Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Faber Harlecki Architekci Sp. Zo.o.
  • /
  • 1

Opinie o Faber Harlecki Architekci Sp. Zo.o.

www.faberharlecki.pl

Bielsko-Biała

Zakupy Faber Harlecki Architekci Sp. Zo.o. opinie
Asortyment
5
Dostawa
5
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
5
Poziom cen
5

Średnia ocen

5.00

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

24

dodanych opinii

 

Lilia Płońska / 2022-05-09

Jesteśmy z Wrocławia i dostaliśmy namiar od kolegi z pracy, który już korzystał z tego biura architektonicznego. Wykonali nam tutaj super projekt naszego domku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2022-04-26

Firma godna uwagi Korzystałem z usług i jestem bardzo zadowolony. Wszystko zgodnie z ustaleniami i co najważniejsze właściciele bardzo słowni, rzetelni swoją pracę wykonują profesjonalnie a stosunek jakości do ceny bardzo dobry! Każda nasza prosba dotyczącą projektu została spełniona, tak naprawdę niczym nie musieliśmy się martwic, Pani Dominka załatwiła za nas wszystkie formalności i finalnie otrzymaliśmy pozwolenie na budowę. Bardzo dziękujemy za współpracę POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2022-04-26

Firma godna uwagi Korzystałem z usług i jestem bardzo zadowolony. Wszystko zgodnie z ustaleniami i co najważniejsze właściciele bardzo słowni, rzetelni swoją pracę wykonują profesjonalnie a stosunek jakości do ceny bardzo dobry! Każda nasza prosba dotyczącą projektu została spełniona, tak naprawdę niczym nie musieliśmy się martwic, Pani Dominka załatwiła za nas wszystkie formalności i finalnie otrzymaliśmy pozwolenie na budowę. Bardzo dziękujemy za współpracę POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2022-03-11

Projekt wnętrza wykonany wzorowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2021-11-26

polecamy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eurocapital / 2021-07-23

Współpraca na wysokim poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2021-04-10

Projekt nowoczesna stodoła . Polecam projektanta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dom Jasienica / 2021-01-04

Projekt wykonany ekspresowo. Polecam z całego serca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna p / 2021-01-01

Firma wykonała projekt i uzyskała dla mnie pozwolenie na budowę. Jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2020-12-21

Współpraca przebiegła pomyślnie. Wykonywaliśmy adaptację i zakup ze wszystkimi formalnościami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Zadowolony / 2020-12-19

Architekt wykonał świetna robotę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

paolo / 2020-12-16

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2020-12-14

Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2020-12-13

Zaprojektowaliśmy szeregowiec. Firma uzyskała również dla nas pozwolenie na budowę. Wszystko przebiegło wg wcześniejszych ustaleń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ros / 2020-12-07

Pośrednictwo na 5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

... / 2020-12-05

polecam współpracę. Kupiłem działkę za pomocą agenta. Przygotowanie wszystkich dokumentów do zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrej / 2020-12-03

Przesyłka z projektem dotarła mniej niż 48 godzin. Dziękujemy za uzyskany rabat. Pozdrawiamy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lajla / 2020-12-02

Bezproblemowy zwrot projektu w sklepie na inny projekt. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2020-12-01

Polecam współpracę z pracownią
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

elastyczność

Wady

Extra informacje

Misza / 2020-11-28

Polecam współprace. Płatności w terminie . Podwykonawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta P. / 2020-11-26

Warunki Zabudowy uprawomocnione, dziękuję za pomoc. Polecam, dobry kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt

Wady

Extra informacje

Klientka / 2020-09-22

Profesjonalne i kompleksowe podejście do klienta. Wsłuchanie w jego potrzeby. Finalnie projekt skrojony idealnie do potrzeb naszej rodziny. Do tego firma załatwiła za nas wszystkie formalności urzędowe. Szczerze polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka / 2020-09-22

Profesjonalne i kompleksowe podejście do klienta. Wsłuchanie w jego potrzeby. Finalnie projekt skrojony idealnie do potrzeb naszej rodziny. Do tego firma załatwiła za nas wszystkie formalności urzędowe. Szczerze polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

jbb / 2020-08-10

Współpraca przebiegła pomyślnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Faber Harlecki Architekci Sp. Zo.o. opinie