Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • Frugo
  • /
  • 1

Opinie o Frugo

www.frugo.pl

Zabierzów

Zakupy Frugo opinie
Asortyment
1.89
Obsługa i reklamacje
1.31
Poziom cen
1.87

Średnia ocen

1.69

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

38

dodanych opinii

 

Mirka / 2022-05-13

Oszustwo ,ani towaru ,ani pieniędzy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

Piotr / 2022-05-04

Beznadziejny kontakt. Zapłacony towar przepadł. Odradzam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Tomasz / 2022-04-26

Towar dotarł(wysłany z Chin) - nawet zgodnie z zapowiedziami po 3 tygodniach. Ale nie był to ten który zamówiłem. Możliwy zwrot do nadawcy - koszt wysyłki przewyższa wartość towaru. Zero reakcji ze strony firmy która rezyduje w Londynie> NIE POLECAM!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Chyba jasne że ,żadne.

Wady

Chyba jasne że to naciąganie klientów.

Extra informacje

Adrian / 2022-04-23

Zamówiłem towar pisało że zostanie wysłany następnego dnia, tylko celowo nie oddali czasu wysyłki. Producent niemiecki a towar idzie z Chin. Na eBayu był o wiele tańszy ale właśnie pisało że dostarczenie towaru za około miesiąc dlatego zdecydowałem się na droższy zakup z myślą o szybszej dostawie. Nie polecam!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ceny o wiele wyższe w porównaniu z innymi ofertami, długi czas oczekiwania na przesyłkę choć zapewniają że towar zostaje wysłany następnego dnia.

Extra informacje

Leszek / 2022-04-20

Zamówiłem karty pokemon za 200zł pod koniec marca 2022r. mija czwarty miesiąc a kart nie ma i nie wiadomo kiedy przyjdą a okres oczekiwania miał wynosić 3 dni
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

bra

Wady

nie polecam

Extra informacje

Svitlana / 2022-04-19

*** oszuści, nigdy w życiu nic nie zamówię i nikomu nie polecam

Marcin / 2022-04-14

Nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wysyłają chińską tandetę w cenie produktu premium.

Extra informacje

Anna / 2022-04-08

Dramat! Zamówienie 6.03, jest 8.04 ani zamówienia, ani odpowiedzi z biura obsługi, a wyslalam dwie wiadomości. Odradzam!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Patrycja / 2022-04-06

Nie polecam na stronie pisze ze w magazynie i wysyłka w ciągu 5 dni po czy dostaje @ ze wysyłka jest z CHIN i czas realizacji 4tygodnie ..... porażka
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

długi czas realizacji

Extra informacje

Marcin / 2022-03-26

Oszuści.Od maja 2021 czekam na zwrot za zakupy na ponad 400 zł.Wczesniej kulejąca mailowa korespondencja,niejasne wskazówki o rzekomych kodach ktore nie docierały.Omijaj z daleka!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2022-03-22

Firma to koszmar, kupując była nformacja wysyłka 5-6 dni ale nigdzie, że z Chin. Na alliexpress to samo 100% taniej. Nie polecam i nigdy u nich nie zamowie. Ja towaru nie mam do dziś.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Beata / 2022-03-17

Ostrzegam! Pieniądze wydane towar nie dotarł! Po oczekiwaniu 2 miesiące i kontakcie ze sprzedawca napisali że wysyłają jeszcze raz. Czekam już kolejny miesiąc towaru nadal nie ma kasy też nie! Skur...syny oszuści! Omijać szerokim łukiem!! Najgorsze że przesyłka była dla dziecka które do tej pory wypatruje kuriera:( Nie daruje im!

Julia / 2022-03-13

Czekam na zamówienie ponad miesiąc i tracę nadzieję że się doczekam. Cena przesadzona. Nigdy więcej.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jakub / 2022-03-13

Chiński sklep nie kupować oszuści okłamują że wysyłka wysyłka 2 dni a po 3 tygodniach cisza zero kontaktu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marek / 2022-03-10

Przestrzegam wszystkich. Towar zamówiłem, opłaciłem, czekałem miesiąc na realizację i go nie otrzymałem. Złożyłem monit bez skutku, śledzenie przesyłki nie działa. Platforma zakupowa wysokiego ryzyka. Zastanów się jeśli chcesz z niej korzystać.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

W moim przypadku brak.

