Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • Frugo
  • /
  • 1

Opinie o Frugo

www.frugo.pl

Zabierzów

Zakupy Frugo opinie
Asortyment
1.55
Obsługa i reklamacje
1.19
Poziom cen
1.45

Średnia ocen

1.40

w skali od 1 do 5.

 

Frugo opinie Frugo
1.40 1644

Przemielony / 2023-02-03

To tylko pośrednik, umie tylko prowizję Ali+30% naliczyć, Udaje zwykly sklep ale wysylka idzie z Chin, zero wsparcia a nawet kontaktu ze sprzedawcą
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Cena, brak wsparcia, większe ryzyka

Extra informacje

raz użyte, więcej nie bedzie

JUlien / 2023-02-02

CZekam na paczke od miesiaca , a miala dojsc do konca stycznia., po czym dostaje info ze paczka zaginela. Stanowczo odradzam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystkie mozliwe w handlu

Extra informacje

Olka / 2023-01-31

Żenada. Wysyłka obiecana w dwa dni, a wysłane po 4. Nie możesz sprawdzić gdzie jest paczka, widnieje tylko informacja że w drodze. Czekam na nią już od miesiąca i wciąż nie doszła i nie wiadomo czy w ogóle dojdzie. Zdecydowanie nie polecam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

magda / 2023-01-30

Strona Fruugo to wielka porażka, jedna wielkie oszustwo! zamówiłam sweter dla córki rozmiar S a dostałam bluze dla 3 latki, paczka została odesłana do sprzedawcy, oczywiście zero odzewu, fruugo nie bierze odpowiedzialności za towar zamówiony i wszystko na temat.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Asia / 2023-01-19

Ta firma to porażka. Nie dostałam przesyłki, nie odpisują, nie ma jak się dodzwonić, dziecko płacze bo nie dostało wymarzonego prezentu, kasy nie oddają. Widać po ostatnich opiniach mają taką politykę robienia ludzi....
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aneta / 2023-01-17

A ja czytając opinie muszę powiedzieć że jestem zadowolona ponieważ zakupiłam hula hop Smart lecz sklep napisał w e mail że wysyłka będzie wydłużona więc zarządalam zwrotu pierwszy i z opini które czytałam myślałam że nie odzyskam pieniędzy ku mojemu zdziwieniu pieniądze mam już na koncie i dodam że cała transakcja była w jednym tygodniu jak zakup i zwrot.
Zalety

Szybki zwrot pieniędzy i dobra komunikacja ze strony sprzedającego

Wady

Brak

Extra informacje

Anna M / 2023-01-16

Porażka - zamówiłam lornetkę z kamerą za 850zł., bo wybierałam się na święta do Kenii i potrzebna mi była do obserwacji zwierząt na sawannie- doszła w połowie stycznia, a więc musztarda po obiedzie. Ponadto okazało się , że do niczego się nie nadaje , chyba ,że do zabawy dzieciom. Chciałam zrobić zwrot ale koszt wysyłki do Chin okazał się niebotyczny, więc postanowiłam dać ją dzieciom do zabawy, a i tak pewnie nie odzyskałabym od nich pieniędzy- po prostu firma kant !!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych zalet

Wady

same wady

Extra informacje

Mirek / 2023-01-14

Złożyłem zamówienie 12.12.2022 "zamówienie 62795768 zostało potwierdzone", 15.12.2022 podobno zostało wysłane, ale numer wysyłki do tej pory nie jest rozpoznawany na stronie przewoźnika. Dopiero po upływie terminu dostawy (03.01.2023) mogłem zgłosić, że nie otrzymałem przesyłki. Zrobiłem to dwa razy w odstępie tygodnia i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Uważam, że ten portal służy tylko do okradania ludzi i wyłudzania pieniędzy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wyłudzanie pieniędzy i okradanie ludzi

Extra informacje

Pobranie pieniędzy i brak dostawy

Uwaga, to przekret i złodziejstwo! Nie otrzymałem towaru! Kontaktu brak. Stracone pieniądze. Jak najdalej od złodziei!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wylacznie minusy

Extra informacje

Mariola / 2023-01-13

Jestem zawiedziona i czuję się oszukana - zamówiłam przesyłkę w dniu 18.11.2022 r. , otrzymałam potwierdzenie zamówienia , oczywiście zapłata została dokonana , termin dostawy miał być do 18.12.2022 r. To miały być prezent świąteczny dla syna. Do dnia dzisiejszego nie ma żadnych informacji na jakim etapie jest przesyłka. Jestem strasznie rozczarowana i czuję się oszukana.
Zalety

brak

Wady

brak słów

Extra informacje

Anna / 2023-01-12

UWAGA! OSZUSCI! Przesyłka dotarła po ponad miesiacu Mial byc zegarek Przyszla lampka do roweru Zero kontaktu i odp na wyslane maile Dramat i oszustwo! Nerwy! Zero komunikacji i bardzo utrudniona i nieoplacalna opcja zwrotu do Chin etc Jak to legalnie mize funkcjonowac na rynku!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszusci

