Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Książki
  • /
  • Dzieci i młodzież
  • /
  • Diamond dreams
  • /
  • 13

Opinie o Diamond dreams

warszawa

Książki Diamond dreams opinie
Jakość wydania
4.93
Subiektywna ocena treści
4.92

Średnia ocen

4.93

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2832

dodanych opinii

 

KOfta / 2019-03-20

Polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Barteq / 2019-03-17

Minus za dostawe, rezta w porzadku
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Barteq / 2019-03-17

Minus za dostawe, rezta w porzadku
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Wariateczka / 2019-03-17

Ledowe buciki są niesamowite :333
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Pustostan / 2019-03-14

ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Karolina / 2019-03-13

5/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Malinowy Karmel / 2019-03-12

Wszystko zgodnie z zamówieniem
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Gosia / 2019-03-11

Super sukienki
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Karol / 2019-03-11

Polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Gabi / 2019-03-08

Piękna sukienka, polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Karola / 2019-03-08

Sukienki w figury ladne
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

GuruFiifi / 2019-03-08

Zbyt długi czas oczekiwania - 3/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Olaf00 / 2019-03-07

Super sprzedawca

Krysia / 2019-03-07

Polecam buty LED
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Marta / 2019-03-07

To saja zlodzieje!!!! Pol roku czekam za.butami i nic cisza!!!
Zalety

Wady

Zlodzieje

Extra informacje

Ahmed / 2019-03-07

Dobry sprzedaż, greetings from Ahmed
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Pavlo / 2019-03-07

Super sklep
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Fiffka / 2019-03-07

Buty LED super :333333
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

HubercikWWA / 2019-03-06

Propsy!

PatuDyska / 2019-03-06

Najpiekniejsza sukienka na bal :333
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

PatuDyska / 2019-03-06

Najpiekniejsza sukienka na bal :333
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Daffid / 2019-03-05

Wszytsko super ;D

Jamalia / 2019-03-04

Swietne Maxy 97
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Jamalia / 2019-03-04

Swietne Maxy 97
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Ulcia / 2019-03-04

Dostawa dluga, ale botki wygodne i bardzo ladne Plus niska cena
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Ula / 2019-03-01

ok :))))))

Ula / 2019-03-01

ok :))))))

Ula / 2019-03-01

ok :))))))

Ula / 2019-03-01

ok :))))))

Ula / 2019-03-01

ok :))))))

Ula / 2019-03-01

ok :))))))

Ula / 2019-03-01

ok :))))))

Honorka / 2019-03-01

Polecam, wszystko super
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

JAkosc, szeroki wybor

Wady

Extra informacje

Grzesiek / 2019-02-28

Swietna cena brdzo kusi

Grzes Slask / 2019-02-27

Podoba mi sie duzy wybor asortymentu

TataMuminka / 2019-02-27

Długa dostawa, jakość super, ogolnie polecam 3/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

TataMuminka / 2019-02-27

Długa dostawa, jakość super, ogolnie polecam 3/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

TataMuminka / 2019-02-27

Długa dostawa, jakość super, ogolnie polecam 3/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

JaroObywatel / 2019-02-25

Swietne obuwie w dobrej cenie, super
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Dago87 / 2019-02-23

Polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Katarzyna89 / 2019-02-21

Super duza oferta i swietne ceny, czas oczekiwania dlugi
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Julcia / 2019-02-20

Super ledowe buciki, dziekuje!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julcia / 2019-02-20

Super ledowe buciki, dziekuje!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julcia / 2019-02-20

Super ledowe buciki, dziekuje!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julcia / 2019-02-20

Super ledowe buciki, dziekuje!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julcia / 2019-02-20

Super ledowe buciki, dziekuje!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Bartosz Góral / 2019-02-20

ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Sabina / 2019-02-19

Sukienki troche z tandetnego materialu, ale w sam raz na raz na imprzeze
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

LifeIsBeautiful / 2019-02-18

Polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Serhiii / 2019-02-18

wygodny max za dobre pieniadze
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Serhiii / 2019-02-18

wygodny max za dobre pieniadze
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Muza87 / 2019-02-18

Sukienki ladne na zdjeciach, po otrzymaniu jakosc materialu nie powala, a po praniu to już w ogóle
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Wojtek79 / 2019-02-18

Zgodnie z zamówieniem

Borys88 / 2019-02-17

Ledowe buty dla córki super, świecą w 7 trybach, na ładowaniu wytrzymują nawet 5h świecenia
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Długość świecenia

Wady

Extra informacje

Dorota / 2019-02-17

Nie mogę narzekać, wszystko jak w opisie, długa dostawa z zagranicy. Kontakt z firma mógłby być lepszy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50
Zalety

Jakość

Wady

Taktowanie klientów

Extra informacje

Dorota / 2019-02-17

Nie mogę narzekać, wszystko jak w opisie, długa dostawa z zagranicy. Kontakt z firma mógłby być lepszy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50
Zalety