Wady

Zostałem oszukany.

Extra informacje

Anna / 2022-03-01

OSZUŚCI. Nie dostałam towaru, ani zwrotu pieniędzy. Brak kontaktu z firmą.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.50
Zalety

Wady

Brak towaru, zwrotu pieniędzy, kontaktu.

Extra informacje

Mariusz / 2022-02-12

Zamówiłem el. skrobaczkę do szyb. Przesyłka wlokła się 6 tygodni, a otrzymałem plastikową tarczkę do skrobaczki, wartą może 5 zł a nie 50. Plus 18 zł przesyłka, razem prawie 7 dych. Gorąco nie polecam. Chyba że macie nadmiar kasy do zmanowania.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

czas przesyłki, cena, niezgodność z zamówieniem.

Extra informacje

Adan / 2022-02-01

Skyrwysyny i oszuści zamiast pada do xboxa wysłali kondoma gumowego na pada wszystko za 150 zł *** omijać z daleka
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kuba / 2022-01-18

Zakupiłem na tej stronie towar nie mam ani pieniędzy a zapłaciłem przelewem ani towaru od tygodnia i nikt się nie odzywa na moje wiadomości…. Nigdy już nic tam nie kupię zwykle złodzieje
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

Sylwia / 2021-12-30

Masakra nie kupujcie w tym sklepie. Towar zamówiony 6 grudnia i nadal brak dostawy oraz jakichkolwiek informacji od sprzedającego ! Nadal czekam na odpowiedź że sklepu. Prezent dla bratanka na Święta już chyba nie dojdzie. Brak zwrotu pieniędzy.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak towaru, brak zwrotu pieniędzy i brak informacji od Fruggo.

Extra informacje

Sylwia / 2021-12-27

Szybka dostawa, śledzenie przesyłki na bieżąco.. Towar ok
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Marek / 2021-12-24

Uwaga na oszustwo Uwaga na oszustwo. Minęło już 35 dni od daty zakupu przesyłki która idąc z UK powinna iść maksymalnie 2 tygodnie. Napisałem do obsługi, która odpisała ze wybrałem normalną przesyłkę ( podczas kupna nie ma żadnego wyboru) i nie można jej śledzić, co ciekawe, po kupnie przychodzi mail z numerem trackingu który jednak nie chodzi. Ja rozumiem że opóźnienia bo brexit i covid ale bez przesady, nie ponad miesiąc! Nie róbcie zakupów w tym sklepie , bardzo współczuje tym co stracili większe pieniadze, ja stracilem 45 zł wiec przezyje, ale ma kazdym możliwym portalu napiszę opinie , żeby sprzedawcy poczuli w koncu sprawiedliwość, czesc ludzi przeczyta i nie kupi czegos i już bedzie to dla nich nauczka. Nie kupować w tym sklepie bo stracicie pieniądze! Przeczytajcie inne negatywne komentarze!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Anna / 2021-12-07

Ta firma to oszustwo. Mają konkurencyjne ceny, ale polityka informowania o kosztach wysyłki jest skandaliczna - czyli do końca nie wiesz, ile zapłacisz. I koniec końców paczka w ogóle do mnie nie dotarła, choć minęły już dwa miesiące od złożenia zamówienia, a miesiąc temu dostałam zapytanie o przebieg zakupów.
Zalety

Ceny? Pod warunkiem, że produkt w ogóle dotrze.

Wady

Firma wydmuszka. Nie otrzymałam swojej paczki.

