Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Książki
  • /
  • Zdrowie
  • /
  • Euro-sterydy.pl
  • /
  • 1

Opinie o Euro-sterydy.pl

Euro-sterydy.pl

Warszawa

Książki Euro-sterydy.pl opinie
Jakość wydania
3.68
Subiektywna ocena treści
3.71

Średnia ocen

3.69

w skali od 1 do 5.

 

Euro-sterydy.pl opinie Euro-sterydy.pl
3.69 1578

Kamil / 2022-10-22

Wszystko w najlepszym porządku, wysylka sprawna moc testosteronu i hgh potwierdzona testami w laboratorium
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Jackoo / 2022-09-09

Towar oryginalny więc wszystko jak nalezy. Polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Oryginał

Wady

Extra informacje

Warner / 2022-09-06

Jak juz kupowac z czarnego rynku to tu bo chociaż towar będzie wyslany na 100%.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Legit że wysyłają towar

Wady

Narazie nic

Extra informacje

Daniel / 2022-08-25

Zamawiam od lat i jest wszystko zawsze jak być powinno wysyłka pl czy nl beż stresu. Dzięki Panowie .
Jakość wydania
5.00
Zalety

Szybkość. Kontakt Jakość zapakowane bardzo bezpiecznie

Wady

Brak jak narazie

Extra informacje

Od paru lat kupuje i towar zawsze dociera

Marakenn / 2022-05-20

Kupowałem tam od dłuższego czasu niestety , coś się chyba u nich poj..bało towar coraz gorszej jakości ( w droższych środkach nie ma tego co powinno być, jestem po badaniach okazało się, że sprzedali mi fake). Kontakt z obsługą w ostatnim czasie graniczy z cudem. Zamawiając z innych stron okazało się że te same środki potrafią być dużo mocniejsze....szkoda, kiedyś byliście porządną firmą a teraz tylko hajs się liczy. Ja już tam nie wrócę już, jest dużo lepszych stron u których środki działają z pełną mocą.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
2.00

Maciej / 2022-05-02

Dzbany skoro nie dostaliście odpowiedzi to po pierwsze trzeba sprawdzić czy akurat na stronie nie ma info że są np na wakacjach albo przerwa bo czekają na dostawe albo wykonywać wszystko według ich instrukcji a nie tak jak wam się podoba.(sam też kiedyś czekałem 3 tygodnie z mojej winy bo wysłałem pieniądze nie tam gdzie trzeba ale pomogli mi z zamówieniem i paczka dotarła) Robicie zakupy z czarnego rynku i trzeba przestrzegać pewnych zasad inaczej sprzedawcy grozi więzienie a wam że przepadnie kasa
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

Pełna anonimowość przy zakupie, towar działa , brak zanieczyszczeń

Wady

zmienili przelew na ten kod przez pośrednika , jakość tabletek słaba (kruszą się jak chcesz podielić )

Extra informacje

55 / 2022-04-24

Od ponad dwóch lat wszystko dochodzi bez zarzutu.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Miałem duże obawy co do zamówienia z tej strony, szczególnie patrząc na "oryginalny" sposób płatności no ale zaryzykowałem i wszystko w porządku. Dostałem kod, przesłałem, po kilku minutach dostałem normalnie odpowiedź na maila i po 3 dniach odebrałem paczkę (chociaż trafiła do innego paczkomatu niż chciałem)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.50

Dragon240 / 2022-03-22

Od początku miałem obawy czy zamawiać tym bardziej że nie było opcji płatności przy odbiorze. Zamówiłem i po opłaceniu trafiłem na tą stronę no i moje obawy bardzo wzrosły po przeczytaniu tych wszystkich negatywnych opinii. Trochę nie pasowało mi że strona jest uwierzytelniona przez EP jeśli miałby robić wałki. Minęło 5-7 dni i przyszła paczuszka . Wszystkie kody działają produkt oryginalny. Co do działania sprawdzę. Jestem przed wszystkimi badanami, zatem będę znał ich poziomy, po cyklu a i może też w trakcie będą ponawiane więc będzie wszystko czarno na białym. Jak na razie jeśli idzie o kontakt i czas realizacji nie mam zastrzeżeń. Zatem komentarze mówiące o tym że to wyjebka z kodami czy że po opłaceniu kontakt się urywa to ściema,
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

