Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dolla stars
  • /
  • 1

Opinie o Dolla stars

dollastars.pl

Zakupy Dolla stars opinie
Asortyment
1.85
Dostawa
1.67
Łatwość zamawiania
1.95
Obsługa i reklamacje
1.39
Poziom cen
1.62

Średnia ocen

1.70

w skali od 1 do 5.

 

Ela / 2023-11-28

Bezczelna kobieta, u której trzeba wykłócać się o zwrot swoich własnych pieniędzy. Dwa miesiące temu zamówiłam garnitur, którego nie miała na stanie, dostałam wiadomość, że brak na magazynie i że będzie opóźnienie. Zapytałam o możliwość anulowania zamówienia lub wymiany na inny produkt (garnitur był mi potrzebny na konkretną uroczystość) to zapytała na co zmieniamy, jak nic dla siebie nie znalazłam i poprosiłam o zwrot kosztów to przestała odpisywać. Pisałam maile i na stronie i cisza, dopiero dziś na Instagramie odpisała, że może zwrócić tylko na kartę podarunkową, gdyby to zaproponowała wcześniej jak należy to bym się zgodziła natomiast po dwóch miesiącach to ja nie chcę mieć już żadnego doczynienia z jej sklepem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie zwraca kosztów za zamówienie

Extra informacje

Oszustka

Ela / 2023-11-28

Bezczelna kobieta, u której trzeba wykłócać się o zwrot swoich własnych pieniędzy. Dwa miesiące temu zamówiłam garnitur, którego nie miała na stanie, dostałam wiadomość, że brak na magazynie i że będzie opóźnienie. Zapytałam o możliwość anulowania zamówienia lub wymiany na inny produkt (garnitur był mi potrzebny na konkretną uroczystość) to zapytała na co zmieniamy, jak nic dla siebie nie znalazłam i poprosiłam o zwrot kosztów to przestała odpisywać. Pisałam maile i na stronie i cisza, dopiero dziś na Instagramie odpisała, że może zwrócić tylko na kartę podarunkową, gdyby to zaproponowała wcześniej jak należy to bym się zgodziła natomiast po dwóch miesiącach to ja nie chcę mieć już żadnego doczynienia z jej sklepem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie zwraca kosztów za zamówienie

Extra informacje

Oszustka

Emilia / 2023-11-28

Jestem kolejną oszukaną i zwodzoną klientką. Dałam się oszukać drugi raz (poprzednio po dwóch miesiącach upominania się i straszenia policją uzyskałam zwrot kosztów za zwrócone zamówienie, Pani twierdziła, że zrobiła zwrot i nie z jej winy nie przeszedł, więc teraz po dwóch latach ponownie odważyłam się na zakup i ani towaru ani pieniędzy). Brak numeru telefonu i brak możliwości wystawienia opinii, negatywne komentarze znikają, na szczęście reakcji do postów nie może usunąć i dzięki temu dotarłam do innych oszukanych klientek i tym razem nie popuszczę, naśle na panią inspekcje i kontrole z czego tylko się da, zrobimy pozew zbiorowy, już nie będziesz spała spokojnie jak tyle kobiet wodzisz za nos.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustka, nie odpisuje na wiadomości, nie zwraca kosztów, usuwa komentarze i blokuje na FB, brak towaru

Extra informacje

Katarzyna / 2023-11-15

Złodziejka! Zamówiłam dwa zestawy, marynarka ze spodniami na łączną kwotę ponad 400 zł. Ubrania przyszły po około miesiącu i dopiero po moim mailu z prośbą o wysłanie towaru. Okazało się, że ubrania źle leżą, nie zgadzały się wymiary produktów, więc je odesłałam. Zwrot został zaakceptowany 16 sierpnia. Pieniędzy nie otrzymałam do tej pory. Wysłałam masę wiadomości, na początku ta oszustka odpisywała, że w ciągu tygodnia dostanę zwrot, itd. Minęły 3 miesiące, pieniędzy nie mam, a kontaktu z tą kobietą brak. Uważajcie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Oszustka! Okrada ludzi!

Extra informacje

Martyna / 2023-11-11

Nie polecam. Unikać. Nie odpowiada na maile wiadomości na Facebooku instagramie i messenger. Usuwa komentarze. Nie otrzymałam zwrotu środków na zamówienie z września a jeśli listopad. Oszustka! Zwróciłam sukienke która była kompletnie tandetna mimo że na modelce wyglądała świetnie. Tania chińszczyzna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Brak zwroty środków, sukienka beznadziejna, zero kontaktu

Extra informacje

Unikac! Oszustka!

Diana / 2023-10-30

Nie polecam. Tragiczny kontakt, trzeba prosić się o swoje...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

Ewelina / 2023-10-27

Pierwsze moje zamówienie w sklepie ale mogę z czystym sumieniem polecić, sukienka jest idealna jak na mnie szyta. Polecam zdecydowanie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena

Wady

Brak

Extra informacje

Justyna / 2023-10-25

Zostałam OSZUKANA przez Panią OLIWIĘ DOLIŃSKĄ, właścicielkę sklepu DOLLA STARS. 19.03.2023r. - złożyłam zamówienię na kwotę 728 złotych w formie płatności przy odbiorze osobistym 21.03.2023r. - wlaścicielka sklepu poprosiła o potwierdzenie zamówienia 28.03.2023r. - opłaciłam jednak przelewem zamówienie 31.03.2023r. - otrzymałam zamówienie 17.04.2023r. - SKLEP OTRZYMAŁ ZWROT TOWARU NA KWTOTĘ 625 złotych ..... DZISIAJ mamy 25.10.2023r. a ja DALEJ NIE OTREZYMAŁAM ZWROTU PIENIĘDZY!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

OSZUSTKA

Wady

OSZUSTKA

Extra informacje

OSZUSTKA

Katarzyna Walczyk / 2023-10-24

Wreszcie znalałam sklep gdzie mają ubrania w dużych rozmiarach a nie wyglądam w nich jak w worku. Zamawiałam już kulka razy, zawsze zadowolona jestem. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena do jakosci

Wady

Brak

Extra informacje

Natalia / 2023-10-24

Sukienka jaka do mnie przyszła jest świetna. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena

Wady

Brak

Extra informacje

Natalia / 2023-10-23

Już nie raz zamawiałam ale już drugi raz taka sytuacja mnie spotkała że kupiłam sukienkę w InPost cały czas pisze w nadaniu przez 3 tyg cisza pisząc do sklepu okazało się że sukienki brak poprosiłam o zwrot środków za ta sukienkę i już minął ponad miesiac kilkukrotnie pisałam numer konta już tyle razy wysłałam a pieniadzy do dziś nie otrzymałam. Jak do końca tygodnia nie dostanę zwrotu na pewno zgłoszę to rzecznika praw konsumenta bo ile razy można prosić o zwrot skoro sprzedawaca ma na to 14 dni a już u mnie to ponad miesiąc .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Brak Odzyskanych pieniędzy

