Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • DVDmax.pl
  • /
  • 1

Opinie o DVDmax.pl

www.dvdmax.pl

Konin

Zakupy DVDmax.pl opinie
Asortyment
2.08
Dostawa
2.15
Łatwość zamawiania
1.92
Obsługa i reklamacje
1.38
Poziom cen
1.77

Średnia ocen

1.86

w skali od 1 do 5.

 

DVDmax.pl opinie DVDmax.pl
1.86 1443

Robert / 2022-09-23

Stanowczo odradzam zakupy w DVDMAX. Bardzo nieprofesjonalna firma. Zamówiłem koledze kurierem płytę, za którą miałem zapłacić w sumie 37,10 zł, a miałem 50,10 zł. Z całej reszty kurier wydał mi tylko 10 zł. Kiedy zwróciłem mu uwagę, że brakuje jeszcze 3 zł powiedział, że pójdzie rozmienić pieniądze, ale już nie wrócił tego samego dnia. Następnego dnia znów przyjechał, ale w sposób bardzo arogancki próbował się tłumaczyć, że rzekomo nie ma wydać tych 3 zł. Ostatecznie płyty nie odebrałem, gdyż kurier unióśł się honorem i odjechał z powriotem.
Zalety

nie zauważyłem

Wady

naciąganie klienta, bardzo arogancka obsługa

Extra informacje

Jerzy Piotrow / 2022-06-02

Odradzam zakupy w DVD Max! Kupiłem trylogię dolarową Sergio Leone, której filmy miały być w wersji polskiej (napisy lub lektor). W najważniejszym filmie wersji polskiej nie było. Sklep zaczął mnie przekonywać, że napisy są, tylko źle szukam Oczywiście ich nie było. Pan, który miał mnie poinstruować jak znaleźć te ukryte napisy był średnio przyjemny. Musiałem pojechać na pocztę, odczekać swoje w kolejce, zapłacić za przesyłkę i płyty zwrócić. Szkoda tego zmarnowanego czasu. I ciąg dalszy. Sklep przysłał mi ten sam, ale już uszkodzony boks, bez folii i te same płyty (chociaż gwarancji nie mam), poza jedną, którą wymienił na właściwą, z napisami polskimi. Płyta wyglądała tak, jakby ktoś ją pakował jedząc kiełbasę (wytapetowana tłustymi odciskami palców). Czy przypadkiem nie powinienem otrzymać nowego steelboxa w idealnym, zafoliowanym pudełku i czystymi płytami? To nie jest sklep z "kulturą". Przecież ja nie otrzymałem nowego produktu, tylko zbiór płyt skompletowanych nie wiadomo w jaki sposób ? Wstyd i skandal! Taka to DVD max kultura. Zero szacunku dla klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wyłącznie minusy

Extra informacje

Tylko czas potrzebny na sprawdzenie zawartości.

Renata / 2022-03-14

Zakupiłam płyty CD - "Mama Mia " 2 części część pierwsza działa, część druga już nie ! (gdzieś od połowy filmu zacina się płyta, są trudność w przewijaniu - długo trzeba czekać zanim "zaskoczy") poprosiłam o wymianę lub zwrot gotówki. Powiedziano mi ,że: "mam napisać ,na jakim sprzęcie są odtwarzane płyty, w jakich minutach film się zacina, w jakich minutach są trudność w przewijaniu, napisałam że nie będę stała z kartką i spisywała minut, bo moim zdaniem jest to wina płyty ( bo I część działa) a nie sprzętu ( DVD Samsung) wysłałam płyty i po kilku dniach otrzymałam informację, że zwracają je z powrotem bo na ich sprzęcie działa. Konkluzja jest taka, że wszystkie moje płyty CD, które posiadam są zepsute wraz z nowo zakupioną I częścią Mam Mia, tylko ta jedna jest dobra bo działa u nich a u mnie już nie ! Dlatego zanim kupicie zastanówcie się jaki macie sprzęt bo oni mają chyba inny ?! I po prezencie jaki miał być na WALENTYNKI .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

żadnych

Wady

nie chcą wymienić towaru

Extra informacje

Sebastian / 2022-02-17

Nie polecam!! Oddalcie się od tego sklepu. Kupiłem zestaw exclusiv vinyle cd itp jako prezent na urodziny. Wszystko miało być nawę w folii. Foli nie było a resztą rozpi…. Daremne, kupując zaznaczałem że na prezent, i potrzebuje szybko i sprawdzone. Szybko było, ale totalny śmietnik. Szkoda czasu. Po opiniach widzę że to stałe praktyki. Dodam że paczka od kuriera w stanie dobrym, więc taki towar zapakowano. Już zgłosiłem to do firmy kurierskiej. Kto wie może robią to specjalnie żeby od kuriera kasę wyciągnąć za zniszczony towar. Tak czy inaczej, omijajcie ich szerokim łukiem. Ja będę. A na tyle wkurzyło mnie tym że mimo prośby i tak wysłali mi śmietnik, a ja zostaje bez 400 stów i prezentu na urodziny, że poświęcę każdą wolną chwile na dodawanie opini im po całym necie. A na końcu postawie stronę z opinią, korespondencją od nich i zdjęciami produktu. Ku przestrodze od takich Januszy Biznesu….
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Ta firma to jedna wielka wada na tle przedsiębiorców tego kraju.