kontakt, szybkość realizacji, uwieżytelnienie kodów

Wady

na razie brak

Extra informacje

smalczyk / 2022-03-05

Zamówiłem za 80 zł dla testu wszystko przyszło co prawda po ponad tygodniu ale niestety nie ma opcji zamówić więcej teraz ponieważ uzupełniają towary
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Marek / 2022-02-24

PO PODANIU KODU BRAK JAKIEGO KOLWIEK KONTAKTU . UWAGA NA OSZUSTOW
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

1

Wady

1

Extra informacje

Jaca Paca / 2022-02-07

zakupiłem, otrzymałem, brałem EP sporo czasu i sok działa.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

XXX / 2022-02-02

Oszustwo, po wpłacie brak przesyłki Uważajcie!!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

Paweł / 2021-11-29

Zamawiałem już kilka razy , zawsze bez problemów - badania wskazują no to że olejki działają
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.50
Zalety

Wady

Sklep aktualnie zamknięty ;(

Extra informacje

Poszkodowany / 2021-11-21

UWAGA !!! Ten koleś to oszust !!! Nie wysyła towaru po wpłacie pieniedzy ! Zgłoszone na policje. Dość takiego traktowania ludzi w sieci !!! Ja musiałem na swoje zapracować a oszust mi to odebrał !!! Jak można być bezczelnym i oszukać kogoś na 1300 zł ? Mam dowód wpłaty, po dokonaniu płatności kontakt sie urywa !
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Tom / 2021-11-18

Dostaniesz oryginał na 100% ale to z jakością nie ma nic wspólnego. Testosteron są rzadko nie działające. Kup, zrób zastrzyk a potem badanie całkowitego testosteronu po 72 godzinach. Czy EP jest dobre czy nie to nie wiem. Pewno jest tylko to, że polują na łosi którzy są w stanie przepłacić za sterydy bo ceny są odrealnione. Testosteron trochę za drogi ale reszta to już aż ciężko uwierzyć ile chcą za turanabol czy tamoxifen i inne.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Marian / 2021-11-08

Witam Panowie i jak jest w końcu z tym sokiem z tej strony potrzebuje coś i zastanawiam się co robić. Opinie większości na tak a czy orginal czy nie tak jak ktoś tu napisał że ciężko dostać w necie. Ważne żeby nie była sama oliwa tylko miała to co powinna mieć . Dzięki za odpowiedź.

The best / 2021-10-20

Zamówiłem, otrzymałem, już miesiąc biorę i działa bardzo dobrze. Towar Euro-pharmacies, Polecam każdemu
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Mark / 2021-10-19

Jak najbardziej wszystko w porządku, szybko i sprawnie, towar EP kopie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

On / 2021-10-18

Polecam każdemu kto ma zamiar kupić sterydy.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Maniek / 2021-10-16

Polecam, towar euro-pharmacies działa jak należy. Potrzebowałem porady i na forum ją dostałem. Będę wracał.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Adam / 2021-10-15

Zamówiłem jakiś czas temu, zakup przebiegł bez problemów. Kody działają, towar klepie :) Biorę od nich już ponad rok, zawsze wszystko ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Dobry towar

Wady

Extra informacje

B.B / 2021-10-14

Też stosuje Euro-Pharmacies od paru ładnych lat i testosteron zawsze grubo ponad normę :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Trener / 2021-10-14

Widac ze kogos boli, euro-sterydy.pl dziala od wielu lat i moim zdaniem najlepszy sklep w internecie. a forum to skarbnica wiedzy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

cena i jakosc

Wady

Extra informacje

Jan Ostrożny / 2021-10-01

Lepiej tu nie podchodzić. Oszuści i cwaniaczki.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Brak

