Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Elegrina
  • /
  • 1

Opinie o Elegrina

www.elegrina.pl

Kraków

Zakupy Elegrina opinie
Asortyment
2.6
Dostawa
2.56
Łatwość zamawiania
2.78
Obsługa i reklamacje
2.78
Poziom cen
2.56

Średnia ocen

2.65

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

Agnieszka / 2022-11-24

Firma krzak. Zamówienie dotarło po 10 dniach zupełnie inna sukienka i o zgrozo tuż przed wysłaniem zdjęta z kogoś!!!! Śmierdzi potem i brak jakiejkolwiek metki. Telefon do firmy po kilku wolnych sygnałach sam się rozłącza Strzeżcie się od tych oszustów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oszustwo na wielką skalę

Extra informacje

Anika / 2022-11-23

NACIĄGACZE, OSZUŚCI !!! Nie Polecam zakupów w firmie ELERGINA!!! Towar nie zgodny z opisem, PORAŻKA!!! .A cyrk dopiero się zaczyna ze zwrotem . Po pierwszej nie udanej próbie odesłania zwrotu, napisałam do firmy ELERGINA e maila, z zapytaniem dlaczego paczka została odesłana , dostałam odpowiedź od p. AGNIESZKI , że nie wie dlaczego tak się stało i mam spróbować jeszcze raz. I po raz kolejny ten sam proces nadanie paczki (26 zł) a za dwa dni paczka z powrotem kolejny koszt 14 zł. I znów KOJEJNY e mail wysłany do firmy, Pani Agnieszka nie wie jak mogło do tego dojść...,, proszę spróbować po raz kolejny ".Cztery razy próbowałam odesłać paczkę i ten sam cyrk a Pani Agnieszka dalej nie wie co się stało, Spróbuję zgłosić sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta ...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

Towar nie zgodny z opisem

Extra informacje

0

Jola / 2022-03-04

Regularnie zamawiam ubrania dla siebie i męża, wszystko ok, jak coś nie pasuje to wymiana lub zwrot. Szybko odpowiadają na maile.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna Ś. / 2022-03-04

Zamówiłam dwie sukienki, jedna była za mała, odesłałam i pieniądze były w ciągu 3 dni na koncie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybki zwrot, kontakt ze sprzedawcą

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-03-04

Dostawa ok tydzień, wszystko się zgadza, duży wybór ubrań,polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Kasik / 2021-09-22

Nie polecam! Nie ta rozmiarówka, słabe materiały i co innego na zdjęciu a co innego otrzymujemy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Co innego na zdjęciach a co innego w rzeczywistości

Extra informacje

Robert / 2021-02-16

To jest świństwo żeby wysyłać podartą bielizne jak macie wysyłać to lepiej zlikwidujcie ten sklep bo naprawde przekracza luckie granice
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Podarte

Wady

Podarte

Extra informacje

Paulina / 2021-02-16

To jest śmiech na sali żeby w 21 wieku zamawiać i żeby rzecz była podarta to jest chamstwo
Asortyment
1.00
Zalety

Podarta

Wady

Podarte rzeczy

Extra informacje

Nie polecam

jarek / 2020-02-04

Totalny NEGATYW . Firma zarejestrowana na Słoweni. (ciekawe dlaczego) Od początku wszystko jest ok do momentu zapłaty i odbioru towaru. Później jest już tylko coraz gorzej. Towar a mianowicie płaszczyk który otrzymaliśmy nijak mial się do tego co było na zdjeciu wyglądało to na totalna najgorszą Chińska tandetę za mega okazyjna cene 299 zł. Zwinięty był w kulkę wymięte jak szmaty z lumpexu, zapakowany w poniszczony obleśny karton bez foli metek jednym słowem - DRAMAT. Nawet przez moment nie zastanawialiśmy się nad odesłaniem tego w moim mniemaniu badziewia. Zwrot otrzymaliśmy przelewem po 2 tyg w niepełnej wysokości. Po złożeniu reklamacji i wymianie kilku aroganckich maili które oceniam jako celowe działanie na zniechęcenie klienta do odpuszczenia tematu. Brakującej różnicy nie otrzymaliśmy do dziś a minął miesiąc. Zdecydowanie odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak same minusy

Wady

tylko i wyłącznie

Extra informacje

dzwoneczek / 2019-08-22

Polecam, zadowolona klientka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Elegrina opinie