Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Komputery
  • /
  • Laptopy
  • /
  • Fujitsu-Siemens Amilo PI1505 (POL-102110-001)
  • /
  • 1

Opinie o Fujitsu-Siemens Amilo PI1505 (POL-102110-001)

Komputery Fujitsu-Siemens Amilo PI1505 (POL-102110-001) opinie
Bateria
3.71
Cena/Jakość
4.43
Jakość wykonania
3.86
Wydajność
4.43
Wyposażenie
3.71

Średnia ocen

4.03

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

8

dodanych opinii

 

Marecki / 2021-03-28

Fajny lapek jak dostanie T7200 2Ghz i dysk SSD.Niestety obsługuje do 3Gb ramu.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
4.00
Zalety

Wady

Maksymalna ilość ramu.

Extra informacje

domnik / 2011-11-30

wyposarzenie bardzo dobtewydajność na 5jakość wyk. spokocena spoko
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
5.00

~Stasinek / 2010-10-09

Mam tam 3 systemy operacyjne od 3 lat działa znakomicie. Wymieniałem tylko raz dysk twardy bo wiadomo że się zużywa jak każdy. Kupiłem mu większy dysk tak dla łatwiejszego używania.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
3.80
Zalety

Można instalować dużo systemów operacyjnych

Wady

Vista home basic

Extra informacje

3 lata 2000zł

~rrrrrrrrrrrrrrrr / 2010-07-17

Posiadam ten model od czerwca 2007 czyli już ponad 2 lata. Muszę powiedzieć, że służy mi bardzo dobrze i nie miałem z nim nigdy najmniejszych problemów. Wszystko działa jak należy, służy mi do dziś dnia. W najbliższym czasie planuję się go jednak pozbyć, ponieważ chcę zakupić komputer stacjonarny, nie ma co się oszukiwać Pi1505 nie nadaje się zbytnio do gier, główną wadą tego laptopa jest zintegrowana karta graficzna.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
4.80
Zalety

procesor, RAM, HDD (jak na model z 2007 roku)

Wady

karta graficzna

Extra informacje

ponad 3 lata, 500 funtów brytyjskich.

~Aga / 2010-01-27

Witamod roku posiadam ten model noteboka, po pierwsze- już na drugi dzień okazało się że nie działą stacja dysków.Udałam się do punktu sprzedaży a tam mądry pan poinformował mnie iż notebok musi stac na r ównyej podstawie!!!reklamacji nie przyjęto!- pierwszy ich bład.Drugie podejście - gaśnie monitor - i bynajmniej nie chodzi yu o wygaszacz ekranu.Tak się złożyło iż sklep zlikwidowano- więc dzwonię bezposrednio do serwisu Futitsu w Warszawie - i doznaję szoku- sprzęt mój o yum numerze seryjnym nie powinien być sprzedany wogóle- mam 24 miiesięczną gwarancję a komputer wg serwisu juz jest rok po gwarancji!!!!ponadto kosztował 1500 zł, a w sklepie poinformowano mnie że 1800 a kamerka i Nokia -GRATIS!oszukano mnie na kwotę 300 zł.( Ponieważ była to sprzedaż ratalna- mam potiwetdzenie iż to mój notebok kosztował 1800 tak podał sklep - więc dlaczego na fakturze mam notebok- 1500, kamera-100, Nokia 200??? żadam wymiany towaru na zgodny z umową - jeśli odmówią Sąd
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
2.80
Zalety

estetyczny wygląd

Wady

delikatna obudowa, stacja dysków - nie wiem poniewaz nie działą od momentu zakupu

Extra informacje

1 rok, 1800 zapłaciłam ale z faktury wynika że kosztował 1500

~kade / 2008-02-01

pozdrawiam wszystkich.mam komputerek ok pół roku . ogólnie chodził dobrze ale po godzinie pracy oczy czerwone i zmęczone od lampy . Aż w końcu sie pewnego dnia się zepsuł, nic wielkiego inwerter nie łączył , prosta usterka na godzinę roboty przy kosztach ok 30zł , wiem co mówię bo jestem elektronikiem . Ale mam gwarancję ,wiec lecę do serwisu FUJITSU-siemens.Czekam już 30 dni nie ma części serwis w moim mieście Łodzi bezradny , serwis w Warszawie po interwencji może się przyjrzy. Jednym słowem gorąco polecam na zmarnowanie nerwów czasu , wczoraj kupiłem używaną toshibę i czekam na naprawę swojego "cacka" za 3500zł
Zalety

brak plusów

Wady

makabryczny serwis czekam już 30 dzień na naprawę gwareancyjną

Extra informacje

pól roku, 3500 zł

~KaZi / 2007-09-30

ja tez mam tego laptopa tylko w bogatszej wersji :] procek mam 1,73dysk WDC 160GBram 2GB DDR2i jestem z niego bardzo zadowolony... jednyny problem jaki mam to Windows Vista... ale wlasnie pracuje nad tym jak zdobyc Windowsa XP PRO ze sterownikami SATA :]Wadytrzeszcząca i brzęcząca obudowamam go od ponad miesiąca, kupilem go od znajomego za 2900zł (a on kupil go za 3600)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
4.40
Zalety

Wady

trzeszcząca i brzęcząca obudowa

Extra informacje

mam go od ponad miesiąca, kupilem go od znajomego za 2900zł (a on kupil go za 3600)

~macdriver / 2007-04-09

Laptop sprawny, ma procek Centrino Duo 1,6 ghz (model T2050), wszystkie sterowniki są dodatkowo jest windows, nero i power dvd. Za tę cene posiadał najwięcej ramu (1GB) i największy dysk 120 gb. Posiada dodtakowo czytnik kart pamięci, karta jest zintegrowana ale spokojnie sobie radzi. Bateria dosy krótko trzyma (max 3,5 h) ale jak się np opgląda film z płytki to spada do 1,5 h. Poza tym dosy głośny wentylator. Innych minusów jak an razie nie widzę. Sprawny, w miarę solidny i szybki.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
3.40
Zalety

Wydajny, ekran panoramiczny, streowniki, dużo ramu i duży dysk

Wady

Głośny wentylator, bateria krótko trzyma (max 3,5h)

Extra informacje

3 miesiące, 3299 zł

Komputery Fujitsu-Siemens Amilo PI1505 (POL-102110-001) opinie