Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Parki rozrywki
  • /
  • Energylandia Zator
  • /
  • 1

Opinie o Energylandia Zator

Podróże i wypoczynek Energylandia Zator opinie
Atrakcje
4.99
Obsługa klienta
4.97
Poziom cen
4.94

Średnia ocen

4.96

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2164

dodanych opinii

 

Piotrek / 2021-05-12

Super atrakcje, świetna atmosfera i cudowna obsługa. Polecam każdemu :) Warto spędzić tutaj cały dzień a nawet dłużej.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-05-05

Cudowne miejsce, każdy znajdzie cos dla siebie. Polecam
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-05-05

Znakomite miejsce na weekendowy wypad. Każda osób znajdzie tutaj coś dla siebie. Warto zostać na noc w Western Camp ciekawa atrakcja dla dzieci!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

AdrianMachula / 2021-05-04

Czekamy z niecierpliwością na otwarcie. Mamy niedaleko staramy się być kilka razy w roku jest to jeden z bardziej ulubionych miejsc naszych dzieciaków.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Amelia / 2021-05-04

Super miejsce dla rodzin z dziećmi, w cenie biletu wszystkie atrakcje są dostępne.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

IzaKawka / 2021-05-03

Najlepszy Park w Polsce!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ania Kaczor / 2021-05-02

Fantastyczne miejsce dla rodzin z dziećmi. Zabawa na cały dzień. Wszystko w cenie.

Karolina / 2021-05-01

Cudowne miejsce, warto tutaj przyjeżdżać co roku, zawsze otwierają coś nowego. W tym roku również nie może nas zabraknąć.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jadzia / 2021-04-30

Mega park rozrywki o różnorodnych atrakcjach. Dla dorosłych, młodzieży czy tych najmłodszych. Niezapomniane wrażenia oraz wspomnienia. Super pokazy kaskaderskie! :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jarek / 2021-04-29

Co roku zabieramy rodzinę do Energylandi. Możemy w końcu w tym roku wykorzystać bon 500 plus z dziećmi. Nie możemy się doczekać aż otworzą!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Podróże i wypoczynek Energylandia Zator opinie