolic np włocławka ? lipno ? proszę o odp.

~Ryszard / 2010-11-28

Miałem Neo 1Mb przez 3 lata . Przerzuciłem się na Multimo 2048/256 . Miałem je rok bez problemów :)W tym roku po znaczącej obniżce cen i będąc pewien możliwości technicznych (600m do DSLAMa) zamówiłem prędkość 10mega download i 1 mega upload z ruterem 4-portowym w standardzie WiFi "N".Od razu wszystko śmigało rewelacyjnie i jestem bardzo zadowolony. Polecam Multimo ,które mimo nie reklamowania się jest naprawdę godnym polecenia ISP.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Powyżej opisane :)

Wady

Czasami są malutkie awarie jak wszędzie :)

Extra informacje

Rok

~ot708 / 2010-10-17

niedługo minie 4 lata, jak mam multimo (Słupsk). działa dobrze, z 3 razy nie miałem neta przez parę godzin (2 razy ich wina, raz siadlo w tpsa). wszystko pięknie śmiga. jedyna wada to BOK - jak przedłużałem umowę musiałem wytłumaczyć, ze w umowie mam zapis, iż mogę podpisać aneks już 3 miechy przed zakończeniem starej umowy! sama zmiana prędkości trochę trwała, ale cóż, to polska w końcu!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

stabilność, prędkość

Wady

BOK

Extra informacje

posiadam prawie 4 lata

~wielew / 2010-09-06

Witam .Ja mam multimo już 3 lata i jestem bardzo zadowolonyPrędkosć 6 Mega -prawie zawsze jest więcejPrzez 3 lata 2 razy miałem wyłączone na max 12 godzin ale tłumaczono mi że to mega awaria gdzieś w krajuUmowę przedłużam co rok cena za rok którą można nieznacznie negocjować z paniami z BOAtj.103 zł w pierszym roku-90zł w drugim 70zł obecnie.Jak się kogoś poleci to dostajesz 100 zł odliczane od rachunku Dodatkowa zniżka za ekofakture.Netia kusi miejszą ceną ale czytając opinie o tym jak traktują swoich kliętów i jakie faktycznie daje szybkosci to wolę byc tu gdzie jest wszystko tak jak napisałem ,bez niespodzianek i stabilniea i na łączu TPsa pakiet socjal za 28,06Polecam wszystkim i pozdrawiamwielew
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

stabilny

Wady

brak darmowej infolini-ale po e-mailu oddzwaniają

Extra informacje

3 lata

~Tomasz / 2010-05-28

Po rezygnacji z neostrady od 4 lat korzystam z usług tej spółki. Ogromnym cieniem na tę współpracę rzuca się katastrofalnie niski poziom pracy biura obsługi klienta. Na dzisiejsze czasy jest wielkim anachronizmem udzielanie pomocy technicznej od poniedziałku do piątku w godzinach roboczych. Właśnie przeżywam kolejny brak dostępu do internetu w weekend bez możliwości jakiegokolwiek kontaktu ze spółką multimo. Już teraz wiem, że opłaca się płacić nawet 50 % więcej za usługę świadczoną przez podmiot posiadający dobre podejście do klienta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

Niska cena w korespondencji z dobrą prędkością łącza.

Wady

Dramatycznie słaba możliwość kontaktu z biurem obsługi abonenta. Częste, kilkudniowe zaprzestawanie świadczenia tych usług bez jakiegokolwiek powiadomienia.

Extra informacje

4 lata?

~markus / 2010-02-16

To jeden wielki gniot. Nie ma jak kablówki lub operatorzy lokalni. Spróbujcie zrezygnować - droga przez mękę
Zalety

brak

Wady

same minusy

Extra informacje

~slater / 2010-01-29

Parametry usługi zazwyczaj wyższe, niż w umowie ( 1 Mbit/s )Biuro obsługi działa dobrze, chociaż czasami ciężko sie dodzwonić.Przez cały okres użytkowania internetu Multimo nie było żadnych awarii.Internet posiadam już 3 rok, przy przedłużaniu umowy na początku 2009 roku dostałem zniżkę na abonament 10zł przez cały okres jej trwania ( 12 m-cy ). Abonament w wysokości 48zł. W tamtym okresie nie było moim zdaniem, lepszej ofery. Obecnie kończy się umowa i ciekawe jaką ofertę będę mógł otrzymać, ale myślę, że zadowalającą, bo konkurencja nie śpi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Niezawodność działania, dobre parametry

Wady

Raczej brak, może infolinia i formalności przy pierwszym podłączniu usługi

Extra informacje

3 lata

~Lolek / 2009-11-23

Jest zaje...bisty transfer mam 20mb/s !!!! i Wszystko pięknie mmmmm kocham multimo:)!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

WSZYSTKO!!

Wady

JAKIE ??

