Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • FEBA
  • /
  • 1

Opinie o FEBA

sklep.feba.pl

Pisarzowice

Zakupy FEBA opinie
Asortyment
3.5
Dostawa
3.67
Łatwość zamawiania
3.67
Obsługa i reklamacje
3.59
Poziom cen
3.4

Średnia ocen

3.56

w skali od 1 do 5.

 

FEBA opinie FEBA
3.56 1341

Halina / 2022-12-05

Kupiłam t-shirt damski. Nie powiem, ładny. Lecz po pierwszym praniu ręcznym stójka tak się zdeformowały, że nie nadaje się on do noszenia. Kosztował nie mało jak na t- shirt na jeden raz. Jestem bardzo zawiedziona. Nie polecam tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.00
Zalety

Ładny, ale jakość beznadziejna. Wiem, o czym piszę bo sama szyję ubrania.

Wady

Bardzo źle uszyta stójka.

Extra informacje

1 dzień.

Ewa / 2022-09-29

Kostiumy rewelacyjne, również dodatki. Projektant zadbał o wszystko. Robiły furorę na wyspach Cooka i Polinezji Francuskiej na najpiękniejszych plażach świata, wpisując się wzornictwem i kolorystyką w klimat tych wysp.. Czułam się doskonale, bardzo dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobrze leżą, dbałość o szczegóły, wykonane starannie z dobrych materiałów.

Wady

Brak

Extra informacje

Trzy tygodnie, słona woda, pływanie i słońce non stop

Beata / 2022-07-05

Nie stety moja opinia o sklepe jest negatywna. Wystawiają produkty których nie ma. Po dwuch dniach od złożonego zamówienia otrzymałam informację że nie maja mojego rozmiaru. Wyjeżdżam bez kostiumu. Bałagan mają na stronie.
Zalety

Brak

Wady

Sklep wystawia towar którego nie ma

Extra informacje

Krysia / 2021-07-26

Kupiłam w końcu kostium, który leży na mnie idealnie. A wszystko dzięki wspaniałej, cierpliwej sprzedawczyni, która naprawdę umie doradzić i zna się na rzeczy. Polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2021-07-24

Rewelacja , ogromny wybór kostiumów....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bożena / 2021-07-24

Jestem bardzo zadowolona. Kostium jest nie tylko piękny ale też robi ogromne wrażenie na wakacjach. Nie mogę się doczekać nowej kolekcji .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-07-24

Polecam z całego serca. Nigdzie nie ma takiego wybory kostiumów. Jakość na najwyższym poziomie. Przemiła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-07-24

Ogromny wybór kostiumów , przemiła obsługa. Czekam na nową kolekcję :-)

Roksana / 2021-07-24

Ogromny wybór , profesjonalna obsługa , fantastyczna jakość kostiumów, polecam z całego serca...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2021-07-23

Brak dbania o klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Za mało miejsca żeby wszystko wymienić

Extra informacje

Klient / 2021-07-23

Brak dbania o klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Za mało miejsca żeby wszystko wymienić

Extra informacje

Klient / 2021-07-23

Brak dbania o klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Za mało miejsca żeby wszystko wymienić

Extra informacje

Klient / 2021-07-23

Brak dbania o klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Za mało miejsca żeby wszystko wymienić

Extra informacje

Klient / 2021-07-23

Brak dbania o klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Za mało miejsca żeby wszystko wymienić

Extra informacje

Klient / 2021-07-23

Brak dbania o klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Za malo miejsca żeby wszystko wymienić

Extra informacje

Kasia / 2021-06-09

Ogromny wybór i najlepsza jakość kostiumów. Profesjonalna i miła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Gabriela / 2020-05-25

Bardzo duży wybór, miła obsluga. Kupuję co roku mowy kostium mimo że stare mam po kolka lat :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadwiga / 2020-05-25

Bardzo miła obsluga, doradzają w doborze rozmiaru ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2020-05-25

Super jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

irenia / 2019-04-26

Nie mogę się doczekać wakacji by założyć nowy strój kąpielowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy FEBA opinie