Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Parki rozrywki
  • /
  • Energylandia Zator
  • /
  • 1

Opinie o Energylandia Zator

Podróże i wypoczynek Energylandia Zator opinie
Atrakcje
4.95
Obsługa klienta
4.91
Poziom cen
4.88

Średnia ocen

4.91

w skali od 1 do 5.

 

Energylandia Zator opinie Energylandia Zator
4.91 3341

Agnieszka / 2022-10-27

Byliśmy dwa razy: pięć lat temu i w tym roku. Przepaść ogromna (lepiej było wcześniej). Mimo większej ilości atrakcji, ludzi jest jeszcze więcej, a więc są meeega duże kolejki. Za około 800 PLN skorzystaliśmy tylko z jednej karuzeli, obiadu i strefy basenów, gdzie zabrakło już dla nas leżaków. Byłoby super, gdyby był wprowadzony limit wpuszczanych osób, bo aktualnie Energylandia nie jest warta swojej ceny.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
2.67
Zalety

Atrakcje

Wady

ceny, kolejki, tłumy

Extra informacje

Sandra / 2022-10-18

Bardzo dobre miejsce na spędzenie rodzinnego czasu.
Atrakcje
5.00
Zalety

Każdy znajdzie coś dla siebie

Wady

Brak

Extra informacje

Beata / 2022-09-29

W dniu 29.09.2022 pracowała 1 kasa grupową. Podczas drukowania biletów zaczęła się drukarka. Dzieci straciły godzinę zabawy.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.33
Zalety

Super zabawa.

Wady

29.09.2022 godzinne oczekiwanie w kolejce z powodu zawieszone drukarki podczas drukowania biletów. Dzieci straciły godzinę zabawy.

Extra informacje

Nadia / 2022-09-17

Świetne miejsce polecam!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Bartłomiej / 2022-09-17

Super zabawa, polecam każdemu
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Nadia / 2022-09-17

Świetnie miejsce
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-09-11

Jest super.Pokecamy.Rok bez energylandii jest tokuem straconym
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Seweryn / 2022-09-02

Nie podobało mi się wcale mało atrakcji dla dzieci poniżej 110 cm tak naprawdę mojemu dziecku zabrakło 3 cm nie został w puszczony na atrakcje która była od 110 cm śmiech na sali zapłaciłem z rodziną 800zl i żona twierdzi że jedyną atrakcją to zwykły basen za który zapłaciliśmy 800 zł żenada jednym słowem ! Druga sprawa to że strasznie długo się czeka się na różne atrakcje dla starszych powinni to przemyśleć każdy kto idzie na atrakcje z 5 raz na tą samą powinien mieć pieczątkę byle 5 razy daj wejść innym a nie !
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.33
Zalety

Basen

Wady

Mało atrakcji dla dzieci 110 cm ,. Zbyt długi czas oczekiwania na różne atrakcje

Extra informacje

Grzegorz / 2022-08-26

Rewelacyjnie
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-08-10

Super miejsce dla rodzin z dziećmi dla dorosłych tez super atrakcje miła życzliwa obsługa
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Super zabawa

Wady

Brak

Extra informacje

Dzoana / 2022-08-06

Bardzo fajne miejsce zarówno dla najmłodszych jak i dla starszych. Jeździmy tu co roku. Dzieci są zachwycone
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Daniel / 2022-07-30

Mega fajne miejsce
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

Majka / 2022-07-27

Świetne miejsce
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Same

Wady

Nie znalazłam

Extra informacje

Mateusz / 2022-07-27

Suuuuuper Świetna zabawa dla całej rodzi y
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Same

Wady

Brak

Extra informacje

Milrna / 2022-07-23

Super sprawa Polecam z całego ❤️
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Adam / 2022-07-23

Witam jesteśmy dzisiaj w parku energylandia i zastała nas bardzo nie miła obsługa na atrakcji adventure PONTONY gdzie człowiek płaci nie małe pieniądze za wstęp i chce spędzić rodzinnie ten dzień to się nie da gdyż psuje całe zajście obsługa z atrakcji i rozkazują gdzie kto ma z kim płynąć pontonem . Nie polecam i myślę że konsekwencje z tej atrakcji młode dziewczyny poniosą jak się im nie chce pracować to po prostu wystarczy się zwonic . Kolejna rzecz koło młynskie co 2 wagonik pusty a wpychają ludzi do jednego tyle ile się da gdyż prosi się o jechanie wagonikiem rodzinnie a obsługa kazała wyjść po za bramki i nie denerwować. żalllllllll
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.67
Zalety

Wady

Ważna dla nich tylko kasa naciąganie ludzi na wynajem szafki inaczej nie wejdzie się na atrakcje . Nie polecam

Extra informacje

Piotr / 2022-07-19

Bardzo dużo atrakcji.polecam najlepszy park rozrywki
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybką obsługa

Wady

Brak uwag

Extra informacje

Monika / 2022-07-16

Super zabawa!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-07-16

Super miejsce, czekamy na magic night
Atrakcje
Poziom cen
5.00

Shreck / 2022-07-10

Polecam kozak
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic co przeszkadza

Extra informacje

Franciszek / 2022-07-09

Fajne miejsce na wakacje.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardo szybkie rollercoastery

Wady

Atrakcje zamulające

Extra informacje

Plo / 2022-07-07

Świetne zabawa
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Dozo

Wady

Extra informacje

Natalia / 2022-07-01

Świetna zabawa przez cały dzien
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-06-30

Polecam,super zabawa
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Raca / 2022-06-28

