Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • GIGA-COM (Krucznet)
  • /
  • 1

Opinie o GIGA-COM (Krucznet)

giga-com.pl

Kędzierzyn-Koźle

Internet GIGA-COM (Krucznet) opinie
Cena
1.83
Niezawodność
1.09
Obsługa klienta
1.04
Parametry
1.17

Średnia ocen

1.28

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

133

dodanych opinii

 

Paweł / 2022-11-14

Oprócz ceny nic nie jest jak obiecują. Po sobie zostawiają syf: izolacje, plastik, tasiemki, kawałki przewodów, śmieci. Jak spadało, tak zostało. Robią byle jak, bez poziomicy, odpada po pierwszym wietrze. Partyzantka stosowana. Absolutnie zerowy kontakt merytoryczny. Panienki pod telefonem mają wyuczone formułki które suflują bez chwili namysłu. Co najważniejsze - Internet nie trzyma parametrów. Raz działa, raz nie. Speedtest zablokowany.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25
Zalety

Cena

Wady

Wszystko

Extra informacje

3 miesiące

Piotr / 2022-11-04

Internet jest słaby dzwonię co miesiąc i to samo jest światłowód ale taki że trzeba stać przy router wtedy jest internet

Wioletta / 2022-09-30

Serdecznie NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogromna szkoda, że nie mam wyboru w dostawcy internetu. Jeśli już, cudem, uda się dodzwonić do Pana Technika/Serwisanta, to ten albo nie odbiera, albo - pomimo obietnicy - nie oddzwania. Mają klienta głęboko w d***. Fakt, są okresy, że nie ma problemu, ale jest też mnóstwo dni, kiedy żeby pracować muszę łączyć się z internetu z komórki, a nie za to im płacę!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

czasem internet chodzi dobrze

Wady

częste problemy z internetem, bardzo kiepska obsługa klienta

Extra informacje

Klient / 2022-09-22

Dramat!!! Kilka awarii internetu w ciągu miesiąca, prędkość już też nie ta co po podpisaniu umowy. Czas rozejrzeć się za innym dostawcą.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
chamstwo i tyle,wieszają kable bez zgody wejscia na cudzą posesje,pół metra od budynku i przyłącza energetycznego - kabli 380V

Stefan / 2022-08-05

Czegoś tu nie rozumiem, klient płaci a jest traktowany jak śmieć. Chyba komuś tu kasa uderzyła. Kolejny dzień bez internetu . Do serwisu nie da się dodzwonić. Cały czas zrywa . Myślę że można by było zebrać się i napisać fajny artykuł w prasie, rzecznika konsumenta też zaangażować ciekawe co wtedy zrobi ta zgraja cwaniakow z gigacom . W grupie siła. Pojedynczo to cwaniaki powiedzą że możesz złożyć wypowiedzenie . Przy okazji monterzy wiszą mi za 30 m kabla bo im się nie chciało wtyczki wyciągnąć z anteny to obcięli 2cm przy wtyczce . Chamstwo do potęgi a nie firma . Czy to w biurze , serwis to już totalna porażka i arogancja a na maila czekam na odpowiedź od miesiąca. Takie firmy mogą istnieć tylko w Polsce. Na zachodzie dostali by takie kary że siódme pokolenie by jeszcze płaciło
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko, obsługa, serwis , przerwy w dostawach internetowych. Brak możliwości kontaktu z serwisem . Jak już się dodzwonisz to niekompetentni pracownicy

Extra informacje

Odradzam pod każdym względem

Pawel / 2022-07-18

Dramat. Zlodzieje. Serwis olewa wszystko. Jeśli masz szczęście po 5 dniach może coś naprawią. Wszystko załatwiane przez telefon z wielkim fochem!! Panie w biurze w Azotach to młode ignorantki, mają w *** klijenta. Odradzam. Masakra!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak!!!

Wady

Extra informacje

Anna / 2022-07-18

Tragedia!!!! Ciągle brak internetu. Serwis ma wszystko w ***. Nikt nawet nie prubuje rozwiązać pro lemu. A panie w biurze w Azotach z łaską rozmawiają z klientem. Ich odpowiedź to : niech pani zrezygnuje jeśli coś się nie podoba. Chamstwo i brak kultury. Dramat!!! ODRADZAM. Szkoda nerwów i pieniędzy!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Adam / 2022-07-08

Kolesie którzy zakładają internet zero komunikatywni nie znają się na robocie nie polecam unikać jak ognia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Zero plusów

Wady

2 tygodnie temu miałem mieć internet do dzisiaj nie mam nie umieją nic zrobić dziadostwo

Extra informacje

Albert / 2022-06-29

Człowiek dzwoni na numer serwisu a Pan się rozłącza w połowie rozmowy . Jeszcze tonem takim jakbym mu winny byl kase . Obsługa jak za komuny . Chyba coś się tu pomyliło to klient płaci a nie na odwrót. Pozdrawiam
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Obsługa na poziomie minus 5 81

