Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • AGD
  • /
  • Lodówki
  • /
  • Diamond dreams
  • /
  • 1

Opinie o Diamond dreams

AGD Diamond dreams opinie
Jakość wydania
3.03
Subiektywna ocena treści
2.92

Średnia ocen

2.97

w skali od 1 do 5.

 

Diamond dreams opinie Diamond dreams
2.97 1878

gosc / 2022-10-07

Złodzieje i oszuści, sami wystawiają sobie opinie. Ta firma nie sprzedaje butów. To fikcja.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Nie ma takiej firmy

Extra informacje

Wyłudzenia

Jan / 2021-07-01

To są oszuści. Zamówiłem buty 15.07.2018 r. Do dzisiaj nie otrzymałem. Brak kontaktu z nimi. Przed zamówieniem sprawdź kontakt czy jesteś w stanie się dodzwoni. Jeśli będzie jakiś pozew zbiorowy to się dołączam.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Złodzieje

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Marcin / 2021-04-12

zamówienie z 21,05,2018r opłacone od razu do dzisiaj nie dotarło. nie odpowiadają na emaile, nie odbierają telefonu.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

straciłem tylko 35zł

Wady

towaru nie otrzymałem

Extra informacje

rysnow / 2019-12-30

Mija właśnie rok od zapłaty i butów brak. Nie ma możliwości jakiegokolwiek kontaktu z firmą. W 100% nie POLECAM.
Zalety

brak

Wady

złodziejstwo

Extra informacje

Asia / 2019-11-04

Buty wygodniutkie

Razer / 2019-10-29

Rowniesz polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

123456789 / 2019-10-01

Tez poelcma

Niki / 2019-09-12

taki piękny mail dostałam 15 lis 2018 15:31 do dnia dzisiejszego bez odzewu. Drogi Kliencie, Prosimy o uważne zapoznanie się z treścią niniejszej wiadomości. Znajdziesz w niej ważne informacje odnośnie realizacji Twojego zamówienia oraz funkcjonowania serwisu Diamond Dreams. Dziękujemy za wybór naszej oferty. Na każdym etapie realizacji Twojego zamówienia dokładamy wszelkich starań żeby korzystanie z naszych usług było dla Ciebie powodem do radości. Wierzymy, że w konkurencyjnym rynku możemy oferować NAJNIŻSZĄ CENĘ w połączeniu z NAJLEPSZYM doświadczeniem zakupowym. Znajdziesz u Nas NAJWIĘKSZY wybór produktów pochodzących od SPRAWDZONYCH i SOLIDNYCH DOSTAWCÓW z całego świata. Pamiętaj, że działamy w modelu nazywanym „dropshipping”, a zamówienia wysyła do Ciebie bezpośrednio zagraniczny dostawca. Właśnie dlatego czas dostawy Twojego zamówienia może przekroczyć 30 dni. Dokładne informacje odnośnie realizacji zamówień oraz czasu dostawy znajdziesz w REGULAMINIE dostępnym pod adresem: https://diamonddreams.pl/regulamin-zakupow. Pamiętaj, że warunkiem złożenia zamówienia w naszym serwisie jest akceptacja regulaminu. Witaj w świecie Twoich GLOBALNYCH zakupów, gdzie ogranicza Cię tylko Twoja wyobraźnia! Twój Zespół DiamondDreams
Zalety

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Qwerty / 2019-09-02

wszytsko okkkk
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Beti / 2019-08-27

Rok czekam za butami ani widu ani słuchu.
Zalety

Wyjątkowi oszuści

Wady

Rok czasu przesyłka

Extra informacje

Tomek / 2019-08-23

POlecm

Alojz / 2019-08-18

Tanio i szybko
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Sven / 2019-08-12

Polecam!!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Sandra / 2019-08-07

Nie polecam zakupów
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie doszło zamówienie 8.03.2019

Extra informacje

Hirek / 2019-08-07

POlecam sprzedawcę
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Seba / 2019-08-06

Sklep okey
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Marta / 2019-08-01

W porządku sklep
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Ikkkko / 2019-08-01

Oki doki

Effka / 2019-07-29

Chinszczyzna w polskiej cenie

Jan / 2019-07-24

Buty zamówione 15 lipca 2018r. Do dzisiaj nie dotarły. Wg mnie to cwaniaczki, którzy chcą się dorobić. Nie polecam. Jestem w plecy 249 zł. Może to nie są jakieś duże pieniądze ale to denerwuje.

