Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • ENCORE Michał Gruda
  • /
  • 1

Opinie o ENCORE Michał Gruda

Wrocław

Internet ENCORE Michał Gruda opinie
Cena/Jakość
4.11
Obsługa klienta
4.13
Terminowość
4.06

Średnia ocen

4.10

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

91

dodanych opinii

 

Kaśka AgencjaReklamowa / 2024-05-10

Frankly speaking na początku sieczka straszna. Od korporacji po księgową na własnej działalności. Chwilę trwało zanim się wzajemnie wyczuliśmy. W handlu bez zmian - sporo jest zbieraczy ofert i tych co na pewno kupią i się odezwą. Komfort jest taki, że tych gawędziarzy mozna wyrzucić. Akcja na plus!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

Wady

sporo śmiecia

Extra informacje

Klient Grzegorz / 2024-05-08

Firma wyłączyła nam dostep do pliku z leadami za który dostali przecież pieniądze. Nikt nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile. Wzieli kase i zablokowali plik. Kilka pierwszych leadów do których zdążyliśmy zadzwonić nie wiedziało o co chodzi. Jak dla mnie oszuści i naciągacze.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Eksperci / 2024-04-25

Na 30 zamówionych leadów na pv i pc dostaliśmy 54 kontakty, więc podobnie jak w leadach od innych firm prawie połowa to zwykli ciekawscy. Na plus na pewno to, że za ciekawskich nie płacimy, na minus, że cena leada jest wyższa niż gdzie indziej, więc się trochę wyrównuje, ale co muszę przyznać, pytamy zawsze z iloma firmami klient rozmawia i prawie w każdym przypadku słyszymy, że z żadnymi. Czyli te leady na wyłączność to chyba nie ściema. Na lendingu też jest to co chcieliśmy, więc w zasadzie wszystko się zgadza. Zobaczymy po majówce jak będzie na większej grupie leadów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

zgodnie z umową

Wady

Extra informacje

TECH360 / 2024-04-23

Po półrocznej kampanii wyniki są ciekawe i zastanawiające. 1. Zupełnie nowi klienci, którzy mimo 15 lat na rynku wcześniej nie wpadli na nasz trop ze wzajemnością 2. Około 40% odsetek rozmów bez potencjału. Zastanawiający jest odsetek ludzi, którzy lubią po prostu porozmawiać i dopytać 3. Istotna jest jakość i kultura pracy z leadem. Bezdyskusyjnie praca na tych leadach wymaga dobrego planowania i zarządzania procesem. Sprawnie operując na rynku każdego leada można zmienić na efektywne spotkanie u klienta. Dla nas to duża wartość. 4. Konwersja 4 z 12 leadów to poziom lepszy od uzyskiwanego w poprzednich Q, ale przy wykorzystaniu nieco innej metodyki
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

kaloryka, nowe kontakty

Wady

ciekawscy

Extra informacje

Kamil87 / 2024-04-15

Może być
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.00

Marco / 3DCUT / 2024-04-12

Actually, it was quite a nice and exciting experience to cooperate with lead generation from Poland. We've never trusted outbound marketing, but one of our regional offices recommended this solution for the whole organization, and I must say, IT DEFINITELY WORKS for us. We had a relatively good campaign, with the correct numbers of hot leads during our quarterly cooperation
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Tomek / 2024-04-10

Potwierdzam, że na leady zagraniczne dłużej się czeka niż na polskie, bo mamy dwie kampanie jednocześnie na ten sam produkt (software). Jak do tej pory lepszą konwersję mamy również w leadach z Polski, ale za to leady z Niemiec dysponują większymi budżetami.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

ok

Wady

leady spoza polski droższe i wolniej napływają

Extra informacje

RAF / 2024-04-05

Cztery lata temu kupiliśmy dwie kampanie na transport w Polsce i byliśmy zadowoleni. Zmienił się jednak profil firmy i trzecia kampania dotyczyła już tylko FTL na południu Europy. Niestety na leady czekaliśmy dłużej niż powinniśmy, a zysk ledwo pokrył koszt kampanii, dlatego nie zamówiliśmy kolejnej partii leadów. W grudniu dostaliśmy jednak propozycję kolejnej kampanii, tym razem na południe i zachód Europy i postanowiliśmy zaryzykować. Ceny w tym czasie poszybowały do góry, ale muszę przyznać, że było warto. Kompletna zmiana względem tego co było w 2020 roku jeśli chodzi o zagranicę. Nie wiem czy to nowe bazy czy inne osoby w zespole, bo kampanię prowadził już ktoś inny, ale podsumować mogę tak - uruchamiamy właśnie kolejną kampanię i jak tak dalej pójdzie to będziemy współpracować na stałe. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Duża poprawa w kampaniach zagranicznych, bardzo dobry kontakt z handlowcem, pozyskaliśmy trzech bardzo dużych klientów