Polecam zdecydowanie!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Julka / 2022-06-24

Świetna zabawa i przemiła obsługa:)

Rfal / 2022-06-12

Najlepszy park rozrywki
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Żadnych wad nie ma

Extra informacje

Wiktoria / 2022-06-10

Świetna zabawa i świetne miejsce do spędzenia czasu z rodziną
Zalety

Miła obsługa

Wady

Brak

Extra informacje

Kamila / 2022-05-30

W tym roku 4raz wybraliśmy się do energylandii 26.05 Niestety wsiadajac z siostrzenicą na Zadrę nie spodziewałam się, że mnie miłośniczkę kolejek górskich tak zrazi ten "kolejny raz"!. Panowie z obsługi zaczęli zamykać zabezpieczenia, jeden dał już znak do odjazdu, a mojej siostrzenicy zapięcie podniosło się do góry! wpadłam w panikę bo niby jak, przecież obsługa jest wyszkolona itd ... zatrzymano odjazd, obsługa- już inny mężczyzna sprawdził wszystko trzykrotnie, również przy sterowniku... chciałam wysiąść, ale nastolatka postawiła na swoim, jechałam z duszą na ramieniu i mam jeden scenariusz w głowie... gdyby kolejka odjechała na znak pana z obsługi i zapięcie wtedy też by się uniosło?!teraz nie ma dla mnie już ani niezawodnych urządzeń, ani nieomylnych ludzi...w tym wypadku ktoś mógł pomylić sie raz! a przeciez w Energylandii czeka na nas dobra zabawa, bezpieczeństwo na najwyższym poziomie ????‍Do obsługi można mieć spore zastrzeżenia, nie ma ludzi nieomylnych, był to jakiś starszy pan, na formule też trafiliśmy chyba na szkolenie, a wszystko dzieje się bardzo szybko. Na energusiu dwie młode dziewczyny i podejście do klienta(mężczyzny z małym dzieckiem krzyczal w trakcie przejazdu koło obsługi zeby zatrzymaly kolejke, a one sie tylko śmiały bo niby jak, że to nie koncert życzeń ) to też wielki minus dla parku i ich naśmiewanie się ze spacerujących turystów... park bardzo stracił w moich oczach. Niestety, ale to byl ostatni przyjazd do Was i proszę rodziców uważajcie na swoje dzieci, które same jeżdżą na atrakcjach ja jako osoba dorosła od razu zareagowałam, a co jeśli trzynastolatka jechała by sama z rówieśnikami ????
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zabezpieczenia, obsługa parku

Extra informacje

Jarek / 2022-05-29

Super miejsce na rodzinne wycieczki
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-05-20

Kobieta w ciąży nie może skorzystać z żadnej atrakcji (nawet tych dla najmniejszych, żeby móc przypilnować dziecko). Cena biletu w takim przypadku powinna być sporo mniejsza. Płaci się tylko za spacerowanie po terenie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
3.67
Zalety

Dużo atrakcji

Wady

Wygórowana cena biletu dla kobiet w ciąży

Extra informacje

Kris / 2022-05-01

Najlepszy park w Europie z super atrakcjami. Super zaprojektowany i przemyślany. Wszytki antrakcie dość nowe i zapewniają dużo wrażeń dla każdej grupy wiekowej.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67
Zalety

Atrakcje

Wady

Tłum ;)

Extra informacje

Rok

Katarzyna / 2021-09-25

Super zabawa dla całej rodziny
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Grzesiek / 2021-09-12

Złodzieje oszuści kolejki nie ma tylko przy kasie jak biorą pieniądze 15minut natomiast do atrakcji dwie godziny
Zalety

Atrakcje

Wady

Czy dzień zmarnowany 3 atrakcje z których skorzystalem

Extra informacje

sebastos / 2021-09-07

Uwaga: nie ma możliwości zwrotu biletu... poza tym to: kolejki, kolejki i jeszcze raz kolejki. Nikt nie kontroluje ilości wpuszczonych osób. W kolejkach palący ludzie wśród dzieci. Ceny jedzenia i picia na terenie parku przesadnie duże. Za naleśnika prawie 20 zł Aby skorzystać z atrakcji czas oczekiwania ponad 120 min. Zanim zakupicie bilet przy kasie lub przez internet proszę o przeczytanie regulaminu gdyż zwroty nie przysługują. Jeżeli organizator ograniczał by ilość wpuszczonych osób to może te atrakcje były by dostępne. Na parkingach chaos. Przed wejściem chaos i na terenie chaos. W razie opadów deszczu nie ma gdzie się schować. Zalety: dla kogoś kto lubi stać to kolejki Wady: brak kontroli (chęć zysku zbyt duża by jakość była dobra)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
2.33
Zalety

tylko dla kogoś kto lubi stać w kolejkach po kilka godzin

Wady

Extra informacje

Luker / 2021-08-25

Dramat !!! Traktują ludzi jak bydło i jedynie czego chcą to ich kasy !!! Nigdy więcej !!!!!!!!!!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
2.33

Jana / 2021-08-23

Świetna rozrywka dla całej rodziny!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Dorota / 2021-08-19

Byliśmy wczoraj, tj. 18 sierpnia. Zawróciliśmy na parking i wybraliśmy inną formę spędzenia czasu. Już sam dojazd na parking wydłużył się o jakieś 2 godziny. To co ukazało się naszym oczom przekracza wszystkie normy. Zewsząd nadciągnęły tłumy ludzi w kierunku kas. Dodatkowo wystawione kasy dla tych, którzy chcą zrealizować bony turystyczne. Nikt nie pilnuje tam ilości osób które są wpuszczane na teren parku. Dzieciom było bardzo przykro, ale widząc wciąż pojawiające się nowe samochody i tłum, którego nie widzieliśmy jeszcze nigdzie zrezygnowały. Tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć. Masakra!!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.00

Marek / 2021-08-18

Koszmar.
Zalety

Wady

Ilość ludzi w jednym miejscu to doskonały sposób na tragedię. Oby nie. Bez limitu . Bez kontroli. Bez atrakcji. Bez sensu.