Extra informacje

5 lat

~kravco / 2009-09-01

Tak w jednym z poniższych postów mnóstwo problemów związanych z rezygnacją z usługi. Ale największy problem to koszt kontaktu -!!! OGROMNY !!!. Tzw infolinia 0-801 ... to tak naprawdę rozmowa platna za każdą minutę, a niestety samo zgłoszenie się operatora to ok 20 min więc koszt każego połączenie to kilkanaście lub kilkadziesiąt złotych. Ostrzegam gdyż na stronie MOULTIMO niejasno opisana jest cena jaką zapłacimy za połączenie z infolinią niby ulgową 0-801... PORAŻKA.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00

~krzysp / 2009-08-15

Korzystam prawie 4 lata. * prędkość na poziomie synchronizacji modemu tzn. ok. 10% większa od wykupionej. * IP nie jest odnawiane co 24h jak ma to miejsce w Neostradzie (nie tracimy zatem codziennie w przypadku korzystania z routera na kilkanaście sekund internetu i wszystkich otwartych połączeń TCP/IP)* obsługa klienta bez zastrzeżeńPolecam, pomimo iż usługa nie działa już w oparciu o sieć GTS Energis.Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

4, obecnie 58 PLN miesięcznie

~mint1991 / 2009-05-15

Mam juz go ponad rok i jestem zadowolony w porównaniu do neti to poprostu tak jak by porównać ferrari do do malucha poprostu polecam każdemu komu zalezy na szybki i tanim dostepie do internetu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkośćniska cenawzorowa pomoc techniczna

Wady

brak

Extra informacje

~budzikP / 2009-04-08

Po 2 latach uzytkowania jestem zadowolony. Teraz chcę zwięksazyc z 1 mb na 2 i czekam za decyzją z TP.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50

~abonent / 2009-03-15

Niestety, patrząc na nową ofertę promocyjną „Zostań z Multimo Single” wprowadzoną z początkiem marca 2009 dla abonentów, którym się kończy dotychczasowa umowa jestem zawiedziony. Porównując ją z poprzednią umową "Zostań z Multimo" jest ona bardzo niekorzystna, gdyż umowę można zawrzeć tylko na maksymalny okres 24 miesięcy, a abonament miesięczny jest w tej promocji przy tej samej prędkości łącza wyższy niż płacony przez zemnie obecnie. Więc nie rozumiem podejścia firmy, która zachęca mnie do pozostania jej abonentem podnosząc cenę abonamentu!!! Z usługi Multimo byłem bardzo zadowolony, nie miałem żadnych problemów z łączem, ale w tej sytuacji będę się bardzo zastanawiał, nad przedłużeniem umowy na usługę Multimo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75
Zalety

bardzo dobra usługa

Wady

brak zainteresowania stałymi klientami, zamiast zachęcać do przedłużenia umowy, odstraszają!!! płacę prawie 46 zł i myślałem, że zapłacę mniej, a tu 49 zł i to ma być zachęta do przedłużenia umowy...

Extra informacje

prawie 2 lata, abonament 45,75

~multiman / 2009-01-13

internet działa bez zarzutów, tani
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

cena niezawodność

Wady

brak

Extra informacje

1 rok

~zuka68 / 2008-11-25

Kiedy zrezygnowałem z Neostrady to bezskutecznie przez 2 miesiące próbowałem "zapisać" się do Netii chociaż gwarantowali, że to uczynią 2 tyg. (totalne przedszkole). Multimo w przeciągu 1,5 tygodnia wymusiło na tepsie parametry i dostęp. Net działa ok i zgodnie z parametrami. Dzwoniąc do obsługi zawsze mogłem liczyć na rzetelną pomoc. Jak 2 razy zaliczyli kilkugodzinny pad sieci to nie ściemniali tylko szczerze się przyznali. W sumie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

miła i kompetentna obsługa,zachowanie deklarowanych parametrów

Wady

trudno mówić o minusach

Extra informacje

1.5 roku, 44 pln

~sanox / 2008-11-10

Witam. Jestem użytkownikiem Multimo w "prostej ofercie" 1MB od około miesiąca czasu i muszę przyznać, że jestem z niego bardzo zadowolony. Wcześniej miałem neostradę 512, z którą były same problemy - zrywanie łącza, wysokie pingi, o pomocy techicznej i rachunkach nie wspominając. Dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Multimo na linii TP i abonamencie socjalnym. Internet założono mi niemal błyskawicznie (1,5 tygodnia), pomoc techniczna super, a transfery mam nieco wyższe od deklarowanych. Polecam każdemu. Multimo rulez hehe ;D
Zalety

Transfer wyższy od deklarowanego, dobra pomoc techniczna, szybki termin założenia, niskie pingi, znacznie tańsza od tp

Wady

Na siłę - kiepska ulotka dostarczona w liście do domu ;]

