Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Książki
  • /
  • Dzieci i młodzież
  • /
  • Diamond dreams
  • /
  • 15

Opinie o Diamond dreams

warszawa

Książki Diamond dreams opinie
Jakość wydania
4.93
Subiektywna ocena treści
4.92

Średnia ocen

4.93

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2832

dodanych opinii

 

Oszukana / 2018-11-26

Oszuści..ani pieniędzy ani butów..

Oszukana / 2018-11-26

Oszuści oddajcie pieniądze minęło 180 dni masakra że im nic nie można zrobić!!!!!!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Wyłudzenia

Wady

Oszuści

Extra informacje

DuzyJohnny / 2018-11-25

Długo się czeka, ale taki regulamin, buty bardzo w porządku
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

Tanio

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Tomasz / 2018-11-24

witam wszystkich, chętni na pozew piszcie: [email protected]

Kacper / 2018-11-24

a ja dostałem, buty w porządku, długo czekałem, bo ponad 2 miesiące

Malva / 2018-11-22

Serio? Zamówiłam buty w maju i nadal mi nie przyszły. Uwaga jest 21 listopada 2018 rok\r\nCo za oszuści, na maile odpowiada wygenerowany komputer!! Niby 50 zł a jednak kradzież to kradzież !! Żenada
Zalety

Żadne

Wady

Ich życie to wady

Extra informacje

21 listopada

grzech / 2018-11-20

Zamówienie złożone 21 marca 2018- choć tylko 50 zł- to jednak z oszustami należy jakoś walczyć. Pisałem, dzwoniłem i do dzisiaj nic. Jeśli macie jakiś pomysł na reakcję, to proszę o info: [email protected]

Sabrina / 2018-11-20

OSZUSCI??? A JA DZIS IM PRZELEW ZA BUTY ZROBILAM!!!!

Kacpero / 2018-11-20

To są oszuści ! Mają teraz nową stronę imperiumobuwia Są to buty z Chin . Ja zamówiłem buty 20 października i do dziś ich nie dostałem . Ktoś chętny do zbiorowego pozwu?
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

Brak

Wady

Wszytko

Extra informacje

-

Tajńiak / 2018-11-17

Zamówiłem buty 24 maja i nadaj ich nie mam. Jednym słowem są to OSZUŚCI. Zamierzam zgłosić sprawę na policję równo z półrocznym upływem czasu na dostarczenie przesyłki
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Agnieszka / 2018-11-16

Witam zamowulam buty w czerwcu. I echo a ni butow ani pieniedzy .Dobrze wszyscy piszecie to złodzieje
Zalety

Wady

Naciągacze nie mozna sie skontaktowac.lewa firma

Extra informacje

Oszukana / 2018-11-16

Chętnie dołączę się do zbiorowego pozwu. Oszuści naciągacze. Nie chodzi już o tą kasę ale o zasadę. Sprawa będzie podana na policję Takim to tylko kryminał.
Zalety

Wady

Oszuści naciągacze

Extra informacje

zamawiający / 2018-11-15

Czy ktoś otrzymał od tej firmy zwrot pieniędzy w związku z niewywiązaniem się z punktu umowy dot. czasu doręczenia ?
Zalety

pomysłowość

Wady

pomysłowość

Extra informacje

Grzybowska 87, 7p.

Agnieszka / 2018-11-14

Mysle ze ten sklep nie istnieje zlozylam zam.20 marca tego roku i do tej pory nie otrzymalam.Wysylam meile na ktore dostaje tylko regulamin sklepu.Nie posiadaja numeru tel gdzie mozna byloby sie z nimi skontaktowac.Dla mnie oszusci
Zalety

Wady

Nie otrzymalam zamowienia przez 8 mies.wogole

Extra informacje

Izabela / 2018-11-14

Zamówiłam adidasy dla dziecka za ponad 200zł w czerwcu i do dzisiejszego dnia nie otrzymałam ponoć do pół roku trzeba czekać....jakiś nonsens....chyba nowa produkcja buta była by szybciej. Nie polecam nikomu

Krystian / 2018-11-10

7 listopada 2018 napisałem emaila z odstapieniem od umowy zakupu butów. Czekam 2 tygodnie, jak nie dostane zwrotu pieniędzy zgłaszam oszustwo na Policję Wam też polecam tak zrobić

Niunia / 2018-11-09

:))))
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

sklep cena jakość czas dostawy

Wady

Extra informacje

Marek / 2018-11-09

Zamówienie zrealizowane na czas. Polecam :)
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Ewa / 2018-11-09

Jacy oszuści ? Ja normalnie dostałam buty, wszystko było zapakowane jak powinno i w krótkim czasie dostarczone
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

dobra jaosc czas dostawy

Wady

Extra informacje

kocham buty / 2018-11-08

Polecam ich sklep internetowy ;) Przejrzysta strona gdzie można znależć ogromny wybór modeli.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

cena duży wybór jakość

Wady

Extra informacje

Adam / 2018-11-07

Buty ciekawe i w atrakcyjnych cenach . Polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

cena jakosc czas zamowienia

Wady

Extra informacje

Butoman / 2018-11-07

Mi buty przyszły na czas i są bardzo dobrej jakości , nie rozumiem tego hejtu całego na ten sklep
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

dobra jakosc

Wady

Extra informacje

mój towar trafił na cło i jest przekazany do zniszczenia gdyż narusza prawa własności intelektualnej marki Adidas!!! czyli jednym słowem ani towaru ani kasy!! tylko niepotrzebny stres. Co za banda oszustów !!!!!! a najbardziej mnie rozwala brak kontaktu z tymi debilami! olew totalny z ich strony!!!!
Zalety

zero zalet

Wady

brak kontaktu z firmą

Extra informacje

Arleta / 2018-10-18

UWAGA!!!!!! TO OSZUŚCI DZIAŁAJĄ RÓWNIEŻ TO NAZWA NAJMODNIEJSZEOBUWIE !!NIE KUPUJCIE U NICH BO STRACICIE KASĘ

Wiki / 2018-10-09

OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI

Magda / 2018-10-09

proszę omijać tych sprzedawców DUŻYM łukie

Magda / 2018-10-09

proszę omijać tych sprzedawców DUŻYM łukie

Magda / 2018-10-09

proszę omijać tych sprzedawców DUŻYM łukie

Monika / 2018-09-28

Cześć! Też zostałam oszukana na 400 zł jest ktoś z Wrocławia żeby można było razem się zebrać i zgłosić do prokuratury? Odzywać się na email. [email protected] im więcej nas tym lepiej.

Zuza / 2018-09-26

Diamond Dream ludzie to OSZUŚCi niekupujcie u nich,jest tyle oszukanych ludzi.Kazdy kto został oszukany niech idzie na policję!jedyny sposób na nich,!

buba102 / 2018-09-25

Ten sklep to wielka ściema , radzę unikać diamond dreams to jest dla tego cwaniaka , który założył ten sklep .jak to możliwe ,że dalej działa trzeba sprawę zgłaszać na policję i do obrońców praw konsumenta
Zalety

0

Wady

same

Extra informacje

Małgorzata / 2018-09-19

Oszuści. Także zostałam oszukana na 209.99 tyle ludzi robią w konia i boże widzisz i nie grzmisz. Powini zablokować im ta stronę

Książki Diamond dreams opinie