Extra informacje

Juta / 2021-08-18

Straszne kolejki, jak można robić taki spęd czy tam nie ma limitu? To okropne liczy się tylko kasa, nie klient. Trzeba odstać w kolejce nawet 2 godziny. Kolejki do jedzenia, także 2 godziny jedna Pani obsługująca i przygotowująca jedzenie, koszmar przy tym upale z dziećmi. Powinna być jakaś kontrola.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
2.00
Zalety

Duża różnorodność przyrządów

Wady

Tłok, tłok, tłok, brak limitu osób, nawet 2 godzinne kolejki, stosunek ceny do jakosci

Extra informacje

Wakacje sobota

Kasia / 2021-08-16

Witam, jesteśmy ze Szczecina w ubiegły czwartej byliśmy w Energylandii w Zatorze, moje proste pytanie brzmi czy ktoś w ogóle panuje nad tym co się tam dzieje, ja chciałam wyjść po godzinie, dzieci płakały zostaliśmy. Ilość ludzi jak tam była to lekka przesada, żadne zasady bezpieczeństwa nie są zachowane, jakby ludzie przestrzegali 2 m od osoby do osoby to stali pewnie do Katowic włącznie. Człowiek na człowieku, słońce, woda w cenie złota. Pytanie brzmi czy jest jakaś górna granica osób wpuszczanych na teren Parku, czy ktoś przeprowadza tam kontrolę, dezynfekcji to nie widziałam, nawet personel nie chodzi w maskach.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak wady zaćmiły zalety, toalety były ok. i była do nich najkrótsza kolejka

Wady

tłum, cena, kolejki, ścisk, kolejki do wszystkiego

Extra informacje

10 h - 6 atrakcji

Zuzia / 2021-08-15

Suprę!!!!!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-08-12

Ocena bardzo dobra fajna zabawa
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Super

Wady

Długo się czeka

Extra informacje

Brajan / 2021-08-12

Super park rozrywki, jak najbardziej polecam każdemu
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo zróżnicowany dobór zabaw

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Amelia / 2021-08-12

Kolejki do atrakcji to koszmar. Dzieci zawiedzione.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.00

Aleksandra / 2021-08-12

Nie polecam żadnym z moich znajomych. Pieniądze wyrzucone w błoto ponieważ nie dba się tutaj o klienta. Kolejki do atrakcji gigantyczne nie ma możliwości skorzystania chociaż z polowy jednego dnia. Wolałabym żeby byly wprowadzone limity gości lepiej nie wejść niz wejść i nie skorzystać.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.00
Zalety

Jestem tak wściekła.ze nie widzę zalet juz tam nie wrócę

Wady

Kolejki

Extra informacje

Jola / 2021-08-12

Ekstra park!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

.

Wady

.

Extra informacje

Z

Kornelia / 2021-08-12

Bardzo fajny park rozrywki!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67
Zalety

Atrakcje są bardzo fajne

Wady

Duże kolejki do atrakcji

Extra informacje

.

Justi / 2021-08-12

Polecamy
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Polecamy we wrzesnou

Iwi / 2021-08-12

Super extra!!! Jednak dużo ludzi nawet w środku tygodnia, ale warto
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

Ireneusz / 2021-08-12

Dwudniowy bilet, to dobry wybór, od otwarcia do zamknięcia było co robić, jednak sierpień to potężna fala urlopowiczów kolejki wszędzie, w wodnej strefie ekipy fastfoodów nie za bardzo wiedziały po co tam są, ponad godzinne czekanie na jedzenie tego typu to jednak przesada.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
3.00
Zalety

Rollecoastery, baseny

Wady

Kolejki wszędzie, wysokie ceny

Extra informacje

Łukasz Walczak / 2021-08-10

Wizerunek firmy mocno nadwyrężony przez brak adekwatnej do liczby personelu do liczby gości!!!! Niestety będę odradzał wycieczki do tego miejsca za tę cenę i ceny na terenie obiektu dają wiele do życzenia!!! Pomijając fakt, że jest okres pandemii brak przygotowania!!!!
Zalety

Atrakcje może i są na światowym poziomie, ale poziom usług już do pięt nie dorasta konkurencji!

Wady

Zaproszenie kilkudziesięciu tysięcy osób wymaga adekwatnej obsługi do ceny. Pomine fakt braku zasad higieny w stanie pandemii!

Extra informacje

Do punktów gastronomicznych kolejki takie że na atrakcje braknie czasu!!!!!

