Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Książki
  • /
  • Pozostałe
  • /
  • Fixly.pl
  • /
  • 1

Opinie o Fixly.pl

fixly.pl

Książki Fixly.pl opinie
Jakość wydania
2.14
Subiektywna ocena treści
1.89

Średnia ocen

2.02

w skali od 1 do 5.

 

Fixly.pl opinie Fixly.pl
2.02 1354

Arek / 2023-01-27

I ja dałem się nabrać. Straciłem tylko kase fixly nie daje ogłoszeń w pobliżu A większość z nich to puste ogłoszenie nikt nie odpowiada na nie. Strata tylko kasy. Moja reklamację wysłali i nie zwrócili kasy. !
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnustwo

Extra informacje

Rok

Daras / 2023-01-11

Uwaga wykonawcy. 90% zleceń z które podsyła wam Fixly to zlecenia nieprawdziwe , nastawione na pobranie od was punktów. Bardzo naciągane. W ciągu dwóch lat złapałem może 5 małych zleceń. A wysłałem oferty na setki zapytań.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 lata.

Sławek / 2023-01-11

Podziękowania dla Pana Mariusz za szybką naprawę spłuczki Geberit.
Jakość wydania
5.00

Halina / 2022-12-29

Do naprawy Lodowko-zamrazarki Bosh zgłosil się Pan Jakub Naprawił szybko profesjonalnie. Przemiły , same superlatywy. Zyczę wszystkim klientom tak fachowej roboty i zadowolenia. Pozdrawiam. Halina
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Agnieszka / 2022-12-19

Beznadziejny portal. Reklamują się, że oferują tylko sprawdzone ogłoszenia tymczasem portal jest pełen fikcyjnych ogłoszeń naciągaczy, którzy pobierają zaliczki i nie wykonują zamówionych usług. Zdecydowanie nie polecam.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Szyba odpowiedź

Wady

Dużo oszustów

Extra informacje

rok

Bogdan Mazur / 2022-12-11

Polecam,doskonały i żetelny fachowiec
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Solidność

Wady

Brak

Extra informacje

Znikomy

Irena / 2022-12-07

O Fixly trzeci raz tez można opinię dodać
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Irena / 2022-12-07

można kilka razy się zachwalać?
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Irena / 2022-12-07

1) Zamawiając "fachowca" z Fixly dobrze jest wylegitymować osobę która się zgłasza. Bez tego jeśli spartoli robotę i narobi szkód, to szukaj wiatru w polu. Opinię o fachowcu zamieszcza się zwykle po wykonaniu pracy, a nie ma możliwości je korekty, nie też rejestracji zgłoszeń reklamacyjnych. 2) Nie ma możliwości zakończenia ważności zlecenia, wysyłają zgłoszenia po tym, jak już jest zrobione. 3) Liczenie % ocen fachowca - jest 7 opinii od 5 osób, a opinię można dodać tylko jedna, jak to jest więc z liczeniem tych %. Opinię można zamieścić, ale nie ma możliwości jej korekty, trzeba trochę zachodu. 4) Raczej nie polecę Fixly. Nie możliwości zapytań do oceny, nie zauważyłam aby była taka opcja.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

jest jakiś zbiór kontaktów

Wady

raczej sprzyjający fachowcom, a nie ich klientom. Subiektywna ... czyli co? Jakość... czyli co

Extra informacje

Tomek / 2022-12-03

550 zł wyrzucone w błoto. Lipne ogłoszenia. A te z telefonami których w 90% nikt nie odbiera A w 10% zawsze dostaje sms z treścią: oddzwonię. Kasy nie odzyskam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Całą ta aplikacja to kpina

Extra informacje

Artur / 2022-12-01

UWAGA. Naciągacze. Nawet jak wykupisz najdroższy pakiet (550 zł) w którym obiecują złote góry to nic z tego nie dostaniesz a będą zwalać na błąd systemu i wysyłać Ci lewe zlecenia żebyś stracił wszystkie punkty które znowu trzeba od niech kupić, i znowu wydajesz kasę i nic z tego nie ma. \r\nJesteś pięknie naciągany\r\nOstrzegam przez stratą pieniędzy

