Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • GRG Grzegorz Gurgul
  • /
  • 1

Opinie o GRG Grzegorz Gurgul

www.reklamowesmycze.pl

NowyTarg

Zakupy GRG Grzegorz Gurgul opinie
Asortyment
1
Dostawa
1
Łatwość zamawiania
1
Obsługa i reklamacje
1
Poziom cen
1

Średnia ocen

1.00

w skali od 1 do 5.

 

GRG Grzegorz Gurgul opinie GRG Grzegorz Gurgul
1.00 1437

Były klient / 2022-11-28

W firmie Gurgula kupiłem zestaw smyczy z logiem mojej firmy. Smycze mają nie wyraźne logo i są złej jakości. Człowiek bez jakich jakichkolwiek zasad biznesowych. Ale widzę że nie jestem sam i że jego firma Gurgula to działanie na szkodę klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

nie polecam lepiej poczytać opinie przed złożeniem zamówienia

Extra informacje

Michał Gąstał / 2022-11-28

Omijać Typa szerokim łukiem OSTRZEGAM cwaniak i filozof jakich mało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

IWA / 2022-11-14

Nie polecam notoryczny klamca. Niestety uwaga na tego pana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

dziabarr / 2022-11-08

OSTRZEGAM PRZED TA FIRMĄ !!!! to zwykli Oszuści. Nie dość że nie potrafią czytać maili w związku z czym mylą zamówienia to jeszcze nie potrafią przyznać się do błędu. Zamówiłem smycze odpowiednio wcześniej (kontaktowałem się w tej sprawie z firmą) zaczęli produkcję. Wysłali dwa dni przed imprezą okazało się że pomylili projekt odczytując nie tego maila - jak to możliwe nie mam pojęcia - TACY FACHOWCY !!! Następnie zadeklarowali wysyłkę w piątek tak żeby smycze dotarły na sobotę !! I co ? Smycze nie dotarły na imprezę. A firma ma w *** to że zawaliła i klientowi należy sie zwrot pieniędzy skoro towaru fizycznie nie otrzymał. OSZUŚCI i ZŁODZIEJE !!!! Zastanówcie sie 2 razy zanim kupicie - czy chcecie czekać w stresie nie mając pewności czy otrzymacie to co zamówiliście !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gosia / 2022-11-04

Człowiek wulgarny i niekompetentny. Jak się zwrócisz o swoje to nie trzyma ciśnienia. Odradzam współpracę z Panem Gurgulem. Zresztą nie ja pierwsza widzę.

Michał / 2022-10-17

Bezczelny człowiek!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2022-10-12

Firma Deklaruje rewelacyjne terminy i na tym się temat kończy. Pierwsi do wystawienia faktury ale jak im zapłacisz to na tym ich praca chyba się kończy. Tydzień słyszałam że smycze wyjdą "jutro" a ostatecznie nei zostały nawet zlecone do produkcji! Koszmarny kontakt - nie polecam! Na zwrot środków czekałam 3 tyg i jeszcze musiałam sie o to upominać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2022-10-12

Zamówienie nie zostało ono wogóle zrealizowane a przez tydzień otrzymywałam odpowiedzi ze paczka jutro wyjdzie. Niejednokrotnie pytałam tez czy wyrobicie się w czasie - zapewnialiście ze owszem. Zatem honoru trochę Panie Grzegorzu Gurgul !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

Cały czas ściema

Extra informacje

Zakupy GRG Grzegorz Gurgul opinie