Extra informacje

Weronika Matuszak / 2023-10-20

Sukienka jaką otrzymałam jest świetna. Polecam sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super ubrania, wysyłka była już na drugi dzień

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

Natalia / 2023-10-20

Ja ze swojej strony bardzo polecam sklep. Sukienki jakie kupuje są dobre jakościowo i w super cenie. Jestem klienta już bardzo długo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Duży wybor

Wady

Brak

Extra informacje

Paulina / 2023-10-17

Choć produkty w sklepie są spoko. Na tym koniec. Czas oczekiwania na zamówienie to zawsze jest jakiś dramat, kontakt ze sklepem jest tak dramatyczny że szkoda słów. Odpisują na wybrane wiadomości, lakonicznie, łez ładu i składu. Na instagramie podobnie. Zwrot środków to jakiś koszmar, trzeba się wypraszać o swoje, jeśli już oddają to dluuuuugo po terminie i po setkach wiadomości przypominający. Naprawdę obsługa to żenada po całości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Agnieszka / 2023-10-16

Dziewczyny, wszystkie zainteresowane zapraszam do odezwania się na messengerze do mnie prywatnie, bo tutaj nie możemy odpowiadać na swoje komentarze. Ja Jestem już po konsultacjach z inspekcją handlową. Pani przygotowuje mi protokół z czynności i kieruję sprawę do sądu więc jak ktoś chce się dołączyć to zapraszam. Myślę że takie zbiorowe oszustwo to będzie argument żeby prześwietlić firmę dokładnie. I nie ważne czy Pani jest Ci winna 99 zł czy 250 zł czy 500 zł - nie warto jej podarować nawet złotówki. Agnieszka Zdeb - zdjęcie profilowe z tulipanami, na profilu dużo o aloesie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aneta / 2023-10-14

Złodziejka i jeszcze raz złodziejka! Towar wysłany nie ten i to po 2 miesiącach, wypisuje że wysłała przelew którego oczywiście nie widać i nie słychać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak!

Wady

Złodziejstwo

Extra informacje

Nikola / 2023-10-08

Kontakt porażka, doczekanie się na zwrot środków - niemożliwe. Pomimo kilkunastu wiadomości i meili brak odpowiedzi, nawet pismo od rzecznika praw konsumenta nie pomogło, Najwyższa pora wybrać się na policję, czy ktoś miał podobną sytuację
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

nie polecam, sklep porażka

Extra informacje

Kama / 2023-10-02

Od 2 miesięcy czekam na zwrot, pani blokuje po wpisaniu negatywnego komentarza na ig. Na wiadomości nie odpowiada. Mamy już jakieś wspólne konto? Żeby coś z tym zrobić?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustka

Extra informacje

Aga / 2023-09-29

Kobiety piszcie na jej instagramie komentarze udostępniajcie na insta czy fb relacje że jest oszustka. Może założymy grupę.na fb czy insta i tam się zbierzemy do pozwu skoro jest nas wiele. Napewno w tedy będzie łatwiej odzyskać nasze pieniądze bo w pojedynkę dość ciężko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustka

Extra informacje

Półtora miesiąca czekam za zwrotem

Ewelina / 2023-09-28

Ludzie, nie kupujcie u tej kobiety. Jest jedna wielka oszustka. Nie przysyła wszystkich rzeczy a potem miesiąc zwodzi człowieka o doslaniu rzeczy, co oczywiście się nie dzieje. Kontakt z ta Panią jest znikomy. Nie odpisuje na maile, nie odpowiada na telefony…zenada, calkowity brak szacunku do klienta! Może tu Pani odpisze - proszę o natychmiastowa wysyłkę paczki do paczkomatu i podanie mi nr nadania albo natychmiastowy zwrot pieniędzy!

Martyna / 2023-09-28

U mnie to samo. Zamówienie 09.09.2023 czekam za infomrmacją zamówinie opłacone z gory zero kontatu. Jedna informacja że paczka zostanie odebrana przez kuriera w dniu dzisiejszym (tj. 18.09.2023) jednak do dziś nic nie dotarlo. Prośba o anulowanie zamówienia zwrot środków ŻADNEGO ODZEWU. NIE POLECAM !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

OSZUSTKA

Wady

OSZUSTKA

Extra informacje

Kris / 2023-09-23

Sukienka zamówiona po miesiącu nie dotarła, pieniądze przepadły brak kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Chyba żart

Wady

Oszustka

Extra informacje

Takich ludzi powinni zamykać

Dorota / 2023-09-22

Nie polecam towar zamówiony minęły 3 tygodnie i paczka nie doszła, kontakt ze sklepem zerowy
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Aga / 2023-09-20

Nie polecam czekam już miesiąc za zwrotem środków nie pomagają meile czy wiadomości na insta. Także wybieram się na policję. Ile można czekać za swoimi pieniędzmi. Wiadomo dlaczego pay po nie działa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Meg / 2023-09-11

Na zwrot czekam już miesiąc, kontakt zerowy. Oszuści jak nic radzę uważać na ten sklep bo generuje niepotrzebne nerwy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Nie zwracają pomiędzy, trudny kontakt

Extra informacje

Ela / 2023-09-08

No niezła firma... Brak słów... Zamawiałam sukienkę w połowie sierpnia, żeby przyszła na imprezę, którą mam jutro (9 wrzesień). Zgadnijcie? Sukienki nadal nie ma. Miała być wysyłana "jutro" 3 razy w przeciągu tego czasu... Po dodaniu posta przez tą firmę na insta, nie wytrzymałam i napisałam komentarz publiczny pod zdjęciem "kiedy nastąpią wysyłka towaru?", niemal od razu dostałam odpowiedź na priv, że jednak wysyłka nastąpi w poniedziałek, bo nie mają towaru na stanie. Cyrk na kółkach. Oczywiście, komentarz został usunięty... Kupowałam już kiedyś w tym sklepie, ale nie było większych problemów... Tym razem jestem mega zniesmaczona i to są moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Jeśli czyta to właściciela, to radzę się zastanowić czy warto prowadzić taki biznes skoro, jak widać, tyle klientów jest niezadowolonych. PS nie wiem czy odsyłam pieniądze, pewnie czeka mnie kolejny okres czasu na bujanie się z tą firmą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Bez komentarza

Extra informacje

Agnieszka / 2023-09-07

Ja dziś odwiedzam rzecznika praw konsumenta ale myślę że może jakieś zbiorowe zawiadomienie? Czy ktoś chętny?

