Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Parki rozrywki
  • /
  • Energylandia Zator
  • /
  • 1

Opinie o Energylandia Zator

Podróże i wypoczynek Energylandia Zator opinie
Atrakcje
4.99
Obsługa klienta
4.97
Poziom cen
4.94

Średnia ocen

4.96

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2147

dodanych opinii

 

ZuzaT / 2021-04-21

Niesamowite emocje przy wsiadaniu na Hyperiona zwłaszcza. Tyle radości i zabawy jest w tym parku, każdy będzie się świetnie tutaj bawił!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ala / 2021-04-20

Mega świetne miejsce dla całej rodziny. Dziewczynki się ubarwiły i nie chciały wracać. Większość atrakcji typowo dla dzieci, ale dorośli też znajdą coś dla siebie. Polecam
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ala / 2021-04-20

Mega świetne miejsce dla całej rodziny. Dziewczynki się ubarwiły i nie chciały wracać. Większość atrakcji typowo dla dzieci, ale dorośli też znajdą coś dla siebie. Polecam
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Jarek / 2021-04-19

Fantastyczna zabawa, adrenalina rośnie z każdą atrakcją. Polecam!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Karolka / 2021-04-18

Polecam osobom które lubią adrenalinę strefa ekstremalna jest czymś niesamowitym Hyperion i Zadra dostarczą mnóstwo emocji. W tym miejscu zabawa jest zapewniona na cały dzień!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Hyperion

Wady

Extra informacje

Kaśka / 2021-04-17

najlepszy park rozrywki na całym świecie najlepsza obsługa oraz atmosfera.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Halinka89 / 2021-04-15

Byłam w Energylandii. Jest wspaniale! Swietna atmosfera , wszędzie szafeczki, toalety, punkty gastronomiczne. Atrakcje dla małych i dla dużych,. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Paula / 2021-04-14

Wspaniałe miejsce dla całych rodzin. Full atrakcji i zaplecze gastronomiczne bardzo rozwinięte! Pyszne jedzenie i dużo! Co roku chętnie wracamy i co roku miłe zaskoczenie-coraz więcej nowości!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Ania. / 2021-04-12

Jest to miejsce dla wszystkich lubiących ten dreszczyk emocji. Bardzo dużo atrakcji, każdy znajdzie coś dla siebie. Spokojnie można tam spędzić cały dzień albo nawet dwa :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Alexandra / 2021-04-11

Świetne miejsce do spędzenia czasu z rodziną. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bajkowa kraina, niepowtarzalne pokazy, przemiła obsługa :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Podróże i wypoczynek Energylandia Zator opinie