Extra informacje

Sonia / 2023-01-11

Oszuści. Pona d 1,5 czekam na torebkę. Wysłałam dziesiątki maili. Zero kontaktu. Jak może utrzymywać się na rynku taki złodziej!!!
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

GRZEGORZ / 2023-01-11

Uwaga oszuści. W ofercie wentylator kominkowy a przysłali samo śmigło wentylatora. Przy reklamacji twierdzą, że opisują całe urządzenie aby dokładnie pokazać funkcję części ale tego w opisie nie wskazują. Nie można doprosić się o adres do zwrotu i chce abym poniósł koszt przesyłki zwrotnej. Generalnie dramat... unikajcie tego sklepu i nie płaćcie z góry!. Bardzo duże prawdopodobieństwo straty pieniędzy o nerwach nie wspominając. Szkoda, że nie można ocenić sklepu na zero..
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Opis niezgodny z oferowanym towarem, celowe wprowadzanie klienta w błąd.

Extra informacje

Katarzyna / 2023-01-11

Unikajcie tego sklepu jak ognia!!! Oszuści!!! Przed zapłaceniem za zamówienie podany jest krótki termin dostawy 2-4 dni, po zapłaceniu 1,5-2 miesięcy. Do mnie nadal nie dotarł!!! Zwrotu też nie ma sensu robić, bo do Chin to będzie spory koszt...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie w znalazłam...

Wady

Same wady!

Extra informacje

Emilia / 2023-01-10

Oszuści! Nie ma zamówionego towaru, nie mogę doprosić się o zwrot pieniędzy, zero kontaktu z firmą. Ostrzegam - nie zamawiajcie tam nic!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszuści!

Wady

Oszuści!

Extra informacje

Oszuści!

Piotr / 2023-01-04

Do trzech dni miała być zamówiona mini drukarka, po dwóch tygodniach przysłali papier do drukarki, oszuści, kłamcy i naciągacze, nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Nie polecam zakupów

Aneta / 2022-12-28

Czuję się oszukana przez sklep. Od ponad 3 tygodni po złożeniu zamówienia i opłaceniu nie mam ani towaru ani pieniędzy. Żadnego kontaktu z firmą, po prostu nic! Ktoś w końcu musi się wziąć za tych oszustów bo to się nigdy nie skończy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak towaru, brak kontaktu, nie przyjęta reklamacja, stracone pieniądze.

Extra informacje

Damian / 2022-12-27

Oszuści.wrzuciłem coś do koszyka w trakcie realizacji zamówienia rozmyśliłem się(przedmiot nadal był w koszyku,nie kupiony)w podsumowaniu pokazała się suma 60zl z konta pobrali mi 248zl przedmiot nie został przeze mnie kupiony fruugo zrobiło mi blokadę na karcie zwykła kradzież i oszustwo

Ignacy / 2022-12-22

Żadnego kontaktu ze stroną, ceny to chyba są wyssane z palca. Paczka nie dochodzi na czas, o ile wogóle dojdzie.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

Mona / 2022-12-21

Oszuści i złodzieje trzeci miesiac ani pieniedzy ani towaru i zadnego kontaktu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Strata pieniedzy i brak towaru!

Extra informacje

Andzia / 2022-12-15

Omijać szerokim łukiem!!!! Jedna wielka ściema!!!! Zamówienie nie dotarło od października!!!! Zero kontaktu ze sklepem!!!! Czytajcie opinie zanim tu coś zamówicie!! Bo ja niestety tego nie zrobiłam!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Żadnych!!!!!

Wady

Zero kontaktu brak odpowiedzi brak przesyłek

Extra informacje

Iwona / 2022-12-13

Brak kontaktu, nie odpowiadają na anulowanie zamówienia, które zostało dokonane po 5 minutach od zakupu. A za godzinę napisali, że zamówienie jest w realizacji. Nie mam jak anulować Oszustko, stara i głupia dałam się zrobić w balona
Zalety

Wady

zero kontaktu z firmą

Extra informacje

Piotr / 2022-12-07

Oszustwo, zamówienie dotarło po długim czasie w 1/2. Zero kontaktu, brak odpowiedzi na próby interwencji. Wniosek: omijać ten sklep.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Alex / 2022-12-03

Nie radzę korzystać z tej strony, zamówienie nie jest śledzone, zamówienie nie dotarło, milczą na prośby, to jakaś grupa oszustów
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

niema

Wady

Ta firma jest jednym wielkim minusem

Extra informacje

Sebastian / 2022-12-02

nie otrzymałem zamówionego produktu, nie ma kontaktu, nie ma pieniędzy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jan / 2022-11-28