Extra informacje

Marian / 2022-06-27

Tragedia.czeste awarie .Zero reakcji.Nie odbierają telefonów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jak wyzej

Extra informacje

Anetris / 2022-06-25

Mieliśmy internet z e-perfect line i było super. Teraz przejeła ich firma Giga. Od tej pory zaczęły się problemy. Nie po to się kupuje Smart TV i HBO max czy Netflix żeby film się zatrzymywał po parę sekund. Do tego mamy wiele urządzeń wifi i ciągle jest problem z połączeniem. Nie wiem co już z tym począć. Jestem zmuszony zrezygnować gdy się skończy umowa. Liczyłem że może mi wymienia ruter na lepszy ale zawsze coś mówią że coś teraz zmienią albo poprawia i na jakiś czas jest dobrze ale to tylko na chwilę jak się okazuje. Założyli nam już kable że światłowodem tauronu i chyba przejdę do nich. Poza tym niby utrzymali mi dodatkowa cenę ale tylko na rok a później niby 100% w górę. Bez jaj...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Szybki internet

Wady

Bardzo często przerywa połączenie, duża liczba urządzeń wifi też jest dużym problemem dla tego internetu.

Extra informacje

Czekam do końca umowy i szukam innego dostawcy.

Lubie w *** / 2022-06-20

Zamknąć morde *** bez rąk mi wszystko działa i nie płacze a ty liwka naucz sie grać w FOŁTNITE
Zalety

Dziala i ***

Wady

Płaczące ***

Extra informacje

Liwka śmieć

Natalia / 2022-05-27

Od miesiąca nie ma internetu a jak się dzwoni to gość ma poprostu wy*** najlepiej zwalać na tauron że winny a się okazuje całkiem co innego szkoda pieniędzy,czasu i nerwów TRAGEDIA !!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.00

Internet / 2022-04-08

Awarie brak kontaktu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Awarie

Extra informacje

TP / 2022-03-25

Pan obiecuje internet od pół roku, zwodzi, że już jutro będą, a jak ktoś dopytuje się kiedy w końcu to wulgarnie odpowiada, że on się nie musi tłumaczyć. Część ludzi wypowiedziała już umowy z poprzednim operatorem, szkoda gadać. Obsługa klienta poziom 0. Z dwojga złego czytając inne opinie cieszę się jednak, że nie doszło do doprowadzenia internetu bo pewnie męczylibyśmy się jak inni komentujący tu klienci :(
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.00

Victoria / 2022-02-04

Próbuje dodać opinie, bo Pan z Giga.com twierdzi, ze jest to niemożliwe i ze jest to „fake strona”. Internet jest tragiczny. Ta cała firma to jest żenada. Nie polecam nikomu.
Zalety

Nie ma zalet. Przykro mi

Wady

Wszystko co związane z ta firma. I internet i ludzie, którzy tam pracują.

Extra informacje

Jan / 2022-02-04

Jak internet działa to jest w miarę ok, nie narzekam, ale jak już się popsuje to nawet kilka dni człowiek pozostaje bez internetu, totalnie nie polecam tej firmy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50

Marcin / 2022-02-01

Brak jakiejkolwiek możliwości połączenia z serwisem!!! Nie odbiera lub komunikat że za chwilę do ciebie oddzwoni. Internet tnie, telewizja klatkuje i nie ma z tym do kogo uderzyć.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Było dobrze

Wady

Jest źle

Extra informacje

Wojtek / 2022-01-31

Ciągle problemy techniczne wieczny brak internetu Nie można nawet się dodzwonić
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Brak

Wady

Problemy z siecią i słaba obsługa

Extra informacje

Anna / 2022-01-31

Telewizja i internet dobrze działają dopuki coś się nie popsuje.. W momencie problemów biuro umywa ręce a technik ignoruje esemesy. Dramat!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Max / 2022-01-17

Jedyna w swoim rodzaju, a mianowicie: Zwróciłem uwagę pani z obsługi na kilka nieprawidłowości i spotkałem się z pełnym 'buty' niezrozumieniem. Miałem wrażenie że to ona wie wszystko lepiej, ciekawą politykę prowadzi firma. Na szczęście za kilka tygodni kończę współpracę z tą firmą, klient nasz pan. Pozdrawiam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25
Zalety

brak

Wady

życie weryfikuje wszystko

Extra informacje

brak kompetentnej osoby która dbałaby o wizerunek firmy

Marta / 2021-12-31

Jedna wielka porażka, druga awaria w ciągu zaledwie tygodnia ( poprzednie usunięcie trwało 5 dni!), 10 telefonów-technik nie odbiera. Nie polecam- amatorstwo.
Cena
1.00
Zalety

brak

Wady

powolny internet, ciągłe awarie, brak obsługi technicznej

Extra informacje

Dawid / 2021-12-17

Arogancja serwisu to norma ale dzisiaj przeszli samych siebie, chlop rozmawia prowadząc samochod bo slychac szum w sluchawce ale musi wtrącic ze nie slyszy bo " gada pan cos tam pod nosem"
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Nie