Anna / 2019-07-24

Buty zamówione i opłacone w listopadzie ubiegłego roku 2018 jak do tej pory nie dostarczone a mamy już lipiec 2019 .Firma krzak i jak czytam te pozytywne komentarze to mam wrażenie że piszę je ta sama osoba .gotowa na złożenie pozwu zbiorowego.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Extra informacje

1234567 / 2019-07-08

Ja polecam sukienke

Korekq / 2019-06-28

Dostawa z zagranicy, jakosc za ta cene - ujdzie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Karor / 2019-06-23

Super i leegancko :D
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Czurros / 2019-06-18

Ja też
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Edison / 2019-06-17

Polecam tego sprzedawce
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Sarko / 2019-06-14

W porządku :33
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Eddy / 2019-06-13

Fajny i tani ciuszek
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

JJ3 / 2019-06-12

Tez polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Rajtek / 2019-06-04

Polecam, solidny partner
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Saba / 2019-05-30

Oki, jestem na tak

Jaro / 2019-05-28

Może być, jakosc w niskiej cenie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Klient / 2019-05-25

Nie polecam
Zalety

Wady

CZAS OCZEKIWANIA

Extra informacje

CHINYY

Rafi / 2019-05-25

Słuchawki dobrze wykonane, ale spore szumy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Miszmasz / 2019-05-25

z Chin, dostawa chyba statkiem

aneta / 2019-05-25

https://shopsneakers.pl . Zapłacilam 240zł .!!!!! nie ma ani paczki ani pieniedzy. Kontaktu rowniez nie ma... oszusci jak nic..!!!!!!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

brak kontaktu

Extra informacje

ponad miesiac

GoT / 2019-05-23

Sprawna dostawa - jak na Chiny. Sluchawki dzialaja i sa dobrze wykonane.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Patos / 2019-05-22

Wysoka jakosc w niskiej cenie

Pereppere / 2019-05-21

paczkaa z chin, jakosc srednia, taki ciuch naraz

Fajter / 2019-05-21

Wygodne buty

Adrienne / 2019-05-21

Duży wybór dla kobiet, jakosc dosc dyskusyjna, dostawa z Holnadii
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Ona / 2019-05-21

Za te cenę ujdzie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Klient / 2019-05-21

Sukienki słabej jakości, tekstylia lepsze u chinczyka na bazarze

Aioli / 2019-05-21

tania chińszczyzna
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
2.50

paweł / 2019-05-20

Z tą firmą to ściema istnieją też pod nazwą eCommerce Beat Solutions do.zoo shopsneakers oferują ludziom obuwie sportowe po niby rabatach a to wszystko to kit ludzie jusz piszą o nich że nie można się z nimi skontaktować i nigdy nic nie dociera poprostu piszą że termin może przekroczyć nawet 30 dni a nawet 180 tylko klient pisał że czeka już pół roku i nic specjalnie tak piszą żeby jak najwięcej oszukać ludzi każdy co został oszukany powinien szybko zgłosić to na policję niech zablokują im konta
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Anonim / 2019-05-20

Chinskie butki

Minus za dostawe z zagranicy / 2019-05-16

Mogloby to byc lepiej opisane
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

PięknaBestia / 2019-05-16

Polecam ofertę
Jakość wydania
5.00

Wataszka / 2019-05-13

Taniej niz na Aliexpress

BUty led / 2019-05-13

swiecenie w lewym szybko padlpo

III / 2019-05-13

Tanie chinskie produkty - warte tylko swojej ceny
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

1234567 / 2019-05-13

Jakość pozostawia wiele do życzenia

Aquarius / 2019-05-13

Paczki przychodzą z Chin

Karol Zięba / 2019-05-11

Złodziejska firma - NIC TU NIE KUPUJ !!!! Nie odpisują na emaile, Nie odbierają telefonu Niemożliwy kontakt osobisty
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Nie wysyłają towaru

Wady

Niemożliwy jakikolwiek kontakt

Extra informacje

Toffifi / 2019-05-08

Moze byc, tanio jak na Ali
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Czekajacy / 2019-05-08