Ola / 2023-08-22

Ja na zwrot środków czekałam miesiąc i tylko dlatego, że nastraszyłam komornikiem (od lipca zmiana przepisów, jeśli chodzi o pozwanie przedsiębiorcy na korzyść dla wierzycieli). Nigdy nie otrzymałam towaru. Z anulowaniem tez cyrk robiła, ale już mnie wkurzyła ta baba ze zwrotem pieniędzy.

Ola / 2023-08-22

Ja na zwrot środków czekałam miesiąc i tylko dlatego, że nastraszyłam komornikiem (od lipca zmiana przepisów, jeśli chodzi o pozwanie przedsiębiorcy na korzyść dla wierzycieli). Nigdy nie otrzymałam towaru. Z anulowaniem tez cyrk robiła, ale już mnie wkurzyła ta baba ze zwrotem pieniędzy.

Emi / 2023-08-16

A może jakiś zbiorowy post trzeba utworzyć żeby inni się nie męczyli jak my.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Same minusy

Extra informacje

Emi / 2023-08-16

Osobiście nie polecam, towar zamawiany 2 tyg przed uroczystością mimo obietnic ze paczka jest w przygotowaniu, później ze zostanie wysłana nie dotarł , poprosiłam o anulowanie zamowienia i zwrot środków finansowych i tak się bujam do dnia dzisiejszego. Dostałam zapewnienia ze zwrot został zrealizowany przez przelewy24 dnia 14 lipca, później ze właściciel złożył reklamacje i do dnia dzisiejszego zero odzewu ze strony właścicielki. Nie odbiera tel wiecznie poczta, nie odpowiada na wiadomości . Zamówienie składane było 19.05 a dzisiaj mamy 16.08. Wysłałam wezwanie do zapłaty z terminem w jakim wzywam do zwrotu należności wysłane na maila i na czat firmowy, odebrane dalej zero kontaktu. Mam nadzieje ze kiedyś trafi równie dobrze jak ja z zakupami. Ciekawe czy podatki płaci ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Same minusy

Extra informacje

Beata / 2023-08-07

Tragedia, nie polecam. Wymiary ciuchów się nie zgadzają. Po zwrocie paczki czekam już miesiąc na zwrot pieniędzy. Zero kontaktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Eska / 2023-07-25

Masakra czekam już 2 miesiące na zwrot pieniędzy!! Firma krzak , nie polecam! Jest wiele innych firm na instagramie, prowadzących przez zetelne osoby Ta pani nie ma nic wspólnego z szacunkiem do klienta!!!! Zero kontaktu, a jak już jakiś jest to zbywanie ! Zwróciłam towar który przyszedł brudny I pozaciągany!! Ile można czekać na pieniądze. Ten sklep nie powinien istnieć. Ostrzegam! Nie dajcie się nabrać na niby piękne ciuszki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych plusów.

Wady

Extra informacje

Klientka / 2023-07-25

Nie polecam, totalny brak szacunku dla klienta. Na zwrot czekałam ponad dwa miesiące.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anonim / 2023-07-21

Nie polecam zakupów u tej Pani jestem jedma z kolejnych oszukanych osób brak słów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak!

Wady

Brak kultury osobistej

Extra informacje

Monika / 2023-07-18

Niestety jestem kolejna oszukana osobą, sukienki przyszły po dwóch tygodniach, wymiary podane na stronie odbiegały od rzeczywistości, za zakupione w kwietniu sukienki nie otrzymałam zwrotu...nie polecam zakupów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Myszka / 2023-07-17

Porażka firma problem z oddaniem pieniędzy za zwrot oszuści nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Mx / 2023-07-15

Zero kontaktu ze sprzedającym ani na instagramie ani na Facebooku. Czekam na zamówienie juz ponad miesiąc, nie można się niczego dowiedzieć. PORAŻKA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Kamayka / 2023-07-15

Zwrot nadany pare dni po odebraniu paczki, niestety po trzech miesiącach brak zwrotu, olewanie klienta w każdy możliwy sposób, usuwanie komentarzy odpowiadanie ze już zwrot został nadany ale kasy nadal brak… pierwszy i ostatni raz zamówiłam i całym sercem nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu, brak zwrotu od trzech miesiącu sprawa zgłoszona do ochrony praw konsumenta

Extra informacje

Wydajcie pieniądze w innym sklepie kiecki nie warte swojej ceny…

Maria / 2023-07-14

Serdecznie nie polecam!
Zalety

Brak

Wady

Firma krzak

Extra informacje

Anka / 2023-07-14

Oszustka. Nie odczytuje maili, nie ma żadnego kontaktu. Nie możliwe zwroty bo Pani nie raczy odebrać paczki. Słabej jakości produkty, często uszkodzone. Nie polecam!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu, słabej jakości produkty, brak możliwości zwrotu uszkodzonego towaru

Extra informacje

Tys / 2023-07-14

Otrzymałam uszkodzoną sukienkę, po kontakcie mailowym Pani obiecała nową sukienkę. Odesłałam uszkodzoną Pani nie odebrała zwrotu, po kontakcie z miejscową pocztą otrzymałam informację, że Pani nie odbiera paczek. Sukienka wróciła do mnie. Pani przestała odpisywać na maile.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu, uszkodzony towar, brak możliwości zwrotu

Extra informacje

Agnieszka / 2023-07-13

Zostałam Oszukana przez tą oszustkę nie zwrucima pieniędzy za zwrot sukienki nie polecam i uwarzaicie.
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Julia / 2023-07-12

Żałuję bardzo, że dopiero jak zaczęłam mieć problemy ze swoim zamówieniem to przeczytałam opinię. Zamówienie zostało złożone 12 czerwca na stronie widnieje zapis, że wysylka w ciągu 7 dni. Minęło 10 nic się nie zmieniło pisalam do Pani, która caly czas mnie zbywała pisząc, że zamówienie zostanie wysłane dzisiaj i tak przez 4 tygodnie. Zamówienie zostało wysłane dopiero wtedy jak zaczęłam wszystkie posty komentować taką treścią: "Jestem robiona w bambuko przez właścicielkę tej firmy, czekam na garnitur juz od ponad 4 tygodni. Pani caly czas mnie zbywa odpisywaniem, że dzisiaj zostanie wysłany i tak jest od 2-3 tygodni! Teraz wiadomości nawet nie są odczytywane. Ostatni raz odpisała mi Pani w piątek mówiąc, że w piątek wyjdzie paczka, w statusie zamówienia nie widnieje taka informacja. Czekam ostatni dzień z wysłaniem paczki- jeżeli dzisiaj nie zostanie wysłała to mają być zwrócone pieniądze. Jeśli z Pani strony nic nie zostanie uczynione zgłaszam sprawę na policję." Były usuwane, ale się nie dalam i cały czas wstawiałam. To o godzinie 22 paczka została wysłana ???? Garnitur taki sobie, spodnie cienkie, marynarka ma plamki w kilku miejscach. Gdyby byli normalną firmą bym odesłała, ale tutaj widzę, że pieniędzy się nie doczekam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Cały ten sklep to jest jedną wielka WADA