Sylwia / 2021-07-13

Super !
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Katarina / 2021-07-06

Super miejsce, niesamowitą zabawa i ogromne zadowolenie dzieci zdecydowanie polecam
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67
Zalety

Pełna precyzja wszędzie

Wady

Nie zauważyłam żadnych

Extra informacje

Byłam w tym roku

Piotrek / 2021-05-12

Super atrakcje, świetna atmosfera i cudowna obsługa. Polecam każdemu :) Warto spędzić tutaj cały dzień a nawet dłużej.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-05-05

Cudowne miejsce, każdy znajdzie cos dla siebie. Polecam
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-05-05

Znakomite miejsce na weekendowy wypad. Każda osób znajdzie tutaj coś dla siebie. Warto zostać na noc w Western Camp ciekawa atrakcja dla dzieci!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

AdrianMachula / 2021-05-04

Czekamy z niecierpliwością na otwarcie. Mamy niedaleko staramy się być kilka razy w roku jest to jeden z bardziej ulubionych miejsc naszych dzieciaków.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Amelia / 2021-05-04

Super miejsce dla rodzin z dziećmi, w cenie biletu wszystkie atrakcje są dostępne.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ania Kaczor / 2021-05-02

Fantastyczne miejsce dla rodzin z dziećmi. Zabawa na cały dzień. Wszystko w cenie.

Karolina / 2021-05-01

Cudowne miejsce, warto tutaj przyjeżdżać co roku, zawsze otwierają coś nowego. W tym roku również nie może nas zabraknąć.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jadzia / 2021-04-30

Mega park rozrywki o różnorodnych atrakcjach. Dla dorosłych, młodzieży czy tych najmłodszych. Niezapomniane wrażenia oraz wspomnienia. Super pokazy kaskaderskie! :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jarek / 2021-04-29

Co roku zabieramy rodzinę do Energylandi. Możemy w końcu w tym roku wykorzystać bon 500 plus z dziećmi. Nie możemy się doczekać aż otworzą!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Alina / 2021-04-28

cudowne miejsce, cały czas coś nowego. Nie możemy się doczekać jak już otworzą Energylandię. Jesteśmy tam nawet kilka razy w roku
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jasia / 2021-04-28

Świetne miejsce na zabawę dla małych i dużych dzieci. Polecam
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

smaczne jedzenie, duży parking

Wady

brak

Extra informacje

Amelia / 2021-04-26

Energylandia to super miejsce dla rodziny. Warto tu przyjechać
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

kamila / 2021-04-26

Cudowne przeżycie być w tym parku i spróbować takich emocji jakich dostarczają niektóre atrakcje! Niesamowite miejsce!.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Adrian / 2021-04-24

Niesamowite miejsce. Hyperion i Zadra to taka dawka adrenaliny. Polecam każdemu. Na pewno jeszcze nie raz się tam wybierzemy!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

KlaudynkaO / 2021-04-23

Wspaniałe emocje towarzyszą już po wejściu do tego miejsca. Jest wesoło i kolorowo. Pracownicy mili i pomocni. Park jest tak duży że warto się wybrać na więcej niż jeden dzień, bo jest co oglądać!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Heniek / 2021-04-23

Atrakcje w Parku są fantastyczne, zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Gwarantowana zabawa przez cały dzień!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

ZuzaT / 2021-04-21

Niesamowite emocje przy wsiadaniu na Hyperiona zwłaszcza. Tyle radości i zabawy jest w tym parku, każdy będzie się świetnie tutaj bawił!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jarek / 2021-04-19

Fantastyczna zabawa, adrenalina rośnie z każdą atrakcją. Polecam!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Karolka / 2021-04-18

Polecam osobom które lubią adrenalinę strefa ekstremalna jest czymś niesamowitym Hyperion i Zadra dostarczą mnóstwo emocji. W tym miejscu zabawa jest zapewniona na cały dzień!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Hyperion

Wady

Extra informacje

Kaśka / 2021-04-17

najlepszy park rozrywki na całym świecie najlepsza obsługa oraz atmosfera.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Halinka89 / 2021-04-15

Byłam w Energylandii. Jest wspaniale! Swietna atmosfera , wszędzie szafeczki, toalety, punkty gastronomiczne. Atrakcje dla małych i dla dużych,. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Paula / 2021-04-14

Wspaniałe miejsce dla całych rodzin. Full atrakcji i zaplecze gastronomiczne bardzo rozwinięte! Pyszne jedzenie i dużo! Co roku chętnie wracamy i co roku miłe zaskoczenie-coraz więcej nowości!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ania. / 2021-04-12

Jest to miejsce dla wszystkich lubiących ten dreszczyk emocji. Bardzo dużo atrakcji, każdy znajdzie coś dla siebie. Spokojnie można tam spędzić cały dzień albo nawet dwa :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Alexandra / 2021-04-11

Świetne miejsce do spędzenia czasu z rodziną. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bajkowa kraina, niepowtarzalne pokazy, przemiła obsługa :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wika / 2021-04-10

Atmosfera, kolory tam chce się być!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Alek / 2021-04-08

Świetne miejsce! Nic dodać nic ująć. Mnóstwo atrakcji dla każdego. Od najmłodszych po tych którzy potrzebują więcej adrenaliny. Polecam!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Kalina / 2021-04-08

Mega mega mega park rozrywki! Nigdzie się tak dobrze nie bawiłam, jak właśnie w Energylandii.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Moniqqa / 2021-04-06

Jedyny taki park rozrywki w Polsce! Warto przyjechać na 2 dni.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Słonka / 2021-04-05

Kochamy Energylandię! Nie wyobrażamy sobie żeby chociaż raz w roku tu nie zajrzeć! Park jest duży, co roku jakieś nowości. Wszyscy są zachwyceni i duzi i mali!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ksaweryx / 2021-04-03

Najlepsza zabawa dla każdego.Polecam
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