Wady

Wysoka cena

Extra informacje

FHU WITAMINA / 2024-04-03

Firme Encore polecił nasz klient i śmiało rekomendacje mogę przekazać dalej. Kontaktów jest sporo, przekazywane regularnie choć niemały ich odsetek to "zbieracze" i "ciekawscy". Sprawdza się w tym modelu opcja odrzucenia leada.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wymiana zbieraczy ofert

Wady

Extra informacje

Tetra Pacck / 2024-03-27

Kończymy współpracę w Q1 z satysfakcjonującymi wynikami za Q1 i z dobrą perspektywą na Q2.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

Przede wszystkim są lead

Wady

brak regularności

Extra informacje

Piotr Z. / 2024-03-25

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Encore. Wygenerowali mi leady, w czasie krótszym niż się umówiliśmy. Kontakty w dużej mierze bardzo trafione, ale target opracowaliśmy wspólnie. Ich profesjonalizm, skuteczność i zaangażowanie są na wysokim poziomie. Dzięki ich usługom udało mi się dotrzeć do nowych klientów i zwiększyć sprzedaż mojego produktu. Dodatkowo, szybka odpowiedź na moje zapytania oraz regularne rozmowy telefoniczne podsumowujące postęp działań sprawiały, że mogłem śledzić efektywność mojej kampanii. Polecam współpracę z tą firmą wszystkim przedsiębiorcom poszukującym skutecznych rozwiązań generowania leadów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

trafione leady, dobra współpraca, super kontakt z Project Managerem, szybka realizacja kampanii, klarowne warunki współpracy, szybki zwrot zainwestowanych pieniędzy

Wady

brak minusów, będę polecał i zostaję stałym klientem

Extra informacje

Polecam współpracę, ponieważ jest to skuteczne i opłacalne rozwiązanie, a cały zespół Encore, który opracował moją kampanię to profesjonaliści w swoim fachu.

Marek Szafar / 2024-03-22

Generalnie w porządku. Współpraca wymaga pewnej interakcji w poczatkowej fazie. Encore potrzebuje inputu w postaci opisów oferty i produktów do przygotowania skutecznych materiałów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Packing Solution / 2024-03-21

Jestem po pierwszej współpracy i sądze że jest ziarno prawdy w każdej wiadomości. Leady były okej, chodź zdarzyły się takie które wgl nie wiedziały o co chodzi. Model reklamacji jednak działa i faktycznie za nich nie płaciłem. Jednak na pewno straciliśmy trochę czasu na obdzwonkę nietrafionych klientów. Coś udało się sprzedać, teoretycznie współpraca się zwróciła, ale jak coś chcieliśmy zmienić, to odpisują na maile kilka dni. Jeśli popracują nad kontaktem to moim zdaniem będzie okej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.00
Zalety

Model reklamacji

Wady

Nietrafione kontakty, słaby kontakt

Extra informacje

ETX Jobb / 2024-03-20

Praca z agencją ENCORE generującą leady B2B okazała się wyjątkowo skutecznym doświadczeniem. Dzięki ich profesjonalnemu podejściu oraz dogłębnemu zrozumieniu naszych potrzeb i celów biznesowych, udało nam się znacząco zwiększyć liczbę potencjalnych klientów oraz poprawić ilość i jakość naszych współprac z nowymi klientami. Agencja wykazała się wysokim stopniem zaangażowania i kreatywnością, proponując innowacyjne strategie pozyskiwania leadów, które okazały się bardzo skuteczne. Ich płynna komunikacja i regularne raportowanie wyników sprawiły, że mieliśmy pełną kontrolę nad procesem i zawsze byliśmy na bieżąco z efektami naszych działań. Dodatkowo, opiekun naszej firmy była bardzo pomocna i potrafiła szybko reagować na zmiany rynkowe, co pozwoliło nam dostosować naszą strategię generowania leadów do bieżących warunków. Ogólnie rzecz biorąc, współpraca z ENCORE była dla nas nowym a jednocześnie bardzo pozytywnym doświadczeniem. Mamy za sobą 3 kampanie i liczę, że kolejne będą równie owocne. Ich profesjonalizm, zaangażowanie i skuteczne strategie sprawiły, że nasza firma mogła osiągnąć znaczący wzrost liczby potencjalnych klientów dzięki czemu mogliśmy też zoptymalizować efektywność naszych kampanii marketingowych. Polecam tę firmę do współpracy wszystkim firmom poszukującym skutecznych rozwiązań generowania leadów sprzedażowych. Usługa do najtańszych nie należy, ale długoterminowo to się bardzo opłaca (szczególnie w naszej branży). Po pierwszej kampanii nie mieliśmy żadnych sprzedaży, ale mieliśmy sporo złożonych ofert. Natomiast już przy drugiej i kolejnych kampaniach leady zaczęły nam konwerotwać na sprzedaż szczególnie te leady z pierwszej kampanii, a później też te z następnych. Czas trwania pierwszej kampanii był nieco dłuższy, niż zakładaliśmy. Ale zostałam o tym poinformowana, że tak może się zdarzyć. Ja polecam współpracę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość leadów, miła obsługa, efektywna współpraca, zwrot z inwestycji