Wady

Towar syf lub po prostu wał - zależy jak trafisz

Extra informacje

JAN NIEZBEDNY / 2021-09-29

KODY EURO-PHARMACIES PRZECHODZĄ, TERAZ ZOBACZYMY JAK TO KLEPIE
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

z euro-sterydy brac ep / 2021-09-29

Wszystko jak zawsze dobrze, biorę tylko euro-pharmacies zrobiłem na tym dobre wyniki potwierdzone badaniami
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Kamil / 2021-09-08

No do mnie doszlo wszystko ok teraz zobaczymy czy je.nie

Krycha / 2021-08-27

Fake!!!!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Leo / 2021-08-27

Produkt zanieczyszczony. Strach to brać bez narażenia zdrowia. Omijać szerokim łukiem!!!!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Filip / 2021-08-27

Oszusci. Podrabiany towar wątpliwej jakosci i pochdzenia. Nie polecam!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Maxx / 2021-08-27

Nie polecam podróbki
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Łukasz / 2021-08-25

Witam zamówiłem testosteron prolongatum JELFA 4 sz masakra jakaś podróbka wszystkie opakowania ten sam nr .ampułki dużo większe od oryginału w środku pod światło pływają paprochy jakiś osad chyba w piwnicy to nalewają nie polecam !!!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

ES / 2021-08-25

Od wielu lat trzymają poziom
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Pawel / 2021-08-19

Juz kilka razy zamawialem i wszystko na czas. Polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

es / 2021-07-23

Jest ok, a forum to prawdziwa perełka!!! specjaliści w każdym calu
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

jj / 2021-07-14

euro-sterydy.pl ekipa warta polecenia!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Wojtekkk / 2021-07-08

????
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

ff / 2021-07-01

Jak zawsze wszystko tak jak być powinno od 2 lat przekonali mnie do euro-pharmacies i jadę tylko na tych sokach
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Major S / 2021-06-29

sprawdzona firma, jestem zadowolony i macie stałego klienta
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Daniel / 2021-06-28

Wszystko elegancko- jak ?wykle
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Czas

Wady

Extra informacje

Kret / 2021-06-21

Pisz do nich na priv to ci doradzą albo na forum
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Max / 2021-06-19

Wszystko ok, polecam. Przy okazji, poleci ktoś coś na szybką redukcje?
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Pit / 2021-06-17

Wszystko OK. Kod wszedł na www producenta , towar działa.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

spox / 2021-06-12

spox dobry sok, szczególnie polecam deke i enana od euro
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

uchol / 2021-06-11

testosteron petarda, deka ok, z trena tak srednio zadowolony co nie zmienia faktu ze jeden z leszpych dostawcow
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.50

D.D / 2021-06-11

Mogli by szybciej odpisywać na maila, sklep wiarygodny i sprawdzony
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

wolny / 2021-06-10

4/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.50

jaro / 2021-06-09

Brałem od nich euro-pharmacies i zawsze byłem zadowolony
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

piotr / 2021-06-08

sklep ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

J.M / 2021-06-07

euro-sterydy.pl to sprawdzona marka polecam od nich euro-pharmacies, 4 cykl już leci
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

numer raz / 2021-05-31

ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Ludwig / 2021-05-31

może być, mogli by szybciej wysyłać
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

sterydy bankowo działają

Wady

Extra informacje

batman / 2021-05-31

taniej moglo by byc a tak to sterydy dzialaja
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Jaś Kapela / 2021-05-31

Sklep jest LEGIT ! Od tylu lat kupuje u nich pomimo początkowych obaw że złego słowa nie mogę powiedzieć.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Raczek / 2021-05-31

tak jak zawsze sklep oceniam na mocną 5+ \r\nSterydy działające w dobrej cenie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

pozytywny sklep / 2021-05-28

Transakcja przebiegła tak jak powinna, co do sterydów jestem ich pewien zwłaszcza testosteronu i deki.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Chinol / 2021-05-26