Tomasz / 2022-11-24

Odradzam fachowcom ten serwis. Miałem do zaoferowania na Fixly usługi graficzne. Wykupiłem u nich pakiet 160 punktów za 299 zł brutto. Niestety nie są oni w stanie zorganizować zleceń na grafikę. Poprosiłem ich w takim razie o możliwość zwrotu, skoro nie mogę korzystać w moim przypadku z serwisu. Oni natomiast odpowiadają, że zwrot jest niemożliwy, bo zamówienie było na fakturę VAT. Cóż z tego ? Nie wiadomo, a raczej wiadomo. Fixly nie jest uczciwą firmą. Zatem nie polecam tworzenia profilu firmy zanim się nie sprawdzi co oni mogą zaoferować. Bo można stracić pieniądze zamiast dostać zlecenia. Skoro w jednym przypadku starają się wykorzystać sytuację to prawdopodobnie w innych kwestiach ich uczciwość też jest wątpliwa. Funkcjonalność samej aplikacji też pozostawia wiele do życzenia. Jak się dowiedziałem już po opłaceniu punktów, zlecenie w profilu fachowca pojawia się na 5 min i znika. Jak zleceń jest kilka to kto będzie siedział przykuty do telefonu przez cały czas?? Co za bzdura...
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.50
Zalety

Brak

Wady

Funckjonalność

Extra informacje

Bolek / 2022-11-23

Naciąga na kasę, za punkty bierzesz złicenia na które nie ma odpowiedzi, a za chwilę takie same z innymi imionami.i znowu ładuj. Kasę
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
2.00
Zalety

Niema

Wady

Naciągacze

Extra informacje

anx / 2022-11-17

Pomysł na serwis bardzo dobry, natomiast kompletne utopienie go w wielkich żółtych reklamach jakiś płatności, przysyłanie powiadomień o nowej odpowiedzi podczas gdy przyszła jedynie nowa reklama to jakieś nieporozumienie. Na szczęście chwila gmerania z adblockiem i serwis po wyrżnięciu wszystkiego co żółte daje się używać. Merytorycznie, jako klientowi, brakuje mi jakiś odnośników do opinii o fachowcach z innych serwisów, linków do ich stron i tak dalej. Jak ktoś jest świeży na fixly to 3 opinie na 5 gwiazdek bez słowa opisu nic a nic nie dają.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

Pozwala znaleźć fachowców

Wady

Nie pozwala zweryfikować rzetelności fachowców, absolutnie zawalone reklamami o płatnościach fixly

Extra informacje

2 zlecenia

Ewa / 2022-11-15

Fachowcy, którzy nie mają podstawowych kwalifikacji do wykonania usług
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Nie chce nikogo krzywdzic, ale powinniście sprawdzać w jakiś sposób fachowość, punktualność

Extra informacje

Layne / 2022-10-25

Chase Reinier: Używanie botów AI do szalonych zysków W tym kursie Chase Reiner uczy nas, jak generować zyski za pomocą botów AI i jak zautomatyzować naszą interakcję z naszymi kontami w mediach społecznościowych. Korzystanie z botów AI dla szalonych zysków Uzyskaj dostęp do kursów marketingu, SEO, mediów społecznościowych, handlu i programowania bez płacenia. Codziennie przesyłamy najnowsze kursy. Czekajcie na powiadomienia na naszym kanale. Dołącz do naszej grupy tutaj Reklamy optymalizacji pod kątem wyszukiwarek Kurs cyfrowy Bezpłatny dostęp
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Kazimiera / 2022-10-23

Kompleksowe sprzątanie domu. Bardzo jestem zadowolona i szczerze polecam Panią Małgorzatę Madej z Wrocławia . Usługa wykonana starannie, dokładnie. Będziemy jeszcze nie raz korzystać
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Dokładność,

Wady

Extra informacje

Szybko i profesjonalnie.