Extra informacje

Justyna / 2023-07-11

Szkoda, ze nie przeczytałam wcześniej opinii. Osczedzilabyk sobie nerwów. Zamowienie z 18 maja. Zwrot wysłany na początku czerwca. 11 lipca nadal nie mam środków na koncie. Brak odpowiedzi na maile, wiadomości na FB oraz Instagramie. Na FB kasowanie niewygodnych pytań o zwrot środków. Nie polecam. P.S. Z wysłaniem tez był problem bo zaksięgowali moja płatność dopiero po kilku wiadomościach po 5 dniach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Księgowanie płatności, zwrot środków, brak odpowiedzi na wiadomości i maile

Extra informacje

Ania / 2023-07-07

Musiałam się upominać o wysyłkę mojego zamówienia. Zerowy kontakt. Paczka przyszła otwarta. Zamawiałam sukienkę czarna dostałam granatową.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agata / 2023-07-05

Brak kontaktu po zwrocie towaru. Obsługa sklepu nie dotrzymuje terminów z własnego regulaminu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Eska / 2023-06-28

Bardzo kiepski kontakt. Ani dodzwonić się do firmy, ani zero odpowiedzi na kilka maili, które wysłałam. Czekam już prawie miesiąc na zwrot pieniędzy za przesłany uszkodzony komplet garniturowy. Miał zacieki, plamy i zaciągnięcia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Liwia / 2023-06-25

Bardzo mi przykro że musiałam się prosić o zwrot swoich pieniędzy, mimo że miałam do nich prawo, zostałam źle potraktowana...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2023-06-25

Tragedia, szkoda że nie widziałam opinii tutaj wcześniej... Zły kontakt ze sprzedawcą, firma sama nie wie jakie ma warunki w swojej działalności...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2023-06-18

Firma jest dramatem. Nie kupujcie tutaj nic bo w razie zwrotu będziecie się prosić o własne pieniądze. Zwrot zrobiłam końcem marca zwrot otrzymałam w maju. Pomogło dodawanie na masę negatywnych komentarzy w instagramie. I to nie samodzielnych ale jako odpowiedzi do innych komentujących. Są usuwane ale pomogło tego samego dnia odesłała mi pieniądze ta "wlasicielka".
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak.

Wady

Cale mnostwo

Extra informacje

Mateusz / 2023-06-15

Ostrzegam. Nie polecam. 3 tygodnie bez towaru i bez kasy. Zerowy kontakt. Firma krzak. Nie dajcie się nabrać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zwykłe oszustwo

Extra informacje

Joanna / 2023-06-13

Zero kontaktu. Nie oddaje pieniędzy nie odpisuje a komentarze na Instagramie czy FB udowa. Złodziejka inaczej takiej osoby nie da się nazwać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Same minusy

Extra informacje

Ola / 2023-06-13

NIE POLECAM! Jakość wykonania sukienek to PORAŻKA, nie wspomnę nawet problemów ze zwrotem. DNO I KILOMETR MUŁU.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Anna / 2023-06-11

Ograniczony kontakt z sprzedawcą. Zwrot nadany pod koniec marca do tej pory nie otrzymałam pieniędzy. Na wiadomości zero odpowiedzi. Trzeba się prosić o swoje pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu z sprzedawcą. Nie zwrócone środki od końca marca.

Extra informacje

Nie polecam

Anna / 2023-06-05

Podobnie jak wcześniejsze opinie jedynie co działa to fala negatywnych opinii na fb i Instagram. Pieniądze w końcu zostały przelane od marca. Nieuczciwy sprzedawca. Zdecydowanie NIE POLECAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu, szarpanina o zwrot pieniędzy, opryskliwe odpowiedzi

Extra informacje

Ewelina / 2023-05-31

Totalna porażka. Wysyłanie cuchnących potem ubran. Problem z odesłaniem pieniążków za zwrot. Kontakt utrudniony. Pani jest nie sympatyczna. Wszystkie opinie wyżej jak najbardziej prawdziwe. Nie polecam. A butkiem tej Pani powinny zająć się odpowiednie instytucje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kontakt, cuchnące ubrania, problemy z odesłaniem przez Panią pieniędzy

Extra informacje

Karola / 2023-05-26

Jedyne co działa na sprzedającą to fala negatywnych komentarzy pod zdjęciami( które i tak usuwają z prędkością światła), ale pomogło. W ten sam dzień dostałam zwrot na który czekałam 3 miesiące!!! Plus dostałam bezczelną odpowiedz w stylu "szanowna Pani już zwrot Pani dostała" żadnego przepraszam nic.. naprawdę szkoda nerwów dziewczyny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klientka / 2023-05-22

Obsługa jest żenująca. Sukienka tragicznej jakości więc odesłałam ja. Na pieniądze czekałam 2 miesiące. Wlascicielka jest niemiła nie odpisuje na maile. Pomogło dopiero uporczywe pisanie na instagramie negatywnych opinii i straszenie UOKiK.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak.

Wady

Opóźnianie zwrotu kosztów

Extra informacje

Aga / 2023-05-21

Jak kupiłam sukienkę szybkim blikiem i przez tydzień nie została do mnie wysłana, napisałam maila, na którego nie otrzymałam odpowiedzi i dopiero weszłam w te komentarze. Przerazilam się. Po dwukrotnym e-mailu bez żadnych odpowiedzi, sukienka została w końcu do mnie wysłana. Jakościowo sukienka szału nie robi, rozmiar dobry. Odsyłać nie będę, bo zapewne zwrotu środków nie uzyskam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Dobry rozmiar sukienki

Wady

Brak odpowiedzi na e-maile, brak kontaktu, brak nr telefonu na stronie sklepu, pozna wysyłka dopiero po tygodniu

Extra informacje

Agata / 2023-05-17

U mnie ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Fajna sukienka

Wady

Extra informacje

Karolina / 2023-05-15

Zachowanie firmy to jest jakieś nieporozumienie. Zwróciła sukienkę w marcu i do dzisiaj nie zobaczyłam pieniędzy na koncie. Pisałam w każdym możliwym miejscu i zero jakiejkolwiek odpowiedzi. Dopiero jak zaczęłam zgłaszać i straszyć prawami konsumenta to dostałam miesiąc później odpowiedz na email tylko że przyjęli zwrot, ale mija kolejny miesiąc a zwrotu pieniędzy nie dostałam. Naprawdę szkoda nerwów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aga / 2023-05-12

Ja mogę polecić kupowałam już kilka razy nie było problemu sukienki zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Cena

Wady

Brak

Extra informacje

Klientka / 2023-05-08

Ostrzegam przed nieczuciwym sprzedawcą !!! 3 miesiące i w dalszym ciągu brak zwrotu środków za zwrot, brak kontaktu Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aga / 2023-05-04