Oczekiwanie 30 dni +

IbIZA / 2019-05-08

dostawa porazka
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

GoT / 2019-05-08

Jak za ta cene to niech bedzie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Warszafiak / 2019-05-08

Chińszczyzna :???
Zalety

Wady

dluga dostawa

Extra informacje

WandaiBanda / 2019-05-08

Kolory szybko się spierają
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Xxx / 2019-05-08

Nie polecam, smeirdzaca guma

DŁUGA DOSTAWA / 2019-05-08

Z CHIN
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

RDL16 / 2019-05-08

Jakosc chinska, ale tanio

Gszyp / 2019-05-07

Nawet jestem zadowlony
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Taniej niz / 2019-05-07

na alledrogo

Kwiatuszkova / 2019-05-07

wszytsko jak w opise Ali

towarzysz / 2019-05-07

okeyyy 4/5

Kudełka / 2019-05-07

Może być, jakosc na zdjeciach wydawała się gorsza

Abc / 2019-05-07

Czeka się prawie 2 meichy
Zalety

Wady

DŁUGIE OCZEKIWANUE

Extra informacje

123456 / 2019-05-07

Wysyłka z zagranicy, ceny jak na Ali
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Anon / 2019-05-07

Tanio i solidnie

Kingyyy / 2019-05-07

Sukienki dobrze uszyte i kolorowe. Ładowarka działała krótko.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Tamagoczi / 2019-05-07

Zbyt długa przesyłka :/ nie polecam

Klientek / 2019-05-07

Dobra jakość, niska cena,
Zalety

Wady

Extra informacje

DOSTAWA Z CHIN

Yyyrek / 2019-05-06

Jakość słąba

Rzepka / 2019-05-06

Tandeta z Chin

Klient / 2019-05-06

Długa dostawa
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
2.00

Raf / 2019-04-30

Ja jestem srednio zadowolony, problem z reklamacja, ale usalo sie

Anonim / 2019-04-30

Długi czas oczekiwania i tandetna jakosc

Jeleńek / 2019-04-28

Wszytsko super
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

Uwaga, to dropsziping / 2019-04-25

Chiny

Ananas / 2019-04-24

Długi czas oczekiwania, reszta spox
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Quazi / 2019-04-24

Supcio :33333
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Yankee / 2019-04-23

Wszytsko w porzasiu, polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Anihilator / 2019-04-22

Typowy posrednik, zamowienia leca od dostawcow z Azji
Zalety

solidnie

Wady

Extra informacje

Królowa Ela / 2019-04-22

Za te pieniadze ok, ale sukienki sie spieraja
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Mator / 2019-04-18

Super dostawca w dropie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

@@@ / 2019-04-16

Wsztsko ok

Kama / 2019-04-16

Czy są jeszcze tanie sukienki w kwadraty?
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Wirtuoz / 2019-04-16

Sprawny dropshipping
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Bania / 2019-04-15

Jakieś rabaty na sukienki?? Są jakieś kody??
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

tobiKing / 2019-04-12

Supcio ledziki
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Maguu / 2019-04-12

Spoko chociaż chińszczyzna
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Vala / 2019-04-12

Good vendor, happy to buy
Jakość wydania
5.00

Joki / 2019-04-12

Ok firma
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Amelia / 2019-04-12

Witam, mogę dołączyć do pozwu zbiorowego... Proszę o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszusci

Extra informacje

Fikołek / 2019-04-11

Korzystne rabaty
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

KowalKA / 2019-04-11

Sukienki wygodne i kolor wydaje sie trwały
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Anna / 2019-04-11

Oszuści. Buty zamówiłam w listopadzie 2018r i do dziś tj.11.04.2019 ich nie otrzymałam. Brak odpowiedzi na maile i brak zwrotu pieniędzy. Nie dajcie się nabrać.
Zalety

Wady

oszuści

Extra informacje

Maciekkk / 2019-04-10

Sprawnie i wygodnie

Major / 2019-04-10

Dostawa jest zagraniczna na co trzeba zwracać uwagę.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

Wady

Dostawa

Extra informacje

Donata / 2019-04-10

Ja polecam ofertę
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Anonim / 2019-04-09

drooogo

SzymiSzyms / 2019-04-09

Zaje****te kicksy może mama mi da :/// jakiś rabat??
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Inka_vip / 2019-04-09