Marcin / 2022-09-08

Dużo nierzetelnych wykonawców. System oceniania i weryfikowania wykonawców na Fixly nie istnieje lub/i nie działa. Na portalu rejestrują się przypadkowe osoby bez podświadczenia i kwalifikacji. Osobiści miałem do czynienia z 3 wykonawcami z fixly, 1 pan niby był malarzem, okazało się, że nie odróżnia za bardzo farby akrylowej od lateksowej, drugi hydraulik totalnie spartaczył robotę trzeba było wzywać fachowca do poprawy tego, 3 bardzo się starał i zrobił nawet co miał zrobić, ale tylko dzięki temu, że miał telefon i cały czas patrzył na instrukcję z youtube. Trzeba bardzo uważać kogo się bierze z tego portalu. Poza tym polecam na wszelkie możliwe sposoby weryfikować czy dany wykonawca ma jakiekolwiek doświadczenie i kompetencje, szczególnie uwaga na hydraulike i elektryke to nie żarty.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

Dość intuicyjny i łatwy w obsłudze

Wady

System weryfikacji oceny wykonawców nie działa

Extra informacje

Agata / 2022-08-27

Bardzo słaby portal, nieczytelny, fatalna obsługa, ogólnie wygląda na wyłudzanie pieniędzy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.50
Zalety

nie znam

Wady

Bardzo drogi, nieczytelny, słaba obsługa, nie wzbudza zufania

Extra informacje

3 miesiące

Grażyna / 2022-08-16

w 2021r założono mi monitoring lecz coś nie działa jak potrzeba ,nie można otworzyć informacji ,o przebiegu zapisu ,dzwoniłem do wykonawcy w lipcu lecz był na wczasach,dzwonię od 8sierpnia nie odbiera telefonu ,tak to chyba nie powinno wyglądać pieniądze wzięte a usługa nie działa jak powinna
Zalety

założony

Wady

nie działa monitoring jak powinien

Extra informacje

niecały rok

Krzysztof / 2022-08-09

Wystawiłem negatywną opinię - zgodną z prawdą - jednemu Panu o pięciogwiazdkowej reputacji, dostałem informację o złożeniu postępowania o zniesławieniu, którą pan wykonawca złożył, jak sam powiedział, po konsultacji z obsługą Fixly. Nie dajcie się oszukać jak ja.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Ala / 2022-07-30

Dla mnie to jest wyciskacz kasy, drogie punkty, zapytań brak, obsługa jakby na Bahamach, ponoć nie dostaję zapytań, bo nie mam pozytywnych opinii?!!! A jak mam je zdobyć, skoro dopiero co zaczęłam.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Nie poznałam

Wady

System bardzo odczłowieczony i mało przyjazny

Extra informacje

Bardzo krótki okres oferty i nie ma możliwości ustawienia od kiedy chcę z tego korzystać.

Klaudia / 2022-07-20

Wypowiem się jako usługodawca. Do dzisiejszego dnia byłam średnio zadowolona z fixly na 13 wysłanych ofert - miałam 1 klienta. Dzisiaj pojawiły się 3 ogłoszenia dla mnie. Każdy klient mnie kosztuje !!! Doszłam do wniosku że będę starać się o takiego co podaje nr tel . 1. Nie odbiera - wysłałam SMS brak odpowiedzi od godziny 8.00 mamy 16 2. Nie znalazła pani jeszcze odpowiedniego wykonawcy ale prosi o kontakt za 2 h, za dwie godziny dzwonię nie odbiera,przychodzi SMS nie mogę rozmawiać - wysyłam SMS. Nic,kompletnie Nic 3 dzwonię dostaje SMS napisz wiadomość, oczywiści napisałam. Brak odzewu Na fixly nie zawsze szukają firm miałam ofertę na której zarobiłbym 15 zł na godzinę - żarty czy co?*3 Oczywiście punktów nie oddają!Nie ważne że z klientami nie da się skontaktowac
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Nie widze

Wady

Tylko wady

Extra informacje

Jakieś 3 tygodnie

Edyta / 2022-06-12

Witam,ja jestem bardzo zadowolona z usługi wykonanej przez Pana Krystiana z Wałbrzycha renowacja drewnianego stołu i krzeseł są tak zrobine,że ładniej wyglądają niż wcześniej pokazał piękno drewna.Widać,że ma pasję bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Dobry kontakt z klientem, wszystko na 100%

