Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • FRAGRANO.PL od HiTek
  • /
  • 1

Opinie o FRAGRANO.PL od HiTek

www.fragrano.pl

Zakupy FRAGRANO.PL od HiTek opinie
Asortyment
4.37
Obsługa i reklamacje
4.31
Poziom cen
4.43

Średnia ocen

4.37

w skali od 1 do 5.

 

FRAGRANO.PL od HiTek opinie FRAGRANO.PL od HiTek
4.37 1827

Lukans / 2020-09-23

Zakupy ok

Agata / 2020-09-23

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2020-09-17

Produktu nie otrzymałem pomimo wysłania kilku informacji (e-mail) z prośbą o przesyłkę lub jakąkolwiek informację. Pomimo moich wiadomości produkt dalej widniał w ofercie, dopiero po jakimś czasie znikł ze strony. Brak odpowiedzi nie jest rozwiązaniem. Nie polecam! Nieprofesjonalne podejście. Totalna ignorancja klienta.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak.

Wady

"0" kontaktu. "0" prób wyjaśnienia sytuacji.

Extra informacje

Omijać!

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ladybird / 2020-08-27

Super perfumki

Ulka / 2020-08-27

Sprawdzona perfumeria, zakupy to czysta przyjemność
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mandi / 2020-08-23

Cały wysiłek skupiony na opakowaniu. Wewnątrz nawet nie podróbka...

Ola / 2020-08-20

Polecam perfumerię :)
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pan Zenek / 2020-08-19

.....
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.67

travolta / 2020-08-19

Zakupy bardzo udane
Poziom cen
5.00

Panna Anna / 2020-08-19

Wszystko ok

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Syk / 2020-08-18

Wielka ściema zamówione perfumy nadal błąkają się chyba po Chinach. Zamówienie nigdy nie zrealizowane. Całe szczęście że nie chcą płatności z góry.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak.

Wady

Bardzo wiele

Extra informacje

Stracony czas.

Robert / 2020-08-17

Oszuści uważajcie nie zamawiajcie nic u nich.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

marzena / 2020-08-17

OSZUŚCI NIE ZAMAWIAJCIE , OSZUŚCI !!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

OSZUŚCI

kajtek / 2020-08-17

OSZUŚCI NIE ZAMAWIAJCIE U NICH NIC , OSZUŚCI !!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Robert / 2020-08-17

Pełni oszuści zamówiłem i żadnej odpowiedzi i po przeczytaniu opinii i się sprawdziło ze są to oszuści , nie zamawiajcie nic u nich OSTRZEGAM !!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

OSZUŚCI

Iga / 2020-08-13

Sklep na 5 - super obsługa, szybka dostawa do Paczkomatu, zapach prawdziwy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaejk / 2020-08-13

Zakupy udane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2020-08-13

Ja jestem zadowolona, szybka wysyłka i dobry zapach
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Niezadowolony klient / 2020-08-13

Ta firma to oszuści ! Opakowanie bardzo dobrze podrobione, natomiast zapach oryginału nie przypomina. Pieniądze stracone!!! Nie polecam!!! Odradzam!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Same wady!!!

Extra informacje

kasia / 2020-08-11

tragedia!!!perfumy może i dotarły szybko, ale ich jakość: MASAKRA! zapach nietrwały - chyba najtańsze perfumy dłużej się utrzymują. Nigdy więcej!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

nietrwały zapach

Extra informacje

Emil J / 2020-08-10

Totalna porażka! Zamówiłem perfumy sobie i żonie. Na stronie czas realizacji był podany 24h, właśnie minęły cztery tygodnie, a perfum nie ma.... Totalna olewka dot. maili, a o dodzwonieniu się można zapomnieć... Żenada!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33

Aden / 2020-08-10

Słabo,perfumy najprawdopodobniej podróbki,zapach inny niż oryginalny.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.67

uuu1 / 2020-08-10

Szybka dostawa, dobra obsługa, zapach bez zastrzeżeń
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2020-08-10

Polecam, trwałe i oryginalne perfumy Armani
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Danka / 2020-08-07

NIE POLECAM,,,,wręcz odradzam !!!! Zamówiłam 125 ml (męskie Diesel ) , Potwierdzenie mailowo dostałam na 125ml. W paczce dostałam 75ml ...podróby . Zapach - może podobny do oryginału. Ale nietrwały. Kartonowe opakowanie , buteleczka , logo na butelce - z daleka widać ,że nie oryginał. Atomizer i zatyczka - pokrzywione ( bardzo kiepska podróbka )!!! Absolutnie nie polecam ! Telefonu nikt nie odbiera ( rzekomo z powodu Covid-19 tylko aut.sekretrka ).
Zalety

Wady

wszystko na minus...poczynając od oszustwa na stronie z ofertą ( niby kupujesz 125, a otrzymujesz 75 ml badziiewnej podróbki ) !

