Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • GIGA-COM (Krucznet)
  • /
  • 1

Opinie o GIGA-COM (Krucznet)

giga-com.pl

Kędzierzyn-Koźle

Internet GIGA-COM (Krucznet) opinie
Cena
2.12
Niezawodność
1.18
Obsługa klienta
1.07
Parametry
1.18

Średnia ocen

1.39

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

73

dodanych opinii

 

Andrzej / 2022-05-15

Jako jedyna firma doprowadziła do nas światłowód do Poręby. Korzystamy już 2 tygodnie i jak na razie jest wszystko w najlepszym porządku. Oby tak dalej
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet / 2022-04-08

Awarie brak kontaktu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Awarie

Extra informacje

TP / 2022-03-25

Pan obiecuje internet od pół roku, zwodzi, że już jutro będą, a jak ktoś dopytuje się kiedy w końcu to wulgarnie odpowiada, że on się nie musi tłumaczyć. Część ludzi wypowiedziała już umowy z poprzednim operatorem, szkoda gadać. Obsługa klienta poziom 0. Z dwojga złego czytając inne opinie cieszę się jednak, że nie doszło do doprowadzenia internetu bo pewnie męczylibyśmy się jak inni komentujący tu klienci :(
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.00

Victoria / 2022-02-04

Próbuje dodać opinie, bo Pan z Giga.com twierdzi, ze jest to niemożliwe i ze jest to „fake strona”. Internet jest tragiczny. Ta cała firma to jest żenada. Nie polecam nikomu.
Zalety

Nie ma zalet. Przykro mi

Wady

Wszystko co związane z ta firma. I internet i ludzie, którzy tam pracują.

Extra informacje

Jan / 2022-02-04

Jak internet działa to jest w miarę ok, nie narzekam, ale jak już się popsuje to nawet kilka dni człowiek pozostaje bez internetu, totalnie nie polecam tej firmy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50

Marcin / 2022-02-01

Brak jakiejkolwiek możliwości połączenia z serwisem!!! Nie odbiera lub komunikat że za chwilę do ciebie oddzwoni. Internet tnie, telewizja klatkuje i nie ma z tym do kogo uderzyć.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Było dobrze

Wady

Jest źle

Extra informacje

Wojtek / 2022-01-31

Ciągle problemy techniczne wieczny brak internetu Nie można nawet się dodzwonić
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Brak

Wady

Problemy z siecią i słaba obsługa

Extra informacje

Anna / 2022-01-31

Telewizja i internet dobrze działają dopuki coś się nie popsuje.. W momencie problemów biuro umywa ręce a technik ignoruje esemesy. Dramat!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Max / 2022-01-17

Jedyna w swoim rodzaju, a mianowicie: Zwróciłem uwagę pani z obsługi na kilka nieprawidłowości i spotkałem się z pełnym 'buty' niezrozumieniem. Miałem wrażenie że to ona wie wszystko lepiej, ciekawą politykę prowadzi firma. Na szczęście za kilka tygodni kończę współpracę z tą firmą, klient nasz pan. Pozdrawiam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25
Zalety

brak

Wady

życie weryfikuje wszystko

Extra informacje

brak kompetentnej osoby która dbałaby o wizerunek firmy

Marta / 2021-12-31

Jedna wielka porażka, druga awaria w ciągu zaledwie tygodnia ( poprzednie usunięcie trwało 5 dni!), 10 telefonów-technik nie odbiera. Nie polecam- amatorstwo.
Cena
1.00
Zalety

brak

Wady

powolny internet, ciągłe awarie, brak obsługi technicznej

Extra informacje

Dawid / 2021-12-17

Arogancja serwisu to norma ale dzisiaj przeszli samych siebie, chlop rozmawia prowadząc samochod bo slychac szum w sluchawce ale musi wtrącic ze nie slyszy bo " gada pan cos tam pod nosem"
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Nie

Wady

Ciągłe awarie

Extra informacje

Marek / 2021-11-27

Brak wsparcia technicznego, nie można się dodzwonić na całodobowy telefon awaryjny sic, jak już jest internet to jego szybkość pozostawia wiele do życzenia, nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Monika / 2021-11-25

Polecam
Zalety

paramatry zgodnie z umowa

Wady

Extra informacje

1,5 roku

Zeegbee / 2021-11-15

Bardzo mała dostępność usługi, awarie całodziennie, odradzam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Więcej internetu nie ma niż jest, wysoka cena

