Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • FRAGRANO.PL od HiTek
  • /
  • 1

Opinie o FRAGRANO.PL od HiTek

www.fragrano.pl

Zakupy FRAGRANO.PL od HiTek opinie
Asortyment
4.98
Obsługa i reklamacje
4.93
Poziom cen
5

Średnia ocen

4.97

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

269

dodanych opinii

 

Lukans / 2020-09-23

Zakupy ok

Agata / 2020-09-23

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-08-31

Polecam, udane zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ladybird / 2020-08-27

Super perfumki

Ulka / 2020-08-27

Sprawdzona perfumeria, zakupy to czysta przyjemność
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mandi / 2020-08-23

Cały wysiłek skupiony na opakowaniu. Wewnątrz nawet nie podróbka...

Ola / 2020-08-20

Polecam perfumerię :)
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pan Zenek / 2020-08-19

.....
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.67

travolta / 2020-08-19

Zakupy bardzo udane
Poziom cen
5.00

Panna Anna / 2020-08-19

Wszystko ok

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dario / 2020-08-19

Polecam, moja sprawdzona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iga / 2020-08-13

Sklep na 5 - super obsługa, szybka dostawa do Paczkomatu, zapach prawdziwy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaejk / 2020-08-13

Zakupy udane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2020-08-13

Ja jestem zadowolona, szybka wysyłka i dobry zapach
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

uuu1 / 2020-08-10

Szybka dostawa, dobra obsługa, zapach bez zastrzeżeń
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2020-08-10

Polecam, trwałe i oryginalne perfumy Armani
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Danka / 2020-08-07

NIE POLECAM,,,,wręcz odradzam !!!! Zamówiłam 125 ml (męskie Diesel ) , Potwierdzenie mailowo dostałam na 125ml. W paczce dostałam 75ml ...podróby . Zapach - może podobny do oryginału. Ale nietrwały. Kartonowe opakowanie , buteleczka , logo na butelce - z daleka widać ,że nie oryginał. Atomizer i zatyczka - pokrzywione ( bardzo kiepska podróbka )!!! Absolutnie nie polecam ! Telefonu nikt nie odbiera ( rzekomo z powodu Covid-19 tylko aut.sekretrka ).
Zalety

Wady

wszystko na minus...poczynając od oszustwa na stronie z ofertą ( niby kupujesz 125, a otrzymujesz 75 ml badziiewnej podróbki ) !

Extra informacje

Laura / 2020-08-04

Polecam fragrano.pl
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2020-07-31

Szybka wysyłka.Perfumy super wydajne,pięknie pachną i do tego duża butelka 100 ml
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękny zapach który mnie oczarował.Utrzymuje się dosc długo!

Wady

Brak

Extra informacje

Zosia / 2020-07-30

Polecam perfumerie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulka / 2020-07-27

Polecam perfumerie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2020-07-23

Polecam perfumerie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2020-07-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karusia / 2020-07-16

Zakupy ok
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip C. / 2020-07-13

Polecam perfumerie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nina / 2020-07-13

Udane zakupy, polecam, dziękuje za gratis w postaci kremu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2020-07-12

Jeśli mi nie zwrócą pieniędzy za te tanie podróbki, zgłaszam sprawę na policję

Marzena / 2020-07-12

Ludzie nie zamawiajcie bo to są podróbki zapach bardzo krótko się utrzymuje, a perfumy był zapakowane do takiego koloru pudełka gdzie oryginalne perfumy dolce cabana lajt blue zapakowane są do pudełka koloru korka tu był całkiem inny kolor, oszuści butelka ich kosztuje może że 40 złotych a sprzedają za 109, 99 czyli na butelce zarabiają70 złotych,, za muwił am trzy butelki czyli oszukali mnie na 210 złotych, nie zamawiajcie oszuści

Marzena łydzińska / 2020-07-12

Za muwiłam dolce cabana lajt blue, znam dobrze ten zapach jest bardzo trwały ten który otrzymałam to podróbka, odradzam kupowanie na tej stronie, połaszczyłam się niską ceną i mam nauczkę a stronie iperfumy dała bym o 50 złotych więcej i miałabym oryginalne perfumy, powinniście zwracać pieniądze bo jesteście oszustami

Bella / 2020-07-08

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z zamówieniem, starannie zapakowany. Produkty oryginalne, szybka dostawa.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Baśka / 2020-07-08

polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ok / 2020-07-08

wszystko ok
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Moni86 / 2020-07-08

Oszuści jakich w internecie nie mało. Paczka przyszła po 4 dniach. Perfumy nawet odrobinkę nie przypominały oryginalnych, jeśli chodzi o zapach. Bo opakowanie było jak oryginał. Dzwonić do nich ma sensu. Na maila odpowiedzieli po 3 dniach. Zgodnie z ich regulaminem i innymi paragrafami musieli zwrócić pieniądze. Zrobili to dopiero po tygodniu, ale oddali. Nie polecam. Jedno wielkie oszustwo.
Zalety