Do wszystkich osób, które maja problem ze zwrotem pieniędzy. W zeszłym roku miałam dokładnie taką samą sytuacje. Jedyne co mi pomogło to wystawienie negatywnych komentarzy. Pani Oliwia je oczywiście usuwa ale warto to zrobić. W moim przypadku się sprawdziło i pieniądze otrzymałam. Choć fakt trwało to 3 tygodnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa

Extra informacje

Janina / 2023-04-24

Sukienkę zamówiła córka. Zapłata przelewem 07.03.23. Do dzisiaj mimo interwencji nie ma sukienki nie ma zwrotu pieniędzy. Bardzo trudny kontakt przez e-mail. Można pisać, pisać odpowiedzi brak. W ofercie czas oczekiwania 3-7 dni, w regulaminie sklepu do 30 dni za zgodą zamawiającego. Nie dotrzymuje terminu realizacji, nie zwraca wpłaconej kwoty.
Zalety

Wady

Uwaga!!, Jedno wielkie oszustwo. Zapłata tak, towaru lub zwrotu pieniędzy nie ma.Brak kontaktu.

Extra informacje

Klienkta / 2023-04-24

Odradzam zakupy w tym sklepie. Zamówiłam sukienkę która okazała się być z tragicznego sztucznego materiału. Odesłałam ja priorytetem. Mija miesiac do tej pory nie mam zwrotu pieniędzy. Sprawę kieruje do rzecznika. Nie będę się szarpać z nieodpowiedzialna osoba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Opóźnianie zwrotu kosztów

Extra informacje

Uwaga na ten sklep / 2023-04-20

Sukienka do mnie dotarła, ale była beznadziejnej jakości i rozmiar nie był zgodny z opisem na stronie. Po odesłaniu sukienki do sklepu pieniądze nie dotarły. Brak kontaktu ze strony sklepu pomimo pisania maili oraz wiadomości na instagramie. Wiadomości na instagramie są jedynie przez Panią wyświetlane. Jedyna odpowiedź jaką otrzymałam to, że pisałam poza godzinami ich pracy (jednak poza godzinami pracy Pani wyświetla wiadomości, a w godzinach pracy od kliku tygodni nie mogę otrzymać odpowiedzi). Po 3 tygodniach otrzymałam informację, że zwrot jest w trakcie realizacji, ale Pani Oliwia Dolińska (właścicielka sklepu) nie chce udostępnić potwierdzenia przelewu ani numeru transakcji celem weryfikacji czy faktycznie bank otrzymał takie zlecenie. Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. W razie jakichkolwiek problemów ze sklepem polecam od razu kontakt z rzecznikiem praw konsumenta oraz wysłanie wezwania do zapłaty, bo w innym wypadku nie ma co liczyć na zwrot pieniędzy.
Zalety

Wady

brak kontaktu, opryskliwe odpowiedzi, brak szacunku do klienta, słaba jakość produktu, niezgodność produktu z opisem, opóźnienia z wysyłką, brak zwrotu pieniędzy,

Extra informacje

Klientka / 2023-04-04

Nie polecam zakupów - strata czasu i pieniędzy. Bardzo długie oczekiwanie na przesyłkę, w przypadku zwrotu brak pieniędzy i kontaktu ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu, brak zwrotu środków

Extra informacje

Klient / 2023-03-20

Witam, Odradzam zakupy u tego sprzedawcy. Na towar czekałam 6 tygodni, natomiast na zwrot pieniędzy czekam już 3 miesiące. Brak słów. Kontaktu ze strony sklepu brak.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu, brak zwrotu

Extra informacje

Barbara / 2023-03-10

Towar do mnie nie dotarł pomimo że ppłaciłam blikiem brak kontaktu ze sklepem, żadnych informacji, cisza, ze strony sprzedające. O zwrot pieniedzy trzeba się wręcz prosić. Nie polecam, i wręcz ostrzegam przed zakupem u tej Pani.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zero szacunku do klienta

Extra informacje

Nie polecam

Patrycja / 2023-03-09

Zamówienie złożone 24.01.2023 nie dotarło do mnie do marca 2023. Zaznaczam że było opłacone od razu, szybkimi płatnościami. Kontakt z Panią to całkowita porażka, brak jakichkolwiek zasad. O zwrot pieniędzy trzeba się upominać bo sklep w żaden sposób nie informuje, czy anulacja została rozpatrzona. Porażka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Utrudniony kontakt, brak informacji o długim oczekiwaniu na zamówienie-6tyg, problem ze zwrotem środków

Extra informacje

Weronika / 2023-02-28

Nie kupujcie i nie róbcie przelewu towar nigdy do was nie dojdzie A zwrot pieniędzy jest jeszcze gorzej . Właścicielka lekceważy klienta brak jakiegokolwiek kontaktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Zero

Wady

Brak towaru

Extra informacje

Nie kupuj i nie płać przelewem bo nigdy bo nie otrzymasz.

Madzia / 2023-02-26

Odradzam. Bardzo ciężki kontakt z właścicielką, i duże problemy z wysyłką jak i później ze zwrotem pieniędzy, a to że zobaczy co się dzieje i da znać po czym cisza, a to wysłała przelew ale go sprawdzi bo może nie poszedł i tak 2 razy... Tragedia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karolina / 2023-02-20

Brak szacunku do osoby zamawiającego, kupiłam rzecz i do dnia dzisiejszego do mnie nie przyszła, pisze do tej Pani ale bez echa . Nie róbcie tu zakupów bo nie uwidzicie ani pieniędzy ani towaru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Zerowy kontakt

Extra informacje

Nie polecam

Małgorzata / 2023-02-17

UWAGA!!! Zerowy kontakt, po zrobieniu przelewu cisza, ani towaru ani zwrotu pieniędzy, kompletna ignorancja klienta, nie polecam, od grudnia czekam i przesyłka nie dotarła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Oszustka

Extra informacje

Fiona / 2023-02-15

Nie kupuj!!! Oszusta!!! Kupiłam sukienkę odrazu zaplacilam do dnia dzisiejszego nie mam ani sukienki ani zwrotu pieniędzy, brak kontaktu , odradzam i nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustka

Extra informacje

Nie kupuj

Anna / 2023-02-13

Jakość rzeczy pozostawia wiele do życzenia. Wysyłka szybko ( w moim przypadku), ale zwrot pieniędzy to już jest jakiś cyrk. W regulaminie 14 dni ale u tej Pani trwa to miesiącami. O zwrot trzeba się prosić wręcz. Następnym razem coś zamówię i specjalnie zwrócę i jak będę musiała się prosić o zwrot to się osobiście przejadę, bo daleko nie mam. Katastrofa. Niech lepiej branżę zmieni, bo w tej jej kiepsko idzie z tego co widzę po opiniach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko, zwrot pieniędzy, jakość ciuchów