Kupiłem u nich testosteron cypionat i enanthate (producent EP) - teście klepały, co do oceny innych produktów się nie wypowiem.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

David / 2021-05-25

1/1
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

E.N / 2021-05-25

Weryfikacja testosteronu przeszła, po 4 tygodniach wynik z krwi mocno podniesiony polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Asd / 2021-05-24

1/1
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

ok / 2021-05-24

ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

crazy bulls / 2021-05-24

wszystko ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

KRÓL DOPINGU / 2021-05-24

OBIEKTYWNIE POWIEM 4/5 PRZYDAŁO BY SIĘ PARĘ SPRAWDZONYCH LABÓW. CO DO STERYDÓW ZAPEWNIAM ŻE NA PEWNO DZIAŁAJĄ
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Big Majk / 2021-05-24

Moja opinia 5/5 - jak jest problem wystarczy do nich napisać! Ze sterydów od nich polecam testosteron phenylpropionate
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Maku / 2021-05-24

ja podałem email do siebie [email protected] aby napisał, podesłał wyniki badań, w czym niby euro-sterydy.pl go oszukały, od paru dni zero odezwu, ale ten typ i tak będzie tu wypisywał! Taki typ bez celu w życiu!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

fun euro / 2021-05-24

hahaha i tak zapewne zaraz ten łepek zajrzy tu na konto i zacznie wam wypisywać hahahah
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Spox sklep / 2021-05-24

kody wchodzą :) seria EP-0423C3 Także te komenatrze h...ja warte!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

gracz / 2021-05-24

brałem cypionat swissa i euro-pharmacies oba kopią jak powinny
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

dobre sterydy / 2021-05-24

Cześć, zacznę od tego że jestem mega zadowolony z ich produktów i jakości obsługi. Oxandrolone od euro-pharmacies było badana w lab4tox i wynik jest pozytywny. Moim zdaniem piszę to jakiś małolat tylko po to by pisać bo widzi że reagują
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

jakość, cena

Wady

Extra informacje

jak najbardziej działające sterydy

ADMIN EURO-STERYDY.PL / 2021-05-24

WITAM ! JEŚLI CHODZI O TE KOMENTARZE TO UCINAM TEMAT! JEŚLI ZALEŻY KOMUŚ NA ZAŁATWIENIU SPRAWY ZAPRASZAM NA @: [email protected] PRODUKTY Z NASZEJ OFERTY MOŻNA SPRAWDZIĆ NA STRONACH PRODUCENTÓW. SERWIS EURO-STERYDY.PL W SWEJ HISTORII NIGDY NIKOGO NIE OSZUKAŁ. JEŚLI KTOŚ CZUJE SIĘ ZAWIEDZIONY NASZĄ OFERTĄ TO NAM RÓWNIEŻ ZALEŻY NA ZAŁATWIENIU SPRAWY I ZAPRASZAMY DO KONTAKTU! NIE OSZUKUJEMY I ZAWSZE ZALEŻAŁO NAM NA DOBREJ OPINII, ZAPRASZAMY DO KONTAKTU!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Hmm dziwne te nagtywy :) / 2021-05-24

Dziwne bo sprawdzałem i mi kody od nich wchodzą, jak również są ich dystrybutorem, Także te opinie są raczej mało warte. https://euro-pharmacies.net/product-authentication/ https://euro-pharmacies.net/approved-distributors/
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Dozio / 2021-05-24

Fake!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Janek / 2021-05-22

Zamówiłem teścia, po kodzie nie jest to autentyk.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Wagon / 2021-05-21

Nie zamawiać od nich!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Tomasz / 2021-05-21

.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Qwerty / 2021-05-21

.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Czester2 / 2021-05-21

Fck
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

NewYork / 2021-05-21

Podróby!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

KfD / 2021-05-21

5/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Czester / 2021-05-21

Większego idioty nie widziałem ale pewnie niedługo mu się znudzi albo na inne sklepy będzie pisał! Jesteś tak głupi że prosiłeś swoją siostrę aby z tobą chodziła :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Nick / 2021-05-21