Wady

czas oczekiwania na pierwsze leady, czas trwania pierwszej kampanii

Extra informacje

Krystian / 2024-03-20

Wspaniała współpraca! Mega pozytywni ludzie :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Jakub Suchy / 2024-03-20

Dobra organizacja sprzedaży to proces czaso i koszto chłonny. Zainwestowaliśmy we współpracę pół roku i rozsądne finanse. Po 2 miesiącach napływające kontakty zaczęły konwertować na zamówienia. W moim przypadku efekt jest długoterminowy i jestem zadowolony
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

dobre kontakty

Wady

złe kontakty / ok 40% odrzuceń

Extra informacje

Szczepan / 2024-03-19

Polecam! Początkowo nasza współpraca się długo rozkręcała, ale po ustaleniu szczegółowych wytycznych jesteśmy zadowoleni!
Zalety

Profesjonalizm

Wady

Extra informacje

18 miesięcy

Agnieszka / 2024-03-19

Drodzy Państwo, tylko stracone pieniądze i nie małe. Żaden z leadów nie został zrealizowany. Brak zaangażowania pracowników. Wszystko trzeba robić samemu. Nie jest to akcja reklamowa, tylko naciąganie klientów. Jesteśmy bardzo rozczarowani. Podczas podpisywania umowy, nie przedstawiono nam wszystkich czynności, które my musimy wykonać i firma Encore. Straciliśmy pieniądze, nie pozyskaliśmy żadnego klienta. Co najlepsze-nie chcieliśmy zakresu całej Polski, tylko naszą okolicę. Jednak pani nas obsługująca, stwierdziła, że w takiej sytuacji będzie miała ona utrudnioną sytuację, aby pozyskać leady. O co tu więc chodzi, to wy macie pozyskać klienta! My zapłaciliśmy i oczekujemy wykonania usługi. Przestrzegam, nie korzystajcie z usług tej firmy. Straciliśmy dużo pieniędzy, a efekt 0. Również mamy też dwóch klientów. którzy korzystali z usług tej firmy i mają taką samą opinie, iż efektów nie było żadnych. Stracone pieniądze.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

żaden lead nie został zrealizowany, brak zaangażowania pracowników, inny zakres usług, niż został przedstawiony przed podpisaniem umowy

Extra informacje

Kajetan / 2024-03-18

Czytam te opinie i zgodzić się należy z każda, bowiem w każdej jest szczypta prawdy. Jest sporo rzeczy w porządku, jest sporo do poprawy, są też takie które kolą w oczy. Leady same w sobie różne. Od na prawdę zaskakująco dobrych, po równie zaskakująco fatalne. Myślę, ze potrzeba więcej czasu i dużej próby żeby wydać sprawiedliwy wyrok. Zastanawiam się nad drugą kampanią lead generation i tak trafiłem na opinie... Po 20 leadach daję neutral. Coś sprzedałem, ale chciałbym więcej
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Wady

też są

Extra informacje

Wojtas S / 2024-03-17

Nie polecam. 80 % leadów nie trafiona 10 % Klientów nie wie o co chodzi... 10 % nie chce rozmawiać a zbiera tylko oferty. Od czerwca brak kontaktu z firmą. Brak odpowiedzi na @. Odradzam każdemu - stracone pieniądze
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

stracone $

Extra informacje

Internet ENCORE Michał Gruda opinie