I co dalej oszuści 25

Jan / 2022-11-28

Zostałem oszukany nie otrzymując zamówienia w postaci kuchenki mikrofalowej chińczycy mnie oszukali albo zlodzieje po naszej stronie internetowej skandal 110 zł poszło się ***

Ulka / 2022-11-16

Bardzo długi czas oczekiwania.paczka szła z Chin; komunikacja że mną nieadekwatna.adres przekręcony.uwaga na Inpost.nerwy przy odbiorze.pan się spieszył.nic nie mogłam sprawdzić.odebralam kota w worku.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Lampa dotarła nieuszkodzona.

Wady

Bardzo dużo minusów.

Extra informacje

Adrianna / 2022-11-14

Oszuści!!! Ani produktu, ani pieniedzy!!!

Aga / 2022-11-09

Zlodzieje ani towaru ani pieniędzy!Złodzieje!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Strata pieniedzy i brak towaru!

Extra informacje

Alfreda / 2022-10-29

Oszustwo, masakra od września czekam i czekam i chyba nie doczekam się zamówionego towaru. Nie polecam, z daleka od tej firmy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Bardzo dużo oszuści i naciagaczr

Extra informacje

Gosia / 2022-10-24

Zamówiłam 2 wieńce na drzwi. Produkt był ze słabej jakości plastiku, a kolory inne niż na zdjęciu. Po 2 tygodniach mailowania z automatem poddałam się i nie udało mi się dokonać zwrotu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Wady

Brak wsparcia przy problemach

Extra informacje

Damian / 2022-10-18

Witam. Dokonałem zakupu około 3 tyg temu, na początku nie zauważyłem że produkty są wysyłane z Chin. Trochę się wystraszyłem czytając opinie, że wpakowałem się na minę. Ogl nie zgodzę się z opiniami innych osób, jak na transakcje z Chin szybka obsługa. Dostęp do śledziika przesyłki, przesyłka w terminie jak zaznaczone w mailu. Co do Mojego zamówienia, produkt bardzo wysokiej jakości, co do ceny w porządku. Może jak na produkt wysłany bezpośrednio z Chin, cena mogłaby być niższa. Jednak stosunkowo co do jakości jest bardzo dobra. Jeśli ktoś będzie szukał ukrytego pasa na broń, to zdecydowanie polecam, jest bardzo wygodny, nie czuć że posiadamy go na sobie.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Damian / 2022-10-18

Witam. Dokonałem zakupu około 3 tyg temu, na początku nie zauważyłem że produkty są wysyłane z Chin. Trochę się wystraszyłem czytając opinie, że wpakowałem się na minę. Ogl nie zgodzę się z opiniami innych osób, jak na transakcje z Chin szybka obsługa. Dostęp do śledziika przesyłki, przesyłka w terminie jak zaznaczone w mailu. Co do Mojego zamówienia, produkt bardzo wysokiej jakości, co do ceny w porządku. Może jak na produkt wysłany bezpośrednio z Chin, cena mogłaby być niższa. Jednak stosunkowo co do jakości jest bardzo dobra. Jeśli ktoś będzie szukał ukrytego pasa na broń, to zdecydowanie polecam, jest bardzo wygodny, nie czuć że posiadamy go na sobie.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Sylwia / 2022-10-07

Zamówiłam korki, przysłali po 3 tygodniach. Rozczarowałam się. Warte może 80 zł a 250 zł to koszty przesyłki. Oszuści.Utopione pieniądze.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkie

Extra informacje

bbb / 2022-10-06

j===ni oszuści i tyle w temacie!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystkie możliwe

Extra informacje

Mirosława / 2022-09-26

Nie polecam!!!!!!!!. oszuści!!!!!zero kontaktu. brak zamówienia

Maro / 2022-09-21

Nie polecam!!! Oszuści!!! \r\nStrona sprzedaje produkty które są wysyłane z Chin. Produkt który zamówiłem zupełnie się różnił z tym co opisują na stronie internetowej. Składając reklamację na stronie Fruugo zostałem przekierowany do sprzedawcy który napisał abym odesłał zamówienie na własny koszt aby otrzymać zwrot pieniędzy. Fruugo zarejestrowane w UK, zero kontaktu telefonicznego oraz mailowego.
Zalety

Wady

Brak paragonu sprzedaży. Brak kontaktu telefonicznego oraz mailowego że stroną Feuugo

Extra informacje

Katarzyna / 2022-09-20

Zamówiłam piękna czerwoną spinkę na własny ślub,zostało dwa tygodnie a spinki jak nie było tak nie ma.Od ponad dwóch tygodni w podglądzie wysyłki jest cały czas w Kaliszu.Zamowiona ponad 1,5 miesiąca temu.Musze ratować się zwykła spinka z okolicznych sklepów ślubnych bo tamtej już pewnie nie zobaczę.Co mogę stwierdzić oszuści i złodzieje.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści i złodzieje.Pobieraja opłatę za produkt a produktu się nie otrzymuję.