Wady

Brak

Extra informacje

eli / 2022-05-28

zmieniony portal UNIEMOZLIWIA zasiegniecia opiii o wykonawcy PRZD ZLOZENIEM ZAMOWIENIA ! Poprzednia wersja byla o wiele lepsza i dawala zleceniodawcy i wykonawcy wieksze mozliwosci wyboru. Korzystanie z portalu teraz to jak gra w rosyjska ruletke !
Zalety

brak

Wady

brak opini o wykonawcach

Extra informacje

3 lata

Adam / 2022-05-11

Portal jest rzeczywiście kiepski. Przeinaczyli mój profil, nie mogę odpowiedzieć na pytania inwestorów. Przychodzą mi propozycje z 50, 60 km a nie mogę odpowiedzieć na zlecenia które są o kilka kilogramów ode mnie. Zaznaczę , że nie mam płatnego konta. Stawki , które proponują to porażka. Mógłbym tak pisać bez końca.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Nie ma.

Wady

Przedstawiłem wyżej.

Extra informacje

Jestem zarejestrowany chyba od czterech lat.

anaa / 2022-05-06

Nie wiem kto pisze te opinie na Fixly, chyba sami fachowcy. Oszuści z 5 gwiazdkami, to klasyka.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
2.00
Zalety

tanio i szybko

Wady

naciagacze, oszusci, nierzetelne opinie

Extra informacje

Zbyszek / 2022-04-23

Jestem b, zadowolony z pracy p.Kamila Złotorączkowskiego fachowo profesjonalnie wykonał swoją pracę montaż frontów mebli kuchennych polecam,
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

dokładność

Wady

brak

Extra informacje

Tomasz / 2022-03-02

Widzę, że nie jestem jedyny. Tak fachowcy z samymi 5 w ocenach to ściema. Zleciłem uszczelnianie okien, bo wiało. Jeden przyjechał, powiedział co trzeba zrobić i pojechał z kasą za dojazd, drugi pogmerał śrubokrętem i powiedział że gotowe (wiało jeszcze gorzej niż przedtem), kolejny wymienił uszczelki i powiedział że mogę sam nasmarować jakimś WD40. Jak się później okazało dał mi najgorsze uszczelki bo najtańsze i to nie wszędzie, a WD40 tylko psuje okna. Dopiero Pan co miał kilka gorszych opinii okazał się być fachowcem i poprawił po tych domokrążcach. Potwierdzam, moja negatywna opinia też została usunięta. Ogólnie stwierdzam, że fixly jest dla ignorantów i skaner, którzy chcą mieć mega tanio i może być byle jak. Ja się wypisałem z tego żartu, fachowców szukam i sprawdzam w necie, ale nie na fixly.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Można znaleźć taniego i beznadziejnego pseudofachowca

Wady

Opinie to kpina i oszustwo

Extra informacje

Stacha / 2022-02-28

Dziadostwo! Uważajcie na fachowców, którzy mają opinię na same 5 gwiazdek. Serwis nie publikuje opinii, które są MU niewygodne. Wybrałam wykonawcę na podstawie jego świetnych opinii opublikowanych w serwisie. Niestety nacięłam się, i to nieźle. W sumie nie jestem zadowolona z usługi, gdyż ostatecznie jej cena przewyższyła znacznie wartość rynkową usługi, ale odmówiono mi prawa do opublikowania opinii. Moja opina została usunięta, a konto zablokowane, chociaż wykonawca miał możliwość się do niej odnieść. Nierzetelne oceny to naciąganie klientów i to raczej przez serwis niż przez fachowca. Też działanie nieuczciwe wobec konkurencji - reszty wykonawców.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

żadne

Wady

zablokowali konto nie wiem za co

Extra informacje

tom / 2021-12-16

totalne dziadostwo nastawione na zarabianie kasy mi zablokowali konto nie wiem za co.Zero kontaktu proponuje omijać szerokim łukiem.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

żadnych

Wady

blokują konto bez podania powodu

Extra informacje

Jurek / 2021-06-05

Kiepsko, że fixly.pl zabiera wykonawcom punkty po 5 dniach, na które ciężko pracują.( DAJĄ I OBIERAJĄ). Punkty powinny być na zawsze, to wykonanie zleceń byłoby tańsze i wykonawców więcej. Kiedyś było zgłaszanie do zleceń za darmo,a teraz 1 punkt, później 2 punkty i będą opłaty jak na allegro.pl.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

brak

Wady

aplikacja zarabiająca na zleceniodawcach

Extra informacje

Książki Fixly.pl opinie