Ok sprzedawca, ale dostawa z zagranicy, sukienki wygodne i kolorki na zdjeciach wyrazne
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Jolanta / 2019-04-09

Witam uwaga na tą firmą zostałam w biały dzień oszukana zamówiłam buty 24.05.2018r i do dnia dzisiejszego ich nie dostałam. Próbuje się do dnia dzisiejszego dodzwonić czy przez meila i nic ta sama odpowiedz na pocztę mi przychodzi. Więc UWAGA OSZUŚCI
Zalety

OSZUŚCI

Wady

OSZUŚCI

Extra informacje

Brak

Mrówiasty / 2019-04-08

Jestem zadowolony i polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Rajdzimir / 2019-04-05

Długi czas dostawy, jakosc dobra, swietnie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Katarzyna / 2019-04-05

imperiumobuwia.pl to typowi oszuści internetowi. W październiku zamówiłam buty synowi, dokonałam przelewu i do dzisiaj nie ma towaru. Brak kontaktu, a na każdy wysyłany email przychodzi ta sama automatyczna odpowiedź. Nie dajcie się nabrać tak jak ja !!!!!

Erni97 / 2019-04-03

uwaga na dostawe z chin, reszta spoko
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Walonek / 2019-04-02

Pozytywnie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Natalia / 2019-04-01

Zamówione rok temu buty opłacone przelewem i ani butów ani pieniędzy oszuści nie polecam szkoda pieniędzy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Oszuści

Extra informacje

Dupazzakrzaka / 2019-03-29

Ok, ale dostawa z zagranicy wiec sie czeka
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Renata / 2019-03-28

Masakra oszuści w pszdzierniku zamówiłam i do dziś nic nie ma A pieniądze przelane
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Karramba / 2019-03-27

Wszystko ok, tanio i z chin
Jakość wydania
5.00

Monika / 2019-03-26

Złożyłam zamówienie rok temu, od razu je opłaciłam, do tej pory nie otrzymałam przesyłki . Brak odpowiedzi na maile ze strony sprzedawcy. Oszustwo. Nie polecam.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Jopek / 2019-03-26

Sukienka piekna, ale po praniu szybko sie niszczy
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

SwaggyBoy / 2019-03-25

obledne sneakersy !!!
Jakość wydania
5.00

Ewelina / 2019-03-25

Nie polecam!!zamówiłam córce buty,zrobiłam przelew i ani butów ani odzewu.Pisałam do nich to nawet strona została musi usunięta.
Jakość wydania
1.00

RazorBLAST / 2019-03-23

Jakość 5/5 DOstawa 2.5/5 Ogolnie polecam
Jakość wydania
4.00

Magda / 2019-03-23

Złodzieje!Zamówiłam dziecku buty za 245zł,pół roku minęło ..ani butów ani kasy,a nie przelewa nam się,Jak można tak ludzi w balona robić!!!!!!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

krzdzeż

Extra informacje

Invictus / 2019-03-21

Za dlugi czas oczekiwania dlatego tylko 3
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Gośka / 2019-03-20

Oszuści dwa lata będzie jak nie otrzymałam zamówienia, pisałam, straszyłam, o zwrot pieniędzy prosiłam i nic.
Subiektywna ocena treści
1.00

Wariateczka / 2019-03-17

Ledowe buciki są niesamowite :333
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Pizda / 2019-03-15

Cioty jebane złamasy pierdolone !! Oddawać pieniadze
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Pizda / 2019-03-15

To kurwy są, złodzieje jebane... wplacilem pieniądze A butów już nie ma ponad pół roku..
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Złodzieje!!!!! Nic nie wysyłają, brak kontaktu, ponad pół roku minęło.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Brak

Wady

WSZYSTKO!