Extra informacje

Mat / 2022-09-17

Oszuści. Towar nigdy nie przyjechał.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Oszuści

Ula / 2022-09-15

Masakra masakra masakra to fruugo to oszuści
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2022-09-13

Oszusci! Wrzucilam cos do koszyka i przegladalam dalej. W trakcie realizacji zamowienia rozmyslilam sie (przeczytalam opinie w necie ze sklep jest nieuczciwy) i zostawilam transakcje niezrealizowana (przedmiot nadal byl w koszyku, nie kupiony). Po paru dniach przegladalam blokady na karcie kredytowej i okazalo sie ze Fruugo zrobilo mi blokade na karcie w wysokosci niezatwierdzonego zamowienia!!!! To jest skandal! Przedmiot nie zostal przeze mnie kupiony (nigdy nie sfinalizowalam transakcji) a blokada na mojej karcie zostala zrobiona...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

oszusci!

Jery / 2022-09-12

Jawne oszustwo. Zakupiłem towar za łączna kwote 160zl a otrzymałem jakieś badziewie za max 20 zł. Zwrot jedynie bezpośrednio do Chin koszt przewyższy zakup. Nie polecam i przestrzegam przed firma Fruugo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszustwo

Wady

Towar kompletnie nie zgodny z opisem i zdjęciem

Extra informacje

Mike / 2022-09-10

Oszustwo!!!!! Kompletnie towar nie zgodny z zamówieniem i zdjęciami. Zwrot towaru niemożliwy poprostu nie opłacalny, wysyłka jedynie do Chin koszty przesyłki przewyższa koszty zakupu, sprzedający dokładnie o tym wie więc w ten sposób skonstruowal ta piramidę oszustwa. Przestrzegam przed firma Fruugo!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszusci

Wady

Towar kompletnie nie zgodny z opisem i zdjęciem

Extra informacje

Oszukana / 2022-09-09

Zamówiłam blender, a dostałam w paczce drewnianą łyżkę wartą raptem parę drobnych.... Z korespondencji mailowej dowiedziałam się, że mam "uwaga" odesłać towar - czyli tę badziewną łyżkę i zamówić blender jeszcze raz... Szok! Rozbój w biały dzień.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Oszukany / 2022-09-07

Przestrzegam przed firma Fruugo banda oszustów..... Wydałem za towar 160zl wart max 20zl.Przestrzegam przed firma Fruugo. Proszę więcej osób o kontakt z tą sprawą trzeba jak najszybciej iść na policję ile mogą tak wzbogacać się i zerować na krzywdzie i oszukiwaniu ludzi....
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszusci

Wady

Oszusci

Extra informacje

Adam / 2022-09-05

Oszuści!!!! Oszuści!!!! sprzedają tandetę, towar niezgodny z opisem i zdjęciami. Pieniądze są nie do odzyskania, ponieważ towar możesz jedynie zwrócić do Chin !!!!. Na zakup bluzy w tym sklepie wydałem 160 zł. Koszt zwrotu zakupionego towaru do Chin wyceniono mi na 220 zł !!! Kpina i absurd, że takie firmy istnieją na rynku. Na zdjęciach wszystko wyglada super, a w rzeczywistości jest to tandeta, nie warta pięciu złotych.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Towar niezgodny z opisem i zdjęciami. Tandeta. Pieniądze nie do odzyskania.

Extra informacje

Jaro / 2022-09-05

Niestety firma Fruugo okazała się jednym wielkim badziewiem. Towar nie zgodny z opisem i zdjęciami.Zwrot praktycznie nie opłacalny piszą że jedynie bezpośrednio do Chin. Brak kontaktu ze sprzedającym.Meil przyszedł że zajmą się sprawa i nic na odczepnego odpisują pewnie z automatu. Nie polecam i przestrzegam przed tą firmą
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

OSZUSCI? +!!!!!!

Wady

OSZUSCI!!!!!!

Extra informacje

Lukas / 2022-09-03

Przestrzegam przed robienia zakupów na tej stronie. Zamówienie złożone w lutym do dzisiaj nie zostało z realizowane. Ze sklepem nie ma żadnego kontaktu. Oczywiście pieniądze nie zostały zwrócone.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

nie dostarczają zamówionego i opłaconego już towaru.

