Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Drzwionline.net
  • /
  • 1

Opinie o Drzwionline.net

www.drzwionline.net

Olsztyn

Zakupy Drzwionline.net opinie
Asortyment
4.29
Dostawa
3.29
Łatwość zamawiania
3.57
Obsługa i reklamacje
3.29
Poziom cen
3.9

Średnia ocen

3.67

w skali od 1 do 5.

 

Drzwionline.net opinie Drzwionline.net
3.67 1603

Małgorzata / 2022-11-19

Przesyłam podziękowanie dla Pana z obsługi . Bardzo dobrze doradził mi w sprawach technicznych oraz skorygował mój błąd w złożonym zamówieniu . Nie mam za bardzo pojęcie o tych stronach drzwi prawa lewa i składałam zamówienie na podstawie informacji uzyskanych od mojej ekipy wykonawczej . Okazało się że jednak błędnie określiłam kierunki otwierania co wyłapał Pan z obsługi sklepu i po konsultacji ze mną naniósł poprawki . Jeszcze raz bardzo dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kompetencje , termin realizacji

Wady

Extra informacje

Patryk / 2022-04-04

Obsługa na wysokim poziomie , bardzo duża wiedza i kompetencje ekipy z obsługi klienta . Dzisiaj to naprawdę rzadkość . Bez problemu otrzymałem darmowe porady jak prawidłowo dopasować drzwi , wysłałem po prostu rzut mieszkania i tego samego dnia otrzymałem wycenę z prawidłowym doborem drzwi . A wszystko to załatwione przy popołudniowej kawce . Jestem mega zadowolony polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super ceny , szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Kasia / 2021-11-30

Wszystko ok. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio, duży wybór

Wady

Extra informacje

Magda / 2021-11-15

Nie polecam zakupu w tej firmie. Czekaliśmy na 2 pary drzwi 3 miesiące. No i przyszły ale niestety jedna para drzwi uszkodzona, więc spisaliśmy protokół z kurierem i wysłaliśmy do firmy. No i teraz słuchajcie najlepsze : NASZA REKLAMACJA NIE ZOSTALA PRZYJETA!!!!!!!! Drzwi są uszkodzone i ich to nie interesuje. Ani firma kurierska ani oni nie poczuwają się do reklamacji. Nie zostawimy tej sprawy tak szybko - bo pierwszy raz z życiu spotykamy się z takim podejściem do klienta. NIE POLECAM !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

ewa / 2021-10-12

Niestety nie polecam. Obsługa potrafi manipulować klientem, nieładnie. SZkoda. Myślę, że chwyt - DOSTAWA OD RĘKI - mega kłamstwo. Nie dajcie się omotać tym słowom tak jak ja. Kupujcie towar w sklepie jak jest , nie kupujcie przez internet. Trochę tańszy towar nie jest wart tylu kłamstw dla paru zlotych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

brak

Wady

za dużo do opisywania

Extra informacje

Anna / 2021-08-30

Mają duży wybór drzwi na stanach magazynowych , kupiłam drzwi DRE Binito z dostawą w ciągu 7 dni , do tego w super cenie . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór

Wady

Extra informacje

szybaka realizacja , świetne ceny

Lena / 2021-08-23

Dzisiaj kurier dostarczył drzwi , wszystko zgodnie z zamówieniem , jutro montaż i na tym kończę remont nowego domu , nie mogę się doczekać , zamówiłam drzwi DRE Nova synchro które pięknie wpasują się w nasz loftowy styl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super cena , duże kompetencje personelu

Wady

Extra informacje

Marzena / 2021-08-19

Jestem bardzo zadowolona , sklep ma dużo drzwi na stanach magazynowych (piękne drzwi Wikęd otrzymałam po 7 dniach ) , wczoraj ekipa zamontowała więc spokojnie czekam na zimę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-08-17

świetne ceny i obsługa , otrzymałam dużo wskazówek jak dobrać drzwi do mojego nowego domu , wybrałam drzwi ukryte dre sara eco , dostępne na sklepie od ręki , dostawa pod dom
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2021-08-17

Bardzo dziękuję za okazaną pomoc w odczycie projektu i prawidłowym doborze drzwi , dzięki ogromnej wiedzy technicznej panów z obsługi dobraliśmy odpowiednie parametry , ceny rewelacyjne , pozdrawiam Maria
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena , fachowość