Może ten gość co to pisze jest na tyle głupi że nie potrafi ze zdrapki kodu do weryfikacji wpisać hehehe
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Big Mike / 2021-05-21

.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Do KFD / 2021-05-21

To w końcu wysyłają czy nie wysyłają :) hahahah co za debil
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

ProLab / 2021-05-21

.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Smok / 2021-05-21

Cześć! Te komentarze piszę ja życiowy nieudacznik, któremu nie staje nawet przy najlepszym porno (o dziewczynie mogę zapomnieć). Jestem totalnym frajerem dlatego będę pisał tu negatywne komentarze bo nie mam tu nic do roboty!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Kfd / 2021-05-21

Wysyłają lipe!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

wesołek / 2021-05-21

HAHAHA pewnie gość to smutny nieudacznik który wylewa swoje życiowe niepowodzenia tutaj bo nie trzeba się zalogować :) co za przegryw
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Zielony / 2021-05-21

Nie polecam!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Do buraka co wystawia negatywy / 2021-05-21

heheh gość nie śpi widać że nie ma kolegów i rodziny i piszę tu cały dzień buhahaha co za burak!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Yoel Romero / 2021-05-21

Euro-Pharmacies jeden z lepszych labów jeśli chodzi o ceny i jakość. Jestem klientem od przeszło 3 lat i złego słowa nie mogę powiedzieć. Na koniec tylko jedno: Polecam!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Master / 2021-05-21

1/1
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

animal pack / 2021-05-21

euro-sterydy.pl ma dobre opinie na wielu forach można popytać ludzi. Na stronie mają wyniki badań klientów, sam osobiście brałem, można też weryfikować ich produkty na stronach producentów i wyniki są bardzo dobre
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

sfd / 2021-05-21

5 / 5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Pancerny Marian / 2021-05-21

ponownie ten sam gość szuka wrażeń na necie, dodatkowo ma rozdwojenie jaźni bo co chwila nadaje sobie nowy nick lub imię napisał byś w czym masz problem, ja osobiście brałem z tego sklepu i hormon eurotropin moja opinia 4/5 brałem testosteron enan, aromasin, hcg, clomid - wszystko mam potwierdzone badaniami hormonów w czasie cyklu i mogę potwierdzić że sterydy z ich strony działają ale oczywiście ty napiszesz OSZUST nie jestes wiarygodny człowieku
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

sklep ok

Wady

Extra informacje

Pancerny adek / 2021-05-21

Uwaga na nich!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Kfd / 2021-05-21

1/1
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

tadek / 2021-05-21

Brałem u gości z euro cały cykl i zawsze byłem mega zadowolony, co do jakości towaru również. Oczywiście ktoś może być niezadowolony i ma prawo wystawić tu opinię! Ale pisać że oszukują i nie wysyłają zamówienia to bzdura totalna! Nieładnie!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

jerry / 2021-05-21

5 / 5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

5+

Wady

czas wysyłki - wolno odpisują

Extra informacje

PANCERNY MARIAN / 2021-05-21

WYSTACZY NAPISAĆ DO EKIPY I WIADOMO ŻE DOBRE MORDY !!! TEN CWEL NIEDOROBIONY TO PEWNIE JAKIŚ KONKRETNY DEBIL!!! EURO POLECIŁ MI CHŁOP Z FORUM SFD JUŻ JAKIŚ CZAS TEMU I TO JEDNA Z LEPSZYCH STRON Z SAA W NECIE.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

nurek / 2021-05-21

jednak sprzedaz sterydow to ciezka branza patrzac jak jakis baran tu wypisuje euro-sterydy dzialaja juz dlugo raczej jakby robili walki na klientach to juz dawno by ich nie bylo
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Do hejtera / 2021-05-21