Extra informacje

Oszukany / 2022-09-02

Oszukali mnie.Towar nie zgodny z opisem zwrot do pisali tylko do Chin nie opłacalny.Dobrze Fruugo o tym wie i ludzie nie robią zwrotu ponieważ w większości zamówieniach jest to nie oplacalne i na tym żerują ***one złodzieje i oszusci........
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ja / 2022-09-02

Towar nie zodny z opisem.Nie dajcie się ludzie nabrać.Przestrzegam przed kupnem czegokolwiek z tej pseudo firmy naciągają ludzi na kasę i stres....
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Grzes / 2022-09-02

Uwaga!!!!!!Oszukali mnie Fruugo nie otrzymałem zamówienia tego co w opisie i ze zdjęć.... Zwrot nie opłacalny pisali że trzeba do Chin wysłać banda naciągaczy .Przestrzegam przed tą firmą...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Max / 2022-09-02

OSZUŚCI!!!!!!!!!Nie kupujcie ze strony Fruugo oszukują ludzi sprawa poszła do odpowiednich służb......
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

07 zgłoś się / 2022-09-02

Uwaga!!!!!Towar nie zodny z opisem i zdjeciami.Zwrot nie możliwy lub nie opłacalny.Tragedia OSZUŚCI!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

OSZUŚCI!!!!!

Wady

OSZUŚCI!!!!

Extra informacje

Ben / 2022-09-02

Tragedia!!!!.Towar nie zgodny z opisem a zwrot bezposrednio jedynie do Chin oszustwo w bialy dzien ze tez dalem sie nabrac nie kupujcie ludzie przez strone Fruugo bo wtopicie kase
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszusci

Wady

Oszusci

Extra informacje

Marko / 2022-09-02

UWAGA!!!!!!OSZUSCI!!!!!!! Ludzie nie dajcie sie nabrac omijajcie szerokim łukiem firme Fruugo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszusci

Wady

Oszusci

Extra informacje

Darek / 2022-09-02

Przestrzegam przed firma Fruugo Banda oszustów towar nie zgodny z zamówieniem zwrot bezpośrednio do Chin także można zapomnieć o kasie..... Oszusci!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

OSZUSCI? +!!!!!!

Wady

OSZUSCI!!!!!!

Extra informacje

Stach / 2022-09-02

Oszusci!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jaro / 2022-09-02

Nie polecam i przestrzegam przed firma Fruugo. Naciągacze i oszusci. Towar nie zgodny z opisem a zwrot napisali to jedynie bezpośrednio do Chin koszt przewyższy zakup i oni (Fruugo)
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

007 / 2022-09-01

Ani mnie nie stresujcie zamówiłem zestaw do manicure za 190zł

Asia / 2022-08-26

Brak towaru, sądzę, że mnie oszukano i żałuję, że wcześniej nie sprawdziłam opinii.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Weronika / 2022-08-24

Tragedia !!!!! Oszukaństwo . Na zdjęciu zupełnie inny towar w porównaniu z tym co przyszło . Czas oczekiwania ponad miesiąc - informacja o tym fakcie dopiero po opłaceniu ! Możliwość zwrotu owszem , ale wysyłka do Chin - wyższy kosz przesyłki niż produktu ! Odradzam !!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jak wyżej

Extra informacje

Jolanta / 2022-08-18

Zero kontaktu mejlowego z firmą. odrzuca mi mój adres chociaż z niego zamawiałam towar. czekam trzeci miesiąc i nic. jestem teraz pewna że to mega oszustwo.
Obsługa i reklamacje
1.00

Beata / 2022-08-16

Zamówiłam 60szt Roblox Virtual World Tematyczne urodziny Dekoracja. Koszt tego zestawu 99 zł. Otrzymałam całkiem coś innego nie zgodne z zamówieniem i kosztem. Oszuści!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

1000 minusow

Extra informacje

Asia / 2022-08-13

Oszuści ani towaru ani kontaktu!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Katarzyna / 2022-08-05

Zamówiłam męski garnitur rozm m przyszedł ale to chyba m dla chińczyka chcę zrobić zwrot u nie mogę doprosić się o adres do zwrotu może ktoś może pomóc
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Same wady

Extra informacje

Karol / 2022-07-26

OSZUSTWO! dwukrotnie musiałem płacić za wysyłkę. Takimi "firmami" powinien zająć się UOKiK
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zbyt dużo

Extra informacje

Janusz / 2022-07-12

To jakaś nieuczciwa firma , zamówiony towar - po tygodniu brak info … czy i kiedy dojdzie - stanowczo nie polecam
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Grażyna / 2022-07-06