Wady

Ciągłe awarie

Extra informacje

Marek / 2021-11-27

Brak wsparcia technicznego, nie można się dodzwonić na całodobowy telefon awaryjny sic, jak już jest internet to jego szybkość pozostawia wiele do życzenia, nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Monika / 2021-11-25

Polecam
Zalety

paramatry zgodnie z umowa

Wady

Extra informacje

1,5 roku

Zeegbee / 2021-11-15

Bardzo mała dostępność usługi, awarie całodziennie, odradzam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Więcej internetu nie ma niż jest, wysoka cena

Extra informacje

Jimmy / 2021-11-14

Amatorzy, cwaniaki i naciągacze. Zero wsparcia klienta, zero obsługi technicznej, parametry internetu o połowę gorsze niż w umowie, jakiekolwiek LTE bije na głowę ich \"światłowód\".
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

kończy mi się umowa

Wady

same

Extra informacje

1 rok i 8 miesięcy

Marek / 2021-11-12

Serwis w tej firmie praktycznie nie istnieje
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

Paweł / 2021-11-11

Bardzo słaba jakość, przerwy po kilka dni, zostajemy bez internetu, jak wróci to nie da się nawet otworzyć strony, nie polacam, weźcie cokolwiek byle nie gigacom
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Bardzo niska jakość

Extra informacje

A co cie to / 2021-11-06

Ten Kurczaczek gdy tworzył ten ''internet'' to złe napisał powinno być g8wno internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

scamerzy

Wady

Wszytko w tym ''internecie'' to wada

Extra informacje

g8wno internet

ktoś o imieniu nie znanym / 2021-11-05

sram na ten internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

zero

Wady

wszystko

Extra informacje

sram na ten internet

Weyland / 2021-09-26

Dno.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Żadnych

Wady

Oszukują na parametrach internetu, nieistniejąca obsługa klienta, brak jakiegokolwiek wsparcia technicznego

Extra informacje

Piotrwk / 2021-09-25

3 krótkie słowa. Oszuści, krętacze, złodzieje. Omijać szerokim łukiem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

KRUCZNET / 2021-06-05

OGOLNIE NIE POLECAM NAJGORSZY INTERNET ZERO UWAGI DLA KLIENTOW ZADNEGO ODZEWU SZUKAJCIE CZEGOS INNEGO!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

NIESTETY ZADNYCH ZALET TUTAJ NIE MA

Wady

WADA OGOLNIE JEST TO ZE ISTNIEJE TAKIE COS JAK KRUCZNET

Extra informacje

PING SKACZE Z 20 DO 2000 I TAK W KOLO

Szkoda gadać / 2021-06-04

Porażka
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

0

Wady

Wszystko

Extra informacje

Masakra

Kacper / 2021-05-09

Prędkość może I jest dobra ale niezawodność to już gruba przesada. Internet wywala przynajmniej raz na tydzień a support często nie odbiera. Podejrzewam że opinie piszą boty dla zawyżania oceny.
Zalety

Prędkość

Wady

Zawodność

Extra informacje

Rok

Twuj stary / 2021-05-09

Giga com jest beznadziejna
Zalety

Wady

Oj tak

Extra informacje

Nie wiem kto pisze te dobre opinie. Chyba boty. Regularnie wywala mi internet w tym serwisie. Nie polecam.

Zofia / 2021-05-07

Dziadostwo a nie internet!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

nie polecam

Extra informacje

długo

Michalina / 2021-05-04

Extra, działa, tylko więcej ulotek po wiosce niech dadzą bo nie wszyscy wiedzą o promocjach ja poleciłam dwóch sąsiadów i jest dobże
Zalety

promocje. tanie ceny i umowy

Wady

Extra informacje

promocje są

Arkadiusz / 2021-05-02

***owy internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Henryk / 2021-03-29

Nie polecam , czekam na koniec umowy i daje wypowiedzenie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Kacper / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Seba / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Nicolas / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Bartek / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Alex / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Hania / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Imelina / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Ala / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Milena / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Bolek / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Olek / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Iva / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Milena / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Roksana / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Milena / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Emilia / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Arkadiusz / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Robert / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Renata / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Renata / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Oliwer / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Oliwer / 2021-03-28

Bardzo ***owy net po godzinie 20 nic nie moge zrobic nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Oliwer / 2021-03-28

Bardzo ***owy net nie polecam nie moge nawe live odpalic na tym necie a pfu na gigacom.com
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Nie ma plusuw