Maniek, Tobi - jak widać cały czas piszesz te bzdury już od paru dni, wymyśliłeś jakąś historię raz że ci nic nie wysłano, raz że podróbki to określ się w końcu, ustal wersję :) I jak już piszesz to pisz pod jednym nickiem :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Maniek / 2021-05-21

Uwaga wzięli siano i nie mam paczki!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Tobi / 2021-05-21

1/1
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

BB / 2021-05-21

DLA MNIE DOBRY SKLEP OD PARU LAT NA RYNKU MIELI TROCHE PRZERWY A CZASEM TRZEBA DLUGO CZEKAC NA ODPIWIEDZ ALE ZA TO ZA CO ZAPLACISZ TO DOSTANIESZ POLECAM ENANA Z EURO
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Pozdrawiam ekipę od euro / 2021-05-21

Moja obiektywna opinia to 4/5 sklep idealny nie jest, ale wiele komplikacji wynika z wiadomych względów. Nie są na pewno oszustami, przesyłka dociera, z niektórych produktów jestem zadowolony, niektóre szału nie było, jednak efekty często zależą od czynników zewnętrznych czyli treningu i diety. Ja polecam euro-sterydy, patrząc na te negatywne komentarze widać że osoba je wystawiająca jest mało wiarygodna i nie ma pojęcia o dopingu!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Maras / 2021-05-21

Może gość nie rozróżnia undera od apteki :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Maku / 2021-05-21

ja polecam tą stronę moim zdaniem mocny top3 jeśli chodzi o sklepy w tej branży.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

JASKÓŁ / 2021-05-21

5 na 5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

m.z / 2021-05-21

Haha dobre! Brałem Testosteron Propionat, wino, npp, hcg, clomid i zawsze wszystko grało, na forum zawsze dobre porady :) gość nie namawia do zakupów, doradza bezpłatnie, także wystawię obiektywną opinie. Dzięki
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

spejson / 2021-05-21

To pewnie Rudy z blok ekipy stronę wyczaił :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Do Zaciekawiony / 2021-05-21

A daj spokój jakiś małolat piszę bo szuka chyba atencji, ale walczyć o dobrą opinie trzeba :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Zaciekawiony / 2021-05-21

Ja Pier#ole jaka gówno burza, komu chce się to pisać :) Ale poczytać można
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Ewelina / 2021-05-21

brałam helios z tej strony - działa jak należy, nie widzę problemu. Czas wysyłki nieco długi.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

helios sprawdzony

Wady

czas wysyłki

Extra informacje

-

Maku / 2021-05-21

polska policja, kwp, łukasz, wojtek? widzę gościu że masz wiele osobowości a @ do mnie nie napisałeś jeszcze z potwierdzeniem swoich słów !! Dzieciaku do szkoły!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szkoda czasu na barana

do wariata / 2021-05-21

To gdzie ty kupujesz ? bo na sterydy-anaboliczne.com też piszesz :) A teraz podajesz się za policję :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

hehe wariat / 2021-05-21

Łukasz, Wojtek czy jak cię nazywać piszesz tutaj, piszesz na euro-sterydy.pl, pisałeś na wielkamasa - to gdzie w końcu kupujesz sterydy?
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Polska Policja / 2021-05-21

Czy na tych stronach odbywa się handel podrobionymi lekami? Proszę o szybką odpowiedź

KWP / 2021-05-21

Najlepsze jest to że wszystkie pozytywne opinie pisze właściciel, boi się że utraci dochodowy biznes
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Nikola / 2021-05-21

Dobrze że jest na tyle durny że czytając wiadomości przyznaje się że negatywy pisze jedna i ta sama osoba :) :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Beka z typa / 2021-05-21

Dzieciaki odejść od klawiatury!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

crazy / 2021-05-21

Pewnie piszę to osoba co chciała zrobić masę bedąc na diecie 1800kcal i brała metę w tym czasie :) i czemu nie przytyłem 10 kg hehehe
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Maku / 2021-05-21

A @ jak nie było tak nie ma:)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Dawid / 2021-05-21