Extra informacje

Malinowy Karmel / 2019-03-12

Wszystko zgodnie z zamówieniem
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Gosia / 2019-03-11

Super sukienki
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Wkurwiony / 2019-03-09

oszukują
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

złodzieje

Wady

złodzieje

Extra informacje

Gabi / 2019-03-08

Piękna sukienka, polecam
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Karola / 2019-03-08

Sukienki w figury ladne
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

GuruFiifi / 2019-03-08

Zbyt długi czas oczekiwania - 3/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Olaf00 / 2019-03-07

Super sprzedawca

Krysia / 2019-03-07

Polecam buty LED
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Marta / 2019-03-07

To saja zlodzieje!!!! Pol roku czekam za.butami i nic cisza!!!
Zalety

Wady

Zlodzieje

Extra informacje

Ahmed / 2019-03-07

Dobry sprzedaż, greetings from Ahmed
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Pavlo / 2019-03-07

Super sklep
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Monika / 2019-03-07

No tak świetna średnia ocen jak jedna osoba daje po kilkanaście razy tą samą opinie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje i nic więcej

Extra informacje

Ponad rok

Monika / 2019-03-07

Zgadzam się złodzieje i nic więcej zero kontaktu i już nawet strony brak . Na buty czeka córka od roku i nic. Ciekawe że innym się udało zadzwonić takie komentarze można niezły hajs mieć
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje i nic więcej

Extra informacje

Ponad rok

Fiffka / 2019-03-07

Buty LED super :333333
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Maria / 2019-03-07

Firma to złodzieje ostrzegam również zgłoszę na policję zapłaciłam 430zl za 2 pary butów minęło 180 dni i nie mam i nie będę mieć.Kto pisze że otrzymał to ścięgna nie wierzcie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Zlodzieje

Extra informacje

HubercikWWA / 2019-03-06

Propsy!

Daffid / 2019-03-05

Wszytsko super ;D

Ulcia / 2019-03-04

Dostawa dluga, ale botki wygodne i bardzo ladne Plus niska cena
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Rafał / 2019-03-04

Firma złodziej . Dosłownie oszuści i złodzieje jutro idę na policję . Buty zakupione 2018-08-19 do dnia dzisiejszego nie doszły,brak komunikacji z firmą,na mejle nie odpowiada
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Patrycja / 2019-03-03

Zwykli złodzieje. Kupiłam buty rok temu do tej pory nie dotarły. Po kilkunastu wysłanych mailach łaskawie odpisali, że przesyłka ma jeszcze czas żeby dotrzeć. Phii.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

0

Wady

Extra informacje

Honorka / 2019-03-01

Polecam, wszystko super
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

JAkosc, szeroki wybor

Wady

Extra informacje

Grzesiek / 2019-02-28

Swietna cena brdzo kusi

Grzes Slask / 2019-02-27

Podoba mi sie duzy wybor asortymentu

Lena / 2019-02-26

Niestety z firma nie ma żadnego kontaktu na email odpowiada automat, a podczas kontaktu telefonicznego też mamy do czynienia z automatem. Czekam na przesyłkę ale termin jej dostawy jest nieznany choć przy składaniu zamówienia strona informowała o 24h terminie dostawy. Ze względu na brak jakiegokolwiek kontaktu nie polecam. Czekam za towarem od marca 2018r.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

brak towaru

Extra informacje

JaroObywatel / 2019-02-25

Swietne obuwie w dobrej cenie, super
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Katarzyna89 / 2019-02-21

Super duza oferta i swietne ceny, czas oczekiwania dlugi
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Sabina / 2019-02-19

Sukienki troche z tandetnego materialu, ale w sam raz na raz na imprzeze
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Muza87 / 2019-02-18

Sukienki ladne na zdjeciach, po otrzymaniu jakosc materialu nie powala, a po praniu to już w ogóle
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Kamila / 2019-02-18

Zamówiłam buty i zegarek... czekam juz rok i nic,,, zero kontaktu, zero odpowiedzi, strona przestała istniec ... porazka,,, zlodzieje
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

zero plusów

Wady

złodzieje

Extra informacje

Wojtek79 / 2019-02-18

Zgodnie z zamówieniem

Borys88 / 2019-02-17

Ledowe buty dla córki super, świecą w 7 trybach, na ładowaniu wytrzymują nawet 5h świecenia
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Długość świecenia