KajaK / 2021-04-01

Niesamowite przeżycia. Bardzo dużo atrakcji! Nikt tam nie może się nudzić. Jedzenie dobre, dużo restauracji i ogólnie punktów gastronomicznych. Jeszcze tam wrócimy!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Dużo atrakcji

Wady

Extra informacje

Lilka / 2021-03-31

Kocham ten park. Jest tu zawsze wesoło i kolorowo. Nie możemy się doczekać aż wszystko się skończy i będzie można znowu pojechać!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Suzana / 2021-03-30

Niesamowite miejsce, mili pracownicy. Chętna i pomocna obsługa karuzel. Polecamy wszystkim
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Isabela / 2021-03-29

Jeden z lepszych parków w Europie! Co roku jesteśmy i za każdym razem jest wspaniale. Kolorowo, czysto i mnóstwo atrakcji dla osób w każdym wieku
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Angemon / 2021-03-29

Rewelacyjny Park. Nie sposób skorzystać ze wszystkich atrakcji w jeden dzień.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

ilość atrakcji

Wady

brak

Extra informacje

Marcinek88 / 2021-03-27

Rewelacja! :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko na plus

Wady

brak

Extra informacje

karol / 2021-03-26

Już teraz planujemy wyjazd do Zatoru. na urlopie zawsze staramy się zachaczyc o Energylandię. Polecamy
Atrakcje
Obsługa klienta
5.00

lidia.R / 2021-03-26

dzieci były zachwycone wizytą w Energylandi. Bawiły się niesamowicie, z resztą my z mężem też!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Monick / 2021-03-26

Wspaniała atrakcja dla małych dzieci. Baseny, karuzele, gofry i frytki. W tym roku również planujemy wyjazd
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

W tygodniu bez kolejek

Wady

Extra informacje

Renesca / 2020-09-19

Super zabawa w Eneygylandii, niesamowite miejsce mnóstwo atrakcji
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

Patryk / Broniu / 2020-09-05

Świetne miejsce do wypoczynku. Każdy znajdzie coś dla siebie. Szczerze polecam.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Brak

Extra informacje

Irena / 2020-08-01

Jeździmy co rok od 3 lat. Czujemy się jak u siebie!. Wspaniałe miejsce pod każdym względem! Miła atmosfera, smaczne jedzonko. I wielki plus za ten rok z Covid-19. Personel może świecić przykładem, maseczki, przyłbice, rekawiczki, dezynfekcja. Pilnowanie uczestników, zeby mieli maseczki. Nie masz maseczki - nie jedziesz!!????????Wielki uklon dla personelu i właścicieli za przestrzeganie tych zasad. Biedronka i Lidl moga brac z Was przyklad!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

Marcin / 2020-07-13

Świetny park rozrywki. Dużo atrakcji polecam dla rodzin z dziećmi. Bardzo mila obsługa .
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Mila obsługa

Wady

Brak

Extra informacje

Karolina / 2020-04-22

Wspaniały park, w którym dorosły może poczuć się jak dziecko. Szczerze polecam każdemu, wrażenia są niesamowite!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

mnóstwo atrakcji, miła obsługa, duży parking

Wady

Extra informacje

Marta / 2020-04-09

Cudowny park z mnóstwem atrakcji, z których skorzystają nie tylko dzieci, ale i dorośli. Wspaniałe miejsce na rodzinną wycieczkę. Szczególnie polecam przyjazd dwudniowy, jest tyle atrakcji, że nie sposób z nich wszystkich skorzystać w jeden dzień!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

mnóstwo atrakcji

Wady

Extra informacje

Wojek / 2020-04-01

Cudowne miejsce!Czekam na nową strefę i Abyssusa :D
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

pomocna obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Kasia / 2020-03-31

Fantastyczny Park! Aż chce się wracać.Juz wyczekujemy kolejnej wizyty
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Fan / 2020-03-24

Fajne miejsce z mnóstwem atrakcji. Świetne pokazy kaskaderskie oraz Water Park. Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się odwiedzić Energylandie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Marcel / 2020-03-19

Ekstra Park! Już nie mogę doczekać się otwarcia i pojechać tego lata z moją rodzinką ;)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jarek / 2020-03-18

Najlepszy Park Rozrywki w Polsce :) Super zabawa dla każdego! Polecam wyjazd z rodziną i znajomymi.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Kacper / 2020-03-17

Niesamowite miejsce z niezliczaną ilością atrakcji. Polecam wyjazd na dwa dni. Jeden dzień nie wystarczy zapewniam WAS!!!!
Zalety

wszystko na plus!

Wady

BRAK

Extra informacje

Kajtek / 2020-03-16

Super zabawa dla każdego. Nie mogę doczekać się otwarcia nowej strefy :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Hania / 2020-03-13

Czekamy z niecierpliwością na wakacje w energylandii. Mamy nadzieje że wszystko dobrze się ułoży i spędzimy tam świetne dwa dni. Wspaniały park, kolorowy!! Mam nadzieje że w sierpniu nowe kolejki już będą dostępne!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2020-03-11

Nie możemy się doczekać nowej kolejki w energylandii. Już zaplanowaliśmy dwudniowy pobyt z całą rodziną. Dzieci w tamtym roku się świetnie bawiły. Chcą tam wracać. Park wodny rewelacja.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Paula / 2020-03-09

Niesamowity park, pełno atrakcji dla małych dzieci. Nasze córeczki były zachwycone. Energuś skradł nam serca. Będziemy chętnie wracać!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Pinka / 2020-03-06