Extra informacje

LILA / 2021-12-27

w dniu 23.12 dokonuję zakupu płyt przez platformę Allegro (informacja o wysyłce po zakupie na aukcji - wysyłka natychmiast), wiedząc, że jest wzmożony okres dostaw przedświątecznych dzwonię do biura klienta z prośbą o możliwie szybką wysyłkę. Rozmowa jest nagrywana i otrzymuję informację iż przesyłka jest właśnie pakowana i zostanie wysłana 23.12 albo 24.12. Jest to dla mnie ważne bo jest to prezent. Pani z którą rozmawiam informuje mnie, że wyślą przesyłkę w w ww. czasie ale nie gwarantuje, że zostanie ona dostarczona do świat. Przesyłka nie zostaje wysłana ani w czwartek ani w piątek. Dzwonię do Państwa w poniedziałek 27.12 przed godz. 15:00. rozmawiam z kobietą, która nie słucha co się do niej mówi a jedynie to że jak mi nie odpowiada jak firma pracuje mogę zrezygnować sobie z zamówienia. Przyznam, że mnie zatkało, pierwszy raz spotykam się z takim podejściem do klienta, mówię pani że chyba nie tak traktuje się klienta a ta osoba. Pani cytuje mi jakąś formułkę dotyczącą Allegro a ja że o tym chcę rozmawiać, kobieta rzuca słuchawkę!!!!!! mimo, iż jasno mówię że nie skończyłam rozmowy!!!!!!! Totalne dno w obsłudze klienta!!!! Firmie nie zależy na klientach uprzedzam innych kupujących o podejściu do osoby kupującej i obsłudze by unikali zakupów w tym sklepie a tym bardziej kontaktu do biura obsługi klienta a raczej biura zbywania klienta!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

hamstwo , totalny brak poszanawania klienta

Extra informacje

Paulina / 2021-12-16

Nie polecam. Przesłali paczkę w złe miejsce (bez nr domu i mieszkania) i kazali mi za to zapłacić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Farinelli / 2021-09-02

Zablokowali mnie, czyli swojego klienta, na wszystkich swoich kontach na znanym portalu aukcyjnym za negatywną opinię o tym, że przysłali mi produkty niepełnowartościowe, mimo iż w opisie były jako zupełnie nowe. Wskutek zablokowania nie mogłem skorzystać z darmowej wysyłki smart, tylko musiałem zrobić zakupy przez stronę Internetową, ponosząc dodatkową, drogą opłatę za przesyłkę. Dlatego nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Spory wybór, czasem dobre ceny

Wady

Naganna obsługa klienta

Extra informacje

klient / 2021-04-17

Reklamacja to koszmar w tym sklepie !
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.75

Aivaras / 2021-03-23

Ten sklep to koszmar jeśli pójdzie coś nie tak i musicie coś zareklamować. Kontakt wtedy zaczyna przypominać walkę z betonem. Zapomnijcie o ludzkim i prokilenckim podejściu. Nie ma takiej opcji ! Poddałem się bo nie warto było tracić nerwów dla uszkodzonej płyty. Bardzo duży niesmak i negatywne emocje. Zdecydowanie zalecam unikać. Są inne fajne miejsca gdzie można wydać swoje pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Adonis86 / 2021-02-22

Pierwszy raz i ostatni zrobiłem zakupy w tym pseudo sklepie internetowym. Oszuści i naciągacze. Zamówiłem zaledwie jeden produkt, płytę CD, 16 stycznia, do dnia dzisiejszego towar nie został dostarczony. Nie było żadnego odzewu z ich strony co się dzieje z zamówieniem, żadnego kontaktu telefonicznego i mailowego. Wysłały jeden mail po dokonaniu wpłaty, że wysyłka w ciągu 3-14 dni roboczych, przewidywany termin przekazania do wysyłki: 2021-02-04 (w przypadku zaksięgowania wpłaty najpóźniej do godziny 14:00). Dzisiaj jest 22 Lutego i dalej zero kontaktu z ich strony. Gdy człowiek zadzwonił na jeden z ich numerów infolinii, miła dziewczyna cieplutko spławiła, że towar idzie tak długo bo Brexit, przepraszamy za brak odzewu czasem coś nam umknie itp. Kiedy zrealizujecie zamówienie? Do końca przyszłego tygodnia. Przyszły tydzień już minął i dalej zero odzewu. Naciągacze i wyłudzacze pieniędzy. Zgłaszam reklamację do Banku oraz sprawę na policję, aby przyjrzeli się działalności tego sklepu pseudo internetowego. Już lepiej zamawiać na stronie Empiku, zawsze uczciwie i na czas, czego nie można powiedzieć o DVDmax.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Pavlo Shevchuk / 2020-05-14

