Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Diverse
  • /
  • 1

Opinie o Diverse

diversesystem.com

Gdańsk

Zakupy Diverse opinie
Asortyment
2.65
Dostawa
2.63
Łatwość zamawiania
3
Obsługa i reklamacje
2
Poziom cen
2.29

Średnia ocen

2.51

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

21

dodanych opinii

 

Zibio / 2022-10-17

Wiosną kupiłem koszulę za ok 150 zł(dokładnie nie pamiętam) do chodzenia "na teraz". Po założeniu od razu odpadły trzy guziki, pozostałe profilaktycznie przyszyłem. Szwy z niezliczoną ilością nie obciętych nitek. Koszulka bawełniana(60 zł) po dwóch praniach-szmata. Nie słuchałem ostrzeżeń znajomych NT jakości wyrobów Diverse, to tak teraz mam.
Asortyment
Poziom cen
1.00

Niezadowolony_Wojtek / 2022-10-15

Omijajcie szerokim łukiem! Jakość produktów coraz bardziej dramatyczna a ceny tak poszybowały w górę, że szok. Chyba się im coś pomyliło i myślą, że są na poziomie CK, Boss, Armani. Komedia! Koszulki śmierdzą fabrycznie i nie da się tego wyprać a dodatkowo materiał na szwach jest poprzecinany maszynowo i puszczają oczka. Co 3 t-shirt po pierwszym praniu (w 30 stopniach) okazuje się krzywo uszyty. Jedno z ramion jest wyżej od drugiego albo boczny szew przesuwa się na "pępek". Niegdyś dobre produkty w bardzo przyzwoitych cenach. Obecnie to obraz nędzy, rozpaczy i drożyzny. Nie wart swojej ceny ani trochę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Cena, jakość, zapach niektórych materiałów, komfort noszenia.

Extra informacje

Witold / 2022-10-14

Sklep wprowadza klienta w błąd co do cen w promocjach. Ponad to za zwrócony towar nie chcą zwracać pieniędzy na konto tylko na karty podarunkowe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Leszek / 2022-09-06

Dwie koszulki w jednym rozmiarze, jedna większą od drugiej o dwa rozmiary, druga zaciągnięta z tyłu co zobaczyłem po obcięciu metek. Zupełna porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Fatalna jakość

Extra informacje

Nowe

Adam / 2022-08-23

Produkty tandetnej jakości produkowane tanim kosztem, spodnie jeans śmierdzą chemią nawet po kilku praniach a kolor wyblakł o kilka odcieni. Wypromowali markę a jakość spadła na pysk.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Golima / 2022-08-08

Spodnie spierają się kolory i powstają przetarcia. Reklamację odrzucone. Omijać szerokim łukiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gregor / 2022-07-22

Szanowni Państwo, omijać szerokim łukiem spodnie się przetary a reklamacja została odrzucona....skandal
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Justyna / 2022-07-19

Super promocje ,super gatunkowo produkty , szybka dostawa przy zakupach online .Dla mnie zakupy tylko w DIVERSE !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Marka numer jeden

Wady

Brak

Extra informacje

Rozmiarów ja idealną ,pierwsza jakość !

Zbigniew / 2022-06-12

Tenisówki śmierdzą niestety "chińszczyzną"

Jarek / 2022-05-06

Do ***. Zwrot kasy tylko na kartę podatkową której nie można użyć przy zakupach online. W sklepie same duże rozmiary i brak możliwości zamówienia mniejszych do.sklepu bez pośrednictwa strony online gdzie nie można użyć karty ...? WTF? Karta której nie można użyć do zakupów online? Nie polecam zakupów w Diverse!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak możliwości użycia karty podatkowej przy zakupach online, rozmiary w sklepach tylko dla słoni!

Extra informacje

Amelia / 2022-04-14

14 kwietnia, przedpołudnie. Bardzo niesympatyczna obsługa.

Kinia / 2022-03-16

Witam kupiłam kurtkę zimowa niestety po roku zaczął szwankowac zamek w dodatku materiał po każdym kontakcie ze śniegiem czy mżawka zaczął się brzydko marszczy i tak już zostawalo.Pistanowilam złożyć reklamacje... I co oczywiście odmowa jak w większości przypadków z tego co znalazłam w opiniach.. Zniechęciło mnie to już napewno do zakupów droższych rzeczy w tym sklepie.. Powinni brać przykład z innych marek które przynajmniej próbują jakoś zafoscuczynic klientowi czy konkretniej wyjaśnić powody odmowy reklamacji itp..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Ciepła kurtka

Wady

Awaryjność towarów i zawsze odrzucanie reklamacji

Extra informacje

Rok

Małgosia / 2022-02-10

Nie polecam zakupów w tym sklepie.\r\nZreklamowałam kurtkę;Reklamacja z tytułu rękojmi ,żadałam zwrotu pieniędzy.Nieuznali bo klienta mają za nic.\r\nZaproponowali wymianę na niby nowy produkt.\r\nCzekam na wymianę ;trudno uwierzyć jak traktują klientów czytając opinie to bardzo zle.\r\nKonsument ma prawo a jak przychodzi do reklamacji to spławiają na drzewo,ciekawe czy sami też chcieli być tak traktowani.\r\nPorażka, będę ooradzać każdemu.Nigdy więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie na żadnych plusów