Wady

Extra informacje

Marek / 2019-02-17

Co robić Arkadiusz ? jednie pozostało zgłosić sprawę do urzędu spraw konsumenta pójść z tym bezpośrednio na Policje albo napisać list do prokuratury w Warszawie i , bo tam mają zarejestrowane swoje firmy oszuści , złodzieje kanalie . Rejestrują wirtualne biura żeby nikt ich potem nie znalazł co chwila otwierają nowe strony i zamykają oszuści nie jest wam wstyd złodzieje ? sprzedają podróbki , ile tak już ludzi oszukaliście dobrych , uczciwych . Największy zysk mają właśnie jak nie wyślą towaru. Wystawiają fałszywe zdjęcia , a ewentualnie wyślą podróbkę jak jeszcze będzie prosty przykład z ich nowej strony fałszywej https://avangarza.pl/pl/p/Nike-Air-Max-97-UL-17-PinkWhite-Women/990 buty za 300 zł gdzie oryginały kosztują około 750 zł a w najlepszym przypadku wyślą ci to https://www.aliexpress.com/item/cpx-Brand-Profession-Running-Shoes-athletic-Zapatos-MAX-size-40-Women-s-97-Retro-Mesh-shoes/32857679285.html?spm=2114.search0604.3.32.1444de0fJ1x3kt&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10065_10068_319_317_10696_10084_453_10083_454_10618_10304_10307_10820_10821_10301_537_536_10902_10843_10059_10884_10887_321_322_10103,searchweb201603_51,ppcSwitch_0&algo_expid=1ae90e26-8ad2-4828-a4e3-e0b4d28559ed-4&algo_pvid=1ae90e26-8ad2-4828-a4e3-e0b4d28559ed
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Tacyt / 2019-02-16

Czas dostawy - Nie! Buty wygodne Ogólnie 3/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Arkadiusz / 2019-02-14

Buty zamówiłem w lipcu nadal nie ma. Co robić?
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Gnoje

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Jupiter / 2019-02-14

Super LEDOWE buciki, sznurowki piekne swieca, POLECAM :())))))))))))))))))))))))))))))
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Alicja / 2019-02-14

OSZUSTWO Buty kupione w marcu 2018. Dziś jest luty 2019. Butów jak nie było tak nie ma. Zero kontaktu ze sprzedającym.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Dominika / 2019-02-13

Nie polecam,zamówiłam buty w sierpniu 2018r, mamy luty a butów dalej nie ma..

Viktor / 2019-02-13

Zimowe trapery daja rade w gorach
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Andrzejjj / 2019-02-12

Czas oczekiwania to pomylka, jednak za ta cene obuwie naprawde ma swietna jakosc
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50
Zalety

jakosc

Wady

dostawa

Extra informacje

eh / 2019-02-12

zamówiłam w lipcu buty... mamy luty... butów nadal jak nie było, tak nie ma. Kontaktu nie ma żadnego z tą firmą. Pozostaje mi tylko zgłosić sprawę do rzecznika praw konsumentów.

grzesiek / 2019-02-11

dlugi czas oczekiwania. same buty w porzadku
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Janina / 2019-02-11

Swiecace buty dla wnukow bardzo sie podobaly
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Moni / 2019-02-11

Zamowilam totebki prawie rok temu i do tej pory do mnie nie dotarły. Skontaktować się telefonicznie w sptawie reklamacji nie da... Jakaś pomyłka....
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Basia / 2019-02-10

Zbyt długi czas oczekiwania, rozumiem wysyłkę z zagranicy, ale mimo wszystko
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Karol / 2019-02-09

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Wkurz_ona / 2019-02-08

Czas oczekiwania to jakas pomylka
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Zielonooka / 2019-02-07

Długi czas oczekiwania, przychodzą w foliowym worku, ale jestem zadowolona za taka cenę
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

XTB / 2019-02-07

Nice sport shoes for the gym
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Cytrynka / 2019-02-06

Nie polecam ze względu na dostawę
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

Wady

Dostawa

Extra informacje

Qubik / 2019-02-05

Ja polecam: jakosc 5/5, cena 6/5, dostawa 2.5/5
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Ghwaziii / 2019-02-05

Nice butique, my wife really likes their dresses
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00

Tasza / 2019-02-05

Tavaski Oreo - polecam, bardzo wygodne jak na cene
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

Wady

dostawa

Extra informacje

OSZUSCI / 2019-02-05

Czas aby odpowiednie służby sie nimi zainteresowali za handel podróbkami grozi kara wiezienia nawet za pośrednictwo .Uwaga na tych oszustów , złodzieji, kanalie co chwilę otwierają i zamykają nowe strony jak zaczynają się problemy. Okradli już mnóstwo ludzi nie wysyłając towaru obecnie działają na tych stronach : avangarza.pl www.e-bestsell.pl shopsneakers.pl
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