Obchodzić szerokim łukiem!!!! Oszuści jakich mało!Zamówiłam czajnik elektryczny za 229,00 a przyszło jakieś gówno za 5 zł. Teraz niemal codziennie wysyłają maile jakie jeszcze informacje mam dosłać, żeby znależć moje zamówienie! Tylko brakuje potwierdzenia szczepień z dzieciństwa . Inne firmy (jeśli towar jest niezgodny z zamówieniem) po prostu zwracają pieniądze i już! A to zwykła złodziejska parka- John i Maggie ????którymi już dawno odpowiednie służby powinny się zająć! Ja nie zamierzam tego tak zostawić! Grażyna
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67
Zalety

Wady

Jeden Wielki ————————-

Extra informacje

Luiza / 2022-07-04

Dno dna i jedna wielka masakra. Córka zamówiła sobie lalkę newborn za 700 zł przyszło po miesiącu jakieś gów…. Za co bym nie dała nawet złamanego grosza . Zbierała pieniądze przez długi czas a teraz siedzi i płacze…. Oszuści to mało powiedziane.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Same minusy

Wady

Oszuści

Extra informacje

Kompletne dno

Ala/Kluska / 2022-06-08

Butelki ***owe
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

zawarotsc butelki

Wady

butelka

Extra informacje

*** krotki, iż butelka szybko sie rozejbała

Mirka / 2022-05-13

Oszustwo ,ani towaru ,ani pieniędzy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

Piotr / 2022-05-04

Beznadziejny kontakt. Zapłacony towar przepadł. Odradzam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Tomasz / 2022-04-26

Towar dotarł(wysłany z Chin) - nawet zgodnie z zapowiedziami po 3 tygodniach. Ale nie był to ten który zamówiłem. Możliwy zwrot do nadawcy - koszt wysyłki przewyższa wartość towaru. Zero reakcji ze strony firmy która rezyduje w Londynie> NIE POLECAM!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Chyba jasne że ,żadne.

Wady

Chyba jasne że to naciąganie klientów.

Extra informacje

Adrian / 2022-04-23

Zamówiłem towar pisało że zostanie wysłany następnego dnia, tylko celowo nie oddali czasu wysyłki. Producent niemiecki a towar idzie z Chin. Na eBayu był o wiele tańszy ale właśnie pisało że dostarczenie towaru za około miesiąc dlatego zdecydowałem się na droższy zakup z myślą o szybszej dostawie. Nie polecam!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ceny o wiele wyższe w porównaniu z innymi ofertami, długi czas oczekiwania na przesyłkę choć zapewniają że towar zostaje wysłany następnego dnia.

Extra informacje

Leszek / 2022-04-20

Zamówiłem karty pokemon za 200zł pod koniec marca 2022r. mija czwarty miesiąc a kart nie ma i nie wiadomo kiedy przyjdą a okres oczekiwania miał wynosić 3 dni
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

bra

Wady

nie polecam

Extra informacje

Svitlana / 2022-04-19

*** oszuści, nigdy w życiu nic nie zamówię i nikomu nie polecam

Marcin / 2022-04-14

Nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wysyłają chińską tandetę w cenie produktu premium.

Extra informacje

Anna / 2022-04-08

Dramat! Zamówienie 6.03, jest 8.04 ani zamówienia, ani odpowiedzi z biura obsługi, a wyslalam dwie wiadomości. Odradzam!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Patrycja / 2022-04-06

Nie polecam na stronie pisze ze w magazynie i wysyłka w ciągu 5 dni po czy dostaje @ ze wysyłka jest z CHIN i czas realizacji 4tygodnie ..... porażka
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

długi czas realizacji

Extra informacje

Marcin / 2022-03-26

Oszuści.Od maja 2021 czekam na zwrot za zakupy na ponad 400 zł.Wczesniej kulejąca mailowa korespondencja,niejasne wskazówki o rzekomych kodach ktore nie docierały.Omijaj z daleka!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2022-03-22

Firma to koszmar, kupując była nformacja wysyłka 5-6 dni ale nigdzie, że z Chin. Na alliexpress to samo 100% taniej. Nie polecam i nigdy u nich nie zamowie. Ja towaru nie mam do dziś.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Beata / 2022-03-17

Ostrzegam! Pieniądze wydane towar nie dotarł! Po oczekiwaniu 2 miesiące i kontakcie ze sprzedawca napisali że wysyłają jeszcze raz. Czekam już kolejny miesiąc towaru nadal nie ma kasy też nie! Skur...syny oszuści! Omijać szerokim łukiem!! Najgorsze że przesyłka była dla dziecka które do tej pory wypatruje kuriera:( Nie daruje im!

Julia / 2022-03-13

Czekam na zamówienie ponad miesiąc i tracę nadzieję że się doczekam. Cena przesadzona. Nigdy więcej.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jakub / 2022-03-13

Chiński sklep nie kupować oszuści okłamują że wysyłka wysyłka 2 dni a po 3 tygodniach cisza zero kontaktu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marek / 2022-03-10

Przestrzegam wszystkich. Towar zamówiłem, opłaciłem, czekałem miesiąc na realizację i go nie otrzymałem. Złożyłem monit bez skutku, śledzenie przesyłki nie działa. Platforma zakupowa wysokiego ryzyka. Zastanów się jeśli chcesz z niej korzystać.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

W moim przypadku brak.