Wady

Co chwile wywala internet

Extra informacje

***owy internet

Szymon / 2021-03-26

Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE POLECAM!!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Paweł / 2021-03-24

Odradzam stanowczo, omijać firmę!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Olek / 2021-03-22

Słaba jakość w stounku do ceny, nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Milena / 2021-03-19

Usługa jest na średnim poziomie, jakbym wiedziała że tak to będzie działać to bym sie dwa razy zastanowiła
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Awaryjność

Extra informacje

Zosia / 2021-03-18

Na początku nie było źle, ale po podpisaniu umowy zrobił się dramat, fimu na yt nie moge oglądać!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

prędkość

Extra informacje

Bogdan / 2021-03-16

Nie polecam, same problemy z tą firmą!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Awaryjność

Extra informacje

Radek / 2021-03-15

Zero pozytywów , nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Laura / 2021-03-12

Przestrzegam!! Najgorsza firma!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Awaryjność

Extra informacje

Justyna / 2021-03-10

Omijać szerokim łukiem. Pełno ukrytych kosztów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Cena

Extra informacje

Maciej / 2021-03-08

Tragedia. Ciągle awarie bez wcześniejszych uprzedzeń czy jakichkolwiek wyjaśnień.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Awaryjność

Extra informacje

Alicja / 2021-02-24

Internetu więcej nie ma jak jest, brak serwisu, brak biura obsługi, ogólnie dramat. Trzymajcie się z daleka.od nich.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

absolutnie nie podpisujcie umowy

Extra informacje

Dorota / 2021-02-23

Zmieniłam Internet z Orange na tą firmę ale trafiłam z deszczu pod rynnę, to co się ostatnio wyprawia to jakieś nieporozumienie. Dzieci ciągle narzekają że nie moga grac ani bajek oglądać, ja nie mogę pracować a jak do nich dzwonie to odpowiadają ze u nich wszystko działa i to problem u mnie. Niedługo kończy się umowa i moja udręka uciekam od nich najdalej jak się da !!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25
Zalety

nie widze

Wady

słaba prędkość, marna obsługa klienta

Extra informacje

Zbigniew / 2021-02-23

Firma nie godna polecenia. Słaby transfer z limitami, nie da się oglądnąć filmu w lepszej rozdzielczości. Kończę umowę i zmieniam dostawcę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Jakość

Extra informacje

Darknet / 2021-02-15

dno, zapomniałem gwiazdki dodać!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

dno, dno, dno, syf nie internet!!!!

Extra informacje

długo, bardzo długo aby być mega wqr..... ciągle to łąjno nie działa jak należy!!!

Darknet / 2021-02-15

Mam ogromną ochotę zwyzywać, od najgorszych wulgarnych słów, ale powtrzymam się bo nie jestem trolem, Internetu używam do bardzo poważnych rzeczy, niestety podpisanie umowy z tą firmą to była pomyłka, przestrzegam wszystkich, którzy oczekują więcej od Internetu niż otwieranie się stron www, co równie dobrze na LTE działa, ten Internet to jest jedno wielkie dno, kloaka, wszystko co najgorsze przychodzi mi do głowy, generalnie dużo pracuję, w domu przebywam niewiele, jednak akurat zawsze jak potrzebuje w godzinach szczytu to prędkości dalekie są od nawet 10% deklarowanych, oczywiście po podpisaniu umowy przez tydzień było dobrze, od paru miesięcy w zasadzie płacę i nie korzystam, nie polecam, radzę się zastanowić, lepiej już pozostać przy Internecie mobilnym, Polsat cyfrowy działa lepiej niż Internet od Pana Kruczka
Zalety

brak

Wady

wolny, laguje, drogi, awaryjny

Extra informacje

długo wystarczająco aby ocenić, że to bagno

GigaFantic / 2021-02-12

Luzik to leci jak strzała u innch po radiu nie miałem tyle co tu na codzień i weekendy full speed. zasówa, P O L E C A M
Zalety

newsy, sprzęt,ceny

Wady

e-mail milczy

Extra informacje

Czss już 9 m/cy z giga

Darek But. / 2021-02-12

Czlowiek ktory sie tym zajmuje ani trochę nie traktuje klienta powaznie, nie dotrzymuje umowionych terminow spotkania po czym nie odbiera telefonu a w momencie zadzwonienia z numeru ktorego nie zna odbiera natychmiastowo :) Co chwile są przerwy w dostawie internetu, więcej nie działa niż działa, szybkość transferu to jest śmiech, to z komórki wyciągam 2-3 Mb tutaj nawet tyle nie idzie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

To żart jest nie internet

Extra informacje

MasterTEAM / 2021-02-07

Słaba jakość, ping powyżej 200ms, awarie kilka razy w miesiącu, kiepski serwis, odbierają kiedy im się podoba, nie odpowiadają na wiadomości, nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

tragiczna obsługa, tragiczna jakosc

Extra informacje

rok

Oliwia / 2021-02-07

Fatalna obsługa o ile ciągle kłamstwa i oszustwa można tak nazwać internet słaby bardzo, brak jakiejkolwiek pomocy w przypadku problemów. Gorąco nie polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Niepoważna firma

Extra informacje

Lucky / 2021-01-29

Niestety są braki w dostawie Internetu. Często go poprostu nie ma...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Jak jest Internet to działa ok

Wady

Częste braki dostawy Internetu. Problem z połączeniem do konsultanta technicznego.