Jakość

Wady

Taktowanie klientów

Extra informacje

Dorota / 2019-02-17

Nie mogę narzekać, wszystko jak w opisie, długa dostawa z zagranicy. Kontakt z firma mógłby być lepszy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50
Zalety

Jakość

Wady

Taktowanie klientów

Extra informacje

Dorota / 2019-02-17

Nie mogę narzekać, wszystko jak w opisie, długa dostawa z zagranicy. Kontakt z firma mógłby być lepszy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50
Zalety

Jakość

Wady

Taktowanie klientów

Extra informacje

Tacyt / 2019-02-16

Czas dostawy - Nie! Buty wygodne Ogólnie 3/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Heja / 2019-02-15

Polecam, szpilki mega wygodne i super leżą na stopce

Heja / 2019-02-15

Polecam, szpilki mega wygodne i super leżą na stopce

Heja / 2019-02-15

Polecam, szpilki mega wygodne i super leżą na stopce

Heja / 2019-02-15

Polecam, szpilki mega wygodne i super leżą na stopce

Jupiter / 2019-02-14

Super LEDOWE buciki, sznurowki piekne swieca, POLECAM :())))))))))))))))))))))))))))))
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Adaś / 2019-02-14

polecam, super jakosc sportowego obuwia
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

jakosc

Wady

dostawa

Extra informacje

Adaś / 2019-02-14

polecam, super jakosc sportowego obuwia
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

jakosc

Wady

dostawa

Extra informacje

Dominika / 2019-02-13

Nie polecam,zamówiłam buty w sierpniu 2018r, mamy luty a butów dalej nie ma..

Viktor / 2019-02-13

Zimowe trapery daja rade w gorach
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Irekkkk / 2019-02-12

Polecam

Andrzejjj / 2019-02-12

Czas oczekiwania to pomylka, jednak za ta cene obuwie naprawde ma swietna jakosc
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50
Zalety

jakosc

Wady

dostawa

Extra informacje

eh / 2019-02-12

zamówiłam w lipcu buty... mamy luty... butów nadal jak nie było, tak nie ma. Kontaktu nie ma żadnego z tą firmą. Pozostaje mi tylko zgłosić sprawę do rzecznika praw konsumentów.

grzesiek / 2019-02-11

dlugi czas oczekiwania. same buty w porzadku
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Janina / 2019-02-11

Swiecace buty dla wnukow bardzo sie podobaly
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Basia / 2019-02-10

Zbyt długi czas oczekiwania, rozumiem wysyłkę z zagranicy, ale mimo wszystko
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Karol / 2019-02-09

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Zimowa / 2019-02-09

Świetne buty, czas oczekiwania do przeżycia za ta cenę
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Zimowa / 2019-02-09

Świetne buty, czas oczekiwania do przeżycia za ta cenę
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Filip / 2019-02-08

Ok

Wkurz_ona / 2019-02-08

Czas oczekiwania to jakas pomylka
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Travis / 2019-02-08

Polecam

Zielonooka / 2019-02-07

Długi czas oczekiwania, przychodzą w foliowym worku, ale jestem zadowolona za taka cenę
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

XTB / 2019-02-07

Nice sport shoes for the gym
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Pawełek / 2019-02-07

OK

Lakshmi / 2019-02-07

Very good seller, thx
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Lakshmi / 2019-02-07

Very good seller, thx
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Cytrynka / 2019-02-06

Nie polecam ze względu na dostawę
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

Wady

Dostawa

Extra informacje

Staś / 2019-02-06

Polecam, wnuki sa zadowolone, buciki pieknie swieca
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Staś / 2019-02-06

Polecam, wnuki sa zadowolone, buciki pieknie swieca
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Qubik / 2019-02-05

Ja polecam: jakosc 5/5, cena 6/5, dostawa 2.5/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Ghwaziii / 2019-02-05

Nice butique, my wife really likes their dresses
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Tasza / 2019-02-05

Tavaski Oreo - polecam, bardzo wygodne jak na cene
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

Wady

dostawa

Extra informacje

Kobee / 2019-02-05

ok

Kobee / 2019-02-05

ok

Kobee / 2019-02-05

ok

Kobee / 2019-02-05

ok

BilliP / 2019-02-05

Tanie obwuie, problemy z reklamacja, po bojach uwzgledniona
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Moje doszły / 2019-02-04

Bez problemu

PawPiw / 2019-02-04

Dla mnie ok, czas dostawy długi, obuwie ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Aga / 2019-02-04

Zamówiłam buty, czekałam 4 mce. Okazały się być za małymi podróbkami, wiec je odesłałam (wystawić na sprzedaż nie mogłam, bo musiałabym się liczyć z oskarzenimi o paserstwo). Do dzisiaj nie mam pieniędzy, paczka nie została przez nich odebrana, wiec Poczta chce jeszcze zwrot pieniędzy, a sklep przestał istnieć. Z reszta i tak nie było żadnej możliwości kontaktu z nimi. Niestety, zasłaniają się akceptacja regulaminu i wszystko uchodzi im bezkarnie, a to oszustwo. Trzeba uważać, bo do jednego z klientów dzwonili z urzędu celnego-musiał wyrazić zgodę na zniszczenie podróbek lub zostałby oskarżony o paserstwo!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści, handlują podrobkami