Extra informacje

Sylwia / 2023-01-30

1 grudnia zamówiłam sukienkę, prosta sprawa. Po tygodniu oczekiwania na paczkę napisałam pierwszą wiadomość, brak odpowiedzi. W połowie miesiąca dostałam wiadomość ze sklepu że zamówiony przeze mnie produkt jest niedostępny i pracują aby to naprawić. Napisałam oburzoną wiadomość do sklepu po czym w odpowiedzi został mi wręcz zacytowany regulamin sklepu że: 1. Sprzedawca ma 14 dni na poinformowanie klienta o braku towaru. 2. Że zakupiony towar powinien został wydany do max 30 dni od zakupu. Że jakoś mi się nie spieszyło a cierpliwość mam anielską postanowiłam poczekać, gdyż zgodnie z zacytowanym regulaminem sukienka powinna zostać wysłana do 1 stycznia. Jak się można domyślić tak się nie stało. 2 stycznia napisałam kolejną wiadomość, tym razem otrzymałam wiadomość że paczka zostanie wysłana w ciągu dwóch dni. 5 stycznia nadal przesyłki brak, co więcej nie został wygenerowany nawet numer śledzenia paczki InPost, odmówiono mi jego podania - jak ktoś korzysta z aplikacji InPost to wie że numer paczki pokazuje się tam od razu po wygenerowaniu etykiety na dany numer telefonu. Sukienka W KOŃCU dostała do mnie bodajże 9 stycznia i co się okazało.... Była okropna ????. Nadałam zwrot, który został odebrany 16 stycznia, więc dziś mijają dwa tygodnie, a zwrotu pieniędzy brak i jak czytam po innych opiniach to szybko się nie doczekam. Pracuje w e-commerce od długiego czasu i takiego nieprofesjonalizmu nie widziałam od dawna. Pani właścicielka powinna najpierw odbyć pożądane szkolenie z obsługi klienta. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Klientka / 2023-01-30

Towar zgodny z zamówieniem, paczka doszła dość szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Marta / 2023-01-26

Tragedia! Zwroty są realizowane według widzi mi się tej pani. Właścicielka nie odpowiada na wiadomości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zwroty

Extra informacje

Brakpieniedzy / 2023-01-26

Brak pieniędzy za zwrócony towar. Brak kontaktu. Ignorancja. Status zamówienia to „środki zwrócone”, oczywiście nie mam nic na koncie. Oszustka, omijać szerokim łukiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zwróconych pieniędzy od półtora miesiąca od odebrania zwrotu

Extra informacje

Oszustwo

Do i ika / 2023-01-19

Jednym słowem masakra !!!! Fakt towar dostałam bardzo szybko bo był za pobraniem ale sukienka okazała się na mnie za duza po zwrocie długo cisza. Zero odzewu na moje pytania . Zwrot dotarł do nich 16 grudnia do dziś nie oddała mi pieniędzy …. Szkoda nerwow słów wszystkiego nie polecam nikomu tego sklepu. Proszę dobrze się zastanowić jeżeli chcecie mieć stargane nerwy to proszę bardzo ….
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Okropna obsługa klienta !!! Brak kontaktu

Extra informacje

2 miesiące

Kupująca / 2023-01-05

Polecam się mocno zastanowić zanim tu coś kupicie. Ogromny problem z oddawaniem gotówki. Musiałam pisać codziennie przez 2 tyg. Dopiero po straszeniu rzecznikiem prawkonsumenta pani łaskawie oddała pieniądze na koniec jeszcze mnie obrażając że to ja jestem problematyczna. Po drugie. Pani sprzedaje mega drogo kiecki gdzie taka sama dostałam w innym sklepie 100 zł taniej. Tak to była nie podobna a ta sama firma a mianowicie antall. Bo sukienki tu sprzedawane nie są produkcji dolla stars. Nie polecam i uważajcie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Extra informacje

ML / 2023-01-05

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TEN SKLEP. CHYBA ŻE KTOŚ CHCE ZOSTAĆ BEZ TOWARU I BEZ PIENIĘDZY!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Totalne olewactwo klienta, brak realizacji zwrotu pieniędzy za zwracany produkt. Pomimo próśb i zapytań zero konkretów kiedy otrzymam pieniądze

Extra informacje

NIE POLECAM, CHYBA ŻE KTOŚ CHCE NIE MIEĆ ANI TOWARU ANI PIENIĘDZY

Anna / 2023-01-04

Problem ze zwrotem gotówki za zamówienie, utrudniony kontakt, informacje o ty że zwrot wyszedł a pieniedzy dalej brak, 14 dni dawno minęło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak zwrotu pieniedzy

Extra informacje

Iwona / 2022-12-28

Potwierdzam negatywne opinie z tego serwisu na temat marki DOLLA STARS. Firma na vibe przekrętu z lat 90. Zero kontaktu, zero profesjonalizmu, zero klasy i co najważniejsze zero wywiązywania się z obowiązku sprzedawcy do wysłania towaru czy zwrotu pieniędzy. W tych czasach nadal trzeba sprawdzać opinie, bo jak widać o oszustów nie jest trudno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

xd

Wady

wszystko

Extra informacje

Gosiaczekx3 / 2022-12-12

Dziadostwo jakiego mało. Zamawiasz za pobraniem to rzecz już na następny dzień w domu. Opłacona z góry idzie miesiąc czasu. A o zwrocie pieniędzy to szkoda gadać dzisiaj mija miesiąc mowa o dniach roboczych a pieniędzy jak nie było tak nie ma.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Sylwia / 2022-11-30

Ta firma to jakaś porażka 1,5 miesiąca czekam na zwrot 280 zł upominam się co kilka dni i cisza. Czuje się oszukana. Po ponagleniu na Facebooku dostałam informację że Pani sprawdzi wieczorem, czy przelew do mnie poszedł jak się możecie domyśleć potem była już głucha cisza. Dzisiaj ostatecznie napisałam że proszę potwierdzenie przelewu jutro do końca dnia. Czekam na odp. Po tym zgłaszam sprawę do rzecznika praw konsumenta. Mam dość denerwowania się i żebrania o swoje pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Firma nie wywiązuje się z terminów zwrotów

Extra informacje

Kasia / 2022-11-30

Za produktem czekalam miesiąc sukienka i tak nie dotarła. Kontakt to jest jakaś porażka a za zwrotem pieniędzy czekam prawie 3tydz. Kolejna oszustka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.00