Wady

Zostałem oszukany.

Extra informacje

Anna / 2022-03-01

OSZUŚCI. Nie dostałam towaru, ani zwrotu pieniędzy. Brak kontaktu z firmą.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.50
Zalety

Wady

Brak towaru, zwrotu pieniędzy, kontaktu.

Extra informacje

Mariusz / 2022-02-12

Zamówiłem el. skrobaczkę do szyb. Przesyłka wlokła się 6 tygodni, a otrzymałem plastikową tarczkę do skrobaczki, wartą może 5 zł a nie 50. Plus 18 zł przesyłka, razem prawie 7 dych. Gorąco nie polecam. Chyba że macie nadmiar kasy do zmanowania.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

czas przesyłki, cena, niezgodność z zamówieniem.

Extra informacje

Adan / 2022-02-01

Skyrwysyny i oszuści zamiast pada do xboxa wysłali kondoma gumowego na pada wszystko za 150 zł *** omijać z daleka
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kuba / 2022-01-18

Zakupiłem na tej stronie towar nie mam ani pieniędzy a zapłaciłem przelewem ani towaru od tygodnia i nikt się nie odzywa na moje wiadomości…. Nigdy już nic tam nie kupię zwykle złodzieje
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

Sylwia / 2021-12-30

Masakra nie kupujcie w tym sklepie. Towar zamówiony 6 grudnia i nadal brak dostawy oraz jakichkolwiek informacji od sprzedającego ! Nadal czekam na odpowiedź że sklepu. Prezent dla bratanka na Święta już chyba nie dojdzie. Brak zwrotu pieniędzy.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak towaru, brak zwrotu pieniędzy i brak informacji od Fruggo.

Extra informacje

Sylwia / 2021-12-27

Szybka dostawa, śledzenie przesyłki na bieżąco.. Towar ok
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Marek / 2021-12-24

Uwaga na oszustwo Uwaga na oszustwo. Minęło już 35 dni od daty zakupu przesyłki która idąc z UK powinna iść maksymalnie 2 tygodnie. Napisałem do obsługi, która odpisała ze wybrałem normalną przesyłkę ( podczas kupna nie ma żadnego wyboru) i nie można jej śledzić, co ciekawe, po kupnie przychodzi mail z numerem trackingu który jednak nie chodzi. Ja rozumiem że opóźnienia bo brexit i covid ale bez przesady, nie ponad miesiąc! Nie róbcie zakupów w tym sklepie , bardzo współczuje tym co stracili większe pieniadze, ja stracilem 45 zł wiec przezyje, ale ma kazdym możliwym portalu napiszę opinie , żeby sprzedawcy poczuli w koncu sprawiedliwość, czesc ludzi przeczyta i nie kupi czegos i już bedzie to dla nich nauczka. Nie kupować w tym sklepie bo stracicie pieniądze! Przeczytajcie inne negatywne komentarze!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Anna / 2021-12-07

Ta firma to oszustwo. Mają konkurencyjne ceny, ale polityka informowania o kosztach wysyłki jest skandaliczna - czyli do końca nie wiesz, ile zapłacisz. I koniec końców paczka w ogóle do mnie nie dotarła, choć minęły już dwa miesiące od złożenia zamówienia, a miesiąc temu dostałam zapytanie o przebieg zakupów.
Zalety

Ceny? Pod warunkiem, że produkt w ogóle dotrze.

Wady

Firma wydmuszka. Nie otrzymałam swojej paczki.

Extra informacje

Martyna / 2021-12-06

Oszuści i złodzieje. Tapetę do pokoju córeczki zamówiłam ponad miesiąc temu i na zamówieniu się skończyło bo towaru nie mam do tej pory ! Bardzo nie polecam. Złodzieje
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kradzież pieniędzy poprzez brak wysyłki towaru

Extra informacje

Marcin / 2021-12-06

Bardzo polecam. Dostawa w 12 dni. Komplet
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Extra informacje

Ela / 2021-11-12

Oszuści i tyle. Miał być zestaw dla dziecka maska, skrzydła i ogon dinozaura. Przyszła sama maska.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Długi czas, bajzel w powiadomieniach. Miesiąc czasu leżało w Słubicach, nigdy wiecej

Extra informacje

Klient / 2021-11-01

Co tu pisać.. towar zamówiony w marcu 2021 r, a mamy listopad 2021r. - ani towaru, ani zwróconych pieniędzy. Maili nie wiem ile, i wszystkie przesympatycznie i przemiło informujące mnie o tym, ze jest im bardzo przykro i ze postarają się rozwiązać problem. Mamienie to ich sposób, aż dasz w końcu spokój i pogodzisz się ze stratą. Traktuje to jako naukę, żeby nie kupować w tego typu sklepach( podobnie funkcjonuje sklep „schowroom. pl”. Nie wierzcie w pozytywne wpisy, bo to podkładka.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Przesympatyczni cierpliwi Oszuści.