Extra informacje

Brak

Magda / 2021-01-26

Nie polecam! Od kilku miesięcy "korzystam" z ich usług. Notorycznie brak Internetu, jeśli jest ...to ledwie otwierają się strony, o filmach można zapomnieć. Faktycznie odbierają jedynie telefony, których nie mają zapisanych, umawiają się a potem nawet nie raczą odebrać telefonu, odpisać na SMS. Całkowity brak szacunku do klienta. Dramat ! Żałuje bardzo i czekam na koniec umowy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Internet praktycznie nie działa, wysoka cena

Extra informacje

Witczak / 2021-01-17

Bardzo często nie ma internetu.Jest wolny i nie da się nic na nim robić, pobieranie wynosi 150 Kb/s albo jeszcze gorzej . Nic nie można pobrać, Nie mogę uczestniczyć w zajęciach zdalnym bo co chwile go nie ma.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Bardzo źle działa

Extra informacje

Piotr / 2021-01-16

Gówno, jakiego mało, internet działa jak chce, światłowód wolniejszy niż 3G
Zalety

Wady

Dziadostwo

Extra informacje

Zawiedzony / 2021-01-13

Nie polecam!!! Od kilku lat "korzystam" z ich usług. Notorycznie brak Internetu, jeśli jest ...to ledwie otwierają się strony, o filmach można zapomnieć (niby 100Mb/s). Faktycznie odbierają jedynie telefony, których nie mają zapisanych, umawiają się a potem nawet nie raczą odebrać telefonu, odpisać na SMS. Całkowity brak szacunku do klienta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Internet nie działa całymi dniami, TV nie działa wogóle

Extra informacje

Majkel Intestine / 2021-01-06

chujowe
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

morzna zrobić zakupy w skelpie obok

Wady

w chuj

Extra informacje

durzo

Marek / 2021-01-03

Ktoś z firmy Krucznet ( może szef ) wypisuję jak to pięknie chodzi Internet (5 gwiazdek) a rzeczywistość jest i nie ma się co oszukiwać..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Mariusz / 2020-12-30

Płace za 200 mega na światłowodzie a prędkość nie przekracza 70 mega ( telewizja i telefony wciąż się wieszają) oczywiście na meila nie ma odpowiedzi , w biurze spychologia na serwisanta A ten powiedział 70 mega to duzo i ciesz się Panie że masz tyle bo inni tyle nie mają . GÓWNO nie Internet. NIE POLECAM i o ile adwokat nie zakończy sprawy wcześniej to olewam tą "firemke" przy pierwszej okazji
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie dostarczają Internetu za który się płaci . Mam w umowie 200 mega a dostarczają maksymalnie 70 mega i serwisant powiedział że mam się z tego cieszyć bo to dużo a inni nawet tego nie mają. Kolejny super tekst to serwis nie przyjedzie bo mają daleko a to nie wakacje i nie będą robić wycieczek tylko dla tego że Internet mi nie działa. Brak odpowiedzi na meila. Ciekawe że w pierwszym miesiącu było wszystko ok a po tym czasie jak już się nie można wycofać to Internet zwalnia do 1/3 prędkości za którą się płaci

Extra informacje

5 miesięcy męki z Internetem na światłowodzie , dużo szybciej działa Internet od operatora w naszych telefonach niz ten szans

Adam / 2020-12-29

Śmiech mnie ogarnia jak czytam, że Internet na 5 gwiazdek. Nie jest to reklama ale wprawdzie sobie Internet z Play. Wymiata ten z Krucznetu

Kazik / 2020-12-22

Internet jest słaby i nie ma co się oszukiwać. Rozmowa z właścicielem to jakaś tragedia. Nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25

Andrzej / 2020-12-10

zgadzam się z poniższą opinią.Internet jest ch*jowy.Mam nadzieję że się to wyjaśni.Pozdro z fartem
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