Niezadowolona to mało powiedziane / 2022-11-30

Czekałam prawie miesiąc na wysyłkę, po kilkukrotnym kontakcie ze śmieszną nieszanującą ludzi właścicielką nadal było brak nawet informacji, że został wygenerowany numer przesyłki, a rzekomo była spakowana i czekała na kuriera, po stwierdzeniu, że domagam się anulowania zamówienia ponieważ sukienka była zamowiona na specjalną okazję i później już nie była potrzebna, dostałam znów wiadomość, że jest spakowana i czeka poza tym maja regulaminowo 30 dni na wysyłkę, a caly regulamin czytalam kilka razy i nie ma takiej informacji, po ponownym napisaniu o anulowanie zostałam "pokierowana" do napisania na maila takiej informacji żeby im się zgadzało w papierach, gdzie już pisałam też przez opcje kontakt na jej stronie, zwrot zaakceptowano, a pieniędzy nadal brak, po 14 regulaminowych dniach jeśli zwrot nie przyjdzie sprawa trafi do rzecznika
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zdecydowanie brak

Wady

Cała ta firma to wada

Extra informacje

Ola / 2022-11-28

Sukienki z materiału słabej jakości, okropnie długi czas oczekiwania na wysyłkę, zero kontaktu z właścicielką sklepu. Odpowiada tylko po postraszeniu rzecznikiem praw konsumentaz. Jeśli nie chcecie zostać oszukane, polecam oszczędzić sobie nerwów i zamówić towar w innym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Długi czas wysyłki (kilka tygodni!), brak kontaktu ze sklepem, słaba jakość produktu

Extra informacje

Niezadowolona klientka / 2022-11-22

ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!\\r\\nZależało mi, aby sukienki dotarły przez ważną dla mnie datą. Wystarczająco wcześnie dokonałam zamówienia, po uprzednim zorientowaniu się czy jest to w ogóle możliwe. Sukienkio przyszły rzutem na taśmę - dzień przed. Materiał moim zdaniem słabej jakości, jak na taką cenę. Po dokonaniu zwrotu zaczął się KOSZMAR.\\r\\nZero poszanowania dla klienta i zachowania terminów. Dopraszałam się zwrotu mojej należności przez 2 miesiące, wysłuch ując mało wiarygodnych wymówek. Nie zdziwię się jak kiedyś ktoś nie wytrzyma i od razu skieruje sprawę na drogę sądową oraz do rzecznika praw konsumenta. Moja cierpliwość również już była na wyczerpaniu. Jeżeli właścicielka nie zmieni nastawienia do swojego biznesu i nie zacznie traktować go poważnie, a przede wszystkim swoich klientów, to długo ten wózek nie pociągnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Długo termin wysyłki koszmarnie długi termin zwrotu pieniędzy zła jakość materialu

Extra informacje

Klaudia / 2022-11-16

Jak dla mnie masakra, nie dość że czekałam miesiąc aż w ogóle wyśle paczkę to jeszcze wysłała nie tą sukienkę (już drugi raz). Nie chce mi się szarpać z tą kobietą więc zostawiam już tą sukienkę a Dolla star po prostu blokuje. Rzecznik praw konsumentów nic nie zdziałał ???? Pocieszam się faktem że sukienka którą dostałam kosztowała więcej niż tą zamawianą, więc wyszło jakbym miała dostawę w gratisie ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Spoko towar

Wady

Kobieta nie radzi sobie z prowadzeniem sklepu, wysyła błędny towar.

Extra informacje

Lavada / 2022-11-10

Morning, I hope you're doing well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released. Bange is perfect for students, professionals and travelers. The backpacks and sling bags feature a built-in USB charging port, making it easy to charge your devices on the go. Also they are waterproof and anti-theft design, making it ideal for carrying your valuables. Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel. Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://bangeshop.com Best regards, Lavada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2022-11-10

Sukienka przyszła szybko, kontakt bezproblemowy. Zamawiałam wielokrotnie bez problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NIEZADOWOLONA KLIENTKA / 2022-11-09

Problem ze zwrotem pieniędzy. Zwrot otrzymałam dopiero, gdy zagroziłam powiadomienie Rzecznika Praw Konsumenta. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Problem ze zwrotem pieniędzy, olewawczy stosunek sprzedającej do kupującego, brak informacji o statusie zwrotu po przesłaniu towaru.

Extra informacje

Malwina / 2022-11-07

Również czekam ponad 2tyg za paczka. 3razy pisałam wiadomość i do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej odpowiedzi. Masakra
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Aleksandra / 2022-11-04

Potwierdzam niektóre tutejsze opinie. Zamówiłam sukienki w kwietniu i otrzymałam je dopiero 2-3 miesiące później!!! To jest po prostu kpina i tak jak tutaj wspomniano - oszustka! Trzeba ją chyba zgłosić do rzecznika praw konsumentów. Na ostatnie zamówienie do tej pory nie ma nawet odzewu od niej, zero reakcji czy czegokolwiek. Odradzam każdemu bo tylko kasa pójdzie na 'utrzymanie' oszustki ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Fajnie przedstawiony towar (i tyle tylko)

Wady

Mnóstwo! Począwszy od problemów z otrzymaniem zamówienia i kończący na braku jakichkolwiek odpowiedzi ze strony kobiety.

Extra informacje

Oszustka

Diana / 2022-11-03

Nie polecam, na zwrot pieniędzy czeka się bardzo długo... Strasznie wszystko długo i mozolnie idzie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Julia / 2022-10-28

Takie obracanie miesiącami pieniędzmi klientów zakrawa już na oszustwo na dużą skalę! Najpierw nie można doprosić się o wysyłkę, a potem miesiącami czeka się na zwrot. Właścicielka blokuje wszystkie prawdziwe opinie oszukanych ludzi Serdecznie odradzam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu z firmą, opóźnienia w wysyłce, regulamin zawiera klauzule niedozwolone, na zwrot pieniędzy czeka się miesiącami

Extra informacje

Zocha / 2022-10-25

Fajny asortyment, ale co z tego, jak odeslanie czegos i odzyskanie naleznosci graniczy z cudem... Pani Oliwia nic sobie nie robi z praw i wlasnego regulaminu. Procedura ciagnie sie tygodniami. Mnie sie udalo zrobic zwrot i odzyskac pieniądze, ale dlugo to trwalo. Warto tez zwrocic uwage, ze nigdzie, po za ta strona, nie mozna wystawic opinii. Wiec jesli nie chcecie sie szarpac i denerwowac to stanowczo odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Wiktoria / 2022-10-20

Fajne ubrania w dobrej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-10-20

Ja polecam sklep, wreszcie znalazłam fajne ubrania dla siebie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-10-19

