Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dolla stars
  • /
  • 1

Opinie o Dolla stars

dollastars.pl

Zakupy Dolla stars opinie
Asortyment
2.43
Dostawa
1.59
Łatwość zamawiania
2.05
Obsługa i reklamacje
1.55
Poziom cen
1.9

Średnia ocen

1.90

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

23

dodanych opinii

 

Sylwia / 2022-11-30

Ta firma to jakaś porażka 1,5 miesiąca czekam na zwrot 280 zł upominam się co kilka dni i cisza. Czuje się oszukana. Po ponagleniu na Facebooku dostałam informację że Pani sprawdzi wieczorem, czy przelew do mnie poszedł jak się możecie domyśleć potem była już głucha cisza. Dzisiaj ostatecznie napisałam że proszę potwierdzenie przelewu jutro do końca dnia. Czekam na odp. Po tym zgłaszam sprawę do rzecznika praw konsumenta. Mam dość denerwowania się i żebrania o swoje pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Firma nie wywiązuje się z terminów zwrotów

Extra informacje

Kasia / 2022-11-30

Za produktem czekalam miesiąc sukienka i tak nie dotarła. Kontakt to jest jakaś porażka a za zwrotem pieniędzy czekam prawie 3tydz. Kolejna oszustka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.00

Niezadowolona to mało powiedziane / 2022-11-30

Czekałam prawie miesiąc na wysyłkę, po kilkukrotnym kontakcie ze śmieszną nieszanującą ludzi właścicielką nadal było brak nawet informacji, że został wygenerowany numer przesyłki, a rzekomo była spakowana i czekała na kuriera, po stwierdzeniu, że domagam się anulowania zamówienia ponieważ sukienka była zamowiona na specjalną okazję i później już nie była potrzebna, dostałam znów wiadomość, że jest spakowana i czeka poza tym maja regulaminowo 30 dni na wysyłkę, a caly regulamin czytalam kilka razy i nie ma takiej informacji, po ponownym napisaniu o anulowanie zostałam "pokierowana" do napisania na maila takiej informacji żeby im się zgadzało w papierach, gdzie już pisałam też przez opcje kontakt na jej stronie, zwrot zaakceptowano, a pieniędzy nadal brak, po 14 regulaminowych dniach jeśli zwrot nie przyjdzie sprawa trafi do rzecznika
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zdecydowanie brak

Wady

Cała ta firma to wada

Extra informacje

Ola / 2022-11-28

Sukienki z materiału słabej jakości, okropnie długi czas oczekiwania na wysyłkę, zero kontaktu z właścicielką sklepu. Odpowiada tylko po postraszeniu rzecznikiem praw konsumentaz. Jeśli nie chcecie zostać oszukane, polecam oszczędzić sobie nerwów i zamówić towar w innym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Długi czas wysyłki (kilka tygodni!), brak kontaktu ze sklepem, słaba jakość produktu

Extra informacje

Niezadowolona klientka / 2022-11-22

ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!\\r\\nZależało mi, aby sukienki dotarły przez ważną dla mnie datą. Wystarczająco wcześnie dokonałam zamówienia, po uprzednim zorientowaniu się czy jest to w ogóle możliwe. Sukienkio przyszły rzutem na taśmę - dzień przed. Materiał moim zdaniem słabej jakości, jak na taką cenę. Po dokonaniu zwrotu zaczął się KOSZMAR.\\r\\nZero poszanowania dla klienta i zachowania terminów. Dopraszałam się zwrotu mojej należności przez 2 miesiące, wysłuch ując mało wiarygodnych wymówek. Nie zdziwię się jak kiedyś ktoś nie wytrzyma i od razu skieruje sprawę na drogę sądową oraz do rzecznika praw konsumenta. Moja cierpliwość również już była na wyczerpaniu. Jeżeli właścicielka nie zmieni nastawienia do swojego biznesu i nie zacznie traktować go poważnie, a przede wszystkim swoich klientów, to długo ten wózek nie pociągnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Długo termin wysyłki koszmarnie długi termin zwrotu pieniędzy zła jakość materialu

Extra informacje

Klaudia / 2022-11-16

Jak dla mnie masakra, nie dość że czekałam miesiąc aż w ogóle wyśle paczkę to jeszcze wysłała nie tą sukienkę (już drugi raz). Nie chce mi się szarpać z tą kobietą więc zostawiam już tą sukienkę a Dolla star po prostu blokuje. Rzecznik praw konsumentów nic nie zdziałał ???? Pocieszam się faktem że sukienka którą dostałam kosztowała więcej niż tą zamawianą, więc wyszło jakbym miała dostawę w gratisie ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Spoko towar

Wady

Kobieta nie radzi sobie z prowadzeniem sklepu, wysyła błędny towar.