ładna pani w obsłudze klienta

Wady

niska prędkość

Extra informacje

internet do wymiany

Maciej Kozielewski / 2020-12-09

Firma to jeden wielki żarty, lecą w chuja jak zorrro. Pierdolone gówno nawet nie chce się włączyć, jak już jest to sie wypierdala jak syzyf na plecyi cały czas nie udolnie próbuje wstac. Wole już pierdolonego plusa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

brak

Wady

chuj wam w dupe

Extra informacje

3 miesiące i 300 zł poszło sie jebac

Maciej / 2020-11-25

Świadczone usługi przez firmę Krucznet dają wiele do życzenia. Częsta awaryjność, wysokie pingi, bardzo słabe wsparcie techniczne. NIE POLECAM
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Awaryjność

Extra informacje

Kate / 2020-10-26

Przychodzi godzina 20:30 jest więcej osób na internecie zaczyna sie ping po 11tyś dzwonie do nich mowie jaki jest problem odpowiedz jest taka że u nich jest wszystko dobrze i że oni mają dobry ping i że nie są w stanie nic więcej zrobić śmiechu warte wieczór, święto, dzień wolny to wszystko działa tak że internet jest ale strasznie słaby albo go nie ma
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

B. wolny

Extra informacje

Mati / 2020-10-09

Usługa żałosna. Problem z internetem od około tygodnia. Kolejna próba zgłoszenia, trzeba się dodzwaniac przez pół godziny, gdy w końcu dzwoni i nie uda się odebrać więc oddzwania się minutę później już nie odbiera cały wieczór a internet chodzi jeszcze gorzej niż przed pierwszym zgłoszeniem problemu. A telefon odbiera zwykły cham. Ogólnie śmieciowy internet.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Brak wsparcia, internet nie działa

Extra informacje

Cricket6 / 2020-10-04

Koszmar! Niestabilna sieć! Rzadko to naprawdę działa, a chamski wlasciciel nie jest w stanie ruszyć tylka aby cokolwiek działało bez problemu!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Ogromne!

Extra informacje

Piotr K / 2020-10-03

Nie polecam. Załatwienie jakichkolwiek formalności graniczy z cudem. Fatalne podejście do klienta. Polecam innych dostawców internetu. Ps. Minął miesiąc czasu i nic się nie zmieniło. Ta firma to jakaś kpina i i negatywne opinie są jak najbardziej trafne. Internet bardzo często nie działa, jak już jest to wieczorami potężne zmuły.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Bardzo duża awaryjność, cena absolutnie nie warta tego dziadostwa

Extra informacje

Margot / 2020-09-29

Przygody z tą firmą zaczęly się bardzo źle, najpierw zwodzili mnie długo, jak podłączyli to interent na początku jakoś działał, niestety w razie awarii przerwy są zwyczajnie nieakceptowalne, trwać potrafią wiele dni, wiszące byle jak zamontowane kable wołają oi pomstę do nieba, później się dziwić, że pozrywane, brak właściwych parametrów powoduje, że muszę korzystać z sieci komórkowej, absolutnie przestrzagam przed związaniem się z tym operatorem, zależy im tyklo aby podpisać umowe ipłacić, jakośc usług już nie ma znaczenia,
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Niestety nie zaobserwowałem plusów

Wady

awarie długi czas usunięcia, jakość pracdramatyczna, dziura na mały kabel wielkości pięści na ścianie.

Extra informacje

o wiele za długo

Mateusz / 2020-09-20

Odradzam dzisiaj znowu awaria tydzien temu takze. Ping nagle zaczyna skakać do kilku tysięcy a pakiety utrzymują się na stałych 20 utraty, co uniemożliwia m.in grę w cokolwiek z nazwą multiplayer. Czasami w tygodniu internetu nie ma po kilka dni. TRAGEDIA
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Awarie, bardzo słaba jakość, brak obsługi

Extra informacje

WładysławO / 2020-08-28

Tragedia. Cochwile braki w internecie ale oczywiście nie ma jak do nich zadzwonić. Brak jakiegokolwiek wsparcia. Jak działa co nie jest zbyt częste to nie można nawet strony otworzyć.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

SIeć krzak

Extra informacje

Filip / 2020-08-22

Internet nie działa. Zrobiłem speed test i musiałem sprawdzić czy to nie 1 kwietnia. Zacina się gdy jest używany na więcej niż jednym urządzeniu. Odradzam każdemu kto używa internetu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Brak