Extra informacje

Jimmy / 2021-11-14

Amatorzy, cwaniaki i naciągacze. Zero wsparcia klienta, zero obsługi technicznej, parametry internetu o połowę gorsze niż w umowie, jakiekolwiek LTE bije na głowę ich \"światłowód\".
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

kończy mi się umowa

Wady

same

Extra informacje

1 rok i 8 miesięcy

Marek / 2021-11-12

Serwis w tej firmie praktycznie nie istnieje
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

Paweł / 2021-11-11

Bardzo słaba jakość, przerwy po kilka dni, zostajemy bez internetu, jak wróci to nie da się nawet otworzyć strony, nie polacam, weźcie cokolwiek byle nie gigacom
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Bardzo niska jakość

Extra informacje

A co cie to / 2021-11-06

Ten Kurczaczek gdy tworzył ten ''internet'' to złe napisał powinno być g8wno internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

scamerzy

Wady

Wszytko w tym ''internecie'' to wada

Extra informacje

g8wno internet

ktoś o imieniu nie znanym / 2021-11-05

sram na ten internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

zero

Wady

wszystko

Extra informacje

sram na ten internet

Weyland / 2021-09-26

Dno.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Żadnych

Wady

Oszukują na parametrach internetu, nieistniejąca obsługa klienta, brak jakiegokolwiek wsparcia technicznego

Extra informacje

Piotrwk / 2021-09-25

3 krótkie słowa. Oszuści, krętacze, złodzieje. Omijać szerokim łukiem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

KRUCZNET / 2021-06-05

OGOLNIE NIE POLECAM NAJGORSZY INTERNET ZERO UWAGI DLA KLIENTOW ZADNEGO ODZEWU SZUKAJCIE CZEGOS INNEGO!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

NIESTETY ZADNYCH ZALET TUTAJ NIE MA

Wady

WADA OGOLNIE JEST TO ZE ISTNIEJE TAKIE COS JAK KRUCZNET

Extra informacje

PING SKACZE Z 20 DO 2000 I TAK W KOLO

Szkoda gadać / 2021-06-04

Porażka
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

0

Wady

Wszystko

Extra informacje

Masakra

Kacper / 2021-05-09

Prędkość może I jest dobra ale niezawodność to już gruba przesada. Internet wywala przynajmniej raz na tydzień a support często nie odbiera. Podejrzewam że opinie piszą boty dla zawyżania oceny.
Zalety

Prędkość

Wady

Zawodność

Extra informacje

Rok

Twuj stary / 2021-05-09

Giga com jest beznadziejna
Zalety

Wady

Oj tak

Extra informacje

Nie wiem kto pisze te dobre opinie. Chyba boty. Regularnie wywala mi internet w tym serwisie. Nie polecam.

Zofia / 2021-05-07

Dziadostwo a nie internet!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

nie polecam

Extra informacje

długo

Michalina / 2021-05-04

Extra, działa, tylko więcej ulotek po wiosce niech dadzą bo nie wszyscy wiedzą o promocjach ja poleciłam dwóch sąsiadów i jest dobże
Zalety

promocje. tanie ceny i umowy

Wady

Extra informacje

promocje są

Arkadiusz / 2021-05-02

***owy internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Henryk / 2021-03-29

Nie polecam , czekam na koniec umowy i daje wypowiedzenie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Kacper / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Seba / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Nicolas / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Bartek / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Alex / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Hania / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Imelina / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Ala / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Milena / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Bolek / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Olek / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Iva / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Milena / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Roksana / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Milena / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Emilia / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Robert / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Renata / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Renata / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Oliwer / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Oliwer / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Oliwer / 2021-03-28

Bardzo ***owy net nie polecam nie moge nawe live odpalic na tym necie a pfu na gigacom.com
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Szymon / 2021-03-26

Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE POLECAM!!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Paweł / 2021-03-24

Odradzam stanowczo, omijać firmę!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Olek / 2021-03-22

Słaba jakość w stounku do ceny, nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Milena / 2021-03-19

Usługa jest na średnim poziomie, jakbym wiedziała że tak to będzie działać to bym sie dwa razy zastanowiła
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Awaryjność

Extra informacje

Zosia / 2021-03-18

Na początku nie było źle, ale po podpisaniu umowy zrobił się dramat, fimu na yt nie moge oglądać!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

prędkość

Extra informacje

Bogdan / 2021-03-16

Nie polecam, same problemy z tą firmą!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Awaryjność

Extra informacje

Radek / 2021-03-15

Zero pozytywów , nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Laura / 2021-03-12

Przestrzegam!! Najgorsza firma!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Awaryjność