Atrakcje w energylandii są dla małych i dużych. Wraz z całą rodziną wybawiliśmy się jak małe dzieci. W tym roku przyjedziemy w wakacje żeby skorzystać z basenów.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Dominiczka / 2020-03-04

Jest bardzo przyjemnie, super atmosfera, są i straszne atrakcje i dla tych młodszych. Super teren. Mega wystrój
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Paweł / 2020-02-28

W energylandi byliśmy w sierpniu. gości było dużo. Skorzystaliśmy ze wszystkiego co chcieliśmy zobaczyć. Na peno wrócimy na pokazy ekstremalne. Bardzo się wszystkim podobały. Lubimy jak jest głośno i wesoło.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-02-26

Energylandia jest kolorowa, wszędzie pełno uśmiechu. Pracownicy bardzo mili i pomocni, zwłaszcza na kasach. W tamtym roku byliśmy kilka razy i już nie możemy się doczekać kolejnych wakacji w zatorze.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Weronika / 2020-02-24

Park przecudowny, wybawiliśmy się jak małe dzieci. Już nie możemy doczekać się nowych atrakcji. Zabieramy cała rodzinę i jedziemy w maju na dwa dni.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wiktor / 2020-02-21

Świetna zabawa, ogromny park. Mnóstwo wrażeń i wspomnień. Trafiliśmy tam przejazdem ale emocje niezapomniane. Na pewno w tym roku tam wrócimy.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Basia009 / 2020-02-19

Energylandia gwarantuje świetną zabawę przez cały dzień :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Monika / 2020-02-19

W Energylandii jestem co roku, bardzo mi się tutaj podoba, szczególnie Smoczy Gród ;)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Sabina / 2020-02-19

Bardzo dobre miejsce na rodzinny wyjazd. Park posiada mnóstwo atrakcji zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jarek / 2020-02-19

W szczególności polecam strefę ekstremalną oraz Zadrę.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Magda / 2020-02-19

Wspaniały park, gdzie każdy może poczuć się jak dziecko :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Paulina / 2020-02-19

Uwielbiam parki rozrywki, a EnergyLandia ciągle zaskakuje rozmachem w otwieraniu nowych atrakcji. Moje ulubione miejsce do spędzania wolnego czasu i dla ekstremalnych emocji
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-02-19

Byliśmy w sierpniu, energylandia nas zaskoczyła swoją wielkością. Pełno kolejek, karuzel, pokazów, pokazów ekstremalnych. Po całym dniu szaleństwa popływaliśmy w basenach i poleżeliśmy na leżakach. Jest to fajna alternatywa spędzenia miłego weekendu.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Luiza / 2020-02-19

Energylandia najlepsze miejsce na spędzenie wolnego czasu. Super miejsce dla dzieci i dorosłych. Kolejki nie straszne bo bardzo szybko idą. Szczerze polecam na pewno się nie da tam nudzić.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Malina / 2020-02-18

Cudowne miejsce, kolorowe, pełno uśmiechów. Lubimy tam jeździć. Tyle atrakcji że jeden dzień to za mało.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Marian / 2020-02-18

Co roku jeździmy chociaż na jeden dzień do energylandi. Dzieci zachwycone, atrakcje dla dużych i małych.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wiki / 2020-02-18

Świetny park, dobre jedzenie i park wodny. Po kolejkach ekstremalnych odpoczynek w basenie. Super rozwiązanie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Lidia / 2020-02-18

Byliśmy pod koniec września, wspaniały wystrój parku. Wszędzie kolorowo jesiennie i pogoda nam się udała. Wnuki zachwycone teraz to tylko do Energylandi chcą jeździć. W tym roku również chcemy się wybrać na dwa dni.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Kasandra / 2020-02-18

Ilość atrakcji jest niesamowita. Wspaniałe miejsce kolorowe. Chętnie do niego wracamy. W tym roku wybieramy się na otwarcie nowych atrakcji.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

strefa ekstremalna

Wady

Extra informacje

Bartek / 2020-02-12

Ogrom atrakcji dla każdego :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Kama / 2020-02-12

Było odlotowo :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wojtek / 2020-02-12

Polecam ten Park. Fajnie się wybrać z całą rodzinkom :P
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

DominikW. / 2020-02-12

Mega coastery. Świetna zabawa dla wszystkich!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Martyna / 2020-02-12

Niezapomniana przygoda dla całej rodzinki :) Bawiliśmy się świetnie
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Basia / 2020-02-07

Bardzo lubię ten park, co roku jak jestem to znajdę coś nowego. Z niecierpliwością czekam na przyszły sezon i otwarcie nowej strefy. Mam nadzieję, że pozytywnie mnie zaskoczy. Uwielbiam Energylandię!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ferdynand / 2020-02-07

Byłam z rodziną we wrześniu w Energylandii i zakochaliśmy się w tym bajkowym klimacie. Super park świetni ludzie!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Adaś / 2020-02-07

Nigdy wcześniej nie doświadczyłam takiej adrenaliny jak w Energylandii! Piękne, kolorowe miejsce, w którym każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Antek / 2020-02-07

Z wielką niecierpliwością czekam na otwarcie nowej strefy, zapowiada się bardzo ciekawie. Trzeba będzie przyjechać na co najmniej dwa dni, bo w jeden nie zdąży się ze wszystkiego skorzystać.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Nelka / 2020-02-07

Nieziemskie przeżycia, Hyperion jest to coś niesamowitego. Byliśmy już drugi raz i na pewno tam jeszcze wrócimy.
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wikiii / 2020-02-07