Extra informacje

Monika / 2020-08-05

Na zamówienie czekałam stanowczo za długo. Perfumy to jedna wielka ściema ! Takie same za 20 zł można wyrwać na giełdzie czy u „Turków” czyli obok oryginału to nawet nie stało. Właśnie dziś otrzymałam oryginalny perfum który zamówiłam z konkurencyjnej strony wiec wydałam bez sensu kasę na perfumy z fragrano !
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same wady

Extra informacje

felek / 2020-08-04

Perfumy bez trwałości, słaby zapach, nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

Laura / 2020-08-04

Polecam fragrano.pl
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2020-07-31

Szybka wysyłka.Perfumy super wydajne,pięknie pachną i do tego duża butelka 100 ml
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękny zapach który mnie oczarował.Utrzymuje się dosc długo!

Wady

Brak

Extra informacje

Robert / 2020-07-31

Zamówienie nie dostaliśmy i żadnej odpowiedzi, po prostu oszuści i naciagacze uważajcie to na pewno podruby. .
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych zalet

Wady

Oszusci

Extra informacje

Nie odpowiadają i lekceważą

Zosia / 2020-07-30

Polecam perfumerie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulka / 2020-07-27

Polecam perfumerie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leo / 2020-07-24

Witam , perfumy zamówione 5 lipca , do dziś nie dojechały. Na szczęście za pobraniem
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karolina / 2020-07-23

Polecam perfumerie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2020-07-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karusia / 2020-07-16

Zakupy ok
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip C. / 2020-07-13

Polecam perfumerie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nina / 2020-07-13

Udane zakupy, polecam, dziękuje za gratis w postaci kremu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2020-07-12

Jeśli mi nie zwrócą pieniędzy za te tanie podróbki, zgłaszam sprawę na policję

Marzena / 2020-07-12

Ludzie nie zamawiajcie bo to są podróbki zapach bardzo krótko się utrzymuje, a perfumy był zapakowane do takiego koloru pudełka gdzie oryginalne perfumy dolce cabana lajt blue zapakowane są do pudełka koloru korka tu był całkiem inny kolor, oszuści butelka ich kosztuje może że 40 złotych a sprzedają za 109, 99 czyli na butelce zarabiają70 złotych,, za muwił am trzy butelki czyli oszukali mnie na 210 złotych, nie zamawiajcie oszuści

Marzena łydzińska / 2020-07-12

Za muwiłam dolce cabana lajt blue, znam dobrze ten zapach jest bardzo trwały ten który otrzymałam to podróbka, odradzam kupowanie na tej stronie, połaszczyłam się niską ceną i mam nauczkę a stronie iperfumy dała bym o 50 złotych więcej i miałabym oryginalne perfumy, powinniście zwracać pieniądze bo jesteście oszustami

Iza / 2020-07-10

Zamówienie przyszło ale oczywiście nie to co zamówiłam jestem rozczarowana .... jak można pomylić ????????Carolina Herrera 212 z Hugo boss... po napisaniu meila nie otrzymałam odpowiedzi ????
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bella / 2020-07-08

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z zamówieniem, starannie zapakowany. Produkty oryginalne, szybka dostawa.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Baśka / 2020-07-08

polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ok / 2020-07-08

wszystko ok
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Moni86 / 2020-07-08

Oszuści jakich w internecie nie mało. Paczka przyszła po 4 dniach. Perfumy nawet odrobinkę nie przypominały oryginalnych, jeśli chodzi o zapach. Bo opakowanie było jak oryginał. Dzwonić do nich ma sensu. Na maila odpowiedzieli po 3 dniach. Zgodnie z ich regulaminem i innymi paragrafami musieli zwrócić pieniądze. Zrobili to dopiero po tygodniu, ale oddali. Nie polecam. Jedno wielkie oszustwo.
Zalety

Brak

Wady

Słabe śmierdzące podróbki

Extra informacje

uUSi / 2020-07-06

Proszę uważać. To jest oszustwo. Dostarczone perfumy to totalna tandeta. Zero kontaktu. Infolinia nie działa (rzekomo ze względu pandemii - to jakiś żart), na @ nikt nie odpisuje.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Towar nie zgodny z opisem, zapach w ogóle nie trwały.

