Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • EMAST
  • /
  • 1

Opinie o EMAST

emast.pl

Białystok

Zakupy EMAST opinie
Asortyment
4.45
Dostawa
4.1
Łatwość zamawiania
4.15
Obsługa i reklamacje
4.1
Poziom cen
4.3

Średnia ocen

4.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

21

dodanych opinii

 

Kuba / 2022-10-14

Polecam. Wszystk ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2021-12-10

Dobre narzedzia i ceny tez ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

sporo towaru, gratisy do zamowien

Wady

Extra informacje

Waldek / 2021-09-28

Transakcja przebiegła bez zakłóceń. Zapewne jeszcze wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ogromny asortyment, fachowa pomoc przy wyborze produktu

Wady

Extra informacje

OLEK / 2021-06-08

sporo towaru a przy wiekszych zamowieniach idzie sie dogadac w kwesti ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

ceny, duzo towaru

Wady

Extra informacje

Daniel / 2021-04-01

Jest ok. Dużo towaru i pomocna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Bartek / 2021-03-23

Dobre doradztwo. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duża oferta, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Stanislaw / 2021-02-25

Szybka i dobrze zabezpieczona dostawa pilarki stołowej dewalt. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka i bezpieczna dostawa

Wady

brak

Extra informacje

marian / 2021-02-15

Panowie ze sklepu pomocni, zawsze coś doradzą. Istnieje też możliwość negocjacji cen. Towar dobrze zapakowany, Nie ma się do czego przyczepić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

pomocni sprzedawcy, dużo towaru, negocjacja cen

Wady

Extra informacje

krzysiek / 2021-02-10

nie lubie kupowac w interncie bo zanim znajde produkt ktory chce kupic mija kilka dni. ale tutaj mam taki asortyment ze w zasadzie jest wszystko (wiekszosc) narzedzi ktora moga sie przydac i na budowie i w domu. Przykladowo do pracy uzywam elektornarzedzi milwaukee albo dewaltai tutaj znalazlem wiekszosc potrzebnych mi elektornarzedzi. W domu do przykrecania szafek albo jakis drobnych prac w garazu korzystam ze znacznie tanszych sprzetow np. black decker i na emascie tez mam spory wybor. Sklep znalazlem przypadkowo i jestem milo zaskoczony. towaru prawie tyle co na allegro ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szeroka oferta, rabaty,

Wady

czase trudno wybrac

Extra informacje

Józef / 2021-02-07

Szukałem wiertarki i chciałem kupić coś najtańszego, ale sprzedawca doradził mi wiertarkę yato. Po miesiącu pracy z nią stwierdzam, że spełnia moje oczekiwania, dlatego polecam sklep emast.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre poradnictwo, dużo produktów

Wady

Extra informacje

budowlaniec / 2021-01-27

można negocjować ceny, przy kolejnym zakupie dostalem nawet darmowe rekawiczki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

negocjcacja cen, w miare szybka dostawa, duzy asortyment

Wady

Extra informacje

3 miesiace

Piotr / 2021-01-24

sam zakup w porzadku ale troche trwa realizacja reklmacji (produkt sie zepsul). Na plus odbior i odeslanie na koszt sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

dobre ceny

Wady

wydluzona rkelmacja

Extra informacje

Piotr / 2020-12-30

Nie polecam. Zawracajcie uwagę na opisy bo okazuje się że dostajecie co innego niż na zdjęciu. Wydaje wam się że kupicie coś taniej w promocji oszustwo dostajecie element nie kompletny okrojony z połowy rzeczy suma sumarum wychodzi o 30 % drożej niż gdzie indziej by się kupiło Chełmska obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Same minusy pierwszy i ostatni raz

Extra informacje

Tomasz / 2020-12-18

To najgorszy sklep narzędziowy, w którym kiedykolwiek robiłem zakupy. Otrzymałem towar uszkodzony. Sklep oczywiście zrzuca winę na kuriera, mimo że opakowanie nie było uszkodzone. Kontakt telefoniczny niemożliwy, odpowiadają tylko na maile. Jednak cena to nie wszystko. Szczerze nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

obsługa, jakość towaru

Extra informacje

po zakupie

Konrad / 2020-12-10

Próbowałem zakupić w tym sklepie akcesoria do lasera bosch, jednak po dokonaniu zakupu obsługa postanowiła anulować mój zakup i zażądać abym kupił jeszcze raz ten sam produkt za 10zł wiecej (niby błąd ceny). Za 10zł, postanowili zszargać sobie opinię i stracić klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa, brak towaru na sklepie

Extra informacje

artur / 2020-09-22

kupilem u nich zestaw kluczy i dostalem nawet gratisa. Pewnie jeszcze wroce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Marek / 2020-09-18

Duży wybór narzędzi a jak trzeba to Panowie dobrze doradzają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duza oferta

Wady

Extra informacje

Klient / 2020-07-31

Na stronie informacja o wysyłce w 24 godziny, a po złożeniu zamówienia okazuję się, że jest to czas przygotowania zamówienia. Jeśli komuś zależy na szybkiej wysyłce to nie polecam
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Brak

Wady

Czas wysyłki, beznadziejny kontakt mailowy

Extra informacje

Marek / 2020-07-29

Konkretne porady i szybka dostawa. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duzy asortyment

Wady

Extra informacje

Tina 07.05.2020 / 2020-05-08

Szybko i sprawnie. Polecam????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Krótki termin dostawy

Wady

Brak

Extra informacje

Polecam

remont / 2019-10-20

Niezniszczalne narzędzia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy EMAST opinie