BilliP / 2019-02-05

Tanie obwuie, problemy z reklamacja, po bojach uwzgledniona
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

Moje doszły / 2019-02-04

Bez problemu

PawPiw / 2019-02-04

Dla mnie ok, czas dostawy długi, obuwie ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Aga / 2019-02-04

Zamówiłam buty, czekałam 4 mce. Okazały się być za małymi podróbkami, wiec je odesłałam (wystawić na sprzedaż nie mogłam, bo musiałabym się liczyć z oskarzenimi o paserstwo). Do dzisiaj nie mam pieniędzy, paczka nie została przez nich odebrana, wiec Poczta chce jeszcze zwrot pieniędzy, a sklep przestał istnieć. Z reszta i tak nie było żadnej możliwości kontaktu z nimi. Niestety, zasłaniają się akceptacja regulaminu i wszystko uchodzi im bezkarnie, a to oszustwo. Trzeba uważać, bo do jednego z klientów dzwonili z urzędu celnego-musiał wyrazić zgodę na zniszczenie podróbek lub zostałby oskarżony o paserstwo!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści, handlują podrobkami

Extra informacje

Edzia85 / 2019-02-04

polecam tyko cierpliwym, obuwie ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50
Zalety

Wady

dostawa

Extra informacje

Daf_cio / 2019-02-04

Dlugi czas oczekiwania, brak kartonu, obuwie przychodzi w folii
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00
Zalety

cena

Wady

czas, opakowanie

Extra informacje

Terenia / 2019-02-04

Wszytsko ok

Anonim / 2019-02-04

Zamówiłam buty w maju 2018 roku, mamy luty 2019 do tej pory nie ma ani butów ani pieniędzy, nie mam jak się skontaktować ze sklepem bo strona nie istnieje. OSZUŚCI!!!!!!!!!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Maciekk / 2019-02-04

Jakość i cena super, produkt naprawdę fajny, wygodny
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Dostawa dluga

KAROLINA / 2019-02-04

Oszuści ! Zamówiłam buty zauroczona tak niska cena ponad pół roku temu i do dziś dzień nie przyszły ... Strona na której buty zostały zakupione nie istnieje , brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającymi , strona zablokowana . TO SA TYPOWI OSZUŚĆI !!!! Na dniach piszę list do prokuratury w Warszawie o popełnieniu przestępstwa , Im więcej nas napisze tym bardziej zainteresują sie tymi panami odpowiedni ludzie z policji do spraw cyberprzestępczości Pozdrawiam wszystkich oszukanych może nas już być nawet SETKI ! NIe jest wam wstyd okradać niewinnych ludzi co na to wasza rodzina znajomi przyjaciele ?
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Robiłaś / 2019-02-03

Długi czas oczekiwania, ale buty ok
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

Tomek / 2019-02-03

Zamówiłem buty we wrześniu, wpłaciłem pieniądze od razu, do tej pory nie otrzymałem przesyłki, a ze sklepem nie ma żadnego kontaktu. Przestrzegam.
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Firma nie dostarcza produktu.

Extra informacje

Monika / 2019-02-02

Oszuści! Od 6 miesięcy nie otrzymałam przesyłki, pomimo wpłaty!!! Nigdy więcej nie skorzystam z tej str. Zdecydowanie odradzam!
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Polecam, bo dla mnie CCC / 2019-02-01

Czyli cena czyni cuda
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
5.00
Zalety

Cenaaa

Wady

Extra informacje

Iwcia / 2019-02-01

Kozaki super, w sniegach daja rade
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.50

Wiktor / 2019-02-01

Okey jak za ta cene i wysylke z Azji
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
4.00

oszuści / 2019-02-01

od lipca nie otrzymałam butów
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
1.00

Black / 2019-01-31

Czy ktoś już złożył doniesienie na tą firmę? Od lipca brak towaru, brak kontaktu. Brak zwrotu gotówki za zakupione buty.

Philip / 2019-01-30

Buty ok, ale dostawa zła, obslugi brak dlatego tylko 3
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.00

Jareczeq / 2019-01-29

Roshki do biegania mega, kontakt taki sobie
Jakość wydania
Subiektywna ocena treści
3.50

AGD Diamond dreams opinie