Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Fortis Recovery
  • /
  • 1

Opinie o Fortis Recovery

fortisrecovery.pl

Zakupy Fortis Recovery opinie
Asortyment
4.8
Dostawa
5
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
4.8
Poziom cen
4.8

Średnia ocen

4.88

w skali od 1 do 5.

 

Fortis Recovery opinie Fortis Recovery
4.88 1453

Mariusz / 2022-03-14

Korzystałem z odzyskiwania danych w oddziale Warszawskim. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego podejścia do tematu. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalizm, Szybkość działania, Brak ukrytych kosztów

Wady

Extra informacje

Ala / 2022-02-24

Jestem mega zachwycona. Mój telefon po utopieniu w wannie nie żył i serwisy mówiły że już nic z tego. Fortis odzyskał dane ale chyba najważniejsze zdjęcia. bardzo dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzesiek / 2022-02-22

jestem bardzo zadowolony - telefon odblokowany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JANA / 2022-02-21

I'm very pleased. thank you
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2022-02-19

Jestem bardzo zadowolony!!!! ponoć z SSD trudno odzyskać dane (tak piszą w internecie) a Fortis odzyskali szybko i w dobrej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka Harabuda / 2022-02-18

Pełen profesjonalizm. Podejście do klienta na najwyższym poziomie, co w dzisiejszych czasach coraz rzadziej spotykane. Sprawnie wykonana usługa. Jeśli chodzi o ceny to naprawdę nie wygórowane, bo porównywałam w innych miejscach orientacyjnie. Cieszę się, że wybrałam akurat Fortis. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ada Malaga / 2022-02-17

Najlepsza firma w tej dziedzinie. OGROMNI fachowcy! Ogarniają nawet najtrudniejsze przypadki. Polecam zdecydowanie wszystkim!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zaangazowanie

Wady

Extra informacje

Jan / 2022-02-15

jestem bardzo zadowolona. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Petro Dżi / 2022-02-14

Polecam specjalistę Pana Michała. Wszystkim zajął się momentalnie i w razie jakiegokolwiek problemu, bądź pytania zawsze jest pod telefonem. Pozdrawiam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Murat AYDINAY / 2022-02-14

Very helpful and friendly service.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-02-14

Dziękuję jestem zadowolony. Odzyskałem dane z zalanego dysku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-02-13

jestem bardzo zadowolona z odszyfrowania zawirusowanych plików. serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-02-10

Szczerze polecam. Szybkie wykrycie źródła usterki i jeszcze szybsza naprawa. A całość w znakomitej cenie. Mocne 11/10!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2022-02-08

Jestem zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-02-08

Dzięki tej firmie odzyskałam zdjęcia pamiątkowe. Myślałem ze nie uda się to już bo wiele firm nie chciało się podjac odzysku z tak uszkodzonego dysku. Bardzo dziękuje za pomoc.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwie i dokladnie

Wady

Brak

Extra informacje

Juliusz / 2022-02-08

Jestem bardzo wdzięczny za pomoc w odzyskaniu przypadkowo skasowanych plików, według mnie nieodwracalnie. Głównie zdjęć i ważnych dokumentów. Na szczęście w dobrej cenie udało się wszystko odzyskać. Szybko i pełna profeska. W sumie życzę sobie bym nie musiał więcej korzystać z tego typu usług, ale jeśli musiałbym - będzie to ponownie FORTIS Recovery. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość realizacji, profesjonalizm, płatność po wykonaniu

Wady

Brak

Extra informacje

Janusz / 2022-02-07

Jestem zadowolony. Odblokowali mi telefon i nie straciłem danych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2022-02-05

Mnie odzyskali dane z telefonu. Zapomniałam hasła a miałam tam zdjęcia dzieci. Dziękuje za pomoc
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Skutecznosc

Wady

Brak

Extra informacje

Radosław / 2022-02-05

Bardzo sprawna i rzetelna obsługa. Odzyskane dane z uszkodzonego dysku w bardzo przystępnej cenie. Widać, że znają się na tej pracy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena i podejście

Wady

brak

Extra informacje

Klient / 2022-02-01

Nie umieją wcale odzyskiwać zaszyfrowanych danych pliki nieczytelne pocięte.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Brak kompetencji

Extra informacje

Zakupy Fortis Recovery opinie