Dnia 24.04.2022 dokonałam zakupu dwóch sukienek w sklepie DOLLA Stars Sklep internetowy, przesyłkę otrzymałam 6 maja ( więc po dwóch tygodniach!), natomiast 12 maja dokonałam zwrotu jednej z sukienek, który został odebrany 13 maja. Pieniądze zostały mi zwrócone dopiero dzisiaj, 07.06.2022 (dopiero 25 dni od otrzymania zwrotu!!!), i to chyba tylko dzięki temu, że w sprawę wkroczyło PayPo, które było pośrednikiem płatności, bo moje maile i wiadmomości do Dolla Stars pozostały bez żadnej odpowiedzi do tej pory. Co więcej, komentrze z prośbami i pytaniami o kontakt (nie tylko moje ????) znikają z prędkością światła, a o sklepie nie ma ŻADNYCH opinii oprócz kilku peanów, które właścicielka uznała za stosowne umieścić w przypiętych relacjach na Instagramie- sklep nie umożliwia zostawienia opinii nigdzie, ani Google, ani Facebook (zgadnijmy dlaczego... ????). Szkoda nerwów, naprawdę, bo jak do zamówionych sukienek nie mam większych zastrzeżeń- jakość szału nie robi, ale nie ma tragedii- tak traktowanie Klientów po zakupie w taki sposób jest dla mnie niedopuszczalne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Roks / 2022-10-02

Przy chęci zwrotu towaru czeka się na pieniądze miesiącami. Pani nie radzi sobie z obsługą firmy, albo celowo przeciąga zwrot pieniędzy o kilka miesięcy. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Odzyskanie pieniędzy graniczy z cudem

Extra informacje

Julia / 2022-10-01

Nie polecam tego sklepu!!! Obsługa fatalna, zamówiłam dresik z letniej wyprzedaży, po tygodniu oczekiwania na nadanie paczki, grzecznie spytałam o czas oczekiwania na wysyłkę dostałam odpowiedź mocno lekceważącą że jak będzie wysłana to zmieni statu, pomysł no ok i czekałam dalej po kilku dniach Pani Oliwia informowała na story na ig że wszystkie paczki są spakowane i wysłane z wyprzedaży, moja niestety nie ruszyła. Znów poczekałam kilka dni o uznałam że może faktycznie dużo ich miała i nie dała rady wysłać jednorazowo. Znów po kilku dniach zero odzewu, paczka nawet nie była zarejestrowana w paczkomacie. Poprosiłam o zwrot środków i tu się zaczęło najpierw przekierowano mnie na maila by tam prosić o zwrot środków, okej napisałam wszystko wyjaśniłam podałam numer zamówienia i czekam nadal zero jakiejkolwiek odpowiedzi kilkukrotnie pisałam na ig i na maila nadal nic. W momecie jak postraszylam że. Zglosze sprawę na policję magicznym sposobem dostałam informację że Pani nie ma odemnie żadnego maila ani nic oraz była bardzo zdziwiona że ja tej paczki nie otrzymalam. Po półtora miesiąca od zamówienia o wielkich zmagań udało mi się odzyskać pieniądze. Pierwszy zakup i już nigdy więcej będę omijać szerokim łukiem nawet jakbym miała coś dostać za darmo. Z takim podejściem do klienta pani Oliwia wiele nie zyska.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Agnieszka / 2022-09-29

Zgadzam się z poprzednimi komentarzami w 100%. Ta "firma" to jedno wielkie oszustwo. Nie ma z nimi kontaktu, nie odpisują, towaru brak, zwrotu pieniędzy też brak. Ostrzegam wszystkich, nie kupujcie w tym sklepie, jeśli nie chcecie być oszukani. Warto zwrócić uwagę na fakt, że nie można wystawić opinii o sklepie ani na Google, ani na Facebooku, a to o czymś świadczy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Sklep prowadzi oszustka

Extra informacje

Kasia / 2022-09-28

Właścicielka nie wywiązuje się z podanego na stronie terminu dostawy, niestety ale maile z zapytaniem o termin wysyłki także są ignorowane. Kolejne kolekcje są wrzucane na stronę, podczas gdy poprzednie nie zostały jeszcze wysłane. Życzę właścicielce więcej pokory w biznesie, ponieważ z takim podejściem daleko nie zajdzie. Każda informacja dla klienta, nawet krótkie info \"przepraszam za opóźnienie, towar wyślę wtedy i wtedy\" zatarloby zle wrażenie. Tymczasem widać ignoracje i jedynie chęć zysku, na pewno nie dbałość o klienta. Takie same sukienki można znaleźć w podobnych, albo i niższych cenach u konkurencji online, wystarczy poszukać. Konkurencja nie śpi i w przeciwieństwie do dolla stars, dba o swoich klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

AniaZ / 2022-09-19

Pierwsza transakcję z tą firmą wspominam dobrze, wszystko sprawnie, sukienka fajna. Z każdą następną było coraz gorzej, a to wysyłka paczki nie regulaminowo (czyli 5-7 dni) tylko nadana dopiero na 9 dzień. Ostatnio, około 3 miesiące temu zrobiłam zakupu korzystając z Paypo, o zwrot dopominalam się grubo ponad miesiąc, gdzie Paypo próbowało się z Panią Oliwia kontaktowac i zero kontaktu, na szczęście wydłużyli termin. Niestety a to przelew nie przeszedł a to coś tam, a to sprawdzi i da znać i zero odpowiedzi... Dopiero po wielu próbach rozmowy udało się wyjaśnić sprawę i pieniądze wróciły na stronę. Ogółem mówiąc bardzo ale to bardzo zła organizacja, Pani właścicielka nie trzyma się regulaminu sklepu, wszystko jest robione na ostatni dzień i myślę że po prostu za duży bagaż sobie nałożyła. Będę omijała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu zła organizacja, nie trzymanie zasad regulaminu, brak terminowości

Extra informacje

Aga / 2022-09-06

Nie polecam !! Przy każdym zamówieniu same problemy. Albo długie oczekiwanie na przesyłkę albo nie otrzymuje zwrotu kosztów. Raz zamówiłam przez paypo i czekałam 4 tygodnie na zwrot środków. Po przesłaniu paypo informacji, ze sklep nie odpowiada na moje maila sami próbowali się nieskutecznie skontaktować z Panią Oliwią. Na szczęście przedłużyli mi okres spłaty. W końcu zaczęłam wystawiać negatywne komentarze na Facebooku i instagramie. W końcu Pani się odezwała, że wyjaśni tą sprawę i na tym się skończyło. Po tygodniu bez odpowiedzi dlaczego nie otrzymałam zwrotu środków znów zaczęłam wystawiać komentarze. Okazało się, ze na Facebooku nie mogę ich wystawiać a na instagramie nikt poza mną i sklepem ich nie zobaczy. Dopiero po wiadomościach z informacją, że sprawa trafi do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów Pani Oliwia raczyła mi zwrócić pieniądze. Zapewne dopóki ktoś faktycznie nie zgłosi tego sklepu tylko będzie „groził” samym zgłoszeniem, Pani Oliwia będzie postępować tak dalej. Szczerze nie polecam!!
Obsługa i reklamacje
1.00

Zakupy Dolla stars opinie