Extra informacje

Justyna / 2021-03-10

Omijać szerokim łukiem. Pełno ukrytych kosztów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Cena

Extra informacje

Maciej / 2021-03-08

Tragedia. Ciągle awarie bez wcześniejszych uprzedzeń czy jakichkolwiek wyjaśnień.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Awaryjność

Extra informacje

Darknet / 2021-02-15

Mam ogromną ochotę zwyzywać, od najgorszych wulgarnych słów, ale powtrzymam się bo nie jestem trolem, Internetu używam do bardzo poważnych rzeczy, niestety podpisanie umowy z tą firmą to była pomyłka, przestrzegam wszystkich, którzy oczekują więcej od Internetu niż otwieranie się stron www, co równie dobrze na LTE działa, ten Internet to jest jedno wielkie dno, kloaka, wszystko co najgorsze przychodzi mi do głowy, generalnie dużo pracuję, w domu przebywam niewiele, jednak akurat zawsze jak potrzebuje w godzinach szczytu to prędkości dalekie są od nawet 10% deklarowanych, oczywiście po podpisaniu umowy przez tydzień było dobrze, od paru miesięcy w zasadzie płacę i nie korzystam, nie polecam, radzę się zastanowić, lepiej już pozostać przy Internecie mobilnym, Polsat cyfrowy działa lepiej niż Internet od Pana Kruczka
Zalety

brak

Wady

wolny, laguje, drogi, awaryjny

Extra informacje

długo wystarczająco aby ocenić, że to bagno

GigaFantic / 2021-02-12

Luzik to leci jak strzała u innch po radiu nie miałem tyle co tu na codzień i weekendy full speed. zasówa, P O L E C A M
Zalety

newsy, sprzęt,ceny

Wady

e-mail milczy

Extra informacje

Czss już 9 m/cy z giga

Piotr / 2021-01-16

Gówno, jakiego mało, internet działa jak chce, światłowód wolniejszy niż 3G
Zalety

Wady

Dziadostwo

Extra informacje

Adam / 2020-12-29

Śmiech mnie ogarnia jak czytam, że Internet na 5 gwiazdek. Nie jest to reklama ale wprawdzie sobie Internet z Play. Wymiata ten z Krucznetu

Malgorzata / 2020-08-21

[Gliwice] Jak macie wybór, POSZUKAJCIE INNEGO DOSTAWCY. Dopóki wszystko działa - jest ok. Przy jakiejkolwiek usterce najpierw musze sie nasłuchać, że wina jest po mojej stronie, przerwane kable, stary router i tego typu filozofie. Potem okazuje sie dopiero, że znajduja usterkę u siebie. Od miesiąca mam problemy z internetem, Krucznet odwiedzał mnie już kilka razy - nic nie pomogli. Dzisiaj zadzwoniłam poinformowac, że ze względu na pracę zdalną musze mieć internet i jak nie usuną usterki, to będę zmuszona wypowiedzieć umowę. Od P. KRUCZKA usłyszałam, ze mi dzisiaj wyłącza internet i że mam sobie zerwać umowę, po czym rzucił mi słuchawką... za pół godz, dzwonił do męża, że znaleźli powód i go będą rozwiązywać... brak słów. Cham i prostak, na dodatek bez wiedzy i kompetencji...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Wady

obsługa klienta

Extra informacje

Jacek z pod K-Koźla / 2020-08-19

Nie wiem skąd się biorą opinie pozytywne, może sami sobie je pisze firma, bo co z tego ze mam światłowód jak to wiecej nie działa niż dziala, a jak jest awaira to czas jej usunięcia trwa bez końca w obecnych czasach to nieakceptowalne. Muszę ciągle przełącząc się na internet z LTE bo ten za który płace szanownemu Panu Kruczkowi to po prostu woła o pomstę do nieba. Aboslutnie nie polecam i w odpowiednim czasie z pewnością złożę swoją rezygnaćę przepraszająć się z organge.
Zalety

czasami dziala

Wady

wlony, awaryjny, czasami tylko dziala normlanie,

Extra informacje

MARIA / 2020-05-17

odradzam wszystkim,strata pieniędzy i szoda nerwów.
Zalety

żadna-no chyba że cena

Wady

słaby internet,częste awarie, brak kontaktu i nie miła obsługa

Extra informacje

Internet GIGA-COM (Krucznet) opinie

GIGA-COM Internet & Telewizja & Telefon w technologii światłowodowej
Ul. Wincentego Witosa 3
47-223 Kędzierzyn - Koźle

Strona internetowa firmy: giga-com.pl

Telefon do biura: 570 018 977