Wady

Extra informacje

Niecałe dwa tygodnie

Krzysztof / 2022-02-09

Nie polecam po dokonaniu zaplaty wysylka graniczy z cudem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

dostawa

Extra informacje

Krzysztof / 2022-01-06

Kupiłem koszulę w rozmiarze xl.Rozmiar nijak ma się do wcześniej kupionych koszul w tym samym rozmiarze(jest mniejszy).Minął termin wymiany.Koszula z metkami,nie używana(to był prezent).Co teraz zrobić?

rafkon / 2021-12-28

2021-12-12 odebrałem zamówioną w diversesystem.com/pl/ kurtkę (zamówienie 1570592). 6 dni później zauważyłem, że kurtka jest wadliwa, brak nici / szycia w okolicy jednej z kieszeni. 2021-12-19 zareklamowałem kurtkę w sklepie stacjonarnym. Sprzedawca nie był w stanie wymienić kurtki na inną, poprosiłem o zwrot pieniędzy. 2021-12-22 otrzymałem sms z informacją, że moje żądanie (odstąpienia od umowy i zwrotu pieniędzy) w ramach reklamacji 536897 zostało nieuznane, w zamian proponujecie wymianę oraz, że Diverse czeka na na moją zgodę 2 dni. Nie zgodziłem się. Poinformowałem Diverse poprzez email, że się nie zgadzam. powołałem się na informacje umieszczone na stronie sklepu dotyczącej reklamacji (punkt 7) Punkt 7 brzmi: 7. Jeżeli sprzedany Towar ma wadę, Klient może: · złożyć oświadczenie o obniżeniu ceny albo odstąpieniu od Umowy sprzedaży, chyba że Sprzedawca niezwłocznie i bez nadmiernych niedogodności dla Klienta wymieni Towar wadliwy na wolny od wad albo wadę usunie. Zażądałem zwrotu pieniędzy. Od tego czasu trwa bezsensowna korespondencja z Młodszym Specjalista Działu Reklamacji ds. Administracyjnych. Wadę uznał, ale nie chce zwrócić pieniędzy. Proponuje wybranie innych towarów ze sklepu. Nie skomentował mojego powołania się na informacje z punktu 7. Poinformowano mnie, że poinformować, iż procedura wymiany nie została objęta limitem czasowym i że, finalizacja procesu może nastąpić w dowolnym momencie. To chyba odnośnie słowa „niezwłocznie” w regulaminie sklepu. W mojej opinii reklamacje w Diverse nie działają tak jak to zapisano w ich regulaminie. Będę omijał sklep Diverse z daleka.
Obsługa i reklamacje
1.00

Piecia / 2021-12-14

Jak na chwilę obecną tragedia łamane przez żenada. Towar zamówiony 7 dni temu i wiadomo, że... gdzieś jest. W ósmym dniu pójdę do sklepu (chociaż jestem niepełnosprawny i takie wycieczki mi nie służą), poproszę zwyczajnie o zwrot kosztów i anulowanie wszystkiego. Prawie 400 zł z zawieszeniu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Możliwość wyboru sposobu zapłaty online.

Wady

Trzeba mieć cierpliwość umarlaka - czyli wieczną!

Extra informacje

Tomasz / 2021-12-07

Zepsuł się ekspres w kurtce na gwarancji,naprawiono.Po roku zepsuł się drugi raz ale dwa miesiące po gwarancji,tylko że była naprawiana rok wcześniej.Reklamację odrzucono.Ubierałem się przeważnie w Diverse ale omijam już szerokim łukiem.Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Goja25 / 2021-10-06

Witam. Czy ktoś z Państwa po zakupach online w tym sklepie miał jakieś dziwne telefony niby z Państwa Banku? Pytam bo weryfikuję - robię zakupy tylko w 3 sklepach internetowych. Już dwa takie telefony miałam, a będzie mi to pomocne gdzie trzeba uważać przy logowaniu do banku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Iwona / 2021-09-01

Spodnie jeans, zakupione przez Internet , strasznie brzydko pachniało, jakby w muzeum w lochach przelezały wieki , wyplukalam w planie, wierzyłam na balkonie, niestety nieprzyjemny zapach dalej się utrzymywał, następnie płakałam octem, ponownie wodą, zapach został zabity, ale materiał zwiotczał, i tyle nacieszylam się spodniami, prawdopodobnie zrobione z recyklingu stad taki przebieg wydarzeń, szkoda, bo ubieram się w diversie, jestem rozczarowana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50
Zalety

Ładne

Wady

Opisane wyżej

Extra informacje

Nie zdążyłam użytkować

julka / 2019-02-04

Spodnie jeansowe w odpowiednich rozmiarach, wiele sklepów w galeriach nie ma takiego wyboru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Diverse opinie