Extra informacje

Edzia85 / 2019-02-04

polecam tyko cierpliwym, obuwie ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50
Zalety

Wady

dostawa

Extra informacje

Anonim / 2019-02-04

ok

Daf_cio / 2019-02-04

Dlugi czas oczekiwania, brak kartonu, obuwie przychodzi w folii
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

cena

Wady

czas, opakowanie

Extra informacje

Terenia / 2019-02-04

Wszytsko ok

Maciekk / 2019-02-04

Jakość i cena super, produkt naprawdę fajny, wygodny
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Dostawa dluga

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Julka / 2019-02-04

Wszystko ok, POLECAM
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Robiłaś / 2019-02-03

Długi czas oczekiwania, ale buty ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Wikaaaa / 2019-02-03

Wszytko okk

Polecam, bo dla mnie CCC / 2019-02-01

Czyli cena czyni cuda
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Cenaaa

Wady

Extra informacje

Iwcia / 2019-02-01

Kozaki super, w sniegach daja rade
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.50

Wiktor / 2019-02-01

Okey jak za ta cene i wysylke z Azji
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Patrynio / 2019-01-31

Świecenie rozwaliło się szybko, ale ok bo wina produktu, a nie sprzedawcy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Patrynio / 2019-01-31

Świecenie rozwaliło się szybko, ale ok bo wina produktu, a nie sprzedawcy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Patrynio / 2019-01-31

Świecenie rozwaliło się szybko, ale ok bo wina produktu, a nie sprzedawcy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Irene / 2019-01-31

Tanio i nawet szybki jak na dostawę zagraniczna
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

Irene / 2019-01-31

Tanio i nawet szybki jak na dostawę zagraniczna
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

Black / 2019-01-31

Czy ktoś już złożył doniesienie na tą firmę? Od lipca brak towaru, brak kontaktu. Brak zwrotu gotówki za zakupione buty.

Kamil / 2019-01-30

OK

Philip / 2019-01-30

Buty ok, ale dostawa zła, obslugi brak dlatego tylko 3
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Jareczeq / 2019-01-29

Roshki do biegania mega, kontakt taki sobie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Mespoth / 2019-01-29

Wszystko 5/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Mespoth / 2019-01-29

Wszystko 5/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Gabrysia / 2019-01-29

Po zapoznaniu sie z ofertą mogę stwierdzić, iż jest to dobra oferta dla osób, które chcą tanio nabyć dobre obuwie. Wadą jest czas dostawy, ale coś za coś.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Cena, jakosc

Wady

Dostawa

Extra informacje

Irrekk / 2019-01-29

POlecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Krzysztof / 2019-01-28

Chinskie buty
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Misia99 / 2019-01-28

Z obuwia jestem zadowolona, ale dostawa i obsługa to nieporozumienie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Misia99 / 2019-01-28

Z obuwia jestem zadowolona, ale dostawa i obsługa to nieporozumienie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Misia99 / 2019-01-28

Z obuwia jestem zadowolona, ale dostawa i obsługa to nieporozumienie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Riki / 2019-01-28

Za****te sneakersy

Oskar / 2019-01-27

Za długi czas oczekiwania, ale buty ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Ivo / 2019-01-27

5/5

Jo_Nasz / 2019-01-26

Dobre oferta, można sporo zaoszczędzić, kontakt trudny
Zalety

Cena

Wady

Kontakt

Extra informacje

Jo_Nasz / 2019-01-26

Dobre oferta, można sporo zaoszczędzić, kontakt trudny
Zalety

Cena

Wady

Kontakt

Extra informacje

Roberta / 2019-01-26

Jeśli nie możesz czekać to nie polecam W innym razie warto, bo za meduzę pieniądze można upolować fajny towar
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Cena

Wady

Dostawa

Extra informacje

Roberta / 2019-01-26

Jeśli nie możesz czekać to nie polecam W innym razie warto, bo za meduzę pieniądze można upolować fajny towar
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Cena

Wady

Dostawa

Extra informacje

Roberta / 2019-01-26

Jeśli nie możesz czekać to nie polecam W innym razie warto, bo za meduzę pieniądze można upolować fajny towar
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Cena

Wady

Dostawa

Extra informacje

Roberta / 2019-01-26

Jeśli nie możesz czekać to nie polecam W innym razie warto, bo za meduzę pieniądze można upolować fajny towar
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Cena

Wady

Dostawa

Extra informacje

Roberta / 2019-01-26

Jeśli nie możesz czekać to nie polecam W innym razie warto, bo za meduzę pieniądze można upolować fajny towar
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Cena

Wady

Dostawa

Extra informacje

Książki Diamond dreams opinie