Extra informacje

7dni

Nowakkk / 2020-07-04

Perfumy oryginałem, super obsługa, polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nauczycielka / 2020-07-04

Polecam

Klient / 2020-07-04

Mimo negatywnych opinii nie żałuje zakupu. Szybka dostawa, dobry kontakt, a perfumy oryginalne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2020-07-04

Mimo negatywnych opinii nie żałuje zakupu. Szybka dostawa, dobry kontakt, a perfumy oryginalne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2020-07-04

Mimo negatywnych opinii nie żałuje zakupu. Szybka dostawa, dobry kontakt, a perfumy oryginalne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2020-07-04

Mimo negatywnych opinii nie żałuje zakupu. Szybka dostawa, dobry kontakt, a perfumy oryginalne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zasmucony / 2020-07-03

Domena sklepu istnieje od listopada 2019 r.Brak możliwości kontaktu telefonicznego jak i drogą emaila.Brak możliwości ustalenia numeru NIP i REGON.Bardzo ubogi regulamin.Adres abonenta domeny to Muzeum Ceramiki w Boleslawcu ktore nie ma nic wspólnego z opiniowana strona internetowa.Zaskakujące obniżki produktów,które w rzeczywistości są cenami faktycznymi orginalnych perfum.Jeśli ktoś może proszę o podanie numeru konta bankowego sklepu w celu weryfikacji w Białej Księdze podmiotów VAT.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kotka / 2020-07-02

Właśnie też zamowilam,i chyba jednak nie odbiorę....po przyjrzeniu się,jak sztucznie nabijane są te dobre opinie,przez jedną podstawiona osobe.......
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33

RRSi / 2020-07-01

Zwykła podróbka, bez trwałości i zapachu. NIE POLECAM!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

zapach rozbiezny z oryginalnym, zero trwałości

Extra informacje

5 dni

Barbarka / 2020-07-01

Totalna podróbka, zero zapachu,zwykła woda z kranu,nie dajcie się nabrać!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zwykła woda z kranu

Extra informacje

Ostry / 2020-07-01

Szybka dostawa, zapach trwały, obsługa konkretna i sprawna
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwinka / 2020-06-30

Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo, perfumki pięknie zapakowane i oryginalne. Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

waldi / 2020-06-29

Właśnie złożyłem zamówienie, i się boję co przyślą. Opinie o tym sklepie straszne, prawie wszystkie pozytywne od jednej osoby, ktoś ze sklepu się nudził i wysyłał same plusy.

Elżbieta / 2020-06-26

Dziękuję za cudowny zapach. Miałam obawy czytając niektóre komentarze. Ale wiem teraz,że są krzywdzące.
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy. Polecam.

Wady

Brak

Extra informacje

Artur / 2020-06-24

Polecam perfumy z fragrano.pl
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2020-06-24

Świetna strona z niezłym wyborem, dobra obsługa i kontakt, wróce jeszcze
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-06-24

Tragedia..Na paczkę czekałam ponad tydzień. Zapach jest podróbą, zero jakiegokolwiek zapachu, nie dajcie się .
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Podróbka, brak zapachu, długi czas oczekiwania na paczkę

Extra informacje

Kajka / 2020-06-22

Polecam zakupy w tej perfumerii
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pysia / 2020-06-18

Dramat, gorszych podróbek nie widziałam. Śmieje się sama z siebie ze dałam się nabrać. Bd psikac filtr z odkurzacza „chanel 5”.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Naucza

Wady

Tylko

Extra informacje

Malwa / 2020-06-17

udane zakupki
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bonczek / 2020-06-17

Kupilem perfumy z tej strony, gdy porównałem je z orginałem to myślałem że oszaleje.\r\nOszukują ludzi na potęgę.
Zalety

-

Wady

Mam takie same perfumy, te z tej strony nawet ich nie przypominają.