Drodzy użytkownicy, tak to jest jak można komentować bez logowania się :) Negatywne komentarze są pisane przez jedną i tą samą osobę z problemami emocjonalnymi.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

sklep euro-sterydy.pl oceniam na 5+

Wady

Extra informacje

Maku / 2021-05-21

Wiesz co jest najlepsze, że właśnie się przyznałeś że te wszystkie opinie są od ciebie :) Dzięki
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Wojtas / 2021-05-21

maku to pała wygląda mi na ***a;)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Maku / 2021-05-21

napisz do euro-sterydy.pl prześlij wyniki badań jak towar lipa to zwrócą ci hajs, tylko prawda jest taka że PAŁO nic nie kupiłeś!!! Internetowy napinacz i ciota w życiu!!! Pewnie nie urusł 30kg po 100tabletakch metki !!! A wyczytał że powinien :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

maku / 2021-05-21

napisz do euro-sterydy.pl prześlij wyniki badań jak towar lipa to zwrócą ci hajs, tylko prawda jest taka że PAŁO nic nie kupiłeś!!! Internetowy napinacz i ciota w życiu!!! Pewnie nie urusł 30kg po 100tabletakch metki !!! A wyczytał że powinien :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Do Jacy / 2021-05-21

Jaca wcale się nie zdziwię jak ta strona też będzie wasza hahaha dobrze to wszystko zorganizowaliscie ;-)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Oszusci

Extra informacje

Maku / 2021-05-21

Napisz bohaterze do mnie na @ [email protected]
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Hvb / 2021-05-21

Fajnie do Ciebie matka mówi:) pało życiowa jakbyś handlował dobrym koksem nikt by nie pisał złych komentarzy hahahaha
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Jaca / 2021-05-21

Strona jest do zweryfikowania na stronie producenta: http://euro-pharmacies.net/approved-distributors/ Dziękuje i nie mam pytań :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Jaca / 2021-05-21

Strona jest do zweryfikowania na stronie producenta: http://euro-pharmacies.net/approved-distributors/ Dziękuje i nie mam pytań :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Maku / 2021-05-21

Tak kupiłem w paru sklepach kolego :) które ty hejtujesz, widzę że masz swój :) Podaj adres też przetestuje, co za pała życiowa! Napisz meila kolego czekam na odpowiedź!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Do maku / 2021-05-21

Maku podaj normalnego maila ;) widzę że kupujesz w każdym sklepie i każdy jest super hahaha co za cymbał
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

maku / 2021-05-21

Ja kupiłem, mam badania, lewe komentarze piszę albo konkurencja albo wariat! mogę przesłać wyniki badań [email protected]
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

MArecki / 2021-05-21

Pozytywne informacje o tym Fake sklepie pisze jego właściciel! Bój się chamie ;-)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Podrobione sterydy

Extra informacje

0

Kloc / 2021-05-21

Nie zamawiajcie u nich!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Wojtas / 2021-05-21

Wasze matki to są kur.wy oszuści
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Podróby

Extra informacje

MArecki / 2021-05-21

Czekam na założenie fan page i przesłania wyników badań produktów jak i z krwi :) Ja wtedy pokaże swoje. Dla mnie ocena sklepu euro-sterydy.pl 5/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

jakość sterydów

Wady

brak

Extra informacje

negatywne informacje piszę jedna i ta sama osoba z problemami o podłożu emocjonalnym, na innych profilach również się udziela

Michał / 2021-05-21

Niestety komentarze tutaj i na innych profilach piszę jedna i ta sama osoba. Zagląda tu codziennie, widać że ktoś ma tu mocno smutne życie. Ten profil również sam założył aby móc być mistrzem klawiatury. Żadnych sensownych wypowiedzi ani potwierdzenia swoich słów.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Do wojtek / 2021-05-21