Extra informacje

Martyna / 2021-12-06

Oszuści i złodzieje. Tapetę do pokoju córeczki zamówiłam ponad miesiąc temu i na zamówieniu się skończyło bo towaru nie mam do tej pory ! Bardzo nie polecam. Złodzieje
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kradzież pieniędzy poprzez brak wysyłki towaru

Extra informacje

Marcin / 2021-12-06

Bardzo polecam. Dostawa w 12 dni. Komplet
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Extra informacje

Ela / 2021-11-12

Oszuści i tyle. Miał być zestaw dla dziecka maska, skrzydła i ogon dinozaura. Przyszła sama maska.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Długi czas, bajzel w powiadomieniach. Miesiąc czasu leżało w Słubicach, nigdy wiecej

Extra informacje

Klient / 2021-11-01

Co tu pisać.. towar zamówiony w marcu 2021 r, a mamy listopad 2021r. - ani towaru, ani zwróconych pieniędzy. Maili nie wiem ile, i wszystkie przesympatycznie i przemiło informujące mnie o tym, ze jest im bardzo przykro i ze postarają się rozwiązać problem. Mamienie to ich sposób, aż dasz w końcu spokój i pogodzisz się ze stratą. Traktuje to jako naukę, żeby nie kupować w tego typu sklepach( podobnie funkcjonuje sklep „schowroom. pl”. Nie wierzcie w pozytywne wpisy, bo to podkładka.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Przesympatyczni cierpliwi Oszuści.

Wady

Mili Oszuści

Extra informacje

Jak wpłacisz pieniądze, no cóż, twoja strata / Motto firmy frugo

Marcin / 2021-10-20

Nie polecam zamówienia nie otrzymałem. Sprzedający nie udostępnił nr nadania.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-09-30

Witam. W podsumowaniu zamówienia pokazała mi się kwota 128zł, z konta pobrali mi 238zł. Zwykła kradzież i oszustwo.
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Anka / 2021-07-03

Nie polecam.Zamówienia nie otrzymałam mimo upływu deklarowanego terminu dostawy.
Zalety

Wady

Brak możliwości śledzenia przesyłki.

Extra informacje

Błażej / 2021-05-23

Sklep kpina. Buty które kupowalem w footlokerze w cenrteum amsterdamu jordany retro 5 placilem 180 e. A on wołają 2700zl buhahhahahaha
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ziutektuje 12 albo 15 zł albo jest gratis a ci chu.e 70 zł chyba najdrożej w polsce / 2021-05-13

Mają ten sam towar co inni tylko drożej a koszty przesyłki chyba najdroższe w Polsce pies ich ***
Zalety

Wady

Złodziejskie ceny

Extra informacje

Ireneusz / 2021-04-20

Bardzo kiepski pośrednik. Towar zamówiony i zapłacony tydzień temu. Adnotacja sprzed 4 dni - wysłane. Brak numeru przesyłki, nie odpowiada na maile.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Czas dostawy niezgodny z deklaracją na stronie.

Extra informacje

Dd / 2021-03-31

Nie polecam rzecz zakupiona 02,07,2021 nie dotarła mimo wykonania przelewu do dnia dzisiejszego(31.03 2021).
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu z obsługą sklepu.

Extra informacje

Olga / 2021-03-28

Refund
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Don’t know about any

Wady

This is a scam! Please never order from them! I didn’t receive my order and requested refund. The company emailed me that refund is ‘issued’ but I never received it. My emails about it were never returned, they just stopped replying.

Extra informacje

Mazda / 2021-03-17

Fruugo to firma kogucik. Jest klijent to fruugo i nasza kasa !!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.33
Zalety

Sklep internetowy bez nr. tel. z zasady jest podejrzany i to powinno dawać do myślenia !

Wady

Same minusy

Extra informacje

Roman / 2020-12-23

Unikać jak koronawirusa.Towaru nie otrzymacie,zwrotu pieniędzy też nie.Na wasze problemy czeka automat,który zawsze daje tską samą odpowiedz.że udzieli wam odpowiedzi za 48 godzin.Nie udziela.Na kolejne zapytanie-analogicznie.Aż wam się znudzi.Ja skierowałem sprawę do sądu i czekam.A jak chcecie zadzwonić do Anglii to odradzam.Tylko kolejne koszty i tak nik nie odbierze

Aldona / 2018-02-28

Niesamowity napój z lat dzieciństwa, super, że po tylu latach wrócił. Moim zdaniem najlepsze jest frugo czarne ale różowe także jest niczego sobie. Napój w swojej kategorii nie ma sobie równych.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

smak dzieciństwa

Wady

Extra informacje

Zakupy Frugo opinie