Extra informacje

Łukasz / 2020-06-15

Perfumeria gona polecenia, perfumy oryginalne, trwałe, kupię nieraz
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzychu / 2020-06-15

Wszystko ok

Judyta / 2020-06-12

Zakupy w 100% udane, daje 5
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Babcia / 2020-06-10

Zakupy udane. Dziękuje.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2020-06-10

dobra perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

aaa / 2020-06-10

moje zamówienie zostało zrealizowane szybko i wszystko się zgadzało, polecam Wiola
Poziom cen
5.00

Laura / 2020-06-10

Polecam perfumerię fragrano.pl
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-06-09

To jakieś oszustwo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Wady

Zapach w ogóle nie jest podobny do oryginalu, to jakieś mydlane popluczyny

Extra informacje

Bede / 2020-06-09

Niestety perfumy okazaly sie podrobka. Czekam na zwrot pieniedzy za lipny produkt i obie przesylki.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33

Kacper / 2020-06-08

Nie polecam zamówiłem perfumy na urodziny, dostałem maila 13 dni temu ze wysyłka w drodze i powinna dotrzec w 2 dni. Nie odbierają telefonów ani nie odpisują na maila..
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

MarianM / 2020-06-08

mogę gorąco polecić
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

oryginalność, cena. obsługa

Wady

Extra informacje

Ircia / 2020-06-04

Perfumy przyszły dobrze zapakowane, pięknie zafaliowane i pachnące, utrzymują się długo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2020-06-03

OSZUSCI! ZAMOWILAM 2 OPAKOWANIA PERFUM, JEDNE PRZYSZLY OK A DRUGIE BYLY TESTEREM Z DOPISKIEM "NOT FOR SALE" - W OPISIE ANI W POTWIERDZENIU ZAMOWIENIA NIE BYLO O TYM WZMIANKI!!! DODZWONIC SIE NIE MOZNA, NA EMAILE NIE ODPISUJA !!!! NIE SZANUJECIE LUDZI!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

NIEUCZCIWOŚĆ - NIE WOLNO SPRZEDAWAĆ PRODUKTÓW "NOT FOR SALE"!!!

Extra informacje

Mrs. Nice / 2020-06-02

Jestem zadowolona z zakupów
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Satynowa / 2020-06-02

Super oferta, tanie i dobre perfumy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, obsługa

Wady

Extra informacje

Asia / 2020-06-01

OSZUSCI! ZAMOWILAM 2 OPAKOWANIA PERFUM, JEDNE PRZYSZLY OK A DRUGIE BYLY TESTEREM Z DOPISKIEM "NOT FOR SALE" - W OPISIE ANI W POTWIERDZENIU ZAMOWIENIA NIE BYLO O TYM WZMIANKI!!! DODZWONIC SIE NIE MOZNA, NA EMAILE NIE ODPISUJA !!!! NIE SZANUJECIE LUDZI!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Sprzedaja produkty NIE PRZEZNACZONE do sprzedazy.

Extra informacje

starszy / 2020-06-01

zakupy udane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gabriela / 2020-06-01

Nie zgadzając się z moimi przedmówcami polecam perfumerię i zakupy w niej.\r\nPani z obsługi przemiła, kontakt łatwy, a cena atrakcyna
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leoni / 2020-05-31

To jakieś jedno wielkie oszustwo. Skusiłam się niską ceną i padłam ofiarą szwindlu. Opinie bardzo dobre i to mnie zgubiło. Zamówiłam na prezent dla męża D&G pour homme o pojemności 100 ml. Przyszły do mnie okropnie śmierdzące podróby o pojemności 125 ml z pięknym napisem na butelce Rour homme. Wreszcie udało mi się dokopać do innych opinii o tej samej "firmie" tylko pod inną nazwą i zzieleniałam jak je przeczytałam. Przysyłają podróby, nie oddają kasy, nie ma z nimi kontaktu. W końcu odpisali na maila bo postraszyłam ich policją. Mam tylko nadzieję, że mi zwrócą szybko pieniądze. Wysyłka okropnie droga. Co z tego że podróby za 100 jak wysyłka kosztuje 40 zł. Nie polecam. To albo jakiś żart, albo grubszy szwindel.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści, droga wysyłka, pobróby perfum, brak kontaktu oprócz maili na które nie odpisują.

Extra informacje

Leoni / 2020-05-31

To jakieś jedno wielkie oszustwo. Skusiłam się niską ceną i padłam ofiarą szwindlu. Opinie bardzo dobre i to mnie zgubiło. Zamówiłam na prezent dla męża D&G pour homme o pojemności 100 ml. Przyszły do mnie okropnie śmierdzące podróby o pojemności 125 ml z pięknym napisem na butelce Rour homme. Wreszcie udało mi się dokopać do innych opinii o tej samej "firmie" tylko pod inną nazwą i zzieleniałam jak je przeczytałam. Przysyłają podróby, nie oddają kasy, nie ma z nimi kontaktu. W końcu odpisali na maila bo postraszyłam ich policją. Mam tylko nadzieję, że mi zwrócą szybko pieniądze. Wysyłka okropnie droga. Co z tego że podróby za 100 jak wysyłka kosztuje 40 zł. Nie polecam. To albo jakiś żart, albo grubszy szwindel.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści, droga wysyłka, pobróby perfum, brak kontaktu oprócz maili na które nie odpisują.