Extra informacje

Lavada / 2022-11-10

Morning, I hope you're doing well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released. Bange is perfect for students, professionals and travelers. The backpacks and sling bags feature a built-in USB charging port, making it easy to charge your devices on the go. Also they are waterproof and anti-theft design, making it ideal for carrying your valuables. Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel. Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://bangeshop.com Best regards, Lavada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2022-11-10

Sukienka przyszła szybko, kontakt bezproblemowy. Zamawiałam wielokrotnie bez problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NIEZADOWOLONA KLIENTKA / 2022-11-09

Problem ze zwrotem pieniędzy. Zwrot otrzymałam dopiero, gdy zagroziłam powiadomienie Rzecznika Praw Konsumenta. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Problem ze zwrotem pieniędzy, olewawczy stosunek sprzedającej do kupującego, brak informacji o statusie zwrotu po przesłaniu towaru.

Extra informacje

Malwina / 2022-11-07

Również czekam ponad 2tyg za paczka. 3razy pisałam wiadomość i do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej odpowiedzi. Masakra
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Aleksandra / 2022-11-04

Potwierdzam niektóre tutejsze opinie. Zamówiłam sukienki w kwietniu i otrzymałam je dopiero 2-3 miesiące później!!! To jest po prostu kpina i tak jak tutaj wspomniano - oszustka! Trzeba ją chyba zgłosić do rzecznika praw konsumentów. Na ostatnie zamówienie do tej pory nie ma nawet odzewu od niej, zero reakcji czy czegokolwiek. Odradzam każdemu bo tylko kasa pójdzie na 'utrzymanie' oszustki ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Fajnie przedstawiony towar (i tyle tylko)

Wady

Mnóstwo! Począwszy od problemów z otrzymaniem zamówienia i kończący na braku jakichkolwiek odpowiedzi ze strony kobiety.

Extra informacje

Oszustka

Diana / 2022-11-03

Nie polecam, na zwrot pieniędzy czeka się bardzo długo... Strasznie wszystko długo i mozolnie idzie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Julia / 2022-10-28

Takie obracanie miesiącami pieniędzmi klientów zakrawa już na oszustwo na dużą skalę! Najpierw nie można doprosić się o wysyłkę, a potem miesiącami czeka się na zwrot. Właścicielka blokuje wszystkie prawdziwe opinie oszukanych ludzi Serdecznie odradzam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu z firmą, opóźnienia w wysyłce, regulamin zawiera klauzule niedozwolone, na zwrot pieniędzy czeka się miesiącami

Extra informacje

Zocha / 2022-10-25

Fajny asortyment, ale co z tego, jak odeslanie czegos i odzyskanie naleznosci graniczy z cudem... Pani Oliwia nic sobie nie robi z praw i wlasnego regulaminu. Procedura ciagnie sie tygodniami. Mnie sie udalo zrobic zwrot i odzyskac pieniądze, ale dlugo to trwalo. Warto tez zwrocic uwage, ze nigdzie, po za ta strona, nie mozna wystawic opinii. Wiec jesli nie chcecie sie szarpac i denerwowac to stanowczo odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Wiktoria / 2022-10-20

Fajne ubrania w dobrej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-10-20

Ja polecam sklep, wreszcie znalazłam fajne ubrania dla siebie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-10-19

Dnia 24.04.2022 dokonałam zakupu dwóch sukienek w sklepie DOLLA Stars Sklep internetowy, przesyłkę otrzymałam 6 maja ( więc po dwóch tygodniach!), natomiast 12 maja dokonałam zwrotu jednej z sukienek, który został odebrany 13 maja. Pieniądze zostały mi zwrócone dopiero dzisiaj, 07.06.2022 (dopiero 25 dni od otrzymania zwrotu!!!), i to chyba tylko dzięki temu, że w sprawę wkroczyło PayPo, które było pośrednikiem płatności, bo moje maile i wiadmomości do Dolla Stars pozostały bez żadnej odpowiedzi do tej pory. Co więcej, komentrze z prośbami i pytaniami o kontakt (nie tylko moje ????) znikają z prędkością światła, a o sklepie nie ma ŻADNYCH opinii oprócz kilku peanów, które właścicielka uznała za stosowne umieścić w przypiętych relacjach na Instagramie- sklep nie umożliwia zostawienia opinii nigdzie, ani Google, ani Facebook (zgadnijmy dlaczego... ????). Szkoda nerwów, naprawdę, bo jak do zamówionych sukienek nie mam większych zastrzeżeń- jakość szału nie robi, ale nie ma tragedii- tak traktowanie Klientów po zakupie w taki sposób jest dla mnie niedopuszczalne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Roks / 2022-10-02

Przy chęci zwrotu towaru czeka się na pieniądze miesiącami. Pani nie radzi sobie z obsługą firmy, albo celowo przeciąga zwrot pieniędzy o kilka miesięcy. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Odzyskanie pieniędzy graniczy z cudem