Extra informacje

miesiąc - 47zł/mc

~elymais / 2008-05-19

w umowie mialem 1 m/b a chodilo jak 1,3m/b ale do czasu najpierw zrobilo sie 1,1 pozniej 1024 a teraz mam 983,0 Kb/s. poczekam jeszcze z dzien jak ciagle bede mial lacze ponizej 1 m/b zadzwonie do nich i niech wyjasnia sytuacje. jak nic z tego nie wyjdzie przerzucam sie na netie albo wracam do Tp. SAza pierwszym razem gdy zglaszalem awarie na drugi dzien przyjechali i wszystko sie wyjasnilo, zobacze czy tym razem bedzie tak samo, jak nie to pozegnam sie z nimi
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

obsługa

Wady

szybkosc lacza

Extra informacje

od prawie roku

~foreks / 2008-04-05

Tanio i bez problemow. Pare razy troche zwolnil, ale nie wiem tak do konca czy to byla wina internetu czy mojego komputera.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

cena, jakosc

Wady

Extra informacje

12 miesiecy

~olko / 2008-04-04

Bardzo stabilne łącze ze światem. Działa bez przerw, zwisów, wszystko śmiga aż miło. W prównaniu z neo to niebo a ziemia. Jesli chodzi o cene to place ok. 20% mniej za abonament niz u Tepsy. Troche ciezko dodzwonic sie na BOK. Ale jak sie dodzwonilem to wszystko zalatwilem co chcialem. Polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Cena, niezawodnosc, bez limitow danych

Wady

Chyba nie ma, co jest dziwne w dzisiejszych czasach

Extra informacje

8 miesięcy

~marcello / 2008-01-15

Użytkuję Multimo 2mb w umowie na czas nieokreślony drugi miesiąc.Jestem bardzo zadowolony. Łącze działa z pełną przepustowością (nieco wyższa od deklarowanej przez dostawcę) w obu kierunkach. Konto hostingowe w domenie *.multimo.pl było miłym zaskoczeniem. Jest szybkie i pojemne (możliwość dodatkowego konta FTP) oraz posiada obsługę PHP5 (Hardened PHP) wraz z MySQL serii 5 i phpMyAdmin. W konfiguracji widziałem również mod_rewrite, ale jeszcze nie testowałem. Dodatkowo mamy możliwość stworzenia kilku kont e-mail.W Multimow jest zatem wszystko co zwykłemu, bardziej zaawansowanemu użytkownikowi do szczęścia potrzebne.Usterki: wystąpił jeden poważny problem z dostępem dla całej mojej strefy numerycznej i 1 zerwanie połączenia (godziny późnowieczorne).
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

Szybkie łączeAtrakcyjna cenaDobry hosting (ze wsparciem dla dynamicznych serwisów www)Uprzejmi i pomocni operatorzy w Biurze Obsługi Klienta

Wady

Względnie długi czas oczekiwania na operatora BOKuBrak kontaktu osobistego z przedstawicielem firmy (tylko resellerzy albo BOK telefoniczny/e-mail)Możliwe problemy na styku TPSA - Multimo przy uruchamianiu usługi

Extra informacje

2 miesiące

~-adi- / 2007-12-23

mam osiedlowke ktora jest na laczach gts transfery i jakos internetu oceniam na dobry mam 6mb ale w testach wychodzi mi po 4-5mb transfer: dc++ 3-10mb/s, bitcomet 100-500kb/s w nocy do 2mb/s, strony: 200-1500kb/s. jesli chodzi chodzi o gry to pingi mam dobre ale ZAWSZE mam packiet lossy na jednym z ich routerow co mi bardzo utrudnia gre. do tego dochodza dosyc czeste awarie (srednio co 2-3tyg) ale place tylko 61 miesiecznie wiec nie mam chyba co nazekac.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

dobre transfery, cena

Wady

pakiet lossy, czeste awarie

Extra informacje

2lata zalozenie 1zl abonament 61

~luczek / 2007-12-09

posiadam multimo już prawie pół roku i jak dotąd nie narzekam.To był trafiony wybór!Były pewne trudności na linii multimo - tpsa w dostępie do łącza,no ale się udało.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

~kaczka / 2007-09-25

dla nich wystawiam piateczke.Namówiona troszke przez znajomego niesmiało zdecydowałam sie na pakiet w Multimo ale teraz po 2 mc uzytkowania wiem ze to najlepszy mój wybór.Polecam kazdemu kto chce miec szybkie łacze a przy tym za mała cene.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

~Leon / 2007-09-18

Wystawiam jak najbardziej 5 poniewaz sprawdził sie w 100 procentachJest konkurencyjnie w porównaniu choociazby do TP, szybkie łacze,nieograniczanie w sciaganiu plików..Wszystko na 5 z plusem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet GTS Energis Multimo opinie