Zamowienie 20050566133026 DVDmax.pl Nie jest to blender który zamówiłem !!! Na zdjęciu macie „Kitchen Collection „!!!! Dzwoniłem do państwa , zapytałem czyli napewno to jest „Kitchen Collection” ? -powierzali ze jak na zdjęciu tak i jest takiej samy ... Oszukańczy !!! Wysłali do mnie blender tej samej marki tylko „EXPLORE MIX & GO COOL” !!! A nie „Kitchen Collection” !!! Jestem w szoku!!! Oczekiwał inny a nie to co mi wysłali i dzwoniłem !!! Błagałem ze by był napewno ten co macie na zdjęciu !!! Nie zadowolony ogólnie !!! Do tego wszystkiego jeszcze i długo wysyłacie do klienta paczkę !!! Jak by nie zadzwonił i nie przyspieszył to czekał by miesiąc !!! Wszystko złe u was !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Wszyscy tylko co może być

Extra informacje

Zamowienie 20050566133026 DVDmax.pl Nie jest to blender który zamówiłem !!! Na zdjęciu macie „Kitchen Collection „!!!! Dzwoniłem do państwa , zapytałem czyli napewno to jest „Kitchen Collection” ? -powierzali ze jak na zdjęciu tak i jest takiej samy ... Oszukańczy !!! Wysłali do mnie blender tej samej marki tylko „EXPLORE MIX & GO COOL” !!! A nie „Kitchen Collection” !!! Jestem w szoku!!! Oczekiwał inny a nie to co mi wysłali i dzwoniłem !!! Błagałem ze by był napewno ten co macie na zdjęciu !!! Nie zadowolony ogólnie !!! Do tego wszystkiego jeszcze i długo wysyłacie do klienta paczkę !!! Jak by nie zadzwonił i nie przyspieszył to czekał by miesiąc !!! Wszystko złe u was !!!

gosc / 2020-05-04

Najgorszy sklep internetowy z jakim się spotkałem. Firma sprzedaje produkty, których nie posiada. Beznadziejny kontakt z klientem. Po telefonie do obsługi klienta zostałem okłamany w sprawie wysyłki towaru (mieli go wysłać pod koniec tygodnia, ale do tego nie doszło). Zero informacji o ewentualnym wydłużeniu czasu oczekiwania. Zero informacji o tym co się dzieje z paczką. Żadnych przeprosin i wprowadzanie w błąd. O braku towaru dowiedziałem się po miesiącu pisania maili bez odzewu. Prosiłem o zwrot pieniędzy. Od kliku dni czekam na zwrot... Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nic

Wady

wszystko

Extra informacje

Damian / 2020-04-10

Zamówiłem 4 płyty blueray, w tym jedną podwójną. W jednym przypadku film, który miał być z polskim lektorem i napisami, okazał się produktem niemieckim bez ojczystego języka mówionego i pisanego. Drugi, podwójny, był uszkodzonym opakowaniu. Po interwencji przysłano nowe opakowanie, ale na jedną płytę. Jeśli ktoś lubi wycieczki do odległego punktu przyjmującego zwroty, to sklep polecam. Skandalicznie nieuprzejme panie odbierające telefony, i to po wielokrotnych próbach połączenia się z nimi, którym wydaje się, że klienta trzeba traktować z góry i można odkładać słuchawkę. I dowiesz się, że na uwzględnienie reklamacji oni mają 2 lata! Zdecydowanie nie polecam!!! Mimo zwrotu, nadal nie otrzymałem pieniędzy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Sklep pokazał ostatnio pradziwe oblicze, nie do zaakceptowania.

szukajek / 2018-07-11

Dużo filmów po naprawdę dobry cenach, nie tylko te starsze, nowszych jest większość i nie kosztują więcej. Sam co prawda w większości kupuję audiobooki ale jakiś film od czasu do czasu także się zdarzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość audiobooków

Wady

Extra informacje

Zakupy DVDmax.pl opinie