Wady

Opisane powyżej

Extra informacje

1 rok

Malgorzata / 2020-08-21

[Gliwice] Jak macie wybór, POSZUKAJCIE INNEGO DOSTAWCY. Dopóki wszystko działa - jest ok. Przy jakiejkolwiek usterce najpierw musze sie nasłuchać, że wina jest po mojej stronie, przerwane kable, stary router i tego typu filozofie. Potem okazuje sie dopiero, że znajduja usterkę u siebie. Od miesiąca mam problemy z internetem, Krucznet odwiedzał mnie już kilka razy - nic nie pomogli. Dzisiaj zadzwoniłam poinformowac, że ze względu na pracę zdalną musze mieć internet i jak nie usuną usterki, to będę zmuszona wypowiedzieć umowę. Od P. KRUCZKA usłyszałam, ze mi dzisiaj wyłącza internet i że mam sobie zerwać umowę, po czym rzucił mi słuchawką... za pół godz, dzwonił do męża, że znaleźli powód i go będą rozwiązywać... brak słów. Cham i prostak, na dodatek bez wiedzy i kompetencji...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Wady

obsługa klienta

Extra informacje

Jacek z pod K-Koźla / 2020-08-19

Nie wiem skąd się biorą opinie pozytywne, może sami sobie je pisze firma, bo co z tego ze mam światłowód jak to wiecej nie działa niż dziala, a jak jest awaira to czas jej usunięcia trwa bez końca w obecnych czasach to nieakceptowalne. Muszę ciągle przełącząc się na internet z LTE bo ten za który płace szanownemu Panu Kruczkowi to po prostu woła o pomstę do nieba. Aboslutnie nie polecam i w odpowiednim czasie z pewnością złożę swoją rezygnaćę przepraszająć się z organge.
Zalety

czasami dziala

Wady

wlony, awaryjny, czasami tylko dziala normlanie,

Extra informacje

Małgorzata / 2020-08-08

Ta sieć to jest dramat, celowo w umowach wprowadzają w błąd. W ciągu tygodnia kilka awarii po kilka godzin, maila nie da się wysłać, prędkość wysyłu mniej niż 0,1 Mb. Nic nie robią żeby to zmienić. Praktycznie co miesiąć jest coraz gorzej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Wprowadzenia w błąd w umowach

Extra informacje

Kaspero / 2020-07-18

Chciałem pograć sobie w cs'ka Ale zapomniałem że mam Internet z Gigacom. Nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Częste braki neta, wparcie nie istnieje

Extra informacje

Jacek / 2020-07-14

Internet niestety nie działa jak należy, ciągłe awarie, jak tylko zawieje to pozrywane kable na słupach, syf taki w klatkach, switche za 20zł to jak to moze działać, jak tylko skonczy sie umowa to papap
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

dramat

Wady

cena, serwis, jakość to wszystko kuleje

Extra informacje

2lata

Ernest / 2020-07-06

Słabo, nie da się normalnie w gry pograć bo od razu ping skacze i cały czas się przegrywa bardzo długo pobierają się aplikację i gry. Ogólnie stanowczo odradzam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Awarie i lagi

Extra informacje

Nina / 2020-06-02

Porażka! Wifi nie łapie 10 m od routera, na własny koszt kazali nam zmienic urzadzenie, po kilku dniach wypraszania przyechali je podlaczyc, zostawili siec otwarta a po 2 miesiacach ciaglych interwencji pracownik nas powyzywal, ze sieci nie zamknie bo.mamy nie ich router. Brak słów! Nie polecam nikomu trzymajcie się z daleka od Giga com.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Zero sieci , kompetencji i kultury pracowników

Extra informacje

Raczek / 2020-05-30

Nie polecam. Nie reagują na żadne zgłoszenia braku internetu czy też tak wolnego działania, że nie otwiera się FB. Fatalne podejście do klienta. Niby światłowód, a przerwy co drugi dzień, jak działa to tak wolno, że o oglądaniu filmów można zapomiieć, wieczorami nie wchodzą nawet zwykłe strony www. a firma to jakaś kpina i i negatywne opinie są jak najbardziej trafne.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Bardzo niska jakość, częste awarie

Extra informacje

Internet / 2020-05-26

W ostatni weekend z tego gównianego internetu nie dało się korzystać, mieliśmy z kumplem rozgrywkę ważną miało działać super a okazało się, że przez zasrany gigakom była jedna wielka wtopa, absolutnie nie pokecam tego śmieciowego dostawcy, przez niego zaliczona była wtopa, wystarczyło ze chwilke powiało i już internet się spartoilił, wydzwanianie nikt wieczorami nie odbierał
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

dramat

Wady

0 kontaktu jak jest problem nie polecam

Extra informacje

długo

Fabian Matyłowicz / 2020-05-24

Internet ciągle się rozłącza a prędkość porównywalna do usług z przed 10 lat jednym słowem tragedia polecam nie pakować się w umowę bo to 12 miesięcy nie możliwej do opisania frustracji do tego dodam że często internet nie działa kilka dni , prośba o pomoc telefoniczną jest praktycznie nie możliwa, zajmuje godzinę a czas oczekiwania na jakąś reakcję to są tygodnie Żałosne Ale prawdziwe
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Brak wsparcia, ciągłe przerwy

Extra informacje

ERYK / 2020-05-17

szkoda pieniędzy i nerwów,odradzam wszystkim
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