Extra informacje

Julia / 2022-10-01

Nie polecam tego sklepu!!! Obsługa fatalna, zamówiłam dresik z letniej wyprzedaży, po tygodniu oczekiwania na nadanie paczki, grzecznie spytałam o czas oczekiwania na wysyłkę dostałam odpowiedź mocno lekceważącą że jak będzie wysłana to zmieni statu, pomysł no ok i czekałam dalej po kilku dniach Pani Oliwia informowała na story na ig że wszystkie paczki są spakowane i wysłane z wyprzedaży, moja niestety nie ruszyła. Znów poczekałam kilka dni o uznałam że może faktycznie dużo ich miała i nie dała rady wysłać jednorazowo. Znów po kilku dniach zero odzewu, paczka nawet nie była zarejestrowana w paczkomacie. Poprosiłam o zwrot środków i tu się zaczęło najpierw przekierowano mnie na maila by tam prosić o zwrot środków, okej napisałam wszystko wyjaśniłam podałam numer zamówienia i czekam nadal zero jakiejkolwiek odpowiedzi kilkukrotnie pisałam na ig i na maila nadal nic. W momecie jak postraszylam że. Zglosze sprawę na policję magicznym sposobem dostałam informację że Pani nie ma odemnie żadnego maila ani nic oraz była bardzo zdziwiona że ja tej paczki nie otrzymalam. Po półtora miesiąca od zamówienia o wielkich zmagań udało mi się odzyskać pieniądze. Pierwszy zakup i już nigdy więcej będę omijać szerokim łukiem nawet jakbym miała coś dostać za darmo. Z takim podejściem do klienta pani Oliwia wiele nie zyska.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Agnieszka / 2022-09-29

Zgadzam się z poprzednimi komentarzami w 100%. Ta "firma" to jedno wielkie oszustwo. Nie ma z nimi kontaktu, nie odpisują, towaru brak, zwrotu pieniędzy też brak. Ostrzegam wszystkich, nie kupujcie w tym sklepie, jeśli nie chcecie być oszukani. Warto zwrócić uwagę na fakt, że nie można wystawić opinii o sklepie ani na Google, ani na Facebooku, a to o czymś świadczy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Sklep prowadzi oszustka

Extra informacje

Kasia / 2022-09-28

Właścicielka nie wywiązuje się z podanego na stronie terminu dostawy, niestety ale maile z zapytaniem o termin wysyłki także są ignorowane. Kolejne kolekcje są wrzucane na stronę, podczas gdy poprzednie nie zostały jeszcze wysłane. Życzę właścicielce więcej pokory w biznesie, ponieważ z takim podejściem daleko nie zajdzie. Każda informacja dla klienta, nawet krótkie info \"przepraszam za opóźnienie, towar wyślę wtedy i wtedy\" zatarloby zle wrażenie. Tymczasem widać ignoracje i jedynie chęć zysku, na pewno nie dbałość o klienta. Takie same sukienki można znaleźć w podobnych, albo i niższych cenach u konkurencji online, wystarczy poszukać. Konkurencja nie śpi i w przeciwieństwie do dolla stars, dba o swoich klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

AniaZ / 2022-09-19

Pierwsza transakcję z tą firmą wspominam dobrze, wszystko sprawnie, sukienka fajna. Z każdą następną było coraz gorzej, a to wysyłka paczki nie regulaminowo (czyli 5-7 dni) tylko nadana dopiero na 9 dzień. Ostatnio, około 3 miesiące temu zrobiłam zakupu korzystając z Paypo, o zwrot dopominalam się grubo ponad miesiąc, gdzie Paypo próbowało się z Panią Oliwia kontaktowac i zero kontaktu, na szczęście wydłużyli termin. Niestety a to przelew nie przeszedł a to coś tam, a to sprawdzi i da znać i zero odpowiedzi... Dopiero po wielu próbach rozmowy udało się wyjaśnić sprawę i pieniądze wróciły na stronę. Ogółem mówiąc bardzo ale to bardzo zła organizacja, Pani właścicielka nie trzyma się regulaminu sklepu, wszystko jest robione na ostatni dzień i myślę że po prostu za duży bagaż sobie nałożyła. Będę omijała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu zła organizacja, nie trzymanie zasad regulaminu, brak terminowości

Extra informacje

Aga / 2022-09-06

Nie polecam !! Przy każdym zamówieniu same problemy. Albo długie oczekiwanie na przesyłkę albo nie otrzymuje zwrotu kosztów. Raz zamówiłam przez paypo i czekałam 4 tygodnie na zwrot środków. Po przesłaniu paypo informacji, ze sklep nie odpowiada na moje maila sami próbowali się nieskutecznie skontaktować z Panią Oliwią. Na szczęście przedłużyli mi okres spłaty. W końcu zaczęłam wystawiać negatywne komentarze na Facebooku i instagramie. W końcu Pani się odezwała, że wyjaśni tą sprawę i na tym się skończyło. Po tygodniu bez odpowiedzi dlaczego nie otrzymałam zwrotu środków znów zaczęłam wystawiać komentarze. Okazało się, ze na Facebooku nie mogę ich wystawiać a na instagramie nikt poza mną i sklepem ich nie zobaczy. Dopiero po wiadomościach z informacją, że sprawa trafi do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów Pani Oliwia raczyła mi zwrócić pieniądze. Zapewne dopóki ktoś faktycznie nie zgłosi tego sklepu tylko będzie „groził” samym zgłoszeniem, Pani Oliwia będzie postępować tak dalej. Szczerze nie polecam!!
Obsługa i reklamacje
1.00

Zakupy Dolla stars opinie