Wady

brak

Extra informacje

zgodnie z umową

anna / 2021-08-08

dlugi czas oczekiwania, nieprzyjemna obsluga, ina koniec przyszlo zamowienie niekompletne o male detale, firma na tym nie zyskala, klijent ma problem...chociaz tym dopiec klijentowi... podziwiam zlosliwosc firmy, ktora przeziez opiera sie na klijentach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

trudno dostrzec

Wady

niemila obsluga, dlugi czas oczekiwania, niekompletne zamowienie

Extra informacje

nie polecam

Robert / 2021-08-04

Ceny są niskie ale jeśli planujesz kupić drzwi i nie montować ich samemu to zamów je z odpowiednim wyprzedzeniem. Na dostawę, która miała być w ciągu tygodnia czekałem od wpłaty 6 tygodni. Ekipa remontowa była oczywiście umówiona i zrobiło się mnóstwo problemów. Jak się dodzwonisz to obsługa sklepu od strony merytorycznej jest dobra, ale nie odpowiadają na maile i telefony, nie wysyłają potwierdzeń. Jeśli nie masz ochoty na nerwy i zamrożone pieniądze to polecam znaleźć bardziej poważną firmę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Marta Z. / 2021-08-03

Kupiłam drzwi DRE, są piękne! Bardzo miła obsługa, super cena nikt nie zaoferował lepszej. Polecam drzwionline.net z czystym sumieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

cena, miła obsługa

Wady

czas realizacji całkiem długi ale to jak wszędzie

Extra informacje

Maria / 2021-08-02

Zakupy drzwi w sklepie drzwionline.net uratowały moją inwestycję , mają duży wybór drzwi od ręki i zdążyłam z montażem przed wyjściem mojej ekipy remontowej , szybka i profesjonalna obsługa , dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna Sałek / 2021-06-29

Niestety najprawdopodobniej firma krzak. Od 2 maja czekam na zamówione drzwi - na chwile obecna muszę cisnąć o udzielenie informacji, facet spod numeru 575858098 wykręca się, nie sprawdza stanu złożonego zamówienia, kłamie i obraza się oraz rzuca słuchawka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Nie ma drzwi wiec nie mogę ocenić

Wady

Niekompetentna obsługa

Extra informacje

Agata / 2021-06-15

Brak możliwości wymiany, pomimo że produkt jest dostępny od ręki, czyli pewnie mają go na magazynie. Moje zamówienie gdzieś zginęło i gdybym nie zadzwoniła pewnie by nie dotarło. Ze zwrotami i reklamacjami jest pewnie podobnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Brak zwrotów/reklamacji

Extra informacje

Szymon / 2021-05-21

Oczekiwałem na kuchnie 6 tygodni po tym okresie dzwoniłem zapewniano mnie że jest delikatne opóźnienie z powodowane covidem po kolejnych 3 tygodniach moich monitów zadzwonił nie uprzejmy pracownik a może właściciel firmy i mnie poinformował że moje zamówienie zaginęło i mam nie dyskutować albo czekam kolejne 4 tygodnie albo zwrot za zapłacone z góry zamówienie, tragedia podejście do klienta życzę aby kosa natrafiła na przysłowiowy kamień a nastąpi to prędzej niż myślą zadufani w sobie panowie z numeru telefonu 697 170 491 nie chcesz mieć problemów nie zamawiaj i nie dzwoń szkoda nerwów czasu i pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

żadne

Wady

obsługa wiele do życzenia

Extra informacje

szkoda szczępić języka

Marek / 2021-05-21

Zamowienie niekompletne. I znowu trzeba czekac nastepny miesiac...tragedia. Na dodatek brak odpowiedzi na maile. Szkoda czasu i pieniedzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

jak dotad ani plusow ani drzwi, mimo ponad miesiecznego oczekiwania

Wady

Drzwi i zamowienie niekompletne, dlugi czas oczekiwania, jeszcze bardziej wydluzony czekaniem i kompletowaniem zamowienia.

Extra informacje

Mimo zamowienia w marcu drzwi nadal brak a juz czerwiec....szok

kasia / 2021-05-21

Niestety, nie mam najlepszego zdania o obsludze. Dlugi czas oczekiwania do zaakceptowania, informacja na str internetowej. Ale brak odpowiedzi na pytania zadane poczta internetowa, moim zdaniem trudne do zaakceptowania. Na skutek braku mozliwosci skontaktowania sie z pania z biura okazalo sie ze zamowienie dotyczylo tylko skrzydel drzwi, oscieznice nie zostaly zamowione, i nastepnie 2 mieciace trzeba bylo czekac. owszem Pan Hubert byl mily i staral sie jak najbardziej naprawic blad przy zamowieniu, nie zmienia to faktu ze niesmak zwiazany z niepelnym zamowieniem po tak dlugim czasie oczekiwania pozostal. Z tego powdu nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

zla komunikacja, brak odpowiedzi na mejle ze strony biura, dlugi czas oczekiwania

Extra informacje

Karol / 2021-01-24

Polecam, szybka obsługa, rabatu lepszego nie dostałem nigdzie w całej Polsce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja, wysokie rabaty, szeroki asortyment

Wady

Extra informacje

Olaf / 2019-08-12

Dostawa od ręki to przydatna opcja dla osób chcących szybko coś kupić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Zakupy Drzwionline.net opinie