żadna-no chyba że cena

Wady

słaby internet,częste awarie, brak kontaktu i nie miła obsługa

Extra informacje

21 miesięcy

MARIA / 2020-05-17

odradzam wszystkim,strata pieniędzy i szoda nerwów.
Zalety

żadna-no chyba że cena

Wady

słaby internet,częste awarie, brak kontaktu i nie miła obsługa

Extra informacje

PawełKwa / 2020-05-10

Najgorszy internet jaki miałem ping, przesyłanie danych, pobieranie strasznie nie stabilne lub połączenie z wifi na wszystkie kreski no ale oczywiście komunikat „Brak Internetu”. To już LTE pomimo wieczornej zmułt działało lepiej, bo chociaż działało. Jak to jest możliwe ze oszacowany czas pobierania niewielkiego materiału według steam wyniósł kilkanście dni? DO tego brak biura obsługi klienta, nie ma nawet komu zgłosić. Dramat.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

Brak kontaktu, bardzo częste przerwu

Extra informacje

PatrykM / 2020-05-03

Cały długi weekend bez internetu, nie ma komu zgłosić awarii, brak infolini, brak biura obsługi klienta. Takie awarie są tak częste, że internet więcej nie działa niż działa. Ponieważ LTE wieczorami nie działa praktycznie wogóle, zostajemy w takiej sytuacji całkowiecie bez żadnego internetu. Jeżeli ktoś ma możliwość, radzę trzymać się z daleka od Kurcznet vel Gigacom
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Wady

Ciągłe przerwy, brak obsługi

Extra informacje

Krisstoff / 2020-04-27

Beznadziejna jakość. Połączenie całkowicie niestabilne, bardzo długie przerwy po kilka dni, jak już jest dostęp to przepustowość niższa niż zadeklarowana. Dziwne skoki pingu. Biuro obsługi nie istnieje, nikt nie odbiera telefonu. Całkowicie odradzam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Brak jakiegokolwiek kontaktu

Extra informacje

Robert K / 2020-04-05

Odradzam,proszę to przemyśleć. Wszystko nie tak. Żadnych pozytywnych spostrzeżeń. Prędzej czy póżniej zrezygnuję.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

nie ma,miały być.....ale nie ma.

Wady

same,no prawie same.....żałuję że założyłem z tej właśnie firmy.

Extra informacje

czas użytkowania,prawie rok.

Misiek / 2020-03-31

Niestety od okolo pol roku notorycznie dzien w dzien nie ma internetu po kilkadziesiat minut i dużej .Jestem wieloletnim klientem krucznetu ale to juz przestalo mibsie podobać,przyszedl czas chtba na rezygnacje i poszukanie innego dostawcy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75

patryk / 2020-02-11

brak sieci od dwoch dni. nikt nie odbiera telefonu. ta siec to pomylka. nawet jak dziala to lagi wieczorami straszne
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

brak kontaktu

Extra informacje

The X / 2020-02-03

B. częste przerwy, cały dzień, czasem dwa dni, nikt telefonu nie odbiera w święta, brak infolini. Wieczorem przepustowość nikły ułamek zamówionej, czasami nie można wysłać maila.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

Słaba jakość

Extra informacje

Grażyna / 2020-01-17

Krucznet. Internet znów zniknął. Już nawet nie chce mi się kontaktować z nimi i tak usłyszę to co zawsze. U nichjest ok. Potem okazuje sie ze nie! Nigdy nie było nawet Przepraszamy! Zero komunikatów np o awariach.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50

Daria / 2019-12-20

Odradzam! Totalnie nieprofesjonalna firma. Od tygodnia nie mam internetu ale oni z tym nic nie robią. Przy montażu straszny syf.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Cała ta firma to jedna wielka wada

Extra informacje

Krzysztof / 2019-12-05

Bardzo niska jakość, przerwy całymi godzinami, albo całymi dniami, prędkość maksymalnie 10% zamówionej. Instalacja tak jak piszą przedmówcy, syf i brud. Bardzo prości i prymitywni ludzie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Brudasy

Extra informacje

Wolf / 2019-11-27

Instalacja wykonana karygodnie, niezgodnie z prawem, zagraża bezpieczeństwu, mnóstwo brudu dookoła, po instalacji wygląda wszystko jak pobojowisko. Niechluje i brudasy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Brud, niebezpieczna instslacja

Extra informacje

Katarzyna Nowak / 2019-09-17

Ciągłe przerwy, trwające kilka dni. Brak biura obsługi, nie ma komu zgłosić, partyzantka.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Firma krzak

Extra informacje

Internet GIGA-COM (Krucznet) opinie

GIGA-COM Internet & Telewizja & Telefon w technologii światłowodowej
Ul. Wincentego Witosa 3
47-223 Kędzierzyn - Koźle

Strona internetowa firmy: giga-com.pl

Telefon do biura: 570 018 977