Extra informacje

Leoni / 2020-05-31

To jakieś jedno wielkie oszustwo. Skusiłam się niską ceną i padłam ofiarą szwindlu. Opinie bardzo dobre i to mnie zgubiło. Zamówiłam na prezent dla męża D&G pour homme o pojemności 100 ml. Przyszły do mnie okropnie śmierdzące podróby o pojemności 125 ml z pięknym napisem na butelce Rour homme. Wreszcie udało mi się dokopać do innych opinii o tej samej "firmie" tylko pod inną nazwą i zzieleniałam jak je przeczytałam. Przysyłają podróby, nie oddają kasy, nie ma z nimi kontaktu. W końcu odpisali na maila bo postraszyłam ich policją. Mam tylko nadzieję, że mi zwrócą szybko pieniądze. Wysyłka okropnie droga. Co z tego że podróby za 100 jak wysyłka kosztuje 40 zł. Nie polecam. To albo jakiś żart, albo grubszy szwindel.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści, droga wysyłka, pobróby perfum, brak kontaktu oprócz maili na które nie odpisują.

Extra informacje

Leoni / 2020-05-31

To jakieś jedno wielkie oszustwo. Skusiłam się niską ceną i padłam ofiarą szwindlu. Opinie bardzo dobre i to mnie zgubiło. Zamówiłam na prezent dla męża D&G pour homme o pojemności 100 ml. Przyszły do mnie okropnie śmierdzące podróby o pojemności 125 ml z pięknym napisem na butelce Rour homme. Wreszcie udało mi się dokopać do innych opinii o tej samej "firmie" tylko pod inną nazwą i zzieleniałam jak je przeczytałam. Przysyłają podróby, nie oddają kasy, nie ma z nimi kontaktu. W końcu odpisali na maila bo postraszyłam ich policją. Mam tylko nadzieję, że mi zwrócą szybko pieniądze. Wysyłka okropnie droga. Co z tego że podróby za 100 jak wysyłka kosztuje 40 zł. Nie polecam. To albo jakiś żart, albo grubszy szwindel.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści, droga wysyłka, pobróby perfum, brak kontaktu oprócz maili na które nie odpisują.

Extra informacje

Grzegorz / 2020-05-31

Kantują ludzi złodzieje
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2020-05-31

Pic na Wodę
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paweł / 2020-05-31

Złodzieje!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Grzegorz / 2020-05-31

Ściema, oszuści!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

MARIOLA / 2020-05-28

CZEKANIE NA REALIZACJĘ ZAKUPÓW PRAWIE MIESIĄC !!!! \r\nSZKODA CZASU

Polinka / 2020-05-27

Jestem zadowolona z zakupów, polecam wszystkim dzidewczynki, buziaki :*
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julianna / 2020-05-25

Polecam, perfumki piękne, pakowanie bezpieczne i swietny kontakt
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, kontakt

Wady

Extra informacje

Nauczycielka / 2020-05-22

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2020-05-22

zamówienie zrealizowane wzorowo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radek / 2020-05-22

Towar po 2 tygodniach niezgodny z zamówieniem...zamówiłem wodę perfumowaną, a otrzymałem toaletowy tester. Naciągacze. Brak telefonu kontaktowego ze sprzedającym, teraz już wiem dlaczego. NIE POLECAM
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Marta / 2020-05-22

Sklep nie wyslal mi towaru firma krzak
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Żadne

Wady

Same

Extra informacje

Szkoda czasu

Wacław / 2020-05-21

Ten sklep to ściema. Domena zarejestrowana 2019.11.08 17:12:06 na: Adam Ostrowski Mickiewicza 13 59-700 Bolesławiec, PL +48.48722356689 Typ abonenta: organizacja Ostatnia modyfikacja: 2019.11.08 17:12:05
Zalety

Wady

ściema sklep, brak adresu, telefon nie działa itp.

Extra informacje

Vercia / 2020-05-21

Super oferta i miłe zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anonim / 2020-05-21

Sklep jest ok

JoannaW / 2020-05-21

Polecam zakupy

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy FRAGRANO.PL od HiTek opinie