Brak

Wady

Słabe śmierdzące podróbki

Extra informacje

Nowakkk / 2020-07-04

Perfumy oryginałem, super obsługa, polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nauczycielka / 2020-07-04

Polecam

Klient / 2020-07-04

Mimo negatywnych opinii nie żałuje zakupu. Szybka dostawa, dobry kontakt, a perfumy oryginalne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2020-07-04

Mimo negatywnych opinii nie żałuje zakupu. Szybka dostawa, dobry kontakt, a perfumy oryginalne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2020-07-04

Mimo negatywnych opinii nie żałuje zakupu. Szybka dostawa, dobry kontakt, a perfumy oryginalne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2020-07-04

Mimo negatywnych opinii nie żałuje zakupu. Szybka dostawa, dobry kontakt, a perfumy oryginalne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ostry / 2020-07-01

Szybka dostawa, zapach trwały, obsługa konkretna i sprawna
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwinka / 2020-06-30

Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo, perfumki pięknie zapakowane i oryginalne. Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

waldi / 2020-06-29

Właśnie złożyłem zamówienie, i się boję co przyślą. Opinie o tym sklepie straszne, prawie wszystkie pozytywne od jednej osoby, ktoś ze sklepu się nudził i wysyłał same plusy.

Elżbieta / 2020-06-26

Dziękuję za cudowny zapach. Miałam obawy czytając niektóre komentarze. Ale wiem teraz,że są krzywdzące.
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy. Polecam.

Wady

Brak

Extra informacje

Artur / 2020-06-24

Polecam perfumy z fragrano.pl
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2020-06-24

Świetna strona z niezłym wyborem, dobra obsługa i kontakt, wróce jeszcze
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kajka / 2020-06-22

Polecam zakupy w tej perfumerii
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwa / 2020-06-17

udane zakupki
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bonczek / 2020-06-17

Kupilem perfumy z tej strony, gdy porównałem je z orginałem to myślałem że oszaleje.\r\nOszukują ludzi na potęgę.
Zalety

-

Wady

Mam takie same perfumy, te z tej strony nawet ich nie przypominają.

Extra informacje

Łukasz / 2020-06-15

Perfumeria gona polecenia, perfumy oryginalne, trwałe, kupię nieraz
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzychu / 2020-06-15

Wszystko ok

Judyta / 2020-06-12

Zakupy w 100% udane, daje 5
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Babcia / 2020-06-10

Zakupy udane. Dziękuje.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2020-06-10

dobra perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

aaa / 2020-06-10

moje zamówienie zostało zrealizowane szybko i wszystko się zgadzało, polecam Wiola
Poziom cen
5.00

Laura / 2020-06-10

Polecam perfumerię fragrano.pl
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MarianM / 2020-06-08

mogę gorąco polecić
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

oryginalność, cena. obsługa

Wady

Extra informacje

Ircia / 2020-06-04

Perfumy przyszły dobrze zapakowane, pięknie zafaliowane i pachnące, utrzymują się długo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mrs. Nice / 2020-06-02

Jestem zadowolona z zakupów
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Satynowa / 2020-06-02

Super oferta, tanie i dobre perfumy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, obsługa

Wady

Extra informacje

starszy / 2020-06-01

zakupy udane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gabriela / 2020-06-01

Nie zgadzając się z moimi przedmówcami polecam perfumerię i zakupy w niej.\r\nPani z obsługi przemiła, kontakt łatwy, a cena atrakcyna
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MARIOLA / 2020-05-28

CZEKANIE NA REALIZACJĘ ZAKUPÓW PRAWIE MIESIĄC !!!! \r\nSZKODA CZASU

Polinka / 2020-05-27

Jestem zadowolona z zakupów, polecam wszystkim dzidewczynki, buziaki :*
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julianna / 2020-05-25

Polecam, perfumki piękne, pakowanie bezpieczne i swietny kontakt
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, kontakt

Wady

Extra informacje

Nauczycielka / 2020-05-22

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2020-05-22

zamówienie zrealizowane wzorowo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wacław / 2020-05-21

Ten sklep to ściema. Domena zarejestrowana 2019.11.08 17:12:06 na: Adam Ostrowski Mickiewicza 13 59-700 Bolesławiec, PL +48.48722356689 Typ abonenta: organizacja Ostatnia modyfikacja: 2019.11.08 17:12:05
Zalety

Wady

ściema sklep, brak adresu, telefon nie działa itp.

Extra informacje

Vercia / 2020-05-21

Super oferta i miłe zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anonim / 2020-05-21

Sklep jest ok

JoannaW / 2020-05-21

Polecam zakupy

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Korba / 2020-05-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy FRAGRANO.PL od HiTek opinie