Oj Wojtek, wojtek ciężki facet jesteś :)\r\nStronę można zweryfikować na stronie producenta np: \r\nhttp://euro-pharmacies.net/approved-distributors/\r\nJest informacja że są ich akredytowanym dystrybutorem :)\r\nJa widzę pierwsze wzmianki o stronie z 2016 roku :) także sorki pomyliłem się o rok :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Do Wojtek / 2021-05-21

Oj Wojtek, wojtek ciężki facet jesteś :) Stronę można zweryfikować na stronie producenta np: http://euro-pharmacies.net/approved-distributors/ Jest informacja że są ich akredytowanym dystrybutorem :) Ja widzę pierwsze wzmianki o stronie z 2016 roku :) także sorki pomyliłem się o rok :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Anti Euro-Fake club / 2021-05-20

Novy od 6 lat powiadasz? A strona od 2019 hahaha
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Fake

Extra informacje

Wojtek / 2021-05-20

Novy dzbanie forum gdzie piszecie między sobą???? tak samo z księgą gości musicie zatwierdzić opinie???? na forum i w księdze gości nie można nic znaleźć złego na wasz temat... nie wiem czy wiesz dzbanie ale nawet najlepsze sklepy maja złe opinie u was jest wszystko cacy???????????? już nie długo powstanie Fanpage z dedykacją dla euro-sterydy itp. Będziemy was testować????
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Podróby

Extra informacje

Maciej Sarna / 2021-05-20

Hehe konkurencja widzę nie odpuszcza!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

novy / 2021-05-20

euro-sterydy.pl są już 6 lat w necie, od zawsze robili dobrą robotę a ich forum to ogromna baza wiedzy.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Antek / 2021-05-20

Wysyłają podriobione sterydy!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Karol / 2021-05-20

Gość wysyła podriobione anaboliki, nie zamawiać u niego!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Wojtas / 2021-05-20

Uwaga podróby
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Podróby

Extra informacje

BBC / 2021-05-20

Ta strona to fake
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Brak

Wady

Fake

Extra informacje

KAŁOL / 2021-05-20

DLA MNIE WSZYSTKO OK TAKZE WIERZYC MI SIE NIE CHCE :):):)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Euro jest OK / 2021-05-20

ok, Widać że ktoś obsmarowuje tutaj wszystkich jak leci, chora głowa
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

działają kupe czasu

Wady

Extra informacje

Widać że ktoś obsmarowuje tutaj wszystkich jak leci, chora głowa

JJ / 2021-05-20

5/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Do Kasztan / 2021-05-20

Kasztan podeślij mi na priv te wyniki z chęcią zerkną [email protected]
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Anabolik Men / 2021-05-20

polecam euro-sterydy.pl weryfikowałem ich sterydy na stronach producentów wszystko OK. Widzę że kogoś mocno boli
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Big Mike / 2021-05-19

Co trzeba mieć w głowie żeby zamawiać koksy przez internet???? Ludzie ogarnijcie się nikt wam nie wyśle oryginalnych anabolików przez neta! Szkoda waszych pieniędzy...
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

.

Wady

.

Extra informacje

Wojtekwwa / 2021-05-19

Wysyłają podróbki, też się zrobiłem omijać szerokim łukiem
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Ładne opakowania

Wady

Podrobione sterydy

Extra informacje

Kasztan / 2021-05-19

Mike oszuście mogę udostępnić zdjęcia Twoich podrób, dodatkowo udostępnię badania po Twoich „ sterydach”
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Podróby

Extra informacje

Mike / 2021-05-19

widzę konkurencje *** boli :) sklep działa od tylu lat i każdy wie że to jeden z najpewniejszych dostawców
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Kokos / 2021-05-18

Szkoda gadać
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

Kasztan / 2021-05-18

Euro-sterydy.pl to jeden wielki wał!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Oszust

Extra informacje

Kuba / 2021-05-18

Mnie też oszukał!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Oszust

Wady

Oszust

Extra informacje

0

Tomek / 2021-05-18

Gość sprzedaje podróby. Unikać
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Podróbki

Extra informacje

Książki Euro-sterydy.pl opinie