Na terenie parku znajduje się dużo restauracji oraz miejsc do wypoczynku. Obsługa sprawna i pomocna. Bajkowa atfosfera sprawia, że uśmiech nie schodzi z buzi - niezapomniane wrażenia na długo.Na terenie parku znajduje się dużo restauracji oraz miejsc do wypoczynku. Obsługa sprawna i pomocna. Bajkowa atfosfera sprawia, że uśmiech nie schodzi z buzi - niezapomniane wrażenia na długo.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Piotrek / 2020-02-07

Rollercosterowy zawrót głowy!!! Polecam
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jadzia / 2020-02-07

Wymarzona zabawa dla dzieciaków i ich rodziców :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ola / 2020-02-07

Uwielbiam to miejsce i jego klimat :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Mirka / 2020-02-07

Bardzo mi się tutaj podoba, na wiosnę wracam z mężem ;)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Gosia99 / 2020-02-07

Dobre miejsce na rodzinny wypoczynek.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jadzia / 2020-02-07

W Energylandii jest świetna zabawa przez cały dzień :D
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

tomek / 2020-02-06

Najlepszy park w Polsce. Ciekawe atrakcje, super ludzie z obsługi. Park wodny to rewelacyjna opcja W GORĄCE DNI. pOLECAm
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

angelika / 2020-02-06

Świetnie że taki park powstał w Polsce. Jeszcze lepiej że w małopolsce. mam niedaleko często tam bywam i polecam jak najbardziej.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

gabryś / 2020-02-06

My korzystaliśmy z samej strefy ekstremalnej, która jest niesamowita. Szczególnie polecam Space Booster! Najlepsza atrakcja!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

polusia / 2020-02-06

Dawka adrenaliny gwarantowana!!! Pierwszy mój pobyt na jakimkolwiek rollercoasterze uważam za niezwykle udany! Dragon, Formuła, Water, Hyperion, Mayan - Każda z kolejek ma coś unikatowego.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wiki / 2020-02-06

Fantastyczne miejsce godne polecenia :D
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Tomy / 2020-02-06

Bardzo ciekawy projekt, który cały czas się prężnie rozwija. Po zapłaceniu ponad 100 złotych za cały dzień, masz do dyspocyzji wszystkie atrakcje. Poza oczywiście jedzeniem, salonami gier i szafkami do przechowania. Tutaj liczą sobie 2 złote za numerek, a przecież w ramach tych 100 złotych można doliczyć już szafki do przechowania za friko.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Maria / 2020-02-06

Atrakcje w Parku są fantastyczne, zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Gwarantowana zabawa przez cały dzień.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ilona / 2020-02-06

Z niecierpliwością czekam na otwarcie nowego sezonu oraz Abyssusa!!!Super miejsce na zabawę z dziećmi. Miejsce godne polecenia.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Miśko / 2020-02-06

Super wykorzystany dzień na zabawie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jarek / 2020-02-06

Każda pora dnia jest dobra, aby odwiedzić energylandie!!!!!!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ola / 2020-02-06

Było odlotowo :) Polecam całym rodzinkom
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wacek / 2020-02-06

Super organizacja Parku, świetne atrakcje.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Natalia / 2020-02-06

Najlepszy park, uwielbiam!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Kamil / 2020-02-06

Super miejsce, świetnie wybawiłem się zarówno ja, jak i mój syn. Polecam rodzicom z dziećmi!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wladimir / 2020-02-06

Wybawilem sie jak dziecko!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Barbara / 2020-02-06

Bardzo dobre miejsce na zabawę z wnukami.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Darek / 2020-02-06

Polecam szczególnie Zadrę, jest nie do pokonania!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Magda-F. / 2020-02-06

Energylandia zapewnia świetną zabawę przez cały dzień :D
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Dancia / 2020-02-05

Urocze miejsce, jestem w nim wręcz zakochana. Nie mogę się doczekać na otwarcie sezonu.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Marian / 2020-02-05

Często przyjeżdżam tutaj z wnukami, kochają to miejsce, a nam też się tutaj bardzo podoba.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Misiek / 2020-02-05

Super miejsce na szaloną randkę :D
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Fabian / 2020-02-05

Strefa ekstremalna jest mega, Hyperion jest nie do pobicia!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Marlena / 2020-02-05

Świetne miejsce, polecam!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

hela / 2020-02-05

Bardzo lubię ten park, co roku jak jestem to znajdę coś nowego. Z niecierpliwością czekam na przyszły sezon i otwarcie nowej strefy. Mam nadzieję, że pozytywnie mnie zaskoczy!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

romuś / 2020-02-05

Wszędzie byłem. wszystko widziałem fajnie że nie trzeba jechać daleko jak się ma takie coś w polsce. Atrakcje na światowym poziomie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

edziu / 2020-02-05

Super zabawa w parku wodnym, jest naprawdę wspaniale. można odpocząć po kolejkach ekstremalnych.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

andrzej / 2020-02-05

Bardzo ładny, nowoczesny park. Z pewnością wrócę w przyszłym sezonie
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Poli / 2020-02-05

Czysto, mila obsługa, dobre jedzenie mnóstwo atrakcji. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Energylandii. jesteśmy co roku Polecam.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

mONIA / 2020-02-05

Świetne miejsce, byliśmy 2 września bez kolejek. Świetnie że co rok jest nowa ekstremalna atrakcja, widać że planują nowe. Warto by było też co jakoś czas wysłać tajemniczego gościa bo duża część personelu jest tak zfochowana że nie miło się robi klientom ( głównie na strefie basenowej buraków masa) którzy psują opinie i fajną zabawę.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

tYMEK / 2020-02-05

Zadra jest naprawdę megaaaa! Ogólnie sporo ciekawych atrakcji dla każdego, można fajnie spędzić czas!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wiewióra / 2020-02-05