Wady

Mili Oszuści

Extra informacje

Jak wpłacisz pieniądze, no cóż, twoja strata / Motto firmy frugo

Marcin / 2021-10-20

Nie polecam zamówienia nie otrzymałem. Sprzedający nie udostępnił nr nadania.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-09-30

Witam. W podsumowaniu zamówienia pokazała mi się kwota 128zł, z konta pobrali mi 238zł. Zwykła kradzież i oszustwo.
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Anka / 2021-07-03

Nie polecam.Zamówienia nie otrzymałam mimo upływu deklarowanego terminu dostawy.
Zalety

Wady

Brak możliwości śledzenia przesyłki.

Extra informacje

Błażej / 2021-05-23

Sklep kpina. Buty które kupowalem w footlokerze w cenrteum amsterdamu jordany retro 5 placilem 180 e. A on wołają 2700zl buhahhahahaha
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ziutektuje 12 albo 15 zł albo jest gratis a ci chu.e 70 zł chyba najdrożej w polsce / 2021-05-13

Mają ten sam towar co inni tylko drożej a koszty przesyłki chyba najdroższe w Polsce pies ich ***
Zalety

Wady

Złodziejskie ceny

Extra informacje

Ireneusz / 2021-04-20

Bardzo kiepski pośrednik. Towar zamówiony i zapłacony tydzień temu. Adnotacja sprzed 4 dni - wysłane. Brak numeru przesyłki, nie odpowiada na maile.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Czas dostawy niezgodny z deklaracją na stronie.

Extra informacje

Dd / 2021-03-31

Nie polecam rzecz zakupiona 02,07,2021 nie dotarła mimo wykonania przelewu do dnia dzisiejszego(31.03 2021).
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu z obsługą sklepu.

Extra informacje

Olga / 2021-03-28

Refund
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Don’t know about any

Wady

This is a scam! Please never order from them! I didn’t receive my order and requested refund. The company emailed me that refund is ‘issued’ but I never received it. My emails about it were never returned, they just stopped replying.

Extra informacje

Mazda / 2021-03-17

Fruugo to firma kogucik. Jest klijent to fruugo i nasza kasa !!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33
Zalety

Sklep internetowy bez nr. tel. z zasady jest podejrzany i to powinno dawać do myślenia !

Wady

Same minusy

Extra informacje

Rafał / 2021-03-10

Oszuści, brak kontaktu, adres w Stanach, nr zamówienia20313606
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Roman / 2020-12-23

Unikać jak koronawirusa.Towaru nie otrzymacie,zwrotu pieniędzy też nie.Na wasze problemy czeka automat,który zawsze daje tską samą odpowiedz.że udzieli wam odpowiedzi za 48 godzin.Nie udziela.Na kolejne zapytanie-analogicznie.Aż wam się znudzi.Ja skierowałem sprawę do sądu i czekam.A jak chcecie zadzwonić do Anglii to odradzam.Tylko kolejne koszty i tak nik nie odbierze

hbjnsgerhbjn / 2020-11-05

jebac ich hójuw jebanyh nie majom rzecy na stanie i magazyniue jebane szmaty
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

dildo w gratisie

Wady

iyhbtg4weikjnfgswehbEDGSWRhbklujngv hbjn,lkmgvcefrdxsghbjnk

Extra informacje

drogo kórwa za drogho

Tom / 2020-09-11

Unikać - oszuści - "obsługa to żart" - towaru brak mimo że maili że wysłali pieniędzy zwrotu od ponad 2 miesięcy brak mimo ze mail że oddali
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ZERO

Wady

SAME

Extra informacje

customer / 2020-09-11

złodzieje!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ćwieczy cierpliwość i rozwija samokontrolę

Wady

ukradli kasę a towaru brak

Extra informacje

Anna / 2020-06-01

Nie otrzymalam do dzis zamowienia a minal rok. Zero kontaktu z ich strony odpowiedzi na wiadomosci i pieniadze przepadly.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

To złodzieje

Extra informacje

Aldona / 2018-02-28

Niesamowity napój z lat dzieciństwa, super, że po tylu latach wrócił. Moim zdaniem najlepsze jest frugo czarne ale różowe także jest niczego sobie. Napój w swojej kategorii nie ma sobie równych.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

smak dzieciństwa

Wady

Extra informacje

Zakupy Frugo opinie