Park dostosowany do każdego wieku. każdy znajdzie atrakcje dla siebie, ci najmłodsi i najstarsi. Jest to ciekawe rozwiązanie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Boguś / 2020-02-05

Bardzo smakuje mi jedzenie w energilandii. Pączusie są wspaniałe. Dzieciaki się bawią na kolejkach a ja podziwiam architekturę parku. Później na basen i cały dzień udany!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Walhalla / 2020-02-05

Byliśmy na Halloween w energylandia, była super zabawa. pogoda się udała. domy strachów były ciekawe. wrócimy jeszcze na imprezy tematyczne.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-02-05

Byliśmy z dziećmi w wakacje . Najbardziej spodobał nam się Energuś. Maskotki też były wspaniałe. Tych atrakcji dla maluchów jest spoko. Skorzystaliśmy też z basenów i pokazów. Warto przeznaczyć na zator co najmniej jeden dzień.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Maestro / 2020-02-05

Tyle rzeczy w jednym miejscu to naprawdę super. Kolejki ekstremalne to jest to po co przede wszystkim tam jeździmy. Emocje wspaniałe. Cudny park
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Wojtas / 2020-02-05

Strefa extreme odjazd!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Marcel / 2020-02-05

Super miejsce na świetną zabawę ze znajomymi.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Grupka.Znajomych / 2020-02-05

Dzieciaki bawiły się świetnie, a i dorośli nie mogli narzekać
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Julka / 2020-02-05

Niezapomniane emocje. Polecam każdemu
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Kingora / 2020-02-05

Super zabawa!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Asia / 2020-02-04

Mnóstwo atrakcji na cały dzień. Park Energylandia z tyloma kolejkami ekstremalnymi- rewelacja sama byłam pod ogromnym wrażeniem. Dzieci zachwycone, przeszliśmy wszystkie punkty na mapie. Na pewno w tym roku tam przyjedziemy polecam. Jedzenie dość dobre w miarę niskich cenach.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Malwina / 2020-02-04

Dostaliśmy z siostrą bilet prezentowy do parku. Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę. Spędziliśmy super czas. Skorzystaliśmy po kilka razy z każdej z atrakcji ekstremalnej. Park jest tak czysty i zadbany , że aż miło skorzystać z przestronnej toalety.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Marysia / 2020-02-04

Z pobytu do Energylandii zabrałam bardzo miłe wspomnienia. Zabawa jest zapewniona od rana do wieczora. Moim dzieciom bardzo podobała się parada, mi natomiast pokazy extreme. Chętnie wrócę w przyszłym sezonie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Basia / 2020-02-04

W parku rozrywki byliśmy z narzeczonym w lipcu 2018. Miła atmosfera, animatorzy, atrakcje dla dużych i małych - wszystko dopracowane i miłe dla oka. Ceny biletów są w porządku, bardzo opłaca się kupować karnet roczny, dla osób mieszkających w pobliżu. Strefa extreme, water park, pokazy i gastronomia budziły nasz zachwyt. Jeden dzień to stanowczo za mało, aby skorzystać ze wszystkich atrakcji. Minusem parku są kolejki - w sezonie trzeba czekać nawet po 30minut do popularnych atrakcji. Warto wybrać się poza weekendem. Plusem są również panowie na parkingu, którzy kierują samochody tak, aby można było bezpiecznie zaparkować. Wrócimy tutaj na pewno!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

ola / 2020-02-04

Wybraliśmy się z całą rodzinom do Parku Energylandia w ubiegłe wakacje w miesiącu sierpniu. Bawiliśmy się świetnie, zabawa trwała w najlepsze dwa dni, gdyż skorzystaliśmy z oferty biletów dwudniowych. Ogrom atrakcji dla dzieci w każdym wieku jak również dla dorosłych. Polecam serdecznie :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Sandra / 2020-02-04

Za każdym razem jak tu jestem park podoba mi się coraz bardziej. Polecam każdemu
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Celina / 2020-02-04

ulubione miejsce moje i moich dzieci!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

jania / 2020-02-04

Park gwarantuje niezapomniane wrażenia , uwielbiam ;))
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Kamil111 / 2020-02-04

Świetnie się tutaj bawiłem, wracam w przyszłym sezonie ;)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Magda / 2020-02-04

Super park, polecam!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Gabrysia / 2020-02-04

Nowa strefa wydaje się być ogromna sam park taki jest fanie że inwestuje się w rozwój i nowe atrakcje. oby tak dalej
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Kupidyn / 2020-02-04

Co roku jestem w parku energylandia. Zawsze się świetnie bawię. Fajnie że w Polsce są kolejki ekstremalne na tak dużym poziomie!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

zozol / 2020-02-04

Świetna atmosfera tego parku, cudne kolory pełno dzieci śmiejących się. I na koniec dnia ten park wodny coś wspaniałego.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

lućka / 2020-02-04

Wybieramy się pierwszy raz do tego parku. mamy daleko bilety kupiliśmy. jest tak dużo dobrych opinii że sami na własnej skórze się przekonamy jak jest w Energylandii.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Werka98 / 2020-02-04

Mimo że park jest naprawdę ogromny to jest zadbany i czysty. Zachwyca ilość atrakcji dla dzieci. Nie nudziły się!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Podróże i wypoczynek Energylandia Zator opinie